Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-06, 20:48   #2341
velika
Winter is coming

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Obecnie wzięliśmy się za szukanie swoich zapachów na ślub
Ja będę pachniała Alienem edp Thierrego Muglera a chłop pewnie Terre d'Hermes.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 20:52   #2342
Agata_2810
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
o tym czytałam pozytywne recenzje, może uda się obejrzeć
Ja ostatnio z nowszych zaliczyłam "Django" i "Hobbita", pierwszy rewelka, w przeciągu tygodnia obejrzałam dwa razy, za to przy całej mojej miłości do fantastyki i książkowego Hobbita nie ogarniam rozbijania go na 3 filmy i robienia takiej rozwleczonej historii... Bardzo bogatego wątkowo Władcę poobcinali gdzie się da (Tom Bombadil ), żeby zmieścić się w 3 filmach, a z cienkiej książeczki robią trylogię wtf
Django mój TŻ obejrzał go juz ponad 10 razy i jeszcze mu się nie znudził:P ja raz, w kinie, ale baaardzo mi się podobał

śmieszny jest 21 jump street, nie jest powalający, ale się uśmiałam przynajmniej
Stary 2013-04-06, 20:57   #2343
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Agata_2810 Pokaż wiadomość
Django mój TŻ obejrzał go juz ponad 10 razy i jeszcze mu się nie znudził:P ja raz, w kinie, ale baaardzo mi się podobał

śmieszny jest 21 jump street, nie jest powalający, ale się uśmiałam przynajmniej
dzięki
Django jest mega, jak wszystkie filmy Tarantino, sama nie wiem, który lubię najbardziej A moja ukochana scena to ta
http://www.youtube.com/watch?v=EevoRUakA88
Jakbym oglądała monty pythona

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 21:02   #2344
Agata_2810
Raczkowanie

ja myślałam że posikam się przy tej scenie:ha haha:

mi sie jeszcze podobała strzelanina w Candylandzie ale i tak uważam, że mało krwi było jak na Tarantino.
a wiecie że Tarantino reżyserował początki "Ostrego Dyżuru"
Stary 2013-04-06, 22:12   #2345
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
posklejałam sobie kilka zdjęć w moich przewodnich kolorach i w stylu, który mi się baardzo podoba będę pokazywać menadżerce na najbliższej rozmowie, a dzisiaj pochwalę się wam

przepiękne kolory

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

co do tańca to jeszcze nie wiemy, pewnie jakiś walc to będzie tylko nie wiem czy lepiej do polskiej piosenki czy zagranicznej..
na kilka lekcji trzeba będzie pójść, podobnież w Warszawie "Sulewscy" są świetni i pewnie tam się wybierzemy
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 22:25   #2346
wenedka
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Melduję się już w UK po moim pierwszym locie z Lublina

Wprawdzie nie obyło się bez przygód....
Na samym początku zwiał mi autobus na lotnisko- widziałam jak odjeżdża 15 min przed czasem.
Potem, w samolocie, pękło mi opakowanie z chusteczkami do demakijażu i cały ten płyn wylał mi się plecaku- chyba pod wpływem ciśnienia.
Po wylądowaniu w UK zawiesił mi się telefon i nie mogłam zadzwonić po taksówkę; musiałam wziąć droższą spod lotniska. W międzyczasie zepsuł mi się zamek w plecaku i chodziłam z nim jak jakiś pajac

Gdy w końcu dotarłam do mieszkania mojej koleżanki, u której się zatrzymywałam, telefon odżył i naprawiłam plecak

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was miała do czynienia z Ryanair? Bo ani ja, ani TŻ nigdy nie lecieliśmy samolotem (ba, ja nawet na lotnisku nigdy nie byłam) i jesteśmy kompletnie zieloni w temacie...
A są tanie bilety, więc chcielibyśmy zaszaleć Tylko jak to jest z bagażem podręcznym? Płaci się za niego? Czy płatność jest tylko kartą kredytową?
Z góry dziękuję za pomoc i wskazówki
Nie wiem, czy już dostałaś odpowiedź na pytanie, bo nie jestem w stanie przebrnąć przez te wszystkie strony

Bagaż podręczny jest za darmo, ale musi miec określone wymiary i Ryanair trzymuja się tych ustaleń.
Płaci się ogólnie kartą kredytową/debetową.
Ostatnio, rezerwując lot kartą visa Debit, nie płaciłam opłaty za transakcję.

Opiumalfa, super zapowiada się Wasz ślub
Widzę, że bierzecie też ślub w kościele. Twój Tż jest katolikiem?
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 23:06   #2347
anka1897
Wtajemniczenie

Wink Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Witam się
Dzisiaj Tż się wkońcu pojawił od poniedziałku się nie widzieliśmy ani zbytnio nie rozmawialiśmy - pewnie na przeczekanie mnie chciał wziąźć Raczej mu to na gorsze wyszło bo przemyślałam dokładnie kilka razy co chcę mu powiedzieć i dzisiaj była okazja żeby mu wszytsko przekazać (nawet w domu nikogo nie było). Zaskoczył mnie - powiedział, że wie, że przesadził, że mnie rozczarował i poprawi swoje zachowanie. Powiedziałam, że jak dalej będzie tak postępował to dla mnie lepsze będzie rozstanie niż pakowanie się w "toksyczny" związek.

kroooliczek89 efekty widać ogromne. Jak pisały dziewczyny, ja również dorzuciłąbym troche ruchu - może basen, rower jak się pogoda poprawi. Pamiętając również, że co za dużo to nie zdrowo.

karolinuuusia Witam nową PMkę
Na pierwszy taniec planujemy walca wiedeńskiego do piosenki z Nocy i Dni. Dodatkowo chcemy tylko do tego tańca - zadymiarkę Planujemy pójść do szkoły tańca, żeby sobie przypomnieć przez dwa lata chodziliśmy na kurs więc nie powinno być źle

missmalezji na chwilę obecną - CK Euphoria Blossom a Tż nie wiem - nie ma ulubionego zapachu.

Dotka90, misia880 gratuluję zdanych egzaminów

cukraktywna również mam słabą głowę do alkoholu, wystarczy kieliszek wina a już jestem nieźle zakręcona (o wódce nie wspominając)

Używałyście tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...z-fluorem.html

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-04-06 o 23:36
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 23:12   #2348
Margolcia4111991
Raczkowanie

Witam Panie!

Ostatnio oglądaliśmy "Lot". Podobał mi się. Ale ja lubię po prostu tego typu filmy.

Wiem, że rzadko bywam i przepraszam (dyplomowy zawrót głowy), ale doradźcie mi, dziewczynki.

Obejrzałam ostatnio po raz drugi "Skyfall" i dostałam kopa w tą moja pustą głowę. Co myślicie o połączeniu górnej części sukni Severine (ta czarna), tyle że bez wycięć i z delikatniejszymi ornamentami, ze spódnicą mojego first choice (będzie bez trenu)? Bo w tej górze się zakochałam na zabój, ale też podobają mi się te moje falbanki...

TŻ mówi, że nie, bo za goła. No ale to byłaby moja motywacja do zrzucenia tych nadprogramowych 10 kilogramów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2457_b.jpg (52,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 110812-skyfall-bond-dress-340.jpg (29,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg skyfall.jpg (84,2 KB, 16 załadowań)
Margolcia4111991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 23:38   #2349
Opiumalfa
Zakorzenienie

Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Opiumalfa, super zapowiada się Wasz ślub
Widzę, że bierzecie też ślub w kościele. Twój Tż jest katolikiem?
Hej!
Dzięki! Sama nie moge sie doczekać!!
Tak. Tz jest katolikiem.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 23:40   #2350
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja będę pachniała Alienem edp Thierrego Muglera a chłop pewnie Terre d'Hermes.
zapachy do sprawdzenia
Cytat:
dzięki
Django jest mega, jak wszystkie filmy Tarantino, sama nie wiem, który lubię najbardziej A moja ukochana scena to ta
http://www.youtube.com/watch?v=EevoRUakA88
Jakbym oglądała monty pythona
haha moja też ukochana
Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Witam się

missmalezji na chwilę obecną - CK Euphoria Blossom a Tż nie wiem - nie ma jakiego ulubionego zapachu.

niech tż ma się na baczności, bo jak nie...
Zapachy chyba sobie zapiszę i będę wąchać w drogeriach ko mpletnie nie mam swojego typu. teraz kupilam c thru pearl garden, tż-towi się podoba. ale to chyba za mało uroczysty,co..?
wszystkie te wybielające pasty to dla mnie pic na wodę. niszczą szkliwo i tyle... lepiej chyba u dentysty wybielić. wiem że droższa opcja, ale chociaż zębów nie niszczy. żeby zobrazować jak łatwo niszczą się zęby, to powiem wam, że moj dentysta ostatnio powiedział, że na górnej dwojce mam wgłębienie na powierzchni zęba, które jest bardzo podatne na bakterie, ponieważ ( najprawdopodobniej) myjąc zęby zaczynam od przodu i uderzam szczoteczką w ten drugi ząb. od tego wgłębienie i podantność na zakażenia czy tam próchnicę.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 23:59   #2351
Kate Noir
Zakorzenienie

polecam film 'Dwa dni w Paryżu' i kontynuację 'dwa dni w Nowym Jorku' oraz 'służące'.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 00:11   #2352
SimplyDivine
Zakorzenienie

o kurczaki

2 watki mnie tu nie bylo, nie wiem co sie dzieje

u nas machina slubna pelna para - mam suknie (wisi w szafie ), ktora jest zuuuuuupelnie inna od tych, ktore podobaly mi sie online (okazalo sie, ze w koronkach wygladam przeokropnie!!), mam tiare (dzis kupiona ), zrobilismy projekt zaproszen, menu, stolikow, planu stolow i winietek, zrobilam nasza slubna strone internetowa i wybralismy podroz poslubna (rejs po Morzu Srodziemnym) ktora moi rodzice chca nam podarowac w prezencie...

takze duzo sie dzieje!!

Korzystajac z poznej godziny nadrobie chociaz te ostatnie 20 stron zeby zobaczyc co tutaj sie dzieje ciekawego
Stary 2013-04-07, 00:36   #2353
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale obiecałam Ane3ce, że napisze, więc jestem.
Niestety dziś tylko się melduję bo TŻ siedzi obok i gapi się w monitor
jutro napiszę dokładniej o co chodzi, ale nie jest dobrze

buziaki

Hej myślałam o Tobie ostatnio

---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------

[QUOTE=Margolcia4111991;40 173970]Witam Panie!

Ostatnio oglądaliśmy "Lot". Podobał mi się. Ale ja lubię po prostu tego typu filmy.

Wiem, że rzadko bywam i przepraszam (dyplomowy zawrót głowy), ale doradźcie mi, dziewczynki.

Obejrzałam ostatnio po raz drugi "Skyfall" i dostałam kopa w tą moja pustą głowę. Co myślicie o połączeniu górnej części sukni Severine (ta czarna), tyle że bez wycięć i z delikatniejszymi ornamentami, ze spódnicą mojego first choice (będzie bez trenu)? Bo w tej górze się zakochałam na zabój, ale też podobają mi się te moje falbanki...

TŻ mówi, że nie, bo za goła. No ale to byłaby moja motywacja do zrzucenia tych nadprogramowych 10 kilogramów [/QUOTE\

ja bym wzieła z trenem

Ta biała jest śliczna i nic bym nie zmieniała

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
o kurczaki

u nas machina slubna pelna para - mam suknie (wisi w szafie ), ktora jest zuuuuuupelnie inna od tych, ktore podobaly mi sie online (okazalo sie, ze w koronkach wygladam przeokropnie!!), mam tiare (dzis kupiona ), zrobilismy projekt zaproszen, menu, stolikow, planu stolow i winietek, zrobilam nasza slubna strone internetowa i wybralismy podroz poslubna (rejs po Morzu Srodziemnym) ktora moi rodzice chca nam podarowac w prezencie...

takze duzo sie dzieje!!

Korzystajac z poznej godziny nadrobie chociaz te ostatnie 20 stron zeby zobaczyc co tutaj sie dzieje ciekawego
pokaż zdjęcie sukni

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ----------

kroliczek jest mega różnica!!! tak trzymaj
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 01:00   #2354
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość

pokaż zdjęcie sukni
nie mam zdjecia katalogowego (nazwa ktora dostalam od sklepu to ich wewnetrzna a nie pamietam, kto jest producentem sukni, wisi wysoko i nie mam jak sama sprawdzic a TZ nie moge poprosic z wiadomych wzgledow ). Mam zdjecie na sobie, ale wolalabym go jeszcze wklejac na forum

za to tiara sie pochwale juz sie nie moge doczekac az do mnie dotrze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tiara.jpg (35,3 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2013-04-07 o 01:01
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 01:09   #2355
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
nie mam zdjecia katalogowego (nazwa ktora dostalam od sklepu to ich wewnetrzna a nie pamietam, kto jest producentem sukni, wisi wysoko i nie mam jak sama sprawdzic a TZ nie moge poprosic z wiadomych wzgledow ). Mam zdjecie na sobie, ale wolalabym go jeszcze wklejac na forum

za to tiara sie pochwale juz sie nie moge doczekac az do mnie dotrze

wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 07:17   #2356
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Dotka90, misia880 gratuluję zdanych egzaminów

(...)

Dzięki

A co do białej Perły to ja nie używałam, ale ostatnio w jednym wątku dla Plotkowym była o niej dyskusja, dziewczyna pokazywała efekty i aż sie sama zaczęłam zastanawiać czy nie przetestować jej (perły, nie dziewczyny ) przed ślubem

Piję bardzo dużo herbaty: głównie zielonej, czerwonej, trochę czarnej. Co najmniej jedną kawę dziennie. i niestety, osad się robi od tych napojów..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 07:48   #2357
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od kilku lat używam białej perły, raz w roku robię sobie taką serię po np. 2 tygodnie. Nie szaleje z tym zbytnio bo tak jak mi stomatolog powiedziała każde wybielanie polega na ścieraniu. Po kilku latach stosowania powiedziała że u mnie nie widać skutków ubocznych stosowania perły. Miałam za dziecka żółte zęby i będę z czystym sumieniem każdemu polecać perłę jest na prawdę dobra efekty szybko widać a zęby się błyszczą Kilka razy klientki mi powiedziały "ale ma Pani ładne zęby" to dla mnie najlepszy komplement bo ja mam na ich punkcie bzika
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 08:49   #2358
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Witam Wszystkie Panny Młode 2014
u mnie tez już oficjalnie 16.08.2014, tylko umowę za tydz podpisujemy o salę i ruszamy z przygotowaniami
no! super, że dołączyłaś do Nas jeszcze raz witam

Cytat:

KaEs masz śliczne rzęsy, ale brwi....dla mnie jak marzenieja mam problem z tym, bo sama regulować za dobrze nie umiem, u kosmetyczki łzy mi lecą, a to przez to że miałam w podstawówce wypadek z okiem i nie lubie "robienia" czegoś w okolicach oczu. Do malowania sie przyzwyczaiłam, ale z brwiami mam jeszcze problem:/
oszalałaś! Moje brwi kompletnie mi się nie podobają nie umiem sobie ich fajnie wyregulować kiedyś miałam idealne, te mi się nie podobają całkowicie takie 'hakowate' są

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Parę typów już jest

Agata - ja z tymi brwiami walczę! Tzn. kiedyś jak byłam młoda i głupia (nie żebym była dużo mądrzejsza teraz, ale trochę starsza ) to regulowałam sama i sobie zrobiłam jakiś koszmar
Byłam raz u kosmetyczki i mam zamiar teraz chodzić regularnie żeby mi wyregulowała do końca (bo trochę zajmie zanim uzyskają odpowiedni kształt).
a ja nie chodzę do kosmetyczki, sama reguluję wkurzyłam się jak kiedyś od kosmetyczki wyszłam prawie bez brwi takie cienkie mi zrobiła...... ogólnie nie jest mi ładnie w gęstszych, ale bez przesady co mi wtedy zrobiła... i sama reguluje, raz lepiej raz gorzej, ale wolę sama tym bardziej, że ja co chwile musze wyrywać włoski, bo mam ciemne i widać je od razu jak w niepowołanym miejscu wyrosną

Aaaaaa no tak ijaa na weselu jest, zapomniałam już

Ja używałam pasków wybielających blenda med. U mnie kompletnie nic się nie działo, dziąsła nie bolały i ogólnie jestem bardzo zadowolona W tym roku mam zamiar znowu powtorzyć, albo juz przed samym ślubem. Efekt u mnie był powalający używałam ich półtora roku temu, a do tej pory słyszę, że mam białe ząbki perły nie testowałam, bo mój brat ją miał i żadnej różnicy nie było widać, więc to chyba zależy też od zębów tutaj macie opinie innych wizażanek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=21495 - mniej i bardziej pochlebne

Simply Divine my się jeszcze nie znamy, heeeeeej!

Taka piękna dziś pogoda, muszę wykorzystać ją na spacer z Tż czuć wiosnę, wreszcie!

Właśnie jestem w trakcie sprzątania po wczorajszej imprezie ułatwiłam sobie zadanie bo wszystko było praktycznie w plastikach, żeby nie zmywać tylko kielonki szklane

Buziaki i udanej niedzieli, później do Was zajrzę

Edit: aaa jeszcze co do filmów to polecam polski film Miłość teraz co leci w kinach. Dramat ale dający bardzo wiele do myślenia. Po obejrzeniu filmu ludzie siedzieli jeszcze dobre 5 minut po akończeniu napisów wCISZY. Tak byli zszokowani Pierwszy raz z czymś takim się spotkałam

No i standardowo polecam Wszystko za życie, kwiat pustyni, nietykalni, amerykańska zbrodnia ...

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-04-07 o 09:01
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 08:54   #2359
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczynki, polecam Wam:
27 kroków do idealnego ślubu
W sumie to racja
fajny link w sumie ciekawe jest to " pozostaw narzeczonemu zorganizowanie nocy poślubnej " w ogóle zawsze mnie zastanawiało, jak pary po weselu mają jeszcze siłę na to
Cytat:
o tak, Django jest super i ta muzyka
Cytat:
używałam. najważniejsze, że to na prawdę działa! jest trochę uciążliwe w aplikacji, trzeba to nakładać codziennie na jakieś 40 min żeby było widać efekty po miesiącu-dwóch. do ślubu na pewno powtórzę wybielanie
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 08:56   #2360
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Z filmów jeszcze polecam "Nietykalni"

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 09:13   #2361
Margolcia4111991
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
ja bym wzieła z trenem

Ta biała jest śliczna i nic bym nie zmieniała
)
Witam się i zaraz zmykam do pisania ostatniego rozdziału

Szczerze mówiąc wolę bez, dlatego że nie lubię jak mi się coś pod nogami plącze, a poza tym jak bym go podpięła, to bym miała taaaakie wielkie . Po konsultacji z modystką z trenu rezygnuje. Podobnie jak z tak długiej części gorsetowej - chodzić się w tym nie da, a przy siadaniu się "łamie". Ogólnie niewygodne. Zarówno w wersji oryginalnej, jak i bondowskiej.

Jest śliczna i dlatego mi wpadła w oko od samego początku, ale boję się, że będzie zbyt cnotkowata. Mam taki specyficzny typ urody, że można go przesłodzić. TŻ mówi, że ta laska wygląda jak pani do towarzystwa (co się dziwić, taką rolę grała właśnie), ale ona ma ostrą urodę i suknia tylko ją pogłębiła. U mnie efekt może być taki, że wydobędzie takie alter ego mojej wątpliwej piękności, ale nie zrobi ze mnie ulicznicy. Pominę już fakt, że zwęzi nadzwyczaj szerokie barki. Zwłaszcza, że nie wchodzi w grę jakiś mocny makijaż, bo TŻ gotowy jest mi go zlikwidować po błogosławieństwie, wkładając głowę pod kran, a i fryzurę chcę mieć taką delikatną, też zaczesaną na bok, ale bardziej, jak to nazywa moja siostra "wiejską" albo "polną"

Jak się znudzę pisaniem, to zajrzę. Tymczasem życzę Wam spokojnej niedzieli
Margolcia4111991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 09:53   #2362
karolinuuusia
Zakorzenienie

jej Wy już macie sukienki ?
ja to dopiero jakoś w zimę (styczeń), jadę wybrać i będę szyć u bezpośrednio u producenta, podobno jest o połowę taniej, ostatnio świadkowałam u mojego TŻa siostry i ona miała za 2 tys przepiękną koronkową sukienkę

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 09:56   #2363
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

A co do białej Perły to ja nie używałam, ale ostatnio w jednym wątku dla Plotkowym była o niej dyskusja, dziewczyna pokazywała efekty i aż sie sama zaczęłam zastanawiać czy nie przetestować jej (perły, nie dziewczyny ) przed ślubem

Piję bardzo dużo herbaty: głównie zielonej, czerwonej, trochę czarnej. Co najmniej jedną kawę dziennie. i niestety, osad się robi od tych napojów..
Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Ja od kilku lat używam białej perły, raz w roku robię sobie taką serię po np. 2 tygodnie. Nie szaleje z tym zbytnio bo tak jak mi stomatolog powiedziała każde wybielanie polega na ścieraniu. Po kilku latach stosowania powiedziała że u mnie nie widać skutków ubocznych stosowania perły. Miałam za dziecka żółte zęby i będę z czystym sumieniem każdemu polecać perłę jest na prawdę dobra efekty szybko widać a zęby się błyszczą Kilka razy klientki mi powiedziały "ale ma Pani ładne zęby" to dla mnie najlepszy komplement bo ja mam na ich punkcie bzika
Mam 2 opakowania w domu, ale boje sie uzyc bo mam wrazliwe zeby i moze sie jeszcze jakis ubytek tam chowa i mnie bedzie bolalo a jedyny bol, ktorego sie boje to bol zebow ale ostatnio obkupilam sie w Bootsie bo mieli promocje 3 za 2 na Blanxa wiec mam 2 intensywnie wybielajace pasty do zebow i tubke jakiegos specjalnego zelu wybielajacego wiec zobacze co z tego wyjdzie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

a ja nie chodzę do kosmetyczki, sama reguluję wkurzyłam się jak kiedyś od kosmetyczki wyszłam prawie bez brwi takie cienkie mi zrobiła...... ogólnie nie jest mi ładnie w gęstszych, ale bez przesady co mi wtedy zrobiła... i sama reguluje, raz lepiej raz gorzej, ale wolę sama tym bardziej, że ja co chwile musze wyrywać włoski, bo mam ciemne i widać je od razu jak w niepowołanym miejscu wyrosną

Simply Divine my się jeszcze nie znamy, heeeeeej!

Taka piękna dziś pogoda, muszę wykorzystać ją na spacer z Tż czuć wiosnę, wreszcie!
Ja uwielbiam chodzic na wosk do kosmetyczki - po wyjsciu twarz nabiera wyrazu, nigdy nie potrafilam penseta wszystkich wloskow sie pozbyc a ze jestem brunetka to pozostawialy taki cien a woskiem to hop siup i nie ma kusi mnie zabieg HD brows (zdjecia w zalaczniku), ale boje sie, ze beda dla mnie za mocne te brwi i sie nie bede mogla do nich przyzwyczaic

no i hello! dolaczylam 3 czesci temu, ale sie zgubilam

na Wyspie tez pieknie, jedno pranie juz wisi w ogrodzie, drugie juz w pralce, wczoraj udalo mi sie wyprac i wysuszyc 3 pelne pralki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hd-brows.jpg (40,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hd-brows-at-hot-heads.jpg (25,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg minx-before-after-three.jpg (64,2 KB, 15 załadowań)
Stary 2013-04-07, 09:58   #2364
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
jej Wy już macie sukienki ?
ja to dopiero jakoś w zimę (styczeń), jadę wybrać i będę szyć u bezpośrednio u producenta, podobno jest o połowę taniej, ostatnio świadkowałam u mojego TŻa siostry i ona miała za 2 tys przepiękną koronkową sukienkę
mi sie udalo moja suknie kupic za 400 funtow (model wystawowy, mierzony przede mna tylko raz ) gdzie cena w regularnej sprzedazy to 1300 funtow wiec az zal bylo nie brac, szczegolnie, ze robi mi talie gdzie jej nie ma, pieknie eksponuje ale tez i podtrzymuje biust no i jest cudna
Stary 2013-04-07, 10:01   #2365
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
polecam, efekty super, warto dać te 50 dych zamiast używać tych wszystkich "wybielających past", bo to pic na wodę.
Ja miałam wybielać u dentysty, ale jak się dowiedziałam że metoda nakładkowa i żel z nadtlenkiem wodoru, to stawiam na białą perłę. Przed ślubem napewno powtórzę.

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
używałam. najważniejsze, że to na prawdę działa! jest trochę uciążliwe w aplikacji, trzeba to nakładać codziennie na jakieś 40 min żeby było widać efekty po miesiącu-dwóch. do ślubu na pewno powtórzę wybielanie
Dla mnie jest wybitnie uciążliwa aplikacja, dostaje ślinotoku i mnie to momentami obrzydza ale warto
Stary 2013-04-07, 10:07   #2366
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
o kurczaki

takze duzo sie dzieje!!

Witam się, bo się nie znamy jeszcze
Szok, już masz suknię ja nawet zastanawiałam się, czy kupić, ale wystraszyłam się, że po drodze spodoba mi się inna, więc czekam do grudnia, do przecen starej kolekcji i pojawienia się nowej

Dziewczyny, dzisiaj ja miałam ślubny nocny koszmar

Stary 2013-04-07, 10:10   #2367
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się, bo się nie znamy jeszcze
Szok, już masz suknię ja nawet zastanawiałam się, czy kupić, ale wystraszyłam się, że po drodze spodoba mi się inna, więc czekam do grudnia, do przecen starej kolekcji i pojawienia się nowej

Czesc
No mam, mam byla okazja (400 funtow zamiast 1300) zakochalam sie, nie chcialam jej zdejmowac to wzielam a teraz juz nie patrze na suknie wiec nic innego mi sie nie spodoba
Stary 2013-04-07, 10:12   #2368
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość

Dla mnie jest wybitnie uciążliwa aplikacja, dostaje ślinotoku i mnie to momentami obrzydza ale warto
też miałam ślinotok a najgorzej, jak ktoś akurat do mnie dzwonił, a ja biedna nie mogłam ust otworzyć, bo cała ślina by mi wyleciała
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:18   #2369
cukraktywna
Zadomowienie

Cytat:
Opowiadaj (:

cukraktywna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:20   #2370
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Czesc
No mam, mam byla okazja (400 funtow zamiast 1300) zakochalam sie, nie chcialam jej zdejmowac to wzielam a teraz juz nie patrze na suknie wiec nic innego mi sie nie spodoba
To czekamy niecierpliwie na jakąś fotkę
Widzę że pochodzisz z koszalina.. a to blisko mojego ukochanego Unieścia jeżdzę tam od 96r

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez cukraktywna Pokaż wiadomość
Opowiadaj (:
śniło mi się, że część mszy była w jednym kościele, a przysięga w innym...
Ze miałam koczek taki jakbym sama gumką włosy obwiązała i wszystko przy karku mi wyłaziło..
Że fotografowie się spóźnili i przyjechali dopiero na przysięgę
że mój tż stwierdził że niewygodnie mu w garniaku i ubrał tiszert fioletowy na samą przysięgę.. i że jakieś dziecko porysowało mi suknię w kościele a na dodatek cała była pognieciona. Ulżyło mi jak się w końcu obudziłam...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości