|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Samantha, spróbuj ten kisielek, może na Ciebie inaczej zadziała.
A espumisan ma pyszny smaczek, jak dla mnie, no i w ciąży brać mozna ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Oliath, śliczne dziewczę! Eveewe, buziak dla Mary net mi wariuje, zrywa połączenie, może to przez pogodę u Samanthy u mnie dziś ma być upał, się zastanawiam czy wogóle wychodzić na miasto? Teraz mam tak przyjemnie, chłodek, słoneczko w sypialni, ptaszki ćwierkają, wiewióry skaczą po drzewach, cisza..... tylko Kiciorzyca chrapie
Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2013-04-18 o 08:40 |
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Pięknie Lala wygląda i dobrze o tym wie, bo pozuje ![]() ...To już nie wiem. Jak wypróbowałaś wszystkiego, to pozostaje już tylko modlitwa. Mam nadzieję, że odpuści
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Ok...
Trzeba się wziąć za robotę a nie po próżnicy siedzieć
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
ja pracuję, więc nie leżę bezproduktywnie
![]() ale trza wstać niedługo bo mnie już kręgosłup boli
|
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Od pół godziny to sobie co minutę powtarzam, ale jakoś wstać nie mogę
|
|
|
|
#1056 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale gigant. Chyba dobrze trzymałam kciuki Najważniejsze, że wszystko w porządku, gratulacje ! Cytat:
Cytat:
![]() Yeti hahahaha, a tak serio to zazdroszczę, łysolki mi się mniej podobają Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zazdroszczę burzy bo ja uwielbiam mimo, że się trochę boję Ja ważyłam 2400 jak się urodziłam, ale urodzilam się równy msc przed terminem, a teraz w ciąży też podchodzę pod słonika ![]() Śliczna dziewuszka, gratulacje dla Mamy ! Tak, mój jest zaczipowany, ale nie powiem Ci ile to kosztuje niestety, bo juz był zaczipowany jak go braliśmy z hodowli. Nie zacytowało wszystkiego ![]() Dotka- gratki za wizytę ! Mi wg jego pomiarów wyszedł młody z porodem na 14.07, więc równo tydzien wcześniej. Może urodzimy w tym samym czasie jednak hahaha. No, wczoraj już nie zdązyłam bo zasnęłam po tym wszystkim. Syn ułożony już prawidłowo, główką do dołu i gin powiedział, że już nie da rady raczej się obrócić. Obwód brzuszka ma na 30 tydzień licząc średnią ![]() Ale wszystko w porządku, nie mówił nic natomiast o liczeniu ruchów. Dał mi urosept ze wzgledu na bakterie w moczu. Mój ciężar waży już trochę więcej niż paczka cukru ![]() No, a teraz uciekam na spacer z Tztem i psem ![]() Trzymam za wizyty i gratulacje za tygodnie !
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|||||||
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A że nawet pies ma dziś dobre spanie to nie ma mnie kto zmotywować
|
|
#1058 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczęta
![]() za wizytującetrzeba jakiś spacerek zrobić bo w weekend ochłodzenie
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobna do Twojej . Piekna z niej dziewczynka a to moja Wiktoria
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2013-04-18 o 09:17 |
|
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)I już nie będziesz podchodzić pod słoniątko ![]() Ja sobie tak to tłumaczę
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
a piła któraś z Was UROSAN?
Będę częściej latać do kibla? Lekarz kazał popijać codziennie i się zastanawiam, czy sobie biura nie przenieść do toalety i żeby nie było, że mnie na mieście pogoni, bo ja mam fobie jeśli chodzi o publiczne toalety... wolę nocnik w aucie niż miejską toaletę
|
|
|
|
#1063 |
|
Rozeznanie
|
![]() Kacperek tak się rano rozkopał, że musiałam wstać od razu jak Tż przyszedł po nocce Chyba chciał mamę wygonić z wyra żeby tatuś się mógł wyspać ![]() Od 6.20 jestem na nogach ale już po śniadanku i pranie wstawiłam i naczynia pomyte i w sklepie byłam po serek bo dziś będę robić pierogi z serem ![]() Tak o zgadze piszecie, mam nadziej, że mnie nie dopadnie ale ja jak na razie to nawet nie wiem jak to jest mieć zgagę. Nigdy nie miałam i mam nadzieje, że ten stan się utrzyma ![]() Sarna 405,ita83 (połówkowe), mela1234, d0tkaaa, magdalennne trzymam kciuki Oliath, śliczna Twoja córunia Eveewe, Zdróweczka dla Marysi
|
#1064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULUJEMY obie pieknego wyniku wizyty !!!Cytat:
Ok, z planowanych rzeczy dopiero pranie zrobilam. Z nieplanowanych - porzadek w szafie z butami czas na strych teraz, ale mecze sie jak inwalidka
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-04-18 o 09:30 |
||
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
hejka z rana
![]() dziś u mnie gimnastyka dla dwupaków, potem małe ogarnięcie chaty, bo na weekend mamy gości zamówionych no właśnie, w sobotę mieliśmy mieć grilla rodzinnego, ale patrząc, że ma być troszkę ponad 10 stopni chyba zrezygnujemy ![]() trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! aaa, i muszę się pochwalić, że moja aktywność fizyczna i zaprzestanie bycia mopsem przekłada się na moją wagę, mianowicie nie tyję tak szybko jak wcześniej. od ponad 2 tygodni waga poszła w górę o całe 0,4 kg ![]() no, to spadam
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra ubrana, uczesana i wypachniona idę z psem ![]() Miałam iść do spółdzielni ale akurat w czwartki nieczynne, więc zostaje mi tylko US, jakoś damy rade Dobranoc )
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1068 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej brzuszki
Cytat:
Cytat:
![]() To masz taki "wysoki" cukier jak ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego i szybkiego dnia w pracy Cytat:
![]() Cytat:
![]() O rety, jaka boska I jak ślicznie pozuje Oj będzie Tap Madl ![]() Kolejna laleczka U mnie nic ciekawego, za oknem lato w pełni. Młody kopał od 7 tak, że spać już nie dało rady Zatem wstałam, wzięłam prysznic, wydepilowałam się, umyłam włosy i nałożyłam żelatynę. No i pogimnastykowałam się czyli opiłowałam paznokcie u stóp. Pomalować nie dam rady
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-04-18 o 09:46 |
||||||
|
|
|
#1069 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry żabcie ![]() My juz po sniadanku,ruchy policzone Jak ja sie wczoraj nameczyłam zeby zasnać.Musze dzis naszykowac sobie jakąś ksiazke na wieczor i troszke nocy ,ew.obadac co w TV leci bo masakra.A winowajcą jest księżyc!![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pochodziłam w botkach na małym obcasiku całe dwa dni i nóg nie czułam :/Cytat:
za Mery.Tez słyszałam duzo dobrych opinni o kosmetykach made in Rossmann. Cytat:
|
|
#1070 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pasuje jej ksywka Lala ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1071 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
mnie tez wczoraj troche cmila.. i nawet lekko cisnienie mialam inne od "pogody"..Cytat:
))) nie wiedzialam ze mozna zobaczyc włosy na usg ..:PCytat:
))Patrzac na twoje łupy to chyba sie wkrece w to slicznosci![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
:conf used:dla mnie to mega zbedny wydatek .. wogole po co dlaczego itp?Sudocrem jest dobry na wszystko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wogole to mialam jakies chore sny.. na szczescie sie obudziłam,zjadlam sniadanie zaraz myknę cos słodkiego i lece sie zbierac powoli na spacerek-grzechem by bylo nie wyjsc na taka pogode .marzy mi sie gril i wyjazd nad wode.. hahahhaah![]() wczoraj jak wracalismy do domu z tz na wielickiej (Margos na tym dlugim odcinku...) jedziemy a tu tir na nas skreca nie zauwazył nas ... jak sie postresowalam lzy w oczach mialam.. w ostatnim momencie nas zauwazył i zjechal na swoj pas.. bylo by po nas tz taki zly mowi ku*** jade z kobietą w zaawansowanej ciazy co za chłop no nie wytrzymam itp a ja mowie zeby go wyprzedził to mu fucka pokaze :P na rozluznienie sytuacji hahahah ale nie powaznie to tak sie zestresowalam ze dramat..
|
|||||||
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Z przyjacielem Kupiłam wczoraj pościel i dzisiaj muszą ją zwrócić, materiał się rozchodzi
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Ok zmykam te pierogi lepić
|
|
|
|
#1074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Noo ja mam w planach zetrzec kurze i podłoge pozamiatac.I schowac zimowe buty.A potem herbatka w ogródku i poczytam sobie cosik na swiezym powietrzu. O 15.30 tylko trzeba pudliszkową stworzyc
I moze wezme synów pieskowych na jakis mały spacer.Cytat:
To dobrze ze Bezik juz ulozony i niech pływa głowką w dół Laura jeszcze urządza akrobacje ale tłumacze jej ze niedługo juz by wypadało zostać łepkiem w dole ![]() Cytat:
Ile ma latek bo zapomniałam?
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewuszki ![]() I w koncu przyszła wiosna, ale ja bym chyba jednak wolała zeby podoga nie była az taka ładna
|
|
|
|
#1076 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja męża odwiozłam juz na praktyki..zlitowalam sie nad nim, bo wczoraj na pilce cos sobe z noga zrobil..i ledwo chodzi... a w pt a leciec do UK. No ciekawa jestem czy pojdzie do lekarza... ja lece zaraz ogarnac troszke chalupke, prysznic i do ortopedy. Moze sie pozegnam wreszcie ze stabilizatorem.. pieknie by bylo )Cytat:
Cytat:
Cytat:
)) rośnie jak na drożdżach. fajna fotka z irokezem![]() hm... jak widze post z masa fotek zciuszkami to od rrazu zakladam ze to Ty i bylas w lumpku badz na all. ) super akupy!Cytat:
Cytat:
![]() Sliczna!! Barbara: Twoja córa również! Pogoda cudoownaaa... po lekarzu ide nad morze na spacer.. tzn nad zatokę nad morze to majówce pójde
|
|
#1077 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
Cytat:
Chcielismy z Tż-em jechac na majówke do Sztutowa albo Krynicy Morskiej ale jednak wole zostac w domu po ostatnich przejsciach. Odwiedzimy morze z Laurą
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath
Faktycznie rośnie ci modelka Tak i uprzedzam pytanie, nie pamiętam ile to kosztowało
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek mamusie
Alez mam dzisiaj energii od rana Wstawilam zmywarke, posprzatalam w kuchni, wstawilam pranie, ugotowalam leczo na obiad i zjedlismy razem z TZ sniadanko ![]() Poczytam was do herbatki porzeczkowej i lecę do pracy. Za oknem u nas lato
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

Pięknie Lala wygląda i dobrze o tym wie, bo pozuje
ale gigant. Chyba dobrze trzymałam kciuki
)
mama miala 20lat jak mnie urodzila.

za wizyty i gratulacje za tygodnie !

musiałam zrywać męża, by mnie odwiózł
Zatem wstałam, wzięłam prysznic, wydepilowałam się, umyłam włosy i nałożyłam żelatynę. No i pogimnastykowałam się czyli opiłowałam paznokcie u stóp. Pomalować nie dam rady
. Plus robie sie glodna, a od jedzenia odrzuca