|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
Wcale nie jest dużo trudniej dogadac sie z takim psem po przejściach wbrew pozorom. Trzeba tylko cierpliwości, konsekwencji i duzo pracy i czasu, żeby zwierz do Was nabral zaufania i oganłąl zasady panujące w nowym domu. A..no i wiadomo, na początku nic na siłę...kilka pierwszych dni, moze tygodni to pewnie będzie oswajanie pies - nowi ludzie, nowe miejsce no i nabieranie zaufania. Dobre chęci to podstawa. Chęci i odrobina wiedzy, jak postępować z takim zwierzakiem. Prawie zawsze się udaje |
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam! W piękne słoneczne przedpołudnie
No i skończyło sie u mnie "rumakowanie". Wróciłam do rzeczywistości
|
#1473 | ||||
|
Panaroja
|
Spod suońca
wiosna będzie mnie chyba też , nic nowego mi się nie chce (ewentualnie jakaś Rosine , ale mało prawdopodobne ) coś niedopsze ![]() będzie Cytat:
2. Cytat:
i dobry jest skrzyp firmy Naturacośtam - Śnieżka bierze i wyraźnie jej włosów przybyło . Same wcierki i zewnętrzne środki nie dadzą rady .Cytat:
Cytat:
![]() Zastanawiam się , czy mam jakies ubranka na ciepło
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Tego się nigdy nie ma
A jak się ma, to niedobre, do wymiany Rejcz, co do psów po przejściach - kiedy Azę przygarnęliśmy, była wiejskim psem, niemal półdzikim. Po ciężkich przejściach. Zabrali jej wszystkie szczeniaki, a kiedy uciekła ze wsi do lasu, strzelali do niej. Kiedy do nas trafiła, przez 2 tygodnie siedziała w kącie, odwrócona do ściany, kuliła się przy próbach dotknięcia, bała wszystkiego - samochodów, ludzi, a szczególnie dzieci. Prawie straciliśmy nadzieję, że trafimy do niej. Aż pewnego dnia, ni stąd, ni zowąd, leżała sobie, jak normalny pies. A po miesiącu podchodziła, wsadzając nos pod rękę, żeby ją pogłaskać. Ale do brzucha dotknąć się nie da.
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Mój Czesiek panicznie bal się wszelkiego typu kiji ( kijow ) drągow, drążka, kija od szczotki, no wszystkiego co dlugie i cieńkie i czlowiek może do ręki wziąść i spuścić lanie.Kulil sie i w nogi w popłochu Teraz , rzucanie, szarpanie kija z kimkolwiek ( nawet sąsiadem) i walka o tego kija to ulubiona zabawa Na pamiątke po dawnych czasach ma blizny na nosie i pysku i przeweżenie duże na ogonie. Tak jak by był ogon do czegoś przywiązany i ta lina czy drut wcięła mu się mocno w ciało.
|
|
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w życiu też zwierzaki (nie licząc chomika ) pojawiały się raczej spontanicznie ![]() i stąd u mnie teraz lekki lęk przed decyzją. Chcemy kota ale tylko gadamy na razie, przydałby się kopniak pt. ktoś nas pyta czy chcemy i mamy dzień na decyzję, bo z jednej strony bardzo chcemy a drugiej jest ten strach przed odpowiedzialnością ![]() U mnie też słońce i 5 stopni śnieg topnieje wreszcie ![]() Właście wypiłam kawę i odkładam w czasie moment kiedy odpalę służbowego kompa (nie chce mi się, no )---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Zapomniałam, ze miałam pytanie Co można zamówić z Mazideł do używania samodzielnego oprócz hydrolatów? (nic nie zamierzam kręcić ) Jaki hydrolat jest fajny do cery mieszanej w kierunku suchej ale ze skłonnością do niespodzianek? (kiedyś używałam różnego i dobrze sie sprawdzał, ale teraz jest tyle rodzajów ze zgłupiałam )
|
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1478 |
|
Nindżopesz
|
Stazja, doszła spódnica, fajna jest
Dorzucam fotę: |
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1480 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1481 | |
|
Nindżopesz
|
Kurde, internet mi tak działa, że nie jestem w stanie odpalić allegro ale wpisz sobie maxi szmaragd szyfon miley. Sprzedawca to IzabelaS.
EDIT: w bólach się udało: http://allegro.pl/izabelas-maxi-szyf...138403545.html Cytat:
Na fotkach z aukcji była butelkowa :/ W ogóle strach kupować ciuchy w tym odcieniu bo przysyłają co innego. No ale nie wybrzydzam (za bardzo) bo jednak o połowę taniej niż w Zarze a kolor do przełknięcia. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-04-08 o 13:23 |
|
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() toż to w pytkę Twój typ - ja też chcę maxi ale jednak przy moim wzroście muszę uważać - mierzyć dopasować styl fason ostrożniej zatem nie w necie dla mnie takie zabawy, przy 163 cm wzrostu i figurze gruchy może być ciężko ale mam czas jeszcze do upałów na maxi szyfon |
|
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1485 |
|
To ja :)
|
Raaany... Chyba jutro wyciągnę Martensy -wygląda mi to na wiosnę
|
#1486 |
|
Wtajemniczenie
|
macham znad wiosny
Red - super ta spódnica, mogę zmałpować? z opóźnieniem ale zbieram szczenę z podłogi. masz zaj...ste włosy Melk - ja oglądam ten serial, na bieżąco jestem i szczerze to nie wiem czy Ci polecić czy nie, trochę wciąga, trochę napięcia jest, ale te paskudy... chuop polubił bardzo, niektóre motywy są fajne a niektóre przewidywalne do bólu, do widoku zombiaków wygryzających żywe mienso trzeba się przyzwyczaić, są niemal wszędzie i są obrzydliwe . z torentów lepiej ściągać, teraz są z lektorem już bo gdzieś na tivi lecą, chyba na jedynce a z chomika mam problemy od długiego czasu, żeby coś dociągnąć do końca, muszę próbować kilka razy a to oczywiście mi zżera limit z pleja i przez to się na chomika wypłam z dużymi plikami kto jutro ze mną myje okna? swoje ofc ![]() znów przegapiłam wuosowe dysputy idę nadrobić
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-04-08 o 16:16 |
|
|
|
#1487 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja, goście wpadają to trza umyć. |
|
|
|
|
#1488 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zjawiskowy chudzielcu! Zakładaj tego bloga włosowo-modowego. Modowych jest mnóstwo, ale takich celtycko-rockowych dla młodych Mam chyba nie ma ![]() Wiesz, o co Ci w tym wszystkim chodzi, naprawdę świetnie wyglądasz, no masz do tego dryg! ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Przepraszam, ale jak zobaczyłam tytuł wątku: gdzie się psikacie, pomyślałam: w przedpokoju i dopiero potem do mnie dotarło, że nie o to chodzi ![]() W ogóle chyba zaoszczędzę. Wszystko mnie ostatnio mdli Nawet świeżuch Lalique.---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- za wybór psiaka ochroniarza.Więcej nie doczytam. W ogóle się dziś nie umiem skupić. A, i czy to normalne, że po masce: krem nawilżający do paszczy (z parabenami) wymieszany z miodem z propolisem na włosy (na noc), zmyty, włosy piszczą jeszcze bardziej? I oklapłe są?
|
|
|
#1489 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() jeżuuu jak sie ciepło zrobiło , wyskoczyłam na pocztę w oxfordach i spódnicy i zgarniałam prawie wszystkie okoliczne męskie spojrzenia , ha bo innej baby na obcasach w zasięgu wzroku nie było
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w temacie włosowym: ukręciłam majonez rozjaśniający ![]() jest nadzieja, że do imprezy uzyskam jakiś efekt bez ingerencji fryzjera paszcza znowu linieje, ale tym razem zbyt łagodnie ją potraktowałam - 1 warstwa salika i na przebarwienia druga, więc dodatkowo działam też izotretynoiną (swietnie doczyszcza pory). przed wyjazdem planuję jeszcze jedno uderzenie, bardziej hardcorowe ![]() i chyba do jesieni będę musiała się uspokoić, albo przerzucić na migadałka
|
|
#1491 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
no więc chyba nie będzie ochroniarza ale to nieważne dla mnie i dla chuopa - wazne żeby przygarnąć psiaka który szuka domu - nietopsza sie ustawi przestawi -w sumie już nietopsz kupiony
pół dnia spędziliśmy an rozmowach przedadopcyjnych i okazuje się, że mało który pies się nadaje na warunki podwórko buda z kojcem - mimo ze z otwartym kojcem to jednak większość ponoć wali do domu, ciśnie się i koneic kropka i nie chcą nam dać - baaaaaaardzo skrupulatna selekcja - wybraliśmy najpierw suki ale też ponoć strasznie domowe i nie dla nas no i wytypowali dla nas kandydata http://www.schronisko.sosnowiec.pl/b...re.php?id=3425 w sobotę jedziemy na pierwszy spacer |
|
|
|
#1494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze, że jest już oki ![]() Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;40204032] Spoo dostałaś zwrot z US? [/QUOTE]
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1495 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
my nie możemy przestać wpatrywać sie w zdjęcia - ten wygląd - skrzyżowanie 3 różnych umaszczeń no czad po prostu czad
nie wiemy czy ostatecznie nam go przyznają - ale już go tu widzę już jest nasz Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-08 o 21:15 |
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ostatnia fotka ![]() ja wiem, się powtarzam, ale kocham Was i trzymam kciuki
|
|
|
#1499 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a łaty zadnie ma Fanaberyjne i centki też bassecie ![]() będzie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

wiosna będzie 
) coś niedopsze 

W sumie to czasem mam wrażenie, że najlepiej wyglądają przed rozczesaniem i bez żadnych odżywek, które by je obciążąły, tzn. optycznie jest ich najwięcej.

za wybór psiaka ochroniarza.
bo innej baby na obcasach w zasięgu wzroku nie było
ale dobrze, że jest już oki