![]() |
#1351 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40264952]
Szklanka, chcesz namiar na dobrą, naprawdę dobrą rehabilitantkę w Chorzowie? 5 lat z Moniką pracowałam ![]() Co do spacerów - jak idę sama, to biorę audiobooka, ale za bardzo z kimś nie mam iść, mąż ew. lub mama czasem, w sumie nie mam żadnej koleżanki - bo dzieciowe nie w moim mieście, a niedzieciowe pracują. [/QUOTE] No pewnie, że chcę, dzięki! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | ||
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
fewcia trzymaj sie i nie obwiniaj. Bedzie dobrze z Blanka, najwazniejsze to szybko dzialac, wiec konsultuj, jak masz taka mozliwosc.
---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Cytat:
Ja nie szaja, ale grupe krwi najwczesniej po 6miesiacu zycia. Lekarz mi opowiadal, ze do tego czasu wynik moze byc zaklamany a jakos to sie ma do niedojrzalosci ukladu krwionosnego. Chociaz w Twoim przypadku nie ma innej mozliwosci, tylko 0. Yae jest dzien starsza od Oliwki, ale zachowuje sie podobnie. Wiecej spi w dzien niz do tej pory, aczkolwiek kiedy czuwa ma dobry humor i ochote na guganie. Wieczorem zasypianie trwa nieco dluzej niz zwykle. Wiec podobienstw jest sporo. Ciekawe jak u nawijki? ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
Yae tez dzielnie cwiczy, a wczoraj bawiac sie z tata trzymala ja wysoko w gorze przez dobra chwile. ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- treselle0 witam nowa mamusie! Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-04-12 o 01:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40264952]Meneq a widzisz, na Śląsku się w butach do mieszkania nie wchodzi
![]() Deli, biogaię dajesz niezależnie od boboticu - biogaia to probiotyk, nie lek. Można to podawać ogólnie profilaktycznie, ładnie usprawnia pracę jelit - przy dzieciach ulewających zalecana szczególnie - to jeszcze wiedza agatkowa ze szpitala ![]() Co do czytania - nie, specjalnie nie czytam, ale słucha gdy czytam Agatce, a najczęściej słucha jak śpiewam, bo ostatnio Agu ma fazę na "mamusiu zaśpiewaj mi" przed spaniem ![]() Szklanka, chcesz namiar na dobrą, naprawdę dobrą rehabilitantkę w Chorzowie? 5 lat z Moniką pracowałam ![]() Co do spacerów - jak idę sama, to biorę audiobooka, ale za bardzo z kimś nie mam iść, mąż ew. lub mama czasem, w sumie nie mam żadnej koleżanki - bo dzieciowe nie w moim mieście, a niedzieciowe pracują. A dzisiaj kolo 18 wyszłam z mamą, Agatką i Dorką w chuście na pocztę, od razu zaczeło kropić ![]() Aga, odnośnie pojemników na zabawki patrz tu ![]() a ja mam w pudełkach z ikei - osobno naczynia, osobno jedzonko, osobno kolejka drewniana, osobno duplo, i wielki pojemnik na pierdoły: http://www.twojpieknydom.pl/_var/gfx...c4f933ecd8.jpg tylko różowy, 50zł Fewciu, po tyłku chcesz? przecież ogrom dzieci pośladkowo ułożonych jest w normalnych, zdrowych ciążach gdzie mama nie leży! no proszę cię, już ty lepiej sluchaj nas a nie durnego gadania! Blogerko, morfo robi się po 3mcu życia, bo wówczas dziecko traci zapasy żelaza z życia płodowego jeszczce ![]() Marsi, tę biogaię trzeba dawać ok. 2 tygodni by była poprawa widoczna przy takich problemach. A debridad to taki lek na receptę na ulewania, problemy żołądkowe, kolki i tak dalej. Raz dziennie się to bodajże podaje.[/QUOTE] Naprawde na Slasku zdejmuje sie buty przed wejsciem do mieszkania? Mieszkalam pol roku na Slasku, odwiedzalam znajomych w Katowicach, Rybniku, Czeladzi, Gliwicach i Pyskowicach i nigdzie nie zdejmowalo sie butow!! Stad moje zdziwienie... Jeszcze nie bardzo jestem w temacie rozszerzania diety. Wiem tyle, ze zaleca sie rozpoczac u polrocznych dzieci. Jest tez tradycja, ze dziecko zaczyna jesc pokarmy stale w 100dni po urodzeniu, ale to jest zwiazane z ceremonia religijna w chramie shintoistycznym, podczas, ktorej prosi sie o zdrowie dla dziecka. Jeszcze doczytalam, ze to takze modlitwa o to, by nigdy glodu nie zaznalo. znajac Japonie pewnie nie istnieje rozpiska, kiedy co wprowadzac. Zwracaja szczegolna uwage na produkty sezonowe i tak w tym miesiacu na tapecie jest mloda kapusta. Ja bede sie posilkowac gazetka dzieciowa, w ktorej co miesiac sa podawane przepisy. Poza tym jest mozliwosc kupna gotowego jedzenia w sloiczkach, a nawet w tv widzialam, ze powstaly knajpy dla matek z dziecmi. I tak mama zamawia sobie normalny lunch a dla dziecka zestaw odpowiednio dobrany do jego wieku. Pierwsza z tych knajp powstala w moim regionie, to moze kiedys tam wpadne. Dla ciekawostki dolacze pare zdjec z dzieciowej gazetki. I tak pierwsze to przykladowe menu bazujace na mlodej kapuscie, drugie dodatki na ryzu dla roznych grup wiekowych niemowlakow, trzecie to propozycja tygodniowego menu dla dzieci w wieku 5-6miesiecy. (Jak bedziesz zainteresowane z jakich skaldnikow sa dania zrobione, to daj znaka). Poza tym roczna coreczka moich znajomych oczywiscie zjada te swoje papki, ale kosztuje jedzenia typowo dla doroslych rowniez. Japonczycy unikaja w tym wieku jedynie karmienia samym jajkiem oraz makaronem gryczanym. ImageUploadedByWizaz Forum1365728904.129238.jpg ImageUploadedByWizaz Forum1365728934.538209.jpg ImageUploadedByWizaz Forum1365728950.944698.jpg Yae pokochala pozytywke z projektorem, ktora dostala z Polski, tylko mnie dziwi dlaczego wygrywa takie smutne melodyjki - m.in. dwie zawsze sa grane podczas pozegnania zmarlego w kaplicy cmentarnej!!! Dzieci w takich "przebojach" gustuja? Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-04-12 o 02:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Ifwka, meneq moje dziecko tez spi sporo w ciagu dnia, do 16 wlasciwie caly czas z przerwami na zarelko i chwilowe rozgladanie. Guganiem srednio zainteresowany jest, ale ja bym tego nie wiazala ze skokiem, bo to wszystko u nas trwa od ok 2tyg.
A jesli chodzi o zasypianie to wiecie, ze u nas to temat rzeka ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-04-12 o 02:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() |
#1356 |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40266124]Z zaciskaniem piąstek zwracajcie uwagę - nie powinny być kciuki w środku schowane.[/QUOTE]
Nadia właśnie ciagle robi figę z makiem.. Znając życie ta nasza lekarka to zignoruje..
#1357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z iffwka reke sobie podac mozemy. Wczesniej przez tydzien dawala mi do wiwatu, to myslalam, ze to byl skok, a teraz sielanka. Nie wiem, obserwuje dalej... Dalej z tym spaniem tak zle? Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-04-12 o 03:11 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1358 |
Wtajemniczenie
|
No i skończyła się dobra passa w spaniu mojego dziecka-właśnie ją karmię a zasneła po 21:/
Ale to chyba kwestia tego że mało spała w dzień. Dziwne ale właśnie im więcej śpi w dzień tym lepiej śpi w nocy. Co do fryzury to zrobiłam sobie grzywkę i rozjaśniłam kolor-całkiem się sobie podobam ![]() Czy to normalne że moje dziecko się tak mocno ślini? I ta ślina jest taka gęsta i pienista,Blanka non stop coś żuje ,wystawia język i się ślini |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Zadomowienie
|
Moja Mala tez ciagle cos zuje, slini sie, puszcze banki buziakiem.
Dziewczyny czy Wasze maluchy tez tak placza przy wyciaganiu frida??ja juz mam dosc tej sapki, zwlaszcza w nocy jak sie budzi i trzeba wyciagac...jest mocny ryk!! ![]()
#1360 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40264952][B]
Aga, odnośnie pojemników na zabawki patrz tu ![]() a ja mam w pudełkach z ikei - osobno naczynia, osobno jedzonko, osobno kolejka drewniana, osobno duplo, i wielki pojemnik na pierdoły: http://www.twojpieknydom.pl/_var/gfx...c4f933ecd8.jpg tylko różowy, 50zł .[/QUOTE] Szaja ten na kółkach właśnie będzie w pepco za 40 zł Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tragedia. Po kapieli nie ma szans, ze zje z cyca. Tzn niby je, ale cuduje okropnie, wygina sie, skrzeczy, wiec dostaje mm, bo i on sie meczy i ja. W nocy tez swiruje z jedzeniem (co ciekawe w dzien je bez zarzutu). Ale najgorsze jest zasypianie. Dzis znow mial przerwe od 2:00 do 4:15. Ale wyglada na to, ze zaczyna sie do mnie niesmialo usmiechac!!! ![]() Ja oczywiste wyginam sie nad nim od killu tygodni i w koncu odwzajemnil mi to. Narazie delikatnie, ale za to 3 razy pod rzad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40266124]Z zaciskaniem piąstek zwracajcie uwagę - nie powinny być kciuki w środku schowane.[/QUOTE]
A o czym to świadczy? Bo moja jeśli już zaciska to właśnie kciuk schowany jest ! Ale częściej ma otwartą dłoń P.s. Już doczytałam. A powinnam się martwić też,bo generalnie.ona ma cały czas otwartą dłoń tylko jak się złości to zaciska i jak leży na brzuszku (muszę obczaic jak na brzuszku ma kciuka ) Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-04-12 o 06:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie ciezki przypadek, ale jak juz sie niesmialo usmiecha, to juz wkrotce pelna geba smiac sie bedzie. Nie wiem, czy juz wspominalam, ale Yae opanowala sztuke usmiechania sie, kiedy jestem juz u kresu sil. I wtedy niewiadomo skad nowe poklady energii sie pojawiaja. Nie poddawaj sie. U Ciebie tez tak bedzie. To chyba instynkt tak dziala, by w trudnych chwilach matka dziecka nie porzucila przypadkiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
Blogerko, Marsi, bardzo wspolczuje problewmow z ulewaniem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Lenova koniecznie sie potem pokaz ![]() Tez mysle nad dodaniem kapeczki blondu do wlosow bo sa taaaakie nijakie ![]() ![]() Kurcze, wyszlo nam, ze na chrzcinach bedzie prawie 30osob ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1365 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40263911]Zaraz was doczytam ale najpierw - koleżanka mi dała kawał.. ![]() Kazik od zawsze robił to co lubił: całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok. - Co ty do ☠☠☠☠y nędzy robisz w moim łóżku? I kim do cholery jesteś? - To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie - dodał. - Że co? Twierdzisz, że jestem martwy? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię! - To nie takie proste. Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie. Kazio pomyślał przez chwilę i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe. - Chcę powrócić jako kura - odpowiedział. W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut. - Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr. Jak ci się podoba bycie kurą? - No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje - Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko - Jak mam to zrobić? - Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle chlus i jajko było już na ziemi. - Łoł to było za☠☠☠iste - powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony: - Kazik co ty ☠☠☠☠a robisz? Obudź się! Zasrałeś całe łóżko! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40265311]Popatrzcie, jak śpią dzieci w holenderskich przedszkolach ![]() https://www.google.pl/search?q=buite...aQGYKHPYfqgMgM [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój Kubuś odkrył matę ![]() ![]() ![]() a dziś rano po karmieniu iloma uśmiechami mnie obdarzył ![]() ![]() Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-04-12 o 07:11 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
O wlasnie Fewciu, apropo lezenia, ja lezalam caluska ciaze.... Moooze bez dwoch tyg:P wiec to absolutnie nie Twoja wina!!!!!!!
M Pietraszko usypia sie sam - wklada piastke do buzi pociumka i spi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1367 | ||||
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
ale tak jak napisalas, to sa udzie niezyczliwi wiec zawsze wynajda cos na przekor Tobe, zeby tylko ci dopiec. na takich jest tylko jedna rada-trza miec ich glebokow d.pie! ![]() Cytat:
![]() Powodzenia na obronie! Cytat:
ja mam taka zwykla,z Bybyono za http://allegro.pl/waga-elektroniczna...150903552.html . jest do 50 kg wiec troche nam posluzy ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem dziewczyny jaka mam Wam dziękować za wsparcie?
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40264952] Fewciu, po tyłku chcesz? przecież ogrom dzieci pośladkowo ułożonych jest w normalnych, zdrowych ciążach gdzie mama nie leży! no proszę cię, już ty lepiej sluchaj nas a nie durnego gadania! [/QUOTE] Sprawiłaś,że się w końcu uśmiechnęłam... Dziękuję ![]() Blanka chyba też miała dość wrażeń wczoraj,zasnęła jak nigdy o 20i obudziła się dopiero przed 3. Tyle,że ja nie mogłam spać, zostawiłam ją w łóżku naszym na noc i patrzyłam na moją biedną kruszynkę ![]() Jaka piękna pogoda dzisiaj! Mamy już 12 st. Jak ubrać Małą na spacer? Kurcze, nie mam czapki cienkiej dla niej, tylko takie po kąpaniu cieniutkie. Może za zimno jej będzie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
zobaczcie co wczoraj znalezlismy z mezem w necie
http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...8&tx=49&ty=126 ![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...AwAg&iact=ricl ![]() ludzka fantazja nie ma granic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny,
Nie ma mnie ostatnio, bo mamy w domu kryzysową sytuację i mamy zamiar się wyprowadzać. Ogólnie jest wielka wojna i żyć się nie chce........... ![]() ![]() ![]() ![]() Jak się u nas unormuje, albo pójdziemy na nowe mieszkanie to się odezwe. Trzymajcie za nas kciuki, bo to co musimy teraz przeżywać z małym dzieckiiem to katastrofa... jak będzie lepiej to opowiem Wam historie co się tutaj dzieje.. normalnie bestseller by był... Pamiętam o Was. ślemy buziaczki ![]()
![]() |
#1372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fewciu ja zakładam grubszą czapeczkę od takiej bawełnianej z tym, że już nic innego nie zakładam na główkę ![]() dziewczyny zgadnijcie na kiedy mój Kubuś ma wyznaczonego urologa? na 4 listopada :/ nie ma to jak nasza wspaniała służba zdrowia ![]() Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-04-12 o 08:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja bym wzięła taką czapeczkę i tyle, ew. bluzę z kapturem. Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poki co nie nadrabiam bo czasu mi jakos ostatnio brak.... A dzisiejsza noc ![]() ![]() No i juz wieczorem odstawila taki ryk jakby ja ze skory obdzierali... Pierwsza jej taka akcja Wlasnie jak ubieracie dzieci jak cieplo tak? Moja wczoraj miala spodenki skarpetki dlugie body i wsadzilam ja w takiego pajaca ala kombinezon tylko taki cienki ten pajac i wlozylam do wozka gdzie mialam taki misiowy spiworek jakby no i czapa ale niedlugo bedzie jeszcze cieplej i nie wiem? Taka kurtawa bez podszewki i kocyk? Na body z dlugim? I jak spodenki to pod to rajstopki czy tylko skarpetki i buciki takie miekkie? Jam zielona ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1377 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
ja ubrałam wczoraj
![]() body z długim tshirt z krótkim ciepła polarkowa bluza czapeczka bawełniana na to kaptur z bluzy rajstopki skarpetki spodenki cieplejsze bez kocyka tylko z osłonką na wózek. Mały cieplutki ![]() Dzisiaj chyba kocyk dołożę bo słoneczka niet ![]() Debrah ale super ten Baby Esp, zakochana jestem ![]() ![]() ![]() ![]() Jak się wykupi wersję pełną to jest już na zawsze tak? Caławdeszczu, wow, współczuję ![]() ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-04-12 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 | |||
Zakorzenienie
|
Yyyyyy a co w tym dziwnego? Trudno żeby w buciorach po domu chodzic
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- u mnie też jest koszmar z tym ulewaniem :/ Na razie mam dawać Infacol ( ba ma też duże gazy) do 19ego ( bo wtedy mam szczepienie) jak nic sie nie poprawi to ma dać coś innego ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() |
#1379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mój dziec zbiera sie do siadania. masakra, on ma przeciez 13 tyg ![]() ![]() u mnie bałagan sie w domu zrobił, ze szok ![]() czystej szklanki w szafce juz nie ma a ja dziecia w lezaczek i na wizaz ![]() ![]() ![]() u nas pada, pada, pada deszcz ![]() slyszalyscie o akcji w lidlu? wszystko po 1 zł- a przynajmniej w naszym lokalnym tak jest... jakbym wiedziała wczoraj to z samego ranca sprzedałabym dziecia tesciowej i uderzyła na zakupy... a teraz to juz pewnie nie ma po co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Wtajemniczenie
|
Co moje dziecko wyprawia w noct, to aż nie wierzę...
to, że budzi się bez spodenek - standard. musi tak wierzgać nóżkami, że sobie je ściąga ![]() za pierwszym razem byłam w ciężkim szoku, wstaję w pół śnie, i słyszę płacz z dołu łóżeczka więc w pierwszej chwiliu wystraszyłam się, że położyłam go główką w dół ;p a dzisiaj przeszedł sam siebie, marudził mi kilkanaście minut, ale nie było jeszcze pory karmienia ... no ale podnoszę się z łóką i co widzę? leżał nie mal w poprzek! a nóżki? wystawały w całości za łóżeczko, między szczebelkami, zachodzę w głowe jak on to zorbił? dobre, ze mu chociaz szpioszki założyłam tej nocy - a nie lubię bo łatwiej mi siępieluchę zmienia sciągajac spodenki, wtedy się nie wybudza - bo inaczej by z golymi nogami tak lezal ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- ja mojego chyba na spacerach przegrzewam, ale boje sie, zeby nie zmarzl bo my jak wychodzimy to na pol dnia ![]() wczoraj - 13 stopni, ale bez slonca ubralam go tak: body bez rekawow bluzka z dlugim rekawem kurteczka, taka wiatrowka cienka przeciwdeszczowa spodenki cienki spiworek do maxi cosi i na to cienki kocyk
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.