Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-10, 09:38   #2161
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Zooska, no mi do niego zostało ok 3 kg (niby nic, ale przy moim niskim wzroscie to robi swoje) i nie mogeeeee jakos :/ ale teraz się zawziełam. hahaha, za kazdym razem tak mowie dzien po obrazstwie, wczoraj mi moj genialny TŻ kupiła czipsy na początku za nią podziękowałam, ale potem tak szybko ją wsunełam, że nie zdążył zejsc pietro niżej po szklanki do kuchni i wrocic
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 09:46   #2162
makaron91
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Ja kupie o rozmiar za małe, dla motywacji

Zośka Chwytaj za telefon i dzwoń gdzie trzeba, bo to nie jest zgodne z kodeksem pracy przecież... Walcz o swoje, przerwa się należy na tyle godzin pracy jeszcze! A co to ma do rzeczy czy jest ruch czy nie? Widocznie zatrudnili za mało ludzi. Przerwa się należy i koniec, dzwoń, jak się dogadać z nimi nie można po dobroci

Ja zrobiłam 60 przysiadów, wieczorem bieg i brzuszki. I masaż bańkami

Edytowane przez makaron91
Czas edycji: 2013-04-10 o 09:48
makaron91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:02   #2163
zooska
Zakorzenienie

LikeAW Powiedziałam to było-oooj, nie przesadzaj już...
eee...wtf?!
Ja wciągam tam jogurt i jabłko, ale chodzi o to, że nie chcę jechać na samych kanapkach tam:/ Ja chcę usiąść i zjeść sałatke, którą wezmę z domu i tyle, a nie kanapką się zapychać, bo będzie tak, jak w poprzedniej pracy, że znowu utyję bo leciałam na kanapkach przez 10 godzin,a w domu jadłam obiad:/

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Zooska, no mi do niego zostało ok 3 kg (niby nic, ale przy moim niskim wzroscie to robi swoje) i nie mogeeeee jakos :/ ale teraz się zawziełam. hahaha, za kazdym razem tak mowie dzien po obrazstwie, wczoraj mi moj genialny TŻ kupiła czipsy na początku za nią podziękowałam, ale potem tak szybko ją wsunełam, że nie zdążył zejsc pietro niżej po szklanki do kuchni i wrocic
Hiehiehie Dobra jesteś
Ja przy filmie raz wciągnęłam całą michę czipsów, a co się opierałam im, to moje
Ty to ćwiczeniami szybciej zrzucisz, a nie dietką A i od razu ciałko jędrne

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Makaron Będzie zebranie pracowników jeszcze w tym tygodniu to poruszę ten temat, nie będę od razu wydzwaniać do inspekcji

A i brawa za ćwiczenia dla Ciebie

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 10:14   #2164
meeedzik
Zakorzenienie

Heloł
Wstałam dziś pełna motywacji nałożyłam olej na włoski już godzinkę temu, zrobiłam 100 przysiadów na rozgrzewkę i zaraz ruszam z resztą ćwiczeń mam zakwasiory z tyłu ud i po wewnętrznej stronie, ale to mnie bardziej motywuje, bo to znaczy, że ćwiczenia działają nooo i mooooże za miesiąc będą efekty

Zoska dzięki maleńka
Ty nadrabiasz ćwiczenia w pracy więc nie masz się o co martwić
Sandera to daj znać jak się spisze po dłuższym olejowaniu ja wesele mam dopiero w sierpniu za to aż dwa, jedno na początku a drugie końcem sierpnia
Like to dobrze, że kokos im służy narobiłaś mi ochoty i sama nałożyłam dziś kokosa na odżywkę daję mu jeszcze jedną szansę w ten sposób jeszcze go nie używałam, więc liczę że mooże coś lepiej zadziała
haha racja "olejuję" itp śmieszne słowa chyba nawet nie istniejące
Zoska kochana musisz coś z tym zrobić, nie może tak być, że przez cały dzień pracy nie masz żadnej przerwy oni są nienormalni :/
A co do mierzenia to daj znać czy wszystko do normy wróciło
Makaron za przysiady a co do biegu to tez mam zamiar zacząć biegać jak się ociepli tylko pewnie jak zwykle nie będzie z kim i na tym się skończy

Dobra lecę ćwiczyć
Stary 2013-04-10, 10:16   #2165
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Tez tak sobie myślę, że nie musze ćwiczyć codziennie jak w pracy biegam sprzątam, caly czas na nogach, coś robię, więc tragedii nie mam
A Ty to laska taka jesteś, że już cwiczyć nie musisz, a tu prosze, zawzięła się kobieta Brawo!!!!

Stary 2013-04-10, 10:59   #2166
paulinka_47
Rozeznanie

Wpadłam się pochwalić, że jakoś ostatnio mam dobrą passe na ćwiczonka.
Wczoraj późnym wieczorem zrobiłam Skalpel, ABS z Mel B i rozciąganie do szpagatu( ale to raczej nie do szpagatu, bo go nigdy nie zrobie ),
a dziś jeszcze południe nie minęło a już Skalpel mam za sobą
Z dietą trochę za to ostatnio gorzej, ale widać, nie mogę mieć wszystkiego

Zoośka, jak czytam, co U Ciebie w robocie wyrabiają to włos się jeży na głowie. Ale mi raz się zdarzyła, taka krótka praca w wakacje po maturze. W sklepie z obuwiem sportowym- 8 godzin na nogach, nie było przerw. Wtedy nic nie jadłam. A zanim wróciłam do domu, to jeszcze 1,5godz. Także znam te ból. Na szczęscie sami mi po dwóch tygodniach podziękowali, ja głupia byłam chciałam pracować, a bym sobie tylko zdrowie na tym zrujnowała
paulinka_47 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 11:02   #2167
zooska
Zakorzenienie

Paulinka za mobilizację
Widzisz, ja potrzebuje tej pracy strasznie, bo bez niej zginę Wiec...tak sobie przeboleje do lipca...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-10, 11:12   #2168
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Makaron Będzie zebranie pracowników jeszcze w tym tygodniu to poruszę ten temat, nie będę od razu wydzwaniać do inspekcji

A i brawa za ćwiczenia dla Ciebie
aaaa, myślałam, że już było to zebranie Sie zbulwersowałam, ale słuchac nie mogę juz o takim wykorzystywaniu

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heloł
Wstałam dziś pełna motywacji nałożyłam olej na włoski już godzinkę temu, zrobiłam 100 przysiadów na rozgrzewkę i zaraz ruszam z resztą ćwiczeń mam zakwasiory z tyłu ud i po wewnętrznej stronie, ale to mnie bardziej motywuje, bo to znaczy, że ćwiczenia działają nooo i mooooże za miesiąc będą efekty

Makaron za przysiady a co do biegu to tez mam zamiar zacząć biegać jak się ociepli tylko pewnie jak zwykle nie będzie z kim i na tym się skończy

Dobra lecę ćwiczyć
To Tobie należą sie brwa za przysiady!!! 1oo, a ja tylko 60! dla Ciebie
No samemu biegać to żadna przyjemność to na rozgrzewke zapraszamy do nas pod Wrocław

Cytat:
Napisane przez paulinka_47 Pokaż wiadomość
Wpadłam się pochwalić, że jakoś ostatnio mam dobrą passe na ćwiczonka.
Wczoraj późnym wieczorem zrobiłam Skalpel, ABS z Mel B i rozciąganie do szpagatu( ale to raczej nie do szpagatu, bo go nigdy nie zrobie ),
a dziś jeszcze południe nie minęło a już Skalpel mam za sobą
Z dietą trochę za to ostatnio gorzej, ale widać, nie mogę mieć wszystkiego

Zoośka, jak czytam, co U Ciebie w robocie wyrabiają to włos się jeży na głowie. Ale mi raz się zdarzyła, taka krótka praca w wakacje po maturze. W sklepie z obuwiem sportowym- 8 godzin na nogach, nie było przerw. Wtedy nic nie jadłam. A zanim wróciłam do domu, to jeszcze 1,5godz. Także znam te ból. Na szczęscie sami mi po dwóch tygodniach podziękowali, ja głupia byłam chciałam pracować, a bym sobie tylko zdrowie na tym zrujnowała
za ćwiczenia!

Ehhh, masakra z tą pracą, jak tak można

Ja wracam do nauki, a później do pracy. Miłego dnia
Stary 2013-04-10, 11:35   #2169
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska teraz to się serio zawzięłam może dlatego mam do tych ćwiczeń taka motywację, bo nigdy nie ćwiczyłam szczególnie na uda i pośladki ( nie licząc agrafki i kieeedyś przysiadów ) a wiem, że u mnie szybko pokazuje się zarys mięśni na udach, więc mam nadzieję, że teraz będą jakieś fajne i widoczne efekty
No i dziękuję kochana

Makaron szkoda, że to nie bliżej, bo z chęcią bym pobiegała z Wami ale jak się wkurzę to może zacznę sama biegała bym z psem, ale boję się, że go zajadę, bo to york jest choć biegać uwielbia i całe dnie może biegać po podwórku
dziękuję

Uff ćwiczenia mam za sobą, jeszcze tylko wieczorem 30 minut hula hop
No to dziś
100 przysiadów
150 ścisków agrafką
wymachy - 3 serie po 25 powtórzeń
rozchylanie nóg pod kątem 90 st - 4 serie po 20 powtórzeń
unoszenie bioder - 3 serie po 15 powtórzeń
będzie hula hop 30 min

Mam zamiar 30 dni to ćwiczyć, wiadomo pewnie w week będą przerwy, ale zrobiłam sobie tabelkę w notesie i odznaczam dni już 2 mam za sobą po 30 dniach ćwiczeń zrobię fotki i się zmierzę, zobaczę czy są jakieś zmiany
Stary 2013-04-10, 11:37   #2170
paulinka_47
Rozeznanie

Kupiłam ostatnio w biedronie sok marchwiowy w takiej małej buteleczce- niby świerzy i 100% naturalny. I głupia sobie wyobrażałam, że bedzie smakował jak KUbuś tylko bedzie zdrowy, bo bez cukru. Jak ja głupia mogłam mysleć, że nie ma cukru, a bedzie jak KUbuś smakował?
Nie smakuje mi, bleeh.
Ale no co, kupiłam, otworzyłam to już wypiję. Ale never ever- ledwo się zmuszam

wiadomo, teraz o robotę nie łatwo, każdy się swojej trzyma jak może. Także się nie dziwię, że ludzie biorą to co jest, a pracodawcy czują się bezkarni, bo przecież nikt nie chce z roboty rezygnować, a na nasze miejsce zaraz ktoś inny skoczy.
paulinka_47 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 11:37   #2171
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik O łaaaaaaał, zaszalałaś!!!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-10, 12:01   #2172
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska przecie mówię, że się zawzięłam się efektów doczekać nie mogę, mam nadzieję, że coś dadzą te ćwiczenia z tygodnia na tydzień będę zwiększać liczbę powtórzeń
Stary 2013-04-10, 12:07   #2173
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska przecie mówię, że się zawzięłam się efektów doczekać nie mogę, mam nadzieję, że coś dadzą te ćwiczenia z tygodnia na tydzień będę zwiększać liczbę powtórzeń
Ja wiem wiem...ale i tak szczęka opada

Stary 2013-04-10, 12:11   #2174
meeedzik
Zakorzenienie

Dzięki Zosiu

Aaa ciekawe jak tam nasza Tinka miała pokazać się po fryzjerze a tu cicho sza

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Margot widzę też podczytuje, a nic się nie odezwie
A Białaczekoladka zaś zaginęła
Stary 2013-04-10, 12:12   #2175
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa ciekawe jak tam nasza Tinka miała pokazać się po fryzjerze a tu cicho sza
Pewnie nas podczytuje

Stary 2013-04-10, 12:32   #2176
sanderaM
Rozeznanie

No widzę że ładnie motywacja ruszyła Za mną dzisiaj też już skalpel
Meedzik ja mam teraz 4 gdzie jestem świadkową a potem jeszcze dwa w czerwcu
Dobra laski ja uciekam do szkoły i na zakupy
Stary 2013-04-10, 12:35   #2177
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Siedzę na Twoich albumach gapię się na przemian na włosy cycki i brzuch
Mam fajna maseczkę, bo Ty lubisz takie cuda, wczoraj sobie zrobiłam:
rozkruszyłam pół opakowania drożdży, zalałam ciepłym mlekiem zmieszanym z oliwą i dodałam łyżeczkę maski do wlosów. Na łeb Tego mleka i oliwy minimalnie, żeby przykryły drożdże, bo jak będzie za dużo, to będzie płynne i nie nałożysz tego

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
No widzę że ładnie motywacja ruszyła Za mną dzisiaj też już skalpel
Meedzik ja mam teraz 4 gdzie jestem świadkową a potem jeszcze dwa w czerwcu
Dobra laski ja uciekam do szkoły i na zakupy
Brawa za ćwiczenia
Miłego dnia

Stary 2013-04-10, 12:59   #2178
meeedzik
Zakorzenienie

ZOska wariatka a ja siedzę na starych wątkach czytam sobie 2 część i nawet foty moje na pierwszej stronie są i 47 kg ważyłam wtedy stare dobre czasy i Mureczki zdjęcia są też, w ogóle wszystkie stare wizażanki fajnie powspominać
Wiesz co, ja się już od jakiegoś czasu czaję na drożdże może w weekend kupię i nałożę na łeb a jaki efekt po rej maseczce? a może powiesz mi coś o płukaniu włosów piwem ? koleżanka mnie męczy, żebym jej powiedziała coś na ten temat, bo ona słyszała, że włoski się błyszczą po tym, a mi się nie chce tego próbować

Sandera oo to widzę u Ciebie też weselicha się szykują masz juz jakieś kiecki na oku ?
Stary 2013-04-10, 13:10   #2179
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Piwo to ja piję raz spróbowałam spłukać je, to usiadlam na kiblu i wypiłam Pierdlę taką robotę Płuczę octem
A po drożdżach fajne w dotyku, mnie sebum wydzielają, mięciutkie i blyszczą mam zamiar robić raz w tyg. Jutro kończe 20 dzień picia pokrzywy Nic nie widać na razie, ale jutro pójdę do sklepu po następne opakowanie

See ya idę na zajęcia I po rosołek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-10, 13:26   #2180
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska mi właśnie też szkoda piwa tracić
a narobiłaś mi ochoty na tą maskę drożdżową w piątek muszę kupić drożdże
Stary 2013-04-10, 14:02   #2181
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

monia u mnie bez zmian tylko kilka kg od stycznia spadło dziewczyny mnie pilnują i dietkę trzymam i ćwiczę troszeczkę i do lata w bikini wskoczę a w jakim rozmiarze to już inna historia
kocham białą z chrupkami - zło w najsmaczniejszej postaci
no dobre i pare kg zawsze to coś ważne że spada
Do lata już nie dużo zostało także bardzo dobrze, że dziewczyny Cie tak pilnują! Mnie też będą musiały :P
Ja też kocham białą czekoladę.... ta Nestle jest boska po prostu.

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:

Monia W kooooooooooońcu!!!!!!!!!! !
też się stęskniłam
Kochana weź Ty mi powiem gdzie Ty w końcu pracujesz bo ja mam wrażenie że Ty masz chyba z 3 etaty w różnych branżach? Tyleeee pracujesz!!!

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Moonia skarbie, dawaj pyska- fajnie, że będziesz cześciej, brakuje Tu Ciebie moje Ty guru Teraz może moja dieta ruszyz kopyta Superrr, że wszystko się układa się po Twojej myśli!!!!!!!!!!
No moja Basieńka kochana też jest jak fajnie, że moje najukochańsze dziewczynki są w komplecie na forum jeszcze tylko Heroinki brakuje i Czekoladka gdzieś zwiała
Moja znawczyni od kotów Patiuszka też gdzieś uciekła no ale mam nadzieje że wróci szybko do nas

Basiuuu jaka ja tam guru teraz to ty broń boże nie bierz ze mnie przykładu bo waga o 10 kilo ci skoczy wzwyż
Razem będziemy się wspierać bo ja też zaczynam od nowa

A jak tam plany związane z dzidzią? Mam nadzieję że wszystko jest ok? Czy narazie daliście sobie spokój?

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Monia super że wracasz do nas Od razu spam ruszył
Też się cieszę

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Monia, aleś mnie rozsmieszyla z tym avatarem! Moje masz w albumie jak wazylam 47 kg Brakuje mi do tego ok 3,5 kg jeszcze. Fajnie w ogóle, że jesteś
Serio myślałam że to Twoja fotka w avku
W sumie patrząc na twoje zdjęcie w albumie to wyglądasz tak samo pięknie jak ta laska w avku Boże jakaś Ty boska chudzinka na tym zdjęciu w albumie!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 14:11   #2182
meeedzik
Zakorzenienie

Monia nasza Heroinka w Anglii więc trochę na nią będziemy musiały poczekać
Heh przeglądam tak te stare wątki i natknęłam się na Twoje zdjęcia ślubne i zdjęcia z wakacji z Twoim synusiem ślicznotko Ty
Stary 2013-04-10, 14:35   #2183
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia no szkoda, ale może rozejrzy się za zrobieniem jakiegoś kursu w grudniu robił na wózki widłowe, może na elektryka też są jakieś kursy? Muszę mu powiedzieć, żeby poszukał w necie, albo sama zaraz sprawdzę
No a Ty przy swoich chłopakach musisz być w pełni sprawna, bo przy nich nie posiedzisz bezczynnie

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Monia co do języka to zna komunikatywnie, jak jesteśmy w Niemczech to zawsze się dogada uczył się w szkole i od 6 lat jeździ do Niemiec na 2 miesiące
no super jakby jakiś kurs sobie zrobił, na pewno mu się przyda. Czy na elektryka są to nawet nie wiem bo mój mąż chodził 5 lat do technikum elektrycznego a potem dodatkowo robił uprawnienia i jakis tam kurs dodatkowy, musisz w internecie poszperać
To super, że zna niemiecki, niech podszkoli sobie też słówka które przydadzą mu się w pracy elektrycznej to w ogóle będzie fajnie

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Uff bałam się że nie będziecie mnie już pamiętać Ale jak córka marnotrawna powróciłam żeby po raz setny walczyć z kg

Co u mnie? Ano matura! Nigdy nie myślałam że będę się aż tyle uczyć z tej cholernej matmy Wszystkie próbne ledwo zdawałam na 30kilka procent także nie mam pewności, że zdam, no ale jestem dobrej myśli - jakoś to będzie Z tych lepszych informacji pochwalę się że poprawiły się moje kontakty z rodzicami, szczególnie z ojcem. Na starość stał się zupełnie innym człowiekiem, przez ostatni miesiąc rozmawiałam z nim więcej niż w ciągu kilku lat. Moja bratowa dziś albo jutro rodzi także będę bawić małego bobaska Już nie mogę się doczekać jak go zobaczę

monia ja dalej nie mogę uwierzyć że to wszystko tak szybko zleciało! Jeszcze niedawno zastanawiałaś się czy w ogóle to dobra decyzja czy wyjechać, a teraz już umiesz sporo niemiecki i remontujecie mieszkanie, no szok! Super że tak to się wszystko ułożyło, najważniejsze że rodzina jest w komplecie a jestem pewna na 10000% że za kilka miesięcy będziesz się śmiała ze swoich obaw przed rozmową po niemiecku
Kobieto przecież my nie mamy 100 lat i sklerozy więc jak miałyśmy cie zapomnieć?????????????
Super, że z rodzicami lepiej! szczególnie z ojcem. Normalnie aż w szoku jestem. Co mu się stało???? Może się gdzieś w głowę uderzył???

No 30pare procent to już coś! z matmy.... ja bym nawet 5% nie miała

Niestety, czas zapierdziela jak głupi. Ja dopiero 18stkę miałam a teraz już 27 lat.... jakaś masakra. Nie mam pojęcia kiedy to zleciało, mam wrażenie że to wszystko w ciągu miesiąca się wydarzyło a nie kilku lat..... lada dzień i wnuki będę miała jak ten czas nie zwolni trochę....

yhy.. może za kilka lat to się będę śmiała ale teraz to jest masakra z rozmową po niemiecku :/

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Ale fajnie jeszcze może Meedzikowemu TŻtowi prace załatwisz! Super!
No te zakwasy są straszne ja na szczęście już nie mam. Dużo ćwiczyłam z TŻtem
Hehe no na pewno będzie wesoło. Klasy nie są dzielone na grupy więc 30 maluszków i ich kochanaaaa pani na praktykach tak miałam
No właśnie nie wiadomo, zobaczymy co z nami będzie. Może nie wrócę? Nie wiem do końca. A jak z kolei ja pojadę, on zostanie to mamy na odległość być i mam do niego jeździć w dni wolne (których w zawodzie nauczyciela nie brak ) i sama zobaczę czy tą pracę lubię czy nie. Jak nie to po półroczu się pakuję i wracam do Dublina A z kolei jak będę chciała na stałe zostać a on nie pojedzie ze mną to wiadomo że się rozpadnie. Scenariuszy jest tysiące. Życie pokaże. No tak średnio za granicą, bo aż tak dużo nie oszczędza jak by chciał, jakieś 300-400euro. Szału nie ma, du.py nie urywa. Chce zmienić pracę bo teraz na magazynie pracuje.

Ja chorowałam od poniedziałku 2 tyg temu. Tydzień poleżałam, leczyłam samodzielnie, nie pomogło. Od poprzedniego wtorku byłam u lekarza i na antybiotykach. W tej chwili antybiotyk się skończył i powinnam być zdrowa, ale nie przeszło do końca
Ćwicz ćwicz z TŻ dużo można schudnąć
Niby 300-400 euro to nie jakiś kosmos ale w Polsce odłożyć głupie 300 zł to dopiero masakra! także tak czy siak i tak ma lepiej za granicą niż w PL. Mam nadzieję że jakoś to wykombinujecie i nie bedziecie musieli sie rozstawać

Aaa to ty juz miałaś antybiotyk! no to nieźle :/

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Monia nasza Heroinka w Anglii więc trochę na nią będziemy musiały poczekać
Heh przeglądam tak te stare wątki i natknęłam się na Twoje zdjęcia ślubne i zdjęcia z wakacji z Twoim synusiem ślicznotko Ty
No wiem mam nadzieję że jej tam dobrze.....

Oooo to ja ślubne fotki wrzucałam??? kiedy to było! chyba w 1 części wątku co?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-04-10, 14:50   #2184
meeedzik
Zakorzenienie

Monia w drugiej części w ogóle dużo zdjęć jest na początku wątku
Stary 2013-04-10, 15:30   #2185
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia w drugiej części w ogóle dużo zdjęć jest na początku wątku
aaa no tak myślałam ze to jakoś na początku tego wątku wrzucałam te zdjęcia
Kiedyś to bardzo dużo zdjęć wrzucałyśmy codziennie prawie jakieś nowe no ale ja miałam wtedy co pokazywać jak ważyłam 57 kilo... teraz to wstyd coś wrzuć z moją obecną wagą :P

U mnie dzisiaj na przemian pada deszcz i wychodzi słońce ale dosyć ciepło jest bo 14 stopni
Na weekend 25 stopni zapowiadają! ciekawe czy się sprawdzi
Gotuję zupkę warzywną! Wrzuciłam dwa udka, brokuły, kalafior, marchewkę, groszek i ziemniaki będzie pycha!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-04-10, 16:54   #2186
meeedzik
Zakorzenienie

Monia noo kiedyś to było szaleństwo co strona to nowe foty było co oglądać a teraz jest co wspominać
U mnie na szczęście bez deszczu i 10 stopni słońce czasem się pokazuje a w poniedziałek pokazują 20 stopni na weekend coś koło 15-18 chyba ma być ja już chcę wiosnę albo lato najlepiej
Mmm kalafior i brokuły mam w lodówce muszę zrobić w któryś dzień

A ja zrobiłam jeszcze 30 przysiadów w szerokim rozkroku i 60 brzuszków no i hula hop
Stary 2013-04-10, 16:55   #2187
Margot85
Wtajemniczenie

meeedzik tak, tak, byłam dziś cichym podczytywaczem

pipson też w pierwszym odruchu pomyślałam, że to Twoja fotka w avku

Wczoraj zrobiłam 3 x tifoczki czyli 30 min i tak do końca miesiąca, mam nadzieje dziś przerwa w przysiadach, jeszcze 2 tyg i na bank kontynuować nie będę bo nudne to liczenie
W porze obiadowej nagrzeszyłam bo domowe nugetsiki wysmażyłam dobrze, że na jutro pstrąg z grilla będzie
A Tż mi mega pake chipsów przyniósłchyba ją do piwnicy wyniosę i na najazd gości zostawię...nie wiem co mu do głowy przyszło
Stary 2013-04-10, 17:21   #2188
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Meeedzik Siedzę na Twoich albumach gapię się na przemian na włosy cycki i brzuch
Mam fajna maseczkę, bo Ty lubisz takie cuda, wczoraj sobie zrobiłam:
rozkruszyłam pół opakowania drożdży, zalałam ciepłym mlekiem zmieszanym z oliwą i dodałam łyżeczkę maski do wlosów. Na łeb Tego mleka i oliwy minimalnie, żeby przykryły drożdże, bo jak będzie za dużo, to będzie płynne i nie nałożysz tego
Ja robiłam ostatnio też z drożdży

A ja wczoraj zjadłam paczke chipsów taką sporą także tego..

Dzisiaj sie nalatałam po sklepach zakupy porobiłam także nie mam siły ćwiczyć nogi mi do du.py wchodzą Kupiłam sobie 3 komplety bielizny i sweterek i ostatnio bluzke będę miała na wiosne
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 18:46   #2189
patiuszka
Zadomowienie

Monia kochana , nie uciekłam, czytam wszystko Tylko ja w tygodniu nie mam czasu na pisanie, a w weekendy jak czasem napiszę to nasze Spamerki robią ciekawsze rzeczy
Stary 2013-04-10, 19:09   #2190
meeedzik
Zakorzenienie

Margotku nie ładnie tak podczytywać i nic nie pisać nu nu nu :nonono:
Hehe nie wiadomo co tym naszym Tż do głowy przychodzi z tymi zakupami, masakra jakaś, Tż się mnie zawsze pyta w sklepie na jakie chipsy mam ochotę i które bierzemy, jak przecież wie, że ja nie jem chipsów
Cocktail pokaż bieliznę też kcem nową bieliznę

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

A w ogóle to ja nie wiem o co chodzi z tym olejkiem kokosowym ostatnio robił mi siano ( chyba, że to była wina protein z masek kallos ) a dziś włoski po nim mięciutkie i gładziutkie i takie sypkie

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości