![]() |
#1591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1592 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40287781]Lady, toż to NAJPIĘKNIEJSZY komplement od męża, jaki mogłaś usłyszeć
![]() Hahahahaha dobreeee ![]() Swoja droga mowie mu, mogles ogarnac sypialnie chociaz, a on, no ale Maly tylko 30 min spal! ![]() Cytat:
wiesz bo to moi znajomi z biezni prowadza, jest taka akcja na cala Polske biegam bo lubie i na fejsie podczytalam ze sie spotykaja w tym parku obok mojego bloku i tam sobie podbieglam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze, zlapala nas mega ulewa podczas biegania a teraz co? Piekne sloneczko ![]() ![]() Ale czekam az wlosy mi podeschna i idziemy na chustospacer ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Ulewa?! mam nadzieję że do nas nie dojdzie....
![]()
#1594 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a dlaczego nati, czy littlefrog tkane (które polecałyście) są tak ze 3 razy droższe od tkanej pentelki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Bokeh tam mozesz sobie wpisywac dodatkowe aktywnosci i wpisujesz co tylko chcesz
![]() Nawijko aplikacja jest darmowa przez siedem dni potem trzeba kupic pelna wersje, 15z hakiem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1596 |
Wtajemniczenie
|
I ja teżmam nadzieję że nas ominie!
Mąż poszedł z młodym na spacer a ja obiad robię i ogarnę trochę w domu. Dzwonił właśnie żebym rzucała ten obiad i przyszła też pochodzić bo pogoda piękna. No tak, chętnie tylko zjeść coś na ciepło by się przydało i syf sam się nie posprząta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Konto usunięte
|
Treselle, tak, jakość tkaniny jest tu BARDZO ważna, to ma twoje dziecko nosić, a Pentelka... no średnia jest. Skośnokrzyżowa tkanina musi być, pentelka nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
Bokeh-wszystko robię na telefonie
![]() ![]()
#1600 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
Lady,wcześniej już pytałam ale może nie zauważyłaś. Jak robisz ten krochmal? Moja Daria też ma pełno krosteczek
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40289039]Chwalę się ![]() http://www.dzieciologia.blogspot.com...-z-agatka.html[/QUOTE] ![]() ![]()
#1602 |
Konto usunięte
|
Silver, 2 łyżki wody rozmieszaj w pół szklanki zimnej wody, wlej to do jakiś 2l. gotującej się wody - i voila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szajka, ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Znowu slonce napitala ![]() ![]()
![]() |
#1604 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40288248]Treselle, tak, jakość tkaniny jest tu BARDZO ważna, to ma twoje dziecko nosić, a Pentelka... no średnia jest. Skośnokrzyżowa tkanina musi być, pentelka nie jest.[/QUOTE]
dzięki za odpowiedz, choc miałam nadzieje, ze różnica polega na mniej znanej/popularnej firmie w stosunku donati czy cos w ten deseń ![]() Ja mieszałam 2 łyżki maki ziemiaczanej z zimna , przegotowaną wodą, dodawałam do około litra wrztku, chwilę trzymając na ogniu i gotowe. Troszke odlewałam do umycia buzki, reszte do wanienki. Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-04-13 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Konto usunięte
|
Treselle, bo to jest tak, że znana firma - ma tkaniny sprawdzone, z certyfikatami, innej gramatury (lepszej) i tak dalej. Pentelka to tzw. samoróbka, ja mam elastika pożyczonego, i widzę różnicę między jej chustą a NatiBaby (mam tkaną). Pentelka szyje z dzianin odzieżowych - czyli takich, które nie muszą być mega wytrzymałe. Certyfikaty jakościowe NatiBaby są międzynarodowe, tu można poczytać:
http://www.natibaby.pl/webpage/jakosc-natibaby.html A tu o certyfikatach Pentelki: http://www.pentelka.net/ Kupiłam u niej osłonkę, i jest ok, fajna, to polecam jak najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Raczkowanie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Wiecie co? mój synek z dnia na dzień tak się rozwinął że w szoku jestem. Śmieje się na głos już codziennie, pięknie się bawi na macie - chwyta zabawki dwoma otwartymi dłońmi i tak świadomie je obraca w rączkach, głowę już trzyma jak stary i w pozycji na brzuszku i jak go na rękach trzymam to już nie muszę podtrzymywać. Miał dzisiaj czkawkę a mnie nie było to mąż mu dał wodę w butelce a on ponoć sam sobie butelkę trzymał przez dłuższą chwilę dwoma rączkami. No i dzisiaj dwa razy przekręcił się z plecków na brzuszek. W szoku byłam, z brzuszka na plecki to już mnie nie dziwi bo często to robi ale odwrotnie pierwszy raz dzisiaj. I to jak fajnie, przekręcił się i bach od razu głowa w górę i się rozglądał
![]() ![]() Ale super!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny za chiny was nie nadrobię! Naprodukowałyście że ho ho!
Chciałam się pochwalić, nauczyłam Misia spać w łóżeczku! Ewidentnie lepiej mu się śpi, przede wszystkim dłużej. Ze mną jak spał to się ciągle na jedzenie budził. A dziś o 20 zasnął, potem pobudka o 2 i o 6. Potem pospał prawie do 9 ![]() Oby dziś też tak fajnie było. Nina dzięki za książkę ![]() Byliśmy dziś u Prababci Michałka, obchodziła wczoraj 90 urodziny ![]() ![]() Szaja super karpatka, ja wczoraj śmietanowca piekłam bo mąż miał urodziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zadomowienie
|
Mmmm karpatka... A dobry Ci Szajka krem wyszedł? Nie siadł?
Wiecie co? Staram sie coraz więcej rzeczy jeść i muszę stwierdzić, że te problemy brzuszkowe wynikały chyba naprawdę z niedojrzałości u. pokarmowego... Teraz jem różne rzeczy, które mogłyby szkodzić i odpukać nic się nie dzieje (czyli, że układ dojrzewa) ![]() Chciałam wyjść na spacer, już się ubrałam, namówiłam nawet TŻta a tu granatowo i padać chce ![]() Wrzuciłam zdjęcia mojego Bąbelka w klub ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupilam dzis małej kurteczke w rozm 62 i kurna troche duza;/ poza tym tak mnie glowa boli...przez pogode .. aajjj chyba bdzie padac.. ide jutro do fryzjeraaaaaaaaaa tylko jak by tu sie obciąć hmmmm
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Konto usunięte
|
Nawijko, ja ci dam całą blachę karpatki, ale weź mnie na spacer nad morze
![]() Meduzza, u nas to samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Kurcze niuniek mi spi dzisiaj ciagle, a jak sie budzi to od razu placz i nerwy, moze to ta pogoda? Przed chwila znowu przeszla mega ulewa z obrzydliwa burza, a teraz znowu slonce, ja sama jestem rozwalona, wiec moze Maly tez to odczuwa? Jak myslicie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1613 |
Wtajemniczenie
|
Szaja, podziel się
![]() ![]() Cud, miód i orzeszki ![]() Mam nadzieję że do mnie szybko te ulewy nie dotrą. Wybieram się jutro z mamą na zakupy, ja muszę coś do ubrania sobie kupić i mama też coś tam chce. No i sama się zadeklarowała że mi kupi torebkę w zarze o taką http://www.zara.com/webapp/wcs/store...+TORBA+SHOPPER I jak jej nie kochać ![]() I jeszcze muszę się do czegoś przyznać. Uzależniłam się od chodzenia do lumpków. Normalnie chora jestem jak nie pójdę jak jest dostawa ![]() ![]() Ale mi dziecko pięknie śpi dzisiaj. Wstał o 7. O 9:30 zasnął przy cycu i spał do 12. Przewinęłam, ubrałam i mąż go wziął na spacer i wrócili o 13. Cały spacer przespał, jak wrócili to gondolę mąż wystawił na balkon i Igorek spał sobie dalej. O 13:30 zassał go głód bo zaczął się wiercić w gondolce i szukać cyca to przyniosłam do domu, nakarmiłam na śpiocha a ten dalej śpi aż do tej pory ![]() ![]() Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-04-13 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak przez Seoul to czasowo pi razy oko jak Tokio. Ile godzin? 6-7? Smaruje, nie widzialam czy zawiera cynk, ale jest mineralny, bo zostawia biale smugi, wiec chyba jest ok. Zreszta specjalnie dla niemowlakow stworzony. Jak z naslonecznieniem w Japonii to nie wiem, ale o tej porze jest najsilniejsze. Mysle, ze moze byc bardzo zblizone do warunkow australijskich. ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40286950]Meneq, to do końa ciąży płci nie znałaś? ![]() A skad Ci sie to wzielo? Takie bzdury wypisywalam? Gdzie, bo az nie wierze? Znalam plec ok 5-6 miesiaca. A wlasnie zagadka: ile trwa ciaza w Japonii?? Dzis jest masakra a nie dzien. Nie kontaktuje wcale. O 5.30 mielismy potezne trzesienie ziemi i po spaniu. Pozniej odwiedzilismy prababcie Yae a teraz u tesciow oboje z tz mamy zgon. Jeszcze droga powrotna nas czeka... Licze, ze w 2,5h dojedziemy... Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-04-13 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do trzęsienia ziemi to czytałam na necie...współczuję Wam takich atrakcji. A jak było to trzęsienie w marcu 2011 to byłaś w Japonii? ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
Szaja, Laurka- zlitujcie sie z tymi ciastami
![]() ![]() ![]() ![]() ja w nocy przewijam okolo 23 a potem rano (5-6), przy karmieniu pomiedzy (3-4) nie przewiajam przewaznie, chyba ze kupa jest ![]() ale mam hardokorowo w piwnicy- woda siega kolan.... ziemniaki plywaja, wegiel tez ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jest w miare spokojnie, ale sejmolodzy w ciagu najblizszych kilkudziesieciu lat spodziewaja sie masakrycznego trzesienia ziemi z tsunami 20m. Wiec rano padl na nas blady strach czy to juz? Na szczescie teraz mieszkamy w gorach wiec jest ok, ale normalnie tuz nad oceanem i taka fala zmiotlaby nas. Nie, w marcu 2011 bylam w Polsce. U nas wtedy bylo ostrzezenie o tsunami, ale w koncu rozeszlo sie po kosciach i na szczescie nic nie bylo, jakas falka 2-30 cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które mają fb proszę o oddanie głosu
![]() ![]() ![]() https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/smyk-happ...a7c9d675d68977 nie działa link ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-13 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, nadrobiłam w końcu
![]() Ja zdycham od wczoraj, po 3 się obudziłam i bardzo źle się czułam no i poszło, chyba żołądkówka, na szczęście dziś już lepiej i gorączka spadła. Okropnie tak chorować przy niemowlaku, masakra ![]() ![]() Pstryczku kciuki za badanie! ![]() Laurka brawo za usypianie w łóżeczku ![]() Ewik jak tam zatory? To ja chyba najpóźniej kąpie bo ok. 21, wcześnie Malizna mi nie zaśnie za nic. Aha, ja też chcę taką aplikację na telefon, próbowałam znaleźć, ale dla WP jeszcze nie ma fajnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Ale nie cytowałam i nie wiem gdzie się poodnosić.. Zerknęłam w klub, od siebie coś dałam (linczujcie..) Chciałam Wam powiedzieć, że bardzo Was mocno wszystkie kocham i cieszę się że jesteście ![]() a poza tym to wczoraj diabeł w mojego TZta wstąpił, w życiu nie dał mi takiego O... ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- sylwietta w łóżkowych wpadkach też moje relacje są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.