|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
|
|
|
|
#2312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Ufff...wróciłam z pracy
Oczywiście musiałam zostać 40minut dłużej paaaadam z nóg ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() Hehe...to u Ciebie pełna chata Przynajmniej się nie nudzisz A troche relaxu i alko dobrze zrobi ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
Za ćwiczenia ![]() Ty to wytrwała jesteś w nauce
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Aa to my już spacerowaliśmy od 14 jakoś ponad godzinkę
później byliśmy na myjni, bo auto było już takie u.je.ba.ne, że wstyd takim jeździć
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Jak zwykle piękna i uśmiechnięta
Taaaa zjadłam sałatkę Moje menu: śń: jogurt z otrębamiobiad: sałatka
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze ![]() Ja też długo spcerowałam, ale w tamtych okolicach byłam w takich godz mniej wiecej Bo byłam u zwierzątek zobaczyc
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu zaczęłam pić pokrzywę
Miałam dwa dni przerwy, dziś to dzień 21
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Zosieńko dziękuję kochana
![]() Ty jedz, bo nam padniesz przez tą pracę ![]() Cocktail aha to się źle dogadałyśmy a u jakich zwierzątek byłaś?? ![]() Moje było takie brudne, nawet lusterka i drzwi do klamek, nie dało się otworzyć, żeby nie być brudnym ![]() Aaa ja jutro na solarium się wybieram
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz spałaszuję kolację
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska
za regularność ja kupiłam pokrzywę i skrzyp i leży w szafce, bo mi nie smakuje i nie chcę się męczyć pijąc to za to wcieram jantar i biorę CP ciekawe czy podziała na wzrost i wypadanie włosów
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam są zwierzątka z tyłu Ooo o której sie wybierasz na solarium też bym poszła Ty wiesz jakie oni mają lampy te normalne czy te nowe co trzeba długo leżeć żeby było cokolwiek widać ![]() Zoska a ta pokrzywa jakoś dobrze podziałała na twoją cere? Ja ostatnio mam straszny problem jestem już po 4 zabiegach z kwasami i na moje oko nic nie pomogło Chyba pójde na mikro. Szkoda że nie mam w domu sama bym sobie robiła
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-04-14 o 20:25 |
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail nie wiem jeszcze dokładnie, bo jadę z ciotką i od niej jestem uzależniona. W tygodniu Tż zabiera mi auto, bo do pracy jeździ więc muszę się z kimś zabierać
ale we wtorek mi zostawi, bo do dentysty jadę to jak chcesz to możemy się wybrać Aa nie wiem jakie tam mają lampy, wiem że dobre ostatnio przed świętami BN byłam 4 razy ( raz 6 min i trzy razy po 8 ) i w albumie możesz zobaczyć te ost zdj w bieliźnie jak fajnie mnie złapało
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zalaminowałam sobie włoski, ale jestem sierota i zapomniałam, że najpierw myje sie włosy a ja nałożyłam na suche Okaże sie jutro czy coś zadziałało
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-04-14 o 21:44 |
|
|
|
|
#2323 |
|
Wtajemniczenie
|
180 przysiadów zaliczone i 3x tifoczki
A i dzwoniła teściowa zapytać co robię, że mam takie lśniące włosy z dumy prawie podfrunęłam pod sufit... a dziś się olejek skończył i chciałam zrobić przerwę ale tak to atakuje jutro Rossmanna po kolejna butelkę![]() zooska i inne dziewczyny pijące pokrzywę...
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail a no widzisz, ja myślałam, że na dłużej przyjechałaś do Gł
ja niestety bez auta jak bez ręki Szkoda, że wcześniej się nie dogadałyśmy. Kochana a ja czytałam chyba też o laminowaniu włosów na suche włosy, także może okazać się, że ta metoda jeszcze bardziej podpasuje Twoim włoskom ![]() Margot i właśnie dla takich komplementów odnośnie włosów warto olejować no i jak to mobilizuje
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-04-15 o 08:47 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2326 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzięki, dobrze wiedzieć Hehe, banana za dużo bo nic innego nie było ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
Za ćwiczenia i za spadek! Kurcze, super z tym wyjazem Jeszcze jak jedziesz do innej Polki to nie powinna robić jakis problemów, dogadacie się na pewno Ekstra ![]() Tych 3 kg na pewno nie widać No też bym chciała być tak abdarowana a tu klops ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Widzę, że wszystko sie układa tak jak należy Jak nie przejdzie ten ból, to może spróbuj sobie rozmasować to miejsce... Może faktycznie coś sobie naciągnęłaś albo naderwałaś ![]() Siłownia na wypasie
|
|
|
#2327 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To bardzo dobrze, bo widać efekty z Twoich zdjęć tiffoczków a jak się ruszasz jak Tiffany to mogę tylko zazdrościć ![]() Mi się szybko nudzą filmiki, już bardziej wolę te przysiady, brzuszki i bieganie ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() Kur** taka mądra to niech sama nic nie je cały dzień! ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Meedzik Śliczne fotki ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- U mnie nie ciekawie. Wczoraj umarła moja ukochana świnka morska. Miałam ją odkąd była mała, w sierpniu miałaby 5 lat.
|
|
|
#2328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dla mnie nie jest taka zła>confused: Pijałam gorsze rzeczy ![]() Dam znać jak coś zobaczę,chociaz mogę nieskromnie powiedzieć, że chyba coraz mniej mi wypadają. Nie wiem jednak czy to nie zasługa witaminek w warzywach ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cocktail Od kiedy wyleczyłam sobie cerę w LO, nie mam już problemów, jedyne co to trochę pryszczy przed @, no i wągry... a tak... ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Margot Za ćwiczenia![]() ![]() !!!A usłyszeć komplement odnośnie wagi/włosów itd... mhm...pochwała wielka! ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Tak się składa, że moja szefowa jest anorektyczką i jedyne co spożywa to powietrze, kawę i jabłka
|
|
#2329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2331 |
|
Zadomowienie
|
Skojarzyła mi się z taką postacią z anime Death Note
Był tam taki anioł śmierci i żywił się tylko jabłkamihttp://img-cache.cdn.gaiaonline.com/...-AND-APPLE.png ![]() Melduję 110 przysiadów w folii i mazidłach oraz 110 brzuszków
Edytowane przez makaron91 Czas edycji: 2013-04-15 o 12:44 |
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Hahah ma 180cm a nie waży 50kg:/
|
#2333 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry piękności
Cytat:
![]() Noo ja też tak z przyjaciółką zrobiłam, tylko że jak nie było czasu, to nie dało się go wyczarować i w końcu przepadły nam karnety Jak bym miała zostać w PL to chcę też być tłumaczem więc zależy mi żeby znać nie tylko jeden języka ale kilka. Chcę się nauczyć jeszcze niemieckiego i francuskiego, ale to w przyszłości. Teraz nie mam na to czasu. Na majówkę do PL jadę więc liczę na tą pogodę bardzo ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() Haha co do sportów ekstremalnych to my uprawiamy je bardzo często Ja tam się nie wstydzę, bo już chodziłam na siłkę. Potrafiłam 1,5 godz biegać na bieżni, a teraz ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
|
#2334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczenia i dbanie o siebie ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
Jednak się zdecydowałaś na wyjazd. Ile dzieci będziesz miała do opieki? Jakie godziny pracy i jakie obowiązki. Pamiętaj, że do tego co oni Ci tam opowiadają co będziesz robić musisz sobie dodać drugie tyle jak nie więcej. Życzę Ci powodzenia za ćwiczenia
|
|
#2335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może rzeczywiście to od siłowni.Tak sobie czytam i tak Ci zazdroszczę też już czasem sobie myślę, że chciałabym mieć dzieci, żeby pracował na nas mąż a ja bym mu w domciu pichciła i sprzątała, opiekowała się dziećmi i prowadziła taki spokojny, ustabilizowany tryb życia. Ale z drugiej strony mam dopiero 22 lata (23 w grudniu) i całe życie przede mną Karnet na prawdę tanio. U mnie w mieście w PL 65 za karnet i też szału ze sprzętem nie ma ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() Ty nie możesz kupić fajnych butów a ja wczoraj widziałam z 10 par które mogłabym kupić niestety myślę o nich bez przerwy i chyba je sobie kupię ![]() ![]() za ominięcie sklepów kosmetycznych ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]() Hehe to musiało fajnie być
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam z TŻ? Nie wolno takiego syfu jeść Pisiaj co tam zjadłaś, pomożemy Ci się kontrolować
|
|
#2337 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cóż moge powiedzieć- sport to zdrowie Też chodziłam na siłkę, ale kiedy to było było się młodym i wysportowanym, a teraz jest sie starym i zastałym ![]() Flaczek, nie flaczek, tłuszczu nie masz i masz bliżej do mięśni ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#2338 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() U mnie upały..... gorąco jak w piekle! Właśnie jest 28 stopni w cieniu!!!!! Normalnie masakra! Na słońcu nie da się wytrzymać. Wczoraj cały dzień spędziliśmy nad jeziorem ale było nieco chłodniej bo 26 w cieniu. Dzisiaj to już przegięcie.... a do czwartku temperatura ma cały czas rosnąć Miałam iść na plac zabaw z dziećmi ale moje chłopaki nie chcą, wolą w domu siedzieć bo tu chłodniej. Później pójdziemy jak się lekko schłodzi czyli wieczorem. Wczoraj o 22 było jeszcze 20 stopni. Ja od dzisiaj zaczęłam dietkę ( po raz tysięczny ) i zaczynam ćwiczyć. Dziś w domku brzuszki i przysiady a we wtorki i czwartki siłownia. W ogóle to w środę mam wizytę u ginekologa..... chyba powrócę do tabletek anty O okresie już nie wspomnę bo wtedy to umieram. Poza tym no muszę się jakoś zabezpieczyć przed ciążą przecież a gumki to wiecie.... w każdej chwili może pęknąć itp. Zresztą ja chyba jestem na nie uczulona :/ Ahhhh na prawdę nie chcę tabletek PRze..je..ba..ne być kobietą!!!! Dziś na obiad kalafior i brokuły do tego jajeczko muszę iść na zakupy bo nawet żadnego mięsa już nie mam w lodówce :/ Aaa a w sobotę byłam na tym grillu ale było super!!! Jedzenie pyszne! pieczona pierś i sałatka którą sama zrobiłam Potem siedzieliśmy wszyscy w domu i gadaliśmy... po niemiecku oczywiście. I ja nawet umiem gadać! Nie jakoś super ale umiem i się dogaduję także jest dobrze ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
ale na szczęscie już dzisiaj nie boli... jeszcze wczoraj bolało ale tabletki pomogły. Dziś już bez tabletek i zero bólu No ja mam nadzieję że będę chodzić na tą siłownię - bardzo lubię ćwiczyć na siłowni no i wiem że język doszlifuję więc myślę że warto No skoro chcesz znać ten język to oczywiście to nie głupi pomysł bo języki się przydają w życiu. Ale niemiecki to jakiś koszmar.... te ich rodzajniki der, die, das, odmiany na ein,eine,einen,einer itd.... czasy, pisownia rzeczowników dużymi literami, odmiana czasowników w czasie przeszłym, pisownia czasowników rozdzielnie złożonych.... po prostu porażka!!! Co za idiota to wszystko wymyślił to ja nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
Nie wiem od czego to było ale ból nieziemski! No jutro na siłkę idę ciekawe po ilu dniach będę miała dość ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jestem z tego dumna ![]() Hihi trzeba uprawiać sport ![]() Mi jest szkoda tutaj wydać 50 e na siłkę. Sama będę sobie ćwiczyć No niestety zrobił mi się tłuszczyk znów ale już mu pokazuję którędy droga do wyjścia
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym już wykitowała!! I jeszcze na wizaż masz siłe! Czemu przerwy nie mogłaś sobie zrobić????? Przecież należy ci się przerwa?? O co jej chodziło?? Co za su.ka!!!! Wiem wiem, że to samo zło ale musiałam się czymś ratować na szczęście już przeszło
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

ja to już taka wydygana byłam, jak nie wiem

Oczywiście musiałam zostać 40minut dłużej
paaaadam z nóg
chyba przybyło mi z 2kg.
Przynajmniej się nie nudzisz

Jeszcze jak jedziesz do innej Polki to nie powinna robić jakis problemów, dogadacie się na pewno
No też bym chciała być tak abdarowana a tu klops
nie wiem ale mam dość już
na żadne inne ćwiczenia nie mam ochoty to nadrabiam tifoczkami a po miesiącu z nimi to się ruszam jak Tifany prawie

było się młodym i wysportowanym, a teraz jest sie starym i zastałym