|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie martw sie grochówką, na pewno dojdzie. Jesli była nadana poleconym to nie ma prawa zaginąć. Tnz nawet zwyklym nie ma prawa zaginąć, ale z tym to akurat róznie bywa.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też chciałam tę z lustrzanymi tygrysami,a le ją ostatnio zmacałam i okazało się, że ona jest swetrowa i te tygrysy chyba będą się szybko niszczyć. Dlatego pomyślałam, że ja bym kupiła po ostatniej cenie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a wcześniej myślałam, żeby kupic jakąś z ekoskóry, bo raczej taniej się skóry naturalnej nie dostanie.Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ja po prostu lubię to oglądać.. np. operacje plastyczne szkoda, że są ocenzurowane
|
|
|
|
#813 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nieco pobieżnie, ale przebrnęłam
![]() A o co chodzi z Wojtusiem? ![]() Cytat:
emii kochana Nic, dosłownie nic sam nie zrobi! I nie tylko mamę traktuje jako tanią pomoc domową. Jak byłyśmy młodsze z siostrą potrafił ściągać nas z innego piętra do kuchni, żeby mu zrobić herbatę. I to nie na zasadzie "idź, przynieś mi herbatę" tylko on w tej kuchni już siedział, ale trzeba było zejść bo sam sobie nie zrobi nie wiem, jak mojej mamie udało się z nim wytrzymać 30lat. ale wiem, że pozwalanie sobie na takie traktowanie zmniejszyło szacunek do niej w oczach dzieci. W nerwach potrafię odezwać się do niej w taki sposób, że sama dałabym sobie za to w mordę. takie miałam wzorce od tatusia ![]() także emii opamiętaj się i zrób coś z tym, jakieś trzęsienie ziemi, sama nie wiem. wiem tylko, że tak się żyć nie da I żeby nie było, bardzo kocham ojca, to dobry człowiek. Ale pewna jestem, że z kimś takim nigdy bym się nie związała. Jestem na to tak mocno przeczulona, że wszyscy moi partnerzy rozpieszczali mnie własnoręcznie przygotowywanymi obiadkami, kolacyjkami bo ciabolek przecież nie umie gotować i zakupy trzeba zrobić bo są takie ciężkie, a ja taka delikatna i krucha |
|
|
|
|
|
#815 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Moja biała znając życie zaraz była by szara.. ![]() Ale Martolek na dzień dzisiejszy ma jeszcze - 30% ![]() PADŁAM! Cytat:
Skąd to pytanie ??Cytat:
![]() Tak.. Ja miałam to samo.. Albo poświeci Ci po oczach ![]() Zobaczcie tylko co oni z nami robią I zawsze działa to tylko w jedną stronę..Cytat:
Cytat:
Z domu bym takiego wykopała! Powiedź mu, żeby za nią wyszedł! Czy te kobiety, nie widzą, że robią krzywdę swoim synom, bo mają wtedy dwie lewe ręce i sobie nie poradzą w takich sytuacjach jakich jest własna rodzina! I do jasnej cholery ona nie powinna się mieszać.. Wrrr.. I jeszcze powiedź, że ona uważa Ciebie za tą złą, a on, że ten wspaniały?Zrywanie paznokcia to jest stary sposób, który nic nie daję tylko pogarsza sprawę, a do tego strasznie boli, teraz praktykuje się bardziej nowoczesne metody. Mi na szczęście tego nie robili.. Ona dostanie miano! SUPER MAMUŚKI! I nie straszcie Martolek! |
|||||
|
|
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyżby ta sama co Twoja? bo moja też jest zeszłoroczna ![]() emii trzymaj się kochana
Edytowane przez minika_69 Czas edycji: 2013-04-10 o 23:04 |
|
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
I kurde on jest jakiś dziwny, jak się kogoś kocha to się spędza z kimś czas jak tylko można, pomaga się itd. itd. A jak już jest dziecko to już w ogóle, szał powinien być.. Przynajmniej do małej.. Ojcowie szaleją przecież do swoich małych istot, a on jakiś taki.. Przepraszam za takie słowa emii, ale ja Cię podziwiam, że z nim jesteś.. Maleńka jesteś wielka
Cytat:
![]() Boże okropne.. Ja miałabym podobnie jak Ty z tym szacunkiem.. Kobiety w ten sposób same siebie poniżają, a tak naprawdę są takie wartościowe.. M.in. boją się, co inni powiedzą albo jak to tak albo, że coś stracą.. Więc lepiej siedzieć i męczyć się z taką osobą.. Tak samo bym robiła.. Edytowane przez tikutka Czas edycji: 2013-04-10 o 23:17 |
|
|
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdyby faktycznie nie dotarła, to zanim złożycie z Doli reklamację, odezwijcie się do mnie, jestem obcykana w temacie
|
|
|
|
|
|
#819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ciabol gratulacje dla Twojej mamy, ze wytrzymała tyle lat. Ja najbardziej boję się tego, że dzieci będą ojców super traktować
Jak teraz "super tata" przychodzi do starszej córki kiedy mu się przypomni a ona się cieszy to przykro mi się robi, bo palant nawet nie chciał jej pieluchy zmienić. Musze cos zrobić, bo najbardziej cierpią dzieci jak jest awantura za awanturą, a ja nie potrafię panować nad nerwami i krzyczę i wiem, że źle robię i wiem, że co by się nie działo nie powinnam wrzeszczeć, ale nie potrafię się opanowaćCytat:
W każdym razie jak powiedziałam o tym jego mamusi ona do mnie wyskoczyła z tekstem : Czy ty cały czas musisz o tym mówić, nie możesz przemilczeć. Rozwaliła mnie tym. Od tej pory sie z nia nie cackam, a on ma mi za zle, że nie szanuje jego mamusi. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#820 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogolnie mnie kosmetyczka powiedziała, że mam taką budowę paznokcia i raczej do końca życia będę musiała miec klamrę i chyba cos w tym jest, bo jakiś miesiąc temu znowu zaczął mnie pobolewać i musiałam iść na założenie nowego żelu i na razie mam spokój
|
|
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Ale podobne:
Pull - http://www.pullandbear.com/webapp/wc...BNASZYWK%C4%84 Cubus - http://cubus.com/pl/Damska/Kolekcja/...urtki/7134048/ A mnie się taka kobaltowa i czarna podoba - http://cubus.com/pl/Damska/Kolekcja/...3957/71339571/ |
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Soll---- w jakiej proporcji robisz te drożdże na porost włosów? I ten napar z kozieradki, to już po zaparzeniu ile czasu może stać?
|
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można posłodzić albo dodać mleka, co kto lubi. Osobiście leję jak najmniej wody, żeby jak najmniej było tego obrzydlistwa do picia ![]() A napar z kozieradki trzymam w lodówce przelany i przecedzony w buteleczce, tak max 2 tygodnie. Nie radzę dłużej, raz o nim zapomniałam, okropnie śmierdzi
|
|
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co za pacany.. I Mamuśka też.. I masz rację nie musisz jej szanować..
|
|
|
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żałuję, że nie kupiłam tej z mango na wyprzedaży letniej
|
|
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się ta z Pulla kobaltowa podoba Może będzie na WYPRZ
Edytowane przez tikutka Czas edycji: 2013-04-10 o 23:44 |
|
|
|
|
|
#827 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I nie chodzi mi o to, że powinna Go zostawić, tylko nie pozwalać sobie na takie traktowanie Poza tym chyba się kochają. zawsze mnie rozwalają tym, że jak ojciec gdzieś wyjeżdża, to praktycznie już po przekroczeniu bramy dzwoni do niej i tak wiszą na telefonie i wiszą. W sumie chciałabym po 30 latach mieć jeszcze tyle tematów do rozmowy z partnerem ![]() I muszę Cię niestety zmartwić, Twoje obawy są jak najbardziej uzasadnione. Ja, pomimo tego co tu napisałam, wolę ojca. Po części pewnie też dlatego, że odziedziczyłam ten jego wredny charakterek Cytat:
Edytowane przez ciabol Czas edycji: 2013-04-10 o 23:48 |
||
|
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamiętam dokładnie za ile była ale chyba ponad 400 zł normalnie a na wyprzedaży ok 300
|
|
|
|
|
|
#829 |
|
Zadomowienie
|
heehe pullowe dziecko
dziękuje za Gratulacje, jak będzie chłopczyk to konecznie Aleksander, a dziewczynka może Aleksandra?
|
|
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety byłabym obiektywna w takim wypadku i wolałabym matkę.. Do tego jakby też mnie tak traktował po części.. Chciałabyś być kiedyś tak traktowana, mieć dzieci i żeby po latach one stanęły po stronie ojca? :/ Odpowiedź sobie na to pytanie.. Ja bym nie dała rady tego udźwignąć.. |
|
|
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drożdże codziennie się pije? Rano zaczynam kurację myślę, że smak drożdzy mniej ohydny od magnezu więc na pewno przezyję ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego uważam, że od początku związku ważne jest partnerstwo we wszystkim. Nie ma, że ja Cię kocham to dam Ci gwiazdkę z nieba a Ty tylko bądź. Albo gwiazdki z obu stron albo wcale. Inaczej osoba dająca choćby nie wiem jak kochała i tak poczuje się w końcu wykorzystywana. Ale ja jestem bardzo obiektywna. Napisałam, że wolę ojca, ale to nie znaczy, że staję po jego stronie. Przeciwnie, zawsze bronię mamy i staram się tępić te jego roszczeniowe zachowania. Widzę też, że można go ustawić do pionu,więc nikt mi nie wmówi, że nie dało się go zmienić na początku związku. |
|
|
|
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że tu przykry wątek Tżowy się wywiązał Również uważam, że nie można się dać tak traktować, ale życie wszystko weryfikuje. Ja się związałam z facetem, który był do "rany przyłóż" i z środowiska, które odpowiadało moim poglądom, a teraz. Różnie to bywa, ale większość prac wykonuję ja, jak proszę o pomoc/zrobienie czegoś mogę czekać i czekać. A że jestem nerwowa i niecierpliwa, to w takich sytuacjach musi być "już", a nie "za chwilę". Wielokrotnie rozmawialiśmy, niby wie o co mi chodzi, ale poprawy nie ma... I co zrobić w takiej sytuacji? Dobranoc dziewczyny |
|
|
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
Dla tych którym bozia pożałowała krągłych kształtów
![]() ![]() http://moda.allegro.pl/majtki-modelu...095514674.html |
|
|
|
|
#837 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Facetom czasami jak nawet coś zrobią nie tak jak powinni trzeba mówić, że jest cudownie itd. A jak nie widzą to to poprawić i w ten sposób też sami się podbudowują i zaczynają pomagać.. Cytat:
Edytowane przez tikutka Czas edycji: 2013-04-11 o 01:01 |
|||
|
|
|
|
#838 |
|
Konto usunięte
|
Co do Szoszoszowej sukienki, to jakby ktos byl ciekawy(sprawdzilam po numerze nadania, w sumie to nawet nie wiedzialam, ze jest taka opcja
) paczka doszła na drugi dzien od wysłania, czyli od tygodnia lezy na poczcie. Nie odesla jej?
|
|
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może lepiej jakieś leki odpowiednie przepisać? ![]() Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

Nie martw sie grochówką, na pewno dojdzie. Jesli była nadana poleconym to nie ma prawa zaginąć. Tnz nawet zwyklym nie ma prawa zaginąć, ale z tym to akurat róznie bywa.
Już mam tego serdecznie dość.. A teraz ta rana, która musiała być dzisiaj oczyszczona strasznie piecze i rwie! Szału zaraz dostanę!!! 
oszaleli
trzymajcie kciuki 

dolegają mi sporadyczne bóle głowy z towarzyszącym bólem gałki ocznej (okulista nie ma nic do zarzucenia moim gałkom). Jak będzie mnie opukiwał młoteczkiem i każe dotykać nosa to świetne badanie, było warto na nie czekać 4 miesiące
Nic, dosłownie nic sam nie zrobi! I nie tylko mamę traktuje jako tanią pomoc domową. Jak byłyśmy młodsze z siostrą potrafił ściągać nas z innego piętra do kuchni, żeby mu zrobić herbatę. I to nie na zasadzie "idź, przynieś mi herbatę" tylko on w tej kuchni już siedział, ale trzeba było zejść bo sam sobie nie zrobi 

może się w pt or sb wybiorę to mogę Ci obczaić

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Poza tym chyba się kochają. zawsze mnie rozwalają tym, że jak ojciec gdzieś wyjeżdża, to praktycznie już po przekroczeniu bramy dzwoni do niej i tak wiszą na telefonie i wiszą. W sumie chciałabym po 30 latach mieć jeszcze tyle tematów do rozmowy z partnerem