Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-10, 21:25   #2761
vil84
Wtajemniczenie

Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Aas naprawde Cie podziwiam niesamowicie... strasznie dzielna jestes.

Color piekny wozek

Diabli dobrze ze u Malenstwa wszystko ok

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 21:28   #2762
maarchewka
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

skonczy się na tym, ze dziecko w umywalce bedę kąpać bo się nie mogę zdecydowac...ehh

A kupowała któraś wanienkę z wbudowanym termometrem i testowała??
coś takiego: http://allegro.pl/wanienka-duza-102-...145128399.html

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 21:32   #2763
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Dziewczyny co myślicie o tym wózeczku >?
mamy blisko żeby po niego jechać...

http://allegro.pl/ful-opcja-quinny-s...160257626.html

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 21:35   #2764
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

wizualnie bardzo ładny, tylko ciekawe jak się bedzie sprawował jako 3 kołowiec.. ja jakos zaufania do 3-kołowców nie mam.. ale doświadczenia też nie

Wojtek
Stary 2013-04-10, 21:36   #2765
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
ten termometr to taka papierowa naklejka podobno w pudelkach promocyjno-wyprawkowych dostaniemy takie do sprawdzania temperatury mleka przynajmniej moja siostra taki wynalazek miala w paczce i zakladala sobie na butelke jak malego przestawila na mm. mysle, ze jakos szczegolnie dokladne to nie bedzie, ale na pewno pokaze Ci czy woda jest za ciepla. ja mam kilka zestawow szczoteczka, przybornik plus termometr, wiec bede wrzucala zwykly.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 21:38   #2766
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
skonczy się na tym, ze dziecko w umywalce bedę kąpać bo się nie mogę zdecydowac...ehh

Ja też jeszcze nie kupiłam, ale te wanienki co wkleiłaś to śliczne i fajne

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 21:39   #2767
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
ten termometr to taka papierowa naklejka podobno w pudelkach promocyjno-wyprawkowych dostaniemy takie do sprawdzania temperatury mleka przynajmniej moja siostra taki wynalazek miala w paczce i zakladala sobie na butelke jak malego przestawila na mm. mysle, ze jakos szczegolnie dokladne to nie bedzie, ale na pewno pokaze Ci czy woda jest za ciepla. ja mam kilka zestawow szczoteczka, przybornik plus termometr, wiec bede wrzucala zwykly.
no właśnie to tak wygląda na żywo jak naklejka.. ja mam taki termometr do wody ale mi się wydaje ze taki wbudowany mógłby być praktyczny, że nie trzeba tego wrzucać itp tylko tak fajnie pokazuje.. ale nie wiem.. chyba męża do sklepu wyśle i niech on kupuje na pewno dobrze wybierze:p

Wojtek
Stary 2013-04-10, 21:39   #2768
diabli
Zakorzenienie

Cytat:

dzisiaj mijal mnie taki quinny (a wczesniej mutsy ) Mam wozkowa obsesje. spacerowka wyglada fajnie, wiozla takiego 1,5rocznego chlopca. przednie kolko mocno wysuniete do przodu (nie wiem czy sie nie zakopiesz w zaspach? ) wizualnie jest ok, przykuwa uwage. nie wiem jak wersja gondolkowa.
Stary 2013-04-10, 21:41   #2769
vil84
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
tak tylko pytalam, bo slyszalam, ze znajoma miala cesarke i normalnie skurcze najpierw wywolywali. pewnie chodzi o to, o czym pisaly dziewczyny. ze chca dziecku zrobic "klimat sztucznego porodu"
Potem doczytalam dopiero... nie slyszalam o tym wczesniej

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
vil, muszę trochę się pobawić w gderliwą ciocię bo widzę, że chyba się za bardzo forsujesz po tym cięciu. Kobieto, zluzuj, bo jesteś po operacji, odpoczywaj, wzywaj położne do dziecka, nie wstawaj cały czas jak nie musisz, rana musi się zagoić przecież. Odpoczywaj
Zaczelam grzecznie... rano polozna pomogla mi dojsc do lazienki, umyc sie, siku itp. Potem trzeba bylo malego przewinac bo nie chcialam zeby siedzial sam na sali noworodkow do poludnia. Potem do kawiarni 2p nizej... potem na pogadanke o niemowlakach... potem z malym na badania... jakos sie wieczor zrobil jeszcze wyprawy po mm...

Aha, chyba bedziemy karmic mm. Nie mam cierpliwosci zeby caly dzien lezec z nim i pobudzac laktacje, jutro ostatnie podejscie. Na szczescie nigdy nie zakladalam ze MUSZE karmic piersia. Przynajmniej bede mogla jesc normalnie i zostawiac malego z mama czy tesciami

Krwawienie sie zmniejszylo. Najgorsze bylo w sumie wyciaganie drenow. Ja tylko jeknelam ale obie dziewczyny z mojej sali krzyczaly z bolu jakby rodzily. Dobrze ze mi pierwszej wyciagali i nie zdazylam sie wystraszyc

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 21:46   #2770
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
wizualnie bardzo ładny, tylko ciekawe jak się bedzie sprawował jako 3 kołowiec.. ja jakos zaufania do 3-kołowców nie mam.. ale doświadczenia też nie
Cytat:
dzisiaj mijal mnie taki quinny (a wczesniej mutsy ) Mam wozkowa obsesje. spacerowka wyglada fajnie, wiozla takiego 1,5rocznego chlopca. przednie kolko mocno wysuniete do przodu (nie wiem czy sie nie zakopiesz w zaspach? ) wizualnie jest ok, przykuwa uwage. nie wiem jak wersja gondolkowa.

no właśnie wizualnie to mi się one podobają
tylko to nie najważniejsze i zastanawiam się jak z funkcjonalnością..

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:

ja wanienkę kupiłam zwykłą i położna pochwaliła- powiedziała że to najlepszy wybór
temp wody będę sprawdzała łokciem-to najlepszy sposób, a jak coś mam jeszcze termometr na podczerwień

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 21:50   #2771
maarchewka
Zakorzenienie

Ash i Aas będziecie coś jeszcze kupować z wyprawki z netu?? Zwłaszcza od sprzedawcy p_r77?? Bo mam jeszcze prześcieradła do kupienia, ale tak samej to mi sie nie opłaca, a w większym gronie to by przesyłka była za darmo..

Wojtek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-10, 21:58   #2772
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
CLOCHE a ty oglądałaś cycki sąsiadki???
tak, znaczy się w stroju kąpielowym - porównałam mamę i sąsiadkę, i mimo że mama starsza i po 3x karmieniu, to cycki miała lepsze
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 21:59   #2773
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Ash i Aas będziecie coś jeszcze kupować z wyprawki z netu?? Zwłaszcza od sprzedawcy p_r77?? Bo mam jeszcze prześcieradła do kupienia, ale tak samej to mi sie nie opłaca, a w większym gronie to by przesyłka była za darmo..
Wiesz co, ja już więkość rzeczy mam ale spojrzę co tam jest u tego gościa, ale chyba jakoś inaczej ten nick brzmi, bo nie wyszukuje mi tego....
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 22:10   #2774
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Wiesz co, ja już więkość rzeczy mam ale spojrzę co tam jest u tego gościa, ale chyba jakoś inaczej ten nick brzmi, bo nie wyszukuje mi tego....
na odwrot r_p77 to ten z Bielska http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4222926
Stary 2013-04-10, 22:24   #2775
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cześć,

Padam na twarz

Godzinę temu wróciłam z Katowic. Warsztaty nawet spoko, ale bez szału. Mysia Ty chyba pytałaś co tam ma być
Byli ludzie z Samsunga i mówili o pralce Eco Bubble więc dla mnie nuda :P
Później koleś od wózków MC i Quinny, foteliki, pierdu, pierdu to co na każdych warsztatach
O odżywianiu kobiet w ciąży, pielęgnacji noworodka, odżywianiu dzieci, karmieniu piersią, Mustela, Enfamil, jakieś soki

także jak nie masz co robić to możesz pójść

bardziej mi się podobało przed warsztatami - koleżanka wyciągnęła mnie do szpitala gdzie leży Vil bo musiała odebrać wyniki badań, więc postanowiłam odwiedzić Przemcia i jego mamę, która wygląda pięknie, kwitnąco... Tak, jakby nie miała cc dobę wcześniej Przemuś cudny, maleńki i normalnie ach!!

Vil cieszę się, że moje odwiedziny były miłą niespodzianką i przepraszam, że tak z pustymi rękoma ale to był czysty spontan

nie nadrabiam, zrobię to jutro a teraz idę się kąpać i wykorzystać mężula do masażu stóp bo mam dwa serdelki dziś

dobranoc

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 22:28   #2776
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
na odwrot r_p77 to ten z Bielska http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=4222926
Dzięki Diabli

Marchewka, jest kilka rzeczy, którymi byłabym zainteresowana, ale to tak na ok 30-40zł, więc nie wiem czy da radę z darmową przesyłką, ale jak ją podzielimy na dwie, czy trzy, jeśli Aaś coś będzie chciała to i tak będzie spoko. A kiedy chcesz zamawiać? Bo ja teraz na szybko przejrzałam i jeszcze jutro bym zebrała rzeczy jakie chę zamówić.
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-10, 22:37   #2777
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Cześć,

Padam na twarz

Godzinę temu wróciłam z Katowic. Warsztaty nawet spoko, ale bez szału. Mysia Ty chyba pytałaś co tam ma być
Później koleś od wózków MC i Quinny, foteliki, pierdu, pierdu to co na każdych warsztatach
O odżywianiu kobiet w ciąży, pielęgnacji noworodka, odżywianiu dzieci, karmieniu piersią, Mustela, Enfamil, jakieś soki

bardziej mi się podobało przed warsztatami - koleżanka wyciągnęła mnie do szpitala gdzie leży Vil bo musiała odebrać wyniki badań, więc postanowiłam odwiedzić Przemcia i jego mamę, która wygląda pięknie, kwitnąco... Tak, jakby nie miała cc dobę wcześniej Przemuś cudny, maleńki i normalnie ach!!

Vil cieszę się, że moje odwiedziny były miłą niespodzianką i przepraszam, że tak z pustymi rękoma ale to był czysty spontan

mysle czy isc na te warsztaty...duzo gratisow?

ajjj fajnie Ci, ze zobaczylas na zywo Przemka Pierwszego Forumowego
Stary 2013-04-10, 22:42   #2778
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

ajjj fajnie Ci, ze zobaczylas na zywo Przemka Pierwszego Forumowego
nie za dużo właśnie taka przypinka do smoczka, trochę białego jelenia, dzidziusia do prania, J&J, Musteli 4 małe tubki, myjkę (chyba), koleżanka dostała pidżamkę dla dziewczynki

więcej zebrałam na świadomej mamie

noooo cudny jest i taki maleńki
ale w szpitalu gorąco, byłam tam 5 minut i upociłam się jak głupia

---
dobra, serio muszę iść spać bo jutro lecę rano z siuśkami

Stary 2013-04-11, 05:21   #2779
axella
Zakorzenienie

GG do axella

nie moge spac od godziny lezalam i liczylam,ze jeszcze moze uda sie zasnac a tu lipa

nie wiem co robic by sie wyspac a nie wstawac po 4 i pol dnia snuc sie polprzytomna jak zombi..

a na badania dopiero od 8mozna zejde z nudy,na prawde nie mam pojecia co robic

---------- Dopisano o 05:56 ---------- Poprzedni post napisano o 05:49 ----------

http://poznan.naszemiasto.pl/artykul...mowa,id,t.html

O kobietach i ich potrzebach rozmawiamy z Vocą Ilnicką, organizatorką warsztatów "Rozmawiam o seksualności", "Kocham swoją waginę" i prowadzącą portal Seksualność Kobiet. Najbliższe warsztaty w Poznaniu już w weekend.

---------- Dopisano o 06:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:56 ----------

JUSTI!!!

Wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin!
super latwego porodu i szybkiego dogrania z malenstwem
oraz spełnienia wszystkich marzeń!

---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ----------

zapisałam się na bezpiecznego malucha, babeczki te co były-jak wrażenia?

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 05:24   #2780
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Dzien dobry

Mam nadzieje ze zaraz nie zasne na kilka kolejnych godzin

Dzis 36i6 i wizyta

I oczywiscie kilka zalatwien na miescie, juz mi sie nie chce, ale musimy to ogarnac jeszcze przed porodem

Cytat:
mnie co jakis czas kluje szyjka albo pecherz. myslalam, ze to skurcze ale gin mowil, ze skurcze bede czula na gorze brzucha i caly zrobi sie twardy, zatem moje dolegliwosci to nie "akcja porodowa" i nie urodze za moment jak myslalam

Ja wlasnie zaczelam miec takie twardnienia u gory brzucha, pod mostkiem, z tym, ze caly brzuch nie jest wtedy napiety, nie wiem czy to przepowiadacze czy nie nie wiem nawet jak je rozpoznac bo nie sa uciazliwe i nic mnie nie boli mam nadzieje ze nic nie przegapie
A Twoja dziewczynka duza moja w 32i6 wazyla niecale 2kg i to byk taki sredniak minimalnie ponizej 50centyla
Stary 2013-04-11, 05:48   #2781
axella
Zakorzenienie

GG do axella

gdzie jest happy?

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

czytam stare części wątku..
żeby 3strony pisać o maku i kfc..

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 06:07   #2782
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Justi- 100lat i wszystkiego naj!
Stary 2013-04-11, 06:20   #2783
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

ja jakoś nie nie sie zebrać żeby być na bieżąco... od wczoraj mam kiepski humor (dziewczyny mi go poprawiły szokobąsami i gazetkami ).
tak podsumowując:
leżenie + cukrzyca + cholestaza + fenoterol + trzęsawka ogólna przez niego (najbardziej ręce) + bóle wątroby (takie jakby mi ją ktoś żywcem rozrywał) jak leżę na prawym boku więc muszę tylko i wyłącznie na prawym + ktg 6 x dziennie

już serio nie wyrabiam... mogłyby się już urodzić...
ty to masz przejścia oby ci czas szybko zleciał i dziewczynki pojawiły się na tym świecie

Cytat:
mój gin za każdym razem ma ubaw ze mnie, razem z tżem się ze mnie nabijają. Dzisiaj wszyscy wybuchnęłiśmy smiechem, bo powiedziałam, że słyszałam, że pan ordynator nie lubi majtek i czy mam mieć. Na co mój tż wypalił, ze on też nie lubi, i że bez jest jednak łatwiej

Cytat:

ja widziałam w sklepie spacerówkę, bardzo lekka i wygodna, ale wizualnie mi się średnio podobała. więc nie pytałam już jak to wygląda z gondolą

Cytat:
no właśnie ja po opisie też się zastanawiam - Mysia a ty co myślisz?

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość

JUSTI!!!

Wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin!
super latwego porodu i szybkiego dogrania z malenstwem
oraz spełnienia wszystkich marzeń!

zapisałam się na bezpiecznego malucha, babeczki te co były-jak wrażenia?
Justii spełnienia marzeń i wszytskiego najlepszego

mi się na bm podobało-zwłaszcza wykład o pierwszej pomocy i bezpieczeństwie w aucie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
gdzie jest happy?
może się do ślubu przygotowuje?
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 06:27   #2784
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Potem doczytalam dopiero... nie slyszalam o tym wczesniej

Zaczelam grzecznie... rano polozna pomogla mi dojsc do lazienki, umyc sie, siku itp. Potem trzeba bylo malego przewinac bo nie chcialam zeby siedzial sam na sali noworodkow do poludnia. Potem do kawiarni 2p nizej... potem na pogadanke o niemowlakach... potem z malym na badania... jakos sie wieczor zrobil jeszcze wyprawy po mm...

Aha, chyba bedziemy karmic mm. Nie mam cierpliwosci zeby caly dzien lezec z nim i pobudzac laktacje, jutro ostatnie podejscie. Na szczescie nigdy nie zakladalam ze MUSZE karmic piersia. Przynajmniej bede mogla jesc normalnie i zostawiac malego z mama czy tesciami

Krwawienie sie zmniejszylo. Najgorsze bylo w sumie wyciaganie drenow. Ja tylko jeknelam ale obie dziewczyny z mojej sali krzyczaly z bolu jakby rodzily. Dobrze ze mi pierwszej wyciagali i nie zdazylam sie wystraszyc

dzielna kobita z Ciebie ale rzeczywiscie sie nie forsujjj
Cytat:
oo bardzo pocieszająca historia. Mnie tż też mówi, że po drugm dziecku mi zostana duże, ale jakoś nie bardzo w to wierzę

nie wiem, może i ciąża, ale wydaje mi się, ze karmienie chyba gorzej, bo jednak te cycki raz są ogromne, a jak ci dziecko ściągnie to znowu maleją i miękną, potem znów mlekiem nabierają i tak w kółko i chyba to rozciąganie jest najgorsze.

a u nas było tak trochę, że tż był bardziej konsekwentny, bo ja to doopa wołowa jestem... ale teraz mała już tak go potrafi urobić, ze szok... takim małym maślanym oczkom naprawdę nie da sie oprzeć. Ja to jestem nerwus, więc się wkurzam i czasami się wydzieram, ale za 5 minut już mi przechodzi i sie przytulamy, wiem że to nie jest dobre w wychowaniu dziecka, ale chrakteru człowiek nie zmieni. A mała taka sama cholernica po mamusi.

moja na szczęście mało w nocy jadła, na początku ze dwa razy się budziła, a ja byłam tak nieprzytomna, ze często zasypiałąm przy karmieniu, bo karmiłam na leżąco.

ja też jestem przewrażliwiona i nie ma dla mnie czegoś takiego jak "tylko 5 minut" bo nie wiem, kto powiedział, że trzeba jechać co najmniej 20, żeby mieć wypadek??

a idź ona w ogóle jakaś taka krzywa... a co do lapa i maseczki witam w klubie
a wczoraj byłam na hybrydce na stópkach, także mogę godnie rodzić z ładnymi stopami

wow, ale duży maluszek! dla porównania mój w 37 tc ma 2700! nieźle co?

pobierają tez z odbytu! bo to cuś w przewodzie pokarmowym zamieszkuje też

ja mam kilka z pepco, dostałam, są takie sobie i ogólnie nie polecałabym.

mój gin za każdym razem ma ubaw ze mnie, razem z tżem się ze mnie nabijają. Dzisiaj wszyscy wybuchnęłiśmy smiechem, bo powiedziałam, że słyszałam, że pan ordynator nie lubi majtek i czy mam mieć. Na co mój tż wypalił, ze on też nie lubi, i że bez jest jednak łatwiej

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

marchewka, z tego co kojarzę, to dziecko juz samo pewnie siedzi tak koło 8 miesiąca, ale mogę się mylić.
no wlasnie na naecie tez tak pisza
Cytat:
hmm, gin chyba mi pobieral "ze srodka" a nie z warg w kazdym razie znajoma mowila o gbs, zebym nie zapomniala zrobic i upominiala sie przy ostatnich wizytach, bo ona miala pozniej niezle przeboje z maluszkiem.
no ja mialam z warg i na nacie wszedzie jest wyjasnione ze z warg i z odbytu hiii
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 06:50   #2785
MoTyleKsw
Zakorzenienie

LOVELA PROSZEK I PŁYN W KAUFIE PO 16,49!!!

Justyna spełniania wszystkich najskrytszych marzeń

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 07:00   #2786
szczesliwa25
Rozeznanie

Jenny, jeśli podczytujesz to zmień proszę u mnie tp na 28.05 - cc, przynajmniej tak na dzień dzisiejszy planujemy z lekarzem,

Justi - rzeczywistości co dogania marzenia, łatwego porodu i zdrowego dzidziusia bo to chyba teraz dla każdej z nas najważniejsze

Zrobiłam ostatnie zakupy na allegro, Staś ma już chyba wszystko czego możemy potrzebować, zamówiłam też sobie te silikonowe nakładki na sutki.

Zostało mi tylko dokupić pampersy i kosmetyki dla małego, a to już zrobię stacjonarnie jak mi pod bokiem na dniach rossmana otworzą

Tak czytam vil o twoim karmieniu i właśnie myślę, że dobrze zrobiłam nie kupując laktatora - przyjaciółka pożyczyła mi swój, jeśli będę mieć pokarm i mały będzie jadł to od niej odkupię,

i jeszcze jedno pytanie do Was, co muszę kupić w aptece? na pepuszek, na brodawki i co tam jeszcze innego? to od razu już skompletuję wsio do końca w tym tygodniu - już sobie poradziłam, spisałam z wyprawek na pierwszej stronie

Edytowane przez szczesliwa25
Czas edycji: 2013-04-11 o 07:08
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 07:24   #2787
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25
Zrobiłam ostatnie zakupy na allegro, Staś ma już chyba wszystko czego możemy potrzebować, zamówiłam też sobie te silikonowe nakładki na sutki.
a ja znowu przełożyłam akcję wyprawka na maj dobrze że w końcu za oknem przyjemnie się zrobiło to mam mobilizację dodatkową
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 07:38   #2788
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cześć

axella, pawie_oczko, humpback, MoTyleKsw, szczesliwa25 - dziękuję

Szczęśliwa dlaczego CC? Jakie masz wskazania?

lecę nadrabiać

Stary 2013-04-11, 07:39   #2789
niunka045
Zadomowienie

Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Witam sie porannie jakos dziwnie sie dzis czuje gorąco, cała sie poce a okna otwarte masakra mała...

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Justi wszystkiego najlepszego
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 07:40   #2790
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Cześć,

Padam na twarz

dzieki zastanawiam sie dalej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości