Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy. - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-08, 17:43   #4861
Dolczi
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to są:
1. odpowiednie cięcie
2. tapir, tapir, tapir
3. lakier, lakier, lakier.
I bardziej tylko do zdjęcia.
Muszę porozmawiać z fryzjerem. Mam spray do unoszenia włosów- tapirowanie niszczy włosy i u mnie odpada- już tego doświadczyłam.

Mam taki lakier w domu z Chantala- mocny i bez alkoholu. grzywkę nim utwalam.
Skład: aqua, polyester-5, glicerin, peg-12, dimethicone, panthenol, peg-40, hydrogenated castor oil, ethylhexyl methoxycinnamate, parfum, linallol, methylchloroisothiazolino ne, methylisothiazolinone.

Myslicie, że skład jest ok? Jak na lakier oczywiście.
Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 17:51   #4862
XminorXlosX
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Dziękuję Wam Kochane najlepsze jest to, że ciągle ich tyle, nie straciły objętości może wiosnę czują

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Ale ładnie się kręcą. To te loczki robią objętość, a że zapewne bejbików Ci narosło to efekt spotęgowany. Tak myślę.
Myślałaś o tym, żeby delikatnie je wystopniować?
Nie tylko loczki, bo moje włosy są w stanie się zakręcić i klapnąć i nie dać się dźwignąć A bejbików jest mnóstwo, 3 warstwy: 8, 5 i 3 cm przy grzywce te krótsze widać wszystko do kupy i jeszcze coś

No chyba je postopniuję, ale po maturach (jak zdawałam prawko, to na każde pytanie kiedy coś zrobię odpowiadałam: po egzaminie teraz mam nową wymówkę )

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Skład: aqua, polyester-5, glicerin, peg-12, dimethicone, panthenol, peg-40, hydrogenated castor oil, ethylhexyl methoxycinnamate, parfum, linallol, methylchloroisothiazolino ne, methylisothiazolinone.

Lakier bez alkoholu ? super! a jak z trwałością ?

A masz zdolności do robienia fryzur? Bo to, że fryzjer wie jak to zrobić, żeby się trzymało , to nie znaczy, że mi też wyjdzie

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 17:51   #4863
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dotka, dzięki

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
ile masz wzrostu?
Dzięki
Mam 170 a na zdjęciu dodatkowo obcasy około 9 cm więc trochę przegięli z długością tej spódnicy. Niższy obcas albo niższa osoba i można by się zabić. Do butów na płaskim jej nie włożę.

Cytat:
Kilka lat temu też nie czesałam, ale to było w czasach zerowej pielęgnacji, więc się nie liczy, ale ostatnio zrobiłam eksperyment i nie rozczesałam po myciu. Najpierw podobały mi się, że są takie wygładzone i lepiej skręcone, ale przyjrzałam się dokładnie, jak wygląda to z tyłu i przypomniało mi się dlaczego zaczęłam czesać: paskudnie rozdzielają mi się cienkie pasma i dziwnie zawijają wokół własnej osi.
To brzmi jak niezłe loki

Cytat:
Red, wysłałam, teraz się zaczynam zastanawiać, czy przetrwa.
Dzięki, ja zapakowałam ale się nie wyrobiłam z wysyłką i poślę jutro

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 17:56   #4864
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Dzięki, ja zapakowałam ale się nie wyrobiłam z wysyłką i poślę jutro
Ja przekopałam cały dom i żadnego kartonika, zdałam się na pocztę, a tam tylko mi mogli dać kopertę bąbelkową, dobrze, że pozawijałam to trochę w domu. (myślałam, że sprzedają na poczcie kartony/kartoniki )
Spoko, spoko, moja i tak pewnie też wyjdzie z poczty jutro, bo zaniosłam po 17, chyba już nie ma wysyłek o tej godzinie. ;p
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 17:58   #4865
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jak myślicie jak bym mogła osiągnąć taka fryzurę jak w załączniku? To jest mój ideał fryzurowy:lov e: Mam cienkie wlosy i końce mi się wywijają. Pewnie trwała tylko co?
Tapir, bardzo grube wałki i odpowiednie środki stylizujące typu stop-grawitacji.

Ścięłam 3 centymetry końcówek, ale będę musiała jeszcze poprawić, bo z tego co widzę w lustrze to kształt mi wyszedł bardziej prosto niż w półokrąg. Ale to jutro, dziś już nie mam siły na te kudłacze.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 18:01   #4866
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Lakier bez alkoholu ? super! a jak z trwałością ?

A masz zdolności do robienia fryzur? Bo to, że fryzjer wie jak to zrobić, żeby się trzymało , to nie znaczy, że mi też wyjdzie
Bardzo trwały. Cały dzień trzyma. I musze go dozowac ostroźnie bo jak dam za dużo lub za blisko psiknę to grzywkę mam posklejaną.
Zdolności do układania włosów mam. Tylko wymyślnych warkoczy i koków robić nie umiem. Wałki wielkie mam ale rzepy i ciagną mi w nocy włosy- nie uzywam ich od x lat. Polecicie mi jakieś duże wałki z allegro?

Edytowane przez Dolczi
Czas edycji: 2013-04-08 o 18:05
Stary 2013-04-08, 18:30   #4867
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę porozmawiać z fryzjerem. Mam spray do unoszenia włosów- tapirowanie niszczy włosy i u mnie odpada- już tego doświadczyłam.

dasz linka do tego lakieru, żebym dokładnie wiedziała jaki to bo mnie zainteresował

Cytat:

Dzięki
Mam 170 a na zdjęciu dodatkowo obcasy około 9 cm więc trochę przegięli z długością tej spódnicy. Niższy obcas albo niższa osoba i można by się zabić. Do butów na płaskim jej nie włożę.
Myślałam, że więcej ale te obcasy wyjaśniają wszystko
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-08, 18:44   #4868
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
dasz linka do tego lakieru, żebym dokładnie wiedziała jaki to bo mnie zainteresował
http://uradka.pl/item/chantal-lakier...rze-275-g.html - tu go kupiłam. Dawno temu.
Stary 2013-04-08, 18:50   #4869
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Ja przekopałam cały dom i żadnego kartonika, zdałam się na pocztę, a tam tylko mi mogli dać kopertę bąbelkową, dobrze, że pozawijałam to trochę w domu. (myślałam, że sprzedają na poczcie kartony/kartoniki )
Spoko, spoko, moja i tak pewnie też wyjdzie z poczty jutro, bo zaniosłam po 17, chyba już nie ma wysyłek o tej godzinie. ;p
Spokojnie, w bąblach wytrzyma

a propos, sanlan - posłałam dopiero dzisiaj list, mam nadzieję, że się nie gniewasz za to ale rano, więc może pofrunął szybko

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 18:51   #4870
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
1. po jakim czasie takie efekty?
2. akurat wg mnie spódnice na gumce to ZŁO ale skoro moda nie przewiduje innych i w sklepach nie ma wyboru...
Fotka w zał.

To Ten-którego-imienia-nie-wolno-wymawiać bo jest zablokowany na Wizażu i była cała afera na perfumeryjnym. Długa historia
Wiedziałam że będziesz pięknie wyglądać!

Cytat:
Chciałam się pochwalić, że dzisiaj z niewiadomych przyczyn jestem właścicielką objętości, która nie wiadomo skąd się wzięła już 7 mycie pod rząd Oleo , a ja zamiast obciążenia mam ich tyyyle a jakie mięciusie
jakie piękne!

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:02   #4871
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Myślałam, ale nie mam typowych dla ŁZS łusek (tych płatków skóry jak ŁojotokowaGłowa), tylko tłusty łupież pod paznokciami jak się podrapię Tylko ten łój czasem trudno mi domyć. Trudno mi to nadal ocenić.
Czasem sobie myślę czy może nie zacząć bawić się w hormony, ale z drugiej strony nie mam pewności czy mi ograniczy w jakimś stopniu przetłuszcz, a poza tym obawiam się skutków ubocznych
Łupież tłusty to też może być oznaka jakiejś choroby/zakażenia. Twarz też Ci się przetłuszcza?
Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Szkoda że mieszam w Niemczech i że nie ma mnie teraz w Polsce- bo mieszkam na śląsku właśnie i chętnie bym się z wami spotkała też
Co do mojego dzisiejszego mycia. Nałożyłam olej ten alverde i tylko od polowy włosów tam gdzie najbardziej suche są.. Po jakiejś godzinie wzięłam 3 łyżeczki małe maski plus łyżeczka kakao.. do tego tradycyjnie na odświeżenie koloru pianka venita.. trzymałam pod czepkiem 20minut. Spłukałam i dałam szamponu od synka mojego tego babylove na skalp. masowalam i podlewalam woda letnia uwaga konewka zabawkowa :P haha..
splukalam i dalam ta odzywke fructis, dosc sporo jej.. potrzymalam około minuty. splukalam. gdy wlosy schnely dalam troche olejku alverde zamiast odzywki b/s ;] niestety włosy trochę się puszyły, pewnie to wina protein w kallosie.. spiełam je w warkoczyk i pochodziłam 2 godziny, jak rozpusciłam to jakoś to wygląda teraz.. fotki dodam potem.. ale wlosy sa miękkie i gładkie super w dotyku, tylko nadal troche napuszone jak sie je tylko przeczesze palcami ..
Może za często czeszesz i stąd puch? Poza tym poprawa antypuchowa nie zajdzie od razu.
Cytat:
Napisane przez sanlan Pokaż wiadomość
dziewczyny jakieś pomysły na taki nawilżający psikacz? przed myciem, więc może być z olejem

do wyboru:
*olej z awokado
*olej z pestek winogron
*olej arganowy
*d-pantenol
*gliceryna
*aloes zatezony 10x
*oliwka BD
* jakieś odzywki: Potters aloes, Bingo Shea, Isana Kakao no nie wiem ;P nie mam pomysłu a chciałabym zrobić taką mgiełkę pod olej i żeby popsikać jak nie mam czasu się bawić w mieszanie wszystkiego

i Kascysko czy twarz można tak normalnie smarować kwasem hialuronowym ;> czy on działa złuszczająco tak jak inne kwasy? chyba nie nie? kupiłam i głupia, nie wiem co z tym zrobić
Możesz wymieszać wszystko

Nie, nie złuszcza, nawilża i śmiało możesz go wcierać solo.
Cytat:

Chyba na wesele sobie go kupię
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-08, 19:03   #4872
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Dziewczyny ze śląska: nie wykaraskam się na te piątkowe spotkanie. Jestem chora, w środę i piątek mam kontrolę, jutro rano jadę na badania, a po południu do immunologa. Z alergenem i wenflonem będę musiała chodzić 72 godziny, od paru dni chodzę też w masce, żeby się odizolować, jak przy przeszczepach szpiku. Nie gniewajcie się
To my jesteśmy umówione na ten piątek, tak?
Akurat mam wycieczkę... i będę w domu ok 13. i zdążę się wyszykować.
Chociaż anając życie i tak to przełożymy
Cytat:
Mnie się właśnie takie podobają, lekkie i miękkie fale.
Bardzo ładnie wyszło, zawijaj częściej.
Zawijam, zawijam. Co mycie zawijam
Cytat:
No chyba je postopniuję, ale po maturach (jak zdawałam prawko, to na każde pytanie kiedy coś zrobię odpowiadałam: po egzaminie teraz mam nową wymówkę )
Skąd ja to znam ('Pozmywaj naczynia ty leniu!'. 'Daj mi spokój. Pozmywam za miesiąc jak zdam prawko. Teraz się stresuję')

Włosy Ty masz, moja droga, piękne

kascysko Twój dzisiejszy wpis mi coś uświadomił
Spróbowałam sobie wyobrazić co by się stało z moimi włosami jakbym zrobiła taką mgiełkę-silikonowe zabezpieczenie... otóż miałabym po prostu mega tłuste strąki.
Przecież ja od trzech miesięcy po wyrypaniu włosów (co mycie) nie daję już na nie nic, bo byłyby obciążone. Jedynie na same końce odżywkę d/s, którą dokładnie spłukuję
Już się martwiłam czemu one takie czasem sianowate na końcach. Ale skoro wyglądają najczęściej ładnie, a są wyrypane, to chyba jednak nie mam się czym przejmować
Nawet się nie puszą jak roczeszę fale pokoczkowe. Wtedy mam delikatniejsze, sypkie, lejące falki.

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:03   #4873
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Mam nadzieję.

Tak w ogóle to przyszło mi awizo - chamstwo, moja mama była w domu w tym czasie, a wrzucił do skrzynki. To nie mógł być mój listonosz, pewnie zastępstwo, bo mój listonosz wszystkich zna i potrafi na ulicy zaczepić, że przesyłka jest. ;p
Ostatnio brat był w domu i listonosz "dla siostry mam przesyłkę", normalnie wszystko wie, kto jest kto. :P

I ciekawe co - toner do włosów czy chińszczyzna z ebaya.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:14   #4874
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Chyba na wesele sobie go kupię
Warto, bo dobrze trzyma. Ale trzeba dozować ostrożnie, więc przećwicz przed weselem.

Czyżbym wylansowała nowy hit?

Edytowane przez Dolczi
Czas edycji: 2013-04-08 o 19:17
Stary 2013-04-08, 19:20   #4875
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Łupież tłusty to też może być oznaka jakiejś choroby/zakażenia. Twarz też Ci się przetłuszcza?
Twarz spokojna. Okres tłuszczenia się na twarzy mam już od jakigoś czasu za sobą. Pamiętam, że w zeszłym roku sobie wcierałam klotrimazol w skalp, było troszkę lepiej na początku, a potem już raczej bez efektów.

Może taka moja uroda? Choć bardzo uciążliwa, bo nie pamiętam już dnia żebym przy przejechaniu palcami po skórze głowy czuła, że mam ją czystą, bez łupieżu tłustego.
Druga sprawa to pewnie też dlatego, że mam cienkie, rzadkie włosy więc przetłuszcz szybciej rzuca się w oczy. Mam też wrażenie, że trudno mi będzie je kiedykolwiek je zagęścić, bo albo tak już niestety mam, albo mi ten łupież blokuje dostęp jakichkolwiek wcierek A no i porowatość spadła

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Aż się bałam zapytać na kiedy w końcu to spotkanie przekładamy Czekam na propozycje
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-08, 19:20   #4876
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
jestesmy umowione?
Stary 2013-04-08, 19:22   #4877
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Mam nadzieję.

Tak w ogóle to przyszło mi awizo - chamstwo, moja mama była w domu w tym czasie, a wrzucił do skrzynki. To nie mógł być mój listonosz, pewnie zastępstwo, bo mój listonosz wszystkich zna i potrafi na ulicy zaczepić, że przesyłka jest. ;p
Ostatnio brat był w domu i listonosz "dla siostry mam przesyłkę", normalnie wszystko wie, kto jest kto. :P
Odpukać jeszcze żadna z wysyłek mi się nie popsuła w środku, a zrobiłam już kilka takich operacji.
A propos: nie ma któraś z Was folii bąbelkowej na zbyciu?

co do tego awizo jest tak samo, u mojej siostry dopiero niedawni zaczął przynosić listy do domu, wcześniej tot tylko awizo było wrzucane do skrzynki.
A listonosz już zaznajomiony z sytuacją

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:26   #4878
sanlan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość

a propos, sanlan - posłałam dopiero dzisiaj list, mam nadzieję, że się nie gniewasz za to ale rano, więc może pofrunął szybko
nic nie szkodzi, ja też wysłałam dzisiaj ale po 17 więc pewnie pójdzie jutro, nie mogłam się urwać z pracy wcześniej :/

Cytat:

Możesz wymieszać wszystko

Nie, nie złuszcza, nawilża i śmiało możesz go wcierać solo.

to dobrze, bo tak właśnie zrobiłam, uff co za ulga.
mam nadzieję, że jutro obudzę się piękniejsza xD

o6.11. - Jantar I
15.o4 Jantar II
sanlan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:30   #4879
XminorXlosX
Zakorzenienie

No ja też nie pamiętam, żebyśmy się na piątek umawiały

Dzięki dziewczyny, ciągle się jaram objętością

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:31   #4880
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
ja robię bez wyskoku, aczkolwiek pierwszy raz w życiu robię chyba porządne przysiady, wreszcie opracowałam jak nie ruszać tych cholernych kolan

w ogóle trądzik mi się wyraźnie zmniejsza, hormony działają!
ja dzis tez bez wyskoku robiłam, troche było czuć uda, ale jak na razie zadnych zakwasów nie mam ani nic :P
tez mam nadzieje ze na moją buzie hormony pomogą

Cytat:
Fotka w zał.

super look

Cytat:
Chciałam się pochwalić, że dzisiaj z niewiadomych przyczyn jestem właścicielką objętości, która nie wiadomo skąd się wzięła już 7 mycie pod rząd Oleo , a ja zamiast obciążenia mam ich tyyyle a jakie mięciusie
piekne te wlosy i racja objętosć! moje są skazane na lezenie blisko przy glowie

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:32   #4881
blondynaaa_91
Rozeznanie

Cytat:
A kupon skąd? Jakie staniki, poka
Mama mi dała z jakiejś badziewnej gazety, taka promocja była na ten weekend

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Hmm, więc można tam znaleźć coś fajnego do stu złotych? Mam w galerii handlowej jeszcze Triumpha, ale czytałam na Wizażu () że nie warto.
Naprawdę ładne staniki, fajnie leżą, z tych co mierzyłam to ceny 60-90zł

Cytat:
Ale śliczne lokaski!

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Blondyna, jeśli chcesz, to możemy się dogadać co do wysyłki odlewek, skoro nie dam rady się pojawić na zlocie. W każdym razie ja nadal jestem zainteresowana.
Oki, zaraz napiszę na PW

Cytat:
Śląskie dziewoje! To my jesteśmy na ten piątek umówione? Kurde, to ja się też nie zjawię, mogę w następny - 19.04:<
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:35   #4882
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki

Kascysko ślub? to tak luźno rzucone czy może jest coś o czym nie wiemy
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:36   #4883
Krrem
Wtajemniczenie

A mi jakoś BDFM nie domywa włosów ostatnio. Tzn wierzchnia warstwa ok. Ale boki głowy ciągle nie domyte jakies takie...
Chyba je do wyjazdu bd rypać a na wyjazd poza 100ml BDFM do mycia mordy i ciała wezmę małą butekeczlkę szamponu BD bo mam taką.
Teraz pytanie co wziąć jako odzywkę...

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:43   #4884
moooniek
Zakorzenienie

Mnie sie wydaje, ze Kaveri sie cos pomieszalo, bo bysmy sie nie umawialy na konkretny termin
Stary 2013-04-08, 19:43   #4885
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Aż się bałam zapytać na kiedy w końcu to spotkanie przekładamy Czekam na propozycje
Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
jestesmy umowione?
Cytat:
No ja też nie pamiętam, żebyśmy się na piątek umawiały
Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Śląskie dziewoje! To my jesteśmy na ten piątek umówione? Kurde, to ja się też nie zjawię, mogę w następny - 19.04:<

Czyli nie tylko ja nic nie wiem

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:44   #4886
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Naprawdę ładne staniki, fajnie leżą, z tych co mierzyłam to ceny 60-90zł
Zajrzałam tam dzisiaj, ale gdzie nie spojrzałam, tam push-up. Zaufałam jednak ekspedientce, że te gąbki się wyjmuje, i znalazłam świetny stanik... po czym okazało się, że jednak z tego akurat się nie wyjmuje. Poszłam więc do Triumpha i tam znalazłam całkiem niezłe ubranie dla moich mikrusów (za 80 zł, przecena). Więc w końcu mam świadomie kupiony stanik.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:49   #4887
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Czyżbym wylansowała nowy hit?
Możliwe
Cytat:
Twarz spokojna. Okres tłuszczenia się na twarzy mam już od jakigoś czasu za sobą. Pamiętam, że w zeszłym roku sobie wcierałam klotrimazol w skalp, było troszkę lepiej na początku, a potem już raczej bez efektów.
Do dermatologa. Jeśli twarz Ci się nie przetłuszcza, to niemożliwe, żebyś miała taki problem ze skalpem bez powodu. No i łupieżowe, tłuste "coś" na dodatek.
Cytat:
Kascysko ślub? to tak luźno rzucone czy może jest coś o czym nie wiemy
Idę na wesele mojej współlokatorki za 3 tygodnie

Mój ślub, gdzie tam Poza tym kto by mnie chciał na stałe obrączkować, taką wredotę
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:51   #4888
blondynaaa_91
Rozeznanie

Cytat:

Czyli nie tylko ja nic nie wiem
Uffff
To co powiecie na ten 19.04? Kaveri, może będziesz wtedy mogła?

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
Zajrzałam tam dzisiaj, ale gdzie nie spojrzałam, tam push-up. Zaufałam jednak ekspedientce, że te gąbki się wyjmuje, i znalazłam świetny stanik... po czym okazało się, że jednak z tego akurat się nie wyjmuje. Poszłam więc do Triumpha i tam znalazłam całkiem niezłe ubranie dla moich mikrusów (za 80 zł, przecena). Więc w końcu mam świadomie kupiony stanik.
Ja też nie kupuję push-upów, ale właśnie bardzo dużo tam staników z wyciąganymi poduszkami
A w Triumphie zawsze kupowałam, to mój pierwszy stanik z innego sklepu:P
Aha, i miałam w poprzednim poście napisać jakie kupiłam Wzięłam dwa identyczne, tylko w innych kolorach, bo naprawdę wyjątkowo świetnie leżały. Jeden śnieżnobiały (aż wstyd, bo ostatnio się zorientowałam, że nie mam żadnego ) i granatowy

Edytowane przez blondynaaa_91
Czas edycji: 2013-04-08 o 19:52
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:55   #4889
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Do dermatologa. Jeśli twarz Ci się nie przetłuszcza, to niemożliwe, żebyś miała taki problem ze skalpem bez powodu. No i łupieżowe, tłuste "coś" na dodatek.

Idę na wesele mojej współlokatorki za 3 tygodnie

Mój ślub, gdzie tam Poza tym kto by mnie chciał na stałe obrączkować, taką wredotę
Tego się obawiałam. Dermatolog spoko, ale dobry dermatolog?
Dobra dziołszki śląskie: znacie DOBREGO dermatologa na Śląsku?

Nie zdziw się, bo to właśnie wredoty facetów pociągają
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 19:56   #4890
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Kascysko- no masz racje nie od razu rzym zbudowali.. ;]
Idziesz na ślub ale super. Ja wam powiem w życiu nie byłam na rzadnym ślubie prócz mojego niestety.. nawet na żadnym weselu... buuu ale zawsze chcialam iść..
A tam nikt nie chciał by zaobrączkować.. ja też jestem wredota a patrz już 4 lata po ślubie kurde

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości