![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Ostatnio np. miała dużo siły po nocy i przekręciła się chyba z 8 razy pod rząd, ale potem dwa dni musiałam czekać na kolejny obrót. Daj Pietraszkowi trochę czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Raczkowanie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Ja tez nie przebieram. Mala spac idzie o 7 I przebieram rano o 6 jak sie budzi. I tez w nocy nie odbijamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40263911]Zaraz was doczytam ale najpierw - koleżanka mi dała kawał.. ![]() Kazik od zawsze robił to co lubił: całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok. - Co ty do ☠☠☠☠y nędzy robisz w moim łóżku? I kim do cholery jesteś? - To nie jest twoja sypialnia. Jestem Św. Piotr i jesteś w niebie - dodał. - Że co? Twierdzisz, że jestem martwy? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię! - To nie takie proste. Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie. Kazio pomyślał przez chwilę i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe. - Chcę powrócić jako kura - odpowiedział. W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje. Wtedy podszedł do niego kogut. - Hey! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi Św. Piotr. Jak ci się podoba bycie kurą? - No jest ok ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje - Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko - Jak mam to zrobić? - Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle chlus i jajko było już na ziemi. - Łoł to było za☠☠☠iste - powiedział Kazik. Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał usłyszał krzyk swojej żony: - Kazik co ty ☠☠☠☠a robisz? Obudź się! Zasrałeś całe łóżko! ![]() Boże padłam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Witaj. I witamy kolejną Olę na pokładzie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Z czym? Z bieganiem czy wstawaniem w nocy?
![]() Wieeeesz, ja w sporcie od 6go roku zycia wiec to takie nabyte adhd sportowe ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1565 |
Raczkowanie
|
Z bieganiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() proszę proszę proszę napisz to naszemu nfz ![]() Cytat:
![]() Nie odbijam w nocy, bo Dorka zwyczajnie usypia. A, tak mi do głowy przyszło - Blogerko, młody bardziej ci teaz chyba ulewa bo bardziej się rusza, Dorka w nocy nie ulewa, w dzień tak - bo to nogą fiknie, to się pokręci no i leciiii ![]() SPróbuję dzisiaj pierwszy raz karpatkę upiec ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wisienka się nie odezwała? Maja mi nie spała od 4.30 do 5.45 :ziewa: Słoneczko tak świeci że ogarnę domek i fruuu na pole ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40285461]To teraz padłam
![]() proszę proszę proszę napisz to naszemu nfz ![]() Trzymam ![]() Nie odbijam w nocy, bo Dorka zwyczajnie usypia. A, tak mi do głowy przyszło - Blogerko, młody bardziej ci teaz chyba ulewa bo bardziej się rusza, Dorka w nocy nie ulewa, w dzień tak - bo to nogą fiknie, to się pokręci no i leciiii ![]() SPróbuję dzisiaj pierwszy raz karpatkę upiec ![]() to tez, ale on juz od pierwszego dnia tak ma, ze nawet jak go gwaltowniej poruszylam przy [rzewijaniu to od razu wszytsko wylewal z siebie .. z nim tzreba jak z jajeczkiem sie obchodzic, ale teraz jak sam sie rusza i pcha raczki do buzi non stop to juz nie ma na niego zadnego sposobu, dorzucilam jedno karmienie wiecej, zeby cos tam w nim zostalo jednak .. zobaczymy a najgorsze ze on w ogole wody nie zatrzymuje, mam wrazenie ze ile w niego wleje tyle wyleje nie mal natychmaist ![]()
#1569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
ja nie przewijam w nocy
#1571 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj aśpi różnie, w dzień to z reguły ma drzemki i tylko jedną długą drzemke (ok 1-1,5 h), łącznie nie liczyłam ale z 15h na dobe to bedzie .
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
Chciałam wam pokazać mojego małego 4 miesięcznego wariata, ale czytnik kart mi się skiepścił i mi nie widzi karty.
A taki fajny filmik mam nagrany. |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Raczkowanie
|
W sumie nie tylko zasypiania ale tez uspokajania generalnie. Tych miejsc jest kilka wokol sydney I jest to bardzo popularne. Natomiast jest tu chyba mniejszy nacisk na zdrowie maluchow. Na przyklad nie robi sie usg bioderek a to chyba standard w polsce?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z glukoza tez inaczej badaja w Japonii. Chcecie posluchac? No, dobra powiem Wam i tak. Wszystkie analizy krwi i moczu zawsze robilam w przychodni, w ktorej prowadzona byla moja ciaza (nota bene nie mialam lekarza prowadzacego tylko przychodnie, wiec w zaleznosci od umowionej godziny inny lekarz sie mna zajmowal). Badanie glukozy bylo ot tak po prostu, pobrali krew i tyle. I nie daj boze, zeby wtedy byc na czczo, to wynik zly wyjdzie. W ten sposob sprawdzali czy ma sie dobry poziom glukozy, a dopiero pozniej jezeli wynik wyszedl za wysoki, to robili testy na tolerancje i obciazenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 | |||||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jak robisz ten krochmal? Musiałabym Darii tak posmarować bo ma pełno krosteczek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40285461]SPróbuję dzisiaj pierwszy raz karpatkę upiec ![]() to ![]() ![]() ![]() Daj potem znać czy wyszło ![]()
![]() |
#1577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja pytalam o filtry. Yae juz jest strzaskana na mahon!! Normalnie kupuje bilet i lece do Ciebie do Australii ![]() Powiedz mi, z Polski czy do Polski latasz moze z przesiadka w Tokio? Jesli tak, to ile trwa lot na trasie Australia-Japonia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie włosów
![]() ![]() Czy któraś z Was robiła sobie takie coś u fryzjera??? ![]() http://www.lovelylook.com/dekoloryzacja.html
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-13 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
W Japonii tez nie robi sie usg. Na kontroli pediatra sprawdza jednak o jak sa wskazania, to wtedy sie robi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Dzien doberek
![]() ![]() O i prawie zasnela wlasnie wiec bede musiala kliknac sen ![]() Jade dzis na urodziny do dziadka myslalam ze bedzie super pogoda a tu cieeeemno jakby jakas burza miala byc o co kaman? Pstryczku trzymam kciuku za brak cukrzycy na pewno bedzie dobrze. Aha mam pytanie czy jest jakas obiowiazkowa wizyta u ortopedy takiego maluszka? Chetnie bym sprawdzila czy mala ma dobra "postawe" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1581 |
Raczkowanie
|
Przylatuj, bedzie mi razniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
|
Hejo. Mój urwis znowu dziś upierdliwy
![]() Pstryniu- ![]() Ten blog już mi nerwy szarpie. Chyba nie dam rady na telefonie ![]()
#1583 |
Konto usunięte
|
Meneq, to do końa ciąży płci nie znałaś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1585 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mój śpi własnie około 15 godzin na dobę. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40285461] A, tak mi do głowy przyszło - Blogerko, młody bardziej ci teaz chyba ulewa bo bardziej się rusza, Dorka w nocy nie ulewa, w dzień tak - bo to nogą fiknie, to się pokręci no i leciiii ![]() [/QUOTE] U nas identycznie. w nocy wcale nie ulewa a w dzień przy fikaniu to sporo jeszcze jednak. Cytat:
![]() Wiecie co? mój synek z dnia na dzień tak się rozwinął że w szoku jestem. Śmieje się na głos już codziennie, pięknie się bawi na macie - chwyta zabawki dwoma otwartymi dłońmi i tak świadomie je obraca w rączkach, głowę już trzyma jak stary i w pozycji na brzuszku i jak go na rękach trzymam to już nie muszę podtrzymywać. Miał dzisiaj czkawkę a mnie nie było to mąż mu dał wodę w butelce a on ponoć sam sobie butelkę trzymał przez dłuższą chwilę dwoma rączkami. No i dzisiaj dwa razy przekręcił się z plecków na brzuszek. W szoku byłam, z brzuszka na plecki to już mnie nie dziwi bo często to robi ale odwrotnie pierwszy raz dzisiaj. I to jak fajnie, przekręcił się i bach od razu głowa w górę i się rozglądał ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Wow, Magdusz, super, zeby w Polsce cos takiego bylo. Pewnie ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec?
Dziewczyny, bylam, pobiegalam, padlam!!!!!!!!! Ledwo do domu wrocilam hahaha ale przesympatycznie bardzo, podbiegam pod zbiorke i co? Pieciu chlopa i ja sama ![]() ![]() Padam na ryj ale czuje sie super ![]() Wrocilam, w domu syf, Maly placze, maz totalny nieogar ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Bokeh, jaka aplikacja, baby esp? ![]() Ja sie ciesze z przespanych trzech godz ciurkiem a wy wyjezdzacie z 7ma ![]() ![]() Ale sie fantastycznie czuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak to na jaką zbiórke się stawiłaś? biegaczy? ska wiedzialas gdzie i kiedy maja zbiórki ? ![]() Cytat:
![]() Ilussion brawa dla Igorka za tyle umiejętności, czekam kiedy Hania będzie sobie trzymać przedmioty ![]()
![]() |
#1588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-13 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Konto usunięte
|
Lady, toż to NAJPIĘKNIEJSZY komplement od męża, jaki mogłaś usłyszeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.