Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-13, 12:47   #3871
Atena564
Zadomowienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez Sateczka Pokaż wiadomość
hej Kobietki..

dziś kolejna dzidzia dołączy- z tym, że na wyspach )
superaśnie
to trzymay kciuki

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Ja po wczorajszej wizycie w porządku. Szyjka długa, zamknięta, łożysko pierwszego stopnia czyli chbya dobrze?
mam skurcze przepony bo macica jest wysoko, powiedział mi zebym brała magnez a pozatym musze jakos to przetrzymać bo to normalne jak na tym etapie ciąży.
Mała waży 1750g i jest cudna, ssała sobie kciuka a potem całą dłon próbowała włożyc do buzi lekarz stwierdził że jesy głodna
wymiary dziecka odpowiadają 31 tyg a ja dzis końce 32 no ale gin mówił żebym się nie martwiła, teraz podobno jeszcze może być większa rozbierzność terminów przy końcówce.
muszę zrobic hbs
za wyniki i wizyte
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 12:47   #3872
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Pozdrawiam Was z trasy, pieknie nam slonko w okolicach Opola swieci Na spontana postanowilismy wybrac sie z moimi rodzicami do dziadkow do L-cy Nie widzielismy sie jakies 4-5 m-cy a najblizsza okazja bedzie slub brata w lipcu... Po 15 powinnismy byc Odezwe sie jutro wieczorem albo w pon. I sorki za ewentualne bledy ale pisze z kom,

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 12:48   #3873
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Natalka waży już 2270, dziś mamy 34 tc 1d wiec ginka mówi że dobrze waży, rośnie miarowo sobie, pobrałą mi wymaz na paciora, wyszłą mi anemia mała, wiec żelazo od dziś biore , niby wszystko ok, łóżysko stopień 1, przepływy chyba ok bo niec niemówiła, pępowina jak była owinieta przy szyjce tak jest nadal, no ale szyjka sie skróciła, brzuch zatwardy, macica tez twarda i ginka boi sie bym jeszcze niurodziła wiec dostałam leki ktróre maja powstrzymać przedwczesny poród i skurcze.....mam brać przez 2 tyg a potem się okazę co i jak......myśl o przedwczesnym porodzie tak mnie zszokował, że po weekendzie piore wszystko i sie już pakuje, bo narazie wszystko na dnie szafy przygotowane
szykuj szykuj
Natalka już duża panienka

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Jest taki ruch, ze laski na korytarzu leza. Ja wczoraj ostatnie wolne łóżko wziełam. Ale jakos duzo cc sie konczy. Zazwyczaj po terminie i nie ma zadnego rozwarcia ani skurczy to tnął. Ja na razie cwaniara bo rozwarcie mam a jeszcze nie boli bardzo ale zobaczymy potem. Stracha mam jak cholera. Jeszcze moj gin nie ma dyzuru,ale dzwonilam i mowil ze jest "dobra zmiana" i mam byc spokojna.
qrcze zaraz będę musiała wyłączyć kompa i pewnie wrócę to będzie po wszystkim. dasz radę, musisz

Cytat:
Ja po wczorajszej wizycie w porządku. Szyjka długa, zamknięta, łożysko pierwszego stopnia czyli chbya dobrze?
mam skurcze przepony bo macica jest wysoko, powiedział mi zebym brała magnez a pozatym musze jakos to przetrzymać bo to normalne jak na tym etapie ciąży.
Mała waży 1750g i jest cudna, ssała sobie kciuka a potem całą dłon próbowała włożyc do buzi lekarz stwierdził że jesy głodna
wymiary dziecka odpowiadają 31 tyg a ja dzis końce 32 no ale gin mówił żebym się nie martwiła, teraz podobno jeszcze może być większa rozbierzność terminów przy końcówce.
muszę zrobic hbs

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
matko..silna babka z ciebie..rodzinka tak juz...
powodzenia, oby szybko udało Ci się wyspać
nooo teściowie to musieliby w końcu wnuka zobaczyć
i tak fajnie że dali nam kilka dni
moja mama z babcią będą jutro, też nie widzieli Przemka jeszcze.

uffff Młody zasnął ... akurat na gości i nie ma co się kłaść zdrzemnąć nawet ... nogi wydepiluje może w końcu po szpitalu

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 12:52   #3874
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość

nooo teściowie to musieliby w końcu wnuka zobaczyć
i tak fajnie że dali nam kilka dni
moja mama z babcią będą jutro, też nie widzieli Przemka jeszcze.

uffff Młody zasnął ... akurat na gości i nie ma co się kłaść zdrzemnąć nawet ... nogi wydepiluje może w końcu po szpitalu
Vil fajnie tak podczytywać jak opisujesz co u was oby Przemuś był nadal taki spokojny i niedokuczał za bardzo

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Dziewczynki mykam sie, położyć bo taka senna jestem po tych lekach że szok......wpadne wieczorkiem zobaczyć czy są już maleństwa na świecie. Miłego dzionka
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 12:52   #3875
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
To idziemy łeb w łeb, a raczej nasze dzieciaki

fajnie, tylko że według mojego gina to my mamy termin aż na 30maja ale ja się jednak trzymam tego 23maja

Cytat:
za wizyte

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Jak tak patrzę na Twój brzuch przed i po obniżeniu to ja mam wrażenie, że ja mam od początku obniżony. Serio.

Z innej beczki, zachorowałam na taki kolor włosów
Załącznik 5207593

I od kilku dni chodzę i się zastanawiam czy przy następnym hennowaniu mieszać mój jasny brąz z odrobiną naturalnej henny ( czerwonej) czy nie
też mam wrażenie, że mój jest od początku obniżony
a co do kolorku to piękny..
ja na podobny choruję już od jakichś 3 lat, ale ciągle mam swoje naturalne i boję się ryzykować

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 13:08   #3876
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
xD oczywiście na fotkach nie widać o co cho xD

taka "łezka" zwiśnięta się zrobiła
piekny brzusio, zgrabny, szczuplutki ładniutki a skoro twoj obnizony to moj jeszcze bardziej bo moj lezy na pipce juz
Cytat:
Dziewczyny na razie luzik
Skurcze delikatne ale zobaczymy kiedy sie rozbuchaja. Rano na ktg mi wyszly "ładne skurcze" położna tak powiedziała. I były regularne co 5 min i tak do 80 procent i nie bolały specjalnie. Więc w koncu wiem co to jest dobre do porodu ktg
Teraz obiad przyjechał. Zjem i sie odezwe
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
smacznego to daj cynk co i jak a zwiekszylo ise rozwarcie tOBIE??
Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Dzisiaj się pytam malza co mam robić jak zacznę rodzic a on będzie prowadził zajęcia, dzwonić czy czekać aż skonczy..
Mówi - no dzwonić.. Wtedy powiem studentom - wypi..e..rd..alać, zajęc nie ma, wszyscy mają zaliczone
hehe jakie ma dobre serduszko

Cytat:
a ponad 7 miesięcy temu....

JA MAM 4 NA pamiatke |:P
Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Aaa... wczoraj któraś zapytała mnie o wagę Wiktorka i powiedziałam, że nie wiem. Gin mi nie powiedział, a ja nie zapytałam..
Ale pierdoła ze mnie, bo przecież dostałam fotkę z USG i tam jest napisane
Mały waży 2300
a ja od ostatniej wizyty przybrałam 3,5kg

a ja myślałam, że Ty nam zaraz zameldujesz że maluszek już na świecie
w takim razie dalej zaciskam za Was

co do testów- ja mam dwa- oba leżą na honorowym miejscu w szafie
jakby kreseczki znikły to zrobiliśmy też dokumentację i mamy zdjęcie
sporyyyy
Cytat:
Hej laski

no ja miałąm wczoraj wizyte, ale wróciłam późno wieczorem i niemiałam siły pisać, no wieć:
Natalka waży już 2270, dziś mamy 34 tc 1d wiec ginka mówi że dobrze waży, rośnie miarowo sobie, pobrałą mi wymaz na paciora, wyszłą mi anemia mała, wiec żelazo od dziś biore , niby wszystko ok, łóżysko stopień 1, przepływy chyba ok bo niec niemówiła, pępowina jak była owinieta przy szyjce tak jest nadal, no ale szyjka sie skróciła, brzuch zatwardy, macica tez twarda i ginka boi sie bym jeszcze niurodziła wiec dostałam leki ktróre maja powstrzymać przedwczesny poród i skurcze.....mam brać przez 2 tyg a potem się okazę co i jak......myśl o przedwczesnym porodzie tak mnie zszokował, że po weekendzie piore wszystko i sie już pakuje, bo narazie wszystko na dnie szafy przygotowane

ok teraz moge nadrabiać co tam słychać u was
za wizyte
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 13:09   #3877
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Jest taki ruch, ze laski na korytarzu leza. Ja wczoraj ostatnie wolne łóżko wziełam. Ale jakos duzo cc sie konczy. Zazwyczaj po terminie i nie ma zadnego rozwarcia ani skurczy to tnął. Ja na razie cwaniara bo rozwarcie mam a jeszcze nie boli bardzo ale zobaczymy potem. Stracha mam jak cholera. Jeszcze moj gin nie ma dyzuru,ale dzwonilam i mowil ze jest "dobra zmiana" i mam byc spokojna.

trzymam kciuukii
Cytat:
dziękuję

sliiiiczniusia posciel

ale mi cisnienie skoczylo, jakis szmatlawiec na fb :
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/541787_514649418591602_14 54267785_n.jpg do oddania 3 sztuki, jak nie to zostaną utopione/ Kalwaria Zebrzydowska, Wadowice, Kraków."

koty.. malutkie,powinny byc jeszcze przy kociej mamie.
blagam,jak czegos sie nie chce to sie zabija?! mozna oddac, do schroniska,komukolwiek..a le zabic?!
jaaaaa

wrrr.
nawet nie czytam takich rzeczy bo az sie zle robiii
Cytat:
muszę zrobic hbs
za wizytee
Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
aaaaa jak super
trzymam mocno kciuki, powodzenia

mama i teściowa w Gliwicach, obie pracują

dasz radę już niedługo

niestety cyborg ze mnie żaden tydzień nieprzespanych nocy dał mi bardzo w kość. dziś spałam jakieś 2 h i potem z godzinkę koło 9. padam na pyszczek i wiem że to się długo nie zmieni. nie mówię już o cieniach pod oczami. no ale wiedziałam na co się decyduje
a co do rekonwalescencji po cc to najgorzej wstać. po "nocy" i leżeniu wstawanie zajęło mi dobre 2 min i klęłam z bólu. a teraz od 11 ciągle na nogach bo mały marudzi, muszę się ogarnąć bo zaraz rodzina będzie więc nie zwracam uwagi że boli.
i ja sie nei dziwie ale jak Ty to my tez damy rade i pewnie kazda z nas czekaja nieprzespane nockiii i wspolczuje boluuu wie co to jest i nie chcialabym tegoooo
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 13:16   #3878
maarchewka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Tylko, że tu u nas jest kwestia zamurowania częsci okna, gipsowania tego i szlifowania no i pomalowania całego pokoju. Wiec na pewno dużo kurzu będzie. A wymieniał okno będzie ojcec bo tym sie zajmował i potrafi sam to zrobić.

A co do wyprowadzenia się na kilka dni to jakby mi matka pokój posprzątała to bym go nie poznała...
e jak tak to niestety będzie syf ze masakra, współczuje..

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

w Warszawie burza, ale chyba już przechodzi

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 13:20   #3879
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:

w Warszawie burza, ale chyba już przechodzi
u nas też postraszyło ale już słonko wraca

idę ogarnąć trochę chałupę a później jako dobra żona popatrzeć jak mężu gra, dziś mają pierwszy mecz w sezonie ale pójdę tylko na końcówkę drugiej połowy bo tam nie ma kibelka

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 13:35   #3880
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laski

no ja miałąm wczoraj wizyte, ale wróciłam późno wieczorem i niemiałam siły pisać, no wieć:
Wow! Ale może to i dobrze, że szyjka się skraca, przygotowuje się do porodu, ale może wcale nie przedwczesnego. Ale jasne, trzeba być gotowym na wszystko!

Cytat:
Ash na Lubartowskiej.

Tak właśnie myślałam, ale nie byłam pewna
No to super, słyszałam dużo dobrego o tamtejszych położnych. Zaciskam mocno

Cytat:
muszę zrobic hbs
dla córeczki

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Przedstawiam Wam Sabę - naszego nowofunlanda na razie stacjonuje u teściów, ale ma zapowiedziane, że należy do Nelki jakby tego było mało sąsiadowi urodził się syn Staś, czyli mamy Stasia, Nel i Sabę - jak w pustyni i w puszczy
Odgrzane z wczoraj, ale Pawie_oczko jaki Saba jest piękny

Cytat:
[/COLOR]w Warszawie burza, ale chyba już przechodzi
No nieźle grzmi! To musi być wiosna

Jak ktoś ma ochotę pooglądać fotki z imprezki wczorajszej to zapraszam:

https://plus.google.com/photos/10085...IHhwK-g0PeK3wE
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 13:45   #3881
Veronic
Wtajemniczenie

Ogarnęłam mieszkanko odkurzone, podłogi w kuchni i łazience umyte
i o dziwo brzuch miękki i dobrze się czuję,
<<a w 37 tygodniu umyję okna>>

Tż pojechał do pracy na jakieś spotkanie, więc sama siedzę, nawet obiadu nie robiłam

Ash- świetne fotki !! ślicznie wyglądasz ładny brzuchol ciężko się wiąże chustę z takim brzuszkiem, no nie ??
fajne prezenty dostałaś imprezka na pewno mega udana SUPER

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Axella - fajny brzusio

Chyba znalazłam na allegro pościel
w komplecie jest także rożek i przybornik, a to też mnie interesowało
zastanawiam się nad paseczkami capuccino
jak Wam się podoba ?
http://allegro.pl/ala-i-as-posciel-z...169623095.html
ja też w przyszłości kupię tą pościel, bo jest b. ładna
ale na razie wystarczy mi rożek, kocyk i prześcieradełko
nawet ochraniacza nie mam, bo po co?

Edytowane przez Veronic
Czas edycji: 2013-04-13 o 13:42
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 13:46   #3882
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

Jak ktoś ma ochotę pooglądać fotki z imprezki wczorajszej to zapraszam:

https://plus.google.com/photos/10085...IHhwK-g0PeK3wE
Fajne zdjątka A jaką Ty masz ładną fryzurkę, sama umiesz taką sobie zrobić?

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 13:49   #3883
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Ash świetne fotki wyglądasz super a chusta jaka piękna (mam tą samą )

Stary 2013-04-13, 14:12   #3884
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
A gdzie Mysia i Hump? Czyżby zostały na wykład a nie tylko gratisy pozbierały ?
zostały:P wróciłam coś po 21 i mi się ruter powiesił i nie chciało mi się go resetować więc wczorja nie pisałam

zainspirowana przez diabli napisałam wierszyk i zajęłam 6-te miejsce wzięłam młodemu poduszkę na kark do spania w aucie
poza tym sporo gratisów, ale zawieszki do smoka nie było tylko skarpetki z maxi-cosi
wczoraj obejrzałam 'skóra w której żyje' almodovara, rany on chyba coś ćpa:/
dzisiaj byłam u dentystki - nic nie ma do robienia i u babci, teraz się zrelaksuje i Wam nadrobię a potem siadam poprawiać magisterkę
Stary 2013-04-13, 14:17   #3885
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
zainspirowana przez diabli napisałam wierszyk i zajęłam 6-te miejsce wzięłam młodemu poduszkę na kark do spania w aucie
poza tym sporo gratisów, ale zawieszki do smoka nie było tylko skarpetki z maxi-cosi
dzisiaj byłam u dentystki - nic nie ma do robienia i u babci, teraz się zrelaksuje i Wam nadrobię a potem siadam poprawiać magisterkę
gratuluję wygranej

u nas dawali i zawieszki i skarpetki, zależy jaka grupa, ja się załapałam na zawieszkę

fajnie, że ząbki zdrowe

Stary 2013-04-13, 14:22   #3886
Tity
Zakorzenienie

Doczytałam tylko, że Katate będzie rodzić! Powodzenia!!!!!!! Szybkiego i nie bolesnego porodu
Dzisiaj wysłałam męża do Pepco po ubranka i oczywiście połowa to nie to co chciałam...wysłać chłopa na zakupy...eh

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 14:23   #3887
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
O mi się bardzo podobał ten film. Z resztą ja lubię większość jego filmów. Faktycznie to lekkie schizy, ale moim zdaniem naprawdę dobre

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 14:23   #3888
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Doczytałam tylko, że Katate będzie rodzić! Powodzenia!!!!!!! Szybkiego i nie bolesnego porodu
Dzisiaj wysłałam męża do Pepco po ubranka i oczywiście połowa to nie to co chciałam...wysłać chłopa na zakupy...eh
ważne, że ta druga połowa się zgadza

mój dziś chce zamawiać bodziaki z Barcy

Stary 2013-04-13, 14:28   #3889
kalka
Zadomowienie

Kate nie dość że rodzi, to jeszcze ma siłę czytać forum i odpisywać
ASH fryzurka super, ale mi i tak najbardziej się podobają smieci w wiaderku od mopa Nie wiem dlaczego, ale myślałam, że masz ciemne włosy, a tu taka blond piękność.

Edytowane przez kalka
Czas edycji: 2013-04-13 o 14:32
kalka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-13, 14:28   #3890
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
O mi się bardzo podobał ten film. Z resztą ja lubię większość jego filmów. Faktycznie to lekkie schizy, ale moim zdaniem naprawdę dobre
mi też się podobał
Stary 2013-04-13, 14:31   #3891
Meliitele
Zakorzenienie

no laski rodzicie?? co chwila wlaze na watek i patrze czy juz sa nowiny

a mi sie lezka w oku kreci, mialabym Ksawcia niedlugo przy sobie

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 14:41   #3892
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny juz po obchodzie. Rozwarcie 2,5cm mały wstawiony jak trzeba. Bede rodzic. Ale sie boje. Narazie jestem jeszcze nz normalnej sali na trakcie porodowym. Mam duzo chodzic i pic. Trzymajcie kciuki!!!

O kurcze jakie wieści trzymam kciuki

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
nie wiem, która z dziewczyn go ma, ale znalazłam normalny skład wg INCI i jest to praktycznie zwykła oliwka na bazie parafiny. wszelkie dobroczynne oleje i ekstrakty roślinne są wciśnięte już po jakimś składniku, którego za dużo raczej nie ma - a więc mało w nim tego, czym się chwalą. ot, zwykła oliwka, jak każda inna na parafinie...
ale jak już go masz i chcesz używać, to nie ma w nim niczego, co by wykluczało stosowanie już teraz. w ogóle z takimi oliwkami do brzucha trzeba zaczynać jak najwcześniej
właśnie go nie mam ale zastanawiałam się nad kupnem. Zaczynają mi pomału wychodzić rozstępy i chciałam się zacząć posiłkować czymś silniejszym od tołpy i babydream
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 14:44   #3893
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Mam do was pytanie...Jak wyczyścić żelazko?? Chodzi mi o stope. Mam tam takie czarme coś ( brud ) i nie chce to zejśc płynem do naczyń ani octem i już nie wiem jak, a szorować tego nie wolno.
ja czyszczę tym

http://allegro.pl/do-czyszczenia-zel...141324551.html
Stary 2013-04-13, 14:44   #3894
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
właśnie go nie mam ale zastanawiałam się nad kupnem. Zaczynają mi pomału wychodzić rozstępy i chciałam się zacząć posiłkować czymś silniejszym od tołpy i babydream
może lepiej jakbyś kupiła sobie czysty olejek ze słodkich migdałów?

Stary 2013-04-13, 14:44   #3895
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
no laski rodzicie?? co chwila wlaze na watek i patrze czy juz sa nowiny

a mi sie lezka w oku kreci, mialabym Ksawcia niedlugo przy sobie
No Laseczki są w trakcie rodzenia a już niedługo zacznie się wysyp dzieciaczków.

tak właśnie widziałam, że nas podczytujesz
Stary 2013-04-13, 14:49   #3896
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
A wczoraj nie wytrzymałam i polałam sobie lody likierem czekoladowym, jakieś 20 proc. Mąż mnie od wyrodnych matek wyzywa i straszy że zgłosi w odpowiedniej instytucji, że żona w ciąży spożywa alkohol
Rozgrzeszcie mnie
rozgrzeszam ja wypiłam kilka razy po pół kieliszka pryz okazji ślubu, sylwestra itp.
Stary 2013-04-13, 14:51   #3897
niunka045
Zadomowienie

Cytat:

ja wyszłam z mamą na spacerek. dostałam pakę od cioci,no sliczne ciuszki

teraz cola&7days

ale najlepsze,wychodze a mama "jezu jak Ty masz brzuch nisko!"
a ja spojrzałam na dół i masakra..byl nizej ale teraz to już masakra

ja chcę już,ja chcę już!

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...31714279_n.jpg
Jeszcze będziesz tęsknić za wersją Zu w brzuszku
Cytat:
Napisane przez Elusiek Pokaż wiadomość
Wczoraj moja mama też się wystraszyła, że brzuszek mi się w ciągu 2 dni obniżył i zaczęła gadać że zaraz urodzę.
Ja też mam już niziutko a dopiero 34 tc
Cytat:
ja go kupiła, ale zeby byly jakies super efekty to nie powiem, dosyc drogi też jest.. no i slabo się nakłada bo to taka oliwka jakby..
To chyba dam sobie spokój w takim razie
Cytat:
xD oczywiście na fotkach nie widać o co cho xD

taka "łezka" zwiśnięta się zrobiła
Jaka Ty chudziutka jesteś
Cytat:
Dzisiaj się pytam malza co mam robić jak zacznę rodzic a on będzie prowadził zajęcia, dzwonić czy czekać aż skonczy..
Mówi - no dzwonić.. Wtedy powiem studentom - wypi..e..rd..alać, zajęc nie ma, wszyscy mają zaliczone
hehe jakie ma dobre serduszko
O kurcze taki wykładowca mógłby mi się trafić chociaż ja i tak za dwa tygodnie mam już wszystkie zaliczenia
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 14:52   #3898
ada32
Wtajemniczenie

wpadłam zobaczyc czy już mamy dzieciaczki ale jak widzę porody nadal w trakcie....
dziewczyny trzymajcie się

upiekłam placek drożdżowy i jestem z niego mega dumna..jest wielki..puszysty i ma duuuużo kruszonki..właśnie się nim raczę i częstuje wszystkich chętnych

no i ogarnęłam sporo..obiad zjedzony...
czas na relaks..czyli wizaż

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-13, 14:54   #3899
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
rozgrzeszam ja wypiłam kilka razy po pół kieliszka pryz okazji ślubu, sylwestra itp.
a ja to już powinnam chyba w piekle wylądować

podpijam TŻ-towi piwo, kilka razy wypiłam po całej puszce warki radler , bo tak mi się zachciało;p

ale w 1szym trymestrze alkoholu nie tknęłam, bo mnie odrzucałoo...

więc nie wiem czy mogę kogokolwiek rozgrzeszać
Stary 2013-04-13, 14:55   #3900
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
no ja nie ogarniam gość porywa chłopaczka który niby zgwałcił jego córkę, potem przerabia go na kobietę i się w nim zakochuje

burza do Krakowa dotarła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości