|
|
#1111 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
wy mówicie o nie jedzeniu słodyczy, a ja z 4 dni temu pochłonęłam całą czekoladę - widocznie znów buja mi się cukier. Czasem mam takie napady
I teraz mam piękną gulkę na brodzie.
|
|
|
|
#1112 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja kupiłam sobie w końcu ulubione żelki w Lidlu i jem bez opamiętania
ale co mi tam Idę robić miksturę z kozieradki
|
|
#1113 |
|
Lux Mundi
|
Hello
Melduję posłusznie, że moja uczelnia stoi, a Bałtyk pięknieje w oczach W Mielnie upał, w Kołobrzegu piz.ga jak nie powiem gdzie .Byłam też z A. wymienić opony na letnie [ w końcu ] i nadal twierdzę, że warsztat samochodowy mógłby się stać moim drugim domem![]() .Byłyśmy tam pod koniec października, a wszyscy panowie jakimś trafem doskonale nas zapamiętali . Szczególnie ten, który ostatnio stał przy konturze i patrząc nie powiem jak, cały czas twierdził, że nie ma nic innego do zrobienia .Co do ćwiczeń i diety : zrobiłam kilometry zakupowe i nad morzem, było też kilka grzeszków [ typu ciastko i kawa na mieście], ale i tak w ogólnym rozrachunku - na plus, bowiem schudłam 2 kg .W połowie tygodnia zaczynam konkretnie spalanie, póki co ćwiczenia typowo rozgrzewające .Niestety nie nadrobię wszystkiego, co pisałyście, ale z tego co wyczytałam pobieżnie - walka cały czas trwa .
|
|
#1114 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Te : http://gumyizelki.pl/uploads/norm_tr...ini_sour_2.png uwielbiam je
|
|
#1116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tu dziś cisza, pewnie dziewczyny korzystają z pogody albo uczą się . Ja tonę w notatkach do egzaminu. Miał być test wyboru, a dziś nam wykładowca wysłał wiadomość, że będzie test, zadania obliczeniowe i opisówka Spałam w nocy 3h i nie jestem zmęczona ani niewyspana
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-04-21 o 12:59 |
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Zadomowienie
|
a ja zaraz jade do ginekologa....
w klubie napomniałam po co...
|
#1120 | |
|
Zadomowienie
|
Jakim klubie
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
A co do spania. Mnie się marzy żeby w ogóle snu nie potrzebować Zawsze tyle mam do zrobienia że nie wiem za co najpierw się zabrać i ciągle mi czasu na wszystko brakuje. Jakie to byłoby cudowne mieć te kilka godzin więcej Fajnie byłoby być wampirem
|
|
|
#1121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!! Cytat:
zrobiłam sobie taką masakrę nim, że później 1,5 roku doprowadzałam nogi do normalnego stanu włoski wrastały mimo nawilżania i peelingów, robiły mi się takie brązowe plamki w miejscach gdzie zostały włoski wyrwane i nie schodziły z depilatorem się pożegnałam i sprzedałam na allegro, więcej nie kupię w zeszłym roku depilowałam sobie pastą cukrową trochę, może w tym też spróbuję, bo golenie co chwile mnie wykończy ![]() ja też, a nie mam z kim a na suche usta ja polecam balsam/ pomadkę tisane , tylko mi się zawsze szybko kończą te produkty i przerzuciłam się na pomadkę z alterry (?) daje radę i jest bardziej wydajna przy moim smarowaniu ust co chwilę
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
wróciłam niedawno z wypadu na wieś było wspaniale odpoczęłam, poleniuchowałam, ale co najważniejsze spędziłam też czas aktywnie dwa dni biegaliśmy z TŻ po 4km, a w dzień między bieganiem wybraliśmy się na ponad 5km spacer po lesie także dużo kalorii spaliliśmy, dietę też ładnie trzymaliśmy poza małym kawałkiem ciasta u ciotki i pierogami dzisiaj na obiad także wyjazd się udał
|
#1123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami trzeba parę razy przejechać dane miejsce żeby usunąć większość włosków, poza tym cienki i słabe może urywać. Robię podobnie jak Kanula czyli poprawiam po depilatorze. ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
przypomniała mi sie doktorka, która przez 99% semestru twierdziła, że nie mam egzaminu a na przed ostatnim wykładzie stwierdziła, że jednak jest. Dodam, że oczywiście prawie nikt nie chodził na wykłady
|
||
|
|
|
#1124 |
|
Wtajemniczenie
|
Znasz może jakiś dobry sposób, żeby to usunąć? Mam ten sam problem...
|
|
#1125 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Ogladanie zmierzchu kolejny raz:p
|
|
|
|
#1126 |
|
Zadomowienie
|
Na wrastające włoski świetny jest "Veet przeciw wrastaniu włosków" tyle ze cholernie cięzko go dostać. Od kilku lat go używam i mam straszny problem z jego dostępnością. Już kilka razy sądziłam, że go wycofano a tu po roku szukania kupowałam gdzieś
Moje ganianie za nim trwa już ok 5 lat. Teraz znowu od roku znaleźć nie mogę No ale to jest kosmetyk genialny! Co do tych brązowych plamek to pierwsze o czymś takim słyszę. Może to jakieś zapalenie mieszków
|
|
#1127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brązowe plamki to u mnie przebarwienia po wrastaniu.
|
|
|
#1128 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Mam identyczny problem - jeśli usuwam włoski z cebulkami - czy to depilator, czy plastry - po pewnym czasie wrastanie w skórę, stan zapalny etc. Jednym słowem - koszmar .Aktualnie chechłam się maszynką i w międzyczasie zbieram na laser .A na suche usta [ pięty, łokcie etc. ] u mnie działa Retimax - kocham go
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się tu rozpisałam jak spędziłam wypad na wieś i zero odzewu
![]()
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co , ja używałam po prostu wszystkiego co złuszczało , wszelkie peelingi, korund później specjalnie kupiłam i szorowałam nogi
cały wątek był kiedyś na wizażu "blizny po depilacji" dziewczyny totalnie hardcorowe sposoby miały, od kwasów po żele na odciski aczkolwiek uporałam się z tym i więcej nie użyję depilatora ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- ja bym chciała taki spokojny miły weekend gdzieś ale nie zapowiada się na to
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może mi też się uda, chociaż idę raczej w nawilżanie złuszczam oczywiście też, ale przede wszystkim nawilżam
|
|
|
#1133 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam dwa tusze
![]() * https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...f-mascara.html * https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-mascara.html dziś mam koło i nie wiem co to będzie, masakra |
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Respiro, analiza?
![]() Ja melduję 10 min na brzuch z Mel B i 30 przysiadów ![]() Lexie, baardzo zazdroszczę weekendu , ja w piątek wieczorkiem już sobie odpocznęStraciłam głos prawie Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-04-22 o 08:05 |
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ale ładna pogoda u mnie
|
#1136 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyn
troche Was nadrobiłam, ale miałam tak szalony weekend, że nawet minutki nie miałam, żeby cos napisać ![]() nie ćwiczyłam wczoraj nic, nawet diete zaniedbałam ze stresu, wpadło kilka ptasiego mleczka, wieczorem jadłam loda w czekoladzie ![]() ale dziś już wracam do gry
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawilżać, też nawilżałam, ale bardziej starałam się tego pozbyć na szczęście mi to zeszło więc sądzę, że u Ciebie to też kwestia czasu [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4042596 9]kupiłam dwa tusze ![]() * https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...f-mascara.html * https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-mascara.html dziś mam koło i nie wiem co to będzie, masakra nie lubię tuszów eveline, miałam jeden i się totalnie zraziłam do marki, wystarczyło, że oko zaczęło mi łzawić, tusz się rozmazywał , wszystko mnie piekło ,a fuj ! nigdy więcej ! a za koło 3mam kciuki bedzie dobrze ![]() https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...28648829_n.png
Edytowane przez @na Czas edycji: 2013-04-22 o 11:01 |
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lexie, zazdroszczę weekendu i gratuluję biegania Jak się buty sprawdziły ?
|
|
|
|
|
#1139 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#1140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

I teraz mam piękną gulkę na brodzie.

ale co mi tam
.

!! 

.
ale nie zapowiada się na to 

Jak się buty sprawdziły