|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc to boje się wejść na wagę, bo bym sie jeszcze bardziej załamała ![]() ![]() Co nie, piękne czasy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
A no faktycznie :P ale ja myślałam że ty i tak mimo to chcesz wszystkie częsci sobie przejrzeć i poprzypominać wszystko ![]() No nie daj się choróbsku!!! Rutinoscorbin sobie kup i bierz po 3 tabletki 3 razy dziennie - świetnie pomaga! jak się lepiej poczujesz to zmniejsz do 2 tabletek dwa razy dziennie. Mąż jaki opiekuńczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() W ogóle to ja bym Ci w życiu nie dała 21 lat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() No mój śmiga rowerem bo auto i tak musi mi zostawiać - ja wożę dzieci do przedszkola. Do tej pory pociągiem jeżdził ale teraz woli rowerem bo ciepło się zrobiło. Mój mąż na początku też schudł sporo - 7 kilo!!! Ale później jak ja przyjechałam do niemiec i zaczęłam mu gotować to znowu troche przytył ![]() Noooo muszę sobie aparat w końcu kupić bo w telefonie to kiepskie te fotki wychodzą :/
![]() |
#2223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie jestem cięższa od tego osła, hehe ![]() A wiem, jak chce kupić alko to bez dowodu nikt mi nie chce sprzedać. Chyba, że kupuję u kasjerek, które mnie znają to wtedy wyjątkowo nie muszę sie legitymować ![]() Nie będziesz żałowała siłowni ![]() ![]() ![]() Nie pamiętam kiedy ostatnio auto prowadziłam.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zadomowienie
|
Czeeeeść jaka piękna pogoda
![]() ![]() ![]() Ja to zaraz się kładę spać bo padam na twarz, taki ciężki dzień dziś miałam. Tzn położę się jeśli moja kotka zrobi mi miejsce, bo jak na razie to zajmuje całe łóżko tak się rozwaliła ![]() Nadal mam zapał do ćwiczeń, cały dzień myślę o tym jakie ćwiczenia będę dziś robić. Może uda mi się jednak wcisnąć w tę spódnicę ![]() makaron wysłałam Ci zaproszenie bom strasznie ciekawa cożeś wymyśliła z tą swoją wagą ![]() ![]() monia ja nigdy bym nie uwierzyła że ojcu się coś odmieni na stare lata! Nawet rzuca palenie.. a kiedyś jak mu mówiłam żeby nie palił w kuchni to tak się na mnie darł że nie będę mu mówić co ma robić. Teraz woził mnie po lekarzach bo miałam ostatnio małe problemy, bez żadnego protestu a nawet sam się oferował. Pyta mnie co planuję później robić, czasem rzuci jakimś żartem. Jasne że nigdy nie będę z nim blisko, ale mam wrażenie że to jest inny człowiek. o kurczę to będzie dziś szaleństwo na siłowni! ![]() ![]() madziu naprawdę Ci w cm wzrosło udo? to ja już nie wiem czy ćwiczyć te ćwiczenia, bo robię też przysiady i wymachy nóg ![]() ![]() a w ogóle zapomniałam Ci wczoraj powiedzieć że masz śliczne włosy, jak to jest że ścinasz je a nic tego nie widać? ![]()
#2225 |
Zadomowienie
|
Monia, mam dzisiejsze foto w przymierzalni
![]() ![]() meedzik, 17 maja ![]() ![]() ![]() spieklam dupk.e dzis na solarium ![]() ![]()
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
Makaronie nie opowiadaj głupot, bo w życiu nie ważysz 70 kg, po zdjęciach i na Twój wzrost to ja bym Ci dała coś pomiędzy 55-60 kg nie więcej
![]() ![]() ![]() Źle siebie oceniasz, na pewno zbyt krytycznie ![]() co do grzywki to ja mam za rzadkie włosy, żeby zrobić sobie taką prostą ![]() ![]() Monia jaki piękny awatarek ![]() A co do Tż to mój mimo tego, że je i w pracy i w domu i słodkie i tłuste to kg mu teraz spadły. Przez week będę go musiała podtuczyć ![]() ![]() Cocktail następna co głupoty gada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oo to daj znać jak się maski i szampon spisał ![]() ![]() ![]() Mureczko u mnie też dziś nawet ładnie jest ![]() Właśnie nie wiem o co chodzi z tymi cm w udzie, nie wiem czemu mi wzrosło jak dopiero 3 dni ćwiczę ![]() Hehe jak nie widać, widać że obcinane, bo krótsze są ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Pipson w takim razie życzę powodzenia i trzymam kciuki ![]()
#2227 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja z kolei jestem dopiero na dniu 6 bo ciągle nie mam czasu. Już sobie powiedziałam że nawet w pracy będę robiła, bo na prawdę mam problem z płasko.du.piem przez to odchudzanie ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co włoski schną ale już wydają się miękkie ![]() Kupiłam tez ten szampon morela i pszenica, maske z alterry granat i aloes ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny! Nie miałam za bardzo czasu. Dziś was tak na szybko przeczytałam, ale będę musiała zaraz lecieć do się kąpać itd.
Straszny dziś dzień- cały dzień z małym potworem, a zaraz po tym do Maka... aż mnie głowa boli. Miałam silną chęć poćwiczyć, ale brak czasu, a poza tym właśnie spojrzałam na zewnątrz- leje ![]() Coś mi nie idą te ćwiczenia. Dziś zjadłam: śn- kromka chleba ciemnego z dżemem i 1/2 banana 150 6 pierogów z truskawkami i jogurtem waniliowym 400 obiad- tuńczyk z warzywami, makaronem pełnoziarnistym i pesto z chilli 450 Porażka wiem, już mam 1000 kcal a gdzie tam do końca dnia ![]() przed wyjściem coś zjem czyli ok 18- jogurt lub owoc ok 21-22 wrap lub sałatka. Czemu mi tak nie idzie ostatnio z dietą? ![]()
#2230 |
Zadomowienie
|
Meedzik Hmmm, wątpię, jedno moje udo= 2 Twoje
![]() ![]() Aj, kurcze to faktycznie nie za bardzo z grzywką ![]() ![]() Cindy Gdyby nie te pierogi to byłoby okej, nie ma tragedii, a następnym razem będzie lepiej!!! ![]() Wczoraj mi fajnie nauka szła, a dzisiaj nie mogę ![]() Mam postanowienie- będę wstawiać swoje jedzenie, żeby się pilnować ![]() I ŚN Herbata, kanapka z plastrem chudej szynki i chudym twarogiem II ŚN koktail banan+ mleko, śliwka, 2 kostki gorzkiej czekolady O warzywa na patelnie z dwoma jajkami, smażone na łyżce oliwy (mało tego było, dorzuciłam kromkę chleba) P kiwi, 2 kostki gorzkiej czekolady Na kolację albo kanapka z twarogiem albo pomidory w jogurcie nat z cebulą ![]() Czekolada, bo usiłowałam sie uczyć ![]() TŻ już wraca z pracy, to za jakąs godzinkę lecimy biegać ![]()
![]() |
#2231 |
Zadomowienie
|
melduje 45 min na rowerku
![]()
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
Ooooj dobre efkty
![]() Jak ja wypiję winko przy nauce, to od razu lepiej mi się czyta ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cockatil Fajne zakupy ![]()
#2233 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Haha, nieeee, ja nie mogę pić przy nauce bo zaraz zasypiam :P
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |||
Zakorzenienie
|
Monia Można powiedziec że robię całe 1,5 etatu
![]() ![]() Nie chudnę, spokojnie, jadam jeszcze ![]() ![]() Fajna opcja z siłownią ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() taaaaaki spaślak jesteś, że na monitorze mi się nie zmieściłaś ![]() hiehiehie:P Nie przesadzaj ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Bo siię nie starasz ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Dobra, teraz czas na chillout, a potem do nauki ![]() Na kolację planuje sałatkę- mix sałat, pomidor, ogórek, rzodkiewka, gotowane jajo, oliwa i przyprawy ![]() Może grzanki dorzucę... ![]()
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zjadłabym coś dobrego na kolacje tylko co ? jakieś pomysły? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
Cocktail a ja słyszałam na jakimś wątku, że właśnie cellu widać najlepiej na zdjęciach
![]() ![]() Cindy ja się trochę boję zamawiać na allegro, że w rzeczywistości nie będzie taka ładna jak na foto ![]() Makaron na pewno niee ![]() ![]() ![]() ![]() Pipson ![]() ![]() No to ja na dziś melduję : 100 ścisków agrafką 40 przysiadów 300 skoków na skakance 30 min kręcenia hula hop wymachy 3 x 25 powtórzeń rozchylanie nóg pod kątem 90 st 3 x 20 powtórzeń unoszenie bioder 3 x 15 powtórzeń ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cocktail mi Tż na kolację kupił bułkę słodka z serem od Juziuka ![]() ![]() ![]() ![]()
#2237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym zjadła pączka albo bułke z karmelem ![]() ![]() Ja tak jajka na kanapce raczej nie jem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Wróciłam do domu i padłam na łóżko i do 19 pospałam ![]() Wczoraj tłuste nugetsiki a dziś dopadłam orzeszki nerkowca i resztkę chipsów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj 3x tifany a dziś 150 przysiadów i zaraz tifoczki zrobię ![]() Wyżaliłam się a jutro ukoję hormonalne humorki na zakupach w big city ![]() Cocktail bardzo ładne kompleciki ![]() ![]() monia daj znać jak po siłowni z nową niemiecką koleżanką ![]() ![]() ![]() makaron 70kg ![]() ![]() pipson ![]() meeedzik ![]() ![]()
#2239 |
Zakorzenienie
|
Moja dzisiejsza spowiedz:
I- 2 kromki z szynka i pomidorem II-cbulkeczka maslana z dzemem III- kromka z szynka IV- ziemniaczki odsmazone na lyzeczce oliwy pół jogutru nat, filet w panierce niestety ![]() V- poł jogurtu nat. Z ćwiczeń 2 godziny prasowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Zadomowienie
|
madziu zrobię za tydzień zdjęcie i wstawię w porównaniu sprzed roku
![]() ![]() W końcu nie spałam i teraz ledwo żyję ![]() ![]() ![]() Dieta OK i ćwiczenia też : 30min hh, 8min abs, wymachy nóg, przysiady, nożyce
#2241 |
Wtajemniczenie
|
Czekam na bicie a baciki nie nadchodzą
![]() Zrobiłam 3x tifoczki jak sobie obiecałam i powiem, że ponownie czuje mięśnie jak miesiąc temu po 1 razie ![]() Tak bardzo bym chciała do lata te 55 kg ważyć - wiem, że to dla większości Was (tych mojego wzrostu ![]() ![]() czbasia ja to minuty spędzone na prasowaniu wspominam gorzej jak kilera czy turbo ![]() ![]() ![]() murka ![]() ![]() ![]()
#2242 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2243 |
Zadomowienie
|
Ja tylko szybko melduje, że wczoraj pobiegane 20 min, na kolacje pomidory z jogurtem naturalnym i cebulą
![]() A teraz spadam do pracy.
![]() |
#2244 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj tam ja we wtorek też wciągnęłam paczke chipsów wiec nie jesteś sama ![]() A na bielizne sie skuś nic tak nie poprawia humoru jak świadomość, że masz coś ładnego na sobie a tylko ty wiesz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja miałam iść na zajęcia Tż mnie obudził rano wypiłam z nim kawe zjadłam rogalika i poszłam spać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() ![]() ![]() Tż mnie trochę uspokoił z tym moim wzrostem cm w udach, powiedział że to nie możliwe, że w 3 dni mam prawie 2 cm więcej, że to od ćwiczeń mięśnie 'ożyły' te które nie były używane do tej pory, ale jak nadal będę regularnie ćwiczyć to nóżki się wysmuklą ![]() ![]() Cocktail jak się spisują szampony z alterry? kiedyś czytałam na wątku włosowym, że jakiż z kofeiną z alterry jest dobry, on ponoć na wypadanie włosów jest ![]() ![]() Hehe a odnośnie te bielizny, Tż ostatnio wymyślił, że musi kupić mi pończochy i w takich sexi pończoszkach i sexi bieliźnie mam się kłaść do łóżka, a nie w mojej sexi piżamce w serduszka ![]() ![]() Mureczko może spróbuj tego olejku z Green Pharmacy łopianowy, wiem że jest też taki który pomaga z łupieżem, bo tam są 3 do wyboru, jeden na porost, drugi na wypadanie i ten trzecie chyba na łupież ![]() ![]() Włoski na bank masz piękne jak zwykle i mi tu głupot nie opowiadaj ![]() Oo super, że byłaś u bobaska i w dodatku trafiłaś na jakiś poród ![]() ![]() ![]() Margotku jesteś przed @ więc batów nie będzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zosieńko współczuję Ci tej kłótni z Tż ![]() ![]() ![]() Czbasia podziwiam Cie za to prasowanie ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Makaron ![]() ![]() ![]()
#2246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Taaa mój Tż też marudzi, że śpie w piżamie i skarpetach jak stara babka. Mimo że śpie w krótkich, jedynie mam zakaz na moją ciepłą polarową piżamkę dlatego zostawiłam ją w domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może coś w tym jest ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() Uuu, to widzę było trochę chłodniej u Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() Wrzucam fotkę zdjęć włosó, coraz gorzej sie wywijają i wygladają, jakby były krzywo obciete na końcu, a nie są ![]() Jak znajdę czas to muszę iść w końcu do fryzjera. Podetnę końcówki w takie U właśnie delikatne i lekko pocieniuje, żeby się w fale układały jakoś przyzwoicie, bo proste to one chyba nie będą ![]() Jeszcze się niałam zapytać, Meedzik, Ty kupowałaś olej lniany w Biedronce? ![]() Dzisiaj mnie puścili 2 godz wcześniej. No i dobrze ![]() ![]() ![]() Wczoraj TŻ obfocił mi tłuszcz z każdej strony, dałam sobie na tapetę (odrazu apetyt na śmieci mija ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślałam, że najem się tymi pierogami dlatego to zjadłam jako obiad, ale potem byłam głodna i musiałam wymyślić coś zdrowego i sycącego. Nie dość że tuńczyk był pyszny, to jeszcze nie czułam głodu godzinami, polecam ![]() Wieczorem miałam strasznie, bo przerwę miałam 2 godz później niż zawsze i żołądek mi aż wykręcało, taka głodna byłam. Zjadłam wrapa i czułam się z kolei tak najedzona, że szok. Takim sposobem zmniejszyłam sobie żołądek mimowolnie ![]() ![]() Zazdroszczę Ci tych biegów z TŻtem ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Heh dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() A te moje wyzwanie przysiadowe to nawet w pracy robię w takim pomieszczeniu jak nikt nie widzi ![]() ![]()
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
Cocktail hehe ja mam taką fajniusią piżamkę od Tż, spodnie białe w duuużo różowo-czarnych serc a góra różowa i na dole ma serduszka
![]() ![]() ![]() ![]() A co do tych szamponów, jak dają sobie radę z domywaniem oleju z włosów? Bo czytałam na kwc, że nie chcą zmywać, a ja przed każdym myciem mam olej na włosach. Makaron no u mnie wczoraj bez słońca było około 10 stopni, wydawało się ciepło, a tu masz ![]() Hehe na pewno naszej Heroinki z ćwiczeniami nie dogonię ![]() ![]() No a Heroine nic się nie odzywała, ale napiszę do niej co słychać i jak w pracy, jak się odezwie to dam znać ![]() A oleju nie kupowałam, bo muszę wykończyć te co mam, żeby zrobić nowe zakupy ![]() ![]() Miałam właśnie mówić, żebyś zrobiła fotkę i będziesz miała porównanie czy to cudo działa ![]() Mam nadzieję, że Tż miał rację, bo chcę mieć moje 50 cm w udzie ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobiłam Tżtowi spaghetti na obiad i zaraz sama zjem sobie miseczkę ![]() ![]() ![]()
#2250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja się nie raz nadziałam na allegro. ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]() Też mam z tym problem więc Cię rozumiem. Chciałabym, żeby jajniki przed @ mną nie rządziły ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Takie nie za bardzo dietetyczne to Twoje jedzenie- pieczywo, pieczywo, pieczywo, ziemniaki, filet w panierce, jog nat. Prawie same węgle, zero owoców i warzyw, za mało białka. (jog nat to węgle przypominam)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.