|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Ależ romantycznie
Możesz przyjść do mnie. Gwarantuję że się nudzić nie będziesz En- szkoda, że tak to się potoczyło. Odwołuj się jak możesz. Przemyśl tylko na jakiej podstawie.
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-04-19 o 16:36 |
|
|
|
#1742 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
za III trymestrCytat:
Cytat:
szybka jesteśCytat:
Cytat:
za 30 tydzień, ta 3 z przodu groźnie już wygląda![]() co do poznania tz to ja mojego poznałam na dyskotece 30 km od mojego miasta a okazało się, ze mieszkamy od siebie 5 minut, na tym samym osiedlu. Ale było to tak: tańczyłam sobie z koleżanką i on przeszedł obok mnie uśmiechnął się i poszedł sobie a został jego kolega z miną mordercy i chciał ze mną tańczyć. Już po tym uśmiechu wpadłam i szukałam jego wzroku a on mojego, dalej razem już się bawiliśmy, a na drugi dzień spotkaliśmy się i tak już zostało. Chociaż jak dowiedziałam się, ze studiuje dziennie na drugim końcu Polski to chciała pasować ale on był wytrwały i nie dał mi
|
|
#1743 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mojego tż uczyłam jeździć konno
Witam się w ogóle w 28 tc!
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-04-19 o 16:44 |
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
muszę dziś zmobilizować się do nauki, jutro mam test ;/
niby proste tematy, ale z raz trzeba przeczytać a teraz idę robić sałatkę bo zgłodniałam |
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
to tez juz w 3 trymestrze łoooo brawo
![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
a jaka sałatke robisz? |
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Ja może i bym gdzieś poszła, ale podłoga musi wyschnąć
![]() aaa...rozmawiałam z Tż (przez telefon ale jednak Musiałam się upewnić czy na pewno będzie w długie weekend malował pokój, bo przejechałam koszykiem z praniem przez pół ściany i teraz taka krecha została i nie chce się zmyć Ale na szczęście twierdzi, ze będzie malował to nie będę wieszać plakatu
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
niektórzy moi znajomi nie decyduja sie na dziecko bo nie mają dla neigo pokoju, tego juz wogole nei rozumiem odbieraja sobei tyle szczescia
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Jupiii!!! nie mam cukrzycy!
![]() Co prawda odrzucili probówkę z pobrania na czczo, ale jak po 75 g. glukozy po godzinie mam 73,5 ml/dl to na czczo raczej nie powinnam mieć więcej :P A d-dimery spadły o połowę, więc zastrzyki działają Co nie zmienia faktu, że jeszcze 3 krotnie przewyższają normę :P no ale i tak lepiej niż było ![]() A w pracy zrobiłam sobie szybkie ktg, więc spokojnie mogę jechać na wakacje ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
powodzenia jutro!
|
|
|
|
|
#1751 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mój tż jak wyszliśmy ze sklepu po 30 minutach słuchania nt wózków zapytał się "a co to jest gondola?? bo mi tylko z łódką się kojarzy" ![]() Cytat:
zmiana wentylacji z jednego końca na drugi koniec ściany malowanie i tapeta no i elektryke dokończyć a dziś jeszcze musi na noc wypsikać ściany czymś na wilgoć i pleśń bo nam za meblami i przy oknie wyszła....zostawi to na noc a od rana będzie działał.... a potem jeszcze hydraulik ma wpaść i tż wkracza do pokoju teściowej u niej skrobanie sufitu gipsowanie elektryka i malowanie... potem wchodzi cykliniarz.... i dzień w dzień mi się chce płakać że aż tyle zostało.....a najlepsze jest to że jeszcze nie wybrałam koloru farb ani tapety do pokoju a tż czeka ale jego cierpliwość już jest na granicy wytrzymałości
"dziecko to taki szczęśliwy początek człowieka" Edytowane przez Niunia20 Czas edycji: 2013-04-19 o 16:59 |
||
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam bananów
![]() A zrobiłabym sobie koktajl
|
#1753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mix sałat, pomidory suszone w oleju, kapary, pierś z kurczaka, feta, sok z cytryny ... i może coś jeszcze znajdę Cytat:
za brak cukrzycy ![]() ja tam się jutrem nie obawiam ;p u tej babki zawsze dobrze testy piszę , ale za kciuki dziękuję |
||
|
|
|
#1754 |
|
Zadomowienie
|
No i dziś wózka dziś nie będzie. Pan przełożył spotkanie na jutro. Heh a już chciałam mieć ten wózek nooooooo
Tweedle ja nawet specjalnie stołu na razie nie kupowałam bo się szykuję, że łożeczko będzie stało u nas na początku. Pokoik szykujemy żebym trochę Antosia przyzwyczajać poza tym on będzie miał u siebie super taras więc przy ładnej pogodzie będzie miał fajnie u siebie i pewnie będzięmy tam z TŻ przesiadywać. Myślę, że osobny pokoik będzie miał znaczenie dopiero później i to sporo później także nic się nie martw. Oliath dobra historia z tym mandatem. Neni fajne rzeczy kupiłaś
|
|
|
|
#1755 |
|
Zadomowienie
|
A no i wkleję wózeczek. Wybraliśmy w końcu taki. Co myślicie??
Jest na tablicy za 700 zł gondola spacerówka i fotelik. To chyba dobra cena?? |
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my do tej pory many marysie w sypialni ma 20 miesiecy, teraz dopiero robimy jej pokoik, bo maly musi z nami, ale tak to nie wiem ile by z nami jeszcze spala - nie myslelismy o tym.![]() Bylam z Marys u lekarza, wiec ona ma na bank jelitowke, wiec i ja sie zarazilam, choc poki co odpukac lepiej mi. Ale nie jadlam nic jeszcze tylko pije. Trzymajcie sie laski.
|
|
#1757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
U nas Glut ma swój pokój i łóżeczko będzie miał w swoim pokoju
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znikam, bo wrócił tż, to wypadałoby z nim posiedzieć
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
i biurko, nie zapominaj o biurku!!!! :P
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- jak musisz.... |
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do remontowych pań, któraś kiedyś pisała jaka najlepsza farba do malowania w naszych brzuszkowych warunkach, tylko nie pamiętam która z Was i jaka to farba była
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Biurko też ma w swoim pokoju ![]() Nie będę sobie jego meblami zagracać salonu Jedynie co to wózek będzie stał w kuchni bo innej możliwości nie ma
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
fajny wózek i patrze, że u mnie w hurtowni są one dostępne będę musiała zobaczyć bo i waga w granicach normy
|
|
|
|
#1764 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam, że rogal ma tyle opinii i szukam Cytat:
![]() Cytat:
Najwięcej czasu pochłania wybieranie firm, rodzajów, wzorów. Jak się wie co się chce to idzie migiem i jest to strasznie przyjemne ![]() Żałuję, że już prawie wszystko mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A potem on Ciebie? za tydzieńCytat:
Cytat:
Jeśli 3w1 to cena ok![]() A spał będzie z Wami A po co? ![]() Ja na mojego zerkam tylko zza laptopa Przed chwilą coś tam mi mówił, a ja w odpowiedzi "Na zdrowie!" Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-04-19 o 18:01 |
|||||||
|
|
|
#1765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
o nieee... dziewczyny
![]() lab się pomylił i 73 mg/dl mam wpisany jako po 1 h po obciążeniu, a na czczo wyszło 170 mg/dl, czyli na pewno pomyłka, bo dzwoniłam do gina i powiedział, że mam szlaban na słodkie ;( |
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły nam krzesła do kuchni! O Jezusie jakie one wygodne
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
![]() Tak czy siak niedobrze
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
ale wczoraj się najadłam słodyczy na noc, może dlatego. W tym tygodniu robię szlaban na słodkie, a w poniedziałek po powrocie znad morza zrobię drugi test dla pewności. Łeee.. ja nie chcę być słodka
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrób dla pewności test jeszcze raz
|
|
|
|
|
#1770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

wszystkie wymiary zrównują się z tygodniem ciązy, wsio ma na 29/30 tydzien wiec sie ciesze tym baardzo
nerki, serce, żołądek ok 
za III trymestr

powodzenia jutro!

my do tej pory many marysie w sypialni ma 20 miesiecy, teraz dopiero robimy jej pokoik, bo maly musi z nami, ale tak to nie wiem ile by z nami jeszcze spala - nie myslelismy o tym.
12.06.2010