|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
Wygląda na bardzo zadbanego |
|
|
|
|
#1502 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki wszystkim za serducha -wiem ze wariuję odbiło nam z chuopem jesteśmy tak nabuzowani nakręceni - ale nie ukrywam że mamy pełną świadomosć i gacie strachu
że dla psiura to bedzie mega stres na początku, mega lęk - po prostu oderwą go od jedynych znanych opiekunów godzine z opiekunką chuopin gadał - jak sie frik z frikiem trafi fakt Edyto - wygląda zdrowo - opiekunka mówiła, że od początku jeszcze nie chorował - niby nie muszą mówić całej prawdy zawsze jest jakieś niedowierzanie z tyłu głowy, choć nie mam podstaw, ale to jest nie-waż-ne po prostu nieważne - teraz ważne żeby się udało a mnie oczywiscie równo z nadejsciem wiosny nakindżala gardło, no pięknie, po prostu kur dwa pięknie
|
|
|
|
#1504 |
|
Konto usunięte
|
Rachell kciukasy za piesa
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to calkiem inny pies, sama radość . Oczyska caly czas mu się śmieją
|
|
|
|
|
#1506 |
|
Piers do przodu
|
Rejcz super Futro
będzie dobrze moja przez tydzień nie wyłaziła z przedpokoju
|
#1507 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Przecież jest ZIIIIMNO!Cytat:
![]() Cytat:
A mnie właśnie przestało ![]() Za to z nosa mi cieknie z okazji pylenia leszczyny Kupiłam ten Babydreamowy balsam którym Red myje włosy. Acz moje jakoś wydobrzały odrobinę ostatnio, a jak zaczęłam tęsknić za blondem to czerwony się zaczął trzymać jak gupi...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#1508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój pierwszy pies miał tak na imię chciałam jakiś inny wypróbować, strzeliłam wiec w ciemno ostatecznie Cytat:
|
||
|
|
|
#1509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1510 | |||
|
Nindżopesz
|
Rejcz, cudny psiak
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Maja widziała GoT? Jojen jest fajny, taki książkowy A Bran jak podrósł! Niech szybciej kręcą bo dzieciaki wydorośleją.
|
|||
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
No! 15 lat
![]() Cytat:
Jest przepiękny i rozumnie mu z oczu patrzy Słuchajcie, mam prośbę - wielką. Chodzi mi o nazwę wystawy mojej. wiadomo - maluję obrazy do konkretnych zapachów. I wymyślam nazwy z PiArowcem (te słabe to jego )Więc tak: 1. malowane zapachem 2. malowanie zapachem 3. obraz zapachu - zapach obrazu 4. ilustracje perfum 5. ilustracje do perfum 6. perfumy w obrazach 7. perfumy malarskie 8. perfumy na sztalugach 9. malowanie perfum Okazało się, że wszystko jest w proszku - piarowiec był w szpitalu i musimy się bardzo śpieszyć. ![]() Poproszę o pomoc! jutro po południu najpóźniej powinnam znać nazwę Może macie inne pomysły?
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ten Wasz strach i podniecenie rozumiem po całości
|
|
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
perfumy ilustrowane ![]() Rejcz cudna psina oby jak najszybciej do Was trafił i zaadaptował się
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem średnio pasuje 7 i druga 3 zapach obrazu ![]() na szybko moje prop: perfumy na płótnie obrazy perfum ? malowanie zapachów ? Edyto, Ju - dzieki - już nic nie mówię w temacie psowym bo nie byłoby końca Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-08 o 23:27 |
|
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Betty- super, bardzo mi się podoba! Dziękuję Cytat:
![]() O! "Obraza perfum" - na antywystawie ![]() A o piesku mów, jeśli Ci z tym lepiej
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Albo - idąc twoim tropem, Betty - Perfumy Namalowane?
Perfumy w obrazach?
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2013-04-08 o 23:36 |
|
|
|
#1518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, to sobie pokrytykowałam. A wymyślić coś wcale prosto nie jest. Wizje zapachów? Zapachowe wizje? Coś z płótnem? Oddechem? Ma być po polsku? Odeur & Image Tak też nie, bo Odeur to chyba nazwa jednej z firm. nie wiem zostawiam pęk róż i życzenia pachnącego wieczorku Rejcz
|
|
|
#1519 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bosh jak mi źle..coz za faking monday był dzis
nie wytrzymuje juz...
|
|
#1520 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
znakomiteidąc tropem Wizja Zapachu - pokusiłam się o Jak wygląda zapach Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-08 o 23:42 |
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to Wam powiem, że zamierzam nie kacubić się sama na wernisaż, ale skorzystać z porad stylistki.
może Kolcia mi pomoże - żeby nie kupować ciucha, tylko go wypożyczyć, poprzymierzać rożne rzeczy. Wstępnie umówiłysmy się na weekend. W każdym razie nie chcę wyglądać tam, jak większość pań - czyli sukienka i obcasy, ale kombinuję coś ze spodniami + bluzka koszul (np z ozdobnego materiału albo w op artowski wzór) albo kombinezonem
|
#1523 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zapachowe miraże synestezje wąchane-malowane ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- se narzekłam i po krótkim wyskoku postanowiłam wrócic jednak do bycia socjofobem
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może faktycznie coś z angielska? ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Fajne, tylko że chodzi o to, zeby było wiadomo, ze tam obrazy sa. Obok Mon Credo otworzyla się galeria Abbey House. Ich hasło to Art & Biznes - to może Art & Perfumes? ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Odchodzę - z psami Wrócę Dziękuję
|
|
#1525 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Obrazy inspirowane perfumami ![]() Obraz zapachu-perfumy w artystycznych wizjach Justyny N
|
|
|
#1526 | |||
|
Zakorzenienie
|
będzie się dobrze tłumaczyć dla zagramanicznej prasy
![]() Cytat:
Cytat:
Perfumowidła, sorki czytałam Cytat:
nie ma to jak wpaść do baru z dylematem
|
|
#1527 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Rachell, gratuluję zwierzaka
![]() Cytat:
...weź od razu dwa Wiem, co mówię ![]() Może stąd? http://www.facebook.com/pages/Niekochane/168688796858 Ale mnie najbardziej ujęła ta parka, tylko że one to w Szczecinie są: http://www.facebook.com/media/set/?s...4408631&type=1 I zmykam z bolącym łbem Łyknęłam już procha, zeżarłam jednego big milka (lody czasem trochę mnie znieczulają).Aha, byłam dzisiaj z nową kothą u weta na wizycie kontrolnej, z paszczą jest raczej OK (chociaż mam jej płukać mordkę jakimś specyfikiem (kotha nie była szczęśliwa, kiedy podałam jej go za pośrednictwem strzykawki), ale oczko wygląda gorzej, trzecia powieka mocno wylazła, nie podoba mi się też wysięk Ale i tak operować na razie nie można, trzeba odczekać jeszcze trochę (8-20 dni), zaszczepić Fairy i dopiero umawiać się na korektę powieki. Biedna mała ![]() Ale nieszczęśliwa się już nie czuje jakoś specjalnie, bo właśnie wyciągnęła grzechoczącą mysz i się nią bawi ![]() Dobranoc
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2013-04-09 o 00:25 |
|
|
|
|
#1530 |
|
Nindżopesz
|
Rozbroiła mnie "obraza perfum"
Niestety nie mam żadnego sensownego pomysłu. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

że dla psiura to bedzie mega stres na początku, mega lęk - po prostu oderwą go od jedynych znanych opiekunów
ale dobrze, że jest już oki 
będzie dobrze
swoje ofc
Przecież jest ZIIIIMNO!

i po krótkim wyskoku postanowiłam wrócic jednak do bycia socjofobem