|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie ![]() |
3 | 6,82% |
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
9 | 20,45% |
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 |
4 | 9,09% |
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 |
5 | 11,36% |
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
1 | 2,27% |
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Aas naprawde Cie podziwiam niesamowicie... strasznie dzielna jestes.
Color piekny wozek ![]() Diabli dobrze ze u Malenstwa wszystko ok ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
skonczy się na tym, ze dziecko w umywalce bedę kąpać bo się nie mogę zdecydowac...ehh
A kupowała któraś wanienkę z wbudowanym termometrem i testowała?? coś takiego: http://allegro.pl/wanienka-duza-102-...145128399.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Dziewczyny co myślicie o tym wózeczku >?
![]() mamy blisko żeby po niego jechać... ![]() http://allegro.pl/ful-opcja-quinny-s...160257626.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2769 | ||
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Aha, chyba bedziemy karmic mm. Nie mam cierpliwosci zeby caly dzien lezec z nim i pobudzac laktacje, jutro ostatnie podejscie. Na szczescie nigdy nie zakladalam ze MUSZE karmic piersia. Przynajmniej bede mogla jesc normalnie i zostawiac malego z mama czy tesciami ![]() Krwawienie sie zmniejszylo. Najgorsze bylo w sumie wyciaganie drenow. Ja tylko jeknelam ale obie dziewczyny z mojej sali krzyczaly z bolu jakby rodzily. Dobrze ze mi pierwszej wyciagali i nie zdazylam sie wystraszyc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no właśnie wizualnie to mi się one podobają ![]() tylko to nie najważniejsze i zastanawiam się jak z funkcjonalnością.. ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() temp wody będę sprawdzała łokciem-to najlepszy sposób, a jak coś mam jeszcze termometr na podczerwień |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2771 |
Zakorzenienie
|
Ash i Aas będziecie coś jeszcze kupować z wyprawki z netu?? Zwłaszcza od sprzedawcy p_r77?? Bo mam jeszcze prześcieradła do kupienia, ale tak samej to mi sie nie opłaca, a w większym gronie to by przesyłka była za darmo..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2772 |
Zakorzenienie
|
tak, znaczy się w stroju kąpielowym - porównałam mamę i sąsiadkę, i mimo że mama starsza i po 3x karmieniu, to cycki miała lepsze
![]() ![]()
#2773 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, ja już więkość rzeczy mam ale spojrzę co tam jest u tego gościa, ale chyba jakoś inaczej ten nick brzmi, bo nie wyszukuje mi tego....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2775 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
Padam na twarz ![]() Godzinę temu wróciłam z Katowic. Warsztaty nawet spoko, ale bez szału. Mysia Ty chyba pytałaś co tam ma być ![]() Byli ludzie z Samsunga i mówili o pralce Eco Bubble ![]() Później koleś od wózków MC i Quinny, foteliki, pierdu, pierdu to co na każdych warsztatach ![]() O odżywianiu kobiet w ciąży, pielęgnacji noworodka, odżywianiu dzieci, karmieniu piersią, Mustela, Enfamil, jakieś soki ![]() także jak nie masz co robić to możesz pójść ![]() bardziej mi się podobało przed warsztatami - koleżanka wyciągnęła mnie do szpitala gdzie leży Vil bo musiała odebrać wyniki badań, więc postanowiłam odwiedzić Przemcia i jego mamę, która wygląda pięknie, kwitnąco... Tak, jakby nie miała cc dobę wcześniej ![]() ![]() ![]() Vil cieszę się, że moje odwiedziny były miłą niespodzianką ![]() ![]() nie nadrabiam, zrobię to jutro a teraz idę się kąpać i wykorzystać mężula do masażu stóp bo mam dwa serdelki dziś ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marchewka, jest kilka rzeczy, którymi byłabym zainteresowana, ale to tak na ok 30-40zł, więc nie wiem czy da radę z darmową przesyłką, ale jak ją podzielimy na dwie, czy trzy, jeśli Aaś coś będzie chciała to i tak będzie spoko. A kiedy chcesz zamawiać? Bo ja teraz na szybko przejrzałam i jeszcze jutro bym zebrała rzeczy jakie chę zamówić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle czy isc na te warsztaty...duzo gratisow? ![]() ajjj fajnie Ci, ze zobaczylas na zywo Przemka Pierwszego Forumowego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() więcej zebrałam na świadomej mamie ![]() noooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale w szpitalu gorąco, byłam tam 5 minut i upociłam się jak głupia ![]() --- dobra, serio muszę iść spać bo jutro lecę rano z siuśkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Zakorzenienie
|
nie moge spac
![]() ![]() nie wiem co robic by sie wyspac a nie wstawac po 4 i pol dnia snuc sie polprzytomna jak zombi.. a na badania dopiero od 8mozna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:56 ---------- Poprzedni post napisano o 05:49 ---------- http://poznan.naszemiasto.pl/artykul...mowa,id,t.html ![]() ![]() O kobietach i ich potrzebach rozmawiamy z Vocą Ilnicką, organizatorką warsztatów "Rozmawiam o seksualności", "Kocham swoją waginę" i prowadzącą portal Seksualność Kobiet. Najbliższe warsztaty w Poznaniu już w weekend. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:56 ---------- JUSTI!!! ![]() ![]() ![]() Wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzin! ![]() super latwego porodu i szybkiego dogrania z malenstwem ![]() ![]() oraz spełnienia wszystkich marzeń! ---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ---------- zapisałam się na bezpiecznego malucha, babeczki te co były-jak wrażenia? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2780 | |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Mam nadzieje ze zaraz nie zasne na kilka kolejnych godzin ![]() Dzis 36i6 i wizyta ![]() I oczywiscie kilka zalatwien na miescie, juz mi sie nie chce, ale musimy to ogarnac jeszcze przed porodem ![]() Cytat:
Ja wlasnie zaczelam miec takie twardnienia u gory brzucha, pod mostkiem, z tym, ze caly brzuch nie jest wtedy napiety, nie wiem czy to przepowiadacze czy nie ![]() ![]() ![]() A Twoja dziewczynka duza ![]() ![]()
![]() |
#2781 |
Zakorzenienie
|
gdzie jest happy?
---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- czytam stare części wątku.. żeby 3strony pisać o maku i kfc.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2783 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no właśnie ja po opisie też się zastanawiam - Mysia a ty co myślisz? Cytat:
![]() ![]() mi się na bm podobało-zwłaszcza wykład o pierwszej pomocy i bezpieczeństwie w aucie może się do ślubu przygotowuje?
![]() |
#2784 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ja mialam z warg i na nacie wszedzie jest wyjasnione ze z warg i z odbytu hiii
![]() |
#2785 |
Zakorzenienie
|
LOVELA PROSZEK I PŁYN W KAUFIE PO 16,49!!!
Justyna spełniania wszystkich najskrytszych marzeń ![]()
#2786 |
Rozeznanie
|
Jenny, jeśli podczytujesz to zmień proszę u mnie tp na 28.05 - cc, przynajmniej tak na dzień dzisiejszy planujemy z lekarzem,
Justi - rzeczywistości co dogania marzenia, łatwego porodu i zdrowego dzidziusia bo to chyba teraz dla każdej z nas najważniejsze ![]() Zrobiłam ostatnie zakupy na allegro, Staś ma już chyba wszystko czego możemy potrzebować, zamówiłam też sobie te silikonowe nakładki na sutki. Zostało mi tylko dokupić pampersy i kosmetyki dla małego, a to już zrobię stacjonarnie jak mi pod bokiem na dniach rossmana otworzą ![]() Tak czytam vil o twoim karmieniu i właśnie myślę, że dobrze zrobiłam nie kupując laktatora - przyjaciółka pożyczyła mi swój, jeśli będę mieć pokarm i mały będzie jadł to od niej odkupię, i jeszcze jedno pytanie do Was, co muszę kupić w aptece? na pepuszek, na brodawki i co tam jeszcze innego? to od razu już skompletuję wsio do końca w tym tygodniu - już sobie poradziłam, spisałam z wyprawek na pierwszej stronie ![]() Edytowane przez szczesliwa25 Czas edycji: 2013-04-11 o 07:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2788 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() axella, pawie_oczko, humpback, MoTyleKsw, szczesliwa25 - dziękuję ![]() ![]() Szczęśliwa dlaczego CC? Jakie masz wskazania? lecę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2789 |
Zadomowienie
|
Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Witam sie porannie
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Justi wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.