Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.11 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-22, 09:47   #2431
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

dziś w nocy myślałam, że pękła mi wątroba albo woreczek żółciowy. Kurcze skąd u mnie ten ból? Może jakieś "przyczepy" mięśni nadrywam? Bo nie wierzę, że Synek mi tak wali po wątrobie.

No i witam się w 29 tyg.
Bidulo..całą ciążę przebolejesz
za 29 tydzień!

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
jadę dzisiaj do pracy zwolnienie zawieźć (pierwsze;P) i domknąć kilka tematów.
Miłego dnia!
czyli gratulować wejścia w okres lenistwa?

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość

Czy wy pijecie napoje gazowane?
Bo mnie ostatnio tak ciśnie na Cole że muszę wypić codziennie...

Jak mi się nic nie chce dziś a trzeba odebrać wyniki glukozy i zrobić obiad...
Jeszcze tak mi się buzia opaliła że chodzący burak jestem
Mnie też się zdarza łyknąć coli..góra pół szklaneczki..Ale większą ochotę miałam w pierwszym trymestrze.. teraz tylko tak dla smaku gula wezmę
No a na słoneczko to uważaj, chroń buzię..żeby jakieś plamy nie powychodziły

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Witamy się z Kacperkiem w 29 tygodniu
za tydzień

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
lece do lidla bo sa fajne bluzecKi za 22zl itp zobaczymy jak cos kupie to sie pochwale..leceee zagladne pozniej:-*
właśnie..przypomniałas mi o tych bluzeczkach w lidlu.. kurcze muszę też dzisiaj polecieć, bo nie będzie z czego wybierać.. a w gazetce całkiem fajnie się prezentowały czekam na opinię

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
Hej słoneczka!

Dzisiaj mam 100-dniowke !!!!!

Weekend minal nam rodzinnie - w sobote mama do mnie przyjechala na caly dzien i sobie poplotkowalysmy a w niedziele wymusilam zeby maz zabral mnie i Matiego do restauracjii a potem kupilismy prowiant na grila i pojechalismy do mojej siostry.. Kielbaska, karkoweczka mmmm pycha Mai takze smakowalo
gratki!
grillowane kiełbaski..mniam

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Hehe fajny prezent

No moja jest dachwocem,ale jest biała wiec ma mega problemy z uszami. Jak jej wosk wpuscilismy to nie słyszała i taka fajna była, ale juz wróciła do normy niestety. Moze jej zatkam uszy na stałe Żartuje

Lecę spać. Gardło przechodzi,ale ciezko sie dycha.

Miłego dzionka
głucha jak pieniek mówisz, że głuchy kot to spoko kot?.. nie kuś

Słodkich snów

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 09:51   #2432
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Katerine, gratuluje studniowki!!!
Ghia za 31 tc!!!

Wciagam na drugie sniadanko grahamki z grillowana karkowka chili slodko-kwasna

Zdjecia dziewczynkowych ciuszkow na 74-78 (9-12) mies. juz mi sie laduja, wiec zaraz zabieram sie za te chlopczykowe 0-3
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 09:55   #2433
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Witam się z Paniami
Chciałam głośno przywitać się w 30 tygodniu ale mnie właśnie oświeciło, żę 30 tydzień to ja już właśnie skończyłam i zaczyna mi się 31 tydzień oooo rany jaaa się boję
Skoro to 30 tygodni tak zleciało to te kilka kolejnych to będzie już jak z bicza strzelił Qrcze z jednej strony się cieszę że Antonio już coraz bliżej z drugiej się boję porodu itp a z trzeciej całą radość psuje mi fakt że TŻ bez pracy jest Za samo to w jakim momencie go zwolnili powinno się wystrzelać całą tą firmę Niestety kolejne osoby poleciały z pracy
Więc się tak cieszę i martwię i smucę na przemian...
Pisałyście o drugim dziecku, nie wiem czy my się odważymy przy tak niestabilnej sytuacji TŻ a teraz to wręcz beznadziejnej. A potem w statystykach się znowu usłyszy że Polska na szarym końcu urodzeń. Niech się zastanowią te świnie przy korycie dlaczego.
za tydzień.. widzę, że też miałaś problem z wyliczeniami
U nas też ciężko z pracą.. mąż niby na swojej działalności, ale ostatnio nikt się nie dobija do niego.. skończy teraz jedno zleconko i znowu utknie w miejscu.. choć mamy nadzieję, że do tego czasu odezwie się następny inwestor
Dlatego mąż też póki co nie mysli i nie widzi w najbliższych kilkuletnich planach następnego dziecka, choć bardzo bym chciała nie czekać za długo. Wczoraj dla żartu zapytał 'to ile tych dzieci będzie?', a ja na to 'dwójka planowanych, a trzecie jak się przydarzy'

Edytowane przez dzoan
Czas edycji: 2013-04-22 o 09:57
Stary 2013-04-22, 09:55   #2434
czarownica1
Zakorzenienie

Dzoan, no właśnie u mnie z tym bólem to jest tak, że jak jedno się skończy to mnie drugie nawala. Jak powiedziałam ginowi, że wreszcie pozytywna wiadomość, że rwa odpuściła to powiedział "na razie" no i rwa nie ale lędźwiowy znowu nawala, choć mniej za to się rzuciło na "wątrobę". Może jak teraz ciągle jakiś ból to poród lekki będzie
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 09:59   #2435
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
no widzisz, a bylam w piatek u lekraki i kazala dawac jej wlasnie ten gastrolit zalamka z tymi lekarzami. Jutro kupie ten dicoflor. Dzieki
Gastrolit też podawaj, żeby się mała nie odwodniła.

Cytat:
pierzecie teraz używki i prasujecie z myślą, że wystarczy czy też jeszcze raz przed porodem przepierka i prasowanko?
A jakie używki masz na myśli? Nie palę, nie piję alkoholu, narkotyków też nie używam więc ich nie piorę jakby co
A tak na serio to piorę teraz w swoim proszku, a potem w dzieciowym jakiś miesiąc przed wypiorę.

Dzień dobry
Ja się od rana wzięłam za sprzątanie, właśnie skończyło się drugie pranie. Poza tym powoli biorę się za pakowanie naszego domu i jestem tym przerażona...

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Dzoan, no właśnie u mnie z tym bólem to jest tak, że jak jedno się skończy to mnie drugie nawala. Jak powiedziałam ginowi, że wreszcie pozytywna wiadomość, że rwa odpuściła to powiedział "na razie" no i rwa nie ale lędźwiowy znowu nawala, choć mniej za to się rzuciło na "wątrobę". Może jak teraz ciągle jakiś ból to poród lekki będzie
Pociesz się, że każda ciąża jest inna. Ja poprzednią przeszłam bez mdłości, bez zgagi, a tej trochę się na początku 11 tyg z mdłościami męczyłam. Zgaga już mi póki co przeszła, ale na jak długo? No i szybciej się męczę, zdecydowanie, ale to z racji wieku już chyba.

Aha i dziś kończę 26 tydzień! Strach u tyłka coraz większy.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:02   #2436
czarownica1
Zakorzenienie

Mela, nie pijesz, nie palisz to może pierzesz pieniądze ?
Stary 2013-04-22, 10:04   #2437
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
za tydzień. A strach pewnie stąd ze wiesz co Cię czeka

Ghia-

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:05   #2438
czarownica1
Zakorzenienie

Kochane, to teraz kolejne konkretne pytanie:

jaki ja mam kupić materac do łóżeczka? proszę konkretne firmy jakby co
czytam o lateksach, piankach, grykach i kokosach i zdurniałam
Stary 2013-04-22, 10:07   #2439
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Mela, nie pijesz, nie palisz to może pierzesz pieniądze ?
Oj gdybym ich tyyyle miała... oczywiście legalnie zdobyte

Dobra spadam dalej do roboty!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:12   #2440
Neni1984
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Ja od rana realizuję tytuł naszego wątku, czyli kawka z mężem na balkonie zaliczona
Uwielbiam poranne słońce, balkon mamy od wschodu zatem jest cudnie! Widok Śnieżki to dodatkowy bajer
Ale kot nie chciał z nami siedzieć, bo mu za gorąco było

Aaaaa - witam się w 28 tygodniu, czyli 7mym miesiącu!!

Z tej okazji Młody wczoraj szalał jak nigdy jeszcze! Mąż był w szoku, że Mały już taki duży i silny i aż okrzyki z siebie wydawał przy każdym kopnięciu

Shestiger pyta się która z Was jest z Orange, bo ze mną za drogo esemesowanie wychodzi
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:12   #2441
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Oj gdybym ich tyyyle miała... oczywiście legalnie zdobyte

Dobra spadam dalej do roboty!
Ty teraz nie spadaj, tylko jako doświadczona Mama napisz mi, jaki materac Ci się sprawdził dla Małgosi?
Stary 2013-04-22, 10:17   #2442
skylie
Wtajemniczenie

Mam do zeszlifowania i pomalowania meble ogrodowe. Dzwoniłam po firmach i zdrurniałam- chcą za to 45zl/h i liczą że im to 2 dniówki zajmie Toż to zdzierstwo w biały dzień Taniej wyjdzie kupić nowe albo sama się za to wezmę i męża fakturą obciążę
No ciśnienie mi podnieśli!

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Cytat:
Ty teraz nie spadaj, tylko jako doświadczona Mama napisz mi, jaki materac Ci się sprawdził dla Małgosi?
u nas był gryka/ kokos

WOJTUŚ
Stary 2013-04-22, 10:17   #2443
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

Mam ten temat za sobą i wybrałam materac lateksowy firmy Hevea z pokrowcem Medica.
http://allegro.pl/materac-lateksowy-...184265989.html

Na początku miałam kupić kokos-pianka-gryka, ale przed podjęciem ostatecznej decyzji postanowiłam poczytać co nieco. No i stanęło na lateksie
Poniżej opinia P. Zawitkowskiego nt materacy:

"Według mnie najlepszym rodzajem
dostępnych na rynku materacy dla dzieci i dla dorosłych są materace
z lateksu. TO naturalne tworzywo. jezeli chodzi o zarzuty dotyczące
chemii, to jjestem pewien, ze nie ma w sprzedarzy żadnego materiału,
który by nie był chemicznie przetważany przynajmniej w części.
Polecam pokłonić się nad tym tematem w odniesieniu do zabawek
dziecięcych )
Zatem, jeżeli chcą państwo jasnej klarownej odpowiedzi - lateks. "
Stary 2013-04-22, 10:20   #2444
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Mam do zeszlifowania i pomalowania meble ogrodowe. Dzwoniłam po firmach i zdrurniałam- chcą za to 45zl/h i liczą że im to 2 dniówki zajmie Toż to zdzierstwo w biały dzień Taniej wyjdzie kupić nowe albo sama się za to wezmę i męża fakturą obciążę
OMG. Otwieram dzialalnosc . Skylie, bede miec konkurencyjne ceny, olej ich Nie wiedzialam, ze znosze takie zlote jaja
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:21   #2445
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

za rozpoaczete tygodnie
ja dzis zaczynam 29!!! ostatni z 2 aaaaaaaaaaa boje sie!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0903.jpg (55,4 KB, 26 załadowań)

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:24   #2446
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
za rozpoaczete tygodnie

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

surka, stokrotka24, Anulka_p, fiazo
Stary 2013-04-22, 10:31   #2447
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
OMG. Otwieram dzialalnosc . Skylie, bede miec konkurencyjne ceny, olej ich Nie wiedzialam, ze znosze takie zlote jaja
Otwieraj, otwieraj. Można jak widać niezłą kasę z tego mieć
Wiesz jak masz ochotę to zapraszam Dorzucam poranną kawkę, ploty i wizaz

Cytat:
za rozpoaczete tygodnie

WOJTUŚ

Edytowane przez skylie
Czas edycji: 2013-04-22 o 10:33
Stary 2013-04-22, 10:32   #2448
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
i tej mysli się trzymaj

Cytat:

Stary 2013-04-22, 10:35   #2449
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Mam ten temat za sobą i wybrałam materac lateksowy firmy Hevea z pokrowcem Medica.
http://allegro.pl/materac-lateksowy-...184265989.html

Na początku miałam kupić kokos-pianka-gryka, ale przed podjęciem ostatecznej decyzji postanowiłam poczytać co nieco. No i stanęło na lateksie
Poniżej opinia P. Zawitkowskiego nt materacy:

"Według mnie najlepszym rodzajem
dostępnych na rynku materacy dla dzieci i dla dorosłych są materace
z lateksu. TO naturalne tworzywo. jezeli chodzi o zarzuty dotyczące
chemii, to jjestem pewien, ze nie ma w sprzedarzy żadnego materiału,
który by nie był chemicznie przetważany przynajmniej w części.
Polecam pokłonić się nad tym tematem w odniesieniu do zabawek
dziecięcych )
Zatem, jeżeli chcą państwo jasnej klarownej odpowiedzi - lateks. "
znaczy intuicja mnie nie zawodzi, bo jak czytałam o lateksach to byłam już zdecydowana, a tu osoba mocno ekologiczna namąciła mi w głowie gryką i kokosem, opinie na necie też zaczęły robić swoje, choć więcej jest tych dobrych o lateksie.
Wczoraj już nawet klikałam na heveę

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
To ja proponuję działalność na szeroką skalę, czyli sieć punktów na terenie całej Polski (Ty Wrocław, ja Mazowsze )
Stary 2013-04-22, 10:44   #2450
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!
Ja od rana realizuję tytuł naszego wątku, czyli kawka z mężem na balkonie zaliczona
Uwielbiam poranne słońce, balkon mamy od wschodu zatem jest cudnie! Widok Śnieżki to dodatkowy bajer
Ale kot nie chciał z nami siedzieć, bo mu za gorąco było

Z tej okazji Młody wczoraj szalał jak nigdy jeszcze! Mąż był w szoku, że Mały już taki duży i silny i aż okrzyki z siebie wydawał przy każdym kopnięciu

Shestiger pyta się która z Was jest z Orange, bo ze mną za drogo esemesowanie wychodzi
za tydzień i nowy miesiąc..
Mój też tak mocno kopie, że sama przeżywam szok.. Dzisiaj już mężowi smsa słałam, że Lol jakiś długi musi by, bo przy jednej serii kopniaków część była pod pępkiem z lewej, a za chwilę łubudubu nad pępkiem z prawej i to tak wysoko..jakby w połowie drogi między cycem a pępkiem

Cytat:
za rozpoaczete tygodnie
brawo delektuj się tę ostatnią dwójką, bo przy trójce to już z górki

brzusio śliczny

Stary 2013-04-22, 10:54   #2451
Rockyyy
Zakorzenienie

Hellloł żabki

Wczoraj spałam juz przed 21 posiedzielismy z Tzem na ogródku,byłam na spacerku z sąsiadką i zleciała niedziela szybko...
Niechcący opaliłam sobie twarz i ręce..Mam nadzieje ze nie bd miec zadnych przebarwien i plam było nawet chłodno i nie sądziłam ze mnie słonko dopadnie...Musze kupic sobie krem z filtrami UV....
A ..i przeziębiłam sie.Dzisiaj mnie gardło boli,głowa i wogóle zdechłą jestem.Ide zaraz na ,,Ukrytą Prawdę" i ruchy policzyc..Wczoraj nie miałam na to sił ale Laura kopała co chwilke

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Mój jak mu 2 lata temu rano kartkę zostawiłam zajmij się Małgosią proszę i poszłam na spacer to jak się obudził i przeczytał to zaczął do mnie wydzwaniać bo myślał, że samobójstwo poszłam popełnić. A była taka ładna pogoda, że o 6 nakarmiłam konie i poszłam na spacer z psami do lasu!
OMG ja juz miałabym wizje jak wisisz na drzewie
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
dziewczyny widziałyście waidomośc:

Domionika kazała was poinformowac ze jest w szpitalu nic zlego sie nie dzieje zapalenie pecherza wczoraj miala usg na 100% chlopak pod koniec tygodnia sie do was odezwie

ktoś napisał to z konta SHE

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

to było na naszym starszym wątku
SHE- zdrówka
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40424076]Co za gnojek :/ Oby tak kiedyś ktoś nie powiedział jego dziewczynie...... :/

Mnie kiedyś w tramwaju ustąpiła młoda dziewczyna, taka może 20-letnia. Byłam taka zmieszana, ale miło mi się zrobiło

I trzymam kciuki za tatę![/QUOTE]
Co za cham :/
Mnie kibic przepuscił w kolejce w sklepie
A do kosioła wychodze wczesniej,nie wiem jak to tutaj wyglada i czy ktos zwolniłby mi miejscówke....: confused:
Cytat:
Aloooo,

Zestresowalam sie od switu, bo sie router zwiesil dosc konkretnie i juz myslalam, ze sie skonczyla umowa z Dialogiem, czego to spodziewamy sie lada chwila i w zwiazku z tym oznajmiam, ze jesli ktoregos dnia mnie nie bedzie, to zapewne przez brak netu a nie z innych przyczyn raczej
zakodowane
Stary 2013-04-22, 10:55   #2452
fiazo
Zakorzenienie

wszystko ok, syn dalej synem, nie wszystko dało się zobaczyć bo plecami się obrócił, waży 664g
i dostałam skierowanie na glukozę 75g

i spotkałam żonę byłego mego, okazało się że w ciąży też

Synek

Edytowane przez fiazo
Czas edycji: 2013-04-22 o 10:57
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:58   #2453
dzoan
Zakorzenienie

Dziewczyny jak długo czekałyście na wyniki glukozy? bo tak się zastanawiam czy jakbym w piątek poszła zrobić plus toxo, krew i mocz, to do 6 maja w dzień wizyty będę miała wyniki już? majówka zabiera 2 dni robocze, to w 4 dni laboratorium się wyrobi?

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
wszystko ok, syn dalej synem, nie wszystko dało się zobaczyć bo plecami się obrócił, waży 664g

spory ciężarek

a co ustaliliście jeśli o L4 chodzi? zalecał byś na nie poszła i odpoczęła już czy daje Ci wolną rękę?

Stary 2013-04-22, 11:00   #2454
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
:

Ja przeszłam do Play.Dla Tza

Kobitki gratuluje tygodni,trzymam za wizyty

Ide sie polozyc,zle sie czuje :/ a o 15 jade z Tzem na jakies zakupy bo w lodowce swiatlo....i mamy pare spraw do załatwienia wiec musze troszke sie do tej pory zregenerowac.........

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:

rośnie chłopaczek wstydliwy dzis poprostu był

SHE trzymaj sie,wracaj do zdrówka
Stary 2013-04-22, 11:01   #2455
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak długo czekałyście na wyniki glukozy? bo tak się zastanawiam czy jakbym w piątek poszła zrobić plus toxo, krew i mocz, to do 6 maja w dzień wizyty będę miała wyniki już? majówka zabiera 2 dni robocze, to w 4 dni laboratorium się wyrobi?
Ja mam prawie wszystkie wyniki zawsze w ten sam dzień, ale to wszystko zależy od laboratorium.
Jutro muszę iść robić krzepliwość i siuśki.

Fiazo - brawa za wizytę!!!
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 11:01   #2456
dzoan
Zakorzenienie

Rocky nie choruj

Stary 2013-04-22, 11:03   #2457
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:

cieszę się, że ok
nie cieszę się, jak czytam o glukozie... wczorajsze pomiary tak mnie dobiły, że jak czytam o 75 to mdło mi się robi
Stary 2013-04-22, 11:05   #2458
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

a ja czekam na łóżeczko dziś na przyjść, moj tz tez sie nie moze doczekac jak bedzie je skrecał
aa woczraj bylismy w agata meble, kupilismy stol i lawe, jeszcze musimy zamowic wypoczynek, co mylisice ze jest lepsze zestaw 3+2+1 czy naroznik??

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 11:06   #2459
Niunia20
Rozeznanie

Cytat:

ja chyba kupię pianka kokos pianka
Stary 2013-04-22, 11:07   #2460
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Kotek

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Jaka ja niekulturalna... DZIEŃ DOBRY!

..i witamy się z Lolem rozpoczynającym się 27. tygodniu Jestem w lekkim szoku, że to już 27..normalnie kilka razy przeliczałam, myśląc że to niemożliwe..że to chyba 26..ale nie.. 26. to my kończymy..

Cytat:
No i witam się w 29 tyg.
Teraz to już szybko pójdzie pewnie bo uruchamiamy pewne domowe sprawy, remont pewnie w przyszłym tygodniu ruszy.
Liczyłam, że pojedziemy choć na jeden dzień na ryby na naszą działkę, ale tam pewnie jeszcze pozalewane, do leśniczówki za daleko się teraz wlec na jeden dzień, więc siedzimy i wykorzystujemy czas na rewolucje chałupną

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
A jeszcze jedno pytanie bo może coś przeoczyłam...

Czy wiadomo co z Ewusią???
Bo widzę że się logowała wczoraj o 18:51 ???
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40426964]Nie, Gusia, nie wiadomo.
Loguje się, zagląda do nas, ale nic nie pisze...[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
Hej słoneczka!

Dzisiaj mam 100-dniowke !!!!!

Cytat:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości