Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-14, 17:32   #2311
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail a widziałaś tego wielkiego psa co luzem latał ja to już taka wydygana byłam, jak nie wiem
A o której byłaś w zdroju? No szkoda, szkoda. Ooo piwko i pizza zazdraszczam
Nie widziałam żadnego psa, całe szczęście. Ja byłam tak ok 16-16:30
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 18:39   #2312
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Ufff...wróciłam z pracy Oczywiście musiałam zostać 40minut dłużej paaaadam z nóg

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Nie mam za bardzo czasu pisać,bo od piątku jest u mnie kuzynka z mężem i dziećmi.
Dieta leży i kwiczy,ciagle się obajdam ciastkami,pizzą,chipsami i slodyczami+ winko chyba przybyło mi z 2kg.No nic cza się ogarnąć,bo potem będzie płacz
Zooska Ja Cię nie rozmumie.TŻ zabrania Ci wychodzić,a sam imprezuje i nie wraca na nocki?
Właśnie jest tak jak mówisz... Wrócił dzisiaj po południu

Hehe...to u Ciebie pełna chata Przynajmniej się nie nudzisz A troche relaxu i alko dobrze zrobi

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej ćwiczenia już zaliczone 10min na pośladki z Mel, abs z Mel, 30min hh. Teraz się uczę z polskiego i w przerwach patrzę czy czegoś nie naskrobałyście ale tu jakaś posucha na wątku wrzucę tylko zdjęcie do albumu i wracam do książek
Za ćwiczenia

Ty to wytrwała jesteś w nauce Ja bym rzuciła wszystko w cholerę

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-14, 18:40   #2313
meeedzik
Zakorzenienie

Aa to my już spacerowaliśmy od 14 jakoś ponad godzinkę później byliśmy na myjni, bo auto było już takie u.je.ba.ne, że wstyd takim jeździć
Stary 2013-04-14, 18:41   #2314
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Jak zwykle piękna i uśmiechnięta

Taaaa zjadłam sałatkę Moje menu: śń: jogurt z otrębami
obiad: sałatka

Stary 2013-04-14, 18:46   #2315
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Aa to my już spacerowaliśmy od 14 jakoś ponad godzinkę później byliśmy na myjni, bo auto było już takie u.je.ba.ne, że wstyd takim jeździć
Moje czyste jeszcze

Ja też długo spcerowałam, ale w tamtych okolicach byłam w takich godz mniej wiecej Bo byłam u zwierzątek zobaczyc
Stary 2013-04-14, 18:48   #2316
zooska
Zakorzenienie

Znowu zaczęłam pić pokrzywę Miałam dwa dni przerwy, dziś to dzień 21

Stary 2013-04-14, 18:54   #2317
meeedzik
Zakorzenienie

Zosieńko dziękuję kochana
Ty jedz, bo nam padniesz przez tą pracę
Cocktail aha to się źle dogadałyśmy a u jakich zwierzątek byłaś??
Moje było takie brudne, nawet lusterka i drzwi do klamek, nie dało się otworzyć, żeby nie być brudnym ale teraz się piknie świci

Aaa ja jutro na solarium się wybieram dobrze, w końcu dupkę wygrzeję i opalę się trochę
Stary 2013-04-14, 18:55   #2318
zooska
Zakorzenienie

Zaraz spałaszuję kolację

Stary 2013-04-14, 18:56   #2319
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska za regularność ja kupiłam pokrzywę i skrzyp i leży w szafce, bo mi nie smakuje i nie chcę się męczyć pijąc to za to wcieram jantar i biorę CP ciekawe czy podziała na wzrost i wypadanie włosów
Stary 2013-04-14, 19:23   #2320
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Zosieńko dziękuję kochana
Ty jedz, bo nam padniesz przez tą pracę
Cocktail aha to się źle dogadałyśmy a u jakich zwierzątek byłaś??
Moje było takie brudne, nawet lusterka i drzwi do klamek, nie dało się otworzyć, żeby nie być brudnym ale teraz się piknie świci

Aaa ja jutro na solarium się wybieram dobrze, w końcu dupkę wygrzeję i opalę się trochę
W caritasie tam są zwierzątka z tyłu

Ooo o której sie wybierasz na solarium też bym poszła Ty wiesz jakie oni mają lampy te normalne czy te nowe co trzeba długo leżeć żeby było cokolwiek widać

Zoska a ta pokrzywa jakoś dobrze podziałała na twoją cere? Ja ostatnio mam straszny problem jestem już po 4 zabiegach z kwasami i na moje oko nic nie pomogło Chyba pójde na mikro. Szkoda że nie mam w domu sama bym sobie robiła

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-04-14 o 19:25
Stary 2013-04-14, 20:22   #2321
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail nie wiem jeszcze dokładnie, bo jadę z ciotką i od niej jestem uzależniona. W tygodniu Tż zabiera mi auto, bo do pracy jeździ więc muszę się z kimś zabierać ale we wtorek mi zostawi, bo do dentysty jadę to jak chcesz to możemy się wybrać
Aa nie wiem jakie tam mają lampy, wiem że dobre ostatnio przed świętami BN byłam 4 razy ( raz 6 min i trzy razy po 8 ) i w albumie możesz zobaczyć te ost zdj w bieliźnie jak fajnie mnie złapało
Stary 2013-04-14, 20:42   #2322
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail nie wiem jeszcze dokładnie, bo jadę z ciotką i od niej jestem uzależniona. W tygodniu Tż zabiera mi auto, bo do pracy jeździ więc muszę się z kimś zabierać ale we wtorek mi zostawi, bo do dentysty jadę to jak chcesz to możemy się wybrać
Aa nie wiem jakie tam mają lampy, wiem że dobre ostatnio przed świętami BN byłam 4 razy ( raz 6 min i trzy razy po 8 ) i w albumie możesz zobaczyć te ost zdj w bieliźnie jak fajnie mnie złapało
Bo poszłabym jutro z Tobą a jestem w domu jakoś do 13 bo potem wracam do Op

Zalaminowałam sobie włoski, ale jestem sierota i zapomniałam, że najpierw myje sie włosy a ja nałożyłam na suche Okaże sie jutro czy coś zadziałało

Czas edycji: 2013-04-14 o 20:44
Stary 2013-04-14, 22:54   #2323
Margot85
Wtajemniczenie

180 przysiadów zaliczone i 3x tifoczki

A i dzwoniła teściowa zapytać co robię, że mam takie lśniące włosy z dumy prawie podfrunęłam pod sufit... a dziś się olejek skończył i chciałam zrobić przerwę ale tak to atakuje jutro Rossmanna po kolejna butelkę

zooska i inne dziewczyny pijące pokrzywę... wielki szacun bo pokrzywa to jedyny napar, którego nie daje rady wypić, a podejść miałam kilka 21 dni to 21 kubków...wow
Stary 2013-04-15, 07:33   #2324
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail a no widzisz, ja myślałam, że na dłużej przyjechałaś do Gł ja niestety bez auta jak bez ręki w dodatku wczoraj mnie buty obtarły i nawet nie wybieram się w dłuższą trasę :/ a tak pięknie na spacer.
Szkoda, że wcześniej się nie dogadałyśmy.
Kochana a ja czytałam chyba też o laminowaniu włosów na suche włosy, także może okazać się, że ta metoda jeszcze bardziej podpasuje Twoim włoskom
Margot i właśnie dla takich komplementów odnośnie włosów warto olejować no i jak to mobilizuje
Stary 2013-04-15, 07:41   #2325
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail a no widzisz, ja myślałam, że na dłużej przyjechałaś do Gł ja niestety bez auta jak bez ręki w dodatku wczoraj mnie buty obtarły i nawet nie wybieram się w dłuższą trasę :/ a tak pięknie na spacer.
Szkoda, że wcześniej się nie dogadałyśmy.
Kochana a ja czytałam chyba też o laminowaniu włosów na suche włosy, także może okazać się, że ta metoda jeszcze bardziej podpasuje Twoim włoskom
Margot i właśnie dla takich komplementów odnośnie włosów warto olejować no i jak to mobilizuje
Jakbym je wczoraj wysuszyła to podejrzewam, że byłoby lepiej a tak jak schną same to mają tendencję do falowania i mam dzisiaj takie sobie.

Czas edycji: 2013-04-15 o 07:47
Stary 2013-04-15, 09:41   #2326
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

A jadłospis fajny za dużo banana jedyne co mogę zarzucić

Dzięki, dobrze wiedzieć Hehe, banana za dużo bo nic innego nie było

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Hej mordeczki moje ale mam dziś dobry humor! Piękna pogoda, byłam rano w mieście bez kurtki chodziłam bo tak ciepło kupiłam sobie bluzę, majtki, stanik i inne duperele, niby nic a cieszy muszę już zacząć robić zakupy na .. wyjazd do Anglii Nie mówiłam Wam wcześniej ale 11 czerwca wylatuję do Birmingham na rok, będę jak Cindy opiekowała się dzieckiem z tym że mama jest Polką. Rozmawiamy sobie na skype od 2 miesięcy i nie mogę się doczekać jak tam będę Tylko jak pomyślę ile jeszcze rzeczy muszę kupić to..
Wczoraj poćwiczyłam jeszcze raz pośladki z Mel (tak zosiu ) i pokręciłam hh 20min. Dziś zaraz znów ten sam zestaw + abs z Mel. Później jadę do brata pozachwycać się Oskarem moim malutkim
A na wadze -1kg i teraz jest 53,8. Zrobiłam zdjęcie telefonem ale nie mam kabla, to wrzucę u Tż na kompa i potem do albumu.

makaron dziękuję kochana ale teraz już nie mam takiego brzucha, bo na tym zdjęciu ważę chyba 3kg mniej nogi też troszkę przytyły no ale walczę o powrót do dawnej świetności jedynie dziękuję niebiosom że podarowały mi taki biust
Za ćwiczenia i za spadek!
Kurcze, super z tym wyjazem Jeszcze jak jedziesz do innej Polki to nie powinna robić jakis problemów, dogadacie się na pewno Ekstra
Tych 3 kg na pewno nie widać No też bym chciała być tak abdarowana a tu klops

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hejj laseczki

Wpadłam do nas na chwilkę bo akurat leżę w łóżku i czekam aż mnie łeb przestanie boleć..... znowu mam to samo co wczoraj cały kark mnie napier... i cała lewa strona głowy ale jaki to dziwny ból jest, nie porafię nawet tego opisać. Nawet na lewe oko gorzej widzę bo tak to mi wszystko promieniuje. Nie mam pojęcia od czego to, może na siłowni coś sobie nadwyrężyłam w karku i tak teraz promieniuje na połowę głowy nie wiem ale mam dość już wzięłam 3 tabletki Ibupromu przed chwilą bo po dwóch tabletkach to nawet trochę nie przestaje boleć, więc po tych trzech może bedzie lepiej. Ogarnęłam trochę z rana mieszkanie i siedzę z dzieciakami. Mąż pojechał na fuche tzn. jakiejś tam Pani elektryke w mieszkaniu robi. Tu w Niemczech takie fuchy są na prawdę dobrze płatne także mąż teraz będzie kombinował aby mieć takich jak najwięcej.
Na grilla o 18stej jedziemy dopiero więc jeszcze mam sporo czasu.
Mąż właśnie dzwonił że już wraca więc idę wodę na makaron wstawić bo zażyczył sobie spaggetti na obiad
A ta siłownia moja to na prawdę tanio ma karnety! sama w szoku byłam! jak mieszkałam w polsce to w moim miasteczku-zadupiu siłownia kosztowała 70 zł/miesiąc i to w jakiejś tam piwnicy ona była i sprzętu mieli niewiele. Ta siłownia na którą teraz chodzę to ta:
https://www.mcfit.com/
Oni mają całą sieć tych siłowni w Niemczech.

Dobra uciekam szykować wszystko. Jeszcze sałatkę muszę dzisiaj zrobić z kapusty pekińskiej,kukurydzy,majo nezu i przypraw z Knorra włoskich. Pyszna jest na grilla!

miłego weekendu kochane buziaki

Widzę, że wszystko sie układa tak jak należy
Jak nie przejdzie ten ból, to może spróbuj sobie rozmasować to miejsce... Może faktycznie coś sobie naciągnęłaś albo naderwałaś
Siłownia na wypasie
Stary 2013-04-15, 10:10   #2327
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
makaron na żadne inne ćwiczenia nie mam ochoty to nadrabiam tifoczkami a po miesiącu z nimi to się ruszam jak Tifany prawie bo wcześniej to bliżej mi było do nieogarniętych dziewczyn w niebieskich strojach
Hehe, mnie rozwala ta blondyna w różowej koszulce chyba po naszej lewej- pewnie sama się jeszcze gorzej ruszam, no ale rozśmiesza mnie
To bardzo dobrze, bo widać efekty z Twoich zdjęć tiffoczków a jak się ruszasz jak Tiffany to mogę tylko zazdrościć
Mi się szybko nudzą filmiki, już bardziej wolę te przysiady, brzuszki i bieganie

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
W pracy chcialam iść na przerwę, a kierowniczka do mnie- ty chyba oszalałaś!!!!!!!!!!!!:pal a: Mordę wydarła i ni chu**** nie mogłam iść. Więc od 11 do teraz bylam o 1 kanapkce i kefirze
Ciśnienie mi się podnosi jak czytam coś takiego
Kur** taka mądra to niech sama nic nie je cały dzień!

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Meedzik Śliczne fotki

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

U mnie nie ciekawie. Wczoraj umarła moja ukochana świnka morska. Miałam ją odkąd była mała, w sierpniu miałaby 5 lat.
Stary 2013-04-15, 10:34   #2328
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska za regularność ja kupiłam pokrzywę i skrzyp i leży w szafce, bo mi nie smakuje i nie chcę się męczyć pijąc to za to wcieram jantar i biorę CP ciekawe czy podziała na wzrost i wypadanie włosów
Hiehie...dziękuje a dla mnie nie jest taka zła>confused: Pijałam gorsze rzeczy
Dam znać jak coś zobaczę,chociaz mogę nieskromnie powiedzieć, że chyba coraz mniej mi wypadają. Nie wiem jednak czy to nie zasługa witaminek w warzywach

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cocktail Od kiedy wyleczyłam sobie cerę w LO, nie mam już problemów, jedyne co to trochę pryszczy przed @, no i wągry... a tak...

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Margot Za ćwiczenia!!!
A usłyszeć komplement odnośnie wagi/włosów itd... mhm...pochwała wielka!

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Ciśnienie mi się podnosi jak czytam coś takiego
Kur** taka mądra to niech sama nic nie je cały dzień!
Hhahaha Się uśmiałam Tak się składa, że moja szefowa jest anorektyczką i jedyne co spożywa to powietrze, kawę i jabłka

Stary 2013-04-15, 10:40   #2329
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Hhahaha Się uśmiałam Tak się składa, że moja szefowa jest anorektyczką i jedyne co spożywa to powietrze, kawę i jabłka
I wszystko jasne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 11:10   #2330
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
I wszystko jasne
Hiehie...dla niej to nie problem

Stary 2013-04-15, 11:26   #2331
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Hiehie...dla niej to nie problem
Skojarzyła mi się z taką postacią z anime Death Note Był tam taki anioł śmierci i żywił się tylko jabłkami
http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/...-AND-APPLE.png

Melduję 110 przysiadów w folii i mazidłach oraz 110 brzuszków

Edytowane przez makaron91
Czas edycji: 2013-04-15 o 11:44
makaron91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 12:04   #2332
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Melduję 110 przysiadów w folii i mazidłach oraz 110 brzuszków

Hahah nooo prawie jak ona Nieee no serio ta laska jak szkieletor ma 180cm a nie waży 50kg:/

Stary 2013-04-15, 12:23   #2333
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Dzień dobry piękności

Cytat:

No własnie nie wiem od czego może po prostu źle spałam
na szczęscie przechodzi pomału....
No jak podpiszę kontrakt to już będę musiała chodzić przynajmniej nie roztyję się haha bo wszystko na siłce spalę fajnie

Ale tak naprawdę to po co Ci ten niemiecki? Znasz tak super angielski że niemiec nie potrzebny ci przecież Jeśli nie wiążesz przyszłości z tym krajem to szkoda czasu na naukę tego brzydkiego języka Lepiej skupić się na jednym języku i opanować go do perfekcji
Ja się uczę bo muszę bo tu mieszkam ale gdybym nie musiała to w życiu bym nawet nie spojrzała na książkę do niemieckiego wolałabym angielski "doszlifować"
No obyś trafiła na piękną pogodę w PL
Może rzeczywiście krzywo spałaś
Noo ja też tak z przyjaciółką zrobiłam, tylko że jak nie było czasu, to nie dało się go wyczarować i w końcu przepadły nam karnety
Jak bym miała zostać w PL to chcę też być tłumaczem więc zależy mi żeby znać nie tylko jeden języka ale kilka. Chcę się nauczyć jeszcze niemieckiego i francuskiego, ale to w przyszłości. Teraz nie mam na to czasu.
Na majówkę do PL jadę więc liczę na tą pogodę bardzo

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Nooo... Cały czas mam w głowie ten teskt pani, która odchodzi od nas i do Holandii wyjeżdża, że w różnych miejscach i krajach pracowała, ale tak jak tu to się nigdy nie narobiła A kobieta na pewno wie co mówi, ma syna w moim wieku. Także to o czymś świadczy :P

No to tak, na rozgrzeweczkę do niego, u TŻ inne sporty ekstremalne i w ramach rozciągania z powrotem do siebie
Oooo na siłkę też fajnie Ja bym się troche wstydziła, siary bym mu tylko narobiła taki słabeusz ze mnie
Nooo tak, ale ja też mogę powiedzieć, że tak jak tu to ja się nigdy w życiu nie narobiłam, ale za to fajna kaska

Haha co do sportów ekstremalnych to my uprawiamy je bardzo często spalamy kalorie
Ja tam się nie wstydzę, bo już chodziłam na siłkę. Potrafiłam 1,5 godz biegać na bieżni, a teraz wcale nie biegam... porażka. Ćwiczenia na mięśnie też wszystkie robiłam. Miałam mięśnie, ładnie wyglądałam i do tego jadłam dużo, bo mięśnie wszystko same spalały. Teraz jestem flaczek

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Jednak nie mogę

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Jestem mega wy☠☠☠.ana...nie mam siły w ogole na nic, jeszcze ten wieczór to kompletna klapa...także jupi. Nie...to się nie dzieje naprawde, dobrze że na tą majówkę jade

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
fotka aktualna w albumie. Nogi na szczęście w dzinsach, więc nie wyglądają źle. Własnie zdalam sobie sprawę po tym zdjęciu, że mi cycki urosły bo całe życie miałam tam nic, haha
Zazdroszczę ciałka

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 12:40   #2334
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy za ćwiczenia w pracowniczej kanciapie

Dietetycznie dziś ładnie 155 przysiadów i 3x tifoczki na twarz glinka biała była i czuję się piękna
Dziękuję słoneczko

za ćwiczenia i dbanie o siebie

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Hej mordeczki moje ale mam dziś dobry humor! Piękna pogoda, byłam rano w mieście bez kurtki chodziłam bo tak ciepło kupiłam sobie bluzę, majtki, stanik i inne duperele, niby nic a cieszy muszę już zacząć robić zakupy na .. wyjazd do Anglii Nie mówiłam Wam wcześniej ale 11 czerwca wylatuję do Birmingham na rok, będę jak Cindy opiekowała się dzieckiem z tym że mama jest Polką. Rozmawiamy sobie na skype od 2 miesięcy i nie mogę się doczekać jak tam będę Tylko jak pomyślę ile jeszcze rzeczy muszę kupić to..
Wczoraj poćwiczyłam jeszcze raz pośladki z Mel (tak zosiu ) i pokręciłam hh 20min. Dziś zaraz znów ten sam zestaw + abs z Mel. Później jadę do brata pozachwycać się Oskarem moim malutkim
A na wadze -1kg i teraz jest 53,8. Zrobiłam zdjęcie telefonem ale nie mam kabla, to wrzucę u Tż na kompa i potem do albumu.

makaron dziękuję kochana ale teraz już nie mam takiego brzucha, bo na tym zdjęciu ważę chyba 3kg mniej nogi też troszkę przytyły no ale walczę o powrót do dawnej świetności jedynie dziękuję niebiosom że podarowały mi taki biust
margot 155przysiadów na raz? bez żadnej przerwy?? woow!
coctail a no jak ćwiczysz 6dni w w tygodniu to jasne że 1 dzień odpoczynku jest jak najbardziej wskazany Ja też chyba będę robiła jeden dzień wolny w niedzielę
hej kochana
Jednak się zdecydowałaś na wyjazd. Ile dzieci będziesz miała do opieki? Jakie godziny pracy i jakie obowiązki. Pamiętaj, że do tego co oni Ci tam opowiadają co będziesz robić musisz sobie dodać drugie tyle jak nie więcej. Życzę Ci powodzenia
za ćwiczenia

Stary 2013-04-15, 12:52   #2335
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
hejj laseczki

Wpadłam do nas na chwilkę bo akurat leżę w łóżku i czekam aż mnie łeb przestanie boleć..... znowu mam to samo co wczoraj cały kark mnie napier... i cała lewa strona głowy ale jaki to dziwny ból jest, nie porafię nawet tego opisać. Nawet na lewe oko gorzej widzę bo tak to mi wszystko promieniuje. Nie mam pojęcia od czego to, może na siłowni coś sobie nadwyrężyłam w karku i tak teraz promieniuje na połowę głowy nie wiem ale mam dość już wzięłam 3 tabletki Ibupromu przed chwilą bo po dwóch tabletkach to nawet trochę nie przestaje boleć, więc po tych trzech może bedzie lepiej. Ogarnęłam trochę z rana mieszkanie i siedzę z dzieciakami. Mąż pojechał na fuche tzn. jakiejś tam Pani elektryke w mieszkaniu robi. Tu w Niemczech takie fuchy są na prawdę dobrze płatne także mąż teraz będzie kombinował aby mieć takich jak najwięcej.
Na grilla o 18stej jedziemy dopiero więc jeszcze mam sporo czasu.
Mąż właśnie dzwonił że już wraca więc idę wodę na makaron wstawić bo zażyczył sobie spaggetti na obiad
A ta siłownia moja to na prawdę tanio ma karnety! sama w szoku byłam! jak mieszkałam w polsce to w moim miasteczku-zadupiu siłownia kosztowała 70 zł/miesiąc i to w jakiejś tam piwnicy ona była i sprzętu mieli niewiele. Ta siłownia na którą teraz chodzę to ta:
https://www.mcfit.com/
Oni mają całą sieć tych siłowni w Niemczech.

Dobra uciekam szykować wszystko. Jeszcze sałatkę muszę dzisiaj zrobić z kapusty pekińskiej,kukurydzy,majo nezu i przypraw z Knorra włoskich. Pyszna jest na grilla!

miłego weekendu kochane buziaki
Współczuję bólu. Dziwne, że dalej nie przechodzi może rzeczywiście to od siłowni.
Tak sobie czytam i tak Ci zazdroszczę też już czasem sobie myślę, że chciałabym mieć dzieci, żeby pracował na nas mąż a ja bym mu w domciu pichciła i sprzątała, opiekowała się dziećmi i prowadziła taki spokojny, ustabilizowany tryb życia. Ale z drugiej strony mam dopiero 22 lata (23 w grudniu) i całe życie przede mną
Karnet na prawdę tanio. U mnie w mieście w PL 65 za karnet i też szału ze sprzętem nie ma

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Wczoraj udało mi się i nowy płaszczyk i kurteczkę kupić tylko żadnych ale to absolutnie żadnych butów już podniosłam nawet limity pieniężne wyżej i też nic a nic jakaś taka moda, że niscy ludzie z grubymi nogami powinni w domu siedzieć bo wszystkie buty pogrubiają łydkę i skracają nogę albo obcasy co się w nich 5 m nie przejdzie
A i ominąłem douglasa i sephorę szerokim łukiem jaka oszczędność trwam w postanowieniu odwyku kosmetycznego i projekt denko czas wprowadzić
Pokaż zakupy
Ty nie możesz kupić fajnych butów a ja wczoraj widziałam z 10 par które mogłabym kupić ale się powstrzymałam niestety myślę o nich bez przerwy i chyba je sobie kupię co to jest 10 czy 12 euro
za ominięcie sklepów kosmetycznych

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Heloł
widzę, że wiosna pełną gębą i większość z nas w dobrych humorkach w tym ja dziś byliśmy na zakupach, kupiłam sobie 3 bokserki ( miętową, różową i zieloną ) i bluzkę z długim brzoskwiniową + apaszka jako gratis do bluzeczki
Wczoraj byliśmy z koleżanką na piwie, wpadły 3 despery jeden duży i dwa zwykłe i miałam lekką bombę, a po przyjściu do domu to już miałam mega i dziś rano kac i ból głowy, ale do zakupów wszystko mi minęło
Aaa i kupiłam też moją odżyweczkę z fructisa
Dokładnie. Ja też zadowolona, słońce świeci, cieplutko za chwilę zbieram się do biegania tylko dokończę was czytać
Hehe to musiało fajnie być

Stary 2013-04-15, 12:53   #2336
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
dzień doberek!!!! wracam do was moje kochane nic nie schudlam, nie pilnowałam się przez ten czas wogóle. Straszniue byłam zabiegana i zarobiona, nawet nie mialam czasu myśleć co jeść, jadłam to co było pod ręką. Teraz chyba mi się troche zluzuje... no i wracam z wagą 62 kg standardowo
Cześć Mielnus tęskniłam.
Jak tam z TŻ?
Nie wolno takiego syfu jeść Pisiaj co tam zjadłaś, pomożemy Ci się kontrolować

Stary 2013-04-15, 13:14   #2337
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość

Nooo tak, ale ja też mogę powiedzieć, że tak jak tu to ja się nigdy w życiu nie narobiłam, ale za to fajna kaska

Haha co do sportów ekstremalnych to my uprawiamy je bardzo często spalamy kalorie
Ja tam się nie wstydzę, bo już chodziłam na siłkę. Potrafiłam 1,5 godz biegać na bieżni, a teraz wcale nie biegam... porażka. Ćwiczenia na mięśnie też wszystkie robiłam. Miałam mięśnie, ładnie wyglądałam i do tego jadłam dużo, bo mięśnie wszystko same spalały. Teraz jestem flaczek
Tyle, że ta kobieta ma większe doświadczenie w pracy, pracowała w WIELU miejscach, nie to co my

Cóż moge powiedzieć- sport to zdrowie
Też chodziłam na siłkę, ale kiedy to było było się młodym i wysportowanym, a teraz jest sie starym i zastałym
Flaczek, nie flaczek, tłuszczu nie masz i masz bliżej do mięśni

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:

Hahah nooo prawie jak ona Nieee no serio ta laska jak szkieletor ma 180cm a nie waży 50kg:/
Czyli ma coś wspólnego z "aniołami śmierci"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-15, 14:19   #2338
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki

U mnie upały..... gorąco jak w piekle! Właśnie jest 28 stopni w cieniu!!!!! Normalnie masakra! Na słońcu nie da się wytrzymać.
Wczoraj cały dzień spędziliśmy nad jeziorem ale było nieco chłodniej bo 26 w cieniu. Dzisiaj to już przegięcie.... a do czwartku temperatura ma cały czas rosnąć
Miałam iść na plac zabaw z dziećmi ale moje chłopaki nie chcą, wolą w domu siedzieć bo tu chłodniej. Później pójdziemy jak się lekko schłodzi czyli wieczorem. Wczoraj o 22 było jeszcze 20 stopni.
Ja od dzisiaj zaczęłam dietkę ( po raz tysięczny ) i zaczynam ćwiczyć. Dziś w domku brzuszki i przysiady a we wtorki i czwartki siłownia.
W ogóle to w środę mam wizytę u ginekologa..... chyba powrócę do tabletek anty nie chcę ale chyba muszę dla mnie to będzie koszmar pewnie.. chyba że mi dobierze jakieś idealne dla mnie..... No nie mam wyjścia :/ brzuch mnie znowu boli, mam znowu okropne upławy a dni płodne przechodzę tak boleśnie jak okres O okresie już nie wspomnę bo wtedy to umieram. Poza tym no muszę się jakoś zabezpieczyć przed ciążą przecież a gumki to wiecie.... w każdej chwili może pęknąć itp. Zresztą ja chyba jestem na nie uczulona :/ Ahhhh na prawdę nie chcę tabletek teraz o wiele lepiej się czuję i nie mam zawrotów głowy, śpię spokojnie i bez problemów. Boję się że znowu wszystko wróci. PRze..je..ba..ne być kobietą!!!!
Dziś na obiad kalafior i brokuły do tego jajeczko muszę iść na zakupy bo nawet żadnego mięsa już nie mam w lodówce :/

Aaa a w sobotę byłam na tym grillu ale było super!!! Jedzenie pyszne! pieczona pierś i sałatka którą sama zrobiłam Potem siedzieliśmy wszyscy w domu i gadaliśmy... po niemiecku oczywiście. I ja nawet umiem gadać! Nie jakoś super ale umiem i się dogaduję także jest dobrze

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Dzień dobry piękności

Może rzeczywiście krzywo spałaś
Noo ja też tak z przyjaciółką zrobiłam, tylko że jak nie było czasu, to nie dało się go wyczarować i w końcu przepadły nam karnety
Jak bym miała zostać w PL to chcę też być tłumaczem więc zależy mi żeby znać nie tylko jeden języka ale kilka. Chcę się nauczyć jeszcze niemieckiego i francuskiego, ale to w przyszłości. Teraz nie mam na to czasu.
Na majówkę do PL jadę więc liczę na tą pogodę bardzo
Ehh no może coś mi się na siłowni "stanęło" ale na szczęscie już dzisiaj nie boli... jeszcze wczoraj bolało ale tabletki pomogły. Dziś już bez tabletek i zero bólu
No ja mam nadzieję że będę chodzić na tą siłownię - bardzo lubię ćwiczyć na siłowni no i wiem że język doszlifuję więc myślę że warto

No skoro chcesz znać ten język to oczywiście to nie głupi pomysł bo języki się przydają w życiu. Ale niemiecki to jakiś koszmar.... te ich rodzajniki der, die, das, odmiany na ein,eine,einen,einer itd.... czasy, pisownia rzeczowników dużymi literami, odmiana czasowników w czasie przeszłym, pisownia czasowników rozdzielnie złożonych.... po prostu porażka!!! Co za idiota to wszystko wymyślił to ja nie wiem

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Widzę, że wszystko sie układa tak jak należy
Jak nie przejdzie ten ból, to może spróbuj sobie rozmasować to miejsce... Może faktycznie coś sobie naciągnęłaś albo naderwałaś
Siłownia na wypasie
Próbowałam masaże ale nic nie dało. Dopiero dzisiaj samo przeszło....
Nie wiem od czego to było ale ból nieziemski!
No jutro na siłkę idę ciekawe po ilu dniach będę miała dość

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ooo o której sie wybierasz na solarium też bym poszła Ty wiesz jakie oni mają lampy te normalne czy te nowe co trzeba długo leżeć żeby było cokolwiek widać
To nowe lampy i trzeba długo leżeć żeby było coś widać?? to co to za lampy??

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-15, 14:26   #2339
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Tyle, że ta kobieta ma większe doświadczenie w pracy, pracowała w WIELU miejscach, nie to co my

Cóż moge powiedzieć- sport to zdrowie
Też chodziłam na siłkę, ale kiedy to było było się młodym i wysportowanym, a teraz jest sie starym i zastałym
Flaczek, nie flaczek, tłuszczu nie masz i masz bliżej do mięśni
Może i młoda jestem, ale pracowałam już w 7 miejscach, 7 różnych prac. Plus korki i praktyki czyli 9 i jestem z tego dumna
Hihi trzeba uprawiać sport
Mi jest szkoda tutaj wydać 50 e na siłkę. Sama będę sobie ćwiczyć No niestety zrobił mi się tłuszczyk znów ale już mu pokazuję którędy droga do wyjścia

Stary 2013-04-15, 14:29   #2340
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Booosz...z pracy wróciłam 0 21.30 Ogarnęłam się i mam zamiar was nadrobić

Monia Nie faszeruj się lekami tak...to zuuuoooo jest Ale współczuję bólu tak strasznego mam nadzieję, że szybko przeszedl

W pracy chcialam iść na przerwę, a kierowniczka do mnie- ty chyba oszalałaś!!!!!!!!!!!!:pal a: Mordę wydarła i ni chu**** nie mogłam iść. Więc od 11 do teraz bylam o 1 kanapkce i kefirze
Boże kobieto skąd Ty siłę bierzesz na to wszystko! ja bym już wykitowała!! I jeszcze na wizaż masz siłe!
Czemu przerwy nie mogłaś sobie zrobić????? Przecież należy ci się przerwa?? O co jej chodziło?? Co za su.ka!!!!

Wiem wiem, że to samo zło ale musiałam się czymś ratować na szczęście już przeszło

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości