Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-09, 18:09   #2131
makaron91
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez dorusss90 Pokaż wiadomość
Wow, fajnie wygląda, ale za wiele bym chyba nie dała rady zrobić

Murka Masakra, czemu tak?

Meedzik Wolałabym bardziej płaską dooopę
Hehe, to trzeba rozgrzewac zakwasy
Stary 2013-04-09, 18:18   #2132
murka04
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Ale czemu plamy czy czemu niedobrze od hh?

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 18:19   #2133
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ale czemu plamy czy czemu niedobrze od hh?
Plamy? Skąd one się biorą? Ze stresu?
Stary 2013-04-09, 18:28   #2134
murka04
Zadomowienie

Tak, ze stresu. Odkąd pamiętam w każdej sytuacji kiedy muszę wystąpić publicznie, porozmawiać z kimś obcym przez telefon, iść do lekarza, opowiedzieć coś osobistego o sobie cały dekolt pokrywa się plamami, które wychodzą aż na szyję i wszyscy w szoku pytają czy jestem chora bliżsi znajomi już wiedzą żeby nie zwracać na to uwagi, ale obcy zawsze reagują tak samo. Wielu ludzi tak ma więc staram się tym tak bardzo nie przejmować, w końcu każdy reaguje na stres inaczej

Stary 2013-04-09, 18:35   #2135
czbasia
Zakorzenienie

Helol!! Jakoś mi nie po drodze do kompa w domu i nie pisze;/
Ale widzę że ładnie forum dziś ruszyło. Wiosna do życia wracamy
Dzisiejsze jedzonko
I- Bułka maślana z masłem i dżemem jeżynowym
II- 2 rafaello
III- Kromka razowca z masłem, żywiecka i żółtym serem
IV- Kasza jęczmienna (Pol torebki) z gulaszem + surówka z pekinki
V- Nie wiem czy cos wcisnę może kubek maślanki –ale mam słodka jablko pieczone-uwielbiam ale na wieczór same wegle
Cholercia za duzo węgli!!
Meedzik boskie masz te pazurki, zazdraszczam - No i widzę też avatarka zmieniłaś. Teraz muszę się przyzwyczajać bo same nowości i po obrazkach nie poznam kto pisze
Zooska przesadzają u Ciebie w tej pracy, wyzysk jak nic Trza ich doprowadzić do pionu!!
Moonia skarbie, dawaj pyska- fajnie, że będziesz cześciej, brakuje Tu Ciebie moje Ty guru Teraz może moja dieta ruszyz kopyta Superrr, że wszystko się układa się po Twojej myśli!!!!!!!!!!
Cindy no i super!!! Myśleli, że mają do czynienia z gówniarą dla której świat się u nich kończy. Super im powiedziałaś. Teraz zaczną Cię szanować

Spadam do wanny. Zrobię sobie peeling kawowy i wogole się wypachnię;brzydal:
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 18:44   #2136
meeedzik
Zakorzenienie

Makaronie a tam opowiadasz, podniesiona pupcia jest sexi
Mureczko to ja Cię pocieszę, że zawsze mi wychodziły rumieńce na buzi jak miała m odpowiadać przy tablicy, albo jakiś referat no i w podobnych sytuacjach też się pojawiały, a teraz już przez długi czas nic takiego mnie nie dopada
Czbasiu no w końcu panienka się odezwała no wiosna się zbliża to każda potrzebuje zmiany haha nawet w avku
Stary 2013-04-09, 18:58   #2137
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Tak, ze stresu. Odkąd pamiętam w każdej sytuacji kiedy muszę wystąpić publicznie, porozmawiać z kimś obcym przez telefon, iść do lekarza, opowiedzieć coś osobistego o sobie cały dekolt pokrywa się plamami, które wychodzą aż na szyję i wszyscy w szoku pytają czy jestem chora bliżsi znajomi już wiedzą żeby nie zwracać na to uwagi, ale obcy zawsze reagują tak samo. Wielu ludzi tak ma więc staram się tym tak bardzo nie przejmować, w końcu każdy reaguje na stres inaczej
O kurcze, jeszcze nie słyszałam o takiej reakcji.. Nałożysz jakąś apaszkę, na upały sie raczej nie zanosi i na pewno dasz radę
Ja się jakby jąkam jak się stresuję, haha

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Makaronie a tam opowiadasz, podniesiona pupcia jest sexi
Podniesiona tak, odstająca nie
Stary 2013-04-09, 19:26   #2138
Like_a_women
Zadomowienie

Widzę,że wszystkie ładnie ćwiczymy brawo,brawo
U mnie dziś:
-90 przysiadów
-60 brzuszków
-90 unoszeń bioder
-skalpel
Meeedzik Zmyłam włosy po tym oleju i szału Ci powiem na razie nie ma być może będzie po kilku razach.Na szczęście się nie puszą

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

W czwartek w Lidlu mają być te ciuszki,wybiera się któraś?Ja się zastanawiam nad tą miętową spódniczką tylko ma być od rozmiaru 38 Ciekawe czemu nie od 36
Makaron Powiedź mi,czy jakbym kupiła tą 38 i okazała się za duża to mozna ją zwrócić,czy tylko wymienić
Stary 2013-04-09, 19:46   #2139
meeedzik
Zakorzenienie

Makaron hehe toż to to samo ;p
Like są włosy które po jednym użyciu oleju mają efekty wow, a są też takie które potrzebują długotrwałego olejowania u mnie też po dłuższym olejowaniu widać lepsze efekty
A na ile h nakładasz olej? Musisz popróbować co wolą Twoje włoski, czy całonocne olejowanie, czy wystarczy im kilka godzin w ciągu dnia
Stary 2013-04-09, 19:53   #2140
murka04
Zadomowienie

medzik no teraz to już nie masz takich stresów jak przy tablicy ale może i mi kiedyś to minie
makaron no coś wykombinuję, teraz ważniejsze żeby w ogóle mieć w czym iść na tę maturę bo jak na razie to nie mieszczę się w bluzkę

Stary 2013-04-09, 19:56   #2141
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Co do oliwek to się boje,bo mam takie włosy które wszystko wchłaniają tak mocno,że później ciężko mam to zmyć,szczególnie z czubka.Dziś spróbuje taki na same końcówki.Dorwałam go w Almie
Like ten olej wygląda smakowicie pachnie kokosem???

Cytat:
Margotku no coś Ty, Ty tak pięknie ćwiczysz, a ja to leń do potęgi entej kręcenie hula hop jakoś leci przy oglądaniu serialu, a ściski to już wyższa szkoła jazdy, bo trza się nieźle na zmuszać
A powiedz kochana jak myślisz od ilu przysiadów, albo ile przysiadów na dzień będzie wystarczająco ? kiedyś po 200-300 robiłam ( oczywiście w seriach po 20 i no 150 lub 200 rano i drugie podejście po południu ) kurcze boję się, żeby mięśnie się nie rozrosły no i powiedz jeszcze jak je robisz? w lekkim rozkroku?
A co do pierożków to zjadłam 6 ale ciężko było mi mamę zmusić do robienia, nie chce jej się stać przy garach ( choć i tak we dwie robimy zawsze ) powiedziała, że już nigdy nie zrobi dobrze, że jeszcze na jutro zostało
meeedzik przysiady robię wg takiej rozpiski, którą Cindy kiedyś wrzuciła a techniki opisać nie umiem odsyłam do bloga http://tygryskowym-okiem.blogspot.co...ozwiewamy.html
Miałam kiedyś ta przyjemność z osobistym trenerem ćwiczyć i on mi wytłumaczył jaką postawę przyjmować i ani plecy ani kolana mnie nie bolą, choć dziś 140 przysiadów i uda i pupa pracują ostro
Kupiłam agrafkę a od kilku miesięcy kurzy się na szafie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
taaaaa marzenia ja i biegle niemiecki
dziękuję że we mnie wierzysz miło mi bo ja w to nie wierzę chyba faktycznie musiałby się cud wydarzyć

Hehehe no lodówka jeszcze stoi w całości ale właśnie wciągnęłam 3/4 tabliczki białej czekolady z chrupkami Nestle więc możesz mi pogratulować głupoty

A co w ogóle u Ciebie? Bo ja na bieżąco nie jestem więc muszę się dowiadywać gdy tu "wpadam" :P pracujesz gdzieś teraz? Co porabiasz na codzień? i jak z dietką?
monia u mnie bez zmian tylko kilka kg od stycznia spadło dziewczyny mnie pilnują i dietkę trzymam i ćwiczę troszeczkę i do lata w bikini wskoczę a w jakim rozmiarze to już inna historia
kocham białą z chrupkami - zło w najsmaczniejszej postaci

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
za ćwiczenia. I za zupkę pomidorową ładnie się 3masz ze swoimi postanowieniami.

Hehe jaka fajna minka!
Hehe zakupoholiczka
Cindy ale góra makaronu w zupie to już gorzej więc w tym kontekście zupa była tylko dodatkiem do góry węgli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 19:57   #2142
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Ja się jakby jąkam jak się stresuję, haha

A ja coś jakby zadyszki dostaje, brak mi tchu i nie mogę slowa wydusić w wielkim stresie

Kurcze zapomniałam o pilingu Wzięłąm do wanny książkę i się zaczytałam
Stary 2013-04-09, 20:03   #2143
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
murka mam dokładnie te same objawy, eh trzeba przywyknąć ...niestety
Stary 2013-04-09, 20:03   #2144
meeedzik
Zakorzenienie

Murka no teraz tak nie mam ale nawet jak zdarzają się stresujące sytuacje to nie jest tak źle
Margotku dziękuje i brawo za ćwiczenia

A ja tak siedzę i przeglądam kiecki na alllegro, jak Wam się podoba?

Stary 2013-04-09, 20:10   #2145
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
[
Czbasiu no w końcu panienka się odezwała no wiosna się zbliża to każda potrzebuje zmiany haha nawet w avku
Ano trzeba było. Lato wielkimi krokami się zbliża i trzeba coś robić żeby znowu nie obudzić się z ręką w nocniku. A najbardziej jednak Wy motywujecie. Od jutra wsiadam na rowerek i przysiady
Stary 2013-04-09, 20:12   #2146
meeedzik
Zakorzenienie

Ćwiczę na nowo silną wolę Tż leży i je milkę toffi a mi język do ucieka muszę być twarda, a zaraz ślinotoku dostanę powiedziałam, żeby zostawił mi pasek na jutro
Stary 2013-04-09, 20:36   #2147
murka04
Zadomowienie

O rany jaka ładna pupa na tym grafiku który margot wstawiła
margot o masz, akurat tutaj znalazłam osobę która mnie rozumie w tej kwestii. No nie ma innego wyjścia jak pokochać tą naszą przypadłość
madziu bardzo ładna sukienka, pięknie byś w niej wyglądała jedyne co mnie martwi to że jest strasznie krótka, no ale to ja i moja wstydliwa natura

milka toffi nienawidzę toffi ale ta czekolada (mówisz o tej dużej z orzechami?) jest cudowna, kocham ją!

Stary 2013-04-09, 20:54   #2148
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Mureczko no coś Ty przecież ja mam takie płasko.upie jak nie wiem
Przed chwilą zrobiłam zdjęcia i mogę śmiało powiedzieć, że ja wcale nie mam doopy taka płaska jak deska
Ale mam zamiar to zmienić, miesiąc przysiadów REGULARNIE i codziennie mam nadzieję, że zobaczę choć minimalne efekty

No i na dziś w sumie 100 przysiadów
Kochana my na aerobiku robimy dużo squatów i to robimy tak, że nogi na szerokość bioder plecy proste i robimy przysiad pupa wypchana do tyłu i trzeba uważać, żeby kolana nie wystawałay poza linię stopy i wstając napinamy pośladki. I tak chyba z 15 minut różnie raz pojedyńczo, raz schodzimy w dół trzy razy pulsowanie i powrót Koleżanka mówi że po tym jej sie podniosła pupa

A ja byłam dzisiaj na zumbie poskakałam sobie a teraz będziemy pić z koleżanką mohito
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 21:19   #2149
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko zamawiac na allegro nie bede, bo sie boje, ake czegos podobnego chce poszukac w sklepach ja musze przymierzyc i zobaczyc jak wygladam, bo bojr sie ze zamowie i w rzeczywistosci nie bedzie ladna.
Cocktail oo moze tezo sprobuje czegos takiego, musze korzystac poki zapal jest ha ha

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 22:06   #2150
zooska
Zakorzenienie

Ile spamu!!!! idę nadrabiać

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Ty jesteś nie możliwa z tymi pazurkami powinnaś jakiś zakład otworzyć
Zgadzam się w zupelności!

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Miłej pracy i powodzenia
Tiaaaa...przyszłam z pół godziny temu do domu

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Zoska ja też uwielbiam wszystkie pierożki
A co do ćwiczeń to mam zamiar zrobić sobie wyzwanie przysiadowo- ściskowo-hulahopowe codziennie mam zamiar robić te 200 ścisków 30 minut hula hop i przysiady
Właśnie zrobiłam 100 ścisków, zaraz kolejne 100 i przysiady, a wieczorem hula hop
UUuuaaaa Brawa za ćwiczenia !!!!!!!!
Kurczę, tak patrzę na Twojego boskiego avka...

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Monia W kooooooooooońcu!!!!!!!!!! !

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Ja też już rozmyślam jak to będzie, ale bardziej pod kątem tego że stres mnie zje, bo ja tak wszystko przeżywam zawsze .. To w tym roku zdajesz te 3 przedmioty?! Naprawdę? Podziwiam
Dasz radę kochana!!!! Każda przez to przechodziła i się strasznie bała, więc Ty pewnie też maasz mega stresa, co jest zrozumiałe Trzymamy wszystkie za Ciebie kciuki

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
No to na dziś mogę zameldować
200 ścisków agrafką
100 przysiadów
wymachy - 3 serie po 20 powtórzeń
rozchylanie nóg pod kątem 90 stopni - 3 serie po 20 powtórzeń
unoszenie bioder - 3 serie po 15 powtórzeń
15 minut hula hop ( i zaraz będzie kolejne 15 minut )
mam zapał do ćwiczeń jak nigdy oby tak przez miesiąc się utrzymał
Uuuuufffffffff..zmęczyłam się, jak tylko to przeczytałam

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
30min hh zaliczone, chociaż zauważyłam że jak kręcę w prawo to mi niedobrze.. więc będę kręcić w jedną stronę tylko

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 22:07   #2151
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę,że wszystkie ładnie ćwiczymy brawo,brawo
U mnie dziś:
-90 przysiadów
-60 brzuszków
-90 unoszeń bioder
-skalpel
Meeedzik Zmyłam włosy po tym oleju i szału Ci powiem na razie nie ma być może będzie po kilku razach.Na szczęście się nie puszą
Hiehie...nie wszystkie

Brawa za ćwiczenia

Stary 2013-04-09, 22:51   #2152
pipson
Zadomowienie

Monia, aleś mnie rozsmieszyla z tym avatarem! Moje masz w albumie jak wazylam 47 kg Brakuje mi do tego ok 3,5 kg jeszcze. Fajnie w ogóle, że jesteś

cindy, dobrze im tak, w koncu dostali za swoje!

Zooska, od rana do nocy bez przerwy, no przesadaa

a ja dzis zjadlam ok 1500 wiec masakra trochę, bo ja chudnę max przy 1300 dziennie. Zaraz więc wskakuję na pol godzinki na rowerek, no i może dokatuje jakimiś cwiczonkami
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 23:02   #2153
zooska
Zakorzenienie

Dobranoc wam
Pipson Masz mega avka!!!!!!!!!!! Pięknaś!!!!!!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-09, 23:25   #2154
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Dobranoc wam
Pipson Masz mega avka!!!!!!!!!!! Pięknaś!!!!!!!!
ale av to nie ja kochana!! moje w albumie
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 07:58   #2155
sanderaM
Rozeznanie

Hej kochane
Ja wczoraj nie zajrzałam bo cały dzień szkoła a potem koleżanka wpadła i wypiłyśmy po dwa piwka i zasnęłyśmy o 1 się obudziłyśmy i pojechała do domu :P Dobrze że wczoraj rano poćwiczyłam Dzisiaj mam tylko jeden wykład więc zaraz biorę się za sprzątanie potem poćwiczę wykąpię się pojadę na wykład a potem na zakupy po baleriny Muszę też zacząć się rozglądać za jakąś sukienką na to świadkowanie dzisiaj
Moje menu wczorajsze:
I płatki +mleko
II banan
III 2 malutkie kotlety mielone + sałatka grecka
IV jogurt
V bułka z szynką i ogórkiem
+ skalpel
Medzik narazie mam go na włosach drugi raz więc jeszcze nie zauważyłam czy działa . Ale włosy po nim bardzo dobrze wyglądają są miękkie sypkie. Chyba ten olej najlepiej na nie działa. Kiedy masz wesele? Bo ja 4 maja maja świadkuje i jeszcze nie zaczęłam poszukiwań
Czbasia wracaj do nas koniecznie bo za oknem coraz ładniej żeby potem narzekania nie było
Monia super że wracasz do nas Od razu spam ruszył
Miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam
Spadam sprzątać bo jutro imprezka
Stary 2013-04-10, 08:19   #2156
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Like są włosy które po jednym użyciu oleju mają efekty wow, a są też takie które potrzebują długotrwałego olejowania u mnie też po dłuższym olejowaniu widać lepsze efekty
A na ile h nakładasz olej? Musisz popróbować co wolą Twoje włoski, czy całonocne olejowanie, czy wystarczy im kilka godzin w ciągu dnia
Trzymałam z 6 godzin.Rano zauważyłam,że są jakieś inne,jakby bardziej sprężyste jutro też naolejuje (co za nazwa )
Margot Pachnie obłędnie kokosem Jest naturliś w 100% więc warto się w niego zaopatrzyć.Można też stosować na ciało
Stary 2013-04-10, 08:26   #2157
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
W czwartek w Lidlu mają być te ciuszki,wybiera się któraś?Ja się zastanawiam nad tą miętową spódniczką tylko ma być od rozmiaru 38 Ciekawe czemu nie od 36
Makaron Powiedź mi,czy jakbym kupiła tą 38 i okazała się za duża to mozna ją zwrócić,czy tylko wymienić
Ja się na spodnie czaję, i miętowe i różowe Rozmiarówkę i tak mają jakąś dziwną, także warto przymierzyć najpierw a później w ciągu 7 dni możesz towar zwrócić lub wymienić na inny rozmiar. Musisz mieć tylko paragon przy sobie, a jak płaciłaś kartą to kartę też musisz wziąć

Cytat:
Makaron hehe toż to to samo ;p
Moja dooopa przeczy w takim razie wszelkim prawom

Cytat:
makaron no coś wykombinuję, teraz ważniejsze żeby w ogóle mieć w czym iść na tę maturę bo jak na razie to nie mieszczę się w bluzkę
Kurcze fakt... Uświadomiłaś mi właśnie, że nie mam żadnej białej koszuli... A w spodnie też nie włażę. W legginsach nie wypada iść chyba

Cytat:
Tiaaaa...przyszłam z pół godziny temu do domu
I co, dogadałas się coś z nimi?

Ja melduję wczoraj bieg 20 minutowy
Stary 2013-04-10, 08:53   #2158
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Ja się na spodnie czaję, i miętowe i różowe Rozmiarówkę i tak mają jakąś dziwną, także warto przymierzyć najpierw a później w ciągu 7 dni możesz towar zwrócić lub wymienić na inny rozmiar. Musisz mieć tylko paragon przy sobie, a jak płaciłaś kartą to kartę też musisz wziąć

Spodnie też mi się podobają,ale to niestety skinny.Nie dla mnie
Stary 2013-04-10, 09:26   #2159
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
ale av to nie ja kochana!! moje w albumie
I tak bym się dała pokroić za takie jakie masz w albumie

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Trzymałam z 6 godzin.Rano zauważyłam,że są jakieś inne,jakby bardziej sprężyste jutro też naolejuje (co za nazwa )
Następna, co zakochała się w olejach

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
I co, dogadałas się coś z nimi?

Ja melduję wczoraj bieg 20 minutowy
NIE

Za bieg ja się w sobie zbieram, żeby zacząć biegać

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Spodnie też mi się podobają,ale to niestety skinny.Nie dla mnie
W ten sam sposób myślę Chciałabym te miętowe, no ale jak to...na moje nogi?! Tak myślałam, że wprowadzę trochę koloru do mojej szafy, bo same czarne ciuchy, ale z drugiej strony, nic na siłę
A swoją drogą...Ty byś bosko wyglądała w tych spodenkach taaaka laska, nogi szczupłe i do nieba (nie bez powodu Tż jest o Ciebie tak zazdrosny ) i w pięknych miętowych rureczkach!!!!!!!
Pędź do lildla robić zakupy, ale już

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Dzisiaj mam wolne !!!!!!!! W koooooooońcu, ta praca mnie wykańcza:/ Nie mam kiedy d.py na sekundę posadzić Nie mam nawet kiedy tam zjeść No bo i jak, nie mam przerw żadnych, a jak ja opuszczę swoje stanowisko, czy ktokolwiek inny, to zabraknie jednej osoby w zespole i wtedy wszystko się sypie, głupi system, że jak jedna osoba pójdzie na przerwę, to już nie da rady nic wykonać Co to kurfffa jest wgl?!
Wracam do domu, wciągam serek wiejski z warzywami i nic więcej, mimo że w brzuszku burczy, no bo jak...napcham się po 22, potem rano wcześnie wstaję i nic w siebie nie wepcham A w pracy ostatnio cały czas mam ten sam zestaw- jabłko i kefir 400g. Jabłko pokrojone w kawałeczki i co pójdę na zaplecze po cokolwiek to wciągam 2 kawalki i lecę spowrotem
A na przerwę mogę iść wtedy, kiedy klientów nie ma- to się prawie nie zdarza

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

No, wyżaliłam się, wypiłam kawkę idę po pokrzywę i zaraz zjem śniadanko z Tż W piątek czas mierzenia się Zobaczę, czy wszystko wróciło do normy po świętach No i dzisiaj poćwiczę troszkę, w końcu mam czas dla siebie bez żadnej spiny

Stary 2013-04-10, 09:35   #2160
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:

W ten sam sposób myślę Chciałabym te miętowe, no ale jak to...na moje nogi?! Tak myślałam, że wprowadzę trochę koloru do mojej szafy, bo same czarne ciuchy, ale z drugiej strony, nic na siłę
A swoją drogą...Ty byś bosko wyglądała w tych spodenkach taaaka laska, nogi szczupłe i do nieba (nie bez powodu Tż jest o Ciebie tak zazdrosny ) i w pięknych miętowych rureczkach!!!!!!!
Pędź do lildla robić zakupy, ale już [COLOR="Silver"]
Och Zoooska dobra jesteś na figurę nie narzekam,tylko mam nieproporcjonalnie chude łydki do bioder i w rurkach właśnie to widać.Szeroki tyłek na chudych łydkach więc wolę proste nogawki.Skuszę się na spódniczkę miętową.
Co do tej Twojej pracy,to naprawdę współczuje.Jak nie da się z nimi dogadać,to ja sama bym sobie zarządziła przerwę.Taką kilku minutową,na jakąś kanapkę i jogurt i niech się patrzą,a jakby coś mieli jakieś ale,to cza im powiedzieć,że pracując tyle godzin,bez posiłku to można zemdleć przecież
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości