|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
|
|
|
|
|
#932 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie córeczek:
http://allegro.pl/cudowny-plaszczyk-...145111974.html http://allegro.pl/kurtka-next-3-6m-c...145794324.html http://allegro.pl/junior-j-debenhams...150055447.html http://allegro.pl/disney-ocieplany-w...147145912.html http://allegro.pl/kurteczka-dla-boba...091333656.html http://allegro.pl/kurtka-wiosenna-di...150049758.html http://allegro.pl/327-george-wiosna-...151317042.html http://allegro.pl/kurtka-wiosenna-ro...159513536.html http://allegro.pl/ff-kurtka-grzybek-...162478668.html No ale ja mam synka
|
|
|
|
#933 |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla dziewczynek ubranka sa takie slooooodkie, jak sie ciesze, ze siostra rodzi w lipcu bede przebierac malutka - niespelnione ambicje ... hahahaza to czekam az moj maly przystojniak podrosnie jeszcze troszke, to tez go ubiore ze ho ho ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- moj 2910 co nie bylo najgorsza waga jak na moje gabaryty .. w ciazy przytylam moze z 5 kg gora .. i fakt ze rodzilam w 38 tc, tak by wazyl ponad 3 na stowe ... . niestety przez polozne i ich swietne porady (jak sobie pomysle ze tz im takie dobre ciasta i wino przynosil codziennnie, jak sie tylko zmienialy to mnie szlag trafia) na temat karmienia spadl w ciagu 3 dni w szpitalu do 2500 kg .. jakis dramat straszny .. a pozniej jezcze w domu stosowalam sie do ich porad w skutekczego dziecko mi plakalo pol miesiaca z glodu .. i slabo przybieralo...
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-04-09 o 20:13 |
|
|
|
#934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Illusion agentko po jakich Ty linkach chodzisz hihi skkoro chlopca masz
![]() Lenova fajnie, ze u Ciebie lepiej ze zzdrowkiem ![]() Ewulka no, mam dziecia ale jest mega spokojny, kochany, sam sie soba zajmuje, latwy do uspienia ale juz nie zachwalam bo jeszcze mi sie diabelek zrobi no jedyne co to w nocy bardzo czesto wstaje ale odpoczywam w dzien![]() Blogerko moj 8styczen, waga ur 3050g, teraz 6400!!!!!!! Dzisiaj maz zwazyl to malo zawalu nie dostalam, grubas maly:P ah a ja tylko kp. Wasze dziecie tez lysieja??? moj ma juz polowe z wloskow urodzeniowych....Matulu wzielam lyka wina od meza i Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() To podobnie nasze chłopaki przybierają Ja niedawno wzięłam małego łyczka reddsa od męża bo przywlókł jakiegoś nowego w złotej puszcze ananasowo-grapefruitowego to też miałam wrażenie że się nawaliłam Aaaa jeszcze co do łysienia to mój wytarł włoski z boku po lewej stronie i ma prześwity
Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-04-09 o 20:23 |
|
|
|
|
#937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() joke![]() ojjjjjj ja wybieram zaproszenia na chrzciny ajj jaki wybór, dobrze ze sie nie hajtam wtedy to bym oszalała tyle tego jest ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() :mni am:
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ zabrał mnie przy okazji zakupów na obiad do Siouxa. Mniam.
Dawno nie pozwalaliśmy sobie na takie przyjemności, bo nie było na to czasu, ale dziś mieliśmy chwilkę dla siebie i teraz się czuję super, wróciłam cała stęskniona do mojej myszki. Badzia, brałam od nich: http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=12249942 Fajna ta moja chusta, solidna i dobrze się dociąga, ale... nie żałuję, że nie kupiłam od razu droższej, bo moja mała na razie nie cierpi chusty... Dostaje histerii, jak ją wkładam w nią. Lady, moja też wyłysiała, ma może na 1/3 głowy stare włosy, takie długie, a na reszcie ma nowe - króciutkie i w innym kolorze - rudym.
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale śliczne
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Niewiarygodne!!
Kubus zjadl i zasnal w 20min!! Oczywiscie z butli, ale nie mm, tylko moj odciagniety pokarm (110ml z jednej piersi Cos mi za ladnie to wyglada, nie zdziwie sie jak niedlugo sie obudzi
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do reddsa - taki sobie Nadal w moim rankingu wygrywa jabłkowy.
Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-04-09 o 20:56 |
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaa napisalam posta i mi zezarlo!!
Sylwia, ja tez nie wiem jak to ogarniamy ![]() Nie dosc, ze kawalerka to jeszcze z aneksem kuchennym ![]() Ja mam 746242 miliardow szpargalow, TZ niewiele, ale na szczescie na samym wejsciu jest szafa z komandora i jakos wszystko sie miesci. Najwiekszy problem mam z halasem. Uspie dziecia, ide zrobic cos sobie do jedzenia (wystarczy, ze 3 kroki zrobie i juz kuchnia :hahaha), spojrze na niego, a on juz nie spi :/ Jedyne co nas tu trzyma to naprawde super standard jak na wynajem i to, ze niewazne, ile wody i pradu zuzyjemy i tak placimy stala kwote. Takze moge sie kapac i prasowac ile wlezie ![]() Nowy Reds??? Ciekawe jak smakuje ![]() Ja preferuje malinowy, ewentualnie zurawina ![]() Co do wloskow - przez te cholerne ciemieniuche z przodu Kubek ma wytarte wloski :/ Ale tyl calkiem jak przy narodzinach
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-04-09 o 20:44 |
|
|
|
#944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Super!! Ale jak na Kubusia.... Podejrzane, podejrzane
|
|
|
|
|
#945 |
|
Wtajemniczenie
|
Co taka cisza? Jak mnie nie było to tak nawijałyście że 2 dni nadrabiałam a jak TŻ mecz ogląda, dziecko śpi a ja na wizażu to Wy jakieś nierozmowne
|
|
|
|
#946 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak szoruje potylicą po podłożu na wszystkie strony że jest łysy ![]() Nie pochwaliłam się, młody już 6340 waży Klocuś mały. Lekarka pochwaliła że ładnie podwoił wagę urodzeniową, obwód klatki piersiowej już większy niż głowy i to ponoć też bardzo dobrze. Dostaliśmy receptę na witaminę d.Dziś znów histeria po kąpieli, kiedy mu to minie. No ale to ewidentnie było po dniu pełnym wrażeń, nie cierpię szczepień
|
|||||
|
|
|
#947 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluje udanych chrzcin i uporania się z przepukliną ![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki Dziewczyny za odp odnośnie prezentów I kolejne pytanie : Mamy które chrzciły, skąd brałyście świadectwo ślubu kościelnego, miałyście to w domu? Bo u mnie w kościele wymagają, a ja tego chyba nie mam Da się to skądś wziąć?
|
|
#948 |
|
Wtajemniczenie
|
W temacie lunatykowania to mój brat w dzieciństwie i jako nastolatek lunatykował, później mu przeszło. Czasami jak oglądałam film do późna to zdarzało się że nagle przychodził do mojego pokoju, siadał na moim łóżku z wytrzeszczonymi oczami i też jakby oglądał...ja go wtedy pod pachę i prowadziłam do jego pokoju. Kilka razy się zdarzyło że obudziłam się w środku nocy a on stał w moim pokoju i wyglądał przez okno (zamknięte na szczęście). Otarłam się przez niego o zawał kilka razy
A z najśmieszniejszych akcji to dwa razy wylazł w nocy na klatkę schodową i zapytany gdzie idzie: 1. do piwnicy po ogórki, 2. zamienić się na znaczki (zbierał w podstawówce znaczki pocztowe do klasera). No a raz to nie było śmiesznie bo w nocy herbatę przez sen chciał robić, nalał wody do czajnika postawił na kuchence gazowej, odkręcił gaz tylko że nie podpalił palnika i gaz się ulatniał. Na szczęście tata usłyszał. |
|
|
|
#949 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ostatnio nie pisze bo nie mam czasu ale podczytuje was
, mam mase nauki na studia, do tego jeszcze jakies glupie prace zaliczeniowe do napisania Jutro idziemy na szczypienie. Mam dużo pytań do lekarza boję się że o czymś zapomne, chyba sobie kartkę napiszę. Zdjęcia waszych maluszków śliczne.
|
#950 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do świadectwa ślubu to ja mam w domu, dawał ksiądz po mszy jak ślub kościelny braliśmy. U nas przy chrzcie tego nie wymagali ale myślę że jak zajdziesz do parafii w której brałaś ślub to jakiś duplikat wydadzą i skasują przy okazji jakieś 30 zł
|
|
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
taką http://allegro.pl/mata-bright-starts...158589383.html
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nieee, nie zrobię mu tego. Nie wybaczyłby mi gdyby się kiedyś wydało
|
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
ja dla mojego miałam karne różowe body i jak był niegrzeczny, to w nim chodził
ale wyrósł
|
#954 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny. U nas po ślubie było zamotanie bo braliśmy ślub w małym wioskowym kościele, a nie parafialnym. Ksiądz źle wypisał te świadectwa tzn. nam wpisał dobrą miejscowość, a na dwóch pozostałych wpisał, że braliśmy ślub w kościele parafialnym i potem musieliśmy to latać i odkręcać. Urzędniczka w urzędzie miasta powiedziała, że musi zostać już tak jak do nich poszło i coś mi się kojarzy, że nam zabrali te nasze świadectwo. Kurcze strasznie zamotałam
No w każdym razie mam nadzieję, że wydadzą mi jakiś duplikat w parafi w której braliśmy ślub
|
#956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisz później o co lekarza pytałaś i co powiedział. Przyda się pewnie |
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam zaległości mogę iść spać
Zrobiłam sobie dzisiaj domowe SPA-o matko! Jak mi to dobrze zrobiło Wróciłam a moje dziubasy pochrapują jeden za drugim idę do nich dołączyć Słodkich snów kochane-do jutra.
|
#958 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się zastanawiam czy iść spać czy czekać aż młody wstanie na cyca...chyba idę... z nim to nie wiadomo ile pośpi...o 20 zasnął,zawsze minimum 3 godziny po kąpieli więc jeszcze chociaż godzinkę się kimnę a kto wie, może ze dwie nawet
|
|
|
|
#960 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
z malutkich pierdółek - rewelacyjne: http://www.smyk.com/bright-starts-gr...y-dla-dzieci-p no i popatrzcie dla dziewczynek http://allegro.pl/bright-starts-tore...139061800.html Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dorka ulewa bardzo, ale na wadze przybiera. Waga urodzeniowa 3650g, dzisiaj w 13 tygodniu (urodziła się 13 stycznia) 6,3kg! Dzięki dziewczyny za kciuki, było ok ![]() Cytat:
fajnie.Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

ja nawet tego nie bralam pod uwage. Czego sie wstydzic? dajcie spokoj... ;p a nie chce chrzic w swojej parafii bo ten kosciół jest ogromny i brzydki i nie ma takiego klimatu.

bede przebierac malutka - niespelnione ambicje ... hahaha

:mni am:

Super!! Ale jak na Kubusia.... Podejrzane, podejrzane
ale zwróciła uwagę na zwiększony potas, więc badanie krwi (z żyły!