Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-11, 23:24   #3391
CoolVibe
Raczkowanie

Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX

Ach dziewczyny gdzie wy te ciuszki znajdujecie? GENIALNE! Ja byłam dzisiaj na bardzo małych łowach, bo dosłownie kilka minut, ale też bluzeczkę jedną znalazłam choć u mnie drożej niż u was jakoś w każdym razie jestem oczarowana tymi ciuchami ze zdjęć Życzę wszystkim udanych łowów w najbliższym czasie
CoolVibe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-11, 23:52   #3392
abiblabla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trupiegi Pokaż wiadomość
W Lidlu teraz są za 70 zł. Podejrzewam, że będą tylko w tym tygodniu.
dziewczyny dam wam po cichu cynk ze od 18 kwietnia takie wieszaki mają być przecenione w Jysku, na bodajże 30 i 35 zł (teraz chyba są po 60 (białe) i 65 czarne, ponoć lepsiejsze)
też się szykuję do kupna (a raczej muszę kogoś poprosić bo akurat wyjeżdżam... :/)

Edytowane przez abiblabla
Czas edycji: 2013-04-11 o 23:54
abiblabla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 07:34   #3393
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Ohyda, w życiu nie nałożyłabym majtek ani stringów po kimś.
Buty, rajstopy, skarpety i majtki to rzeczy, które kupuję w sklepach i koniec kropka. Nie wiem, co musiałoby się stać, żebym nałożyła stringi z sh, używane, po kimś
ja kupiłam stringi nowe z metką jakiś czas temu, ale ich nie noszę. Nie mogę się przełamać.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 08:51   #3394
Kisame
Zakorzenienie

Ja ostatnio w sh przeglądnęłam kosz z bielizną w poszukiwaniu jakiegoś formowego staniczka, ale... jakoś tak się zbrzydziłam

Jeśli coś kochasz, puść to wolno
-jeśli wróci, jest Twoje,
-jeśli nie, nigdy Twoim nie było.
Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Kisame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 09:08   #3395
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gladys Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze

Sukienka Papaya
Kurtka logg H&M
Rurki TopShop

Koszula dla tż Gant bardzo chętnie przerobiłabym ją na siebie
Ja pierniczę-za przeproszeniem jakie fajne!!!!!!!!!!!!!!!kla ski:

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez 89szalona89 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny to się już nazywa zakupoholizm lub ciuchoholizm...
Z domu mnie niedługo wyrzucą...
Dzisiejsze:
1. Bluzka w maki F&F- 2zł
2. Sukienka Denin Co- 2zł
3. Sukienka no name 5 zł
4. Koszula błękitna w jasne paseczki z Denin Co
- 5 zł
Ogólnie dzisiaj dostawa, ale słabiutka była. Może i dobrze, bo troszkę przesadziłam ostatnio
GUL mi z gardła rzucił się na gały!!!!!!!!!!!!!!!!:brzy dal:ja cie....gacie spadają

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

[1=c4a3d6f8c9e736e6a222ae4 19d5e7da46cef81b9_611456a 460e8f;40257523]D
-torebka nieznanej mi firmy - 5.50zł
-wcześniej pisałam że żałowałam że nie kupiłam tej sukienki, no i patrzę dziś jest taka sama, tylko powiedzcie czy nie jest tandetna??- 12.50zł
-bolerko do sukienki - 12.50zł
-z jednej strony bluza, z drugiej kurtka Nike dla tż - 3zł[/QUOTE]

Torebka "alaganska" , sukienka wcale nie tandetna a razem z bolerkiem tworzą super duo a mój TŻ to tez by się ucieszył z takiej bluzo-kurtki zwłaszcza za takie grosze
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 09:09   #3396
e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez abiblabla Pokaż wiadomość
dziewczyny dam wam po cichu cynk ze od 18 kwietnia takie wieszaki mają być przecenione w Jysku, na bodajże 30 i 35 zł (teraz chyba są po 60 (białe) i 65 czarne, ponoć lepsiejsze)
też się szykuję do kupna (a raczej muszę kogoś poprosić bo akurat wyjeżdżam... :/)
Myślałam o Ikei, ale może się skuszę na ten
e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 09:11   #3397
89szalona89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
Ja pierniczę-za przeproszeniem jakie fajne!!!!!!!!!!!!!!!kla ski:

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

GUL mi z gardła rzucił się na gały!!!!!!!!!!!!!!!!:brzy dal:ja cie....gacie spadają

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Hahaha dziękuję
89szalona89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 09:24   #3398
Natuś-77
Zakorzenienie

[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4026565 4]Ja też bym chciała taki wieszak ^^ już od dłuższego czasu szykuję się, żeby go kupić. Może pozwoli mi to trochę uporządkować pokój.[/QUOTE]

Myślę, że to nie do końca dla zakupoholiczek lumpeksowych. Sama miałam taki i niestety krótko wytrzymał. Mój był z Ikei za jakieś grosze. Dokładnie tak samo się na boki wywijał i musiałam paskami skórzanymi do półek w garderobie go mocować. Maksymalne obciążenie to chyba ok. 15kg więc to trochę mało. Kupiłam więc nowe wieszaki, żeby do ściany przymocować i ...po 3 miesiącach słyszę nagle rumor dobiegający z garderoby, wchodzę i patrzę a tu ładnie się oderwał od ściany częściowo z regipsów No to nie było bata, trzeba było całą garderobę przemeblować a mojego TŻ czeka gipsowanie i naprawa ścianki

Dlatego dziewczyny pomyślcie, może w okolicy jest jakiś znajomy stolarz, który wam zrobi solidniejszy na wzór tych sklepowych

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Kisame Pokaż wiadomość
Ja ostatnio w sh przeglądnęłam kosz z bielizną w poszukiwaniu jakiegoś formowego staniczka, ale... jakoś tak się zbrzydziłam
kupiłam tylko raz taki sexy gorsecik oczywiście z metkami, czarny z bordowymi wstawkami na haftki. Fikuśnik z dwa razy miałam na sobie, ale szybko mój TŻ się nim uporał

Nie wyobrażam sobie kupowania innej bielizny a tym bardziej majtek
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 09:32   #3399
abiblabla
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że to nie do końca dla zakupoholiczek lumpeksowych. Sama miałam taki i niestety krótko wytrzymał. Mój był z Ikei za jakieś grosze. Dokładnie tak samo się na boki wywijał i musiałam paskami skórzanymi do półek w garderobie go mocować. Maksymalne obciążenie to chyba ok. 15kg więc to trochę mało. Kupiłam więc nowe wieszaki, żeby do ściany przymocować i ...po 3 miesiącach słyszę nagle rumor dobiegający z garderoby, wchodzę i patrzę a tu ładnie się oderwał od ściany częściowo z regipsów No to nie było bata, trzeba było całą garderobę przemeblować a mojego TŻ czeka gipsowanie i naprawa ścianki
ee ale ja nie wyobrażam sobie wieszania na takim wieszaku niewiadomo ile, ciasno jak w lumpeksie dla mnie to raczej rodzaj ekspozycji najulubieńszych ostatnio cichów + małe torebki, czy buty, tak żeby oko cieszyło i było pod ręką no ale to przynajmniej ja w takiej roli widzę ten wieszak. mają go ze dwie moje koleżanki i sprawdza się także jestem pewna że przy takim użyciu będzie ok

Edytowane przez abiblabla
Czas edycji: 2013-04-12 o 09:33
abiblabla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 09:39   #3400
Kisame
Zakorzenienie

Cytat:

Dlatego dziewczyny pomyślcie, może w okolicy jest jakiś znajomy stolarz, który wam zrobi solidniejszy na wzór tych sklepowych

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

kupiłam tylko raz taki sexy gorsecik oczywiście z metkami, czarny z bordowymi wstawkami na haftki. Fikuśnik z dwa razy miałam na sobie, ale szybko mój TŻ się nim uporał

Nie wyobrażam sobie kupowania innej bielizny a tym bardziej majtek
ja również raczej nigdy nie odważę się kupić bielizny w sh

Jeśli coś kochasz, puść to wolno
-jeśli wróci, jest Twoje,
-jeśli nie, nigdy Twoim nie było.
Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Kisame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 09:55   #3401
trupiegi
Zadomowienie

Cytat:
ee ale ja nie wyobrażam sobie wieszania na takim wieszaku niewiadomo ile, ciasno jak w lumpeksie dla mnie to raczej rodzaj ekspozycji najulubieńszych ostatnio cichów + małe torebki, czy buty, tak żeby oko cieszyło i było pod ręką no ale to przynajmniej ja w takiej roli widzę ten wieszak. mają go ze dwie moje koleżanki i sprawdza się także jestem pewna że przy takim użyciu będzie ok
Mam podobny plan. Po ukończeniu studiów planuję przejściowo pomieszkać z mamą i wyżuram 1 szafę na płaszcze i kurtki, a wieszak przeznaczę na delikatne bluzki i sukienki.
Podoba mi się takie coś jako element dekoracji wnętrza. Jestem jednak świadoma, że będę musiała pozbyć się wielu lumpeksowych rzeczy, bo muszę zrobić miejsce na inne. Spodziewajcie się letniej wyprzedaży.
Chyba muszę zacząć kupować bardziej eleganckie rzeczy. Koszule, ze 2 marynarki, teraz poluję na ładną torebkę (ale na Allegro). W SH nie umiem szukać koszul i marynarek, zazwyczaj są niemodne albo... brudne.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek.
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 10:11   #3402
Karolan
Przyczajenie

Ja to sobie ostatnio kupiłam skórzany płaszcz i torebkę Jimmy Choo (ramona). Cieszyłam się jak dziecko wydając na wszystko 45 złotych
Teraz jeszcze tylko butki i można ruszać w miasto

http://www.demus-zegarki.pl/pol_m_Ze...oste-1202.html
Karolan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 10:53   #3403
Catkate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kisame Pokaż wiadomość
ja również raczej nigdy nie odważę się kupić bielizny w sh
Ja mam kilka naprawdę świetnych stanków z sh. Bo jeśli kupujemy bluzki, to dlaczego nie staniki . Wszystkie, które tam kupiłam są dobrych firm, w moim rozmiarze, kupowałam tylko takie w doskonałym stanie. I płaciłam 5zł zamiast 160 w sklepie Ale żeby sobie znaleźć takie perełki nie raz trzeba się przekopać przez stos porozciąganego, zszarzałego badziewia. W niektórych sh są nawet wymieszane z majtkami
Majtki kupiłam raz- były z papierowymi metkami, skarpetki też- takie z metkami. Noszonych skarpetek, majtek, spodni od piżamy bym nie tknęła. Chodzę na dostawy do takiego małego fajnego lumpka, i tam zawsze jakieś starsze panie wykupują używane majty i zmechacone rajstopy, czasami zdarzają się jakieś napoczęte kosmetyki, a te baby je sobie dosłownie wydzierają.
Catkate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 11:11   #3404
smerfetk_a
Żona Gargamel

Ja mam mnóstwo staników z lumpa, akurat tu nie ma się czym brzydzić, piersi sucha rzecz haha
Majtki w życiu, jak widzę jak ludzie w nich grzebią to
W ogóle takie coś nie powinno być wystawiane...

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 11:23   #3405
ArabicPrincess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bernadka20 Pokaż wiadomość
W Lidlu trzeba być punkt 8. Przed pracą tatę poprosiłam, by mnie zawiózł. W ten o to sposób dorwałam spodnie
ja byłam po 10 i też dorwałam ale faktycznie już był przebrany towar
chociaż tych spodni jeszcze sporo nawet było

Life is a story written by Allah's hand

Instagram - PatrycjaLeila zapraszam

ArabicPrincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 13:32   #3406
candygirl666
Zakorzenienie

GG do candygirl666

Hej

Moja pierwsza i jedyna od kilku tygodni zdobycz
Jak pomyśle sobie, że rok temu za "płaszczyk" sięgający ledwie do połowy tyłka zapłaciłam w H&M 199 zł to

Lindex 80% wełny więc naprawdę przyzwoity noi świetny krój (bufki, taliowany) tylko zastanawiam sie nad zmianą guzików na złote...a koszt 38 zł wiem, że to mało na czasie zakup, ale jak przymierzyłam to już nie mogłam go odwiesić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 226[1].jpg (100,9 KB, 173 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 227[1].jpg (101,0 KB, 147 załadowań)

candygirl666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 13:49   #3407
mira_belle
Raczkowanie

Cytat:
Zdecydowanie Ochroniarz pełną parą

Czekamy na zdjęcia

O to moje zakupki:
1. Bluzka z kieszonką w paski Vero Moda Jeans 1zł/waga (obiecałam ze wstawie - miała dziurkę i dlatego za 1zł)
2. Koszula z pagonami ciemny beż (bez firmy metki wyciete) 3zł/szt

Fufka
W Lidlu trzeba być punkt 8. Przed pracą tatę poprosiłam, by mnie zawiózł. W ten o to sposób dorwałam spodnie
Miałam taką samą, też z lumpa ale oddałam siostrze

świetne łowy dziewczęta, nie będę już cytować bo za dużo tego
mira_belle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 13:53   #3408
afrodytek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez candygirl666 Pokaż wiadomość
Hej

Jak pomyśle sobie, że rok temu za "płaszczyk" sięgający ledwie do połowy tyłka zapłaciłam w H&M 199 zł to

Lindex 80% wełny więc naprawdę przyzwoity noi świetny krój (bufki, taliowany) tylko zastanawiam sie nad zmianą guzików na złote...a koszt 38 zł wiem, że to mało na czasie zakup, ale jak przymierzyłam to już nie mogłam go odwiesić
Podoba mi się myślę, że za płaszczyk i to taki ładny wcale nie dużo zapłaciłaś... widziałam płaszczyki z sh nawet za 80 zł z atmosphere a wcale nie były jakieś specjalnie ładne
afrodytek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 13:55   #3409
h0ldmebaby
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Ja mam mnóstwo staników z lumpa, akurat tu nie ma się czym brzydzić, piersi sucha rzecz haha
Majtki w życiu, jak widzę jak ludzie w nich grzebią to
W ogóle takie coś nie powinno być wystawiane...
Co do staników racja, moja siostra ostatnio dorwała np nowy z metkami za 9.50zł. a na metce oj coś grubo ponad 100zł. Ale używane też kupuje, sama mam pare.
h0ldmebaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 14:05   #3410
candygirl666
Zakorzenienie

GG do candygirl666

Cytat:
Napisane przez afrodytek Pokaż wiadomość
Podoba mi się myślę, że za płaszczyk i to taki ładny wcale nie dużo zapłaciłaś... widziałam płaszczyki z sh nawet za 80 zł z atmosphere a wcale nie były jakieś specjalnie ładne
Też tak uważam
Ostatnio widziałam trencz RI panterkowy wątpliwej urody za 80 zł masakra jakby był nawet nowy z metkami to bym go nie wzięla..

candygirl666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 14:07   #3411
HairMania
Wtajemniczenie

GG do HairMania

Dziewczyny gratuluję i zazdroszczę większości ciuszków. Z tej zazdrości w pon. idę na dostawę

Ja odpisuję u ciebie, Ty u mnie
HairMania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 14:54   #3412
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
Hej

udany zakup cena moim zdaniem tez dobra, raz, że wiadomo ile się "normalnie" płaci za płaszczyk, a dwa u mnie na wagę wychodzą podobnie, a teraz to i pewnie więcej, bo kg poszedł w górę.
Nie na czasie zakup, ale ja też kupiłam jakoś tak płaszcz na zimę i musiał odczekać swoje, później byłam z niego bardzo zadowolona i służy mi już 2 albo 3 sezon na zmianę z innymi
A guziki można zmienić, przeważnie to one nadają charakter
Stary 2013-04-12, 15:04   #3413
c4a3d6f8c9e736e6a222ae419d5e7da46cef81b9_611456a460e8f
Konto usunięte

Cytat:
Mialam na mysli majtusie, stringi itp...
Aaaa, nie kupiłabym majtek, ale stanik to tak, ale nie zniszczony lub z metką, na spadku to staniki są przemieszane z majtkami
c4a3d6f8c9e736e6a222ae419d5e7da46cef81b9_611456a460e8f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 15:31   #3414
e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2
Konto usunięte

Cytat:
W pełni popieram Twoje zdanie dlatego też chce, żeby był przede wszystkim tani i w czarnym kolorze. Już nawet mam miejsce na niego. Pozwoli to też częściej chodzić w pewnych ubraniach, bo będą bardziej widoczne, ale to głównie sukienki i bluzki. Od kurtek czy płaszczy mam szafę i niech ona się zajmie ciężkimi rzeczami.

Ja mam kilka staników z sh. Jest mi zwyczajnie szkoda wydawać kasę na te ze sklepu. Tymbardziej, że te z lepszych firm i dobre rozmiarowo są bardzo drogie
e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 15:41   #3415
kolorove
Raczkowanie

[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4027577 5]W pełni popieram Twoje zdanie dlatego też chce, żeby był przede wszystkim tani i w czarnym kolorze. Już nawet mam miejsce na niego. Pozwoli to też częściej chodzić w pewnych ubraniach, bo będą bardziej widoczne, ale to głównie sukienki i bluzki. Od kurtek czy płaszczy mam szafę i niech ona się zajmie ciężkimi rzeczami.

Ja mam kilka staników z sh. Jest mi zwyczajnie szkoda wydawać kasę na te ze sklepu. Tymbardziej, że te z lepszych firm i dobre rozmiarowo są bardzo drogie [/QUOTE]

gorzej jak ktoś ma dużo ulubionych rzeczy jak JA, hahaha uwierzcie, że moje wszystkie swetry mają miejsce w szafie, kurtki wiszą na wieszaku w przedpokoju (no z wyjątkiem wiosennych, bo teraz nie nie przyszła pora), a wieszak i tak nie daje rady

Edytowane przez kolorove
Czas edycji: 2013-04-12 o 15:45
kolorove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 16:08   #3416
aliiisss
Raczkowanie

Cytat:
w Ikei są za 25 , ja osobiście taki posiadam i na niego nie narzekam
aliiisss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 16:26   #3417
bo_inne_nicki_byly_zajete
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kolorove Pokaż wiadomość
gorzej jak ktoś ma dużo ulubionych rzeczy jak JA, hahaha uwierzcie, że moje wszystkie swetry mają miejsce w szafie, kurtki wiszą na wieszaku w przedpokoju (no z wyjątkiem wiosennych, bo teraz nie nie przyszła pora), a wieszak i tak nie daje rady
He he no dokładnie Ja w tamtym roku tez kupowalam taki stojacy wieszak, myslalam, ze "przeciez wiele rzeczy na nim nie powiesze, ot sukieneczki jakies ladne letnie, bedzie dekoracja i podreczna szafa", obecnie jest calllutenki zapchany, nawet juz rzucam na niego, bo sie nie miesci nic wiecej" moj jest z ikei za jakies 70zl, wiec nie narzekam, jest bardzo masywny i stabilny, nie przewraca sie
bo_inne_nicki_byly_zajete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 17:11   #3418
bernadka20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mira_belle Pokaż wiadomość
Miałam taką samą, też z lumpa ale oddałam siostrze

świetne łowy dziewczęta, nie będę już cytować bo za dużo tego
Bardzo lubię takie bawełniane bluzki

Cytat:
Napisane przez ArabicPrincess Pokaż wiadomość
ja byłam po 10 i też dorwałam ale faktycznie już był przebrany towar
chociaż tych spodni jeszcze sporo nawet było
U mnie o tej godzinie nie bylo nic

Dziewczyny
Co myslicie o tym żakiecie ? Dorwałam podobny :P
Warehouse.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 18A.jpg (81,9 KB, 68 załadowań)
Stop suszarce od końca czerwca 2010
Kantorzyca/Kantorka Zakonu Curlitanek
Masz naturalne, kręcone włosy?Zajrzyj koniecznie: FaQ, Pigułka
bernadka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-12, 17:15   #3419
kolorove
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bo_inne_nicki_byly_zajete Pokaż wiadomość
He he no dokładnie Ja w tamtym roku tez kupowalam taki stojacy wieszak, myslalam, ze "przeciez wiele rzeczy na nim nie powiesze, ot sukieneczki jakies ladne letnie, bedzie dekoracja i podreczna szafa", obecnie jest calllutenki zapchany, nawet juz rzucam na niego, bo sie nie miesci nic wiecej" moj jest z ikei za jakies 70zl, wiec nie narzekam, jest bardzo masywny i stabilny, nie przewraca sie
no tak niestety jest i każda koszulka, bluzeczka osobno jest leciutka, ale jak się to wszystko powiesi to okazuje się ciężkie jak cholera ja niestety pozwoliłam mojej mamie kupić wieszak i to był mój błąd, już jak go rozpakowałam wiedziałam, że będzie niestabilny trzeba uważać i patrzeć co się kupuje niestety
Stary 2013-04-12, 17:36   #3420
monia42210
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Bardzo ładny płaszczyk

Dziś wybrałam się na dostawę i niestety niezbyt mi się to spodobało, ponieważ było dużo ludzi, strasznie się pchali i wszystko wybrane.

Zakupiłam dzis tylko 2 rzeczy:
- kopertówka 13 zł
- żakiecik z wstążką H&M 6 zł ( na zdjęciu wygląda trochę jak szlafrok, bo jest strasznie niefotogeniczny, na żywo jest uroczy)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P120413_12.41.jpg (54,4 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P120413_12.43.jpg (49,8 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P120413_12.42_[02].jpg (52,1 KB, 47 załadowań)

Serialomaniaczka
monia42210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości