|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Pinia - masz z nimi kontrakt?
![]() używał ktoś tych plastrów ? ![]() bo złapałam z wyprz i nie wiem czy wyrwę włosy czy skórę na łydkach będę wyrywać ![]() dotąd najlepsze jakie stosowałam to przezroczyste z joanny ale ciężko je czasem kupić
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Plastrów nie używałam, więc nie doradzę.... |
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
ale że Mozil?
---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- no to właśnie wyczytałam że Mozil jest młodszy ode mnie
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może i młodszy, ale on jest jakiś niedoyebany po co się z nim porównywać?
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
A, Betty, o Himalaye pytaj też w zielarskich, ja widziałam różne różności.
|
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja to niby doyebana ![]() wstawać
|
|
|
#1717 |
|
To ja :)
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
yep
dzińdybry mam dziś znów dzień zabiegany na wsi i na mieście ale w taką pogodę to ja mogę być zabiegaaaana mam energii i powera dzień drugi jak mi braknie na lejdis najt to się potneu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-11 o 09:04 |
|
|
|
#1719 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Nindżopesz
|
Coś mi mignęło przed łoczyma o firmie Himalaya - mam szmapon przeciw wypadaniu włosów i jak dla mnie jest do kitu (puszy), nie kce się która fanka marki wymienić za cuś włosowego?
|
|
|
|
#1722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny ptak ![]() Cytat:
Mnie obudzono o 9 wtedy jeszcze świeciło słońce a teraz już niebałdzochociaż nie wiem po co się tym przejmuję
|
||
|
|
|
#1723 |
|
|
Dzięks
![]() Właśnie sobie przypomniałam, że mam dziś bardzo smutną rocznicę... 3 lata temu wujek odłączył się od aparaturi i poprosił, żeby mu już nie ratować życia... Mógł żyć, ale nie chciał, był lekarzem i wiedział, jakie go życie czeka przy jego chorobie. Powiedział ciotce, że to jest jego prezent urodzinowy dla niej... Bo dziś ma urodziny ciotka... Ech... I znów płaczę...
|
#1725 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie poznałabym na ulicy Pewnie ze fstyd robiła. Jak coś się głośniej drze niż Młoda to juz 100% obciach. (a Młoda drze się w sklepie tylko wtedy kiedy chce z niego natychmiast wyjść) ale taka jeden kolor kilka wersji, 3-4 kolory czy paletka "a'la papuga na trawie przy zachodzie słońca" ? Cytat:
A jak Mursz zrobi fotki to nawet gnida na nich by wygladała jak miłe domowe zwierzatko. Prosze mla nie kusic BB cremami ![]() Cytat:
![]() (czyt. one size fits nobody) Cytat:
Cytat:
![]() Ja tam cały czas w nim widze małego knypka ![]() Ode mnie tez jest młodszy ![]() Oj źle, bardzo źle. Dla Mnie jest obleszkowy zwłaszcza w tych tiszercikach z dekolcikiem .Cytat:
------- Bry!
|
|
#1726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszne to, że takie wybory przychodzi ludziom dokonywać koszmarCytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
2. mnie nie kuszo - miałam takie cuś ( i andal mam ) - i mocarnie mnie zapchało - w ogóle jak czytam skład bb kremów ( tzn koreańskich nie czytam że zrobiło twrz topielca nie wpsomnę 3. tró tró Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-11 o 12:06 |
|||
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Mursz, Skrb....
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1729 |
|
Nindżopesz
|
Murszafko
![]() Piniu, boski masz ten avek, wyglądasz jak dollfie Dla niewtajemniczonych: https://www.google.com/search?q=doll...w=1280&bih=905 |
|
|
|
#1730 | |||
|
|
Cytat:
jakoś ciężko się z tym pogodzić...Cytat:
Był lekarzem lordynatorem w szpitali i miał prywatną praktykę i zawsze leczyłam się u niego, albo u jego znajomych, jak teraz spróbowałam iść jak normalny człowiek, to mnie wgięło, jakie są terminy...Cytat:
|
|
#1731 |
|
BAN stały
|
W końcu ciepło i słonecznie Mam 2h okienka i może powinnam korzystać z pogody i siedzieć na dworze, ale nieeee, kiszę się na uczelni, żeby mieć internet
|
|
|
|
#1732 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ba, od razu się pochwalę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajny ptasior Cytat:
Cytat:
![]() sąd idzie Cytat:
![]() raczej takie, nad sleekiem się zastanawiam ciągle chyba że gdzieś wypatrzę mniejsze zestawy a z większym rozrzutem kolorów. papuga powiedz mi jeszcze, że masz jedną w domu (albo więcej) Mursz, Skarbek w sumie każdy ma już jakąś rocznicę, w mojej rodzinie kwiecień jest najgorszym w tym miesiącem Baru umyłam te gópie okna. od rana je myłam, skrobałam, rzucałam miensem i skrobałam dalej. proszsz mię w listopadzie przypomnieć, że oklejenie okna taśmą pakowną to jest idiotyczny pomysł ------------------------------- aaaaaaaaaaaaa przyznać się kto mi podkupił tony moly próbki dopsz, mam jusz
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-04-11 o 13:46 |
||||||
|
|
|
#1733 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sleek ma świetny stosunek jakości do ilości i ceny. Oklejanie jakakolwiek taśma jest gupie. Najlepiej wychodzi oklejenie malarską (taka żółta bo w miarę mało skrobania, testowałam to przy malowaniu mieszkania, ale to i tak tylko na chwilę bo na dłużej tez kupa kleju na oknie zostaje). Edit: Noz kokufa! Kto zyeb..ał tak allegro. Nic teraz nie jest czytelne!!!
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-04-11 o 14:05 |
|
|
|
|
#1735 | |
|
Wtajemniczenie
|
?? Cytat:
a wczoraj jeszcze ładne stare było wzięłabym najchętniej wszystkie czy, bo i naturel mi się podoba i so special i storm, ale jak chuop obstaje przy naturel tak wiem, że jak juz przyjdzie to będzie buczał, że brązy a on fiolety lubi takie papugowate na mnie. i storm tez fajny ale granatów nie miałam i nie wiem czy brać w ciemno. no i ostatni problem czy ja naprawdę wszystkich potrzebuję, będę używać i nie pożałuję tej stówy na coś innego, np. taki minerałek, toly moly albo inszą inszość zacząć muszę od jednej, tylko od której dylematy dyletanta
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Swoją drogą, TO też jest dollfie? ![]() Pada, pada, słońca nie ma.... Dobrze, że nie jest to śnieg. Temperatura całkiem znośna. Kupiłam TO. Wiem, ze to nie BB i tak dalej, ale opinie ma dobre, był w promocji.... Byle nie był za ciemny. |
|
|
|
|
#1737 | ||||||||
|
Panaroja
|
Z jeszcze głebszego doła
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.nabywam w drogerii Blue , gdzie notabene akuratnie rzucili w promocji perfumę lady Zgagi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Życie jest do doopy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1740 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiśnia z BM jest taka kisielowa, nic ciekawego jak dla mnie ![]() Kupujemy bazę i aromaty, Aromat wkraplamy do bazy i czekamy ze trzy dni az to się przegryzie(musi) i już ![]() Zamawiamy TUTAJ Eeee u mnie dziś wiosna była Cytat:
Cytat:
![]() Słusznie ![]() Ja teściłam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Ja widziałam w zielarskim, chyba aptece i ezoterycznym sklepie Cytat:
![]() Cytat:
![]() to już pół roku![]() musi być lepiej
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

jak mi braknie na lejdis najt to się potneu

3 lata temu wujek odłączył się od aparaturi i poprosił, żeby mu już nie ratować życia... Mógł żyć, ale nie chciał, był lekarzem i wiedział, jakie go życie czeka przy jego chorobie. Powiedział ciotce, że to jest jego prezent urodzinowy dla niej... Bo dziś ma urodziny ciotka... Ech... I znów płaczę...

BB cremami 

.