|
|
#92 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ- Mega-wszystko-wątek: pielęgnacja, kolorówka i zapachy u Cashmeree!!!
Cytat:
zkoda to jak zostajemy przy wymianie zapachów czy znajdziesz coś jeszcze za dabur?Cytat:
jadore to 100ml i oddam go tylko za inny zapachCytat:
![]() Cytat:
![]() D,iewczyny wiem ze nie wszystkim odpisalam ale robię to z tel i odpowiadam tym przy których nie muszę się zastanawiać, tym którym nie odpisalam znaczy ze muszę się zastanowić jeszcze ale na pewno odpowiem. ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- a z przodu jak wysoka jest podeszwa? Opis do bombki dany fotki inne powinnam mieć w poprzednim wątku odszukaj jak będę na komputerze
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ- Mega-wszystko-wątek: pielęgnacja, kolorówka i zapachy u Cashmeree!!!
coś u mnie za:
Pharmaceris E, Emoliacti Emolientowy krem nawilżający na dzień 50ml nowe |
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, z chęcią wymienie je na flowerbombkę... zdjęcia mogę zrobić dopiero jutro, a co chcesz na nich zobaczyć... bo buty są nie używane więc nie są zniszczone ani nic...leżą w pudle
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Amli już nie mam, zapomniałam usunąć z wątku
![]() Więc zostańmy przy zapachach. Tego Hypnose z tego co widzę jest 1/3 więc może być Twoje Hypnose za ogródek i odlewkę 5 ml Moschino? Jeśli jesteś zdecydowana to zapraszam z adresem na PW, i w poniedziałek mogę już wysłać.
|
#98 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
hehe "bierz co chcesz"
![]() fajnie fajnie... nie no, wzielabym tylko to co mi sie przyda![]() to jeszcze raz napisze swoja liste rzeczy (bo teraz widze opisy dopiero) a Ty mi napisz szczerze czy ewentualnie mozesz je oddac, czy nie jest ich za duzo itp![]() Jimmy Choo, Jimmy ChooEDP 20/40ml Pharmaceris T, Sebo - Almond Peel 5% (Krem peelingujący - I stopień złuszczania) nowe Pharmaceris T, Puri-Sebostatic (Pianka głęboko oczyszczająca do twarzy) nowe Iwostin, Hydratia, Fizjologiczna pianka do oczyszczania skóry i demakijażu nowe na tych kosmetykach zalezy mi najbardziej natomiast chetnie przygarnelabym jeszcze:Emolium Emulsja do ciała 200ml nowe Emolium Emulsja specjalna do ciała 200ml nowe Nepentes, Propodia, Krem złuszczająco - zmiękczający na zniszczone pięty Colgate Plax, Multi Protection Cool Mint Mouthwash (Płyn do płukania jamy ustnej) 2x60ml nowe może by Ci sie jeszcze cos spodobalo z mojego watku kosmetycznego np, jesli tych rzeczy nie oddasz za same butki? zrobilybysmy wieksza wymiane![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=684062 jeszcze prosilabym o daty waznosci kosmetykow
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
jimmy choo, flowerbomb, lolita- w takiej kolejności by mnie interesowały. który z nich jesteś w stanie oddać i za co? aha, flowerbomb i lolita to niepełne flakoniki tak? czy tylko tak na zdjęciach wyglądają?
Edytowane przez kica_belinda Czas edycji: 2013-04-15 o 11:18 |
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
To jak wszystko ustalone? Mogę podawać adres
|
|
|
|
#103 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka223 - wymieniamy (adres już poszedł) (polecony eko)
Hypnose za Ogródek miszona - pisze PW wymieniamy: * mus pod prysznic z olejami ze słodkich migdałów * olej z migdałów * Dermika krem pod oczy * Wax regenrująca maska do włosów * Biovax regenerująca maseczka nie chciałaś też Propodii? daj znać to dorzucę w zamian za: * Balea kremowy żel pod pryszni figa i czekolada 300 ml * Szklana fiolka na perfumy o pojemności 10ml z atomizerem i zatyczką9szt * Primark bielizna NOWE * Avallis biustonosz 85D * Próbki Chanel No5 EDP 1.5 ml R *Chanel No5 EDT 1.5 ml F Chloe Love Chole Eau Intense D&G Anthology La Lune18 2 ml Eisenberg back to paris 1.2 ml Lancome Tresor EDP 2 ml Lancome Tresor in love 1.2 ml Marc Jacobs Lola 1.2 ml F Marc Jacobs Daisy 0.90 ml F Shiseido Zen EDP 1.2 ml Valentino Rock 'n Rose EDP 1.9 ml T.Mugler Angel Rose 1.8 ml -mimbla- wymieniamy (adres już poszedł) (polecony eko) puder Guerlain za lakiery YSL i miniatura Tygryska ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Jimmy Choo, Jimmy ChooEDP 20/40ml jest kod Pharmaceris T, Sebo - Almond Peel 5% (Krem peelingujący - I stopień złuszczania) nowe 09.2015 Pharmaceris T, Puri-Sebostatic (Pianka głęboko oczyszczająca do twarzy) nowe 09.2015 Iwostin, Hydratia, Fizjologiczna pianka do oczyszczania skóry i demakijażu nowe 11.2013 Emolium Emulsja do ciała 200ml nowe 10.2014 Emolium Emulsja specjalna do ciała 200ml nowe 06.2014 Nepentes, Propodia, Krem złuszczająco - zmiękczający na zniszczone pięty 06.2014 Colgate Plax, Multi Protection Cool Mint Mouthwash (Płyn do płukania jamy ustnej) 2x60ml nowe nie ma daty ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
Cytat:
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2013-04-15 o 16:32 |
|||
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
to może lolita i crystal noir za manie i gucci edp + jakaś dokładka ewentualnie(np. code body lotion albo jakieś odlewki). ta lolitka nie jest pełna tak?
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
hmmmm nie mam pojęcia ile kosztowały, w sumie to nie kupiłam ich sama tylko dostałam od mamy i tak leżą u mnie bo w nich nie chodzę (mam inny styl ubierania po prostu) a to bylo jakis czas temu juz, dosc dawno nawet.... także kochana musisz zadecydować co mi ewentualnie możesz za nie oddać, i tyle
dogadujemy wymiankę i wtedy wysyłam Ci butki
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana dodałam, fotki butów... bardzo z bliska, trochę mi krzywo wyszło ..hehe
Nowe, niegdy nie tykane... tu link do posta w moim wątku https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=13
|
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Bourjois, Delice de Poudre, Highlighting Powder (Puder rozświetlający) zużyty w max.8% maslo kakaowe ziaja i maska ziaja
cos u mnie? |
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś za
![]() Himalaya Herbals, Revitalizing Hair Oil (Rewitalizujący olejek do włosów) ubytek minimalny Ziaja, Intensywna Pielęgnacja Włosów, Maska do włosów Intensywne wygładzanie nowe L`Biotica, Maska z owoców granatu nowa |
|
|
|
#109 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]() dziękuję nic
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
hmmmm a nie zgodzisz się i na piankę i na kremik?
w sumie to dość dużo będzie mnie kosztować przesyłka bo one są ciężkawe... jeszcze ewentualnie jakbym zrezygnowala z kremu do stop w zamian za pianke pharmaceris? czyli byloby jimmy choo, pianka pharmaceris, pianka iwostin i kremik z kwasem migdalowym?
|
|
|
|
#112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a możesz mi zrobić fotki wewnątrz buta i te pęknięcia na zapiwtkach, podeszw i tył butów? Raczej dojdziemy do porozumienia ![]() Cytat:
zaraz zerkne na twój watek raz jeszcze a jutro postaram się usiąść do wish'a
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Paco Rabanne,1 Million EDT 50ml - ubytek testowy psik (nietrafiony prezent dla męża) cos u mnie??
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Zaktualizowałam listę wish
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
starałam się zrobic zdjęcia, wyszły trochę niewyraźne ale myślę że widzisz o co chodzi... w środku za piętami jest but wyścielany takim jakby hmmm delikatnym materiałem który jak widać na fotkach popękał, czego nie widać jak założysz buta oczywiście... no ale musisz sama to ocenić. Na fotkach to widać
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
interesowałyby się Dot za 1 milion?
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2013-04-18 o 10:20 |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam na dokładkę
|
#119 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za;
Vera Wang, Princess EDT wyjściowe 50ml kod 6318A Matrix, Biolage Fortetherapie, Thermo - Active Repair Gloss (Serum wzmacniające termoaktywne) nowe ? |
|
|
|
#120 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Chętnie przygarnęłabym Princess. Zapraszam, może coś znajdziesz za nią w wątkach.(rzuciło mi się w oczy, że chłopiecych ciuszków szukasz. Mam taki jak tu: KLIK kombinezon - rozmiar na 122 z metki, ale jest tak skonstruowany, że z dużą tolerancją w obie strony będzie dobry. Oryginalny LEGO, niby narciarski, ale moja córka po prostu chodziła w nim zimą do szkoły.Bdb jakość. Bdb stan) Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2013-04-18 o 10:43 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

Daj znać jak tam z Flowerbombką 

Może masz jakąś propozycję? J'Adore to jaka pojemność, że tak spytam z ciekawości?

w sumie to dość dużo będzie mnie kosztować przesyłka bo one są ciężkawe... jeszcze ewentualnie jakbym zrezygnowala z kremu do stop w zamian za pianke pharmaceris? czyli byloby jimmy choo, pianka pharmaceris, pianka iwostin i kremik z kwasem migdalowym?