![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Coś czuję że jak 16 go pójdę do pediatry z Nią to dostaniemy skierowanie na jakieś rehabilitacje...
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-10 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
grzeczne dziewczynki nie szalały dzisiaj za bardzo i Sylwietta nadrobi 2 strony jak dziecko wykąpie i uśpi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Rozeznanie
|
Re: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
hej dziewczyny, pamiętacie nas jeszcze? od kilku dni próbuje was nadrobić, a że przez tel to nie mam jak cytować.
kubuś pomału dochodzi do siebie po szpitalu, już mniej marudny jest i coraz fajniejszy. dzisiaj w końcu go zaszczepilismy w 12 tygodniu- niezły poślizg co? płakałam razem z nim, efekt mamy taki, że dziecko mi się wystraszylo i na wszystko płaczem dzisiaj reaguje, no i efekt moro powrócił :/.biedactwo moje. ogolnie pochwale się , wazymy 5560 ![]() kubuś od soboty strasznie się slini, chyba na ząbki - mi 1 wyrósł jak miałam 4 miesiace, a siostrze wogole jak miała 2 ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- IDE was nadrabiać dalej, ufff. jak wy to robicie
#1114 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Debrah, my co prawda z początku lutego, ale Oliwka już trzyma ładnie główkę, jak leży. Bardzo wysoko. Czasem troszkę opadnie, ale ogólnie długo i wysoko ją utrzymuje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Matko! Ten ból głowy mnie wykończy
![]() ![]() Black-do tyłka? ![]() ![]() A fryzurka fajna. Podoba mi się. Lenova- chcesz dużo skrócić? Kombinacji jest dużo ![]() Debrah-mój nadal dźwiga. Czy to leży czy na rękach. Jak leży na brzuchu to coraz wyżej się podnosi. U nas zęby idą jak nic-mały dzisiaj nieznośny. Pakuje wszystko do buzi i wkurza się przy tym. Jak posmaruje żelem na chwilę jest spokój a potem znowu szał. W ogóle wyczułam dziś pod palcem coś twardego jakby ząb ale to nie jedynka (kawałek dalej,a chyba jedynki idą pierwsze?). W ogóle dziś lękliwy jest, wpadł w panikę na odgłos grzechotki. Długo nie mogłam go uspokoić. Ehh ciężko jest żyć lekko ... ![]()
#1116 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Szaja: nie wiem czy znasz tą zabawkę, faaajne mi się to wydaje.
Od jakiego wieku się nada? http://www.entliczek.pl/fuzzoodles-d...ur-fz3501.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |||||
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
![]() ja mam rozstepy tylko na piersiach ale one i po pierwszej ciazy mialam i sa naszczescie biale... natomiast wkurza mnie oponka na brzuchu, zostalo mi 4 kg jeszcze do wagi z przed ciazy ale brzuch wisi a i tak motywacji do cwiczen brak ;/ Cytat:
a co do wczesniejszego pytania o to co pijemy: woda mineralna na pierwszym miejscu, poza tym inka, herbata bez cytryny, soki z tymbarku, albo kubusie, kompoty Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1118 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40233663] http://bajkowykuferek.pl/opis/562918...spodarcze.html http://bajkowykuferek.pl/opis/562908...roznikowa.html http://bajkowykuferek.pl/opis/562905...-rodzicow.html http://bajkowykuferek.pl/opis/562901...a-kuchnia.html Razem 230zł mniej więcej Czy wziąć to: http://www.tanimarket.pl/nowy-przeno...obil-5167.html i do tego: http://www.tanimarket.pl/pomieszczen...obil-4288.html[/QUOTE] Domek! Marzenie każdej dziewczynki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Mała, zrobię później fotkę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
aaa bylabym zapomniala sie zapytac.. jaka jest teraz norma przybierania na wadze dzieci na tydzien ??
#1122 |
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się, że się któraś z Was (Aga??
![]() Teraz je przeważnie około 8 do 10 minut. Na wadze normalnie przybiera. Laktatorem ręcznym w 10 minut ściągam (po nocy ) ok.150 ml, a laktator przecież działa "gorzej" niż dziecko. |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
Kurdę, ile dziecko "ma czasu: na nauczenie się podnoszenia główki i trzymania jej długo w leżeniu na brzuszku?
Nie sądziłam, że to jakis problem będzie, bo od urodzenia miała silną główkę, w pionie trzymana długo dźwiga sama, rozgląda się i opada jej rzadko.W leżeniu na brzuszku gorzej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie.... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 doby? ![]() Wyglada na to, ze u nas juz ok. Prawie caly dzien przespal, ok 18 polezal w bujaczku, porozgladal sie i juz krzyku nie bylo ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Black - cudowna fryzurka! ![]() ![]() Byłam u gina.Powiedział mi,że wszystko się super zagoiło i wróciło do normy. Przepisał tabletki na pół roku - Ovulan. Powiedział,że Jego pacjentki bardzo sobie chwalą te tabletki. Ale mówił,że jak sobie poradzimy bez,to żeby nie kupować. ![]() ![]() A jeszcze na koniec powiedział,że super wyglądam i mówi mi to jako facet, nie jako lekarz, tak mi się miło zrobiło. ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Fewciu super, że wszystko ok
![]() no i fakt, komplementy od obcych osób są mega miłe ![]() A ja znalazłam sposób na mojego ![]() ![]() ![]() ![]()
#1132 |
Zakorzenienie
|
Pstryczku- ja kubusie pijam namiętnie, tylko nie truskawkowe, bo ich smaku nie lubie
co do rozstępów- mam, na piersiach mega czerwone, na tyłku i udach juz delikatnie bledną, ale są- paskudy przebrzydłe ![]() Black- włosy do pupy ![]() ![]() ![]() Fewciu ja na szczepienie miałam body+pajaca a na to kombinezon, teraz na body bede zakładac pólsioszki i spodenki a na góre bluze/sweterek i kurteczke wiosenną Szajka- zawsze cos ciekawego wynajdziesz ![]() Marsi- brawa dla Leosia ![]() wszystkim szczepionym bablom zycze spokojnej nocki i radosnych poszczepiennych dni ![]() ![]() maly padl po wizycie u dziadkow ![]() ![]() aaaaaaaa- Bartulo odkryl nowa zabawe- zlacza stopki odpycha sie nimi i jak gasiennica przesuwa sie do gory ![]() padlam http://demotywatory.pl/4103314/Dzent...ba-sie-urodzic ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- miec takie spojrzenie- bezcenne ![]() ![]() ![]() http://demotywatory.pl/4020323/Are-you-talking-to-me ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- miec takie spojrzenie- bezcenne ![]() ![]() ![]() http://demotywatory.pl/4020323/Are-you-talking-to-me |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to gdy jest duży niepokój itp itd to wystarczy na chwilę do piersi przyłożyć - ona weźmie parę łyków, ale szybko puszcza lub delikatnie ciumka - wiem, że nie chodzi o jedzenie, po prostu wtulona szybciutko się wycisza i zaraz śpi <3 Tulimy się tak często jak ma problem by zasnąć. Ja sobie siedzę, obok mam laptop, a ona ma swoją drzemkę. A mi też to dużą przyjemność sprawia, takie wtulone dziecko ![]() Działa też gdy trzymam ją na klacie ale głowę ma tak, że jej policzek jest przytulony do mojej twarzy ![]() Ogólnie bardzo jest tulaśna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
Ja też bardzo lubiłam, jak Oliwa się do mnie przytulała podczas karmienia. Ehhh.
![]() Dodałam moje miśki do klubiku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I praca i studia ![]() ![]()
![]() |
#1136 | |||||||||||||||
Konto usunięte
|
Brawo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I co źle robiłaś? ucz nas teraz! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak się zastanawiam, czy ta niechęć do leżenia na brzuchu na podłodze czy łóżku nie jest spowodowana tym, że dziecko mniej jednak widzi - niż na klacie ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
Szajka;> a Ty jakas anty stosujesz??
![]() ![]() co do tabsów, skutków ubocznych jest masa. Moja kumpela przez pierwsze dwa tyg wymiotowała bardzo i schuuuuuuuuuuudła. Natomiast ja na początku super sie czułam, libido to normalnie ach i och ale pozniej kiepsciutko... bardzo kiepsciutko.
![]() |
#1138 |
Konto usunięte
|
Wczoraj cerazette kupiłam, jeszcze nie wzięłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas ząbek się przebił, jest taka delikatna kreseczka na dziąsełku, wczoraj pediatra też to zauażyła więc u nas też ząbki wcześnie ale pewnie zanim się wykluje na dobre to jeszcze kilka tygodni minie oby jak najdłużej bo ja nigdy nie zapomne bólu pogryzionych cycków przez Samuela ![]() Scotasia boskie cudeńko i jaki jęzorek- mój też lubi pokazywać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.