|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Cytat:
|
|
#3422 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie kochane
![]() u mnie dzisiaj też sie ochłodziło - deszcz pada cały dzień a zapowiadali niby ocieplenie.... ![]() na wczoraj bylam zapisana do fryzjera na podcięcie końcówek i grzywki ale stchórzyłam i nie poszłam ![]() Cytat:
ja również dzisiaj mam ten dzień i juz wiem na co część z niej pójdzie- w pt jadę w końcu po tą odżywkę do rzęs Revitalash ![]() Cytat:
moja już mi odrosła i nie mam pomysłu co teraz z nia zrobić...na oczy mi ciągle zachodzi ![]() Cytat:
wiem bo miałam tak pare lat temu, że musiałam ją myć codziennie praktycznie ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
i troche ciężki jest jak na moją cerę chyba......mimo że mało go brałam to wydaje mi się że nienaturalnie wyglądałam w nim....ale fakt faktem krycie ma rewelracyjne....każdą niedoskonałość potrafi zakryć a jaki masz odcień?
|
|
#3423 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie w bloku to jest cieplo ale jak jadę do swojego do domku to zawsze chce wyglądać ładnie do niego odwalam się, a potem i tak jest mi tam zimno i zakładam tysiące bluz, sweterków itd :P![]() no ale wiadomo dom taki duży trudniej ogrzać i często choruje przez to też, bo u mnie sie wygrzeje a potem jade do niego -wymarzne i wracam zaraz chora ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
ja mam w sumie podobny odcień na żywo do tego na zdjęciu co wysłałaś ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
|
|
#3424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Lykam suple, smaruje sie, pstrykam lotionami, olejuje i tancze na rzesach.Ciecie mam marne, choc piekielnie drogie. Na szczescie znalazlam fajnego fryzjera, u ktorego strzyze sie moja pzryjaciolka. Chlopak madrze cieniuje ![]() Zapuszczam, zapuszczam, wygladam jak ciociuchna. Teraz mysle o wyprostowaniu keratyna i kupieniem doczepow 25 cm, by troche odsapnac i nie miec parcia na podcinanie nierownosci ![]() Ps. Polecam koleston 12.81 - jesli ktos nie probowal. Odcien chwyta baaardzo mrozno i jasno. Ja mieszalam go z innymi numerkami to wyszedl inaczej, ale na tescie pasemkowym od odrostu przez dlugosc to mroz, az milo
|
|
|
|
|
#3425 |
|
Raczkowanie
|
DEKOLORYZACJA, 4 miesiące temu, a potem dwa razy farbowanie farbą, ale rozjaśniającą u fryzjera. Da się coś zrobić?
|
#3426 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz kiedys mialam taka hrzywke i nie najgorzej wygladalam ![]() tak mi sie wydaje... ja zawsze od tej grzywki jeszcze pazurki robilam tak,że ladnie mi sie to wszystko kompomowalo ![]() Cytat:
dziekuje za opinieto jest wlasnie odrosnieta grzywka,ktora byla scieta na prosto ![]() u mnie tez nadal zimno zreszta jedno woj ![]() Cytat:
a wiecie, ze te wlosy ze zdjecia sa potraktowane dwa razy na odrosty rozjasniaczem z Joanny ![]() ![]() Ja tez kocham kolczyki koła Zgubilam teraz wlasnie na swieta jednego i musze kupic nastepne ![]() Cytat:
Nie odbierz tego zle, bo nic zlego nie mam na mysli, ale co chwila czytam,ze polozylas na wlosy to, a to tamto i to jednak nie jest obojetne dla wlosow. Moze teraz tego jeszcze nie widzisz ale to niestety w koncu sie ujawni Cytat:
Kuźwa znowu jestem przed 10
|
|||||
|
|
|
#3427 | |||
|
Magda ;)
|
Cytat:
jadłam tego nowego mac flurry z magnumem, ale pychato alfa odpada, zamówię illuminę jak dostanę alimenty czyli może jutro to w przyszłym tygodniu pofarbuję ![]() Cytat:
![]() ja mam już grzywkę w sumie z 10 cm krótszą od całości tylko i teraz mnie korci,żeby obciąć ![]() No właśnie jak mało nakładam to tapety nie robi, wygląda naturalniej niż manhattan ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Guacamole ja mam bardzo krótkie włosy, z 15 cm w najdłuższym miejscu
nic nie wcieram, nic nie łykam kiedyś stosowałam,ale dodatkowy centymetr nie był wart kasy wydanej i czasu, który poświęcałam. Do tego wszystkiego zolkly mi włosy ![]() Mam kryzys włosowy Muszę wyrównać wszystkie włosy i pocieniowac później u dobrego fryzjera. Marzy mi się takie obcięcie, gdzie wystarczy wysuszyć,a włosy same się ułożą
|
#3429 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co tam fajnego sobie kupiłaś ?Cytat:
z allegro zamawiasz ? a tak apropo podkładu Manhatanna u Was też wycofali go z Rossmana? Byłam w dwoch Rossmanach koło mnie i mówią że go nie ma i nie będzie.... ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Co do grzywek najbardziej mi się podobają takie na bok, ale mocno zasłaniające czoło i w takich mi najlepiej bo mam raczej wysokie czoło.... coś w tym stylu: http://www.thecuttingchair.com/image...obs/nr_bob.jpg http://files-cdn.formspring.me/photo...ee5a7ce2bd.jpg http://4.bp.blogspot.com/-X1opy6lF-T...zywkanabok.jpg ale moja mi już odrosła i mam teraz coś takiego opadającego na oczy : http://www.modnefryzury.eu/files/201...zywk%C4%85.jpg
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja znowu lubie czasem zebrc wszystkie wlosy w kitajca i gotowa fryzure mam. A jak zrobie grzywke to to raczej odpada ![]() Dobrze,że w mojej rodzinnej miescienie ktorej teraz jestem nie ma MC, bo byn na skrzydlach poleciala
|
|
|
|
|
#3431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, wiec tez niedaleko nam do siebie.Frustracja straszna. Zawsz mialam dlugie, geste, ciezkie wlosy, co ich nawet ukladac nie musialam, wystarczylo dobre cieniowanie i balsam typu blow-dry pod suszarke. A teraz.... Z tym zolknieciem tez pod gorke, ale jak sie smaruje glowe wszelkimi mazidlami, odbija sie to na odcieniu wlosow. Ostatnio stwierdzilam, ze dokoncze wszystkie mazidla, a potem to juz tylko tabletki, drozdze i pokrzywa. Wlosy dalej rosna 1,5 cm na miesiac, wiec nie ma roznicy, czy tancze, czy spiewam Rozumiem wiec, ze i Tobie sie niewiele to nadalo. Kasy to chlonie, a zagladanie na watki 'porostowe' tylko owocuje kolejnymi wydatkami ![]() Marzy mi sie, by wlosy daly sie zebrac w kucyk. To by mi troche zycie ulatwilo i pozwolilo je myc co 3 dni posilkujac sie suchym szamponem po koniec ich 'waznosci'- nie mam w mieszkaniu warunkow nawet do umycia sie czy wysiusiania, bo stado chlopakow przez 6 tygodni wymienia w bloku wszystkim intsalacje wodno-kanalizacyjna a potem klada wszystkim kafelki i reszte.... Na podworko trzeba latac z recznikiem
|
|
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co kupilam...hmmm krem pod oczy, bo w koncu ma sie swoje lata ![]() buty do pracy i buty na co dzien do biegania ( takie jakby trampki za kostke camelowe) majtkow sexi troszke , no i oprocz tego zamowienie z Avonu (emulsja szafirowa n noc z kwasami i lakier do paznokci).Jestem strasznym utracjuszem ![]() oprocz tego mam jeszcze ciuchy odlozone w pracy
|
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
guacamole po pokrzywie to mi włosy najbardziej na nogach rosły.
kucyk odpada bo mi paskudnie grzywki też już nie chcę
|
#3434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3435 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie martw się mam tak samo...ja potrafię w jeden dzień całą wypłatę wydać i to jest straszne... Mój Tż chociaż jest oszczędny- musi być równowaga w związku
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-04-10 o 19:10 |
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Lavia u siebie widziałam Manhattan, ale od grudnia nie ma true match minerals L'Oreala
![]() dziewczyny spoko, ja już też prawie jestem "przed wypłatą" ![]() i też zapuszczam włosy chociaż ostatnio pomyślałam, że taka długość którą mam teraz jest fajna, bo nie wyglądam jak zarośnięty pudel ale tylko mi się podoba jak ułożę i podsuszę na szczotę
Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-04-10 o 19:10 |
|
|
|
#3437 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaz moze to kwestia sciecia, nie wiem, korci mnie czesto i gesto taka grzywa ![]() Cytat:
Ale moje wlosy nigdy sie nie chcialy trzymac tak na bok na czole, nawet po ukladaniu, lakierze itd. Albo całkiem na bok albo całkiem na prosto Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2013-04-10 o 19:18 |
|||
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko moje też się nie chciały układać z grzywką, pamiętacie zresztą jak się wkur**** na nią
szkoda, bo fajna odmiana ![]() ejjj ja jeszcze o tym allegro ![]() jak wystawiłam przedmiot, ktoś go kupił to kiedy muszę zapłacić prowizję i kasę za to, że dodałam zdjęcia do aukcji? allegro się upomni czy jak?
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bożeee, znowu pocwiczylam i zachcialo mi sie imprezy |
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz pisalam wyzej... ![]() ale ciagle mam wrazenie,że o czyms zapomnialam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moze sie jednak przekonasz do takiej dlugosci i przy niej zostaniesz ![]() chociaz ja wiem po sobie,że dlugie wlosy to jednak to |
|||
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Ide do wanny bo kusicie złem
Grzywki, spaghetti a kysz!
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tak bardzo chciałabym zapuścić swoje naturale kurde nie wiem jak mi fryzjer dobierze farbę do tych moich kłaków, aby było dobrze, bo tę wierzchnią warstwę mam taką przetrawioną, że tam żaden kolor się nie trzyma i glon będzie na bank ![]() ![]() to cho sobie zrobimy masz mięso?
|
|
|
|
|
#3446 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no pokaż tą grzywkę nawet w ciemnych ![]() Cytat:
![]() ja teraz moje to mam we wszystkie strony świata- żyją własnym życiem :P no skoro ci chodzi po glowie ta marynarka to znaczy, że musisz ją mieć ![]() no widzisz u mnie true matche chyba były ostatnio a manhattanów ni ma i musiałam wziąźć Astora Mattitude...
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na dworzu czułam jakby ktos mi lód do czoła przykładał. Wziełam rano Vicks musujący + modafen ale czuję nadal jakies opuchnięcie prawego oka i takie zdretwienie prawej półkuli głowy.
|
|
#3450 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też jutro dentysta o 17stej
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

tylko taka w sumie rzadsza 

dziekuje za opinie