|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Jakub dziś całe popołudnie marudził. najchętniej cały ten czas spędzałby przy cycu, ale mam wrażenie, że nie najada się, długo na mnie wisi, a za chwilę znowu był głodny
laktatorem nie mogę prawie nic ściągnąć, dziecko mi płacze i nie wiem co robić [/QUOTE]Mój mały też marudny dzisiaj. Caly dzień wisiał przy cycu, a i tak się nie najadł i musiałam go dokarmić. Zaczyna mi powoli brakować sił. Ciągle go karmię a i tak muszę ostatecznie dokarmić butelką, bo jest głodny. Boję się, że jak tak dalej pójdzie, to sie przestawi całkiem na butelkę i nie będzie chciał cyca. Padnięta jestem. Teść na szczęście nie nadużył, ale za to była jeszcze ciotka i kuzynka z mężem. Marzę o kąpieli i łożku
|
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ale dzisiaj był piękny dzień , byliśmy z Roszkiem na spacerze ,na zakupach i w restauracji ,potem u mojej babci .... oświadczam ze z 3 dzieci mozna wszystko !!! ide nadrabiac ,moze nowe dzieci postanowiły wyskoczyć w między czasie ...
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Alis gratulacje
![]() A ja dzis mialam w skrzynce Niespodzianke ...!!! Bardzo sie z niek ucieszylam ![]() Otoz jak pisalo w pismie dolaczonym do Czeku ... Wysali mi POLOWE macierzynskiego - bo dostali meila ze ja be kasy, na reszte mam czekac do 27kwietnia. I wtedy dostane juz z wyrowaniem za marzec i od razu za kwiecien ;-). Haha wiec od razu Kasia jak tylko dostala kase na poczcie - kierunek Sklep ;-) kupilam papmki, hippa, i dziexiowy proszek Belenda no byl w promocji 3za2 ;-) Najbardziej mnie serce bolalo kiedy przechodzilam kolo napojow - a tam caly malusi regal - COLA wisniowa / waniliowa. 7up winogronewe i wisniowe. a tu Ale zaopatrzylam sie w maslane ciasteczka bo byly po 9,50nok i tez w promocji 3za2 haha. Tak zbiorczo napisze Z tych "naszych" dzieci slocznosci kazde z osobna. . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam o tyle rzczy spytać i nie wiem czy spamietam ![]() Gratuluje weekendowym mamusiom- jestesmy jakimś weekendowym wątkiem. 3mam kciuk za nasze wczesniaczki- bedzie dobrze- ja to wiem! strippi- oby z Julka sie okaząło, ze to nic groźnego. Dziewczyny, które karmia przez nakłądki- planujecie je odstawiać? JA bym bardzo chciała, ale tak jak się obawiałam Mały sie przywyczaił do wygody. Brodawki mam już wypukłe,myśle, ze gdyby nie nawyk nakałdkowy zacząłby już chwytac, a tak to jedną nakłądkę zaczęłam obcinac- jak radziła połózna zeby skracać systematyczmie, ale zaczeło strasznie bolec karmienie, bo on wyciaga sutek poza te nakłądkę... Jak karmie i troszkę brodawkę wyciagnie to czasem szybko zdejmuje nakłądke i wkłądam mu piers do buzi i sie nie kapnie i ssie dalej, ale jak piers jest pełna i twardato wpycham mu do buzi, on nie moze złapać, awanturuje się i jest dym...Tak na 10 podejśc podania samej piersi 1-2 udaje się.... Jest to tez brak systematycznosci z mojej strony bo w nocy, albo jak bardzo płącze karmie od razu przez nakładkę, żeby go nie rozbudzac lub nie denerwowac...jakies złote rady? i pyt. nr 2. Kiedy odciagacie pokarm? Wczoraj wieczorem maly sciagnal z jednej piersi i mysle sobie odciagne z drugiej, bo w nedziele wybieram się na zakupy . W nocy KAcper jadł jak zwykle mniej jak w dzień w efekcie obudziłam sie z dwoma kamieuiami...Dziś przystawiałam go normlanie, ale piersi nadal twardawe...Czy moze między ściągnięciami za mały odstep i mózg dostał info, ze ma wiecej produkowac mleka, czy jak? Prosze o wskazówki![]() Acha i tz kupił na allegro konika morskiego z FP, bo znany już skądinąt Damian;p powiedział, że jest niezawodny w wychowywaniu i rozwoju dziecka więc Tż od razu na allegro i wygrał aukcję;p Szkoda, ze nasze dziecko jeszcze patrzy się w jeden punkt po 30minut i nawet za karuzela nad łóżeczkiem nie wodzi wzrokiem;p Ale może kiedys się pozna na prezencie od Taty
Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2013-04-13 o 20:05 |
|
|
|
|
|
#2585 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
za wagę. A fotki świetne, fajnie trzyma sobie butelkę. Faktycznie jak by ktoś miał jej zaraz zabrać ![]() Cytat:
I jak sie sprawuje? Pewnie juz przetestowana, ja narazie testuje ale w mieszkaniu tak na sucho jedyne co mnie wkurza w nim to materiał z tyłu tak jak by za bardzo naciągnięty i się marszczy. Nie wiem może się to wyprostuje jak postoi trochę.A my pojedli, popili to teraz czas na wieczorne kino. Pozdrawiamy i przespanych nocek dziewczyny
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano tak ... we koncu Damian wie najlepiej :ehhh i wam powiem ze dzis tak wszyscy sie na mnie paczali .... ze ja taka piekna jestem, zrobilam sobie dzis Koczka wysoko na Lbie i mamcia ze Pieknie ze Cudo i ze ogolnie Od razu buzia wyglada inaczej ..... a nie tylko ta kitka . |
|
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny, macie maty? jakie?
|
|
|
#2588 | |||||
|
Zakorzenienie
|
śliczna
GRATULUJE!!!!!!!!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co do drugiej kwestii to pierwsze słyszę aby zapobiegawczo.... najczęściej sie to robi jak jest problem. Cytat:
współczuje akcji z lekarzem ..... śliczności Cytat:
![]()
|
|
|
#2589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak masz twarda piers to albo troche mleka odcisnij zeby zmiekla albo zacznij w nakladce a potem zdejmij. Mozesz tez posmarowac sutek mlekiem zeby zczaił co i jak. Mnie bola sutki jak zaczyna ssac, ale to chyba normalne i potem przechodzi. Dlatego zaciskam zeby i probuje, choc mam wrazenie ze dziec sie szybciej meczy i mniej zjada. Tez nie jestem regularna, noce na razie odpuszczam i karmie w nakladkach.
|
|
|
|
#2590 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja mam Taliba cyckowego, Ty małą Terrorystkę ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- dostaliśmy Cyrk z Ikei i Sunny day z TinyLove.
|
|
|
|
#2591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem sama, może to kwestia małej ilości pokarmu ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2592 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
śliczny czyścioszek
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
, ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co do konika to zyczę ci aby sie przydał .... u nas konik przeszedł bez echa -prawie zero zainteresowania , nie wiem dlaczego ?moim zdaniem śliczny jest ... Cytat:
tekst mojego tzta (bo ja jeszcze tydzien połogu mam) " ja nie chce nic mówić ( )ale......... codziennie - CODZIENNIE śni mi się sex - tylko,ze z tobą " ![]()
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kiedy podajecie witaminy? Przed czy po jedzeniu?
U nas dalej walka z kolkami, ropiejacymi oczami, plesniawkami i jeszcze odparzenia się zaczely żeby nudno nie było Mamusie gratulacje! Monika ja z laktatorem mam identyczne przeboje jak Ty i też z aventa Nestelle u nas zawsze mówili żeby profilaktycznie pieluche wkładać ale teraz mówią że wystarczy kłaść na żabke ![]() A do 6 tyg to usg bioderek czy wogóle do specjalisty na kontrolę? |
|
|
|
|
#2594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Rozeznanie
|
no to dziewczynki, która jeszcze rodzi w ten weekend?
|
|
|
|
|
#2596 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Despa co do kropelek to mamy Esputicon i Dicoflor
GRATULACJE!!! Cytat:
Cytat:
20.30-22.40 - sen 22.40-23.10 - karmienie, przewijanie 23.10-1.30 - sen 1.30-2.10 - karmienie i usypianie 2.10 - 3.40 -sen 3.40 - 4.40 - karmienie, przewijanie, po dłuższym czasie uspanie 4.40 - 5.15 - sen 5.15 - 5.50 - marudzienie 5.50 - 6.30 - sen 6.30 - 7.00 - karmienie, przewijanie 7.00 - 7.50 - sen ok. 8 koniec spania, moje dziecko jest po takiej nocy wyspane, gorzej ze mną... Jak więc widziecie im bliżej poranka tym mamy częstsze pobódki i gorzej o dłuższy sen. Także te 2,5 3 h to tylko na początku nocy, potem z każdą godziną jest juz gorzej. Nie mam pojecia czemu ten mój maluch taki niechętny do spania...w dzień tez nie przesypia jakoś dużo, raczej ma krótkie drzemki i jedno lub dwa dłuższe spania. Cytat:
Cytat:
Jaka zadowolona Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ciesze się że znowu jestem z Wami Dziś wiekszkość dnia spędzliśmy na świeżym powietrzu, może Ksawcio dzięki temu będzie lepiej spał. Popołudnie mieliśmy koszmarne, jeden wielki wrzask, kolki dają się we znaki. Próbowałam wszystkiego, wkońcu po kąpieli i cycu zasnął, potem obudził się jeszcze z raz z placzem i do teraz cisza. Dziś po raz pierwszy nocujemy poza domem (u babci Ksawcia), także się troszkę stresuję...ale może na wsi będzie się mu lepiej spało niż w mieście. Oki zmykam spać, póki moge... ![]() Dobranoc kobietki
30.06.2011 --> dwie kreseczki 1.03.2013 --> tp 7.03.2013 --> KSAWERY Edytowane przez Chanel_Coco Czas edycji: 2013-04-13 o 23:04 |
|||||||
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja Lecem spac. Moje Slodkosci juz chrapie ;-)
Milej spokojnej Nocy - moze u ktorejs sie akcja rozkreci . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Uhhh Dzis Mlody szaleje od 1-30 nie spi :-/ dwa razy zjadl i nie Padl ... Tylko sie smieje z Matuli bo ona na rzesach staje by Emilianek poszedl spac. No ale jakze jak jeszcze Kupy nie zrobil ... Biedak dianie i wycisnac nie moze :-(
Aaa i dzis bedzie wazny dzien - bedziemy przez Skypa z dziadkiem Andrzejem rozmawiac ... Bo komp juz w domku naprawiony, no a jutro ma isc do tego szpitala. Emilek jest bardzo ciekaw dziadka ![]() I nawet mu wybacz ze Jasiu na niego mowi. Hehe nie wiem co sie mojemu tacie ubzduralo - ale mysal ze hwst emil jan i dzis do mnie "a jak tam Jasiu" ja sie pytam ""jaki Jasiu"" tata no ze wnuk on z drugiego imienia bedzie wolal. Tom mu ladnie grzecznie wytlumaczyla ze jest tylko jedno , i nawet sam pradziadek Janek Zaakceptowal hihi. Ach ci faceci. ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2599 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W poniedziałek mąż idzie do naszej pediatry to się zapyta o te usg bioderek Cytat:
![]() Cytat:
![]() pokarm odciągam po karmieniu, kiedy mały zaśnie, a mi dalej kapie, bo on zazwyczaj 15-20 min ssie jedną pierś i mało kiedy zjada z drugiej, a mnie boli masakrycznie i muszę sobie ulżyć. też mamy tego delfinka u nas spisywał się przy Julce, jako latarka do szukania smoczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tekst męża niezły ![]() ![]() Cytat:
Dobre z tym Jasiem hihi ![]() Mężuś był z Julią na pogotowiu to lekarz kazał zrobić mocz i to było zlecenie na CITO do szpitala, więc przyjechali, łapali siuśki i mąż od razu pojechał do szpitala, mimo wieczoru i weekendu zrobili i wyniki były po 20min, potem jechał do Medicusa do nas z wynikami. Wyszły ok, ale ma jeszcze w poniedziałek skonsultować z naszą lekarz. Julka ma Bactrim i osłonkę Lacid... niestety nie zjadła Bactrima :/ wypiła tylko osłonkę... ona nie połknie nic co jest białe i w zawiesinie męczyliśmy się do północy, ona siedziała i wyła i w końcu zrezygnowaliśmy i poszła spać bez leku
|
|
|
|
#2600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Melduję się dokładnie w 10 dni przed P. ![]() I zmykam jednocześnie bo jadę 60 km na uczelnie na ... egzamin! Uparty profesor nie przełożył daty, musi być dziś i już! |
|
|
|
|
|
#2601 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Bry !
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mój rekord póki co to z obu 150 ale to jak byłam mega zrelaksowana i po ciepłej kąpieli.. no ale ogólnie codzień więcej... też byłam mega spięta na początku jak pierwsze ściąganie w domu i uciągnęłam 5 ml..ale tak jak pisze Ptaszysko nie ma co się zniechęcać i codziennie i tak bez..wielkich wyników przystawiałam i syna i laktator i wreszcie z każdym dniem coraz więcej... ja różnie, nieraz jak młody przepśpi 4 h to w połowie drzemki dociągam, nieraz roybię ekstra jedno ściąganie, nieraz w nocy... jak mi się przypomni... ale raczej na bieżąco zżeramy nasze zapasy bo np w nocy Mąż go jeden raz karmi a ja wtedy mam ciągłe 6-7 h snu... niezbyt to dobre dla mojej laktacji ale kilka razy myśl o śnie była silniejsza ode mnie więc byłam wyrodną ![]() Dziewczyny pytanie: ŁÓŻECZKA Turystyczne ! Planujemy kupić jakieś na wyjazdy do domu letniego mojej Mamy/ teściów plus chyba sobie ustawię w salonie, miałabym młodego ciągle na oku... bo nie chcę go w kółko wynosić do sypialni, a czasem jak on śpi to bym się pokrzątała co nieco, a tak jak mi śpi na kanapie, to go ciągle doglądam...ale one w większości strasznie brzydkie... macie jakieś typy ? strippi zdrówka dla Julki ! Bidna znowu ten pęcherz.. eh
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Wolanin -
za Egzamin -![]() I zonaczysz te 10dni minie szybko ew zacznij rodzic na Egzaminie - to powinien ci zaliczyc od razuu ahahaNestelle - tekst Tz boki zrywac I tak Byw - snilas mi sie dzis. Bylas z Roszkiem u mnie w pracy i nasze dzieci pozowaly jako Burgery No lecem spac dalej. Mlody zostal zabrany przez babcie wiec jeszcze - poltorej moge sie kimnac. Nalezy mi sie za te nocke - jak psu kosc ;-) . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2603 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
,przed jedzeniem rano aby się przyjęły (bo po jedzeniu moze mu się ulać ) Cytat:
zdrówka dla Julki Cytat:
co do łózeczka turyst. - to kwestia gustu , bo widziałam i takie w spokojnych kolorach i w żywych ,z zawieszonymi zabawkami i z melodyjkami ...... ja mam akurat takie sobie wizualnie bo potrzebowałam na szybko .z melodyjkami i lampką - po jakimś czasie przestało działac ![]() Cytat:
no i dobre z tym Jasiem ![]() a wczorajszy tekst mojego tżta to miałbyć komplement ... ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
za egzamin !
J . N . R Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2013-04-14 o 10:16 |
||||
|
|
|
|
#2604 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ale napisalyscie postow ![]() Witam sie w dwupaku.. chyba urodze punktualnie ![]() Podbrzusze i krocze pobolewa nadal, ale co z tego jak nic sie nie dzieje.. ![]() Wczoraj nas caly dzien jakos nie bylo w domu, zakupy, spacer.. i wieczorne wyjscie do greckiej restauracji - chyba ostatni raz we dwojke ![]() najadlam sie za dwoch, ojj waga mnie pokarze.. ![]() ale bylismy na piechote, wiec w dwie strony wyszlo nam jeszcze 1,5 godziny spaceru.. moze spalilam te zbedne kalorie? ![]() Jezscze dzis nad ranem snilo mi sie, ze mam skurcze, ale jak sie obudzilam, to nic takiego sie nie dzialo.. Cytat:
o takie: http://www.pinkorblue.pl/Pokoj-dziec...lien-Baby.html ale do tych lozeczek trzeba kupic jakis dodatkowy materac, bo ten w zestawie to jest bardziej podkladka (wedlug mnie).. zdecydowalam sie na ten niedrogi z Alvi, skladany, tez turystyczny http://www.pinkorblue.pl/Pokoj-dziec...Gwiazdy-1.html z lozeczka bedziemy korzystac nieduzo, wiec uznalam, ze taki wystarczy. plusem sa koleczka i podwieszane dno dla maluszkow (no ale z tej funkcji korzysta sie dosc krotko - bodajze do wagi 9 kg ).. wazy dosc sporo, ale po zlozeniu zajmuje malo miejsca ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
ojejj jaka sliczna jaki ma teraz rozmiar? ![]() no i sie udalo ![]() Cytat:
![]() GRATULACJE kochana ![]() Cytat:
Cytat:
alez zazdroszcze mamom rozpakowanym .. ja juz czekam jak na szpilkach.. ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Kasia, alez ty masz te sny
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-04-14 o 10:39 |
||||||
|
|
|
|
#2605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za egzamin ![]() Witam się i ja nadal w dwupaku ![]() Noc jak zwykle średnio ![]() no nic to, po ostatnim pieczeniu kurczaka w piekarniku i odchodzącym czopie to dzisiaj wstawiłam do mojego czarodziejskiego piekarnika karkówkę - może zacznę rodzić Dobrej niedzieli Wam życzę!!! Edytowane przez kmagg81 Czas edycji: 2013-04-14 o 11:12 |
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Zadomowienie
|
hej co do cc j dostałam spitalna koszule u nas kłpotów pokarmowych ciąg dalszy po mleku i jogurtach musze wykluczyc ryby
ech... dzis znów nie przespana i tylko butla a z dwóch cycków odciagam tylko 50 ml![]() i gratulacje dla nowo upiczonych mam i za zdjęcia słdziaste te wasze dziedziaczki miej Niedzieli wam zycze u mnie pochmurnie i buro dobrze ze wczoraj wybralismy sie na pierwszy spacer i to trwał godzne!
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2013-04-14 o 11:32 |
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
![]() moze podswiadomie .... mam ochote na takiego burgera .. ![]() ale trzeba sie obejsc smakiem .. diete trzeba trzymac .. schudnac ... - dzis ledwo ledwo akceptacja byla i u mnie PADA tylko wiecie u mnie PADA a w PL by LALO paczalam na pogode i az rece zalamuje a mialam isc we odwiedzimy po ten latator z mlodym no ale nic - zostawie babci i sama szybciutko obskocze . |
|
|
|
|
#2608 |
|
Rozeznanie
|
witam się w pochmurną niedziele... 10 dni to GO
|
|
|
|
|
#2609 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja z jedną Alicja w życiu bym nie ogarneła sklepu ba! jeszcze w restauracji ... ![]() Cytat:
a co do coli - boże... jak mnie nachodzi ochota na takie cuś... chociaż puszeczkę pepsi... takiej zimnej... ![]() Cytat:
mój mi oznajmił, że już się 'zapoznał z planem kobiet po prodowym' i codziennie pyta czy wszystko się dobrze goi w końcu się go pytam co go tak interesuje na co on szczerze do bólu - boże kochanie bo się doczekać nie mogę nieeeee... i na tą okazaję kupił mi piękny komplet trumpha - czerwony oczywiście wrrrr... no ja też nie ukrywam, żem wyposzczona taaaaaaaaaaaaaaaaaaka... |
|||
|
|
|
|
#2610 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak Mała nic nie podjada to z jednej piersi ściągne nawet i 130ml... ![]() a tak odciągam zawsze w nocy bo kamienie... a przez dzień Alicja się 'wyrabia' i nie ma problemu... mój laktator jest elektryczny z możliwością przełączenia na ręczny, no ale ja elek. ściągam 100ml w max 3-5 minut... KCIUKI ZA JULĘ!!! Cytat:
Cytat:
TRZYMAM KCIUKI ZA TERMIN ![]() Cytat:
![]() z takim zaangażowaniem wyjdziecie szybiej niż myślisz ![]() Maluchy szczególnie wcześnieki ponoć mają 2krotnie silniejszą wolę walki o przetrwanie niż 'zdrowy' noworodek! więc Wasza już pokazała że potrafi - teraz bedzie TYLKO LEPIEJ!!! Cytat:
![]() a na usg idziemy PRYWATNIE bo u nas (tj nowy sącz) powiedzieli ze TYLKO rentgen moga zrobić na skierowanie!!! ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- poza tym u nas do przodu... chrzciny jednak zmieniamy na 28.04 bo tato 5.05 idzie do pracy i nie ma szans żeby się z kimś zamienił - no chyba że jakiś cud... ![]() kurde ewent zostało tylko 2tygodnie a my nie mamy nic na te chrzciny i chyba bd robić w domu - 26 osób ![]() Alicja i jej kuperek ciut lepiej, już nie jest taki czerwony na brzegach do wejścia odbytu ale za to sam odbyt nadal czerwony... stosujemy sudocrem bo takowy mamy i coś pomaga... ![]() u nas dziś angielska pogoda - dosłownie ... ![]() od rana zdąrzyło 3 razy padać, 2 razy grzać jak w środku wakacji a obecnie piździ jak 'w kieleckim' (nie obrażając nikogo )Mała w nocy dziś łądnie spała i modlę się że i tej nocy było to samo...
|
|||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

laktatorem nie mogę prawie nic ściągnąć, dziecko mi płacze i nie wiem co robić

a tu 

jadą z mężem na pogotowie do lekarza