|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Ach dziewczyny gdzie wy te ciuszki znajdujecie? GENIALNE! Ja byłam dzisiaj na bardzo małych łowach, bo dosłownie kilka minut, ale też bluzeczkę jedną znalazłam
choć u mnie drożej niż u was jakoś w każdym razie jestem oczarowana tymi ciuchami ze zdjęć
|
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też się szykuję do kupna (a raczej muszę kogoś poprosić bo akurat wyjeżdżam... :/)
i'm just standing here being a horse and a wizard Edytowane przez abiblabla Czas edycji: 2013-04-11 o 23:54 |
|
|
|
|
#3393 |
|
Konto usunięte
|
ja kupiłam stringi nowe z metką jakiś czas temu, ale ich nie noszę. Nie mogę się przełamać.
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio w sh przeglądnęłam kosz z bielizną w poszukiwaniu jakiegoś formowego staniczka, ale... jakoś tak się zbrzydziłam
|
|
|
|
#3395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kla ski:![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
ja cie....gacie spadają![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- [1=c4a3d6f8c9e736e6a222ae4 19d5e7da46cef81b9_611456a 460e8f;40257523]D -torebka nieznanej mi firmy - 5.50zł -wcześniej pisałam że żałowałam że nie kupiłam tej sukienki, no i patrzę dziś jest -bolerko do sukienki - 12.50zł -z jednej strony bluza, z drugiej kurtka Nike dla tż - 3zł[/QUOTE] Torebka "alaganska" , sukienka wcale nie tandetna a razem z bolerkiem tworzą super duo a mój TŻ to tez by się ucieszył z takiej bluzo-kurtki zwłaszcza za takie grosze![]()
|
||
|
|
|
#3396 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4026565 4]Ja też bym chciała taki wieszak ^^ już od dłuższego czasu szykuję się, żeby go kupić. Może pozwoli mi to trochę uporządkować pokój.[/QUOTE]
Myślę, że to nie do końca dla zakupoholiczek lumpeksowych. Sama miałam taki i niestety krótko wytrzymał. Mój był z Ikei za jakieś grosze. Dokładnie tak samo się na boki wywijał i musiałam paskami skórzanymi do półek w garderobie go mocować. Maksymalne obciążenie to chyba ok. 15kg więc to trochę mało. Kupiłam więc nowe wieszaki, żeby do ściany przymocować i ...po 3 miesiącach słyszę nagle rumor dobiegający z garderoby, wchodzę i patrzę a tu ładnie się oderwał od ściany częściowo z regipsów ![]() Dlatego dziewczyny pomyślcie, może w okolicy jest jakiś znajomy stolarz, który wam zrobi solidniejszy na wzór tych sklepowych ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() Nie wyobrażam sobie kupowania innej bielizny a tym bardziej majtek |
|
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to raczej rodzaj ekspozycji najulubieńszych ostatnio cichów + małe torebki, czy buty, tak żeby oko cieszyło i było pod ręką no ale to przynajmniej ja w takiej roli widzę ten wieszak. mają go ze dwie moje koleżanki i sprawdza się
i'm just standing here being a horse and a wizard Edytowane przez abiblabla Czas edycji: 2013-04-12 o 09:33 |
|
|
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podoba mi się takie coś jako element dekoracji wnętrza. Jestem jednak świadoma, że będę musiała pozbyć się wielu lumpeksowych rzeczy, bo muszę zrobić miejsce na inne. Spodziewajcie się letniej wyprzedaży. ![]() Chyba muszę zacząć kupować bardziej eleganckie rzeczy. Koszule, ze 2 marynarki, teraz poluję na ładną torebkę (ale na Allegro). W SH nie umiem szukać koszul i marynarek, zazwyczaj są niemodne albo... brudne.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. |
|
|
|
|
#3402 |
|
Przyczajenie
|
Ja to sobie ostatnio kupiłam skórzany płaszcz i torebkę Jimmy Choo (ramona). Cieszyłam się jak dziecko wydając na wszystko 45 złotych
![]() Teraz jeszcze tylko butki i można ruszać w miasto ![]() http://www.demus-zegarki.pl/pol_m_Ze...oste-1202.html |
|
|
|
#3403 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam kilka naprawdę świetnych stanków z sh. Bo jeśli kupujemy bluzki, to dlaczego nie staniki
. Wszystkie, które tam kupiłam są dobrych firm, w moim rozmiarze, kupowałam tylko takie w doskonałym stanie. I płaciłam 5zł zamiast 160 w sklepie Ale żeby sobie znaleźć takie perełki nie raz trzeba się przekopać przez stos porozciąganego, zszarzałego badziewia. W niektórych sh są nawet wymieszane z majtkami![]() Majtki kupiłam raz- były z papierowymi metkami, skarpetki też- takie z metkami. Noszonych skarpetek, majtek, spodni od piżamy bym nie tknęła. Chodzę na dostawy do takiego małego fajnego lumpka, i tam zawsze jakieś starsze panie wykupują używane majty i zmechacone rajstopy, czasami zdarzają się jakieś napoczęte kosmetyki, a te baby je sobie dosłownie wydzierają. |
|
|
|
#3404 |
|
Żona Gargamel
|
Ja mam mnóstwo staników z lumpa, akurat tu nie ma się czym brzydzić, piersi sucha rzecz haha
![]() Majtki w życiu, jak widzę jak ludzie w nich grzebią to ![]() W ogóle takie coś nie powinno być wystawiane... |
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też dorwałam ale faktycznie już był przebrany towarchociaż tych spodni jeszcze sporo nawet było
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Moja pierwsza i jedyna od kilku tygodni zdobycz ![]() Jak pomyśle sobie, że rok temu za "płaszczyk" sięgający ledwie do połowy tyłka zapłaciłam w H&M 199 zł to Lindex 80% wełny więc naprawdę przyzwoity noi świetny krój (bufki, taliowany) tylko zastanawiam sie nad zmianą guzików na złote...a koszt 38 zł wiem, że to mało na czasie zakup, ale jak przymierzyłam to już nie mogłam go odwiesić
|
|
|
|
#3407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale oddałam siostrze![]() świetne łowy dziewczęta, nie będę już cytować bo za dużo tego
|
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę, że za płaszczyk i to taki ładny wcale nie dużo zapłaciłaś... widziałam płaszczyki z sh nawet za 80 zł z atmosphere a wcale nie były jakieś specjalnie ładne
|
|
|
|
|
#3409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio widziałam trencz RI panterkowy wątpliwej urody za 80 zł masakra jakby był nawet nowy z metkami to bym go nie wzięla.. |
|
|
|
|
#3411 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny gratuluję i zazdroszczę większości ciuszków. Z tej zazdrości w pon. idę na dostawę
|
|
|
|
#3412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cena moim zdaniem tez dobra, raz, że wiadomo ile się "normalnie" płaci za płaszczyk, a dwa u mnie na wagę wychodzą podobnie, a teraz to i pewnie więcej, bo kg poszedł w górę. Nie na czasie zakup, ale ja też kupiłam jakoś tak płaszcz na zimę i musiał odczekać swoje, później byłam z niego bardzo zadowolona i służy mi już 2 albo 3 sezon na zmianę z innymi ![]() A guziki można zmienić, przeważnie to one nadają charakter
|
|
|
#3413 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3414 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dlatego też chce, żeby był przede wszystkim tani i w czarnym kolorze. Już nawet mam miejsce na niego. Pozwoli to też częściej chodzić w pewnych ubraniach, bo będą bardziej widoczne, ale to głównie sukienki i bluzki. Od kurtek czy płaszczy mam szafę i niech ona się zajmie ciężkimi rzeczami. Ja mam kilka staników z sh. Jest mi zwyczajnie szkoda wydawać kasę na te ze sklepu. Tymbardziej, że te z lepszych firm i dobre rozmiarowo są bardzo drogie
|
|
|
|
|
#3415 |
|
Raczkowanie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4027577 5]W pełni popieram Twoje zdanie
dlatego też chce, żeby był przede wszystkim tani i w czarnym kolorze. Już nawet mam miejsce na niego. Pozwoli to też częściej chodzić w pewnych ubraniach, bo będą bardziej widoczne, ale to głównie sukienki i bluzki. Od kurtek czy płaszczy mam szafę i niech ona się zajmie ciężkimi rzeczami. Ja mam kilka staników z sh. Jest mi zwyczajnie szkoda wydawać kasę na te ze sklepu. Tymbardziej, że te z lepszych firm i dobre rozmiarowo są bardzo drogie [/QUOTE]gorzej jak ktoś ma dużo ulubionych rzeczy jak JA, hahaha uwierzcie, że moje wszystkie swetry mają miejsce w szafie, kurtki wiszą na wieszaku w przedpokoju (no z wyjątkiem wiosennych, bo teraz nie nie przyszła pora), a wieszak i tak nie daje rady
RAINBOW LIPSTICK Edytowane przez kolorove Czas edycji: 2013-04-12 o 15:45 |
|
|
|
#3416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3417 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w tamtym roku tez kupowalam taki stojacy wieszak, myslalam, ze "przeciez wiele rzeczy na nim nie powiesze, ot sukieneczki jakies ladne letnie, bedzie dekoracja i podreczna szafa", obecnie jest calllutenki zapchany, nawet juz rzucam na niego, bo sie nie miesci nic wiecej" moj jest z ikei za jakies 70zl, wiec nie narzekam, jest bardzo masywny i stabilny, nie przewraca sie
|
|
|
|
|
#3418 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny Co myslicie o tym żakiecie ? Dorwałam podobny :P Warehouse. |
||
|
|
|
#3419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i każda koszulka, bluzeczka osobno jest leciutka, ale jak się to wszystko powiesi to okazuje się ciężkie jak cholera ja niestety pozwoliłam mojej mamie kupić wieszak i to był mój błąd, już jak go rozpakowałam wiedziałam, że będzie niestabilny trzeba uważać i patrzeć co się kupuje niestety
|
|
#3420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś wybrałam się na dostawę i niestety niezbyt mi się to spodobało, ponieważ było dużo ludzi, strasznie się pchali i wszystko wybrane. Zakupiłam dzis tylko 2 rzeczy: - kopertówka 13 zł - żakiecik z wstążką H&M 6 zł ( na zdjęciu wygląda trochę jak szlafrok, bo jest strasznie niefotogeniczny, na żywo jest uroczy)
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

choć u mnie drożej niż u was jakoś
w każdym razie jestem oczarowana tymi ciuchami ze zdjęć 

(a raczej muszę kogoś poprosić bo akurat wyjeżdżam... :/)

kla ski:

no ale to przynajmniej ja w takiej roli widzę ten wieszak. mają go ze dwie moje koleżanki i sprawdza się

ale faktycznie już był przebrany towar