|
|
#511 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Meduzza miałam pytać się już wczoraj, jakm ścigiem jeździ twój TŻ ? Tak rekreacyjnie i dla siebie czy jakoś zawodowo ?
![]() Mój TŻ też miał ściga, ale w ciąży kazałam mu go sprzedać i to natychmiast ![]() Wcześniej tak kochałam ten motor i jazdę ale potem szybko mi się w głowie pozmieniało Teraz jedyne co mu grozi to pozdzierana japa
|
|
#512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
a daj spokój, nasza od angielskiego na dodatek co chwile w słownik lukała. Musiala miec niezłe plecy u dyrka bo to co ona wyprawiała to przechodziło wszystkich. Co lekcja to gadala nam o swojej diecie i żarła ciągle sałatki na lekcji i żuła gume. Achhh glupia idiotka z niej. No ale to nie tyczy sie tylko nauczycieli językowych.
O retyyyyyyyyyyyy wreszcie moj tzt jedzie do domu juz tak mi sie teskni jakbym go miesiac nie widziala a dzidzia mi przed chwila marudzila... zdjęłam jej rajstopki i normalnie chyba zaraz odrunie z radosci haha ide robic gulasz
|
|
#514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I raczej z tego nie zrezygnuje Ma wielu znajomych i prowadzi forum, za bardzo się tym "jara" Ahh te wycieczki motorem... Teraz już nie wiem czy wsiądę![]() A będziesz mu podbierać crossa? |
|
|
|
|
#515 |
|
Rozeznanie
|
Meduzza pewnie że ogląda, jak mu czas pozwala
Ogólnie to wcześniej się tak tym jarał, że ciągle się o to kłóciliśmy, bo nie bylo o czym z nim gadać A to jakieś ścigowe wypady z kolegami a to pikniki, już nie do wytrzymania Jak sobię przypomnę jakie my prędkości osiągaliśmy, jakie to fajne uczucie Pierwszy raz jak zsiadłam z motoru to w głowie taki szum i świat kręcił się dookoła, a że zatrzymaliśmy się przy plaży, to poszliśmy na molo i bała się potem zejść bo wydawało mi się ze się rusza![]() Mojemu TŻ duzo dała śmierć kolegi który zginął na motorze, był o rok młodszy od niego i razem sobie jezdzili na te wypady. Błagałam go potem żeby sprzedał i się umówilliśmy tak, ze kupi crossa Chyba do 3 miesiąca ciązy wsiadałam na motor, potem już nie ![]() A co do crossa, to pewnie że tak niech mnie powozi troche. Super jazda. Podskakuje się tak na dołach że aż głowę urywa A potem niech mnie przyuczy
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze o lekcjach w pokoju nauczycielskim nie słyszałam, jak żyje 24 lata w gimnazujm uczylismy sie w szatni i w takim wolnym pomieszczeniu w piwnicy budynku ![]() mały sprzedany na dół do dziadków wniebozięty bo noszą go na zmianę, az tu slysze radosne guganie ![]() zapomniałam Wam napisac, jak młody wyrobił mnie przy porannej porcji syropku odmierzyłam na miarkę te 2,5 ml, wziełam troche na łyzeczke, mały w bujaczku no to ja siup mu do paszczy a ten phhhhyyy i wszytko na pajacu no to mówię sobie- wezme cie sposobem- zanurzyłam smoczek i wepchnełam- wziął, zanurzyłam drugi raz- wypluł nawet dobrze nie złapawszy no to sobie mysle- jak paluchy do byzi pchasz to je umoczymy, wytarł sie w kocyk poczekałam az maż wstanie po nocce i kiedy robił z siebie pajaca to jakos na raty udało mi sią tą łyżeczką ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- a co do jezyków w szkole- w liceum mialam tak siekiere od ang, że nawet wychodząc z lekcji myslałam po angielsku |
|
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Moja spała od 20 do 23, jedzonko, zasnęła od razu i obudziła się o 6. Czy ona nie je w nocy za mało ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#518 |
|
Rozeznanie
|
Sylwia nasz to taki żarłoczek mały że wciągnął syropek z łyżeczki aż miło, śmiem sądzić że większa ilością też by nie pogardził
ech kochane maluchy, oby im przeszedł ten paskudny katar
|
|
|
|
#519 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40163475]
Evel, a podawałaś probiotyk do antybiolu? i czy dalej podajesz?[/QUOTE] podawałam LAKCID, ale przestałam, myślisz że powinnam jeszcze podawać? ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- a i pytanie: Jak Maja skończyła antybiotyk tydzień temu to kiedy mogę ją zaszczepić? bo powinna być 2 tygodnie temu szczepiona... Myślicie, że jak poczekam jeszcze 11 dni to będzie ok? wtedy będzie 18 dni po
|
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez podaje lakcid bo mala robila mi sluzowate qpki, jest lepiej ale nie jest idealnie. Daje jej od tygodnia.
|
|
#521 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() U nas dzisiaj zas rano takie tapniecie ze az lozkiem zakolysalo i sie przesunelo o pare cm, a lezelismy ja, maz, pietraszko i kota!!! Cytat:
ja poczekam do skonczenia karmienia ![]() Cytat:
ja ja ja!!! uwielbiam kocham ubostwiam tatuazeeeee!!!!!!! Moja siostra tez zafiksowana na tym punkcie, juz pisalam, chcialam feniksa na pol plecow ale skoro maz mnie ukatrupi to go zrobie jako cover mojego starego tatuazu, na caly lewy bok ![]() Ja bylam w klasie jezykowej, angielski 5x w tyg, dodatkoowo biologia po angielsku i na polskim filmy brytyjskie i mielismy dodatkowa sciezke lektur - brytyjskich autorow ![]() Oczywiscie jakos szczegolnie mimo wsio angielskiego nie umialam, teraz bardzo duzo z mezem ogladamy filmow z napisami, codziennie godzine obowiazkowo (czasem 4 lub 5 ) i zauwazylam ze wylapuje zwroty bledy w tlumaczeniach. Maz to w ogole ang umie perfekt, jak sie japonskiego uczy to lepiej mu z angielskiego na jap niz z polskiego [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40161543]Zarówno Agatka, jak i Dorka smoczkowe i nic im nie zaburzyło. Kwestia indywidualna wg mnie. Teoretycznie na 6 miesięcy powinny podwoić, w praktyce - patrzy się czy przyrost masy ciała jest regularny, czy nie ma drastycznych wahań - spadku lub przyrostu. Agatka mi na pół roku nie podwoiła masy, ale ona zawsze była drobnicowiec A Dorka zanosi się, że z palcem w uch No kryzys, kryzys, u nas chyba tez. A mleko jest, ale to taki kryzys w sensie - że dziecko wymusza większe zapotrzebowanie niż to, co jest, więc musi laktację rozkrecić. [/QUOTE] Moj tez ssie na rowni i cyca, i smoka ![]() Aaaa a ja glupia myslalam ze w ogole pikarmu nie ma. To juz wiem czemu maly w dzien co godz na cycu ![]() Moj juz podwoil, 3 miechy mu zajelo ![]() Cytat:
Cytat:
kciuki za was kochane z chrzcinami ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#522 |
|
Konto usunięte
|
Evel, nam każą min. 4 tygodnie po chorobie czekac.
|
|
|
|
#524 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozwalila samochod ![]() ile ja sie natlumaczylam ze o niebezpieczne itd, ale jak grochem o sciane... z dwojga zlego wole juz tego czopera niz scigacza. wtedy to juz bym chyba sfixowala na maxa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nieeee, nie zartuje. mowie calkiem serio ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- kazmira - hu ar ju? juz ktorys raz Cie widze
|
||||
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny Tz zajmuje się Małą a ja wizazuje w wannie
![]() Co do.ulewania to mojej się zdazy jak.nie odbije, ale dzisiaj to już rekord pobiła: cycek w paszczy a ona żyg, i tak dwa razy. Dobrze że pieluche pod cyckiem miałam bo by to ja mnie wylądowało. Straszne to tym bardziej że mało waży, pewnie będę musiała mm dokarmiac ![]() Co.do moto to mój też ma scigacza: honde vfr, jezdzilam do 5 miesiąca, i ciekawe czy teraz uda mi się wyrwać z Tz na jakiś zlot. On mówi że sam nie lubi ale ma dużo kolegów z moto to będę go wypychac. Jeśli chodzi o angielski to ja od podstawówki chodziłam prywatnie bo w szkole to beznadzieja była. Na studiach trochę odpuscilam ale potem w pracy znowu chodziłam i nawet jakiś egzamin udało mi się zdać.
|
#526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd masz maliny? juz nie wspomne o tym, ze jak pomysle o nabiale to mi ślina cieknie sama.... a tu nie wolno Pstryczku to gdzie ty uczysz????? ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
Lady, bo juz kiedys miałam spytac- jak kota reaguje na Pietraszka? |
||
|
|
|
#527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() juz mniejsza z tym praniem - przywyklam ... ale jak slysze w nocy jak mu sie cofa po kilkanascie minut naqwet i chce ulac a nie moze ... to az brak sil.. bo nawet nie ma jak mu pomoc... mam nadzieje, ze faktycznie skonczy sie to po 6 msc jak mowia lekarze
|
|
#528 |
|
Lurker ;)
|
Kupilam plaszcz w Orsay'u, odwidzial mi sie a nie moge juz go zwrocic bo dzis mija termin
|
#529 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia, od tesciowej
Nazrywala latem na dzialce i zamrozila.Wspolczuje z tym nabialem, ja bym nie przezyla, glownie to wlasnie jem. Dziewczyny tragedia z tym ulewaniem!! |
|
|
|
#531 |
|
Rozeznanie
|
Oooo w końcu Mała Szajka
Ale ma czarniutkie kudełki ![]() Mojej już wyjaśniały i jaśnieją nadal ![]() Śliczna jest
|
|
#532 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40168882] [/QUOTE]Pięknota. Powinnaś zrobić sobie jeszcze więcej dzieci bo Ci wychodzą takie piękne oczyska!!! Moja kota jak zawsze myśli, że coś zostało kupione dla niej i nie przetłumaczysz takiej ![]() Ahh i dziś kończymy 2 miesiące z Julianką, może coś wrzucę do klubu
|
|||
|
|
|
#533 |
|
Rozeznanie
|
Jaram się tym kotem ! Co to za rasa ?
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i byłam głupia bo poszłam do pierwszego lepszego studia, na szczescie zrobili mi ładnie ale nie wiem gdzie ja miałam głowe ![]() Haha Lady cover z dodaniem nowego może tż się nie skapnie ![]() ![]() ja bym chciała na udzie tatuaż (załączniki) gdyby tylko mój tż był zwolennikiem to bym była już obdziarana.... niby co mnie to że on nie lubi.... ale kurde jednak chciałabym mu się podobać...Ja dziś po mega sprzątaniu moja mam przyszła mi pomóc nie wiem jak bym bez niej dała radę mam fajnie chałupe odwaloną teraz czekam na siostry tżeta bo jednak będą dwie.... jutro mam niańki cały dzień ![]() aha Ania super kota <3 i ja nie meduzza ale odpowiem maine coon
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-04-06 o 19:50 |
|
|
|
|
#535 |
|
Rozeznanie
|
Ja też od dawna myślałam żeby sobie pierdzielnąć tatoo. Najchętniej na żebrach-a tam podobno najbardziej boli.
Mam pomysł na taki tatuaż mały na szyi, za uchem przy linii włosów
|
|
#536 |
|
Konto usunięte
|
Meduzza, wypluj to
dwójka starczy.Bijkora, jakie "wreszcie" ![]() Bokeh, moja szwagierka ma PIĘKNY tatoo na ramieniu, kwiat, jakby malowany, coś slicznego |
|
|
|
#537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40170204]Meduzza, wypluj to dwójka starczy.Bijkora, jakie "wreszcie" ![]() Bokeh, moja szwagierka ma PIĘKNY tatoo na ramieniu, kwiat, jakby malowany, coś slicznego No właśnie, teraz tatuaże to nie to co kiedyś jakieś tribale czarne. Teraz można mieć piękny, kobiecy malunek na ciele ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Aha Bijkora to majnkunek jest, tak jak bokeh mówi |
|
|
|
|
#538 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40170204]Meduzza, wypluj to
dwójka starczy.Bijkora, jakie "wreszcie" ![]() Bokeh, moja szwagierka ma PIĘKNY tatoo na ramieniu, kwiat, jakby malowany, coś slicznego A no takie "wreszcie" że juz od dawna myślałam kiedy Dorki zdjęcie wstawisz Ciągle mam przed oczami to ostatnie z klubu :P
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Meduza, zycie z kotem jest fanatstyczne
ja swego czasu (czyli w domu rodzinnym) miałam zwykłe podwórkowce, w porywach do 11 sztuk , był z nimi ubaw ![]() SZAJA- Dorka jest cudna, bierz sie za następne, bo Ci piękne egzemplarze wychodzą ![]() ![]() odkryłam dobrą rzecz- do kupienia w Biedrze oczywiscie: z Lajkonika Safari Junior, pycha
|
|
|
|
#540 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, takie książeczki fajne są też - po Agatce 2 mam, w takim typie jak pokazuję i pluszową, bez plastiku - obie lubiane bardzo:
http://allegro.pl/playgro-miekka-ksi...134997264.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.

Teraz jedyne co mu grozi to pozdzierana japa
6 5 4 3 2 1

a karuzela nazywa sie tiny love serenada natury

A potem niech mnie przyuczy
jeszcze o lekcjach w pokoju nauczycielskim nie słyszałam, jak żyje 24 lata 

rozwalila samochod 

22.05.2008
14.08.2011
mam fajnie chałupe odwaloną teraz czekam na siostry tżeta bo jednak będą dwie.... jutro mam niańki cały dzień