Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-15, 09:20   #4441
candace1
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Słoneczkooooo
Lecę sprzątać balkon
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:21   #4442
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Sharp, super te zawieszki, profesjonalnie wyglądają

kurde młody jets leniwy od wczoraj a dzisiaj to już w ogóle szturcham go i nic:/ chyba pojadę do szpitala zobaczyć czy wszytsko ok:/
Miałam tak kilka dni temu, że mnie Sofia przestraszyła. I też 2 dni pod rząd. Ale jak już się zaczynałam zbierać na IP to się ożywiała jaky nigdy nic. Ale gdyby nie to, to bym jechała. Tobie też radzę, co się będziesz stresować bez sensu. A tak to sobie posłuchasz serduszka

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
chyba nie ponadrabiam :/

Katate się odzywała?
przeleciałam kilka stron ale nie widzę.

Przemkowi wczoraj odpadł kikucik, na 5 dzień
Wow! Mega szybko! No i świetnie, mniej stresu dla Was
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:22   #4443
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

Katate się odzywała?

nie odzywała się

za pępuszek, jak pielęgnowałaś?
Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Słoneczkooooo
Lecę sprzątać balkon

a ja idę zrobić twarz i spadam

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:22   #4444
Ashyshqa
Zakorzenienie

A Katate od wczoraj rano nic się nie odzywa, więc wszystkie wyczekujemy wieści z niecierpliwością
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:23   #4445
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
halo halo
Ja tylko na chwilkę wrzucę wam te fotki i zmykam z moimi siuśkami do lab
http://obrazki.elektroda.pl/8314878500_1366012597.jpg
http://obrazki.elektroda.pl/1600145200_1366012712.jpg
http://obrazki.elektroda.pl/5479679300_1366012776.jpg

Nie mogłam nigdzie kupić napów więc kupiłam na używanych ciuchach kolorowe dziecięce body wiem że wykonanie średnie ale i tak jestem z siebie zadowolona.
Ta tasiemka szara jest grubsza i nie jest śliska jak pozostałe dlatego robiło się ją najłatwiej i najładniej wygląda.
No i żółta zawieszka jest najmniejsza ale miałam resztki wstążki. Będzie na początek

dobra zmykam bo mi lab zamkną

Ps. nie wiem czy widzicie zdjęcia w załącznikach bo mi wychodzi błąd więc dodaję też w elektrodzie
piekne
Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Idę z mężem na lody. Jakie super SŁONKO!!!
oo jaa chceee ja z mezem to na Ip bylam

u mnie tez piekna pogoda temperaturs na dzis to 20 stopni, mezus siedzi na IP w szpitalu ja zaraz sie szykujje do kardiologa pierw ogarne wc i odkurze moje poranne cisnienie 155/101 po tabletkach i pol godzinie 127/98
wlasnie wypilam kakao i zjadlam drozdzowe
Jade po kardiologu na rynek po pidzamke i bede miala 2 koszule i spodnie dresowe, u mnie nosza normalnie i nikt sie nie doczepia |:P
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:24   #4446
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:

ja się witam w 32 tc, 9 kg na plusie zostały 2 miesiące mam już dość zgagi:/ gadam młodemu, że jak mi zgagi nie odpuści to nie będzie miał rodzeństwa, ale nie słucha
za 32 tc!

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Witamy się z Tymkiem w 33 tygodniu!!!:-D
za 33 tc!

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
a my właśnie zakończyliśmy 30t i mówimy dzień dobry wszystkim
za już 31 tc!

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość

kolejna noc straszna już mnie wszystko bolało plecy nogi ramiona nie wiem skąd to sie bierze ale jestem obolałą na maksa
Ja też się budzę obolała... A w nocy jak wstaję do WC, to czuję się jak po jakiś torturach...

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość

A my dzisiaj zaczynamy 33 tydzień
za 33 tc!

Cytat:
Napisane przez joooasia Pokaż wiadomość

ja byłam wczoraj u mojej "kochanej" teściowej prawie cały wczorajszy dzień i jedyne słowa, jakie zamieniłyśmy między sobą, to było "dzień dobry" AUTENTYCZNIE!
Nieźle!
Chociaż powiem Ci, że mi czasami u mojej brakuje trybu "nic nie mów!", bo moja czasami potrafi zamęczyć gdakaniem, wypytywaniem itp... Nieraz i nie dwa wychodzę od nich zmęczona jak nie wiem po czym...

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzbuje rady - moze któras nawet cierpi na cos podobnego...
Od kilku dni nie moge spac w nocy prawie w ogole. Strasznie mnie bola stawy rak, dodatkowo rece mi strasznie cierpna i nie moge sobie znalezc miejca, znaczy tak sie ulozyc zeby mi wygodnie bylo. Chodze zdolowana, no i obolala, bo np. dzisiaj rece mnie nadal bola. Dziwne to jest uczucie.
Jest na to jakas rada???
Kochana, już pisałam becik_4, że mnie wszystko boli po nocy. Kolana, biodra, spojenie, pachwiny... Nawet jak się z boku na bok przekładam, to czuję ból (takie nieprzyjemne ciągnięcie z boku brzucha). Ogólnie uwielbiam spać z ręką pod poduszką lub pod twarzą, ale po kilku minutach jestem cała odrętwiała... Jak się maluję, to już pod koniec czuję niemoc w rękach... To chyba tak musi być... W każdym razie nie jesteś sama w swoim cierpieniu...

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
witam sie ponownie, juz z domu. tz zweryfikowal moje popoludniowe plany i oglosil otwarcie sezonu pilkarskiego...co zatem? no jak to co, trzeba wpakowac wielorybia partnerke do samochodu przywiezc do domu, wlozyc korki i ewakuwac sie zanim zacznie protestowac ehh rozumiem jego pasje, piekna pogode na zewnatrz i chec rozrywki, bo jednak w kolko praca, praca...ale kuuuurna, dopiero w domu wpadlam na to, ze moglam sobie u mamy posiedziec, spokojnie zrobic zdjecia poscieli, uszyc cos fajnego, a tak znow siedze sama dobrze, ze jest net.

wstawie Wam fotki sypialni
http://i47.tinypic.com/f09lso.jpg na razie tak, bo zostalismy bez drzwi
http://i45.tinypic.com/2cfef05.jpg (plamki=brudny obiektyw )
http://i47.tinypic.com/314wjo6.jpg
za pokoik!
A co do sezonu piłkarskiego, to u mnie (w sensie u mojego Małża) trwa cały rok. Zimą halówka, przez resztę roku boisko
Po 11 latach przywykłam, chociaż nie raz i nie dwa mi przykro było, że piłka ważniejsza... Ostatnio nawet walnęłam Mu wykład, że całe nasze życie jest podporządkowane przez piłkę... Ale przecież ja wymyślam...

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Laski!!!!!!!!! odszedł mi po południu czop

I Ty tak spokojnie to piszesz... Ciekawe kiedy nastąpi rozpakowanko

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Próbowałam sama sobie zrobić fotki ale doopa z tego. Żadne ze zdjęć nie oddaje koloru ale wrzucam
http://obrazki.elektroda.pl/7552626200_1366012124.jpg
http://obrazki.elektroda.pl/3663809000_1366012178.jpg

Cytat:

Happy- wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Oby problemy Was omijały a każdy Wasz dzień był wypełniony miłością i radością!

Nuna- Wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze!

Maluska- wielkie gratulacje!

-----

Ot, to nadrobiłam nieobecną niedzielę...

Ja już po wizycie w Biedronach (dwóch nawet), w garażu, na działce, no i po śniadanku. Idę poleżę chwilkę, bo coś mój Kubuś niemrawy... Muszę Go jakoś rozbudzić

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:27   #4447
Kamciatka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość

oo,sn,czekam na relacje

było bardzo fajnie

cholerka,wstalam,przespal am caaala noc
bosko..
teraz pora wstac i robic cs bo sloonce takie ze padne.
mam wyniki badan-sa dobre

miłego dzionka
Też przespałam całą noc mocnym snemtylko 2 razy siku i od razu kima, tak to już dawno nie miałam. NO i spałam do 9.30, Tz mnie telefonem obudził, bo bym chyba dłuzej spała.
Ale, ale. Wstałam a za oknem za.☠☠☠.ista pogoda - już jest 23C, sloneczko, ptaszki, no MAjorka normalnie. Muszę się wziąć za balkon, bo czas wywiesić pranie na dworzeW końcu będzie wiatrem pachniało.
No i 35 tc Jeszcze tylko 5 tyg i będę tulić Wojtka do cyca
Kamciatka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 09:29   #4448
Elusiek
BAN stały

Cytat:

Katate się odzywała?

jak szybko

Już jestem w 38 tc jak ten czas leci

Edytowane przez Elusiek
Czas edycji: 2013-04-15 o 09:30
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:29   #4449
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Wiesz, jeżeli nie oczekują w pracy, żebyś się konkretnie określiła to pracuj dopóki Ci z tym dobrze
w sumie to pewnie by chcieli wiedzieć coś konkretnego-ale powiedziałam, że dopóki czuję się dobrze i wszystko jest ok to mam zamiar pracować
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:29   #4450
Katate
Raczkowanie

Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Ale mam niusa:
Wypisalam sie ze szpitala
Rozwarcie 2,5cm ale skurcze nieregularne i słabe a ze przed terminem to nie chcą dac wspomagaczy.
Mowili zeby zostac i czekac ale czekac to ja moge w domu wiec spadam stąd.
A teraz najlepsze mały wazy juz 3900
Wiec teraz z nogami do gory bede lezec i wróce tu na cc
Tak za synkiem tesknie ze juz nie ma opcji zebym tu została!
A i baaardzo dziekuje za wszystkie kciuki. Kochane jestescie!
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:30   #4451
karolina2121
siedzę i myślę

Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Ale mam niusa:
Rozwarcie 2,5cm ale skurcze nieregularne i słabe a ze przed terminem to nie chcą dac wspomagaczy.
A myślałam, że może już urodziłaś Duży chłopak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 09:32   #4452
becik_4
Zadomowienie

Cytat:
Ale mam niusa:
no to mnie teraz zszokowałaś ja mysłłam ze kolejna wiadomośc od cibie to bedzie ze urodziłaą a tu taka wiadomość no dobrze zawsze lepiej w domu leżeć i czekać powodzenia
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:33   #4453
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Dziewczyna brata powiedziała, że mam talent;D
oj, ja nie próbowałam tych smakołyków, a o twoim talencie do pieczenia i gotowania wiem od dawna

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Idę z mężem na lody. Jakie super SŁONKO!!!

Cytat:
Ps. nie wiem czy widzicie zdjęcia w załącznikach bo mi wychodzi błąd więc dodaję też w elektrodzie
super te zawieszki

Cytat:
Stary 2013-04-15, 09:33   #4454
cloche
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
OWOCNA, OWOCNA- obudziłam się w 35t1d ciąży
hump to dobrze podsumowała - czasu nie traciliście!
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
A co do ciuszkow to wczoraj mąż zawiózł ciuchy dziewczyn do moich rodziców do prania a moja mama zadzwoniła i pyta się ile my dzieci zamierzamy mieć bo jej ta ilość wygląda na 10

Moja współlokatorka staje się coraz bardziej nie do zniesienia. Dziś oprócz Darusia przyjechał Marusio i Januszek siedzieli i pili kawusie z kubeczkow. jeny. oni są po 40tce wszyscy...
A jak się odzywa to mam ochotę wyskoczyć przez okno. Brzmi jakby ktoś ją właśnie wciagal albo ściągał z krzyża. No nic życia w tej kobiecie nie ma.

I tak się zastanawiałam co oni muszą sobie myśleć o nas skoro sami używają tylu słitaśnych określeń a słyszą zza kotarki jak my gramy w gry i używamy takich określeń jak "dauna masz?" oraz "ty mutaku"
oj no, nie będziesz miała czasu na pranie, więc "parę" kompletów więcej zakupiłaś... bo rozumiem, że te bliźniaki są już pewne? nie pochwało się kolejnych 8 gdzieś tam???

twoja współlokatoreczka pewnie sobie myśli, że wy wszyscy się okropnie nienawidzicie bosz... i ona dziecko tak też "rozciamcia" językowo - toż już można powiedzieć, że będzie ono miało przesrane w przedszkoluniu i szkółce
Cytat:
Będą cieli moją chrapiaca współlokatorke!! Jednak cuda się zdarzają

A jak dr do niej przyszła to mówi: pani marysiu pani jest na czczo? to byśmy panią pocięli co pani na to?

No jak mnie się tak spyta któregoś pięknego dnia to jej powiem: dziękuje, chętnie
chyba najwyższy czas na jakąś normalną współlokatorkę...
a swoją drogą, czy pani Marysia się nie przeraziła, jak pani doktor tak prosto z mostu powiedziała jej, że ją potną? pewnie spodziewała się bardziej czegoś w stylu "pani Marysieńko, a pani ma pusty żołądeczek? bo tak sobie myślimy, że może byśmy brzusio skalpelkiem ładnie nacięli, no wie pani, cesareczkę zrobili..."
Cytat:
Alugastrin mi babka w aptec powiedziała ze nie wolno w ciazy w każdym azie działa na mnie gelatum alumini ale jakoś nie chce tego stosować codziennie bo boje sie o młodego więc sie mecze
ale tego typu rzeczy są zdaje się "nietrawione". nie wiem dokładnie, co w tym syropie jest, ale np. w moich tabsach są niby jakieś algi, które tylko ten kwasior wiążą, ale potem to już sobie to leci, taka bezwartościowa breja i tyle. ewentualnie dodatki są jakoś tam brane pod uwagę przez żołądek, ale jak są to jakieś standardy, to nie ma się czego obawiać
chyba niebezpieczniejsze jest to drażnienie przełyku przez kwasy... doprowadzisz do krwawienia i dopiero będzie
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:36   #4455
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
No i 35 tc Jeszcze tylko 5 tyg i będę tulić Wojtka do cyca

Cytat:
Ale mam niusa:
ja już myślałam że w dwupaku nie wyjdziesz i oczekiwałam na wieści o maluszku. a to nie jest wcale maluszek, ale całkiem duży chłopak
Stary 2013-04-15, 09:38   #4456
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam niusa:
No tego się nie spodziewałam

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:39   #4457
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
pora na pytania odpowiednia, tylko ja jestem średnio zdecydowana. myślałam już żeby iść na l4 po weekendzie majowym, później w połowie maja, a jak sobie myślę że to za miesiąc to wydaje mi się że za szybko i przecież całkiem fajnie mi się pracuje..
a nie musisz powybierać zaległego urlopu itp.? ja pracowałam niby do końca, ale tak mi wyszło z urlopu i nadgodzin, że siedzę w domu - czy chcę czy nie
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:39   #4458
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Kup sobie dysk przenośny! Zobaczysz, że Ci się przyda nie raz, nie tylko do przenoszenia danych przed formatem. My mamy dwa i bardzo sobie to chwalimy No i dużo łatwiej wszystko zorganizować niż płytki nagrywać, pakować do portfeli, potem szukać odpowiedniej itd. No i przenosisz wszystko na raz - szybko i przyjemnie i programu do nagrywania nie trzeba
Maz wczoraj zarządzil to samo, dzisiaj mi ma podesłać co mam szukac i musze kupić

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Jeju, dziewczyny nie uwierzycie. Siedzimy z TŻ przed TV i wcinamy zrobioną pizze, nagle słyszę jak coś z sykiem cieknie w łazience. Idę zobaczyć, a tak okazuje się, że rurką do kibelka fontanna wody leci. Więc szybko wołam TŻ by coś zrobić. On leci po narzędzia. W tym czasie coraz mocniej leci i nim zdołaliśmy to zakręcić miałam w łazience wodą całe stopy pokryte.
Na szczęście z łazienki na korytarz próg więc nic więcej nie zalało i na moje szczęście zdarzyło się to gdy oboje byliśmy w domku. Jakby nas nie było albo jakbym była sama to tragedia.
Masakra...kolejne 30 min. wodę do wanny wylewaliśmy z podłogi
wow nieźle, dobrze, że w domu byliście!

Cytat:
Jestem mega śpiąca, mam nadzieję, ze uda się zasnąć mimo bólu. Tak w ogóle to te bóle stawów są spowodaowane.... zatrzymywaniem się wody w torebkach stawowych to uciska tak że boli... mam juz powoli dość bycia w ciaży i w tych kryzysowych momentach bym chętnie urodziła...
Ja też już mam ochotę urodzic, ale sobie potem myśle ze mozę wcale nie będzie łatwiej

Cytat:

Ash super że imprezka się udała a wiesz że na zdjęciach wychodzisz inaczej niż na żywo? przynajmniej dla mnie
No i zdrowiej zdrowiej
No to fakt, że inaczej wyglada, na dużo pewniejszą siebie

Cytat:

A jak dr do niej przyszła to mówi: pani marysiu pani jest na czczo? to byśmy panią pocięli co pani na to?
nieźle jakby proponował soczek a nie operacje

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:40   #4459
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
pewnie spodziewała się bardziej czegoś w stylu "pani Marysieńko, a pani ma pusty żołądeczek? bo tak sobie myślimy, że może byśmy brzusio skalpelkiem ładnie nacięli, no wie pani, cesareczkę zrobili..."
wyobraziłam sobie taką scenkę i padłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 09:40   #4460
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Ale mam niusa:
ale niespodzianka jaki wielkolud

uff, młody czkawki dostał i się obudził, alarm odwołany
Stary 2013-04-15, 09:40   #4461
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam niusa:

O no proszę jakie wieści, a ja myślałam, że już na pewno jesteś z dzidziusiem

Musiałam wsiąść w autko i jechać zapłacić za babci mieszkanie i ....
spotkałam znajomą
-"matko boska, ale masz bęben" - odpowiedziałam jej mi niedługo zniknie, a ona taka przy kości raczej, spojrzała się i odeszła
- dwie koleżanki z pracy - "pięknie wyglądasz" "jaki masz piękny brzuszek" "ooo i stopy Ci nie puchną?"
- przyjaciela - nie widzieliśmy się od pogrzebu babci czyli ponad miesiąc
"aleee Ci brzuch urósł, ale wyglądasz kwitnąco, powinnaś co roku sobie dziecko robić by tak wyglądać"

Ludzie pięknie gadają, pięknie kłamią, żyć nie umierać

Pogoda jest cudowna!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:41   #4462
Kamciatka
Rozeznanie

Cytat:
Dziendobry pól nocy nie spalam, bo mi sie cofalo:/ cudownie, jak nie zgaga to to, jeszcze tylko dokładnie 2 miesiące jenny zmienilabys mi termin to na 15.06? Bo to jest w sumie prawdziwy z pierwszego usg
W moje urodziny
-----------------------------
maarchewka - tak, boli mnie przy zginaniu najbardziej, jedna i druga dłoń, jakbym miała zesztywniałe stawy. W ogóle mam wrazenie, ze wszystkie stawy mnie tak "kręcą", niby to nie ból, takie dziwne uczcucie i rzeczwiście muszę albo często zmieniać pozycje, albo rozprostowywać nogi i ręcę. Ostatnio 3 noce spać mi aż te dolegliwości nie dawały, chodziłąm strasznie zdołowana i chyba męcząca, bo Tż nie wiedział o co kaman W każdym razie zadzowniłam do mojej gin, powiedziała że to woda sie zbiera w torebkach stawowych, wcale nie musi to się objawiać widocznym puchnięciem (ja nie puchnę). Jak się nie daje rady można zapodać sobie paracetamol, a poza tym czekać do rozwiązania, powinno minąc bez śladu
Stary 2013-04-15, 09:42   #4463
Elusiek
BAN stały

Cytat:
Ale mam niusa:
Duży chłopak leż i odpoczywaj teraz aby spokojnie doczekać do cc
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 09:43   #4464
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
chyba najwyższy czas na jakąś normalną współlokatorkę...
a swoją drogą, czy pani Marysia się nie przeraziła, jak pani doktor tak prosto z mostu powiedziała jej, że ją potną? pewnie spodziewała się bardziej czegoś w stylu "pani Marysieńko, a pani ma pusty żołądeczek? bo tak sobie myślimy, że może byśmy brzusio skalpelkiem ładnie nacięli, no wie pani, cesareczkę zrobili..."

Katate ale psikus
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:44   #4465
Kamciatka
Rozeznanie

Cytat:
Ale mam niusa:
Łał, myślałam, ze juz po wszystkim
A twój mały wcale nie mały, kawał chłopa z niego ,no
Stary 2013-04-15, 09:46   #4466
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
W moje urodziny
ja mam 11.06 i TŻ mnie wkurza, że się wtedy urodzi a ja nie chce :P

nie pochwaliłam się:P wczoraj sobie piękne szpilki kupiłam
Stary 2013-04-15, 09:48   #4467
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
a nie musisz powybierać zaległego urlopu itp.? ja pracowałam niby do końca, ale tak mi wyszło z urlopu i nadgodzin, że siedzę w domu - czy chcę czy nie
zaległego urlopu mam niewiele, i pewnie akurat zużyję go na weekend majowy. ale szef nie kazał mi go wykorzystywać, więc jak mi zostanie 1-2 dni urlopu z 2012 roku, to wykorzystam później a nadgodzin nie wyrabiam żadnych

poza tym szef intensywnie zaczął rozglądać się za kimś kto mógłby mnie zastąpić, więc jeszcze chciałabym poznać tę osobę
Stary 2013-04-15, 09:49   #4468
justyna_g4
Zakorzenienie

My dopiero po śniadanku. Maż wstawał przed 5 obudziłam się i nie mogłam zasnąć bo mi ptaki ćwierkały strasznie głośno za oknem.
Ale miałam głupi sen..wczoraj poród dzisiaj jakiś meteoryt w ziemię uderzył

Nadrabiałam was wieczorem ale nie miałam siły odpisać...teraz znów mam 5 stron. Wczoraj mieliśmy intensywny dzień. Dwa spacery, wizyta u dziadka i trochę wieczorem zmęczenie dało się we znaki i brzuch się spinał. Chyba to przepowiadacze bo czułam jakby skurcz ale nie bolało.

Urodził ktoś jak mnie nie było??
Lecę nadrabiać.

No i czekam na wiadomość od Diabli o pościeli.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 09:49   #4469
Kamciatka
Rozeznanie

Cytat:
ale niespodzianka jaki wielkolud

uff, młody czkawki dostał i się obudził, alarm odwołany
Np to super Też miałam taką akcję, zawołałam Tżta i mówie, ze się WOjtek już długo nie rusza. Zaczęliśmy go tam zaczepiać, ja zmieniać pozycje, Tż przerażóny biedny usz brzuchem...ale NIC. Ale my dalej, tak z dobrych 5 minut, w końcu się Wojtek tak leniwie przekręcił, delikatnie bardzo, za chwilę znówu, pewnie sobie pomyślał "O co chodzi?" No by go prostu obudziliśy...
Ale twój lęk rozumiem doskonale, tak się jest przyzwyczajonym że co chwila z którejś strony jakąs część małego ciałka czuć, że takie przestoje niepokoją bardzo...
Stary 2013-04-15, 09:50   #4470
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Laski!!!!!!!!! odszedł mi po południu czop
No to czekamy na rozwój wydarzeń

Cytat:
Moja współlokatorka staje się coraz bardziej nie do zniesienia. Dziś oprócz Darusia przyjechał Marusio i Januszek siedzieli i pili kawusie z kubeczkow. jeny. oni są po 40tce wszyscy...
A jak się odzywa to mam ochotę wyskoczyć przez okno. Brzmi jakby ktoś ją właśnie wciagal albo ściągał z krzyża. No nic życia w tej kobiecie nie ma.

I tak się zastanawiałam co oni muszą sobie myśleć o nas skoro sami używają tylu słitaśnych określeń a słyszą zza kotarki jak my gramy w gry i używamy takich określeń jak "dauna masz?" oraz "ty mutaku"

Matko. I jeszcze zaczęła koncert na 40 chrapnięć.
Włączam Justina nowego i spróbuje zasnąć. Mam nadzieję że wątroba mi pozwoli
Współczuję Ci tego szpitala, ani odpocząć, ani nic, chociaż niby się leży...

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
hello! ja już małą wyprawiłam do babci z tżem i siedzę dzisiaj sama, wypoczywam muszę tylko dopakować trobę, bo jest żenująca na razie jej zawartość no i uprać nowy kocyk dla Kuby. Stwierdziłąm, że wszystkiego nie może mieć po siostrze. Tż skręcił wczoraj stolik do przewijania i fajnie się wpasował do łązienki także jestem szczęśliwa, bo do niedawna cały czas miałam poczucie, że nic nie jest gotowe dla Kubusia.
jeju jak ja już go chcę..........
Jeszcze troszkę
Cytat:
Ale mam niusa:
A to psikus

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Musiałam wsiąść w autko i jechać zapłacić za babci mieszkanie i ....
spotkałam znajomą
-"matko boska, ale masz bęben" - odpowiedziałam jej mi niedługo zniknie, a ona taka przy kości raczej, spojrzała się i odeszła

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości