Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-11, 13:50   #2221
makaron91
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Właśnie jestem ciekawa jak włoski, bo kupiłam nowy szampon z alterry granat i aloes i maske z biovaxu intensywna regeneracja z keratyną i jedwabiem

Chyba przesadzasz z tymi 70kilogramami. Może zważ się gdzieś w aptece czy u koleżanki Będziesz przynajmniej świadoma co i jak

Ja też bym chciała wrócić do sylwetki z kiedyś czyli do 53kg
Mam tą maskę z Biovaxu i jest bardzo fajna
Szczerze mówiąc to boje się wejść na wagę, bo bym sie jeszcze bardziej załamała Mierzę się cm

Co nie, piękne czasy
Stary 2013-04-11, 14:04   #2222
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Hehe!! Jestem z Wami od 3 czesci 10str.. Więc "tylko" 2 cz do nadrobienia. A jak obrazki będą czyt. zdjecia to szybko przelecę

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

A tak wogóle helol!! Cos mnie choróbsko probuje wziąć ale nie daję się. Biorę coldrex. A wczoraj wrócił mąż z pracy i mówię żeby grzańca mi zrobił z miodem i cytryną. A ten ptrzynosi whisky, nalewa mi szklaneczkę i z uśmiechem :kochanie to mocniejsze to szybciej zadziała" No to walnęłam i spać poszłam. Ale mnie rozgrzało.. Miłęgo dzionka..

A no faktycznie :P ale ja myślałam że ty i tak mimo to chcesz wszystkie częsci sobie przejrzeć i poprzypominać wszystko

No nie daj się choróbsku!!! Rutinoscorbin sobie kup i bierz po 3 tabletki 3 razy dziennie - świetnie pomaga! jak się lepiej poczujesz to zmniejsz do 2 tabletek dwa razy dziennie.
Mąż jaki opiekuńczy upić Cie pewnie chciał cwaniaczek hihi

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Wzrostu mam 163 cm, a waga? Nie mam pojęcia, bo nie mam wagi u siebie, ale wydaje mi się, że dobijam do 70 kg
Że ile??? 70????? chyba razem z tym osłem ze zdjęcia!! to może razem ważycie 70
W ogóle to ja bym Ci w życiu nie dała 21 lat strasznie młodziutko wyglądasz - na 16

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia ooo super, że będziesz chodzić na siłkę i to w dodatku z koleżankom Niemką pogadasz sobie z nią to później będzie Ci lepiej złapać kontakt z innymi Niemcami i nie będziesz tak się bała rozmawiać w tym języku daj znać jak było
Oo to widzę Twój mężuś ma fajny plan, do pracy na rowerku szkoda, że mój nie chce jeździć rowerem, by mi autko zostawił
Mój za to w pracy ma taki kocioł, że już schudł 2 kg ( a nie chce chudnąć ). Noo pewnie, że jak przyjdzie lato to będziemy wrzucały foteczki sie wie
No fajnie choć przyznam się że tak mi się nie chce że szok... po całym dniu mam dość i o godzinie 20 to chciałabym się położyć do wyra. No ale głupio mi było jej odmówić.... poza tym wiem że przy niej nauczę się niemieckiego no i trochę oderwę się od codzienności, poza tym na lato będę lepiej wyglądać może uda mi się schudnąć?
No mój śmiga rowerem bo auto i tak musi mi zostawiać - ja wożę dzieci do przedszkola. Do tej pory pociągiem jeżdził ale teraz woli rowerem bo ciepło się zrobiło.
Mój mąż na początku też schudł sporo - 7 kilo!!! Ale później jak ja przyjechałam do niemiec i zaczęłam mu gotować to znowu troche przytył

Noooo muszę sobie aparat w końcu kupić bo w telefonie to kiepskie te fotki wychodzą :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 14:59   #2223
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Że ile??? 70????? chyba razem z tym osłem ze zdjęcia!! to może razem ważycie 70
W ogóle to ja bym Ci w życiu nie dała 21 lat strasznie młodziutko wyglądasz - na 16

No fajnie choć przyznam się że tak mi się nie chce że szok... po całym dniu mam dość i o godzinie 20 to chciałabym się położyć do wyra. No ale głupio mi było jej odmówić.... poza tym wiem że przy niej nauczę się niemieckiego no i trochę oderwę się od codzienności, poza tym na lato będę lepiej wyglądać może uda mi się schudnąć?
No mój śmiga rowerem bo auto i tak musi mi zostawiać - ja wożę dzieci do przedszkola. Do tej pory pociągiem jeżdził ale teraz woli rowerem bo ciepło się zrobiło.
Mój mąż na początku też schudł sporo - 7 kilo!!! Ale później jak ja przyjechałam do niemiec i zaczęłam mu gotować to znowu troche przytył

Noooo muszę sobie aparat w końcu kupić bo w telefonie to kiepskie te fotki wychodzą :/

Pewnie jestem cięższa od tego osła, hehe
A wiem, jak chce kupić alko to bez dowodu nikt mi nie chce sprzedać. Chyba, że kupuję u kasjerek, które mnie znają to wtedy wyjątkowo nie muszę sie legitymować

Nie będziesz żałowała siłowni poćwiczysz mięśnie i niemiecki, same plusy A, że trochę późno to dobrze- lepiej się będzie spało

Nie pamiętam kiedy ostatnio auto prowadziłam.... Teraz pewnie by mi gasł co chwile
Stary 2013-04-11, 15:14   #2224
murka04
Zadomowienie

Czeeeeść jaka piękna pogoda Śnieg topnieje, tylko błoto zostało ale to jest nic w porównaniu z tym co było kilka dni temu! Cieplutko jest w końcu
Ja to zaraz się kładę spać bo padam na twarz, taki ciężki dzień dziś miałam. Tzn położę się jeśli moja kotka zrobi mi miejsce, bo jak na razie to zajmuje całe łóżko tak się rozwaliła
Nadal mam zapał do ćwiczeń, cały dzień myślę o tym jakie ćwiczenia będę dziś robić. Może uda mi się jednak wcisnąć w tę spódnicę

makaron wysłałam Ci zaproszenie bom strasznie ciekawa cożeś wymyśliła z tą swoją wagą a jak zobaczę piękną i szczupłą lasencję to masz lańsko
monia ja nigdy bym nie uwierzyła że ojcu się coś odmieni na stare lata! Nawet rzuca palenie.. a kiedyś jak mu mówiłam żeby nie palił w kuchni to tak się na mnie darł że nie będę mu mówić co ma robić. Teraz woził mnie po lekarzach bo miałam ostatnio małe problemy, bez żadnego protestu a nawet sam się oferował. Pyta mnie co planuję później robić, czasem rzuci jakimś żartem. Jasne że nigdy nie będę z nim blisko, ale mam wrażenie że to jest inny człowiek.
o kurczę to będzie dziś szaleństwo na siłowni! bardzo dobrze że wyjdziesz z tą kobietą, języka raz dwa się nauczysz tak!
madziu naprawdę Ci w cm wzrosło udo? to ja już nie wiem czy ćwiczyć te ćwiczenia, bo robię też przysiady i wymachy nóg a ja lubię swoje uda bo to jedyna część ciała która prawie nigdy nie tyje i nie chcę żeby to się zmieniło!
a w ogóle zapomniałam Ci wczoraj powiedzieć że masz śliczne włosy, jak to jest że ścinasz je a nic tego nie widać?

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 16:02   #2225
pipson
Zadomowienie

Monia, mam dzisiejsze foto w przymierzalni Wiec wrzucę. Nie mam problemu juz ogolnie ze swoim wygladem, ale w udzie mam 52 cm, wiec to nie jest jakis super wynik przy stosunkowo malej wadze, dlatego wciaz dietka :P wrzuce fotke wieczorem

meedzik, 17 maja wiec nieco ponad miesiac, mysle ze rowerek 5 razyw tyg, balsamy i czyste jedzonko powinno cos zdzialac marzy mi sie 2 cm w udach mniej, ale nie wiemczy to osiagalne w miesiac

spieklam dupk.e dzis na solarium ok, wskakuje w dres i na rower, potem herbatka i nauka
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 16:05   #2226
meeedzik
Zakorzenienie

Makaronie nie opowiadaj głupot, bo w życiu nie ważysz 70 kg, po zdjęciach i na Twój wzrost to ja bym Ci dała coś pomiędzy 55-60 kg nie więcej na tyle wyglądasz, chociaż może nie, wyglądasz na mniej, bo ja przy 65 kg wyglądałam jak wieloryb obleśny nie dość, że byłam gruba to jeszcze paskuda taka jak nie wiem
Źle siebie oceniasz, na pewno zbyt krytycznie
co do grzywki to ja mam za rzadkie włosy, żeby zrobić sobie taką prostą mam mało włosów, jeszcze połowę na grzywkę bym wzięła i nic by mi nie zostało

Monia jaki piękny awatarek
A co do Tż to mój mimo tego, że je i w pracy i w domu i słodkie i tłuste to kg mu teraz spadły. Przez week będę go musiała podtuczyć On na razie nie chce chudnąć, bo zrobił z kolegą siłkę i zamierza ćwiczyć ( nawet zaczął tylko teraz codziennie robi do 20-21 godziny to nie ma kiedy ) a jak zacznie ćwiczyć i się rzeźbić to wszystko zamieni się w mięśnie

Cocktail następna co głupoty gada masz ładne nóżki nie fuj, nie mów tak przecież wszystkie widziałyśmy zdjęcia i nie zaprzeczaj a teraz są umięśnione i zbite, a cellu nie widać
Oo to daj znać jak się maski i szampon spisał mnie ostatnio korciła ta maska, ale mam 3 z kallosa i MUSZĘ je wykończyć ale szamponik czy odżywka d/s i b/s z miłą chęcią

Mureczko u mnie też dziś nawet ładnie jest
Właśnie nie wiem o co chodzi z tymi cm w udzie, nie wiem czemu mi wzrosło jak dopiero 3 dni ćwiczę
Hehe jak nie widać, widać że obcinane, bo krótsze są ale w tym miesiącu ładnie urosły, bo aż 2 cm a jak tam Twoje? pokaż zdjęcie, bo dawno Cię nie było to dawaj roczne podsumowanie

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Pipson w takim razie życzę powodzenia i trzymam kciuki
Stary 2013-04-11, 16:11   #2227
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

Cindy ale góra makaronu w zupie to już gorzej więc w tym kontekście zupa była tylko dodatkiem do góry węgli

a myślałam, że na odwrót.

A ja z kolei jestem dopiero na dniu 6 bo ciągle nie mam czasu. Już sobie powiedziałam że nawet w pracy będę robiła, bo na prawdę mam problem z płasko.du.piem przez to odchudzanie

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Murka no teraz tak nie mam ale nawet jak zdarzają się stresujące sytuacje to nie jest tak źle
Margotku dziękuje i brawo za ćwiczenia

A ja tak siedzę i przeglądam kiecki na alllegro, jak Wam się podoba?

Piękna sukienka jak bym miała taką figurę to bym ją kupiła

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Ano trzeba było. Lato wielkimi krokami się zbliża i trzeba coś robić żeby znowu nie obudzić się z ręką w nocniku. A najbardziej jednak Wy motywujecie. Od jutra wsiadam na rowerek i przysiady
Podpisuje się pod tym

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Ćwiczę na nowo silną wolę Tż leży i je milkę toffi a mi język do ucieka muszę być twarda, a zaraz ślinotoku dostanę powiedziałam, żeby zostawił mi pasek na jutro
Hie hie ja też. W McDonald's!! ale się nie daję i zamiast lodów wcinam jabłuszko. Ale dziś postaram się nie brać nic prócz wrapa z grillowanym kurczakiem lub sałatki z grillowanym kurczakiem

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 16:29   #2228
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail następna co głupoty gada masz ładne nóżki nie fuj, nie mów tak przecież wszystkie widziałyśmy zdjęcia i nie zaprzeczaj a teraz są umięśnione i zbite, a cellu nie widać
Oo to daj znać jak się maski i szampon spisał mnie ostatnio korciła ta maska, ale mam 3 z kallosa i MUSZĘ je wykończyć ale szamponik czy odżywka d/s i b/s z miłą chęcią
Cell na zdjęciach może aż tak nie widać, ale jest straszny ;/

póki co włoski schną ale już wydają się miękkie
Kupiłam tez ten szampon morela i pszenica, maske z alterry granat i aloes Ja tez mam 2 maski z kallosa, szampon z joanny litrowy ale jakoś mi nie przypadł do gustu
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 16:45   #2229
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cześć dziewczyny! Nie miałam za bardzo czasu. Dziś was tak na szybko przeczytałam, ale będę musiała zaraz lecieć do się kąpać itd.
Straszny dziś dzień- cały dzień z małym potworem, a zaraz po tym do Maka... aż mnie głowa boli. Miałam silną chęć poćwiczyć, ale brak czasu, a poza tym właśnie spojrzałam na zewnątrz- leje
Coś mi nie idą te ćwiczenia.

Dziś zjadłam:
śn- kromka chleba ciemnego z dżemem i 1/2 banana 150
6 pierogów z truskawkami i jogurtem waniliowym 400
obiad- tuńczyk z warzywami, makaronem pełnoziarnistym i pesto z chilli 450
Porażka wiem, już mam 1000 kcal a gdzie tam do końca dnia
przed wyjściem coś zjem czyli ok 18- jogurt lub owoc
ok 21-22 wrap lub sałatka.
Czemu mi tak nie idzie ostatnio z dietą?

Stary 2013-04-11, 17:18   #2230
makaron91
Zadomowienie

Meedzik Hmmm, wątpię, jedno moje udo= 2 Twoje , ale zawszo miło coś takiego usłyszeć/przeczytać
Aj, kurcze to faktycznie nie za bardzo z grzywką Chyba, że taką na skos

Cindy Gdyby nie te pierogi to byłoby okej, nie ma tragedii, a następnym razem będzie lepiej!!!

Wczoraj mi fajnie nauka szła, a dzisiaj nie mogę Wieczorem jak wrócimy z biegania, to sobie poczytam. Wtedy jakoś fajniej się uczy.

Mam postanowienie- będę wstawiać swoje jedzenie, żeby się pilnować Dzisiaj:

I ŚN Herbata, kanapka z plastrem chudej szynki i chudym twarogiem
II ŚN koktail banan+ mleko, śliwka, 2 kostki gorzkiej czekolady
O warzywa na patelnie z dwoma jajkami, smażone na łyżce oliwy (mało tego było, dorzuciłam kromkę chleba)
P kiwi, 2 kostki gorzkiej czekolady
Na kolację albo kanapka z twarogiem albo pomidory w jogurcie nat z cebulą

Czekolada, bo usiłowałam sie uczyć
TŻ już wraca z pracy, to za jakąs godzinkę lecimy biegać
Stary 2013-04-11, 17:34   #2231
pipson
Zadomowienie

melduje 45 min na rowerku
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 17:45   #2232
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli były dobre efekty tych zabiegów ?
Ooooj dobre efkty
Jak ja wypiję winko przy nauce, to od razu lepiej mi się czyta

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cockatil Fajne zakupy

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 17:47   #2233
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ooooj dobre efkty
Jak ja wypiję winko przy nauce, to od razu lepiej mi się czyta
Cieszy mnie to
Haha, nieeee, ja nie mogę pić przy nauce bo zaraz zasypiam :P
Stary 2013-04-11, 17:55   #2234
zooska
Zakorzenienie

Monia Można powiedziec że robię całe 1,5 etatu Plus studia dzienne i weekendowe
Nie chudnę, spokojnie, jadam jeszcze Ale ciało mi się robi sprężyste jednak od ciągłego ruchu

Fajna opcja z siłownią Cieszę się za Ciebie

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Żeby było fair, wrzuciłam swoje zdjęcia do albumu Tak, spasłam się, walczę z tym.
Noooooooo w końcu
taaaaaki spaślak jesteś, że na monitorze mi się nie zmieściłaś
hiehiehie:P Nie przesadzaj

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
A tak wogóle helol!! Cos mnie choróbsko probuje wziąć ale nie daję się. Biorę coldrex. A wczoraj wrócił mąż z pracy i mówię żeby grzańca mi zrobił z miodem i cytryną. A ten ptrzynosi whisky, nalewa mi szklaneczkę i z uśmiechem :kochanie to mocniejsze to szybciej zadziała" No to walnęłam i spać poszłam. Ale mnie rozgrzało.. Miłęgo dzionka..
O jaaaaaaak faaaaajnie!!!!! :O Kochany mąż ! Też takiego chce

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja też bym chciała wrócić do sylwetki z kiedyś czyli do 53kg
Echh...a ja do 56-57

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Czemu mi tak nie idzie ostatnio z dietą?
Bo siię nie starasz

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Dobra, teraz czas na chillout, a potem do nauki
Na kolację planuje sałatkę- mix sałat, pomidor, ogórek, rzodkiewka, gotowane jajo, oliwa i przyprawy Ale to poczekam na Tż.
Może grzanki dorzucę...

Stary 2013-04-11, 18:04   #2235
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Echh...a ja do 56-57

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Dobra, teraz czas na chillout, a potem do nauki
Na kolację planuje sałatkę- mix sałat, pomidor, ogórek, rzodkiewka, gotowane jajo, oliwa i przyprawy Ale to poczekam na Tż.
Może grzanki dorzucę...
Mam nadzieję, że wraz z wiosną będzie lepiej, bo będę się więcej ruszać. Dzisiaj widziałam dzieci na rolkach i chyba na weekend już wyjde pojeździć

Zjadłabym coś dobrego na kolacje tylko co ? jakieś pomysły?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 18:39   #2236
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail a ja słyszałam na jakimś wątku, że właśnie cellu widać najlepiej na zdjęciach na pewno nie jest tak źle jak mówisz
Cindy ja się trochę boję zamawiać na allegro, że w rzeczywistości nie będzie taka ładna jak na foto
Makaron na pewno niee nie mam wcale aż takich chudych, ba! wcale chude nie są, są normalne a co do grzywki to właśnie jestem na etapie zapuszczania miałam na skos wiele razy, ale teraz częściej chodzę w związanych włosach więc bez będzie mi wygodniej
Pipson za rowerek

No to ja na dziś melduję :
100 ścisków agrafką
40 przysiadów
300 skoków na skakance
30 min kręcenia hula hop
wymachy 3 x 25 powtórzeń
rozchylanie nóg pod kątem 90 st 3 x 20 powtórzeń
unoszenie bioder 3 x 15 powtórzeń

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cocktail mi Tż na kolację kupił bułkę słodka z serem od Juziuka a że zjadłam kanapki to bułkę mam na śniadanie a co do kolacji to ja ostatnio często robię kanapki z jajkiem + pomidor, ogórek, sałata, serek
Stary 2013-04-11, 18:43   #2237
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail a ja słyszałam na jakimś wątku, że właśnie cellu widać najlepiej na zdjęciach na pewno nie jest tak źle jak mówisz

100 ścisków agrafką
40 przysiadów
300 skoków na skakance
30 min kręcenia hula hop
wymachy 3 x 25 powtórzeń

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cocktail mi Tż na kolację kupił bułkę słodka z serem od Juziuka a że zjadłam kanapki to bułkę mam na śniadanie a co do kolacji to ja ostatnio często robię kanapki z jajkiem + pomidor, ogórek, sałata, serek
Jutro zrobię fotke z bliska samych nóg to zobacze ale wystarczy że są lustra w przymierzalni albo w domu

Ja bym zjadła pączka albo bułke z karmelem
Ja tak jajka na kanapce raczej nie jem jedynie jajecznice Może zrobimy sobie jakieś dobre kanapki. Zaraz jade do sklepu to coś wymyślimy z Tż
Stary 2013-04-11, 20:01   #2238
Margot85
Wtajemniczenie

kolejne zmiany w avatarach widzę

Wróciłam do domu i padłam na łóżko i do 19 pospałam
Wczoraj tłuste nugetsiki a dziś dopadłam orzeszki nerkowca i resztkę chipsów okres jutro i nie wytrzymałam ....orzeszki od tygodnia po 3 sztuki do II śniadania podjadałam zdrowo, grzecznie a dziś normę miesięczną wchłonęłam a chipsy to 250g było i Tz wszystkich wczoraj nie zjadł to co Margotek dziś zrobił jak przycisnął pacman...resztki zjadłam jakby nie przyniósł ich wczoraj to bym dziś leniwie do sklepu nie wyszła przecież i na nerkowcach by się skończyło ale w sumie moja wina bo jakbym silna wole miała to by jajniki mną nie rządziły

Wczoraj 3x tifany a dziś 150 przysiadów i zaraz tifoczki zrobię
Wyżaliłam się a jutro ukoję hormonalne humorki na zakupach w big city

Cocktail bardzo ładne kompleciki może i ja się na nową bieliznę skusze

monia daj znać jak po siłowni z nową niemiecką koleżanką ćwiczenia siłowe i językowe = podwójne efekty a chipsy do piwnicy nie zeszły bo Tż je przyatakował a ja dziś wchłonęłam resztki

makaron 70kg żeś wymyśliła... ja mam mniej jak 60kg a wyglądam jakbym 2x makarony zjadła

pipson
meeedzik

dla wszystkich ćwiczących
Stary 2013-04-11, 20:10   #2239
czbasia
Zakorzenienie

Moja dzisiejsza spowiedz:
I- 2 kromki z szynka i pomidorem
II-cbulkeczka maslana z dzemem
III- kromka z szynka
IV- ziemniaczki odsmazone na lyzeczce oliwy pół jogutru nat, filet w panierce niestety
V- poł jogurtu nat.
Z ćwiczeń 2 godziny prasowania
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-11, 20:18   #2240
murka04
Zadomowienie

madziu zrobię za tydzień zdjęcie i wstawię w porównaniu sprzed roku chociaż trochę mi wstyd bo mam bardzo zniszczone i nawet nic z tym już nie robię, bo i nic na nie nie działa. A jak próbuję nowych olejków czy odżywek to łupież się pojawia także ja już dziękuje za to wszystko

W końcu nie spałam i teraz ledwo żyję byłam u mojego maluszka i akurat trafiłam jak położne krzyczały że poród się zaczyna, nie minęło 5min jak usłyszałam płacz dziecka no coś pięknego! Ból na pewno nie do wyobrażenia przy porodzie (bratowa stwierdziła że nigdy więcej nie zdecyduje się na dziecko) ale moment kiedy taki mały skarb pierwszy raz zapłacze musi być cudowny

Dieta OK i ćwiczenia też : 30min hh, 8min abs, wymachy nóg, przysiady, nożyce

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 00:04   #2241
Margot85
Wtajemniczenie

Czekam na bicie a baciki nie nadchodzą
Zrobiłam 3x tifoczki jak sobie obiecałam i powiem, że ponownie czuje mięśnie jak miesiąc temu po 1 razie
Tak bardzo bym chciała do lata te 55 kg ważyć - wiem, że to dla większości Was (tych mojego wzrostu) dużo ale dla mnie dawno nie widziana piękna liczba

czbasia ja to minuty spędzone na prasowaniu wspominam gorzej jak kilera czy turbo 2 godziny...chyba, żeś całą garderobę przeprasowała

murka żeby to u mnie płacz dziecka takie miłe uczucia wzbudzał
za ćwiczenia
Stary 2013-04-12, 05:40   #2242
zooska
Zakorzenienie

Dzien dobry wszystkim poszlam spac po2 bo mialam klotnie z tz,wyszedl i wrocil przed1,ja zasnac juz nie moglam,a o 6pobudka... na 7.15do pracy ide,dzisiaj do13,a potem na zajecia i w koncu jak czlowiek pojde wieczorem do znajomych na piwko i film!!! Dacie wiare,ze moje ostatnie takie wyjscie bylo w okolicy walentynek?! tak to tylko do kolezanki na 3-4godz i do domu,a teraz w koooncu sobie wroce do domu zadowolona. Pic to ja duzo nie bede bo jutro na rano mam,wiec mysle ze 3piwa dla towarzystwa to tak akurat no to co,wszystkim zycze milego dnia i zapalu do cwiczen od rana!

Stary 2013-04-12, 06:26   #2243
makaron91
Zadomowienie

Ja tylko szybko melduje, że wczoraj pobiegane 20 min, na kolacje pomidory z jogurtem naturalnym i cebulą
A teraz spadam do pracy.
Stary 2013-04-12, 09:34   #2244
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj tłuste nugetsiki a dziś dopadłam orzeszki nerkowca i resztkę chipsów okres jutro i nie wytrzymałam ....orzeszki od tygodnia po 3 sztuki do II śniadania podjadałam zdrowo, grzecznie a dziś normę miesięczną wchłonęłam a chipsy to 250g było i Tz wszystkich wczoraj nie zjadł to co Margotek dziś zrobił jak przycisnął pacman...resztki zjadłam jakby nie przyniósł ich wczoraj to bym dziś leniwie do sklepu nie wyszła przecież i na nerkowcach by się skończyło ale w sumie moja wina bo jakbym silna wole miała to by jajniki mną nie rządziły

Też bym chciała móc sie pochwalić ładnym ciałem w avatarze a tu du.pa

Oj tam ja we wtorek też wciągnęłam paczke chipsów wiec nie jesteś sama

A na bielizne sie skuś nic tak nie poprawia humoru jak świadomość, że masz coś ładnego na sobie a tylko ty wiesz no i Tż W sumie ładnie zaszalałam, ale taki wydatek raczej co miesiąc mnie nie czeka także nie jest źle No i te bony fajna sprawa teraz w kwietniu taka promocja w esotiqu że tyle co wydalaś wraca do Ciebie w bonie czyli zakupy za darmo

Cytat:
Czekam na bicie a baciki nie nadchodzą
Zrobiłam 3x tifoczki jak sobie obiecałam i powiem, że ponownie czuje mięśnie jak miesiąc temu po 1 razie
Tak bardzo bym chciała do lata te 55 kg ważyć - wiem, że to dla większości Was (tych mojego wzrostu) dużo ale dla mnie dawno nie widziana piękna liczba
Też bym chciała do końca czerwca chociaż 55kg zobaczyć, ale żeby nie było zbyt pięknie od stycznia tkwie na 59kg w utrzymaniu jestem zaje.bista ale ja dziękuje tyle ćwiczyć żeby sobie wage trzymać nie za fajne na dłuższą metę

Cytat:
Dzien dobry wszystkim poszlam spac po2 bo mialam klotnie z tz,wyszedl i wrocil przed1,ja zasnac juz nie moglam,a o 6pobudka... na 7.15do pracy ide,dzisiaj do13,a potem na zajecia i w koncu jak czlowiek pojde wieczorem do znajomych na piwko i film!!! Dacie wiare,ze moje ostatnie takie wyjscie bylo w okolicy walentynek?! tak to tylko do kolezanki na 3-4godz i do domu,a teraz w koooncu sobie wroce do domu zadowolona. Pic to ja duzo nie bede bo jutro na rano mam,wiec mysle ze 3piwa dla towarzystwa to tak akurat no to co,wszystkim zycze milego dnia i zapalu do cwiczen od rana!
Ty to znowu masz przeboje Wyjdź wieczorem i sie wyluzuj

A ja miałam iść na zajęcia Tż mnie obudził rano wypiłam z nim kawe zjadłam rogalika i poszłam spać Pogoda znowu boska leje wiec wolałam jednak pospać Ide ogarnąć mieszkanie, poodkurzać puścić pranie. O 12 przyjdzie koleżanka i na 15 na aerobik. A potem czeka mnie jeszcze wycieczka do domu. Jade na weekend, bo w poniedziałek ortodonta to wracając o niego zahaczę.
Stary 2013-04-12, 10:31   #2245
meeedzik
Zakorzenienie

Hej kochane u mnie dziś od rana leje piona Cocktail a ja się już nastawiłam na piękną i wiosenną pogodę :0
Tż mnie trochę uspokoił z tym moim wzrostem cm w udach, powiedział że to nie możliwe, że w 3 dni mam prawie 2 cm więcej, że to od ćwiczeń mięśnie 'ożyły' te które nie były używane do tej pory, ale jak nadal będę regularnie ćwiczyć to nóżki się wysmuklą oby miał rację

Cocktail jak się spisują szampony z alterry? kiedyś czytałam na wątku włosowym, że jakiż z kofeiną z alterry jest dobry, on ponoć na wypadanie włosów jest może też na jakiś się skuszę
Hehe a odnośnie te bielizny, Tż ostatnio wymyślił, że musi kupić mi pończochy i w takich sexi pończoszkach i sexi bieliźnie mam się kłaść do łóżka, a nie w mojej sexi piżamce w serduszka

Mureczko może spróbuj tego olejku z Green Pharmacy łopianowy, wiem że jest też taki który pomaga z łupieżem, bo tam są 3 do wyboru, jeden na porost, drugi na wypadanie i ten trzecie chyba na łupież albo nakładaj oleje/maski tylko na długość, żeby nie podrażniać skóry głowy
Włoski na bank masz piękne jak zwykle i mi tu głupot nie opowiadaj
Oo super, że byłaś u bobaska i w dodatku trafiłaś na jakiś poród ja jak widzę takie bobaski to też bym chciała mieć już takiego, ale szybko mi przechodzi jak pomyślę, że to był by już koniec wyjazdów za granicę, imprezowania itp więc myślę, że jeszcze mam czas

Margotku jesteś przed @ więc batów nie będzie masz moje rozgrzeszenie i trzymam kciuki, na pewno uda Ci się osiągnąć Twój cel za ćwiczenia

Zosieńko współczuję Ci tej kłótni z Tż dobrze, że dziś wychodzisz do znajomych i trochę się rozerwiesz należy Ci się

Czbasia podziwiam Cie za to prasowanie

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Makaron za biegi ja wczoraj trochę poskakałam na skakance trochę, na podwórku i oczywiście dziś rano już bolał mnie migdał
Stary 2013-04-12, 11:07   #2246
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Hej kochane u mnie dziś od rana leje piona Cocktail a ja się już nastawiłam na piękną i wiosenną pogodę :0
Tż mnie trochę uspokoił z tym moim wzrostem cm w udach, powiedział że to nie możliwe, że w 3 dni mam prawie 2 cm więcej, że to od ćwiczeń mięśnie 'ożyły' te które nie były używane do tej pory, ale jak nadal będę regularnie ćwiczyć to nóżki się wysmuklą oby miał rację

Cocktail jak się spisują szampony z alterry? kiedyś czytałam na wątku włosowym, że jakiż z kofeiną z alterry jest dobry, on ponoć na wypadanie włosów jest może też na jakiś się skuszę
Hehe a odnośnie te bielizny, Tż ostatnio wymyślił, że musi kupić mi pończochy i w takich sexi pończoszkach i sexi bieliźnie mam się kłaść do łóżka, a nie w mojej sexi piżamce w serduszka
Póki co musze dłużej szampony poużywać żeby stwierdzić jakie są Tak po 3 myciach jest ok póki co

Taaa mój Tż też marudzi, że śpie w piżamie i skarpetach jak stara babka. Mimo że śpie w krótkich, jedynie mam zakaz na moją ciepłą polarową piżamkę dlatego zostawiłam ją w domu Ja sie zawsze kłóce że ma mi być ciepło i wygdnie a nie ładnie
Stary 2013-04-12, 11:48   #2247
makaron91
Zadomowienie

Cytat:

Makaron za biegi ja wczoraj trochę poskakałam na skakance trochę, na podwórku i oczywiście dziś rano już bolał mnie migdał
U mnie to samo, leje od rana bez przerwy
Może coś w tym jest może poprostu napuchły trochę i jak się przyzwyczają do wysiłku to obwód cm w udach wróci do poprzedniego stanu

Dziękuję Uwielbiam biegać Jak w szkole nienawidziłam biegów tak teraz biegam z przyjemnością
Uuu, to widzę było trochę chłodniej u Ciebie Tym bardziej za skakankę sie należą (i resztę ćwiczeń) Niedługo jak Heroine będziesz robiła listę na pół strony wszystkich ćwiczeń A w ogóle co tam u niej, pisała coś?

Wrzucam fotkę zdjęć włosó, coraz gorzej sie wywijają i wygladają, jakby były krzywo obciete na końcu, a nie są
Jak znajdę czas to muszę iść w końcu do fryzjera. Podetnę końcówki w takie U właśnie delikatne i lekko pocieniuje, żeby się w fale układały jakoś przyzwoicie, bo proste to one chyba nie będą
Jeszcze się niałam zapytać, Meedzik, Ty kupowałaś olej lniany w Biedronce?

Dzisiaj mnie puścili 2 godz wcześniej. No i dobrze Na 15 jadę z TŻ i zwierzakami do weterynarza. Jedna zeberka nie żyje, zrobiło mu się cos dziwnego na szyi i umarł Drugiej robi się to samo A świnie bierzemy profilaktycznie :P

Wczoraj TŻ obfocił mi tłuszcz z każdej strony, dałam sobie na tapetę (odrazu apetyt na śmieci mija ). Za miesiąc zrobie znowu i porównam czy coś się zmieniło bedzie sie czym chwalic to pokazę
Stary 2013-04-12, 12:57   #2248
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy Gdyby nie te pierogi to byłoby okej, nie ma tragedii, a następnym razem będzie lepiej!!!

Wczoraj mi fajnie nauka szła, a dzisiaj nie mogę Wieczorem jak wrócimy z biegania, to sobie poczytam. Wtedy jakoś fajniej się uczy.

Mam postanowienie- będę wstawiać swoje jedzenie, żeby się pilnować Dzisiaj:

I ŚN Herbata, kanapka z plastrem chudej szynki i chudym twarogiem
II ŚN koktail banan+ mleko, śliwka, 2 kostki gorzkiej czekolady
O warzywa na patelnie z dwoma jajkami, smażone na łyżce oliwy (mało tego było, dorzuciłam kromkę chleba)
P kiwi, 2 kostki gorzkiej czekolady
Na kolację albo kanapka z twarogiem albo pomidory w jogurcie nat z cebulą

Czekolada, bo usiłowałam sie uczyć
TŻ już wraca z pracy, to za jakąs godzinkę lecimy biegać
Hieh usiłowałam się wczoraj pilnować ale tak do końca mi nie wyszło
Myślałam, że najem się tymi pierogami dlatego to zjadłam jako obiad, ale potem byłam głodna i musiałam wymyślić coś zdrowego i sycącego. Nie dość że tuńczyk był pyszny, to jeszcze nie czułam głodu godzinami, polecam
Wieczorem miałam strasznie, bo przerwę miałam 2 godz później niż zawsze i żołądek mi aż wykręcało, taka głodna byłam. Zjadłam wrapa i czułam się z kolei tak najedzona, że szok. Takim sposobem zmniejszyłam sobie żołądek mimowolnie I dziś już nie łażę głodna

Zazdroszczę Ci tych biegów z TŻtem a odczuwasz np. że on ma lepszą kondycję niż TY?

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Bo siię nie starasz
Heh dzięki Od dziś już na maksa się będę starać Ale masakra, wczoraj w pracy miałam taki prze.je.b!! Chyba 2000 kcal spaliłam. Wszystkie mięśnie mnie bolą Dobrze, że mam pracę fizyczną to przynajmniej spalę to wszystko
A te moje wyzwanie przysiadowe to nawet w pracy robię w takim pomieszczeniu jak nikt nie widzi ważne że zrobię

Stary 2013-04-12, 12:58   #2249
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail hehe ja mam taką fajniusią piżamkę od Tż, spodnie białe w duuużo różowo-czarnych serc a góra różowa i na dole ma serduszka sam mi kupił w zeszłym roku a teraz marudzi w skarpetkach nie umiem spać, nie zasnę w lecie śpię w bokserkach i króciutkich spodenkach, ale w zimie musi być mi cieplusio
A co do tych szamponów, jak dają sobie radę z domywaniem oleju z włosów? Bo czytałam na kwc, że nie chcą zmywać, a ja przed każdym myciem mam olej na włosach.

Makaron no u mnie wczoraj bez słońca było około 10 stopni, wydawało się ciepło, a tu masz
Hehe na pewno naszej Heroinki z ćwiczeniami nie dogonię jak mam zrobić za dużo to szybko się zniechęcam i lipa wtedy jest, bo przestaję całkowicie ćwiczyć
No a Heroine nic się nie odzywała, ale napiszę do niej co słychać i jak w pracy, jak się odezwie to dam znać
A oleju nie kupowałam, bo muszę wykończyć te co mam, żeby zrobić nowe zakupy tak sobie postanowiłam, że jak te kosmetyki do włosów wykończę to zamówię sobie coś na allegro, ze 2-3 olejki i może jakąś maskę/odżywkę
Miałam właśnie mówić, żebyś zrobiła fotkę i będziesz miała porównanie czy to cudo działa
Mam nadzieję, że Tż miał rację, bo chcę mieć moje 50 cm w udzie nie więcej a co do biegów to ja w szkole lubiłam biegać i zawsze byłam najlepsza z klasy, ale później mi się poprzestawiało a teraz jak jest to nie wiem, bo dawno nie biegałam

Zrobiłam Tżtowi spaghetti na obiad i zaraz sama zjem sobie miseczkę przepyszne wyszło a że ćwiczenia mam już z głowy ( jeszcze tylko hula hop ale to później ) to mogę sobie pozwolić
Stary 2013-04-12, 13:03   #2250
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy ja się trochę boję zamawiać na allegro, że w rzeczywistości nie będzie taka ładna jak na foto
Makaron na pewno niee nie mam wcale aż takich chudych, ba! wcale chude nie są, są normalne a co do grzywki to właśnie jestem na etapie zapuszczania miałam na skos wiele razy, ale teraz częściej chodzę w związanych włosach więc bez będzie mi wygodniej
Pipson za rowerek

100 ścisków agrafką
40 przysiadów
300 skoków na skakance
30 min kręcenia hula hop
wymachy 3 x 25 powtórzeń

Mi na zdjęciach tak nie widać cellulitu jak w rzeczywistości
No ja się nie raz nadziałam na allegro.
za ćwiczenia

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:

monia daj znać jak po siłowni z nową niemiecką koleżanką ćwiczenia siłowe i językowe = podwójne efekty a chipsy do piwnicy nie zeszły bo Tż je przyatakował a ja dziś wchłonęłam resztki

makaron 70kg żeś wymyśliła... ja mam mniej jak 60kg a wyglądam jakbym 2x makarony zjadła

pipson
meeedzik

dla wszystkich ćwiczących
za obżarstwo przed @
Też mam z tym problem więc Cię rozumiem. Chciałabym, żeby jajniki przed @ mną nie rządziły

za ćwiczenia

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Moja dzisiejsza spowiedz:
I- 2 kromki z szynka i pomidorem
II-cbulkeczka maslana z dzemem
III- kromka z szynka
IV- ziemniaczki odsmazone na lyzeczce oliwy pół jogutru nat, filet w panierce niestety
V- poł jogurtu nat.
Z ćwiczeń 2 godziny prasowania
Takie nie za bardzo dietetyczne to Twoje jedzenie- pieczywo, pieczywo, pieczywo, ziemniaki, filet w panierce, jog nat. Prawie same węgle, zero owoców i warzyw, za mało białka. (jog nat to węgle przypominam)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości