|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O jejku! ![]() ![]() Ale masz fajny obiadek, jamiiii ![]() Grill ![]() ![]() ![]() To świetnie, że wreszcie ból znika ![]() Jasne, że warto. Z siłki same plusy- piękna sylwetka, mięśnie które same spalają tłuszcz, ciałko wysmuklone, lepsze samopoczucie, endorfiny, mąż zadowolony, TY zadowolona i jeszcze język ![]() Miałam niemiecki przez 3 lata na studiach to myślałam, że padnę na początku ![]() ![]() A masz zakwasy po siłce? ![]()
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Madziu super foteczki! Ty jak zawsze śliczna i uśmiechnięta! Miło się takie zdjęcia ogląda ![]() ![]() Mureczko to kiedy Ty wyjeżdżasz?????? będziesz do PL przyjeżdżać??? Co na to Twój TŻ????? no i na studia rozumiem że nie idziesz??? Rok czasu tam bedziesz??? Weź coś więcej opowiedz!!! będziesz miała tam internet?????
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
No to jeszcze chciałam napisać co u mnie
![]() A więc miłość kwitnie. Coraz bardziej się zakochuję. Jest mi taaak dobrze z nim ![]() Wczoraj byliśmy w największym parku w Irlandii, leżeliśmy na trawce, piliśmy piwko i jedliśmy pringelsy ( ![]() Ja z dietą okej, tylko wczoraj no te piwko, chipsy, potem na chińszczyźnie byliśmy... Ale spoko, już dziś wzięłam się za siebie. Piękna pogoda, słońce, wiosna wreszcie! Cindy postanowiła że zacznie na prawdę ćwiczyć. Pobiegałam 30 min i jestem baaardzo zadowolona. Endorfiny się uwolniły!! ![]() ![]() Tak was czytam i też chciałabym 6 razy w tyg biegać ![]() ![]() Coś mi nie wychodzą te ćwiczenia na brzuch i przysiady. Tzn robię nie regularnie. I tak mi się pu.pa podnosi od biegania i właśnie przysiadów to chyba nie muszę płakać ![]()
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana dzieci to nie koniec życia przecież ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taką kurą domową to nie fajnie być (moim zdaniem). Ja tam nie lubię tego, wolę coś robić dla siebie też dlatego poszłam na kurs a teraz jeszcze na siłownię ![]() ![]() No tanio ![]()
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wiem, że to nie koniec życia, ale zmienia się wtedy pogląd na wszystko, całkiem inne życie się prowadzi, inne myśli, już nie myśli się o sobie tylko żeby dzieciom było dobrze. Nie jestem jeszcze na to gotowa ![]() Czasem to bym chciała być taką kurą domową, ale nie na długo ![]() ![]() Fajnego masz męża, że Cię wspiera i możesz na kurs chodzić i na siłkę. Moja przyjaciółka (22l.) jest teraz z 3 dzieckiem w ciąży. Nie dba o siebie za bardzo, nie odchudza się, nie chodzi na siłkę, nie inwestuje w siebie tylko z małymi siedzi. Tak bym akurat nie chciała. Dbać o siebie zawsze trzeba ![]() 15 e to bardzo mało. Ja i tak nie miałabym na to czasu ![]()
![]() |
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No ja też muszę znowu zacząć je brać ![]() No obiad fajny bedzie jak go w końcu zacznę robić bo cały czas przed kompem siedzę a mąż nie długo wróci i obiadu nie zdążę zrobić! :P Coś Ty, jeszcze nie śmigam po niemiecku, plączę mi się on okropnie.... te ich odmiany mnie dobijają... Ja miałam 8 lat niemiecki w szkole i też nic nie pamiętam z tego ![]() No siłka to same plusy także będę chodziła ![]() Właśnie dziwne ale zakwasów nie mam ![]()
![]() |
#2347 |
Zadomowienie
|
Hej ja tak szybko tylko odpiszę co do mojego wyjazdu i siadam do matmy a więc:
3 dzieci w wieku 2,8,13lat. Zajmować się nimi 3 dni w tygodniu przez 8h, starsze dzieci są w szkole do 17. Mam swój pokój z łazienką, 80f tygodniowo będę dostawać + pieniądze za opiekę nad dziećmi sąsiadów w moich dniach wolnych lub wieczorami jeśli chcę. Sprzątać po sobie i dzieciach, przyrządzać najmłodszej posiłki. Raz w tygodniu odkurzyć cały dom. Jadę tam na cały rok, wracam tylko pod koniec lipca na 2tyg do Polski. Będę miała internet ![]() Lecę do matmy a później poćwiczę ![]()
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale cieszę się że Ty się cieszysz ![]()
![]() |
#2349 |
Zadomowienie
|
monia właśnie mi napisał przed chwilą smsa jak on beze mnie wytrzyma..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zrobiłam maturkę z matmy, jeszcze jedna i biorę się z Mel ![]()
#2350 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tabletki dają 99% pewność, po prostu lepiej się tak czuję ![]() Ja miałam na obiad wołowinę z warzywami i makaronem. Eee tam już nie bądź taka skromna ![]() Chodź chodź a potem mi pokażesz rezultaty siłki ![]() Wydaje mi się, że powinnaś mieć zakwasy. To dziwne ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
- ogarniam kuchnię, duży pokój, łazienki i pokój zabaw - wkładam lub wykładam rzeczy z/do zmywarki - wyjmuję pranie z pralki i je wieszam - prasuję dla całej rodziny - 2 razy w tyg odkurzam i myję podłogi w kuchni, dużym pokoju, łazienkach i pokoju zabaw, i w ganku - czasem robię prace dodatkowe prace jak poskładanie reklamówek czy umycie mikrofali - poodkurzać schody 3 piętrowe Przyjeżdżając tutaj w ogóle połowy rzeczy miałam nie robić, także uważaj. Do tego opieka nad małym, danie mu jedzenia i picia, odrobienie zadania domowego. To wszystko zajmuje mi jakieś 4-5 godz dziennie więc nie narzekam. I tak robię najmniej w porównaniu do innych au pair. Na prawdę bądź uważna. Ile jesteś z TŻtem? ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() A czemu TŻ z Tobą nie wyjedzie? Tak normalnie do pracy?
![]() |
#2351 |
Zadomowienie
|
cindy jestem z Tż 2,5 roku. Dziękuję Ci za to wszystko co napisałaś naprawdę bo wiem że piszesz z własnego doświadczenia i z troski
![]() ![]() Już tyle razy analizowałam za i przeciw i odpowiadałam na opinie typu "wrócisz stamtąd z płaczem" "lepiej siedź tutaj na kasie" że teraz już postawiłam sobie za cel udowodnić wszystkim że wbrew temu co sądzą sobie poradzę i będę szczęśliwa. Udowodnię sama sobie że jestem na tyle silna i potrafię sama do czegoś dojść. Proszę, trzymajcie za mnie kciuki ![]() A Tż ma tutaj w sumie dobrą pracę i boi się z niej zrezygnować i jechać tam w ciemno. On woli zostać w Polsce, dobrze się tu czuje. Ja natomiast zawsze chciałam stąd wyjechać. Może jak już tam będę to rozejrzę się za pracą dla niego, ale czy on zdecyduje się zaryzykować? Nie wiem..
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2013-04-15 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to fakt, że mając dzieci człowiek zmienia całkowicie nastawienie do życia, zaczynają się problemy typu choroby dziecka, czasami brak pieniędzy u niektórych ludzi itd. Na to trzeba być gotowym więc skoro nie czujesz się gotowa to niema co sie spieszyć, masz jeszcze dużooo czasu ![]() Mąż odkąd mieszkamy razem w DE bardzo się zmienił (na lepsze). W ogóle sie nie kłócimy i jest tak jak na początku związku ![]() ![]() On sam mi tą siłownię załatwił bo chce abym w końcu miała swoich znajomych, poznała język i odpoczęła od dzieci ![]() ![]() A ta koleżanka to może jak urodzi to zacznie dbać o siebie? W ciąży i mając juz 2 dzieci może jej być cięzko... znam wiele takich kobiet. Ja będąc w ciązy wyglądałam strasznie i mimo starań nic nie mogłam zrobić bo dosłownie tyłam "od powietrza". Ale za to teraz nikt mi nie wierzy że mam 2 dzieci ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() W moim mieście w polsce też nie mam już prawie żadnych koleżanek a mój mąż niema żadnego kolegi bo wszyscy za granicą siedzą. Na prawdę WSZYSCY nasi najlepsi znajomi wyjechali. Co do tego że są to dobrzy ludzie no to wiesz... na początku każdy jest dobry, tym bardziej że zależy im pewnie abyś u nich pracowała bo nikogo za mniej niż 80f pewnie nie znajdą. Dla mnie to i tak za mało te 80f. Dwuletnie dziecko daje nieźle popalić także będziesz miała mnóstwo roboty. Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to ja na Twoim miejscu szukałabym innych ogłoszeń gdzie płacą więcej, bo za 80f tygodniowo szkoda zostawić TŻ, no chyba że masz na prawdę ciężką sytuację to rozumiem. A gdybyś mogła np. wziąć TŻ to on by chciał w ogóle jechać??? Może szukaj dalej ogłoszeń i może razem coś znajdziecie? Jeszcze masz przecież czas ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Jejuuuuu nasza Mureczka w takim wielkim świecie sama, trzymam kciuki aby wszystko było dobrze ![]()
![]() |
#2353 |
Zadomowienie
|
monia oni mogą mieć jaką chcą inną dziewczynę, za 80f prawie każda się zgodzi uwierz mi. Dziewczyny i za 60f pracują. To nie jest sposób na zarobek tylko okazja żeby nauczyć się języka i zobaczyć kawałek świata. I dlatego ja tam jadę, nie po to żeby zarobić pieniądze. Ja nie chcę szukać innej rodziny bo wiem że lepszej nie znajdę, tym bardziej że oni opłacają mi roczny kurs angielskiego i bilety na komunikację miejską. A ludzie szukają au pair do pracy 5dni w tygodniu po 12h i znajdują. Dobrze się dogaduję z tą rodziną i zarówno oni jak i ja już przestaliśmy rozmawiać z innymi 'kandydatami' więc już jest wszystko postanowione. Postaraj się spojrzeć na to nie przez pryzmat pieniędzy
![]() Za mną abs z Mel, ale taka jestem ciekawa waszych opinii że co chwilę wchodzę na wizaż ![]()
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2013-04-15 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z kim bym nie rozmawiała to każdy mi mówił że wyjechał za granicę tylko ze względu na zarobki a nie dla atrakcji i języka dlatego byłam pewna że ty też tak robisz, że główny powód to pieniądze ![]() Ja bym w życiu z polski nie wyjechała jeśli mój mąż nie dostałby tu w DE tak dobrej pracy, życie na obczyźnie wcale nie jest idealne - zawsze jest się kimś "obcym" w tym kraju. Dlatego gdyby nie dobre zarobki to bym nie przeprowadziła się do Niemiec. Wiadomo że niema jak to w domu i u siebie ![]() No i martwię się kochana o Ciebie bo ja wiem co to znaczy opieka nad dziećmi (2 letnim dzieckiem) i życie w obcym kraju ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cindy strasznie się cieszę, że Wasza miłość kwitnie i jesteś tak szczęśliwa! Pamiętam jak pisałaś że masz doła, że czujesz się samotnie itd bo nie masz tej drugiej połówki. Teraz już masz! A mówiłam, że się znajdzie prędzej czy później! ![]() ![]() Co do biegania to na prawdę świetna sprawa! Ja ostatnio na bieżni 20 minut zaliczyłam i tak się super czułam że szok! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
A ja uciekam już bo mąż zaraz wróci
![]() ![]() Ale u nas tak gorąco że aż się chce tych lodów, teraz o 19stej jest 26 stopni na termometrze. Kocham to miasto za ten klimat ![]() wrzucam fotki z wczoraj ![]() ![]() DSC_1431.jpg DSC_1435.jpg DSC_1444.jpg DSC_1445.jpg to do jutra pięknoty ![]() ![]()
#2356 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za wszystkie komplementy ![]() ![]() ![]() Mureczko wiem, że jesteś rozsądna i na pewno wszystko przemyślałaś także trzymam za Ciebie mocno kciuki i życzę powodzenia ![]() ![]() ![]() Monia zdjęcia już widziałam, ale napiszę raz jeszcze ![]() ![]() Za mną dziś 500 skoków na skakance 20 minut hula hop 60 przysiadów ![]()
#2357 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zadomowienie
|
monia no a ja własnie chcę stąd wyjechać, mimo że jest lepiej u mnie w domu to ja chyba nigdy nie będę się tu dobrze czuła i w końcu doczekałam tej chwili kiedy wyrwę się stąd
![]() ale ta gorąco u was rzeczywiście! aż trudno uwierzyć że niby nie tak daleko a taka różnica temperatur ![]() madziu dziękuję za kciuki ![]() ![]() Ja już też po ćwiczeniach, jeszcze później pokręcę hh kolejne 15min. Dieta nadal bez wpadek ![]()
#2359 |
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Moja dieta wczoraj i dziś lezy. Wczoraj wpadki, a dziś niby zdrowo, ale zupełnie się nie kontrolowałam i za dużo ![]() naloze dzis olej na włosy, a co mi tam ![]() murka, ja Cie podziwiam, że dietka cwiczenia ladnie ![]() Monia, ladne zdjecia, ladna pogoda ![]() ![]() ![]() meedzik, sliczna ta szara bluza ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Monia Ty to masz przeboje...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Przeczytałam wszystkie posty,ale już nie mam siły odpisać ![]() ![]() P.s Murka, dobrze robisz ![]() ![]()
#2362 |
Wtajemniczenie
|
Komputer był dziś moim wrogiem
![]() ![]() Melduje185 przysiadów i 3 x tifoczki ![]() Dieta ok ale kolacja warzywna to chyba jednak słabo białkowa ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]()
#2363 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Już teraz u mnie w słońcu jest 23 stopnie ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś na 11.45 mam do dentysty, na samą myśl mi słabo ![]() ![]() Mureczko nie ma za co ![]() A co do ćwiczeń, to miałam 3 dni przerwy i tak myślę, że zamiast tego będę skakać na skakance, bo teraz jak jest ciepło to nawet w domu nie siedzę tylko cały czas na podwórku, szkoda mi dnia marnować na siedzenie w domu ![]() ![]() Pipson dziękuję ![]() ![]() ![]() Margot ![]() ![]()
#2364 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczęta
![]() U mnie dieta leży,masakra na wadze przeszło 51kg.ale to chyba wina @
![]() Goście jeszcze tylko dzisiaj zostaną ![]() ![]() U mnie pogoda przecudna ![]() Meeedzik Świetna ta bluza ![]()
![]() |
#2365 |
Rozeznanie
|
No jestem i ja
![]() U mnie również pogoda cudowna aż chce się żyć ! ![]() Wczoraj was nadrobiłam ale już nie pisałam bo miałam do zrobienia wczoraj sporo rzeczy na uczelnie i nawet poćwiczyć nie zdążyłam ![]() ![]() ![]() Dzisiaj od razu po szkole do pracy więc wpadnę późnym wieczorkiem ![]() Moje menu: I 6 pierogów II banan III kanapka z warzywami i szynką IV jogurt naturalny ze zbożem + 20 minut biegu V serek wiejski z warzywami
#2366 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- SanderaM Kurczę, ja też się zabieram za to bieganie już od ho ho i jeszcze więcej, więc Tobie tym bardziej gratuluje zapału do ćwiczeń ![]() Dla mnie Twoje menu jest za ubogie... ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- LikeAW Na szaszłyki polecam warzywka z kotletami sojowymi podlane piwem ![]() ![]() Fajnie, że tak miło spędzacie czas ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Meeedzik Tak czytam o tym dentyście i przypomniałam sobie, że ja do niego się wybieram od pół roku ![]() ![]() Szara bluza rzeczywiście mi się podoba strasznie ![]() ![]() Ty to z opalaniem znowu w tym roku szaleć będziesz, coś tak czuję ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Weeeź te wyrzuty sumienia schowaj głęboko w..... do kieszeni i przestań świrować ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Pipson Prosisz masz: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zmobilizować mi się tu prosze od razu!!!!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Monia Zdjęcia cudne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Przed chwila się zmierzyłam:
biust: 91 cm talia: 69 cm (było 73 cm) boczki: 88 cm (było 93 cm) biodra: 87 cm ( było 90 cm) pupa: 93 cm (było 98 cm ![]() uda: 56, 5 cm (było 58 cm) łydka: 34 cm Efekty pracy, ale bynajmniej nie nad sobą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Heheheh ![]() http://kwejk.pl/obrazek/1753169/nauka-zumby.html
#2368 |
Przyczajenie
|
Hej Kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i caluje Was duszyczki ktore chca wskoczyc w wymarzone ciuszki i bikini <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
hellooł
![]() Ja tak na chwilkę bo czasu nie mam ![]() Dziś idę na siłownie o 20 więc chcę mieć do wieczora wszystko zrobione w mieszkaniu abym mogłam spokojnie męża z dziećmi zostawić ![]() Z dietką dziś ładnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pogoda u mnie boska, środek lata normalnie. Za godzinkę jadę po dzieci do przedszkola a potem biorę się za pranie, sprzątanie i gotowanie :/ ehhhh nie chce mi sie jak cholera!!! :/ Mureczko pamiętam twoje przeboje w domu dlatego teraz już rozumiem dokładnie o co ci chodzi i dlaczego wyjeżdżasz ![]() ![]() ![]() ![]() A do jakiego miasta jedziesz w ogóle? Madziu dziękuję ![]() ![]() Coctail aaa słyszałam o takich lampach unijnych, one chyba tu w DE też są ![]() Pipson dziękuję ![]() ![]() Margot a co Twój komputer Ci zrobił??? że został Twoim wrogiem ![]() Sanderko 6 pierogów na śniadanie?? a na obiad kanapka? ![]() Zosia dziękuję ![]() ![]() ![]()
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przede wszystkim ogromne brawa że odważyłaś się pójść do dietetyka ![]() ![]() ![]() Fajnie, że zaczęłaś z tym walczyć i że tyle kilo udało Ci się zrzucić! ![]() Moim zdaniem te 8 kg zgubisz bez problemu bo widzę jaką Ci to radość sprawia i widzę, że potrafisz ![]() Ooo tak! kupowanie mniejszych ciuchów to na prawdę cudowne przeżycie ![]() ![]() Trzymam kciuki aby Ci się do wakacji udało zrzucić te 8 kg ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.