|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() Zobaczymy, mam nadzieję, że Dzieć będzie chciał z nami współpracować Jestem pozytywnie nastawiona (jeszcze )) A właśnie jeszcze ostatnio zastanawiałam się nad witaminą K i D, można ją kupić przed porodem czy raczej zaleca mi coś konkretnego? Lepiej 2w1 czy każdą osobno?
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() A tak wogole to byłam dziś w Pepco ,Textil Markecie i Raju dziecka.Obadałam sobie dzieciowe ciuszki na wyprawke do szpitala (częśc kupie nowych a reszte uzywki,ale skarpetki,niedrapki itp. oczywiscie nowe muszą byc ) i inne gadzety typu kocyki,sliniaczki itp.Juz mam co nieco upatrzone,na allegro tez wiec jak Tz dostanie wypłate to podziałamy z zakupami
|
|
#2073 | ||
|
Zadomowienie
|
Hejka wieczorową porą.
Ślub zaliczony, grill też do tego spacerek. Teraz padam mordką na pyszczek tak jak moja sunia co się jej często nie zdarza bo to pies który ma z 10 serc i ze 4 zestawy płuc ![]() Co do usg to mam na każdej wizycie a najbliższa 30 kwietnia. Cytat:
brawo za psa i dwa jądra ciekawe czemu tamten am tylko jedno A co do kota i kuwety na pustyni to padłamCytat:
łoooo to zjawisko z Ciebie w dzisiejszym kebabożernym społeczeństwie. Ja mam ze trzy kebabownie pod domem jeden pyszniejszy od drugiego Mela gratulacje Dziewczynki Oliath a jak już zrobisz aukcję podesłałabyś mi linka na priva?? Plizzz boję się, że przegapię ![]() Jak już mowa o TŻtach i sprzątaniu to mój jest chyba ewenementem. Jak on sie dopnie do sprzątania to w każdą dziurę wlezie i wysprząta. Mi to szkoda czasu na takie sprzątanie i potem to on łazi i po mnie poprawia Dobra mykam spać z resztą bateria mi pada w lapku a nie chce mi się podłączać |
||
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dla pozostałym mamusiek-niech sie nam jak najlepiej układa i dogaduje z kurczaczkami ![]() Margosia-ja wogole sie zastanawiam nad takimi rzeczami jak te witaminy itp. myslałam zeby sie wstrzymac i miec przed porodem odłozone pare groszy i jak w szpitalu powiedzą co i jak to pokupic to po porodzie.... Jeszcze zapytam w SR co zrobic...
|
|
#2077 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
he heja mam dokładnie inne podejście, ani mac ani słodycze nigdy od święta czy w nagrodę, dostać można ale nie jako nagrodę za np zjedzony obiad czy jak zrobi coś dobrego tylko tak normalnie co jakiś czas. .. żeby też nie robić z tego jakieś straszniej zbrodni... samo do maca zaglądamy bardzo rzadko - ostatnio wstąpiliśmy po shake dla mnie ![]() zgadzam się z Tobą Margosia - samemu się trzeba bardzo pilnować przy dziecku, żeby nie było tak, że mówi się co innego, a robi co innego... np i nas TZ ma zakaz kupowania i jedzenia chipsów (choć niestety je lubi) więc tego przy nas nie robi (czasem znajduję kawalki na podłodze więc wiem ze wieczorem cos wciągał
Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-04-20 o 21:37 |
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakos to ogarniemy ![]() Ostatnio moj Tz pije ze mną soki albo wode ale lekko gazowaną.Tej bez gazu nie dotyka bo mowi ze nie bedzie pic kranówy ![]()
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
o usg prenatalne chodzi? ja się zastanawiam czy w ogóle będę je robić..
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane, nie mam czasu i siły nadrabiać. Samochód odpicowany, rodzice już u nas, a ja jeszcze muszę się spakować i jutro z rana w drogę
Najpierw Toruń, później Malbork. A w poniedziałek nad morze Będę się pewnie meldować, ale na bierząco nie będę, więc zaciskam kciuki na cały tydzień ![]() Buziaczki mamusie i brzusie
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem zielona i jeszcze do tego tematu nie doszłam
|
#2084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć tak jak dziś musiałam sobie strzelić cole bo na wodę nie mogłam patrzeć ) I za jakiś czas będzie powtórka z rozrywki )Ale lubię jeszcze sok z biedronki pomarańczowy ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Ja nie mam usg na wizytach a jestem ciekawa jak Maluch rośnie więc robię ![]() Smacznego... lepsze to niż lody Cytat:
)Sprzyjającej pogody i żeby Fi współpracował przez wakacje )
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My tez chcielismy jechac do Sztutowa lub Krynicy Morskiej na początku maja ale darujemy sobie podróż.Boję się i wole byc na miejscu. Udanego wypoczynku!!! ![]() Daj znac czy szum morza uspokaja Fi czy wręcz przeciwnie-kopie jak nakręcony No i poprosimy fotki
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Przy założeniu, że karmimy się piersią
![]() Bo w mm już są te witaminki To może kupimy je dopiero po porodzie
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ostatnio zdradzam Biedre z Lidlem i tak kupuje sok pomaranczowy
|
|
#2088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dopiero będzie przyjemność tak już w trójeczkę ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() Biedronke mam pod domem a do lidla musiałaby mi Dotkaaa skoczyć he he he
|
|
#2089 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Uciekło mi posty ofc
Tz dziękuje i cieszy sie, ze ma swoje 5min.tutaj ![]() Cytat:
Mnie sie śniło dzis, ze uciekalam z domu i ukradlam z naszego konta $1000 i zostałam prostytutka,ale tylko robiłam lody bo byłam w ciazy A Tz mnie znalazł i mi wybaczyl wszystko Neni - to wszystko przez tego loda co Tz mi żałował Koniecznie daj znać co z rogalem. Na mnie poduszki nie działają Gratki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No,ale na szczescie dotarło do niego wszystko U mnie jest taka sytuacja, ze moi rodzice mieszkają w Pl i to ja im pomagam bo oni wiecznie nie maja kasy. Moj ojciec teraz ledwo znalazł prace. Moja siostra ma chore dziecko , a jej Tz to idiota. Moj brat nie żyje ze swoja żona od początku slubu , taki układ , maja syna,slub wzięli,ale nie żyją razem do tego moj brat to cwaniaczek i ciagle sepi od rodziców. Długo by pisać.Wiec moi rodzice mi nic nie dają i od 19roku życia utrzymuje sie sama. Tutaj matkę mi zastępuje siostra mojego taty. Ona mi bardzo pomogła i ja przyjechałam tutaj do niej bo miedzy nami od małego jest duża więź i przyjaźń Ciotka daje na łóżeczko , robi mi baby shower i kupiła kocyk mieciutki ,bodziaki i inne zabawki. Teściowe mieszkają tutaj,ale sa rozwiedzeni. Teściu nam ciagle cos daje choć wg tesciowej to skur... I ch... btw wkurza mnie jak rodzice wplatywac dzieci w swoje sprawy. Nie rozumiem tego i tesciowa zabrania Tz spotykać sie z ojcem,ale moj Tz ma to w zadku bo jest dorosły.Wiec teściu nam daje na wozek, a tesciowa jest "cheap" czyli tania i ledwo tort na baby shower nam zamówi. Do tej pory nic nie dała. Jedynie wyciągnęła z szafy jakieś swoje stare szmaty dla mnie na ciaze ,a ona ma biust 70a-b , a ja 85d-e. Oddałam jej ciuchy bo z cycami na wierzchu niezwyklam latać. Ona potrafi tylko ciagle narzekać na wszystko, a jak my powiedzieliśmy ze musimy tyle płacić za lekarza to usłyszeliśmy "No tak to juz tutaj jest" Ale wtrącać sie to lubi na każdym kroku, wszystko musi kontrolować zwłaszcza jeśli chodzi o $$$.Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40400040]Hej! Ja Was witam w 28 tygodniu (27t0d, więc chyba 28...). Z tej okazji moje dziecko zrobiło się leniwe i mnie stresuje No ale 10 ruchów było, to mogę ruszać z dniem... Matko jakbym czytała o nas... U nas też kot na 1 miejscu, a TŻ czasami na niego siada (oczywiście do żartów, nie robi mu krzywdy ). I też nas podsiaduje, mnie na tapczanie, TŻa na fotelu. Chociaż ma CAŁY tapczan dla siebie, to i tak zawsze siądzie tam, gdzie ja mam kompa ustawionego....[/QUOTE]Gratki U nas nasza kocica ma nawet swoj pokój ,ktory se sama z reszta zajęła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tez o tym myślałam kiedyś
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłam ogórka, a teraz lody wcinam ![]() ciekawe czy coś dla tż zostanie |
|
|
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
100% sok ![]() Pogadaj z En moze jak się włóczy z pieskowym synem ma Biedre po drodze i Ci podrzuci ![]() Nie moge sie doczekac az zaczniemy podrozowac z naszym kurczakiem
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde pol godziny edytowalam posta bo za duzo grafiki
Porażka jakas. Roky - a moze na brzuch takie cos by dobre było dla Ciebie http://www.toysrus.com/product/index...uctId=10813242 ![]() Lecę dalej czytać
|
|
#2093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam co wizytę i gin malucha mierzy i serduszko sprawdza, więc chyba więcej nadprogramowych wizyt i usg nie potrzebuję..zwłaszcza, że prenatalne 200zł kosztują ![]() Spadam już mamusie posiedzieć trochę z mężem i spać. Słodkich snów |
||
|
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poki co czekam na relacje Neni z rogala
|
|
#2096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W sumie po co mnożyć byty bez potrzeby ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Samantha7 właśnie Twój sen też zrobił na mnie spore wrażenie
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się kąpać i nyny.Standardowo brzuchol ,,ciągnie".....
Tz juz krzyczy ze mam kompa gasic bo chce z dzieckiem pobyc...O mnie zapomniał Dobranoc żabki
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)I przypomnij Tż o swoim istnieniu
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze trochę posiedzę... tak z godzinę, jutro na 8 na zajęcia, ale pojadę jak wstanę |
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

i nie mam zamiaru sama sobie zaszkodzić
Jestem pozytywnie nastawiona (jeszcze

czy Ty kiedykolwiek wypoczywasz??\
brawo za psa i dwa jądra
łoooo to zjawisko z Ciebie w dzisiejszym kebabożernym społeczeństwie. Ja mam ze trzy kebabownie pod domem 

do tego moj brat to cwaniaczek i ciagle sepi od rodziców. Długo by pisać.

dla mojego tż. Pojechał dzisiaj na szkolenie i okazało się, że mają egzamin
No ale 10 ruchów było, to mogę ruszać z dniem...