Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-08, 23:45   #541
tikutka
Zakorzenienie

Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7

Emii, genialna promocja! Pokaż tą żarówkę :-D
Aaa i zapomniałam dodać, że NY ma to do rzeczy, że czasami lubi powtarzać rzeczy, które już kiedyś były No i oszukują z tego co zauważyłam podpatrzeć, że coś niby kosztowało tyle, a nagle inna cena, a tak naprawdę takiej ceny nie było.. Zresztą z tego co wiem w Reserved też tak jest.
Cytat:
Napisane przez agusia2211 Pokaż wiadomość
szczęka mi opadła. Pierwszy raz słyszę, żeby po zarządzaniu ktoś chciał zostać menadżerem muzycznym. Zaskoczyłaś mnie i to bardzo bardzo pozytywnie Zawód na prawdę oryginalny. Wydaje mi się, że tu większą rolę odgrywają umiejętności niż papierek ukończenia szkoły, ale nie wiem jak to w praktyce wygląda
Może złóż CV do jakiegoś sklepu muzycznego, poznasz tam swoich przyszłych klientów

Marynarka śliczna
Dziękuję Taka okrężna droga bycia menadżerem.. Bo jak pisałam, no nie było jak inaczej.. Jak dotrwam do magisterki to wtedy wybiorę specjalizację – menadżer personalny, a potem zobaczymy co dalej
Wydaje mi się, że znam się na tym najlepiej i w życiu powinno się robić to co się lubi robić i z tym wiązać pracę o ile się uda. Nie śpiewam i nie gram na jakimś instrumencie, ale mam takie różne wizje czegoś, jeżeli są jakieś nowe płyty, nie ważne kogo, ja potrafię siąść przez cały dzień i przesłuchać tego czy owego, nawet po kilka razy i potem wyrazić swoje zdanie na dany temat, czy to też jeżeli chodzi o jakieś chwyty marketingowe itd. itd. Mogłabym też zostać krytykiem muzycznym Ale byłabym wredna! Nie wpuściłabym takiego badziewia jakie jest na polski rynek muzyczny! To co czasami słucham to jest jakaś masakra! I tu już nie chodzi nawet o głos.. Chodzi w dużej mierzę też o to czy coś jest dobre wyprodukowane, tekst itd.. Ale masakra na grande jest :-D Dobra koniec.. Ja mogę o tym nawijać i nawijać :-D Mówisz o papierku? Może i nie potrzebny.. Ale z wykształcenia lepiej gdzieś startować niż z niczym.. A do EMPIKU składałam to mnie nie przyjęli..

Aaa i cieszę się, że żakiet się podoba
Lilotron, fajny
tikutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-08, 23:45   #542
paulinkka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
Skąd wiadomo, że włosy są wysokoporowate?
Wysokoporowate są jak np. jest deszcz na polu i szybko Ci włosy puszą się i mokną - tzn. kiedy szybko pochłaniają wodę.
Jak bardzo szybko Ci schną po umyciu to też objaw.
paulinkka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 00:03   #543
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkka Pokaż wiadomość
Wysokoporowate są jak np. jest deszcz na polu i szybko Ci włosy puszą się i mokną - tzn. kiedy szybko pochłaniają wodę.
Jak bardzo szybko Ci schną po umyciu to też objaw.
minęło dwie i pół godziny odkąd głowę myłam i mam jeszcze wilgotne. To jakie są?

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Cytat:
Napisane przez tikutka Pokaż wiadomość
Emii, genialna promocja! Pokaż tą żarówkę :-D
Żarówkę pokażę jutro, bo mam akumulator rozładowany w aparacie. Naładuje rano i cyknę fotkę
emii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 00:05   #544
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Żarówkę pokażę jutro, bo mam akumulator rozładowany w aparacie. Naładuje rano i cyknę fotkę
Będę czekać
Stary 2013-04-09, 00:42   #545
agusia2211
Raczkowanie

Cytat:
Emii,
Dziękuję Taka okrężna droga bycia menadżerem.. Bo jak pisałam, no nie było jak inaczej.. Jak dotrwam do magisterki to wtedy wybiorę specjalizację – menadżer personalny, a potem zobaczymy co dalej
Wydaje mi się, że znam się na tym najlepiej i w życiu powinno się robić to co się lubi robić i z tym wiązać pracę o ile się uda. Nie śpiewam i nie gram na jakimś instrumencie, ale mam takie różne wizje czegoś, jeżeli są jakieś nowe płyty, nie ważne kogo, ja potrafię siąść przez cały dzień i przesłuchać tego czy owego, nawet po kilka razy i potem wyrazić swoje zdanie na dany temat, czy to też jeżeli chodzi o jakieś chwyty marketingowe itd. itd. Mogłabym też zostać krytykiem muzycznym Ale byłabym wredna! Nie wpuściłabym takiego badziewia jakie jest na polski rynek muzyczny! To co czasami słucham to jest jakaś masakra! I tu już nie chodzi nawet o głos.. Chodzi w dużej mierzę też o to czy coś jest dobre wyprodukowane, tekst itd.. Ale masakra na grande jest :-D Dobra koniec.. Ja mogę o tym nawijać i nawijać :-D Mówisz o papierku? Może i nie potrzebny.. Ale z wykształcenia lepiej gdzieś startować niż z niczym.. A do EMPIKU składałam to mnie nie przyjęli..

Aaa i cieszę się, że żakiet się podoba
Lilotron, fajny
Moja mamuśka uwielbia słuchać różnych występów, sama przygotowuje dzieciaki do konkursów recytatorskich więc ogląda wszelkie programy typu Xfactor, Must be the music itp. i oczywiście ocenia "łądnie wyciąga", "fałszuje" itd, a potem się cieszy jak jury ma taką samą opinię jak ona i mówi do mnie" Widzisz jak ja się znam?"
Dobrze gadasz na temat polskiej sceny muzycznej chyba lepiej się nie wypowiadać...

Miałam oszczędzać w tym miesiącu, ale kusicie....jak nie mid season w pullu czy bershce to teraz taka promocja w claires....
agusia2211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 00:57   #546
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mamuśka uwielbia słuchać różnych występów, sama przygotowuje dzieciaki do konkursów recytatorskich więc ogląda wszelkie programy typu Xfactor, Must be the music itp. i oczywiście ocenia "łądnie wyciąga", "fałszuje" itd, a potem się cieszy jak jury ma taką samą opinię jak ona i mówi do mnie" Widzisz jak ja się znam?"
Dobrze gadasz na temat polskiej sceny muzycznej chyba lepiej się nie wypowiadać...
Ja uważam na chwilę obecną, że chyba jedynym dobrym programem muzycznym jest "Must be the music", chociaż rzadko oglądam, ale coś się potem dzieje z tymi ludźmi, a nie cisza.. Lubiłam nie powiem to pierwsze "The Voice of Poland" czasami było co oglądać Ale i tak najlepszy był "Idol".. Można było się tak ośmiać

Ty się nie śmiej z mamy, bo ja też czasami tak mam Albo mama zamiast na TV jak już z nią oglądam to patrzy na mnie i w pewnym momencie jak już tak się długo patrzy, pytam o co Ci chodzi.. A ta: "No co sądzisz, bo się znasz?" Albo woła mnie jak coś tam jest.. Albo jak nie wie kto coś tam śpiewa.. A ja oczywiście wszystko muszę wiedzieć.. Chodzące radio :-D

A Ty czego słuchasz? Nie bój się powiedzieć I co studiujesz?

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2013-04-09 o 00:58
Stary 2013-04-09, 01:22   #547
agusia2211
Raczkowanie

Cytat:
Ja uważam na chwilę obecną, że chyba jedynym dobrym programem muzycznym jest "Must be the music", chociaż rzadko oglądam, ale coś się potem dzieje z tymi ludźmi, a nie cisza.. Lubiłam nie powiem to pierwsze "The Voice of Poland" czasami było co oglądać Ale i tak najlepszy był "Idol".. Można było się tak ośmiać

Ty się nie śmiej z mamy, bo ja też czasami tak mam Albo mama zamiast na TV jak już z nią oglądam to patrzy na mnie i w pewnym momencie jak już tak się długo patrzy, pytam o co Ci chodzi.. A ta: "No co sądzisz, bo się znasz?" Albo woła mnie jak coś tam jest.. Albo jak nie wie kto coś tam śpiewa.. A ja oczywiście wszystko muszę wiedzieć.. Chodzące radio :-D

A Ty czego słuchasz? Nie bój się powiedzieć I co studiujesz?

Idol to były piękne czasy. "Dary, dary looosuu..."
Słucham różnych rzeczy Florence and the machine, Adele, Kings of leon, coldplay, depeche mode, three days grace...można wymieniać...ostatnio za maną chodzi "Radioactive" Imagine dragons
A z polskich to brodka i Sorry boys (jak byłam na koncercie i blame coco to grali support, pierwszy raz ich wtedy słyszałam, nie wiedziałam kim są, ale już mi się spodobali)
A na przykład do Britney Spears mam sentyment i też czasem posłucham.

Florence ma być w tym roku w Krakowie na CLMF i chcę jechać zaczęłam odkładać kasę,a le nie mam pewności czy dostanę urlop

A studiuję Informatykę i Ekonometrię na uniwerku wiem, wiem, że to takie niebabskie ale to jest wydział ekonomiczny, żaden techniczny kierunek
Stary 2013-04-09, 01:44   #548
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Słucham różnych rzeczy Florence and the machine, Adele, Kings of leon, coldplay, depeche mode, three days grace...można wymieniać...ostatnio za maną chodzi "Radioactive" Imagine dragons
A z polskich to brodka i Sorry boys (jak byłam na koncercie i blame coco to grali support, pierwszy raz ich wtedy słyszałam, nie wiedziałam kim są, ale już mi się spodobali)

Florence ma być w tym roku w Krakowie na CLMF i chcę jechać zaczęłam odkładać kasę,a le nie mam pewności czy dostanę urlop

A studiuję Informatykę i Ekonometrię na uniwerku wiem, wiem, że to takie niebabskie ale to jest wydział ekonomiczny, żaden techniczny kierunek

Może jestem jakaś inna itd. Ale ja jakoś do Adele no nie mogę się przekonać.. Nie po prostu nie..

Kinf of Leon - rewelacja! Sorry Boys również bardzo lubię Genialni są! Ja odkąd 'Chance' usłyszałam w radiu pokochałam ich po prostu.. Ale kurcze ten nowy singiel zapowiadający nowy album.. Coś mi nie podchodzi do końca

Ja jak były te czasy Britney Spears vs. Christina Aguilera - wolałam Kryśkę i nadal tak jest

Ja ostatnio czepiłam się wszystkich 3 płyt Cheryl Cole i dość dość.. Hurts i Paramore nowy album też. Rihanna najnowszy album też bardzo fajny Ale ja i tak zawsze czekam na coś od naszego polskiego zespołu.. czyli COMY!

To dobrze się składa, że Ekonometrię! Bo mam kolokwium w czerwcu i trzeba mi wszystko wytłumaczyć.. Udzielisz mi korepetycji..

I jeżeli lubisz to co lubisz to nie patrz na to czy coś jest nie kobiece.. Ja swojego czasu zajmowałam się tworzeniem stron HTML i kodowaniem, jak i ich prowadzeniem czy też samą grafiką :-D

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2013-04-09 o 01:46
Stary 2013-04-09, 08:32   #549
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak tam Wasze zamówienia z Bershki? Bo kurcze moje nadal w realizacji.... Ile można? Wietrzę jakiś problem ;/

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Emii, super promo- to tylko jeden dzień trwało?
moje tez stoi a chcialam juz przymierzyc botki i wrazie wu zamowic inny kolor lub rozmiar a tu d...a

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Ogólnie NY nie lubię, trochę nie mój styl no i jakość nie taka a bez przecen czasem są naprawdę drogie te rzeczy, ale podczas wyprzedaży czasem tam wpadam W tym roku kupiłam tam po 19 zł całkiem fajne zwykłe sweterki z łatami na łokciach i płaszcz ze skórzanymi rękawami - z załącznika
Plaszczyk mierzylam jak kosztowal 120 zl. Mialam go kupic ale...strasznieee sie obieral i wszystko bylo na nim widac wiec stwierdzilam, ze dam sobie spokoj i oczywiscie jeszcze 3 grosze dolozyl TZ i tez byl na nie. Teraz troszke zaluje , ze nie kupilam i nie moge tez przebolec tego marmurkowego z Pulla (szary) Ty go chyba masz

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:

jedziesz na koncert do Warszawy? bo moje bilety juz czekaja a ja lubie Linkin Park
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 08:45   #550
gozia
Zakorzenienie

jadę dzisiaj je przymierzyć

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%2BMOTOCYKLOWA

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...APLIKACJ%C4%84
Stary 2013-04-09, 08:51   #551
iva78
Zakorzenienie

jedz...na modnapolka widzialam stylizacje z ta kurtka

http://modnapolka.pl/look/68891/title/rock_it

to chyba ta kurtka

Edytowane przez iva78
Czas edycji: 2013-04-09 o 08:52
Stary 2013-04-09, 09:26   #552
k@rolineczka
Zadomowienie

Zainteresowała mnie ta bluzka, jestem ciekawa jak jej rozmiarówka Więc jedz jedz
k@rolineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 09:49   #553
minika_69
Zakorzenienie

Cytat:

ja jadę na Florence

i przy okazji mam pytanie do tych z Was, które kupują na ebayu nie ogarniam trochę tego bo kupiłam dopiero pierwszą rzecz i chciałam zapłacić kartą, teoretycznie wszystko przeszło ale zablokowali mi tylko 3,30zł i nic więcej nie pobrali ani nie zablokowali, chociaż rzecz powinna kosztować ok. 20zł. Czy to znaczy że jeszcze pobiorą czy coś popsułam?
Stary 2013-04-09, 11:31   #554
malgo_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, czy któraś z was ma może te spodnie?

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OWE%20JEGGINSY

czy materiał jest rozciągliwy? Czy może zaleca się brać mniejszy rozmiar? szukam spodni, które nie rozciągną mi się po kilku praniach, tym bardziej że interesują mnie czarne, w których ze względu na pracę będę chodziła dość często, dzięki.
Mierzyłam je ostatnio, ale jakoś mnie nie przekonały. Są bardzo długie. Rozmiar moim zdaniem zawyżony i miały bardzo wąskie to zakończenie nogawki.
malgo_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 11:33   #555
ddtvn
Zakorzenienie

heeej dawno mnie nie było, ale nie miałam czasu wiec nadrobiłam Was pobieżnie tylko a teraz zmykam szykowac sie do pracy
Stary 2013-04-09, 12:33   #556
agusia2211
Raczkowanie

Cytat:

To dobrze się składa, że Ekonometrię! Bo mam kolokwium w czerwcu i trzeba mi wszystko wytłumaczyć.. Udzielisz mi korepetycji..

I jeżeli lubisz to co lubisz to nie patrz na to czy coś jest nie kobiece.. Ja swojego czasu zajmowałam się tworzeniem stron HTML i kodowaniem, jak i ich prowadzeniem czy też samą grafiką :-D
Też mam kolokwium w czerwcu i do tego egzamin ustny Jestem na 2 roku, a dopiero teraz mam ekonometrię Zobaczymy jak mi pójdzie z ogarnięciem tego.
A ty masz zajęcia na kartce? Czy przy kompie?
Ja planowo powinnam to liczyć na kartce w tempie 1 zadanie na całe zajęcia... Ale pogadaliśmy z prowadzącym, sam powiedział że wolałby to na kompie robić i teraz juz liczymy sobie w excelu

Ciężko powiedzieć czy to lubię, bo z programowaniem wcześniej nie miałam doczynienia. Dopiero na studiach się z tym zetknęłam i jako tako mi idzie ale mam dużo matmy I przedmioty na których nie liczę, jest sama teoria to dla mnie męka. Nie cierpię pamięciówki
Właśnie HTML...w liceum coś tam stworzyłam na zaliczenie, potem długo długo nic i teraz miałam się nauczyć tak dla siebie, tzn żeby potem może jakieś zlecenie załapać ale jakoś nie mogę się zmobilizować. Zawsze znajdzie się coś innego do roboty

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
jedziesz na koncert do Warszawy? bo moje bilety juz czekaja a ja lubie Linkin Park
Nie jadę budżet nie pozwala na tyle rozrywek

Coraz bardziej mi się podoba ta kurtka

Cytat:
Napisane przez minika_69 Pokaż wiadomość
ja jadę na Florence

Stary 2013-04-09, 12:41   #557
KujawiankA
Zakorzenienie

dziewczyny nie bijcie za off top, ale pytam w wielu miejscach, to i Was zapytam
Czy wiecie gdzie można kupić jeszcze prawdziwą chałwę? Taką w smaku, jak ta sprzedawana w blokach/taflach w latach mojego dzieciństwa?
KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 13:30   #558
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KujawiankA Pokaż wiadomość
Czy wiecie gdzie można kupić jeszcze prawdziwą chałwę? Taką w smaku, jak ta sprzedawana w blokach/taflach w latach mojego dzieciństwa?
chyba juz nie dostaniesz... smak tamtej chalwy czuje do dzis tak samo jak kartofelkow i oranzady w woreczku

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:

Nie jadę budżet nie pozwala na tyle rozrywek

podobno maja tez w Lodzi zagrac kurtka fajna
Stary 2013-04-09, 13:39   #559
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgo_ Pokaż wiadomość
Mierzyłam je ostatnio, ale jakoś mnie nie przekonały. Są bardzo długie. Rozmiar moim zdaniem zawyżony i miały bardzo wąskie to zakończenie nogawki.
dzięki bardzo za opinie, dziś się wybiorę i chyba jednak zmierzę w sklepie, tym bardziej, że obok w stradivariusie są podobne.
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 13:40   #560
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
też zjadłabym
niestety wiele rzeczy z moich lat dzieciństwa obecnie nie ma już takiego smaku jak dawniej
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 14:04   #561
tikutka
Zakorzenienie

Dzień dobry U mnie dzisiaj znów deszcz i szarooo burooo
Wczoraj dostałam info, że mam do odebrania spodnie Mojego TŻ-ta, ale nie wiem kiedy po nie czmychnę.. Aaaa oczywiście do rzutki ONLINE nowej kolekcji jak nie było tak nie ma!
Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
a ja lubie Linkin Park

Cytat:
Też mam kolokwium w czerwcu i do tego egzamin ustny Jestem na 2 roku, a dopiero teraz mam ekonometrię Zobaczymy jak mi pójdzie z ogarnięciem tego.
A ty masz zajęcia na kartce? Czy przy kompie?
Ja planowo powinnam to liczyć na kartce w tempie 1 zadanie na całe zajęcia... Ale pogadaliśmy z prowadzącym, sam powiedział że wolałby to na kompie robić i teraz juz liczymy sobie w excelu

Ciężko powiedzieć czy to lubię, bo z programowaniem wcześniej nie miałam doczynienia. Dopiero na studiach się z tym zetknęłam i jako tako mi idzie ale mam dużo matmy I przedmioty na których nie liczę, jest sama teoria to dla mnie męka. Nie cierpię pamięciówki
Właśnie HTML...w liceum coś tam stworzyłam na zaliczenie, potem długo długo nic i teraz miałam się nauczyć tak dla siebie, tzn żeby potem może jakieś zlecenie załapać ale jakoś nie mogę się zmobilizować. Zawsze znajdzie się coś innego do roboty

Ja również jestem na drugim roku i wpadłam na taką.. Ekonometrię Na razie tak wypadło, że nie mogłam być na żadnych zajęciach, które były z tego przedmiotu, m.in. przez ZIMĘ! Ale dobrze, że nie było ich aż tak dużo.. Większość przede mną.. Mam nadzieję, że to zrozumiem.. I z tego co widziałam to liczymy na kartce i też pisemnie będziemy mieć kolokwium. Ale tam są jakieś macierze więc powinnam dać radę..

To jaki był powód wybrania takich studiów?
Ja miałam matmę na I roku tylko i szkoda.. : (
Ja zależy co.. Może być i pamięciówka i liczenie.. Ważne by mnie to interesowało.. Bo jak jest jakaś klepanka o czymś co mnie nie obchodzi albo nawet jak się tego uczę i nie mam o tym zielonego pojęcia to jest DRAMAT!
Ja uwielbiałam robić jakieś strony i wszystko co z tym związane.. Podobało mi się to.. Ale teraz już długi czas nie mam z tym do czynienia i dużo rzeczy pozapominałam niestety, bo tak to też próbowałabym coś zrobić na zlecenie.. Ale świetna sprawa!

I ta kurtka.. No kurtceeee mi się coraz bardziej podoba! Ja was chyba zabiję!

PS: Jak znajdziecie chałwę to ja również chętnie zjem.. <3

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2013-04-09 o 14:06
Stary 2013-04-09, 14:35   #562
emii
Zakorzenienie

Cytat:
To mi przypomniałaś, jak ja tęsknię za tym smakiem. Pamiętam jak ciocia w Lublinie taki blok czekoladowy zawsze na wagę kupowała. Jak znajdziesz daj znać. Już nawet kiedyś szukałam przepisu w necie, żeby zrobić,a le jakoś bez skutecznie.

Cytat:
Będę czekać
Proszę bardzo Niby taka pierdułka, ale fajna. 4 złote mogłam dać, bo pierwotna cena 36, trochę przegięcie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1070696.jpg (79,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1070698.jpg (97,2 KB, 39 załadowań)
emii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 14:41   #563
mela551
Przyczajenie

Cześć dziewczyny! Mogę się podpiąć? Miałabym ogromną prośbę do którejś z was, która mogłaby się wybrać do Pull & Bear w Krakowie w galerii Bonarka City Center. Sprawdziłam na stronie sklepu że mają tam bluzkę, w rozmiarze ,którego nigdzie indziej nie ma A ja jestem spod Wrocławia niestety. Jeśli któraś z was byłaby tak miła to proszę o kontakt na priv, podam o jaką bluzkę mi chodzi i jaki rozmiar. Oczywiście pokryje koszty bluzki i przesyłki
mela551 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 14:51   #564
agusia2211
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry U mnie dzisiaj znów deszcz i szarooo burooo
Wczoraj dostałam info, że mam do odebrania spodnie Mojego TŻ-ta, ale nie wiem kiedy po nie czmychnę.. Aaaa oczywiście do rzutki ONLINE nowej kolekcji jak nie było tak nie ma!

Ja również jestem na drugim roku i wpadłam na taką.. Ekonometrię Na razie tak wypadło, że nie mogłam być na żadnych zajęciach, które były z tego przedmiotu, m.in. przez ZIMĘ! Ale dobrze, że nie było ich aż tak dużo.. Większość przede mną.. Mam nadzieję, że to zrozumiem.. I z tego co widziałam to liczymy na kartce i też pisemnie będziemy mieć kolokwium. Ale tam są jakieś macierze więc powinnam dać radę..

To jaki był powód wybrania takich studiów?
Ja miałam matmę na I roku tylko i szkoda.. : (
Ja zależy co.. Może być i pamięciówka i liczenie.. Ważne by mnie to interesowało.. Bo jak jest jakaś klepanka o czymś co mnie nie obchodzi albo nawet jak się tego uczę i nie mam o tym zielonego pojęcia to jest DRAMAT!
Ja uwielbiałam robić jakieś strony i wszystko co z tym związane.. Podobało mi się to.. Ale teraz już długi czas nie mam z tym do czynienia i dużo rzeczy pozapominałam niestety, bo tak to też próbowałabym coś zrobić na zlecenie.. Ale świetna sprawa!

I ta kurtka.. No kurtceeee mi się coraz bardziej podoba! Ja was chyba zabiję!

PS: Jak znajdziecie chałwę to ja również chętnie zjem.. <3
Niech jutro zrobią dorzutkę, a jak nie to kupię sobie na pocieszenie bluzkę w bershce chyba, że ten brak rozmiarów to znak, żebym oszczędzała
Skąd ja to znam...też nie byłam jeszcze na żadnych zajęciach z jednego przedmiotu
Dlaczego ten kierunek? To jest dobre pytanie....Od dawna ciągnęło mnie do ekonomii. W gim brałam udział w konkursach, w lo klasa o profilu ekonomicznym, więc studia też w tym kierunku. Rodzice wymyślali mi przeróżne kierunki, wujek upierał się żebym poszła na prawo drugi mówił, że najlepiej żebym poszła na medycynę
Ale to wszystko nie dla mnie. Matmę lubiłam od zawsze, jakieś zadanka policzyć, coś porozkminiać
Zastanawiałam się też nad finansami i rachunkowością, wcześniej przez myśl przeszły mi gospodarka przestrzenna i geodezja i kartografia. Ale padło na Informatykę i Ekonometrię. Mając przez 3 semestry przedmioty typowo matematyczne stwierdzam, że dobrze wybrałam.

Teraz biorę się za HTMLa

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
To mi przypomniałaś, jak ja tęsknię za tym smakiem. Pamiętam jak ciocia w Lublinie taki blok czekoladowy zawsze na wagę kupowała. Jak znajdziesz daj znać. Już nawet kiedyś szukałam przepisu w necie, żeby zrobić,a le jakoś bez skutecznie.

Proszę bardzo Niby taka pierdułka, ale fajna. 4 złote mogłam dać, bo pierwotna cena 36, trochę przegięcie.
świetna ta żarówa kojarzy mi się z takimi świecącymi gadżetami któe kiedyś nad morzem sprzedawali. Były takie na magnes w różnych kształtach. Miałam gwiazdkę, ale zgubiłam po jednym dniu i na pocieszenie mama kupiła mi drugi, ale tym razem na szyję na takim kolorowym sznurku
Stary 2013-04-09, 15:03   #565
madzzzia91
Rozeznanie

Hej Dziewczyny przepraszam z góry, ale moje pytanie będzie trochę nie na temat Orientujecie się może czy w galeriach pojawiły się już stoiska z okularami przeciwsłonecznymi?
madzzzia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 15:15   #566
Musashi1992
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gozia Pokaż wiadomość
Wróciłam z fitnessu, posiedzę z wami
Pewnie chodzisz do Pure w złotych a jako nagroda nowa bluzeczka za dobry trening

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
też zjadłabym
niestety wiele rzeczy z moich lat dzieciństwa obecnie nie ma już takiego smaku jak dawniej
Lata dziecinstwa czyli lata 90 czy 80 ?? :P

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:

Może jestem jakaś inna itd. Ale ja jakoś do Adele no nie mogę się przekonać.. Nie po prostu nie..

Kinf of Leon - rewelacja! Sorry Boys również bardzo lubię Genialni są! Ja odkąd 'Chance' usłyszałam w radiu pokochałam ich po prostu.. Ale kurcze ten nowy singiel zapowiadający nowy album.. Coś mi nie podchodzi do końca

Ja jak były te czasy Britney Spears vs. Christina Aguilera - wolałam Kryśkę i nadal tak jest

Ja ostatnio czepiłam się wszystkich 3 płyt Cheryl Cole i dość dość.. Hurts i Paramore nowy album też. Rihanna najnowszy album też bardzo fajny Ale ja i tak zawsze czekam na coś od naszego polskiego zespołu.. czyli COMY!
Hmm no ciekawe ciekawe Cheryl jest fajna ^^ wiadomo facet Kryska lepsza choc co ostatnio ze soba zrobiła to zal ;( Ja jakos jestem z tego pokroju artystow co zaczynali wtedy wielkim fanem JT JEgo najnowsy album to poezja...
Musashi1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 15:52   #567
zumodefruta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Ja zamawiam na doz. pl
Dziękuję

zumodefruta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 15:57   #568
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja czasami robię blok z ciocią, ale nie pamiętam smaku tego na wagę więc nie wiem czy jest jakaś różnica..

Ale bajer! Świeci się!
Cytat:
Niech jutro zrobią dorzutkę, a jak nie to kupię sobie na pocieszenie bluzkę w bershce chyba, że ten brak rozmiarów to znak, żebym oszczędzała
Skąd ja to znam...też nie byłam jeszcze na żadnych zajęciach z jednego przedmiotu
Dlaczego ten kierunek? To jest dobre pytanie....Od dawna ciągnęło mnie do ekonomii. W gim brałam udział w konkursach, w lo klasa o profilu ekonomicznym, więc studia też w tym kierunku. Rodzice wymyślali mi przeróżne kierunki, wujek upierał się żebym poszła na prawo drugi mówił, że najlepiej żebym poszła na medycynę
Ale to wszystko nie dla mnie. Matmę lubiłam od zawsze, jakieś zadanka policzyć, coś porozkminiać
Zastanawiałam się też nad finansami i rachunkowością, wcześniej przez myśl przeszły mi gospodarka przestrzenna i geodezja i kartografia. Ale padło na Informatykę i Ekonometrię. Mając przez 3 semestry przedmioty typowo matematyczne stwierdzam, że dobrze wybrałam.
Muszą zrobić do rzutkę, bo muszę zakupić kurtkę TŻ-owi! A jak nie będzie już to bardzooo się wkurzę na Pulla..

Ja nie lubię ekonomii Dobrze, że nikogo nie posłuchałaś, bo ważne, żeby Ciebie do czegoś ciągnęło i Tobie się to podobało, a nie Twoim rodzicom czy wujowi.. A po prawie na dzień dzisiejszy nic byś nie miała, bo jest masakra na tym kierunku.. Mam kilku znajomych po prawie i co? Żaden nie pracuje w zawodzie, chociaż są MÓZGAMI, jeżeli o to chodzi..

Rachunkowość dla mnie jest Kosmiczna! Miałam i nie wiem jak ja to przeżyłam..
Cytat:
Napisane przez Musashi1992 Pokaż wiadomość
a jako nagroda nowa bluzeczka za dobry trening

Hmm no ciekawe ciekawe Cheryl jest fajna ^^ wiadomo facet Kryska lepsza choc co ostatnio ze soba zrobiła to zal ;( Ja jakos jestem z tego pokroju artystow co zaczynali wtedy wielkim fanem JT JEgo najnowsy album to poezja...
Kolega dobrze mówi!

Kiedyś płyty Cheryl przeleciały mi przez ręce. Dosłownie przesłuchałam jakieś fragmenty i stwierdziłam, nie wiem czemu, że druga płyta jest koszmarna.. A teraz uważam, że jest chyba najlepsza.. I trzeba przyznać dodatkowo jest ładna i wydaje się fajną kobitką.. Ale to coś co zrobiła sobie ostatnio na plecach (a raczej połaczyła czy powiększyła).. To jest jakaś masakra.. Jak można sobie tak spitolić takie ciało.. Nie jestem jakaś przeciwniczką tatuaży, ale też bez przesady z nimi.. Zresztą jak już jakiś się robi to powinien mieć on jakieś znaczenie, a nie od tak.. A potem 80 lat, a tu takie ciało.. Ohyda.. Jeżeli chodzi o Kryśkę to ja ją uwielbiałam jak miała czarne włosy i jej płyta Stripped, a wygląd.. Ostatnio sporo schudła.. Britney pokazała lepsze popisy z wyglądem.. A Timberlake? W końcu coś wydał Genialny jest pod każdym rodzajem.. A kawałek Mirrors - Uwielbiam

I mam jeszcze taki schiz, ale on jest raczej pozytywny, nie oceniam utworu/piosenki po tym kto to śpiewa, czy coś tam zrobił albo nie podoba mi się wizualnie.. A tego nienawidzę! A często tak jest! Albo ludzie usłyszą jedną piosenkę z 10 płyt danego wokalisty i mówią - Boże, uwielbiam go! On ma takie rewelacyjne piosenki! Albo coś w stylu coś się komuś spodoba, dowie się, że ktoś to śpiewa kogo nie lubi i nagle mówi, już mi się to nie podoba! Porażka i żenada! :/

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2013-04-09 o 16:02
Stary 2013-04-09, 15:59   #569
agniieesszzka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzzzia91 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny przepraszam z góry, ale moje pytanie będzie trochę nie na temat Orientujecie się może czy w galeriach pojawiły się już stoiska z okularami przeciwsłonecznymi?
W Toruniu już się pojawiły
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-09, 16:19   #570
zonjusha
Zakorzenienie

Dziewczyny co do chalwy to w Turcji jadlam takie chalwowe jakby włosy wygladajace jak klebuszki wełny i to bylo pyszne i przez te strukturę takie delikatne tu uwaga widziałam ja ostatnio w biedronce za 6-7 zł!!!moze nie do końca o to Wam chodzi ale warto spróbować aż sie sama napalilam
zonjusha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości