Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-10, 20:35   #751
ensi89
Zakorzenienie

Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
tak ten sweterek kupilam , ale jeszcze go nie dostalam bo dzis rano zamawialam. A na bluze

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...WYM%20DEKOLTEM

tez czekam. Jak dojdzie to zdam relacje
ja ją dziś "macałam"
i jest świetna, taka mięciutka
Stary 2013-04-10, 20:35   #752
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutka Pokaż wiadomość
Tak właśnie mi się wydawało..

Dziewczyny miała, któraś z was problem z wrastającymi paznokciami? Bo ja walczę z tym od 2 lat jak nie więcej.. Miałam już wycinane na żywca przez chirurga, żeby nic nie wrastało, a i tak to wracało i znów było to samo.. I tyle cierpienia.. Aż któregoś dnia powiedziałam dość i nie pójdę do żadnego innego rzeźnika z tym już więcej nigdy.. Mama gdzieś ostatnio wyczytała coś o Kostce Arkady i teraz właśnie się na to zapisałam.. Wolę zapłacić kasę niż cierpieć jak cierpiałam.. Dzisiaj dowiedziałam się również, że chirurg zamiast mi pomóc to pogorszył mi mój stan, bo jakbym od razu przyszła do kosmetyczki to trwało by to o wiele krócej.. Dzisiaj zapuścili mi specjalnym preparatem, żeby co nie co z tam tąd wypalić.. W piątek jadę na klamry.. A potem na Kostkę.. Boże, żeby w końcu się udało Już mam tego serdecznie dość.. A teraz ta rana, która musiała być dzisiaj oczyszczona strasznie piecze i rwie! Szału zaraz dostanę!!!
Oj, podejrzewam, ze to nieprzyjemne bo mnie tak trochę czasem wrastają (nie wiem czy o to chodzi, ale po prostu cisną w skórę koło paznokcia i po paru dniach przechodzi) Jak poważny jest ten problem? Bo ja czytałam kiedyś o tych klamrach itd. ale u mnie nie jest chyba aż tak źle, po prostu czasem boli ale dość szybko przechodzi...
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 20:40   #753
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
moze lezy na poczcie a listonosz awiza nie zostawil..glowa do gory
Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
Zapewne wkrótce dojdzie. Jeśli nie, to po 14 dniach roboczych od daty wysyłki można na poczcie złożyć reklamację. Najlepiej żeby Doli to zrobiła.
dzięki dziewczynki za wsparcie. Nie wiedziałam o reklamacji. Może faktycznie będę musiała prosić o coś takiego Doli, ale może jeszcze przybędzie do mnie zabłąkana grochowa.
Do zobaczenia najpóźniej w poniedziałek Pullinki
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 20:46   #754
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Morn Pokaż wiadomość
ja piszę ponownie maturkę za rok i startuję na medycynę ciekawe jak mi pójdzie, trzymajcie kciuki
oooo matko, ciężko was nadrobić!
O matko.. Nie chciało by mi się drugi raz! Brawo! No i trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Oj, podejrzewam, ze to nieprzyjemne bo mnie tak trochę czasem wrastają (nie wiem czy o to chodzi, ale po prostu cisną w skórę koło paznokcia i po paru dniach przechodzi) Jak poważny jest ten problem? Bo ja czytałam kiedyś o tych klamrach itd. ale u mnie nie jest chyba aż tak źle, po prostu czasem boli ale dość szybko przechodzi...
Tak jak Ty masz to się czasami zdarza, ale to jest krótkotrwałe i zaraz przechodzi więc nie potrzebne są raczej żadne klamry. U mnie to już jest stan zapalny od dawna (nie wiem skąd ), taka rana z boku i taka skóra.. Jakby narośl.. I do tego ta rana potrafi się tak sączyć.. Po wycięciu boli, bo wybraź sobie jak ktoś Ci wbija nożyczki na żywca pod paznokcia i tnie aż do samego końca.. Potem chwile jest spokój w sensie, że nie boli i znów wrasta i koło się zatacza.. Jak wrasta to nie można nic dotkąć mocniej, bo boli, ubrać buta to masakra.. Czasami trzeba utykać na nogę, bo nie da się normalnie stanąć.. No i bandaż ciągle jest I jak tu gdzieś pojechać na wakacjach, ubrać jakieś fajne buty czy zrobić sobie np. hybrydy Załamka.. To moja ostatnia deska ratunku..
Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość
ale może jeszcze przybędzie do mnie zabłąkana grochowa.

Na pewno będzie

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2013-04-10 o 20:48
tikutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 20:48   #755
hailie21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość
dzięki dziewczynki za wsparcie. Nie wiedziałam o reklamacji. Może faktycznie będę musiała prosić o coś takiego Doli, ale może jeszcze przybędzie do mnie zabłąkana grochowa.
Do zobaczenia najpóźniej w poniedziałek Pullinki
A czy sukienka została wysłana poleconym? Jeśli tak, poproś Doli o nr przesyłki podany na kartce, jaką wypełniała przy wysyłce listu. Wtedy będziesz mogła go zlokalizować

Cytat:
ja piszę ponownie maturkę za rok i startuję na medycynę ciekawe jak mi pójdzie, trzymajcie kciuki
Powodzenia Morn Mam nadzieję, że tego dokonasz

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy

Edytowane przez hailie21
Czas edycji: 2013-04-10 o 20:53
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 20:52   #756
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ensi89 Pokaż wiadomość
ja ją dziś "macałam"
dzieki czyli dobry zakup zrobilam
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 20:52   #757
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
A czy sukienka została wysłana poleconym? Jeśli tak, poproś Doli o nr przesyłki podany na kartce, jaką wypełniała przy wysyłce listu. Wtedy będziesz mogła go zlokalizować
Miałam pisać to samo wcześniej
Stary 2013-04-10, 20:57   #758
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

Tak jak Ty masz to się czasami zdarza, ale to jest krótkotrwałe i zaraz przechodzi więc nie potrzebne są raczej żadne klamry. U mnie to już jest stan zapalny od dawna (nie wiem skąd ), taka rana z boku i taka skóra.. Jakby narośl.. I do tego ta rana potrafi się tak sączyć.. Po wycięciu boli, bo wybraź sobie jak ktoś Ci wbija nożyczki na żywca pod paznokcia i tnie aż do samego końca.. Potem chwile jest spokój w sensie, że nie boli i znów wrasta i koło się zatacza.. Jak wrasta to nie można nic dotkąć mocniej, bo boli, ubrać buta to masakra.. Czasami trzeba utykać na nogę, bo nie da się normalnie stanąć.. No i bandaż ciągle jest I jak tu gdzieś pojechać na wakacjach, ubrać jakieś fajne buty czy zrobić sobie np. hybrydy Załamka.. To moja ostatnia deska ratunku..

Na pewno będzie
Kurczę, to rzeczywiście poważne, skoro mnie boli czasem w bucie a co dopiero Ty masz powiedzieć jeśli masz stan zapalny Mam nadzieję, że te klamry pomogą i jakoś się to zagoi

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Trzymam! Moja koleżanka też poprawia w tym roku i wybiera się na medycynę, w poprzednim się nie dostała bo na UJ ok. 94% trzeba było mieć żeby się w I turze dostać
Stary 2013-04-10, 21:01   #759
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Tak właśnie mi się wydawało..

Dziewczyny miała, któraś z was problem z wrastającymi paznokciami? Bo ja walczę z tym od 2 lat jak nie więcej.. Miałam już wycinane na żywca przez chirurga, żeby nic nie wrastało, a i tak to wracało i znów było to samo.. I tyle cierpienia.. Aż któregoś dnia powiedziałam dość i nie pójdę do żadnego innego rzeźnika z tym już więcej nigdy.. Mama gdzieś ostatnio wyczytała coś o Kostce Arkady i teraz właśnie się na to zapisałam.. Wolę zapłacić kasę niż cierpieć jak cierpiałam.. Dzisiaj dowiedziałam się również, że chirurg zamiast mi pomóc to pogorszył mi mój stan, bo jakbym od razu przyszła do kosmetyczki to trwało by to o wiele krócej.. Dzisiaj zapuścili mi specjalnym preparatem, żeby co nie co z tam tąd wypalić.. W piątek jadę na klamry.. A potem na Kostkę.. Boże, żeby w końcu się udało Już mam tego serdecznie dość.. A teraz ta rana, która musiała być dzisiaj oczyszczona strasznie piecze i rwie! Szału zaraz dostanę!!!
brrr, aż mnie ciarki przeszły, ja miałam kilka razy tak, ale stopniowo leczyłam i jakoś przeszło, także to nie było aż tak zaawansowane jak u Ciebie, ale trochę się namęczyłam Współczuję [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

To ja też za Morn trzymam kciuki Dużo osób chce poprawiac matury a potem i tak nic nie wychodzi, także podziwiam, że jeszcze Ci się nie odwidziało i dążysz do celu. Ja to na razie hobbystycznie studiuje, ale co dalej...

Edytowane przez Fonte
Czas edycji: 2013-04-10 o 21:06
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 21:04   #760
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
brrr, aż mnie ciarki przeszły, ja miałam kilka razy tak, ale stopniowo leczyłam i jakoś przeszło, także to nie było aż tak zaawansowane jak u Ciebie, ale trochę się namęczyłam Współczuję

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

To ja trzymam kciuki Dużo osób chce poprawiac matury a potem i tak nic nie wychodzi, także podziwiam, że jeszcze Ci się nie odwidziało i dążysz do celu. Ja to na razie hobbystycznie studiuje, ale co dalej...
To nie ja poprawiam maturę, pisałam o koleżance, chyba że chciałaś Morn zacytować ale za nią też możesz trzymać kciuki i za Morn Ja również podziwiam moją koleżankę, bo jest taka zdeterminowana, dlatego mam nadzieję że jej się nie uda bo ten rok już w plecy miała

Edytowane przez Lilotron
Czas edycji: 2013-04-10 o 21:05
Stary 2013-04-10, 21:04   #761
gozia
Zakorzenienie

Cytat:
ja ją dziś "macałam"
to ja jadę jutro coś pomacać, najlepiej niebieską ramoneskę

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...WYM%20DEKOLTEM też o niej myślę
Stary 2013-04-10, 21:05   #762
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
To nie ja poprawiam maturę, pisałam o koleżance ale za nią też możesz trzymać kciuki i za Morn Ja również podziwiam moją koleżankę, bo jest taka zdeterminowana, dlatego mam nadzieję że jej się nie uda bo ten rok już w plecy miała
Wiem, źle zacytowałam
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 21:06   #763
madzzzia91
Rozeznanie

Cytat:

Na pewno będzie
mnie wrósł paznokieć kiedy pracowałam jako kelnerka podczas wakacji. Na początku tylko bolało - myślałam, że gdzieś się uderzyłam, więc za bardzo nic z tym nie robiłam. Dopiero po roku doszło do zapalenia - wtedy ból były okropny- nie mogłam nawet chodzić. Udałam się od razu do kosmetyczki i założyłam klamrę - tą droższą, bo plastikowa by mi nie pomogła. Teraz nie mam juz tego problemu. Wrastający paznokieć miałam tylko w 1 palcu, w drugim juz zaczynał, ale kosmetyczka nałożyła mi sam żel i on mi wyprostował paznokieć. Acha kosmetyczka mi mówiła, żebym skracała (raczej tylko pilniczkiem) paznokcie jak najniżej w okresie kiedy nosi się buty zakryte, ponieważ podczas chodzenia pazkokcie się "obijają" o buta i przez to też wrastają.
madzzzia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 21:06   #764
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, źle zacytowałam
Też mi to przez myśl przeszło i dopisałam tam, że chyba źle zacytowałaś
Stary 2013-04-10, 21:22   #765
ensi89
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki czyli dobry zakup zrobilam
tak
nadruk też fajnie wygląda, jest bardziej widoczny niż na stronie.
Stary 2013-04-10, 21:24   #766
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gozia Pokaż wiadomość

jeszcze nie bylas??

Cytat:
tak
nadruk też fajnie wygląda, jest bardziej widoczny niż na stronie.

podobna jest w Bershce , ale ta cena
Stary 2013-04-10, 21:25   #767
ensi89
Zakorzenienie

Cytat:

polecam

niebieskie ramoneski widziałam dziś w ZT
bo o ile dobrze kojarzę jesteś z Warszawy, prawda?

widziała może ją któraś z Was:
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...TACJI%2BSKORY?

bo zastanawiam się pomiędzy nią, a :

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...ITACJI%2BSKORY

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
jeszcze nie bylas??

podobna jest w Bershce , ale ta cena
to wypada kupić tańszą i z kodem w dodatku
przecież taka OKAZJA może się już nie powtórzyć
Stary 2013-04-10, 21:28   #768
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
polecam

niebieskie ramoneski widziałam dziś w ZT
bo o ile dobrze kojarzę jesteś z Warszawy, prawda?

widziała może ją któraś z Was:
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...TACJI%2BSKORY?

bo zastanawiam się pomiędzy nią, a :

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...ITACJI%2BSKORY

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

to wypada kupić tańszą i z kodem w dodatku
przecież taka OKAZJA może się już nie powtórzyć
i tak zrobilam niecale 50 zl
Stary 2013-04-10, 21:31   #769
magda20003
ex Moderator

Pullinki, pytam po raz ostatni bo jutro oddaję!
Czy aby na pewno nikt nie chce rurek z Pulla za 25, 90 w aztecki wzór, rozm. 38, lub butów [pantofle w panterkę] z Zary, też 38 za 49,90?

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 21:33   #770
Morn
Zakorzenienie

matko 94? oszaleli teraz pójdę na dietetykę i biorę się ostro do roboty, bo przycinałam całe życie z chemią
dziękuję wam dziewczyny
Właśnie dostałam smsa, że mam paczkę do odbioru kusicie ramoneskami, a mogę wydać tylko 130zł do maja. Muszę się pilnować!
Szoszoszo grochówa dojdzie jak tylko wrócisz do domu, zobaczysz!
emii jak już zostanę tym psychiatrą to pogadam z Twoim TŻetem, postraszę go czymś, jeszcze nie wiem czym ale dam radę i będzie Cię na rączkach nosił i przepraszał za wszystko

a tak w temacie to... Ma któraś z Was tę bluzę z tygrysami 'lustrzanymi'? Myślę co z nią począć, czy zamawiać czy nie. Strrrasznie mi się podoba, ale to byłby kolejny 'workowaty' ciuch, a obiecałam sobie, że będę troszkę bardziej kobieca
Zmacać coś wam jutro?
tikutka faktycznie przykra sprawa z tymi paznokciami, ale grunt, że jesteś na dobrej drodze do wyleczenia

Edytowane przez Morn
Czas edycji: 2013-04-10 o 21:36
Morn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 21:34   #771
tikutka
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja mam nadzieję, że Kostka Arkady i klamry mi pomogą i już wszystko będzie dobrze To moje marzenie I dzięki za dobre słowo
Cytat:
Dużo osób chce poprawiac matury a potem i tak nic nie wychodzi, także podziwiam, że jeszcze Ci się nie odwidziało i dążysz do celu.
Ja również tak myślę i również podziwiam..
Cytat:
Przestańcie z tą ramoneską KUSICIELKI!
Cytat:
Napisane przez madzzzia91 Pokaż wiadomość
mnie wrósł paznokieć kiedy pracowałam jako kelnerka podczas wakacji. Na początku tylko bolało - myślałam, że gdzieś się uderzyłam, więc za bardzo nic z tym nie robiłam. Dopiero po roku doszło do zapalenia - wtedy ból były okropny- nie mogłam nawet chodzić. Udałam się od razu do kosmetyczki i założyłam klamrę - tą droższą, bo plastikowa by mi nie pomogła. Teraz nie mam juz tego problemu. Wrastający paznokieć miałam tylko w 1 palcu, w drugim juz zaczynał, ale kosmetyczka nałożyła mi sam żel i on mi wyprostował paznokieć.
U mnie było to samo. Ale ja, któregoś dnia delikatnie uderzyłam się nogą o wannę i dostałam z tej mini wtedy jeszcze rany, okropny krwotok i pojechałam na pogotowie, bo nie dało się tego zatamować i tam skierowali mnie do chirurga i wtedy się zaczęło.. Teraz jak słyszę jak ktoś ma z tym problem to od razu wysyłam do kosmetyczki.. W nocy po zabiegu nie dało się spać, tak rwało..

Ja mam niestety dwa palce, tylko ten jeden z dwojga złego, wrasta z dwóch stron więc pierwsze jego spróbuję wyleczyć, a jak się uda to zabiorę się za tego drugiego..

Kurde, a ten z dzisiaj po wizycie.. Nadal piecze i rwie..
Stary 2013-04-10, 21:43   #772
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Czy aby na pewno nikt nie chce rurek z Pulla za 25, 90 w aztecki wzór, rozm. 38, lub butów [pantofle w panterkę] z Zary, też 38 za 49,90?
przesylka doszla
Stary 2013-04-10, 21:44   #773
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
matko 94? oszaleli teraz pójdę na dietetykę i biorę się ostro do roboty, bo przycinałam całe życie z chemią
dziękuję wam dziewczyny
Właśnie dostałam smsa, że mam paczkę do odbioru kusicie ramoneskami, a mogę wydać tylko 130zł do maja. Muszę się pilnować!
Szoszoszo grochówa dojdzie jak tylko wrócisz do domu, zobaczysz!
emii jak już zostanę tym psychiatrą to pogadam z Twoim TŻetem, postraszę go czymś, jeszcze nie wiem czym ale dam radę i będzie Cię na rączkach nosił i przepraszał za wszystko

a tak w temacie to... Ma któraś z Was tę bluzę z tygrysami 'lustrzanymi'? Myślę co z nią począć, czy zamawiać czy nie. Strrrasznie mi się podoba, ale to byłby kolejny 'workowaty' ciuch, a obiecałam sobie, że będę troszkę bardziej kobieca
Zmacać coś wam jutro?
tikutka faktycznie przykra sprawa z tymi paznokciami, ale grunt, że jesteś na dobrej drodze do wyleczenia
Noo 94 masakra, ale to głównie przez to, że wpadli na ''cudowny'' pomysł, że konkursy o tematyce budownictwa czy inne zupełnie niezwiązane z medycyną dawały 100% z którejś tam matury do wyniku kwalifikacyjnego + jak ktoś był finalistą z chemii lub biologii to miał 100% i z chemii i z biologii a nie tylko z jednego przedmiotu, także automatycznie podskoczył próg w górę Ja chemię rozszerzoną pisałam for fun bez nauki totalnie, bo mi nie była potrzebna, ale na ponad 90% trzeba się przyłożyć serio...
Stary 2013-04-10, 21:44   #774
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
A które to te rurki?
Cytat:

Zmacać coś wam jutro?
A ja Ci pomogę!
Mogłabyś mi coś z czaić
- http://www.pullandbear.com/webapp/wc...2BD%C5%BBETAMI
- http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OWA%20SUKIENKA
- http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OWYM%2BKOLORZE

Bo u siebie tego nie wiedziałam! :pliz :
Stary 2013-04-10, 21:46   #775
ciabol
Wtajemniczenie

Chciałam się przywitać i lecę nadrabiać swoje wątkowe zaległości. Liczę na to, że do rana dam radę trzymajcie kciuki
ciabol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 21:47   #776
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Noo 94 masakra, ale to głównie przez to, że wpadli na ''cudowny'' pomysł, że konkursy o tematyce budownictwa czy inne zupełnie niezwiązane z medycyną dawały 100% z którejś tam matury do wyniku kwalifikacyjnego + jak ktoś był finalistą z chemii lub biologii to miał 100% i z chemii i z biologii a nie tylko z jednego przedmiotu, także automatycznie podskoczył próg w górę
Yyy.. Bezsensu.. Co ma piernik do wiatraka!
Cytat:
Napisane przez ciabol Pokaż wiadomość
Chciałam się przywitać i lecę nadrabiać swoje wątkowe zaległości. Liczę na to, że do rana dam radę trzymajcie kciuki
Powodzenia
Stary 2013-04-10, 21:48   #777
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
Uważa, że ja nic nie robię i jeszcze z przekąsem dogaduje: ale się narobiłaś.
Zostaw go na trzy dni z dziećmi, ciekawe jak by sobie poradził i jak wyglądałby dom bez Twojego nicnierobienia... trzymaj się tam jakoś

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 21:49   #778
Morn
Zakorzenienie

Lilotron to jak ja z fizyką no strasznie trzeba przyłożyć się do chemii, a nie miałam z nią styczności ze 3lata. Kurde pogięło ich z tymi punktami ;/ Słyszałam też o kupowaniu matur, to też jest chore. I co ma budownictwo do medycyny? Idiotyzm totalny.
tikutka ok, pomoc na pewno się przyda! No pewnie, już przesyłam zdjęcia ciuchów na telefon by ogarnąć czy to na pewno to
Stary 2013-04-10, 21:49   #779
Martolek
Zakorzenienie

Mi się chce jakiejś ramoneski, czarnej, bez udziwnień:lov e: gdzie taką znajdę? I żeby był na nią jeszcze jakiś kupon zniżkowy

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-10, 21:51   #780
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałam też o kupowaniu matur, to też jest chore.
tikutka ok, pomoc na pewno się przyda! No pewnie, już przesyłam zdjęcia ciuchów na telefon by ogarnąć czy to na pewno to
W dzisiejszym świecie już nic mnie nie zdziwi..

Dziękuję!!!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości