|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Ja już w domku wcinam serek wiejski z dżemem brzoskwiniowym
![]() Medzik właśnie dzisiaj byłam na zakupach małych ale ja jestem taka nieproporcjonalna że wszystkie sukienki nie dopinają się w biuście a taka jedna była śliczna ale co z tego jak w biuście się nie dosuwa ![]() ![]() ![]() ogólnie mam zjechany humor ![]() Margot w cerfourze jest promocja na te mega paki więc może dlatego ![]()
#2192 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Kochane rozjasniłam te końcówki, nie wyszły aż tak jasne jak się spodziewałam, bo mam bardzo ciemne i ciężko było uzyskać aż taki efekt, ale i tak bardzo jeste zadowolona. Póki co nie ma mi kto zrobi zdjęcia
![]() Obiecuję, że na dniach wrzucę zdjęcie ![]() A teraz póki co lecę, przepraszam, że się nie odzywam, ale pracuję i pracuję ![]()
#2193 |
Zadomowienie
|
Cześć melduję że ćwiczenia zrobione, właśnie sobie posapuję po 8min abs, wymachach nóg oraz 30 przysiadach
![]() Wczoraj urodził się mój bratanek, jest prześliczny! Ma ciemną karnację i czarne włoski, nie sądziłam że takie uczucia się we mnie obudzą, aż sama bym chciała już takiego bobaska hehe ![]() Dziś prawie cały dzień uczyłam się z matmy dlatego nie zajrzałam wcześniej, no ale to już ostatnie sprawdziany i będę miała więcej czasu żeby porobić sobie sama maturki. Jak ja się cieszę że już koniec tej posranej szkoły ![]() ![]() A najlepsze że teraz zaczęłam lubić wf, na sam koniec ![]() ![]() Dietkę bardzo ładnie dziś trzymałam, nic nie podjadałam także jestem zadowolona ![]() madziu mój Tż tak samo, zawsze mu powtarzam że nic nie jemy a on i tak w sklepie "to co, milka czy wedel?" ![]() monia ano zmieniło się ojcu coś na starość i choć nadal mam do niego żal o te wszystkie akcje to nawet nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo potrzebowałam jego akceptacji, choćby cienia zainteresowania. Cudowne uczucie nie bać się wracać do domu ![]()
#2194 |
Zadomowienie
|
zooska, no wlasnie dlatego wskocze zaraz na godzinke na rowerek
![]() meedzik, jak tak czytam, ze dbasz o ciałko, wlosy i to z usmiechem na twarzy, to az mi sie samej zachciewa! ![]() Margotku, gdyby to moj brzuch był w avku, to bym juz nie szalala z dieta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monia, dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murka, brawo za cwiczonka. Gratuluję bratanka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Tinek kochana ja tu z niecierpliwością czekam na fotki Twoich włosków także jak już zrobisz to zaraz pokazuj
![]() Mureczko super, że maluszek jest już na świecie ![]() ![]() ![]() ![]() Hehe brak słów do tych naszych Tż ![]() No to w takim razie ja dodam zdjęcie włosków po olejku kokosowym ![]() ![]() ![]() A ja siedzę i piję małego redsika cytrusowego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Pipson aa to się cieszę, że mogę motywować ![]() to jeszcze powiem, że od soboty wzięłam się za stópki, peeling, tarka na wieczór na parę godzin duużo kremu na to woreczki i skarpetki ![]() ![]() ![]()
#2196 |
Zadomowienie
|
no, to teraz ja jade z koksem co u mnie
![]() Dziś dzień całkiem ok. Jak czegos nie schrzanię jak to mam w zwyczaju wieczorami, to będzie 1200 plus godzina rowerka i przy top model pokrece hula hop ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Planuję tez zakupy wiosenne, chciałabym w adidasie albo nike zobaczyc jakies fajne kolorowe wiatrówki, koniecznie z kapturem, bo wiadomo jaką wiosnę często mamy ![]() ![]()
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
HEj!! Wrzucę moje menu, nadrobię Was i uciekam
![]() I- 2 kromki z maslem szynka i serem II- Bułeczka maslana malutka III- Kromka z maslem i serem + 1 rafaello IV- Pol paczki kaszy+gulasz V- No i nie jestem glodna wiec odpuszcze kolacje Wiem ze szalu nie ma ale jak pisze jedzonko widze bledy i motywuję się na przyszły dzień Dziś rano się ważyłam i po weekendzie nie przybyło na szczęście. Dziś 59,8 rano było. Tylko cholercie nie poćwiczyłam. Jakos mi nie po drodze ![]() ![]() Meedzik Zooska też z tą maską spróbuję.. Co mi szkodzi. Monia damy radę. Wstawiaj swoje przykładowe jadłospisy będę się wzorować. Zupka brzmi pysznie. Co do planów nie odkładam, działamy. Porobiłam badania i teraz co ma być to będzie. Ale trochę zrzucić pasuje.. Tak z 5 kg bym chciała, żeby wyjściowa wagę mieć przyzwoitą ![]() JA też muszę przejrzeć te stare części. Popodglądam sobie Was ślicznoty ![]() SanderaM chciałabym żeby mi się w biuście coś nie dpoieło. U mnie zawsze na brzuchu szwy pękają ![]() Tinek no to czekam na fotorelację ![]() Nooo nadrobiłam.. Spadam na top model ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zadomowienie
|
pipson dziękuję
![]() ![]() ![]() madziu no to Ty też niedługo będziesz bawiła bobasa ![]() ![]() A powiedzcie mi tylko czy nie wiecie może czy w lidlu lub biedrze nie będą do kupienia jakieś kurtki przeciwdeszczowe niedługo? Jakieś przecieki może macie? ![]() ![]()
#2199 |
Zadomowienie
|
medzik, tez sie wziełam za swoje w sobotę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Sandera aaa widzisz, bo Ty kochana masz biust nie to co ja
![]() ![]() Murka niestety kuzyn z dziewczyna będą mieszkać 20 km od nas, w dodatku kuzyn cały czas w Niemczech, bo tam pracuje, ale ponoć ma iść na urlop tacierzyński ![]() Fajnie, że będziesz się opiekować bobaskiem ![]() A co do kurtek, to wiem że w Lidlu były jakieś, bo Heroine kupowała jakoś przed wyjazdem, przejdź się i zobacz może jeszcze jakieś zostały ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Pipson u mnie z tarką to jak mi się przypomni ![]() ![]() a co do woreczków to ja zakładam chociaż na godzinkę, w sobotę za to siedziałam chyba z 4 godziny ![]()
#2201 |
Zakorzenienie
|
Monia Pracuję w kawiarni, sprzątam u 2 babeczek i dorywczo jestem hostessą/inwentaryzacje/ulotki itp.
![]()
#2202 |
Raczkowanie
|
buu, słuch o Lenie zaginął
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() postanowiłam zrobić skalpelowe wyzwanie, dzisiaj dopiero dzień 2 ale jestem pozytywnie nastawiona ![]() ![]()
#2203 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja zamówiłam agrafkę, folię i ten koncentrat algowy, który kiedyś pokazywałam, zobaczymy co to da jak przyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
Dopóki pracownicy nie będą reagować, pracodawcy będą sobie na tyle pozwalać ![]() Jakby mi ktoś kazał tyrać od rana do nocy, bez żadnej przerwy albo walnął tekstem "może będzie przerwa, może nie" to na pewno bym tego nie zostawiła :P Zdrowie jest ważniejsze
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
Zakorzenienie
|
Lena
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
A ta folia to ta magazyniarska? ![]() A agrafka fajna fajna, dobrze że zamówiłaś ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- A ja mam na 10.30 do pracy...buuuu ![]() ![]() Zrobię sobie kanapkę do pracy, pokroję jabłko na kawałeczki, to będę podjadac i mooooże cudem zdążę kanapkę tam zjeść ![]() ![]()
![]() |
#2205 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak, na allegro za 4 zł taka jedna rolka, zamówiłam 3 ![]() ![]() ![]() Z agrafki też się cieszę, nie mogę sie doczekać aż przyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Makaron Powinnam mieć po niedzieli, wiesz...po zakończonym tygodniu pracy...
![]() ![]() A algi bleah, bo to małe glutowate żyjątka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Uciekam robić bułkę do pracy no i papap ![]() ![]()
#2207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tam, jak mi pomogą pozbyć sie cellu to jestem w stanie je pokochać ![]() Czyli były dobre efekty tych zabiegów ? ![]() Nie padnij tam z głodu tylko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Melduję 100 przysiadów i 100 brzuszków ![]() ![]() Znacie jakieś fajne sposoby, żeby pobudzić taki zastały mózg? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Rozeznanie
|
No nie dziwota, że po 5godz padasz, makaron91
![]() Przecież to ogrom nauki, który męczy psychicznie. A i fizycznie też nauka męczy. Mi najbardziej pomaga w momencie takiego kryzysu z nauką spacer, ok. 30min na świeżym powietrzu. Mózg się dotleni, jest się bardziej rześkim. Może też odrobina czekolady pomóc. Ja zawsze staram się korzystać z tego spaceru, czekolady, czasem jakis sok owocowy pomoże. Sesje i inne tego preparaty działają na mnie, ale chyba na tej zasadzie, że sobie wmawiam, że działąją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ok, będę miała kryzys to sie przwietrzę ![]() Mi tez się wydaje, że ta sesja coś tam jednak daje, ale chyba taki sam efekt miałabym po kawie.
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
Medzik prosze zdjęcie
![]() ![]() Ide zaraz poćwiczyć skalpel bo nie trzeba skakać za bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle dziś rano się zważyłam i zmierzyłam, żeby mieć porównanie za miesiąc no i lekko się zdziwiłam, nie wiem czy to przez te 3 dni ćwiczeń czy od czego, ale w udzie mam 51,5- 52 cm masakra jakaś ![]() ![]() ![]() bo i waga i wymiary w talii są w normie, mogę nawet powiedzieć, że w talii coś tam spadło, tylko te uda mnie wkurzyły i zapał mam już mniejszy ![]() Makaronie hehe no miałabym i to spory kawałek ![]() ![]() Cocktail śliczna bielizna ![]() ![]() No nic, idę ćwiczyć bayo ![]() ![]()
#2212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już poćwiczyłam ide się wykąpać, wymasować bańką, zmyć olej nałożyć maske ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zadomowienie
|
hej hej piekne
![]() Ja juz po wykladach i solarium, a w ogóle to nie spalam dzis w nocy ![]() ![]() ![]() ![]() w ogole, zakochana w rowerku jestem! Naprawde mega sprawa, obciazenie minimalne, ze nie czuje, moj tata sie śmiał, ze to wystarczy podmuchać, żeby pedały śmigały ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2214 | ||||
Zakorzenienie
|
heja!
Nie uwierzycie ale ja dzisiaj idę na siłownię!!!!!! Sama jeszcze w to nie wierzę :P ale będą jaja.... mam ćwiczyć razem z niemcami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() No rozumiem Cie doskonale ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kiedy ty odpoczywasz??? i masz czas na szkołe??? Pewnie chudniesz w oczach przez ten nawał roboty ![]()
![]() |
#2215 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie dzisiaj znowu deszcz na przemian ze słońcem ![]() ![]() Ja wczoraj objadłam się kalafiorem i brokułami w zupie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
EEe lepiej nie :P bo ja to tam średnio ładnie jem :P tzn. mało kalorycznie ale nie przywiązuje zbytniej uwagi do tego żeby było zawsze zdrowo :P ( codziennie warzywa, owoce, mięso itp.) AAaa czyli w każdej chwili to (ciąża) może nastąpić?? ![]() ![]() ![]() Nooo to z cały dzień musisz poświęcić aby przejrzeć wszystkie częsci i fotki ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Noo to gratuluję kochana zostania ciocią !!! ![]() ![]() ![]() Boże jak ja się cieszę że tak się pozmieniało wszystko u Ciebie! że skończyłaś szkołę i masz spokój no i że ojciec "znormalniał". Ale on tak z dnia na dzień się zmienił? Normalnie jestem w szoku bo myślałam że w takim wieku jak twój tata już się ludzie nie zmieniają. Jak teraz jest między Wami? normalnie sobie rozmawiacie itd?
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2013-04-11 o 12:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam sobie przerwę w nauce
![]() Żeby było fair, wrzuciłam swoje zdjęcia do albumu ![]()
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
Cocktail ja uda też zawsze miałam dość takie 'zbite' i szybko mi wychodzą mięśnie, a zwłaszcza z przodu uda, wyskakuje aż taka bańka
![]() ![]() ![]() ![]() Pipson super, że zadowolona jesteś z rowerka ![]() ![]() Zazdraszczam solarium ![]() ![]() ![]() Monia ooo super, że będziesz chodzić na siłkę ![]() ![]() ![]() ![]() Oo to widzę Twój mężuś ma fajny plan, do pracy na rowerku ![]() ![]() Mój za to w pracy ma taki kocioł, że już schudł 2 kg ( a nie chce chudnąć ). Noo pewnie, że jak przyjdzie lato to będziemy wrzucały foteczki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cocktail uhuhuu fajny dzień widzę dziś masz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Makaron co Ty pie.przy.sz jakie spasłam ![]() ![]() ![]() ![]() Przypomnij ile masz wzrostu i jaka waga?
#2218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- A tak wogóle helol!! Cos mnie choróbsko probuje wziąć ale nie daję się. Biorę coldrex. A wczoraj wrócił mąż z pracy i mówię żeby grzańca mi zrobił z miodem i cytryną. A ten ptrzynosi whisky, nalewa mi szklaneczkę i z uśmiechem :kochanie to mocniejsze to szybciej zadziała" No to walnęłam i spać poszłam. Ale mnie rozgrzało.. Miłęgo dzionka.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo za komplement ![]() ![]() ![]() Hehe, grzywka fajna sprawa ![]() ![]() Wzrostu mam 163 cm, a waga? Nie mam pojęcia, bo nie mam wagi u siebie, ale wydaje mi się, że dobijam do 70 kg ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja może jutro poskacze sobie ![]() Właśnie jestem ciekawa jak włoski, bo kupiłam nowy szampon z alterry granat i aloes i maske z biovaxu intensywna regeneracja z keratyną i jedwabiem ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja też bym chciała wrócić do sylwetki z kiedyś czyli do 53kg ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.