![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
O nie zauważyłam, że to w producenta od 5mca - oczywiście bzdura. Fajna kreatywna zabawka dla dziecka minimum w wieku Twojej Agatki chyba?
Zawsze jak widzę ciekawe zabawki to myślę wtedy o Tobie szaja ![]() ![]() Dzieć mi zasnął przy karmieniu ok 20:20, prawie godzinę wcześniej niż zwykle. |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Rozeznanie
|
Jestem jeszcze w fazie rozważania.
Rolnictwo/Bezpieczeństwo i higiena pracy/Technologia żywności i żywienie człowieka Najbardziej skłaniam się ku środkowemu ![]()
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy pigułkach libido to normalna sprawa w końcu nie ma owulki więc to naturalne,że spada dziewczyny karmiące piersią jak u Was z libido???? nie mogę uwierzyć, że ja stara nimfomanka teraz słabiuuuutko tak samo miałam przy pierwszym dziecku- wysoki poziom prolaktyny i duuużo przytulanek z dziećmi zaspakaja moje potrzeby bliskości i seks kurde jest na drugim planie ![]() oj to chyba już nie ta marsi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niunia spi chyba i ja pojde hmmm chociaz nie chce mi sie ale rano musze leciec na uczelnie na 2h aj aj a dzidzie zawieźć do..tesciowej mojej siostry xd
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
U mnie na poczatku byla tragedia a teraz nie daje rady sama ze soba, maz ze mna tez nie
![]() ![]() Znalazlam fajna apke do karmienia piersia ![]() ![]()
#1147 |
Zakorzenienie
|
Lady : podziel się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki masz telefon? bo ja mam nokie i cholibka mało aplikacji jest na symbiana ![]() a też by mi się coś przydało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | ||
Zakorzenienie
|
Najpierw to co zapamiętałam:
-piję hektolitry wody niegazowanej (chociaż nie znoszę), słabą herbatę czarną, sok jabłkowy 100% z biedry, czasem łyka kawy od Tż, chyab wprowadzę soki typu kubuś ![]() -na szczepienie miała Mały body z krótkim na to bluzę i półśpiochy +kombinezon, na bioderka w sumie tak samo ![]() -krecha na brzuchu została, mam strasznie suche pięty (nic nie pomaga), rozstępów brak, jeden kg na plus i oponka na brzuchu, staram się brzuszki robić ale chyba zainwestuję w hula hop i skakankę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ponieważ usg bioderek wyszło ok i położna dzisiaj powiedziała że już nie ucieka ta nóżka to odetchnęłam z ulgą, jak Mała zaczęła żywiej kopać to róznice w nóżkach się wyrównały; kazała tylko dalej uważać żeby więcej leżała na lewej stronie bo główka trochę bardziej z prawej spłaszczona bo Mała bardziej na prawej stronie lubi leżeć ![]() Problem tylko z tym jedzeniem, dalej mało je, mieści sie w normach ale powinna więcej. No ale jak pisałam wyżej musze z tym żyć. Przyjdzie jeszcze położna pod koniec miesiaca zważyć Małą bo potem 15.05 na szczepieniu ją znowu zważymy. NAti no w nocy po 4-5 godzinnej przerwie tak mi sie udaje około 100 ściągnąć, ale w ciagu dnia to nic. Dzisiaj tylko jak mi Tż pomógł to ściągnęłam 30; jednym cycykiem karmiłam Małą a z drugiej mi Tż laktatorem ściągał ![]()
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
na androida znalazłam takie aplikacje
http://www.dobredladziecka.pl/2012/0...ad-maluszkiem/ gdyby któras znała na symbiana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
https://play.google.com/store/apps/d...tfeeding&hl=pl
Ja mam taka. Klika sie po prostu l lub r lub butla i zaczyna czas leciec, potem stop i sie zapisuje ![]()
#1152 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale dzisiaj odżyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1153 | ||
Zakorzenienie
|
ja wczoraj zostwiłam Hanie samą w łóżeczku na chwilke z jej Lewkiem z lamaze co ma takie dwa kółeczka do chwytania, przychodze a ona trzyma za to kółeczko
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pijam herbate czarna i smakową, wode nałęczowianke, kubusie, sok jabłkowy, bananowy, frugo piłam też... Kurcze dziewczyny ale się dziś zdenerwowałam ! byłam na tym badaniu bioderek USG ta przychodnia to tragedia a chcialam tam przepisac małą bo blisko od domu, najlepsze że przychodnia dla dzieci jest na 1szym piętrze a w budynku nie ma windy ! ![]() ![]() Masakra. Szklanka Ty też tam robiłaś co nie? też tak to wyglądało? No ale wazne ze USG wyszło ok ![]() teraz lece spać bo mój dzieć juz od godziny śpi ![]() buziaki dziewczyny i dziękuje z amiłe słowa w klubie ! jesteście kochane ![]() ![]()
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Ściągnęłam właśnie aplikację baby esp - na razie trial.
Faaajne to ![]() A można żeby tatuś miał tą samą bazę na swoim smartfonie, wiecie może? |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż włosy ![]() Mi tez się nie łączy ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
nalezione na wątku "łózkowe wpadki"
![]() mój eks TŻ miał taką historię. Kochał się z panną na pieska (w dodatku oboje byli golusiency jak Pan Bóg stworzył) kiedy do pokoju weszła matka tej dziewczyny. On, będąc cały czas w tej pannie (i pewnie jeszcze trochę się ruszał z rozpędu) powiedział: -eee, dzień dobry! I jeszcze skłonił głowę. Nie ma to jak dobre wychowanie |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, Elllmi - no bo, jak wyżej pisałam, ja mam naturalnie dużo niższy głos, ale do małej tak wysoko ćwierkam...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
w klubie
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Dziewczyny ile beda wypadac te pieronskie wlosy??? Bo chyba wylysieje calkiem....
Marsi ja mam htc chacha z androidem wlasnie. Kochana ile bierzesz tej wit D dziennie? Jedna czy dwie kapsulki??? Nie wiem czy nie zwiekszyc skoro te wlosy mi tak leca :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Nadrabiam wpisy z nocki, nie cytuje, bo w app nie ma takiej funkcji, a szkoda przydalaby sie.
Pije wszystko, zwlaszcza wode, herbate zbozowa, rozne rodzaje zielonych, oolong, z kukurydzy i rooibos (te dwie ostatnie sa zrodlem zelaza i ich picie jest zalecane podczas kp), soki od jablkowych przez cytrusowe po warzywne, kawe rano i w poludnie, mleko, jogurty pitne, piwo tez sie zdarza. Kreska na brzuchu blednie, ale jeszcze jest widoczna, rozstepy na brzuchu wyrazne, nadal rzucaja sie w oczy. Ze zmian skornych po ciazy, na ktore zwrocilam uwage, to blyskawiczne opalanie sie, z pominieciem etapu czerwonoskorego indianina, ale kolor jakis taki nie moj, jakbym sobie niechcacy za ciemnym podkladem napackala tu i owdzie. Brzuch oczywiscie jeszcze nie taki, ale nie jest najgorzej. Najbardziej mnie martwi, ze mimo powrotu do wagi startowej w zadne doly sie nie mieszcze. W biodrach nie tyle, ze cialka pozostalo w nadmiarze, a jakby mi sie wewnatrz poprzestawialo i takie szerokie zostaly. Jest szansa, ze to wroci? W koncu czerwca ide na slub znajomych i fajnie byloby sie zmiescic w jakas sukienke... I jeszcze pytanie o brudzenie pieluch. Jak czesto Wasze pociechy siusiaja? Wczoraj ze zmiana pieluch nie wyrabialam, co kwadrans, max pol godziny. Z wyziebienia to nie bylo, przy oddawaniu moczu nie plakala, macie jakis pomysl skad taka czestotliwosc? |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja malutka zasnela o 9 z problemami ale pospala do 3. O 1 zaczęła się coś ruszać więc ja laktator i działam, za chwilę patrzę a ona dalej spi no to ja też w kime, zaczęła.się znowu kręcić o 3 więc ja przebralam i dałam jeszcze radę trochę ściągnąć i patrzę a tu 150 nadarlam jeeeee i jeszcze dziec nakarmiony i to tym tlustrzym mleczkiem. No i jadła 20 min jak za.starych czasów, odbiła i usnela bez problemu ![]()
![]() |
#1162 |
Wtajemniczenie
|
Witam z rana
![]() Dziękuję za wszystkie rady dotyczące fryzury,też myślę o grzywce,zobaczymy co da się zrobić. Lady a z tą moja ślicznością to nie przesadzaj, ja mam w domu lusterko i widzę :p A moja cora przespała trzecią noc z rzędu po 8godz ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() Moja Niunia już nie chce spać na klacie tylko by się rozglądają ![]() Cytat:
nasza służba zdrowia jest wybitna! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny dziękuje za odpowiedzi co do stroju i napojów. ![]() Zbieramy się niedługo na szczepienie i bioderka,błagam trzymajcie kciuki za moja Blaneczke ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
fewcia sa kciuki
Jestem wyrodna aczkolwiek najedzona matka. Yae po spacerze budzi sie natychmiast po wyjeciu z wozka. Zazwyczaj wyciagam ja jeszcze na dworze, wnosze do domu, a dopiero pozniej wozek. W Japonii nie wiem czy wiecie, jest zwyczaj zdejmowania butow zaraz po wejsciu do domu/mieszkania, po polsku sien by sie chyba powiedzialo. I nie daj boze, zeby w butach z dworu paradowac po mieszkaniu. Podobna rzecz sie tyczy wozka: dotknal kolami brudu za progiem, to nie moze przekroczyc progow sieni. Dzis sie rozpadalo, to chcialam yae mokniecia oszczedzic. Chociaz wymagalo to nie lada gimnastyki wnioslam do domu wozek nie budzac przy tym yae. Nie zorientowala sie ;-) Dzieki temu zyskalam kwadrans i od bardzo dawna zjadlam lunch po ludzku. Hurra!! Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-04-11 o 06:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
Fewcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Wtajemniczenie
|
Fewcia kciuki zacisniete
Dziekujemy z Domisiem za komplementy ![]() Cytat:
![]() Mamusie jak długo trwają wasze spacery z maluchami?? wychodzicie raz dziennie czy więcej? Moj mały, jak co dzien, pobudka o 5.30... teraz słucha suszarki z youtuba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co u nas? Od 5 na nogach. Młodemu coś mleko nie poszło tak jak trzeba czyli nosem i charczał, rzucał się po poduszce, pokrzykiwał, ponosiłam go i się rozbudził. Ulał, kupę trzasnął i mu charczenie przeszło ale ani myślał spać tylko śmiał się do żyrandola i do matki ![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- U mnie nadal jest zimno, w okolicach 0 stopni. Wychodzę raz dziennie na minimum godzinę, jak ładne słońce i nie wieje to 1,5 godziny. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Moje dziecię odkryło rączki
![]() ![]() Black ją wychodzę czasami na jeden spacer tak trwa 1\1,5 h albo na 2jeszcze jak mąż z pracy wraca i chce iść. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Wtajemniczenie
|
Dziecko padło...super tylko że mi już się spać odechciało
![]() ![]() Właśnie zdałam sobie sprawę że 18 czerwca kończy mi się urlop macierzyński ![]() ![]() Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-04-11 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.