|
|
#2731 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)
Cytat:
a co do genetycznego, tak się ułożył że przez brzuch nie dało rady, musiałam mieć dowcipne, ale za to super było wszystko widać
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
|
#2732 |
|
Wtajemniczenie
|
Dżastin kciuki zaciśnięte.
Ciesze się z udanych wizyt, jeśli dziś ktoś jeszcze- to powodzenia. O i ja na pudle, 3cie miejsce to jest coś ![]() Peggy tez się baaardzo z Was ciesze |
|
|
|
#2733 |
|
Zadomowienie
|
No i mój brzuch
13t5d
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#2734 |
|
Wtajemniczenie
|
gratujuje wizyt u nas po staremu leci 9tydz wizyta 29;p pozdr
|
#2735 |
|
Wtajemniczenie
|
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#2736 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
próbowałam Was nadrobić, ale przeczytałam kilka ost stron i i tak wszystko mi się miesza ![]() przede wszystkim ... Agatko bardzo Ci współczuję, trzymaj się Trele ale pokaźny brzucio u CIebie już przed nikim nie ukryjesz hehe Magalska oo u Ciebie też odskoczył śliczny, okrąglutki a reszta (sądząc po pupie ) chyba zgrabniutka, super ! u mnie 11 tc, za tydzień prenatalne i nie mogę się doczekać bo już 3 tyg nie widziałam mojej kruszynki. Brzuszek też odskakuje i z ręką na sercu widzę różnicę ze zdjęcia sprzed tyg zaraz Wam wrzucę brzuszek z 10 tc najgorsze, że idzie mi nie tylko w brzuch ale i w biodra i pupe mimo że staram się odżywiać zdrowo. Trudno, będzie ponowne odchudzanko od listopada
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ale miałam ciężką noc...poszłam spać o 23 a wstałam o 2:37 i do 4:40 nie mogłam zasnąć a na 7 wstać do pracy :/ jakoś dałam rade bo to słoneczko to normalnie cudooowne jest pozbyłam się kurtki i dzisiaj tylko polar zarzuciłam i balerinki a i tak mi gorąco Zaś mi się śnił ten tygrys ![]() jeżeli cię atakuje: mściwy osobnik wyrządzi ci wiele szkód uciekać przed nim: skomplikowana sytuacja, być może będziesz potrzebował czyjejś pomocy to z sennika .. Dziewczyny śliczny brzusio! a ja dzisiaj kończę 14 tydzień ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Mam takie pytanko-- są tu mamusie które jak urodziły pierwsze dziecko miały kota? Jak koty zachowują się w takiech sytuacjach gdzie jest dziecko? bo mnie wszyscy straszą,że będzie drapać gryźć i w ogóle.
|
#2738 |
|
Zadomowienie
|
Nie no już teraz to lecicie jak szalone.
Przed wszystkim chciałam mocno przytulić Agatkę1. Strasznie Ci współczuję tym bardziej, że to już 2 raz. Wiem co to znaczy i też bardzo się boję powtórki. Trzymaj się i nie poddawaj w staraniach. Mam dwie bliskie koleżanki, które dwukrotnie poroniły, a teraz jedna ma już 3 dzieci, druga też za trzecim razem urodziła zdrowiutkie dzieciątko. Trzymaj się kochana Trele no brzuch masz cudowny. Strach się bać jaki będzie w 8 miesiącu ![]() Ja też już widzę u siebie brzuszek. Tylko wkurza mnie jak ktoś mnie widzi i się dziwi, że tak mnie wypchnęło i twierdzi, że to niemożliwe, że to już ciążowy. Chce taki jak Trele, może wtedy uwierzą, że to ciąża ![]() Dzisiaj byłam na badaniach rano. Oczywiście na czczo Koszmar przeżyłam, ale już dochodzę do siebie Do mojego następnego usg jeszcze szmat czasu i bardzo nad tym ubolewam. Tym bardziej po wiadomości od Agatki1 chciałabym zobaczyć czy u mnie wszystko w porządku. Uspokoiłam się jak zobaczyłam bąbla i serducho, ale teraz znów się martwię. Zazdroszczę Wam tych częstych wizyt. Mój gin chyba nie chce sobie na mnie zarobić ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Twój też już taki fajny. Kurcze, ale jeśli chciałybyście ukryć, że jesteście w ciąży to ciężko by było
|
|
|
|
#2739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Warto wcześniej przygotować kota na dziecko i wszystko powinno być ok |
|
|
|
|
#2740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2741 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W 5t2d widziałam tylko pęcherzyk, a w 7t1d maleńki bąbelek i bijące serduszko. Cytat:
Jaki ładny, okrąglutki Kasiunka ja mam taki brzuszek jak Twój, ale to chyba mój naturalny bo ostatnimi czasy nie miałam płaskiego. Wg mnie po mnie jeszcze nic nie widać. Z każdym dniem piszecie więcej, nie daję rady ale czytam :P Wczoraj totalnie opadlam z sił, o 20.30 już smacznie spałam i wstałam dopiero o 8. Prawie 12h snu za to dzisiaj mnie głowa boli...i mi sie nie chce w pracy siedzieć jak na dworze tak pięknie. No ale niestety muszę się zebrać i odbębnić 8h.Strasznie na mnie wpłynęła informacja od Agatki, jakoś tak martwię się. Jak ktoś przejmie klub do Agatki to proszę o zaproszenie. Miłego dnia!
|
|
#2742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super można zżyć się z dziewczynamiCytat:
![]() A tak wgl to cześć ![]() Ja dzisiaj nie mam mdłości, nawet cycuchy rano nie bolały. Ale to pewnie dlatego, że zadzwonił budzik i poleżałam do alarmu następnego. Ale strasznie się denerwuje rano, nie wiem czemu, wgl jakas taka podminowana jestem ...
|
||
|
|
|
#2743 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
magalska, ale masz fajne spodnie
muszę sobie pralkę kupić, bo ostatnio się wkurzyłam, mamy jakiś staroć i znów mi pralka pobrudziła ciuchy i nie wiem jaką teraz wybrać |
|
|
|
#2745 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie.
Ostatnio nie mam na nic czasu, więc z góry przepraszam, że bez cytowania itp. Praca pochłania mi teraz mnóstwo czasu i gdy wracam to już nie mam na nic siły. Padam na łóżko i budzę się rano no ok...kilka razy w nocy, ale to z musu na siku ![]() Moja kolejna wizyta dopiero 8ego maja, a tak bardzo bym już chciała się dowiedzieć czy wszystko gra. Eh... ciężkie to życie w ciągłej niepewności, a przecież nie powinnyśmy się w tym czasie stresować. Brzuszki macie cudowne. Nie mogę się doczekać swojego ![]() Pogoda nas wreszcie zaczęła rozpieszczać i oby jak najdłużej. Uwielbiam spędzać czas na świeżym powietrzu. Pozdrawiam Was cieplutko
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
przepraszam, że przeszkadzam, ale bardzo proszę o Waszą pomoc - piszę prace magisterską o mediach dla rodziców i potrzebuję Waszych opinii na ten temat. Proszę o wypełnienie ankiety http://www. ankietka. pl/ankieta/108346/prasa-i-portale-parentingowe.html (w nazwie dwa linki do usunięcia) Z góry dziękuję i przepraszam
|
#2747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamusie
Zabrakło mnie tylko jeden dzień a Wy już tyle naprodukowałyście że ciężko nadrobić Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Trzymaj się ! |
||
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajnie że już coś widać, maleństwa dobrze rosną.Ja wczoraj po sytuacji Agatki zaczęłam się trochę martwić czy aby na pewno z Juniorem jest wszystko ok... dobrze ze za tydzień USG to mam nadzieję, że usłyszymy bicie serduszka. |
|
|
|
|
#2749 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- o jeeeeej ! Widzę że nie tylko ja przejęłam się tą sytuacją Agatki. Ale już za tydzień wizyta i mam nadzieję że wszystko w porządku i że dzidzia rośnie duża i zdrowa! Ogólnie u mnie tak dużo się dzieje że jakoś brak czasu żeby tutaj zaglądać, a wieczorami padam na twarz... Wczoraj uroczyście oznajmiłam większej części rodziny że jestem w ciąży i jestem baaaardzo zaskoczona reakcją, wszyscy się cieszyli i gratulowali . Moja mamcia w przeciągu miesiąca straciła swoich rodziców (a ja dziadków) więc wszyscy stwierdzili że taka mała osóbka do kochania u nas w rodzinie jest baaaardzo potrzebna. Oczywiście kuzynki stwierdziły że myślały że po prostu dobrze się odżywiam i że tak przytyłam ostatnio Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-04-18 o 10:35 |
||||
|
|
|
#2750 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja od lat mam pokrecone sny, moja rodzina mowi ze powinnam je zapisywac...np kiedys sniło mi sie ze byłam rybka i goniła mnie rybia policja no ale mistrzem jest moj tato- jemu sie sniło ze gonila go swinia na deskorolce heheco do kotów my mamy kota, tyle ze ma swobodny dostep do podwórka więc az tak typowym domowym nie jest- chyba że zima jest i jej dupsko marznie drapać nie drapie-nigdy tego nie robiła-chyba ze w zabawie z rekawiczka. a koty fakt gryza-a raczej podgryzaja i trzeba uwazac zwlaszcza kotki. to ich naturalne odruchy jak małe im skrzecza to tak robią i w przypadku dziecka jak bedzie płakac tez moze tak robic bo bedzie chciała uspokoic.trzeba wtedy kota skarcic żeby tak nie robił. no albo może fochem strzelic...nasza tak zrobiła jak drugiego kota do domu przyniesliśmy...na 3 tyg sie z domu wyprowadziła, a na podworku udawała ze nas nie zna
|
|
|
|
|
#2751 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wkurza mnie dosyć modny teraz trend u znajomych. Najpierw bierzemy sobie jakieś zwierzątko - słodziaka, traktujemy jak bobasa, po czym gdy przychodzi na świat prawdziwe dziecko, to nasz sztuczny bobas (czyt. piesek, kotek) leci do schroniska, bo już nie jest nam potrzebny. Serce mi się kraja jak pomyśle, co te biedne zwierzątka, wcześniej tak "kochane" muszą czuć jak zostają w schronisku. Edytowane przez babku Czas edycji: 2013-04-18 o 10:46 |
||
|
|
|
#2752 |
|
Raczkowanie
|
Dzastin - a miałam jedno i drugie, ale przez brzuch malo co bylo widac, wiec lekarz wolal dluzej badad dowcipne
trzymam kciuki za Twoja wizyte i pozdrawiam
|
#2753 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oduczamy go spania w sypialni, jesli nie chcemy żeby spał z dzieckiem. Można puszczać mu płacz dziecka z kompa i nauczyć aby na to nie szczekał np smakami. mozna tez zajmowac sie lalką a pies ma nie przeszkadzać itp - wszystko tak naprawdę zależy jakiego mamy psa i jaki chcemy efekt miec. osobiscie mam 2 psy i nie przewiduję większych problemów. Cytat:
|
||
|
|
|
#2754 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a kupiłam je na mega okazji w C&A za 17,90 ze 120 przecenione ![]() ja następne usg około 18 tyg.... a w 22 na połówkowe (prenatalne) już jestem umówiona
||
|
|
|
#2755 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2756 |
|
Zadomowienie
|
hihi
dokładnie u mnie jest tak cudownie ciepło że uciekam z herbatką posiedzieć na balkonie
|
|
|
#2757 |
|
Zadomowienie
|
ja się kiszę w pracy niestety a u mnie zimno
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie kupujecie ciążowe ciuszki? U mnie do pojawienia się brzuszka pewni jeszcze dużo czasu, ale mam sumie same obcisłe rzeczy, wiec do ciąży na pewno się nie przydadzą.
|
|
|
|
#2759 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ogólnie mądra z niego psina, więc myślę, że sobie z nim poradzimy. Na początku może być ciężko, ale później przyzwyczai się. Nie ma wyjścia innego
|
||||
|
|
|
#2760 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie 22 stopnie na termometrze,
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

haha.
Ślub 25.08.2012 

już przed nikim nie ukryjesz hehe

Koszmar przeżyłam, ale już dochodzę do siebie 

Dziękuje że jesteście w moim życiu i w życiu mojej Kruszyny
no ok...kilka razy w nocy, ale to z musu na siku