Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-11, 10:03   #271
Kanula
Zadomowienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4025192 9] leżenie w łóżku i powtórzę na jutro na ang, bo muszę iść, gdyż jest kartkówka

no to bardzo ładnie
Ja mam w domku parowar i lubię dania z niego

no MalaMi przyznawaj się [/QUOTE]

A skąd bierzesz przepisy? Masz może jakąś książkę kucharską do tego?
Stary 2013-04-11, 12:00   #272
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
A skąd bierzesz przepisy? Masz może jakąś książkę kucharską do tego?
z głowy po prostu robię w nim to, na co mam akurat ochotę
Bardzo często wrzucam jakąś gotową mrożonkę - mix warzyw- plus mięsko i gotowe Wiosną i latem ofc lepiej świeże warzywka dać
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 12:23   #273
Vinnga
Zakorzenienie

Hm, chyba będziemy musieli z TŻ kiedyś sobie zafundować taki parowar
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 12:34   #274
Konto usunięte

U mnie dziś trochę lepiej
Żołądek mniej boli, ale coś tam jeszcze ukłuje, mdłości mniejsze. Wczoraj dosłownie wszystko mnie w nie wprawiało, widok i zapach mięsa szczególnie

w gazecie miałam próbkę vichy normaderm hyaluspot - niby ciekawie się zapowiada Zostawię na gorsze dni, ale lepiej by takowych nie było

Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Czas edycji: 2013-04-11 o 12:36
Stary 2013-04-11, 13:06   #275
Cindy28
Lux Mundi

Hello.
Nadrobiłam .

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
1,2 - przed
3 - po
Ładny skręt. Też pracuję nad moim .

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość

Co I smak też ma inny może? Ja piłam z Oleofarmu, szok! Kupię do picia ten, który Ty masz, dziękuję, że to napisałaś
Inny, nie jest gorzki, a ten z O. tak - świadczy to o tym, że NIE JEST tłoczony na zimno.
Nie ma sprawy .

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4022891 8]to już nie będzie teoria Ale zadania, wezmę zły wzór i dupka [/QUOTE]

Mam też koło z zadań - w przyszłą środę.

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja zawsze w domu robiłam henne i regulacje, ale ostatnio zapusciłam troche brwi , nie wiem jak wytrzymalam swoja droga
I poszłam do kosmetyczki, super mi zrobiła, bardzo zadowolona jestem
Robię kolor i regulację w domu odkąd kosmetyczka się nie popisała;], Mama się zawsze podłącza i jej koleżanki.

Cytat:
Może krem L'biotica? Jest bardzo dobry.
Też polecam. Teraz zrobili nową wersję - ze szczoteczką .

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Naprawdę na tak krótko Wam starcza jantar? To ile Wy go wlewacie na głowę ? Ja stosuję już 6 dni i mam prawie całą butelkę. Spokojnie mi wystarczy na 3 tygodnie
Aktualnie stosuję Saponics [Jantar mnie zawiódł] i butelka wystarcza mi na ok 3 tyg - na pewno nie dłużej.

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
bieg 10 km w niecałą 1h
Szakunec .

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
SZOK WŁOSY MI 2 CM urosły: love:
A jaki zwykle masz przyrost? U mnie to norma . Dlatego cały czas myślę, żeby się czymś wspomóc [drożdże chodzą mi po głowie] i przyspieszyć efekt. Zmarnowałam sobie kolor i cały czas dumam czy nie obciąć .
Stary 2013-04-11, 13:23   #276
Konto usunięte

zakochałam się
kolor, blask, długość
Stary 2013-04-11, 13:25   #277
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
Napisane przez charlie charlie Pokaż wiadomość
ja ćwiczyłam w zwykłym, ale teraz rozgladam się za jakimś fajnym sportowym, niezbyt drogim
To może tym razem też spróbuje w zwykłym, bo nie chce kolejnego sportowego kupować, bo muszę oszczędzać.

Cytat:
Zachęcacie mnie co raz bardziej Nie sądziłam, że tyle z Was to ćwiczyło
Ach, no właśnie, ta satysfakcja później musi być ogromna

Żartujesz! Ale okazję upolowałaś! I dzięki oczywiście

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

A i jeszcze jedno pytanie. Czy w czasie ćwiczenia insanity zgubiłyście jakieś cm w biuście ? Podoba mi się w miarę mój rozmiar i nie chciałabym go stracić
Ja nic nie straciłam i całe szczęście.

Cytat:
Chciałabym Ale ta dietka dała mi nadzieje że wszystko wróci do normy po porodzie

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Smaruję tylko brzuch i boczki masłem shea lub oliwką BDFM codziennie na noc i to wszystko Nie mam nawet jednego. Wszyscy mówią, że jak do tej pory się nie zrobiły to już raczej nie będę miała

Teraz czuję się świetnie! Brzuch mam okrągły i zgrabny i mimo tego, że jestem w 8 miesiącu dalej mam wcięcie w talii Zero tłuszczyku na brzuchu czy po boczkach Tylko taka piłeczka z przodu Koledzy męża śmieją się, że wyglądam jakbym arbuza połknęła

W ogóle przez to, że na brzuchu jest sama skóra to bardzo dobrze czuć ruchy dziecka i jak się przyłoży rękę a on się kręci to czuć każdą jego kosteczkę No mega uczucie- strasznie fajne. Tylko to takie fajnie dziwne łaskotanie te kosteczki dziecka pod skórą, że codziennie wszyscy mnie zadręczają i chcą brzucha dotykać Już się przyzwyczaiłam, że jak gdzieś wchodzę, nawet do pracy i tylko siądę zaraz mnie ktoś obsiada i trzyma mi ręce na brzuchu hahaha. Na początku mnie to krępowało, a teraz to już norma
To musi być cudowne uczucie, czuć dziecko w swoim brzuchu.
Postanowiłam, że jak będę w ciąży to też będę pilnowała diety.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 13:33   #278
Honey7
Zakorzenienie

Hey

No ja to wgl będę musiała ułożyć sobie jakiś plan dietetyczny, by mnie tłustych rzeczy spożywać

Respiro no to fakt, kiedyś to foto dałam jako motywację
Stary 2013-04-11, 14:10   #279
charlie charlie
Zadomowienie

siemkaaa
jej jak mi się dziś nic nie chce... jeszcze wieczorem mam zajęcia i muszę zrobić jakąś prezentacją a nic jeszcze nie mam
Stary 2013-04-11, 14:45   #280
Konto usunięte

29 kwietnia nowy shape z treningiem Ewki - wyszczuplanie i redukcja cellulitu
Stary 2013-04-11, 15:19   #281
IzzieSt
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4025743 6]29 kwietnia nowy shape z treningiem Ewki - wyszczuplanie i redukcja cellulitu [/QUOTE]
Oo przydałoby się

Mi zaczęła waga spadać, nie wiem dlaczego, jem tyle samo, powiedziałabym, że odrobinę więcej, tyle, że nic słodkiego u mnie nie gości, ćwiczyć intensywnie nie ćwiczę, a kilogramy w dół lecą
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 15:33   #282
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Oo przydałoby się

Mi zaczęła waga spadać, nie wiem dlaczego, jem tyle samo, powiedziałabym, że odrobinę więcej, tyle, że nic słodkiego u mnie nie gości, ćwiczyć intensywnie nie ćwiczę, a kilogramy w dół lecą
to mnie bardzo ciekawi

stres ?
Stary 2013-04-11, 15:45   #283
IzzieSt
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4025824 5]to mnie bardzo ciekawi

stres ?[/QUOTE]
Czy ja wiem? Było ostatnio trochę stresu, ale raczej zajadałam go 4kg mi zeszły w ciągu 1,5 tygodnia
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 15:50   #284
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Właśnie Insanity pomaga nabyć Początki są ciężkie ale ćwiczenia sprawiają przyjemność
I to uczucie po skończonym treningu Że dało się radę.

Cytat:
mi tez brwi szybko rosnał

SZOK WŁOSY MI 2 CM urosły: love:
Pokaż włosy

Cytat:
A i jeszcze jedno pytanie. Czy w czasie ćwiczenia insanity zgubiłyście jakieś cm w biuście ? Podoba mi się w miarę mój rozmiar i nie chciałabym go stracić
Ja pod biustem straciłam W samym biuście napewno też ale jakoś tego nie zauważyłam. Tłuszcz się spala z całego ciała więc wiadomo, tu i ówdzie może troche spaść.

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
hahah to super
oo co robiłaś z włosami ?? w ogóle jak to mierzycie?;p przy moich falach i niesfornych włosach to chyba ciężko byłoby to obliczyć ja tylko optycznie sprawdzam czy rosną
Też sprawdzam optycznie Zdjęcia najlepiej to pokazują.

Cytat:

Teraz czuję się świetnie! Brzuch mam okrągły i zgrabny i mimo tego, że jestem w 8 miesiącu dalej mam wcięcie w talii Zero tłuszczyku na brzuchu czy po boczkach Tylko taka piłeczka z przodu Koledzy męża śmieją się, że wyglądam jakbym arbuza połknęła
Uwielbiam taki wygląd, serio Widzę kobietę z tyłu - wygląda normalnie a z boku taka piłka.

Cytat:
Co do planu, to po prostu powpisywałam tabelkę co będę ćwiczyła danego dnia. Dzięki temu jestem systematyczna i się nie nudzę W kwietniu żeby się nie zniechęcić cardio ćwiczę tylko raz w tygodniu, a w pozostałe dni wzmacniam mięśnie. W maju plan jest taki, że będzie więcej elementów cardio, podskoków itp, bo chciałabym wzmocnić kondycję, a że będę już po ponad miesiącu ćwiczeń (bo zaczęłam w ostatnim tyg. marca), to zapewne łatwiej będzie mi się za to zabrać niż gdybym rzuciła się na głęboką wodę
Chyba też powinnam zrobić tabelkę bo się rozleniwiłam.

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4025596 9]zakochałam się
kolor, blask, długość [/QUOTE]

Stary 2013-04-11, 15:57   #285
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Jakie plany na dziś?
Wrocilam z pracy, poodpoczywam a wieczorem do kina z kolezanka na "Intruz"
Cytat:
Hej Laski
Muszę Wam się pochwalić Od jakiegoś czasu tak jak wspominałam zmieniłam nieco dietę, bo lekarz mnie ochrzanił, że za dużo przytyłam Powiem Wam, że od tamtego czasu dziecko sporo podrosło, przytyło, przybyło mi cm w brzuchu, ale wszedzie indziej ubywa Na wadze też nic nie przybrałam i lekarz mnie pochwalił Ale się cieszę. Mam znowu ładne szczupłe nogi Może nie takie jak przed ciążą, ale niewiele grubsze Kurczę, żałuję, że od początku się tak nie żywiłam Chyba najwięcej dają mi te obiady na parze i zupa zawsze bez śmietany Polecam Wam parowar! Jedzenie nie wygląda może zachęcająco ale jest smaczne

Śliczna figure miałas przed, wiec teraz tez napewno super wygladasz a po porodzie szybko wrocisz do dawnego ciałka i bedziesz sexy mama
Śliczne

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 17:10   #286
lexie42
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4025743 6]29 kwietnia nowy shape z treningiem Ewki - wyszczuplanie i redukcja cellulitu [/QUOTE]
Ciekawe co to będą za ćwiczenia chyba 26 kwietnia wychodzi po raz pierwszy women's health ciekawi mnie ta gazetka
Cytat:
Czy ja wiem? Było ostatnio trochę stresu, ale raczej zajadałam go 4kg mi zeszły w ciągu 1,5 tygodnia
To trochę dużo jak na tak krótki okres
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 17:11   #287
natalkaa7522
Zakorzenienie

A yo jakaś nowa gazeta? Pierwsze słyszę
Stary 2013-04-11, 17:19   #288
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się całkowicie. Ja również dziecka raczej nie chcę mieć wcale. A to, że ktoś nie chce mieć teraz, a później już tak, nie znaczy, że właśnie teraz to nie będzie dla niego mała, osobista tragedia - bo zawali mu się życie, zawalą się plany. I tak naprawdę pisanie o tym, że wiele osób nie może mieć dziecka, a ja go nie chcę, nie znaczy, że mam się ewentualnie z niego cieszyć, jeśli nagle stanę przed faktem dokonanym [a nic nie chroni przed ciążą na 100%]. Będę płakać codziennie, histeryzować i rwać włosy z głowy, ale czy to znaczy, że jestem jakaś niewdzięczna, bo inni - którzy nie mogą mieć- bardzo by się cieszyli, a mi tu nagle cudownie z nieba spada i szaleję z rozpaczy? Bardzo też nie lubię braku umiejętności wczuwania się w czyjąś sytuację i nie lubię także niezrozumienia - bo tak ogólnie, jak widzę czasem wątki na wizażu o dzieciach [chcę, nie chcę - oh, ile kłótni, ile stwierdzeń, że jak się nie ma dziecka to jest się kobietą niespełnioną ] i jak widzę wątki o sposobie porodu [jakoby kobiety życzące sobie cesarki niegodne były, by nazywać się kobietami ] - dramat. Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że należy szanować każdego bez względu na to, jaką decyzję podejmuje i jak chce żyć. Jeśli podaje argumenty, że dlatego to i tamto, to reszta powinna go zrozumieć, tak zwyczajnie, po ludzku - ktoś myśli inaczej niż ja, ale nie znaczy to, że źle, prawda? Jak tego zrozumienia jest na tym świecie mało...

Prawda Tylko czasem tak ciężko jest wybrać pomiędzy większym bezpieczeństwem, jeśli chodzi o zapobieganie ciąży, a większym bezpieczeństwem dla samej siebie - bo jednak jakiś wpływ tabletki na organizm mają. Ale ogólnie rzecz biorąc to dla pewności najlepiej byłoby stosować i tabletki i prezerwatywy
podpisuję się pod tym
Cytat:
Teraz chyba nie, ale wtedy miałam 16 lat, nieregularny okres, bardzo boleśnie przez niego przechodziłam, problemy z cerą i chęć przeżycia pierwszego razu. Lekarka stwierdziła, że na wszystko pomogą tabletki. Zanim wzięłam pierwszą do ust to oczywiście zaczęłam czytać o tabletkach, ale raczej o skutkach brania niż odstawiania. A teraz się boję, że jak kiedyś będę chciała odstawić, a tak będzie,bo powoli dojrzewa we mnie taka myśl, to mój organizm będzie bałaganem hormonalnym...
mogę się trochę w tej sprawie wypowiedzieć na swoim przykładzie. Brałam tabletki różne, przez ponad 3 lata, ale odstawiłam bo mi po prostu nie służyły więc nie rozumiem też jak ktoś mówi, że tabletki są najlepsze, bo jednak bardzo wiele kobiet ich nie toleruje, bo po co prac tabletki skoro przez nie nie ma się ochoty na seks, a bierze się je po to żeby raczej mieć z niego przyjemność a nie katorgę u mnie takie były objawy więc je odstawiłam i niestety moje libido już nie wróciło do takiego jak było kiedyś i czytałam o tym, właśnie tak może być po tabletkach, poza tym ja się też teraz borykam z trądzikiem, więc żadnych plusów po tabletkach nie widzę
Cytat:
Mówiłam, że jest lżejszy od killera (a przynajmniej level 1, bo 2 nie ćwiczyłam) Ale akurat mnie bardziej sprawia radość niż killer, może z powodu osoby Jillian Jest dla mnie mniej sztuczna niż Ewa i mówi, co trzeba, a nie jak Chodakowska...
" jesteś ze mną? "- nie poszłam w las ! nie mogę jej słuchać, jedyne ćwiczenia Ewki jakie robię to killer z pdf'a bo tam jej nie słyszę
Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
Witam
Na wątek trafiłam przypadkiem,
właśnie farbnęłam sobie włosy na jaśniejszy blond niż miałam.... i dawno nie byłam tak zadowolona z koloru
na razie patrze na siebie przy sztucznym świetle, zobaczymy jutro przy dziennym
hej
Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
No proszę, proszę , sto lat Cię nie 'widziałam' . Masz może kontakt z Tygrysem ?
Cześć i czołem nie mam z nim kontaktu, zrobił porządki na fb i zaginął jak to on
Cytat:
OK, dzięki A polecasz jakiś z konkretnej firmy?
ja polecam konkretnie ten z H&M ale warto na allegro szukać, ja tak sporo zaoszczędziłam a jest rewelacyjny !
sądzę, że nie warto kupować ( chyba, że dla późniejszego zarobku na allegro ) bo zaraz będzie na chomiku

Nadrobiłam was w końcu ! pewnie chciałam coś jeszcze napisać, ale zapomniałam . Co u mnie ? tak w dużym skrócie - dobrze ciągle jak wpadałam na wizaż to miałam kilka stron do nadrobienia, a nie miałam czasu nadrobić i tak to wyszło, że mnie nie było. W święta miałam przeboje w klubie bo ktoś sobie wyszedł w mojej kurtce wyobraźcie sobie moje ***wienie później załatwianie z właścicielem klubu wszystkich pierdół, łącznie z oglądaniem monitoringu i decyzją co w takim wypadku oni mają zrobić, ale wyszło na to, ze mam sobie kupić kurtkę na fakturę a oni mi oddadza pieniądze - chociaż tyle. Szukam też firmy do pracy magisterskiej i się zdecydować nie mogę o czym pisać w sumie tak widzę jak wy się uczycie i mam tą świadomość, że ja tez już muszę zacząć co mnie dobija bo w czerwcu to chyba umrę, mam wszystkie zaliczenia + sesja
Poza tym skończyłam Turbo Fire program podstawowy - nie straciłam ani jednego cm ! jedynie troche cellu zszedł, więc teraz mieszam, insanity z różnymi innymi treningami to by było na tyle

Teraz która mi poleci jakiś fajny peeling do twarzy? byle nie enzymatyczny i korund bo to mam

a , i widziałyście co biowax przygotował ? https://www.facebook.com/media/set/?...9932100&type=1

*Ćwiczę*

Edytowane przez @na
Czas edycji: 2013-04-11 o 17:22
@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 17:21   #289
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Ciekawe co to będą za ćwiczenia chyba 26 kwietnia wychodzi po raz pierwszy women's health ciekawi mnie ta gazetka

To trochę dużo jak na tak krótki okres
no mnie też zastanawia co to będzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 17:26   #290
malami35
Zadomowienie

Cytat:
Hej Laski
Muszę Wam się pochwalić Od jakiegoś czasu tak jak wspominałam zmieniłam nieco dietę, bo lekarz mnie ochrzanił, że za dużo przytyłam Powiem Wam, że od tamtego czasu dziecko sporo podrosło, przytyło, przybyło mi cm w brzuchu, ale wszedzie indziej ubywa Na wadze też nic nie przybrałam i lekarz mnie pochwalił Ale się cieszę. Mam znowu ładne szczupłe nogi Może nie takie jak przed ciążą, ale niewiele grubsze Kurczę, żałuję, że od początku się tak nie żywiłam Chyba najwięcej dają mi te obiady na parze i zupa zawsze bez śmietany Polecam Wam parowar! Jedzenie nie wygląda może zachęcająco ale jest smaczne

A jaki to konkretnie plan realizujesz? Ćwiczysz jeszcze z hh? Jak efekty?
Zgrabna mama teraz mam taka nauczycielkę ze szkoły też w ciąży jest i ma taki zgrabny brzuszek fajnie wygląda

Cytat:
Chciałabym Ale ta dietka dała mi nadzieje że wszystko wróci do normy po porodzie

-
Smaruję tylko brzuch i boczki masłem shea lub oliwką BDFM codziennie na noc i to wszystko . Nie mam nawet jednego. Wszyscy mówią, że jak do tej pory się nie zrobiły to już raczej nie będę miała

W ogóle przez to, że na brzuchu jest sama skóra to bardzo dobrze czuć ruchy dziecka i jak się przyłoży rękę a on się kręci to czuć każdą jego kosteczkę No mega uczucie- strasznie fajne. Tylko to takie fajnie dziwne łaskotanie te kosteczki dziecka pod skórą, że codziennie wszyscy mnie zadręczają i chcą brzucha dotykać Już się przyzwyczaiłam, że jak gdzieś wchodzę, nawet do pracy i tylko siądę zaraz mnie ktoś obsiada i trzyma mi ręce na brzuchu hahaha. Na początku mnie to krępowało, a teraz to już norma
Zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Hello.
A jaki zwykle masz przyrost? U mnie to norma . Dlatego cały czas myślę, żeby się czymś wspomóc [drożdże chodzą mi po głowie] i przyspieszyć efekt. Zmarnowałam sobie kolor i cały czas dumam czy nie obciąć .
Mam 1 cm tylko

Cytat:
Pokaż włosy
Uwielbiam taki wygląd, serio Widzę kobietę z tyłu - wygląda normalnie a z boku taka piłka.
Fajnie to wygląda za niedługo wstawię do albumu

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
hahah to super
oo co robiłaś z włosami ?? w ogóle jak to mierzycie?;p przy moich falach i niesfornych włosach to chyba ciężko byłoby to obliczyć ja tylko optycznie sprawdzam czy rosną
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4025192 9]

no MalaMi przyznawaj się [/QUOTE]
Cytat:

Malami a coś szczególnego robiłaś ostatnio z włosami, że tyle podrosły? Z tego co pamiętam narzekałaś, że rosną Ci bardzo wolno.
Brałam CP i wit A+E , wcierłam Joanne Rzepe, serum ziołowo -witaminowe, czasami siemienie na głowe i maske z Mila Maska mleczna.Chyba wszystko jak sobie przypomnę to napisze.
malami35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 17:33   #291
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
a , i widziałyście co biowax przygotował ? https://www.facebook.com/media/set/?...9932100&type=1
wiem, czekam na skład, by zobaczyć, wtedy może zacznę się zachwycać

Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Czas edycji: 2013-04-11 o 17:50
Stary 2013-04-11, 17:46   #292
malami35
Zadomowienie

Jeszcze teraz dostałam od znajomej paczkę , a w niej http://www.musingsofamuse.com/2012/1...pray-more.html takie produkty
Stary 2013-04-11, 17:48   #293
@na
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4026027 6]wiem, czekam na skład by zobaczyć, wtedy może zacznę się zachwycać [/QUOTE]
myślę, że jak na biovax to zły nie będzie ja czekam na opakowanie 500ml bo 250 mi się nie opłaca zamawiać
Cytat:
Jeszcze teraz dostałam od znajomej paczkę , a w niej http://www.musingsofamuse.com/2012/1...pray-more.html takie produkty
ja bym to chyba zjadła

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 17:48   #294
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
A yo jakaś nowa gazeta? Pierwsze słyszę
http://www.facebook.com/WomensHealthPolska to odpowiednik Men's Health
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 17:52   #295
Konto usunięte

Cytat:
o nie ja też chcę
Stary 2013-04-11, 17:54   #296
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość

Nadrobiłam was w końcu ! pewnie chciałam coś jeszcze napisać, ale zapomniałam . Co u mnie ? tak w dużym skrócie - dobrze ciągle jak wpadałam na wizaż to miałam kilka stron do nadrobienia, a nie miałam czasu nadrobić i tak to wyszło, że mnie nie było. W święta miałam przeboje w klubie bo ktoś sobie wyszedł w mojej kurtce wyobraźcie sobie moje ***wienie później załatwianie z właścicielem klubu wszystkich pierdół, łącznie z oglądaniem monitoringu i decyzją co w takim wypadku oni mają zrobić, ale wyszło na to, ze mam sobie kupić kurtkę na fakturę a oni mi oddadza pieniądze - chociaż tyle. Szukam też firmy do pracy magisterskiej i się zdecydować nie mogę o czym pisać w sumie tak widzę jak wy się uczycie i mam tą świadomość, że ja tez już muszę zacząć co mnie dobija bo w czerwcu to chyba umrę, mam wszystkie zaliczenia + sesja
Poza tym skończyłam Turbo Fire program podstawowy - nie straciłam ani jednego cm ! jedynie troche cellu zszedł, więc teraz mieszam, insanity z różnymi innymi treningami to by było na tyle

Fajnie że Ci kasę oddadzą. Mi kiedyś ktoś wziął torebkę (w której miałam telefon, buty i portfel z 300 zł i się tak wkur A się okazało że moja koleżanka pomyliła sobie torebki i wzięła moją i swoją.

Cytat:
Stary 2013-04-11, 18:06   #297
malami35
Zadomowienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4026059 6]o nie ja też chcę[/QUOTE]

Cytat:
Wiecie coś więcej na temat tych kosmetyków ??

Wczoraj użyłam szampon bananowy , odżywkę biała i balsam na końce i dzisiaj jestem zachwycona
Stary 2013-04-11, 18:07   #298
Kanula
Zadomowienie

O kurde ja też się zakochałam!!!!
Stary 2013-04-11, 18:09   #299
Konto usunięte

Cytat:
Wiecie coś więcej na temat tych kosmetyków ??

Wczoraj użyłam szampon bananowy , odżywkę biała i balsam na końce i dzisiaj jestem zachwycona
co dokładnie dostałaś?
ogólnie są to fajne w działaniu kosmetyki o przyjemnym zapachu i nawet przyjaznym składzie
Stary 2013-04-11, 18:13   #300
Kanula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
To musi być cudowne uczucie, czuć dziecko w swoim brzuchu.
Postanowiłam, że jak będę w ciąży to też będę pilnowała diety.
I bardzo dobrze Wiesz co w brzuchu to średnio bo mam wrażenie jakby mi się flaki wywracały Ale bardzo fajne uczucie jak się rękę przykłada Chociaż i tak te ruchy w środku cieszą, mimo że do najprzyjemniejszych nie należą

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Jeju plisssss przypomnij mi 29 kwietnia to od razu pobiegnę do kiosku i kupię na później Sama w życiu nie zapamiętam. Setki razy obiecywałam sobie, że zapamiętam żeby tego i tego coś tam kupić i jeszcze w życiu mi się to nie udało

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Oo przydałoby się

A dużo tego słodkiego jadłaś wcześniej? Bo jak codziennie 1 batonik to to już jest dużo i jeśli zrezygnowałaś z tego to stąd ten efekt

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości