Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-06, 17:59   #991
maarchewka
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Od kogo kupowalyście wanienkę? i jak dużą?

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:02   #992
vvgh
Wtajemniczenie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Od kogo kupowalyście wanienkę? i jak dużą?
Ja będę kupować w takiej hurtowni dla dzieci.
Stary 2013-04-06, 18:04   #993
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
poszłam około 11 godziny..miałam zrobione USG to dokładniejsze..z pomiarami...
mały w 100% chłopcem zostaje ..łożysko w II stopniu ..(kurcze)..
szyjka jeszcze w granicach bezpieczeństwa ..lekko skracająca się...Gabryś leży już główką w dół i balansuje już w kanale..co pobudza moją macice do tych napięc(skurczy)..lekarz powiedział że nie widzi powodów do niepokoju i zapewne to że tak odczuwam te spinania (z bólem) są spowodowane moją szczupłością i wrazliwością..jak mi jeździł tą sondą po podbrzuszu ..gdzie małemu główkę mierzył to mnie strasznie bolało..na moje zwrócenie uwagi na ten ból ..powiedział że główka jest nisko i moje łono trochę nadwyrężone....po wymiarach stwierdził ze drobny chłopaczek (1450g.) ale wszystko w normie i tylko brzusiu ma o 4 dni młodszy od reszty..ale to nie defekt..(wiktor też miał brzuś chudziusi)
ogólnie trochę jestem spokojniejsza...tętno ma 142 wiec ok..Ja ciśnienie 110/70 czyli ok....i przytyłam 5 kilo w ciągu dwóch miesięcy..czyli ok..
waże 59 kg...to chyba wszystko
aaa..i muszę zrobic wszystkie wyniki na następną wizytę za trzy tygodnie tj.27 kwietniaJenny poproszę o wpisik

Super, że wszystko dobrze. A spinanie się macicy,.. no cóż musi się przygotować na ten wileki dzień

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
kończę właśnie magisterkę jeszcze kilka stron i wysyłam promotorowi, jak będzie ok to tylko kosmetyczne poprawki zostaną
Mysia to świetnie! Super sobie poradziłaś, i bez narzekania napisałaś, mimo pracy i ciąży. Ludzie, który nic poza mgr nie mają na głowie zazwyczaj jęczą i w bólach piszą po 1 zdaniu na miesiąc, a Ty proszę jak sprawnie sięuwinęłaś! No i sukieneczkę na obronę masz pierwsza klasa

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
Hej wszystkie przyszłe mamuśki. Ja jestem mamą majową 2012 (Miku urodził się 26.05.2012r.). Na naszym wątku porody zaczęły się własnie 6 kwietnia. Za Was moje drogie trzymam kciuki, życzę wytrwałości, cierpliwości na przyszłość i łatwych, szybkich i lekkich porodów. Trzymam za Was kciuki.
Co Ty mówisz? Właśnie 6 kwietnia?
Mi się wciąż wydaję, że u nas jeszcze choć ze dwa tygodnie wszystkie będziemy w ciąży A tu worek może się rozsypać lada chwila

Cytat:
Co można zrobić "obiadowego" z mięsa z szynki wieprzowej, która jest trochę łyczasta i twarda? [/SIZE]Oprócz sosu mięsnego i gulaszu.. Musi być miękka bo mój francuski piesek, ktory jest moim mężem jej nie tknie;/
mam w zamrazarce chyba z 5 kg i musze to zacząć jakoś zuzywać ale nie mam pomyslu
Jak mówisz, że zbyt łyczasta dla T|wojego francuskiego pieska to może zmiel i będziesz miała na :kotlety mielone, pulpety, gołąbki, zapiekanki z ziemniakami, spaghetti. Z mielonym już można poszaleć

Cytat:
no i brzuś dziś
Przepiękny i Twoja piękna figurka Smakowityz Ciebie kąsek

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Hej Laski,

Ja tylko na chwilę. Podczytuję z telefonu, ale nie mam jak pisać.

Przyszłam się pożalić.
Wczoraj odebrałam GBS i niestety: wzrost "dość liczne"
Doła złapałam. Dzwoniłam do gina. On mnie oczywiście uspokaja. Że mi podadzą antybiotyk cztery dni przed (ciekawe skąd będziemy wiedzieć że to 4 dni przed jest) a jak nie to 4 godziny przed porodem.
Ale oczywiście swoje się już naczytałam.
Jak taki maluszek od razu ma dostać antybiotyk wyć mi się chce.
Jak wcześniej juz chciałam, żeby się zaczęło tak teraz już nie chcę!!!
NIech mi zrobią cc, oby tylko mały się zdrowy urodził.
Kakate, słuchaj Ady, Cloche i Vil. Najważniejsze, że o tym wiesz i lekarze na czas zareagują. A jak Ci odejdą wody to masz do 6h na podanie antybiotyku,więc spokojnie zdążycie ze wszystkim
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:06   #994
niunka045
Zadomowienie

No to wylądowałam u rodziców kupiłam sobie 7 gazet dla kobiet w ciąży i będę się chillować na wsi
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:11   #995
diabli
Zakorzenienie

aaa! dostalam smsa, ze jestem "ciotka" szpitalna kolezanka (ta od obrzeknietej nogi) urodzila dzisiaj o 7 rano 3200 i 54cm. Igorek kurcze, ale jej fajnie! musze dopytac ktory to juz byl tydzien, bo na pewno byla troche wyzej niz ja.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:16   #996
szczesliwa25
Rozeznanie

ada - ależ ty masz piękny zgrabny brzuszek, aż trudno mi uwierzyć, że masz już dwóch synów,

diabli - przepraszam, że nie odpisałam na pw ale coś mi wizaż szwankował, i tak bym za dużo nie pomogła bo wszystkimi sprawami księgowo-zusowo jakimiś zajmuje się mój mąż i księgowy, ja tam nigdy nic nie wiem.
za to wiem, że chętnie kupiłabym od Ciebie coś dla małego, więc szybciusiem otwieraj swój sklep/czy tam produkuj co masz produkować - a co, nie będę dawać obcym zarabiać tylko dam Tobie ;-)))

axella - ja już milion razy pisałam, a nie lubię się wtrącać, że dla mnie Twój związek i Tż są czymś nie do pojęcia. Nie wiem czy to wynika z tego, że zawsze byłam dość samodzielna, czy że zawsze wiedziałam że co by się nie działo mogę liczyć na rodzinę ale na litość Boską nie można pozwolić tak sobą pomiatać. A tłumaczenie, że się zmieni jak mała pojawi się na świecie - no zlituj się, nic się nie zmieni jeśli teraz się nie zmieniło..

a teraz neews z mojej wczorajszej wizyty u lekarza, mały rośnie i waży już 1820 gr więc wydaje mi się już taaaki duży. ale to to nic, okazało się, że to co wydawało mi się spuchniętym węzłem przy pachwinie to żylaki ! nie wiedziałam,☠że można mieć żylaki na wargach sromowych i okolicach pochwy - bolą skubane podczas chodzenia, a i nie wyglądają najestetyczniej
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:18   #997
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Diabli ja sie pisze na kocyk właśnie się zastanawiałam nad takim hand made z all ale zaczekam na Ciebie
ok jak wyprodukuje to podziele sie namiarami i moze trafie w Twoj gust choc wozek wybralas ten sam! hehe

Cytat:
TZ odebrał nasz kropiasty wóz super się prowadzi może jest trochę dziewczęcy, ale mi tam się podoba jest czarny, gangsterzy mają czarne wózki nawet w kropki, nie dziewczyny
polka dots moge prosic fotki? widzialam na zywo tylko bialy w czarne...jejku kusi mnie ten wozek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 18:22   #998
maarchewka
Zakorzenienie

niunka045 - z tego co opisujesz to wygląda na to, że TZcika przerosły sprawy finansowe.. Pewnie się sporo starał i mu średnio wyszło. A tu szykują się co raz nowe wydatki na ktore nie możecie sobie pozwolić.. Może zobacz też co faktycznie jest mega niezbędne dla maluszka a z czego można zrezygnowac i jak się TŻ odezwię to powiedzieć mu ze doceniasz jego starania i wiesz ze jest z kasą cieżko i może lepiej jak z czegoś zrezygnujecie..

Tak na prawde jak sie rozejrzałam po tych rzeczach dla maluszka to sporo jest takich - można kupić wanienkę ze stelażem a można kupić samą i kąpać na stole, można kupić ręczniczek z kapturkiem, ale równie dobrze można wytrzeć zwyklym ręcznikiem.. można mieć podgrzewać, albo podgrzać po prostu w garnku, można kupić suszarke do butelek albo wyparzyc w zlewie i położyć na ścierce..

A on niech ochlonie, przemysli, niektorzy tak mają, że muszą wyjśc, odciąć się i sobie poukładać wszystko.. Jest to przykre bo Ty też nie masz lekko a jesteś jeszcze uwiazana brzuszkiem i wyjśc nie możesz..

Wojtek
Stary 2013-04-06, 18:24   #999
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
diabli - przepraszam, że nie odpisałam na pw ale coś mi wizaż szwankował, i tak bym za dużo nie pomogła bo wszystkimi sprawami księgowo-zusowo jakimiś zajmuje się mój mąż i księgowy, ja tam nigdy nic nie wiem.
za to wiem, że chętnie kupiłabym od Ciebie coś dla małego, więc szybciusiem otwieraj swój sklep/czy tam produkuj co masz produkować - a co, nie będę dawać obcym zarabiać tylko dam Tobie ;-)))
nie przepraszaj, juz chyba wszystko wiem i tez niebawem zrzuce cala odpowiedzialnosc na ksiegowa
a o obietnicy bede pamietala, hehe. jeszcze troche cierpliwosci i bede sie chwalila...
Stary 2013-04-06, 18:29   #1000
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
"zaatakował nożem ciężarną kobietę. Napastników było dwóch. Kobieta trafiła do szpitala z ranami brzucha i szyi."

nie potrafię pojąc, schodzi babeczka do piwnicy, pewnie przyłapała szmaciarzy na okradaniu piwnicy a Ci zamiast zwiać to..
boże...
Nie czytaj tego!!!!!
Stary 2013-04-06, 18:30   #1001
salviae
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
ok jak wyprodukuje to podziele sie namiarami i moze trafie w Twoj gust choc wozek wybralas ten sam! hehe

polka dots moge prosic fotki? widzialam na zywo tylko bialy w czarne...jejku kusi mnie ten wozek
jasne, mam 2 na kompie akurat spacerówka jest cała czarna, na budzie jest tez ta wstawka z kropkami, ale nie widziałam żeby ludzie za często jeździli z budą więc będzie mrocznie
no i moja biała kula się na forum załapie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-04-06 18.00.06.jpg (106,8 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-04-06 18.04.37.jpg (92,3 KB, 58 załadowań)
I Like Me So Much Better WhenYou Are Naked... Ouooo
Kubuś
salviae jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 18:31   #1002
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
niunka045 - z tego co opisujesz to wygląda na to, że TZcika przerosły sprawy finansowe.. Pewnie się sporo starał i mu średnio wyszło. A tu szykują się co raz nowe wydatki na ktore nie możecie sobie pozwolić.. Może zobacz też co faktycznie jest mega niezbędne dla maluszka a z czego można zrezygnowac i jak się TŻ odezwię to powiedzieć mu ze doceniasz jego starania i wiesz ze jest z kasą cieżko i może lepiej jak z czegoś zrezygnujecie..

Tak na prawde jak sie rozejrzałam po tych rzeczach dla maluszka to sporo jest takich - można kupić wanienkę ze stelażem a można kupić samą i kąpać na stole, można kupić ręczniczek z kapturkiem, ale równie dobrze można wytrzeć zwyklym ręcznikiem.. można mieć podgrzewać, albo podgrzać po prostu w garnku, można kupić suszarke do butelek albo wyparzyc w zlewie i położyć na ścierce..

A on niech ochlonie, przemysli, niektorzy tak mają, że muszą wyjśc, odciąć się i sobie poukładać wszystko.. Jest to przykre bo Ty też nie masz lekko a jesteś jeszcze uwiazana brzuszkiem i wyjśc nie możesz..
Dzięki. Tak zrobię popatrze wszystko, co jest zbędne, będę radzić sobie bez takich umilaczy. Może będzie lepiej to się kupi z czasem tylko żeby chciał rozmawiać
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:31   #1003
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
jeszcze często gęsto leci mi krew z nosa

no i brzuś dziś
mi tez leci krew z nosa, ostatnio nawet w nocy mi poleciała, przebudziłam sie patrze a tu pełno na poduszce, dobrze że śpie na boku bo tak to mogłabym się zachłysnąć
brzusio śliczny

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Byla dyskusja o prowadzeniu auta i ja nie zamierzam rezygnowac do ostatniego dnia :P , bez auta bym zasiedziala sie w domu i zanudzila a tak to moge sie poruszac
ja mam tak samo, napewno do końca będę prowadzić samochód (poniekąd sytuacja mnie do tego zmusza)
zastanawiam się czy na porodówke sama autem nie pojechać
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:31   #1004
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:

dokładnie tak ale można wpaść w zakupowy szał i kupować wszystko , co niekoniecznie jest w 100% potrzebne

===
w końcu wstałam z tego wyra i się ogoliłam i wykąpałam
od razu lepiej
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:36   #1005
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
16dni do pierwszego maluszka wg listy na pierwszej stronie

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:

a oto moj brzusio 34tc i 4 dni :P z kazdej strony heheh a coo
Super mega brzucholek

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
Najbardziej się boję nocy i tych momentów jak miał wracać z pracy...
Najgorsze jest to że przecież było ok... :'(
on juz na poważnie odszedł? Niemożliwe. CO z tymi facetami..>?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 18:36   #1006
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
aaa! dostalam smsa, ze jestem "ciotka" szpitalna kolezanka (ta od obrzeknietej nogi) urodzila dzisiaj o 7 rano 3200 i 54cm. Igorek kurcze, ale jej fajnie! musze dopytac ktory to juz byl tydzien, bo na pewno byla troche wyzej niz ja.
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:38   #1007
szczesliwa25
Rozeznanie

salvie - ależ kulka cudna, wózek również
zerknęłam na pierwszą stronę i widzę że ty pierwsza będziesz tulić maleństwo i podobnie jak ja przywitasz je przez cc,
ależ Ci zazdroszczę że to już
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:40   #1008
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

jak sacza sie wody to maja one jakis zapach
pytanie z czystej ciekawosci..
slyszalam kiedyś, że słodki
Stary 2013-04-06, 18:42   #1009
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
jasne, mam 2 na kompie akurat spacerówka jest cała czarna, na budzie jest tez ta wstawka z kropkami, ale nie widziałam żeby ludzie za często jeździli z budą więc będzie mrocznie
dziekuje piekny wozek, superowy pies i eksta mieszkanko! a spacerowke uwiecznilas? aaa i czy fotelik tez macie kropkowy czy mc? ten wozek jest tak Nelkowy, ze chyba tez go kupie nie widze mojej corki w innym hehe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 18:42   #1010
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
jak Wy tak o tym jedzeniu to ja Wam też

właśnie zjadłam pizzę pyszną i młody szaleje w brzuchu, tak się nie kręcił od kilku dni, chyba znalazłam na niego sposób

kończę właśnie magisterkę jeszcze kilka stron i wysyłam promotorowi, jak będzie ok to tylko kosmetyczne poprawki zostaną

Wojtek
Stary 2013-04-06, 18:44   #1011
vvgh
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZER

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny czytam te Wasze perypetie z facetami i tak mi się smutno zrobiło aż chce mi się beczeć...

Zdałam sobie sprawę, że chyba nie doceniam mojego faceta.
Boże, moze ja też
Stary 2013-04-06, 18:44   #1012
salviae
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
salvie - ależ kulka cudna, wózek również
zerknęłam na pierwszą stronę i widzę że ty pierwsza będziesz tulić maleństwo i podobnie jak ja przywitasz je przez cc,
ależ Ci zazdroszczę że to już
dzięki ja też już się nie mogę doczekać, w przyszłym tygodniu wykończę pokoik i będziemy gotowi na dziedzica
we wtorek kolejna wizyta, ale czuję główkę maluszka dalej w tym samym miejscu więc pewnie cc zostanie
Kubuś
Stary 2013-04-06, 18:46   #1013
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Super mega brzucholek

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

on juz na poważnie odszedł? Niemożliwe. CO z tymi facetami..>?

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
mi tez leci krew z nosa, ostatnio nawet w nocy mi poleciała, przebudziłam sie patrze a tu pełno na poduszce, dobrze że śpie na boku bo tak to mogłabym się zachłysnąć
brzusio śliczny

ja mam tak samo, napewno do końca będę prowadzić samochód (poniekąd sytuacja mnie do tego zmusza)
zastanawiam się czy na porodówke sama autem nie pojechać
mi od wczoraj leci z nosa wrrr a na porodowke to maz by mi nei wybaczyl jak bym sama sie zawiozla hehe
Cytat:
super mi sie podobaa i piesio tezz
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:47   #1014
antoinettee
Zadomowienie

Cytat:
Super wózek. Pasuje i dla dziewczynki i chłopca.
Stary 2013-04-06, 18:48   #1015
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
slyszalam kiedyś, że słodki
a ja slyszalam, ze pachna ryba wiec czekam na nadmorskie zapaszki hehehe
Stary 2013-04-06, 18:48   #1016
salviae
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje piekny wozek, superowy pies i eksta mieszkanko! a spacerowke uwiecznilas? aaa i czy fotelik tez macie kropkowy czy mc? ten wozek jest tak Nelkowy, ze chyba tez go kupie nie widze mojej corki w innym hehe.
dziękujemy fotelik tako, on też jest czarny i ma budkę w kropki która się zakłada na gumki, spacerówce zdjęć nie robiłam, mogę Ci ją pstryknąć nie na stelażu jakbyś chciała też zobaczyć
Aa i bardzo łatwo się wpina wszystko, nawet ja dałam radę bez problemów, fajnie lekko chodzi, podbija się też ekstra polecam bardzo
Kubuś

Edytowane przez salviae
Czas edycji: 2013-04-06 o 18:51
Stary 2013-04-06, 18:51   #1017
vvgh
Wtajemniczenie

Talking Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
a ja slyszalam, ze pachna ryba wiec czekam na nadmorskie zapaszki hehehe
Stary 2013-04-06, 18:51   #1018
Elusiek
BAN stały

Cytat:
aaaa oby je nic nie byloo no ale to juz miesiac temu wiec by pisali chyba jak by cos bylo ....

a oto moj brzusio 34tc i 4 dni :P z kazdej strony heheh a coo

dziś mierzyłam obwód swojego brzuszka, tydzień temu było 98 cm a dziś aż 106 cm maluszek rośnie jak na drożdżach
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:56   #1019
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Jak mówisz, że zbyt łyczasta dla T|wojego francuskiego pieska to może zmiel i będziesz miała na :kotlety mielone, pulpety, gołąbki, zapiekanki z ziemniakami, spaghetti. Z mielonym już można poszaleć
właśnie może pulpety jakieś zrobię.. a macie sprawdzony przepis na pulpety?? z serem żółtym najlepiej albo w sosie serowym?? bo pomidorowy mi się znudzil jak jedliśmy ostatnio przez tydzien spaghetti a wcześniej lasagne..

Wojtek
Stary 2013-04-06, 18:57   #1020
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
a propos czesia:
"Tak dłużej być nie może
niebawem pójdzie na noże
wytrzymać nie jestem w stanie
wystarczy zdecydowanie
bo zupa była za słona
źle zasłonięta zasłona
ptaszek nieco za mały
i robił sąsiadkom kawały
sąsiadkom kawały

miało być miło i pięknie
a zaraz serce mi pęknie
czuję się osamotniona
spuszczona na kant jako żona
poszukam sobie kochanka
i sprawdzę go dobrze na randkach
czy dobre gotuje dania
zasłony równo zasłania
zasłony równo zasłania" to mialo byc
Słuchałam tego będą z jednym debilem-terrorystą i wtedy często się z przyjaciółką upijałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości