|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7
Emii, genialna promocja! Pokaż tą żarówkę :-D
Aaa i zapomniałam dodać, że NY ma to do rzeczy, że czasami lubi powtarzać rzeczy, które już kiedyś były No i oszukują z tego co zauważyłam podpatrzeć, że coś niby kosztowało tyle, a nagle inna cena, a tak naprawdę takiej ceny nie było.. Zresztą z tego co wiem w Reserved też tak jest.Cytat:
Jak dotrwam do magisterki to wtedy wybiorę specjalizację – menadżer personalny, a potem zobaczymy co dalej Wydaje mi się, że znam się na tym najlepiej i w życiu powinno się robić to co się lubi robić i z tym wiązać pracę o ile się uda. Nie śpiewam i nie gram na jakimś instrumencie, ale mam takie różne wizje czegoś, jeżeli są jakieś nowe płyty, nie ważne kogo, ja potrafię siąść przez cały dzień i przesłuchać tego czy owego, nawet po kilka razy i potem wyrazić swoje zdanie na dany temat, czy to też jeżeli chodzi o jakieś chwyty marketingowe itd. itd. Mogłabym też zostać krytykiem muzycznym ![]() Ale byłabym wredna! Nie wpuściłabym takiego badziewia jakie jest na polski rynek muzyczny! To co czasami słucham to jest jakaś masakra! I tu już nie chodzi nawet o głos.. Chodzi w dużej mierzę też o to czy coś jest dobre wyprodukowane, tekst itd.. Ale masakra na grande jest :-D Dobra koniec.. Ja mogę o tym nawijać i nawijać :-D Mówisz o papierku? Może i nie potrzebny.. Ale z wykształcenia lepiej gdzieś startować niż z niczym.. A do EMPIKU składałam to mnie nie przyjęli.. ![]() Aaa i cieszę się, że żakiet się podoba Lilotron, fajny
|
|
|
|
|
|
#542 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Żarówkę pokażę jutro, bo mam akumulator rozładowany w aparacie. Naładuje rano i cyknę fotkę
|
|
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc ogląda wszelkie programy typu Xfactor, Must be the music itp. i oczywiście ocenia "łądnie wyciąga", "fałszuje" itd, a potem się cieszy jak jury ma taką samą opinię jak ona i mówi do mnie" Widzisz jak ja się znam?" Dobrze gadasz Miałam oszczędzać w tym miesiącu, ale kusicie....jak nie mid season w pullu czy bershce to teraz taka promocja w claires.... |
|
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak najlepszy był "Idol".. Można było się tak ośmiać Ty się nie śmiej z mamy, bo ja też czasami tak mam Chodzące radio :-DA Ty czego słuchasz? Nie bój się powiedzieć I co studiujesz?
Edytowane przez tikutka Czas edycji: 2013-04-09 o 00:58 |
|
|
|
|
|
#547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Idol Słucham różnych rzeczy ![]() A z polskich to brodka i Sorry boys (jak byłam na koncercie i blame coco to grali support, pierwszy raz ich wtedy słyszałam, nie wiedziałam kim są, ale już mi się spodobali) ![]() A na przykład do Britney Spears mam sentyment i też czasem posłucham.Florence ma być w tym roku w Krakowie na CLMF i chcę jechać ![]() zaczęłam odkładać kasę,a le nie mam pewności czy dostanę urlop ![]() A studiuję Informatykę i Ekonometrię na uniwerku wiem, wiem, że to takie niebabskie
|
|
|
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jestem jakaś inna itd. Ale ja jakoś do Adele no nie mogę się przekonać.. Nie po prostu nie.. Kinf of Leon - rewelacja! Sorry Boys również bardzo lubię Genialni są! Ja odkąd 'Chance' usłyszałam w radiu pokochałam ich po prostu.. ![]() Ja jak były te czasy Britney Spears vs. Christina Aguilera - wolałam Kryśkę i nadal tak jest ![]() Ja ostatnio czepiłam się wszystkich 3 płyt Cheryl Cole i dość dość.. Hurts i Paramore nowy album też. Rihanna najnowszy album też bardzo fajny Ale ja i tak zawsze czekam na coś od naszego polskiego zespołu.. czyli COMY! ![]() To dobrze się składa, że Ekonometrię! Bo mam kolokwium w czerwcu i trzeba mi wszystko wytłumaczyć.. Udzielisz mi korepetycji.. ![]() ![]() I jeżeli lubisz to co lubisz to nie patrz na to czy coś jest nie kobiece.. Ja swojego czasu zajmowałam się tworzeniem stron HTML i kodowaniem, jak i ich prowadzeniem czy też samą grafiką :-D Edytowane przez tikutka Czas edycji: 2013-04-09 o 01:46 |
|
|
|
|
|
#549 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i tez byl na nie. Teraz troszke zaluje , ze nie kupilam i nie moge tez przebolec tego marmurkowego z Pulla (szary) Ty go chyba masz![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
a ja lubie Linkin Park
|
|||
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
jadę dzisiaj je przymierzyć
![]() http://www.pullandbear.com/webapp/wc...%2BMOTOCYKLOWA http://www.pullandbear.com/webapp/wc...APLIKACJ%C4%84
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...na modnapolka widzialam stylizacje z ta kurtka![]() http://modnapolka.pl/look/68891/title/rock_it to chyba ta kurtka Edytowane przez iva78 Czas edycji: 2013-04-09 o 08:52 |
|
|
|
|
|
#552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc jedz jedz
|
|
|
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przy okazji mam pytanie do tych z Was, które kupują na ebayu
|
|
|
#554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
dawno mnie nie było, ale nie miałam czasu wiec nadrobiłam Was pobieżnie tylko a teraz zmykam szykowac sie do pracy
|
|
|
#556 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem na 2 roku, a dopiero teraz mam ekonometrię Zobaczymy jak mi pójdzie z ogarnięciem tego. A ty masz zajęcia na kartce? Czy przy kompie? Ja planowo powinnam to liczyć na kartce Ciężko powiedzieć czy to lubię, bo z programowaniem wcześniej nie miałam doczynienia. Dopiero na studiach się z tym zetknęłam i jako tako mi idzie ale mam dużo matmy ![]() Właśnie HTML...w liceum coś tam stworzyłam na zaliczenie, potem długo długo nic i teraz miałam się nauczyć tak dla siebie, tzn żeby potem może jakieś zlecenie załapać ale jakoś nie mogę się zmobilizować. Zawsze znajdzie się coś innego do roboty Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie bijcie za off top, ale pytam w wielu miejscach, to i Was zapytam
Czy wiecie gdzie można kupić jeszcze prawdziwą chałwę? Taką w smaku, jak ta sprzedawana w blokach/taflach w latach mojego dzieciństwa? |
|
|
|
|
#558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
kurtka fajna |
||
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki bardzo za opinie, dziś się wybiorę i chyba jednak zmierzę w sklepie, tym bardziej, że obok w stradivariusie są podobne.
|
|
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też zjadłabym ![]() niestety wiele rzeczy z moich lat dzieciństwa obecnie nie ma już takiego smaku jak dawniej
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj dostałam info, że mam do odebrania spodnie Mojego TŻ-ta, ale nie wiem kiedy po nie czmychnę.. Aaaa oczywiście do rzutki ONLINE nowej kolekcji jak nie było tak nie ma! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Na razie tak wypadło, że nie mogłam być na żadnych zajęciach, które były z tego przedmiotu, m.in. przez ZIMĘ! Ale dobrze, że nie było ich aż tak dużo.. Większość przede mną.. Mam nadzieję, że to zrozumiem.. I z tego co widziałam to liczymy na kartce i też pisemnie będziemy mieć kolokwium. Ale tam są jakieś macierze więc powinnam dać radę.. ![]() To jaki był powód wybrania takich studiów? Ja miałam matmę na I roku tylko i szkoda.. : ( Ja zależy co.. Może być i pamięciówka i liczenie.. Ważne by mnie to interesowało.. Bo jak jest jakaś klepanka o czymś co mnie nie obchodzi albo nawet jak się tego uczę i nie mam o tym zielonego pojęcia to jest DRAMAT! Ja uwielbiałam robić jakieś strony i wszystko co z tym związane.. Podobało mi się to.. Ale teraz już długi czas nie mam z tym do czynienia i dużo rzeczy pozapominałam niestety, bo tak to też próbowałabym coś zrobić na zlecenie.. Ale świetna sprawa!I ta kurtka.. No kurtceeee mi się coraz bardziej podoba! Ja was chyba zabiję! ![]() ![]() ![]() PS: Jak znajdziecie chałwę to ja również chętnie zjem.. <3
Edytowane przez tikutka Czas edycji: 2013-04-09 o 14:06 |
|
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę bardzo Niby taka pierdułka, ale fajna. 4 złote mogłam dać, bo pierwotna cena 36, trochę przegięcie.
|
|
|
|
|
|
#563 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Mogę się podpiąć? Miałabym ogromną prośbę do którejś z was, która mogłaby się wybrać do Pull & Bear w Krakowie w galerii Bonarka City Center. Sprawdziłam na stronie sklepu że mają tam bluzkę, w rozmiarze ,którego nigdzie indziej nie ma
A ja jestem spod Wrocławia niestety. Jeśli któraś z was byłaby tak miła to proszę o kontakt na priv, podam o jaką bluzkę mi chodzi i jaki rozmiar. Oczywiście pokryje koszty bluzki i przesyłki
|
|
|
|
|
#564 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Skąd ja to znam...też nie byłam jeszcze na żadnych zajęciach z jednego przedmiotu Dlaczego ten kierunek? To jest dobre pytanie....Od dawna ciągnęło mnie do ekonomii. W gim brałam udział w konkursach, w lo klasa o profilu ekonomicznym, więc studia też w tym kierunku. Rodzice wymyślali mi przeróżne kierunki, wujek upierał się żebym poszła na prawo Ale to wszystko nie dla mnie. Matmę lubiłam od zawsze, jakieś zadanka policzyć, coś porozkminiać Zastanawiałam się też nad finansami i rachunkowością, wcześniej przez myśl przeszły mi gospodarka przestrzenna i geodezja i kartografia. Ale padło na Informatykę i Ekonometrię. Mając przez 3 semestry przedmioty typowo matematyczne stwierdzam, że dobrze wybrałam. Teraz biorę się za HTMLa ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
kojarzy mi się z takimi świecącymi gadżetami któe kiedyś nad morzem sprzedawali. Były takie na magnes w różnych kształtach. Miałam gwiazdkę, ale zgubiłam po jednym dniu
|
||
|
|
|
|
#565 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
przepraszam z góry, ale moje pytanie będzie trochę nie na temat Orientujecie się może czy w galeriach pojawiły się już stoiska z okularami przeciwsłonecznymi?
|
|
|
|
|
#566 | ||
|
Rozeznanie
|
Pewnie chodzisz do Pure w złotych
a jako nagroda nowa bluzeczka za dobry trening ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Cheryl jest fajna ^^ wiadomo facet Kryska lepsza choc co ostatnio ze soba zrobiła to zal ;( Ja jakos jestem z tego pokroju artystow co zaczynali wtedy wielkim fanem JT JEgo najnowsy album to poezja...
|
||
|
|
|
|
#567 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#568 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale bajer! Świeci się! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie lubię ekonomii Dobrze, że nikogo nie posłuchałaś, bo ważne, żeby Ciebie do czegoś ciągnęło i Tobie się to podobało, a nie Twoim rodzicom czy wujowi.. A po prawie na dzień dzisiejszy nic byś nie miała, bo jest masakra na tym kierunku.. Mam kilku znajomych po prawie i co? Żaden nie pracuje w zawodzie, chociaż są MÓZGAMI, jeżeli o to chodzi.. Rachunkowość dla mnie jest Kosmiczna! Miałam i nie wiem jak ja to przeżyłam.. ![]() Cytat:
Kiedyś płyty Cheryl przeleciały mi przez ręce. Dosłownie przesłuchałam jakieś fragmenty i stwierdziłam, nie wiem czemu, że druga płyta jest koszmarna.. A teraz uważam, że jest chyba najlepsza.. I trzeba przyznać dodatkowo jest ładna i wydaje się fajną kobitką.. Ale to coś co zrobiła sobie ostatnio na plecach (a raczej połaczyła czy powiększyła).. To jest jakaś masakra.. Jak można sobie tak spitolić takie ciało.. Nie jestem jakaś przeciwniczką tatuaży, ale też bez przesady z nimi.. Zresztą jak już jakiś się robi to powinien mieć on jakieś znaczenie, a nie od tak.. A potem 80 lat, a tu takie ciało.. Ohyda.. Jeżeli chodzi o Kryśkę to ja ją uwielbiałam jak miała czarne włosy i jej płyta Stripped, a wygląd.. Ostatnio sporo schudła.. Britney pokazała lepsze popisy z wyglądem.. A Timberlake? W końcu coś wydał Genialny jest pod każdym rodzajem.. A kawałek Mirrors - Uwielbiam I mam jeszcze taki schiz, ale on jest raczej pozytywny, nie oceniam utworu/piosenki po tym kto to śpiewa, czy coś tam zrobił albo nie podoba mi się wizualnie.. A tego nienawidzę! A często tak jest! Albo ludzie usłyszą jedną piosenkę z 10 płyt danego wokalisty i mówią - Boże, uwielbiam go! On ma takie rewelacyjne piosenki! Albo coś w stylu coś się komuś spodoba, dowie się, że ktoś to śpiewa kogo nie lubi i nagle mówi, już mi się to nie podoba! Porażka i żenada! :/ Edytowane przez tikutka Czas edycji: 2013-04-09 o 16:02 |
|||
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co do chalwy to w Turcji jadlam takie chalwowe jakby włosy wygladajace jak klebuszki wełny i to bylo pyszne i przez te strukturę takie delikatne tu uwaga widziałam ja ostatnio w biedronce za 6-7 zł!!!moze nie do końca o to Wam chodzi ale warto spróbować aż sie sama napalilam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

No i oszukują z tego co zauważyłam podpatrzeć, że coś niby kosztowało tyle, a nagle inna cena, a tak naprawdę takiej ceny nie było.. Zresztą z tego co wiem w Reserved też tak jest.
Zawód na prawdę oryginalny. Wydaje mi się, że tu większą rolę odgrywają umiejętności niż papierek ukończenia szkoły, ale nie wiem jak to w praktyce wygląda 
Jak dotrwam do magisterki to wtedy wybiorę specjalizację – menadżer personalny, a potem zobaczymy co dalej

Ale byłabym wredna! 

dawno mnie nie było, ale nie miałam czasu wiec nadrobiłam Was pobieżnie tylko 

też zjadłabym