Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-13, 22:46   #4681
Fionaaa
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Cholera jasna, klikałam już wszystko i nic!!! :[

Mi już ręce opadają. Cały nos i poliki przy nosie + czoło. Wieczna sahara!!! Zaczynam się zastanawiać czy to nie może przez małą ilość wody (nie mam nawyku picia dużej ilości), albo przez podkłady. Już sama nie wiem. Czasami jak zmieniam pielęgnację/ krem, to przez chwilę jest "wow" ulga dla skóry, jest miękka i nie ma suchych skórek. Po kilku tyg. wszystko wraca

Ja bym stawiała na za mała ilość wody Jeśli nie masz nawyku picia jej w dużej ilości to możesz np. wprowadzić do diety produkty z dużą ilością H2O, wyjdzie na to samo

Ja kiedyś przez używanie mydła zbyt intensywnie strasznie przesuszyłam sobie skórę na twarzy, jakby skóra ze mnie schodziła, koszmar. Zaczęłam wtedy robić częściej peeling i pozbywałam się ich na chwilę, bo znowu wysyszałam sobie cerę, błędne koło.

A tutaj znalazłam wpis o suchych skórkach właśnie: http://www.alinarose.pl/2013/03/such...dziam.html?m=1

W ogóle polecam ten blog, bo często są fajne ciekawostki kosmetyczne
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 07:23   #4682
pati_pz
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Ja bym stawiała na za mała ilość wody Jeśli nie masz nawyku picia jej w dużej ilości to możesz np. wprowadzić do diety produkty z dużą ilością H2O, wyjdzie na to samo
Ooo, a jakie masz produkty na myśli? Też piję mało wody (określenie pęcherz z pergaminu niestety pasuje i do mnie...), ale u mnie to objawia się raczej ściągniętą skórą i suchymi skórkami raczej na ciele niż twarzy, bóle głowy (szklanka wody rzeczywiście na nie pomaga) i cienie pod oczami

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość

Nazwa vel imię "Klusek" bardzo mi się podoba To prawda, co jakiś czas oglądam zdjęcia z Kluskiem w roli głównej i liczę dni kiedy będziemy mogli go zabrać do domu.

Zabieramy go w najbliższy czwartek. Dzisiaj śmialiśmy się, że to ostatni nasz weekend tylko we 2 teraz będzie nas 3

Marzenia się spełniają Życzę Ci aby i Twoje marzenie o posiadaniu psa się spełniło
Mój chłopak szuka psa, ale po latach posiadania rasowych psów tym razem szukamy jakiegoś mieszańca ze schroniska. Póki nie mieszkam z chłopakiem, czuję, że będę zachowywać się jak "ciocia z Ameryki" i obdarzać pieska masą wspaniałości... będę musiała się opamiętać, bo dla tego pieska ważniejszy jest kochający właściciel, a nie miliard piszczałek i smyczki z ćwiekami

Koniecznie zdawaj relację z aklimatyzowania się Kluska Może imię przylgnie na stałe
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 07:57   #4683
LadyI
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40291555]dziewczyny czy dobrze myślę, że polecała któraś z Was ten tusz?
http://allegro.pl/maybelline-falsies...166304552.html
kojarzy mi się, że Lady o nim pisała, ale pamięć to ja mam słabą [/QUOTE]

Ja pisałam o tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...t-mascara.html
mój faworyt

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40296244]Załączam zdjęcia beżowego mangowego żakietu, którego niestety nie udało mi się przymierzyć, ponieważ najmniejszy jaki był na sklepie to roz. M, a ja noszę XS, więc nie było sensu...przymierzyłam za to biały z czarnymi dodatkami i kilka innych - zdjęcia umieszczałam na mangowym watku [/QUOTE]

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40296392]zdjęcia... nie wiem dlaczego ich nie wkleiło do poprzedniego postu [/QUOTE]

Dziękuję za zdjęcia
Zmartwiłyście mnie tym, że nie jest taliowana
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 08:19   #4684
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja kiedyś przez używanie mydła zbyt intensywnie strasznie przesuszyłam sobie skórę na twarzy, jakby skóra ze mnie schodziła, koszmar. Zaczęłam wtedy robić częściej peeling i pozbywałam się ich na chwilę, bo znowu wysyszałam sobie cerę, błędne koło.

A tutaj znalazłam wpis o suchych skórkach właśnie: http://www.alinarose.pl/2013/03/such...dziam.html?m=1

alinkę podczytuję regularnie. Moze to rzeczywiscie wina braku wody. Idę zaraz po zgrzewkę

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Ooo, a jakie masz produkty na myśli? Też piję mało wody (określenie pęcherz z pergaminu niestety pasuje i do mnie...), ale u mnie to objawia się raczej ściągniętą skórą i suchymi skórkami raczej na ciele niż twarzy, bóle głowy (szklanka wody rzeczywiście na nie pomaga) i cienie pod oczami p:
ja mam to samo. Ostatnio tez bardzo piecze i swedzi mnie skalp :/
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 08:34   #4685
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchajcie, z tym kolorem włosów to wcale nieprawda. Jestem brunetką a po dzisiejszej sytuacji stwierdzam, że jestem łagodnie pisząc, nieogarnięta. Gdy piekłam tosty w piekarniku, położyłam blachę na kuchence, i to kuchenka wydawała ciągle te dźwięki a ja się znęcam nad piekarnikiem i klikam co popadnie ...
Oj, kochana, każdemu się zdarza! Ja jestem blondynką i ilości sytuacji kiedy byłam dość "nieogarnięta" nie zliczę
Cytat:

A tutaj znalazłam wpis o suchych skórkach właśnie: www.alinarose.pl/2013/03/suche-skorki-jak-sobie-z-nimi-radziam.html?m=1

Ja też tak robiłam, w gimnazjum Generalnie byłam wtedy przekonana, że na problematyczną skórę to tylko i wyłącznie potężne wysuszacze i peelingi jak papier ścierny. Problem z niedoskonałościami dawno zniknął, ale z suchą skórą strasznie się męczę.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 08:47   #4686
anies5
Zakorzenienie

Dziewczynym dziękuję! Cieszę się, że Wam się podoba .
Stary 2013-04-14, 08:53   #4687
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo, a jakie masz produkty na myśli? Też piję mało wody (określenie pęcherz z pergaminu niestety pasuje i do mnie...), ale u mnie to objawia się raczej ściągniętą skórą i suchymi skórkami raczej na ciele niż twarzy, bóle głowy (szklanka wody rzeczywiście na nie pomaga) i cienie pod oczami

Mój chłopak szuka psa, ale po latach posiadania rasowych psów tym razem szukamy jakiegoś mieszańca ze schroniska. Póki nie mieszkam z chłopakiem, czuję, że będę zachowywać się jak "ciocia z Ameryki" i obdarzać pieska masą wspaniałości... będę musiała się opamiętać, bo dla tego pieska ważniejszy jest kochający właściciel, a nie miliard piszczałek i smyczki z ćwiekami

Koniecznie zdawaj relację z aklimatyzowania się Kluska Może imię przylgnie na stałe
Przede wszystkim owoce i warzywa, a oprócz nich np. mleko, jogurty, kefiry, ryby... tutaj jest bardzo fajna tabelka: http://zdrowezywienie.w.interia.pl/woda.htm

Tu jeszcze z bloga Aliny:
Musicie pamiętać też o nawadnianiu od
środka. Warto wypijać troszkę więcej wody.
U mnie żadna pielęgnacja z zewnątrz nie
dawała rezultatów, nawet jeśli z wierzchu
skóra była pokryta kremem wyglądała dalej
tak samo. Maleńką różnicę widziałam po
maseczkach.

-------------------------------------

Ehh, cienie pod oczami, u mnie niestety to sprawa genetyczna i nie da rady się ich pozbyć, co najwyżej ukrywać

Edytowane przez Fionaaa
Czas edycji: 2013-04-14 o 08:55

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 09:20   #4688
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Przede wszystkim owoce i warzywa, a oprócz nich np. mleko, jogurty, kefiry, ryby... tutaj jest bardzo fajna tabelka: http://zdrowezywienie.w.interia.pl/woda.htm

Tu jeszcze z bloga Aliny:
Musicie pamiętać też o nawadnianiu od
środka. Warto wypijać troszkę więcej wody.
U mnie żadna pielęgnacja z zewnątrz nie
dawała rezultatów, nawet jeśli z wierzchu
skóra była pokryta kremem wyglądała dalej
tak samo. Maleńką różnicę widziałam po
maseczkach.

-------------------------------------

Ehh, cienie pod oczami, u mnie niestety to sprawa genetyczna i nie da rady się ich pozbyć, co najwyżej ukrywać
Dzięki, zapiszę sobie linka. Owoce jadam, bardzo lubię. Gorzej z warzywami, bo jem głównie te "kanapkowe" - pomidory, ogórki (te w każdej postaci) i rzodkiewkę. Ale postanowiłam kupić sokowirówkę, żeby robić soki owocowo-warzywne i jednak przyjmować warzywa pod jakąś postacią, bo zup nie znoszę.

Trochę łatwo powiedzieć, żeby wypijać trochę więcej - musiałabym chyba chodzić w pampersie próbuję, staram się, ale czasem się udaje wypić z litr, a czasem szklanka herbaty i starczy mi picia na cały dzień. U mnie to też problem słabego odczuwania pragnienia.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 09:52   #4689
lucy111
Zadomowienie

Witam w niedzielny poranek

Tak jak większość z Was miałam problem z suchymi skórkami. Odkąd zaczęłam używać czarnego mydła i olejku arganowego problem zniknął.

Większy problem mam z cieniami pod oczami. na nie jeszcze nic mi nie pomogło.

Dziewczyny potrzebuje Waszej rady. Zamarzyła mi się kobaltowa torebka. Zastanawiam się, którą z tych czterech wybrać.

1. Mango-119
2. Zara-129
3. Zara 199
4. Misswish- 109
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 83601034_ZU.jpg (13,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4656204011_1_1_3.jpg (11,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4322204009_1_1_3.jpg (13,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9526-447.jpg (19,0 KB, 11 załadowań)
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 10:04   #4690
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość

Tak jak większość z Was miałam problem z suchymi skórkami. Odkąd zaczęłam używać czarnego mydła i olejku arganowego problem zniknął.

Dziewczyny potrzebuje Waszej rady. Zamarzyła mi się kobaltowa torebka. Zastanawiam się, którą z tych czterech wybrać.

1. Mango-119
2. Zara-129
3. Zara 199
4. Misswish- 109
Dla mnie druga, bo ma piękny kolor
Stary 2013-04-14, 10:08   #4691
weronika7
Wtajemniczenie

Cytat:

1. Mango-119
2. Zara-129
3. Zara 199
4. Misswish- 109
3
weronika7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 10:39   #4692
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:

1. Mango-119
2. Zara-129
3. Zara 199
4. Misswish- 109
Trzecia Też mi się podobała, ale stwierdziłam, że nie miałabym do czego nosić kobaltowej torebki.
Stary 2013-04-14, 10:41   #4693
k@rolineczka
Zadomowienie

Cytat:

1. Mango-119
2. Zara-129
3. Zara 199
4. Misswish- 109
Widziałaś tą drugą na żywo? Chciałam ją w kolorze czerwonym i jak ją w Zarze zobaczyłam to padłam Taki flaczek, że hej Musiałabym sztywny zeszyt nosić, żeby jakoś wyglądała, a i tak skóra była strasznej jakości (nie ma nawet podszewki)
k@rolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 11:19   #4694
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

1. Mango-119
2. Zara-129
3. Zara 199
4. Misswish- 109
Druga ma piękny kolor, ale ja bym jej nie brała bo nie jest w ogóle usztywniana, po prostu jakby ktoś kawałek zamszu pociął, także przy noszeniu się nie układa ładnie Chyba, że Ci nie przeszkadza taki efekt

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez k@rolineczka Pokaż wiadomość
Widziałaś tą drugą na żywo? Chciałam ją w kolorze czerwonym i jak ją w Zarze zobaczyłam to padłam Taki flaczek, że hej Musiałabym sztywny zeszyt nosić, żeby jakoś wyglądała, a i tak skóra była strasznej jakości (nie ma nawet podszewki)
O, dokładnie to mam na myśli

Także jeśli już któraś to trzecia
W zarze jeszcze całkiem fajna jest ta z załącznika, ale nie wiem jak na żywo, nie widziałam jeszcze.
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...IME+CLUTCH+BAG
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4382204009_1_1_2.jpg?timestamp=1365372000000.jpg (27,0 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez Lilotron
Czas edycji: 2013-04-14 o 11:22
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:06   #4695
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Dla mnie druga, bo ma piękny kolor
Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
3
Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Trzecia Też mi się podobała, ale stwierdziłam, że nie miałabym do czego nosić kobaltowej torebki.
Cytat:
Napisane przez k@rolineczka Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Druga ma piękny kolor, ale ja bym jej nie brała bo nie jest w ogóle usztywniana, po prostu jakby ktoś kawałek zamszu pociął, także przy noszeniu się nie układa ładnie Chyba, że Ci nie przeszkadza taki efekt

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

O, dokładnie to mam na myśli

Także jeśli już któraś to trzecia
W zarze jeszcze całkiem fajna jest ta z załącznika, ale nie wiem jak na żywo, nie widziałam jeszcze.
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...IME+CLUTCH+BAG
Dzięki za odpowiedzi

Nie mam w swoim mieście Zary więc niestety żadnej nie widziałam na żywo.
Druga faktycznie kolor ma piękny, ale skoro mówicie, że nie jest usztywniona to raczej odpada.

Zastanawiam się czy watro wydać 200 zł na tę trzecią. Nie jest jakaś bardzo uniwersalna, ale jest piękna. Podobają mi się jednokolorowe zestawy przełamane jakimiś dodatkami w mocniejszym kolorze.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 12:18   #4696
pannamima
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za Wasze opinie o Melisskach Bardzo miło z Waszej strony

Anies, wyglądasz przepięknie w tych włosach swoją drogą zauważyłam, że mamy ten sam model drzwi szafy Ja do fryzjera idę w przyszły piątek do Milek Design w Warszawie. Na samo ścięcie, bo odkąd noszę dłuższe włosy mam problem ze znalezieniem fryzjerki, która ładnie je ostrzyże, żeby się dobrze układały (najlepiej same z siebie lub przy mojej drobnej pomocy) i były dopasowane do mojej twarzy. Teraz mam tragiczną grzywkę, którą ciągle upinam, bo w ogóle się nie układa. Mam nadzieję, że wizyta będzie udana, bo przyzwyczajona jestem do fryzjerek o połowę tańszych, więc liczę, że większe pieniądze za usługę = lepsza jakość usługi.
Daj znać jak uda się wizyta, bo też słyszałam o tym fryzjerze , ale czekam aż zapuszczę grzywkę , bo na razie odrasta w ślimaczym tempie
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:19   #4697
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za odpowiedzi

Druga faktycznie kolor ma piękny, ale skoro mówicie, że nie jest usztywniona to raczej odpada.

Zastanawiam się czy watro wydać 200 zł na tę trzecią. Nie jest jakaś bardzo uniwersalna, ale jest piękna. Podobają mi się jednokolorowe zestawy przełamane jakimiś dodatkami w mocniejszym kolorze.
Ja dorwałam kobaltową torebeczkę za 39 zł na wyprzedaży w zarze, ale jest mała, więc zastanawiam się nad tą której zdjęcie wkleiłam wcześniej Powiem szczerze, że kolorowe torebki podobają mi się jeśli są małych lub średnich rozmiarów, takie wielkie już mniej
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:21   #4698
naciulatko
Zakorzenienie

Hej. Wpadam po kilku dniach przerwy, ponieważ weekend spędziłam poza domem.

Któraś z Was, przepraszam, ale nie pamiętam która, prosiła mnie, żebym wrzuciła zdjęcia bluzki z Benettona. Kiedy próbowałam je zrobić to aparat mi padł, więc niestety na razie nie jest to możliwe

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Oo, to czekam na otwarcie (może ktoś tak a propo wie kiedy otwarcie w Gdańsku ?)

edit - już wiem, 24 kwietnia
Dobrze wiedzieć. Jestem bardzo ciekawa Sinsey'a Na pewno wybiorę się na poszukiwania wosków.

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
bardzo ladnie wyszlo! (moze ktos ma takiego podobnego fachowca w Trojmiescie?)
Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
oj tez podlaczam sie od pytania- sama musze sie na dniach wybrac na farbowanie,ale z ostatniego efektu zdecydowanie nie jestem zadowolona refelksy bardziej przypominaja kilka grubych pasm i to zupelnie nie jest to co chcialabym miec na glowie

Anies- pieknie sie prezentuje twoj nowy kolor
Ja ostatnio po raz pierwszy byłam w salonie w Gdyni. Wyszłam bardzo zadowolona Byłam w rękach Sebastiana, aczkolwiek Mirek też ponoć jest specjalistą. Jest to PRACOWNIA FRYZJERSKA na ul. Legionów 102c na Kaskadzie Redłowskiej.

Anies, wyglądasz pięknie
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:22   #4699
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:

1. Mango-119
2. Zara-129
3. Zara 199
4. Misswish- 109
nr 2

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 12:46   #4700
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:

1. Mango-119
2. Zara-129
3. Zara 199
4. Misswish- 109
Pierwsza !
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 12:50   #4701
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za odpowiedzi

Trzecia torebka nie ma typowo kobaltowego koloru, jest bardziej fioletowa w rzeczywistości. Jest też spora gabarytowo, wstawiam znalezione zdjęcie u Char.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6a2126a38d3a974812866bd0d908d71f.jpg (39,1 KB, 174 załadowań)
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 13:46   #4702
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Ja pisałam o tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...t-mascara.html
mój faworyt

Dziękuję za zdjęcia
Zmartwiłyście mnie tym, że nie jest taliowana
Proszę bardzo
Nie jest taliowana, ale mimo tego i tak się ładnie prezentuje

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Dzięki, zapiszę sobie linka. Owoce jadam, bardzo lubię. Gorzej z warzywami, bo jem głównie te "kanapkowe" - pomidory, ogórki (te w każdej postaci) i rzodkiewkę. Ale postanowiłam kupić sokowirówkę, żeby robić soki owocowo-warzywne i jednak przyjmować warzywa pod jakąś postacią, bo zup nie znoszę.

Trochę łatwo powiedzieć, żeby wypijać trochę więcej - musiałabym chyba chodzić w pampersie próbuję, staram się, ale czasem się udaje wypić z litr, a czasem szklanka herbaty i starczy mi picia na cały dzień. U mnie to też problem słabego odczuwania pragnienia.
Mnie szklanka herbaty - a pijam w zasadzie w pół litrowych kubkach - wystarcza na godzinę? Nie dziwię się, że Ci skóra wysusza się...a kolejnym etapem będzie problem z nerkami Minimum 2 litry na dzień należy wypić
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 14:48   #4703
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:

A to tak jak u mnie - pragnienie odczuwam może raz w roku Sięgam po wodę albo herbatę raczej z rozsądku (przydałoby się coś wypić) niż z pragnienia.
Stary 2013-04-14, 16:48   #4704
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Cholera jasna, klikałam już wszystko i nic!!! :[

Mi już ręce opadają. Cały nos i poliki przy nosie + czoło. Wieczna sahara!!! Zaczynam się zastanawiać czy to nie może przez małą ilość wody (nie mam nawyku picia dużej ilości), albo przez podkłady. Już sama nie wiem. Czasami jak zmieniam pielęgnację/ krem, to przez chwilę jest "wow" ulga dla skóry, jest miękka i nie ma suchych skórek. Po kilku tyg. wszystko wraca
Ja mam znowu odwrotny problem, świecę się i strasznie mnie to irytuje.
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40296392]zdjęcia... nie wiem dlaczego ich nie wkleiło do poprzedniego postu [/QUOTE]
Bardzo ładny.
Cytat:

1. Mango-119
2. Zara-129
3. Zara 199
4. Misswish- 109
1 lub 2

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 17:22   #4705
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Ja dorwałam kobaltową torebeczkę za 39 zł na wyprzedaży w zarze, ale jest mała, więc zastanawiam się nad tą której zdjęcie wkleiłam wcześniej Powiem szczerze, że kolorowe torebki podobają mi się jeśli są małych lub średnich rozmiarów, takie wielkie już mniej
Zazdroszczę torebeczki w takiej cenie.
Też wydaje mi się, że mniejsza będzie praktyczniejsza. Szczególnie do letnich zestawów albo jakichś wieczornych wyjść....

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Pierwsza !
Muszę je koniecznie obejrzec. Za pierwszą bardzo przemawia cena, chociaż chciałabym coś jeszcze tańszego.

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Trzecia torebka nie ma typowo kobaltowego koloru, jest bardziej fioletowa w rzeczywistości. Jest też spora gabarytowo, wstawiam znalezione zdjęcie u Char.
To, że jest spora mi nie przeszkadza, ale skoro mówisz, że to bardziej fiolet to odpada. Szkoda, bo jest piękna.

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40303508] Proszę bardzo
Nie jest taliowana, ale mimo tego i tak się ładnie prezentuje

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Mnie szklanka herbaty - a pijam w zasadzie w pół litrowych kubkach - wystarcza na godzinę? Nie dziwię się, że Ci skóra wysusza się...a kolejnym etapem będzie problem z nerkami Minimum 2 litry na dzień należy wypić [/QUOTE]

To tak jak ja. Nigdy nie piję herbaty w szklance, bo musiałabym wypijać chyba ze dwie żeby się napić. Uznaję tylko wielkie półlitrowe kubki Dodatkowo zawsze muszę mieć ze sobą w torebce jakiś sok albo wodę.
Stary 2013-04-14, 18:08   #4706
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę torebeczki w takiej cenie.
Też wydaje mi się, że mniejsza będzie praktyczniejsza. Szczególnie do letnich zestawów albo jakichś wieczornych wyjść....

Muszę je koniecznie obejrzec. Za pierwszą bardzo przemawia cena, chociaż chciałabym coś jeszcze tańszego.

To, że jest spora mi nie przeszkadza, ale skoro mówisz, że to bardziej fiolet to odpada. Szkoda, bo jest piękna.

To tak jak ja. Nigdy nie piję herbaty w szklance, bo musiałabym wypijać chyba ze dwie żeby się napić. Uznaję tylko wielkie półlitrowe kubki Dodatkowo zawsze muszę mieć ze sobą w torebce jakiś sok albo wodę.
Zacznę nosić wodę w torebce, będę chciała ją jak najszybciej wypić żeby było mi lżej

Jak przysiady, dziewczyny?
Stary 2013-04-14, 18:12   #4707
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

no i spodobał mi się pomysł ślubnych "gumiaczków"

tylko nie wiem jakby się komponowały z prostą sukienką, no ale mega są
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-14, 18:12   #4708
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość

Jak przysiady, dziewczyny?
a bardzo dobrze, wszystko zgodnie z planem
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 18:14   #4709
julka910
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40306940]no i spodobał mi się pomysł ślubnych "gumiaczków"

tylko nie wiem jakby się komponowały z prostą sukienką, no ale mega są [/QUOTE]

Myśle ze bedą super. Do prostej sukienki idealne. Pytanie tylko czy Ty byś sie czuła dobrze w takim połączeniu
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 18:24   #4710
carpaibex
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40306947]a bardzo dobrze, wszystko zgodnie z planem [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Myśle ze bedą super. Do prostej sukienki idealne. Pytanie tylko czy Ty byś sie czuła dobrze w takim połączeniu
Też uważam, że będą świetnie wyglądały z prostą sukienką, bez żadnych udziwnień. Modeli melissek jest cała masa, każda potencjalna panna młoda znajdzie coś dla siebie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości