Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-22, 09:11   #3361
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
a iza ma podpisywana umowe przez jakas agencje pracy
no tak, w agencjach się nie orientuję
Stary 2013-04-22, 09:20   #3362
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Witam....

Dziękuję za życzenia....

Iza tak mocno trzymam za Was!! Czekam na wynik bety!

Perse Kochanie przytulam Cię mocno....

Basia i jak CI bez okularów??

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

santom glukoze tzn piłaś czy tylko z krwi robiłaś??

ja też po zobaczeniu II kresek się oszczędzałam jak mogła....ograniczałam się tylko do gotowania obiadów a i tak z pomoca Tż! prowadziłam spokojny tryb życia....chodziłam na spacerki w domu wszystko robił Tż! w cyklu w którym się udało były tylko 3 sexy i potem do tej pory nic...a mimo wszystko....
tak pilam i o dziwo na czczo mi dosc wysoki cukier wyszedl, bo ponad 100, po wypiciu podskoczyl do 119, po 2och spadl do 96. co i tak wydaje mi sie wysokimi wartosciami, zwlaszcza, ze pilam tylko 50g

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 09:25   #3363
BERBIE
Zakorzenienie

Basiu STO LAT!!!!
Stary 2013-04-22, 09:25   #3364
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

dzien dobry
wczoraj rano pojechalismy na carboot. to takie smieszne bazary, gdie ludzie wysprzedaja to co im w domu zbedne. kupilam Marysi ubranek, cla siatke i troche jeszcze za smieszne pieniadze i sobie dwie pary spodni. pozniej wspolny obiad u zanjomych i wrocilismy po 17 do domu.
kolo 18.00 nakarmilam Marysie i przytulilysmy sie. i tak do 7 rano wstawalysmy obie na jedzenie co 3-4 godziny. Tz umyl wieczorem butelki i gary, nawet nie wiem kiedy bo spalam.

Basia sto lat

Edytowane przez measia
Czas edycji: 2013-04-22 o 09:26
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 09:26   #3365
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Basia spełnienia Marzeń
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 09:33   #3366
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję....ciężki dzień przedemną....nie tak miał wyglądać ten dzień!! NIE TAK

Spóźnione, ale szczere życzenia kochana...spełnienia marzeń i po prostu radości!

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Kooocur, przeczytalam Twoja historię nt krwiaka, przepływów i brania acardu.. U mnie bylo podobnie.. Chociaż niby bralam i acard i zastrzyki z clexane, to jednak pani immunolog, u ktorej bylam ostatnio dopatrzyla sie niedoboru bialka s, i stwierdzila, ze sam acard w moim przypadku nie wystarczyl. A propos clexane- to podobno dawka profilaktyczna, ktorą brałam (04), byla za mala i powinnam brac min 06 albo 08, zeby heparyna w ogole na mnie dzialala. Jak sie uda zajsc w następną ciąze, to pewnie bede sie kłuła 08 dla pewnosci Mam nadzieje, ze i mi tym razem to pomoże...
Kooocurku, Perse, bardzo mi przykro ze musicie przechodzic przez cukrzyce ciązową. Wiem, ze jest to mocno uciązliwe, trzeba kombinować z posiłkami itp, ale synkowie są najwazniejsi Zreszta nie ma tego złego - dieta dobra dla figury
Kochana niestety lekarza robią często wszystko na odwal...jak człowiek sam się nie nauczy i nie wie co trzeba zastosować to nikt nam nie pomoże

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

u nas kiepsko. ciągłe płacze, brak snu, a popołudnia już są koszmarne

Buuu to życzę wytrwałości. Może lekarz cos pomoże?

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40418607]Dajcie znać, czy widać:
http://img06.allegroimg.pl/photos/or.../98/3172219896
http://img06.allegroimg.pl/photos/or.../91/3165329152
http://img06.allegroimg.pl/photos/or.../03/3165260387

Wg mnie ciuszki wyglądają na zadbane i ładne, bardzo lubię motywy z Kubusia.
Ale nie powiem, strach przy klikaniu towarzyszył. Jednak stwierdziłam, że 40 zł za to wszystko to super okazja, wychodzi 1 zł z groszami za rzecz..

Ja też chcę coś posadzić na balkonie i nie mam pomysłu, co...[/QUOTE]

Ja tylko gratuluję i za odwagę!!!!:ju pi:

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
mi też się podoba kocurka (kurcze na której stronie ona była....) , ale nie chcę robić łazienki w żadnym ostrym kolorze. jestem zmęczona intensywnymi kolorami w pokojach, a je mogę przemalować. a łazienkę jak zrobię to nie będę mogła sobie pozwolić na jej zmianę przez najbliższe lata. chcę zrobić łazienkę w szarości i bieli.
oglądam wanny i prysznice i głupieje. jakie firmy polecacie?
Bardzo dobry pomysł na szarość i biel. Zawsze możesz sobie pozmieniać dywaniki, ręczniki i już łazienka nabierze nowego oblicza

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
Witam. Nie wiem od czego zacząć. Może od tego, w piątek dowiedziałam się, że mojego maleństwa już nie ma. Byłam na kontrolnej wizyty. Nic nie zapowiadało tego co miałam się na niej dowiedzieć ( może tylko tyle, że bolał mnie brzuch, objawy ciążowe ustąpiły). Nie łączyłam tego jednak z tym, że może być coś nie tak. Cały świat mi się zawalił. Początkowo nie rozumiałam tego co do mnie mówi lekarz. Okazało się, że ciąża przestała się rozwijać w 9-10 tc a ja chodziłam jeszcze w 11 nic nie wiedząc. Staram się jakoś pozbierać ale chyba sama nie dam rady.

Przykro mi, że tutaj do nas trafiłaś...pisz dużo bo wszystkie tutaj doładnie rozumieją co czujesz.
Duzo siły....no i pozwól sobie na płacz...to koi ból..

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzesą mi sie rece i nie moge spać...Zrobiłam test i chyba wróżka miała racje...Jest druga kreska,jaśniutka ale widoczna gołym okiem..Boje sie..

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cóż za boska wiadomość z rana???
Tak się cieszę kochana i 3mam kciukasy!!

Basia sto latek w zdrowiu i spokoju!!

-----------

ja od 8 dzwonie do poradni....:mur :

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 09:37   #3367
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Witam. Nie wiem od czego zacząć. Może od tego, w piątek dowiedziałam się, że mojego maleństwa już nie ma. Byłam na kontrolnej wizyty. Nic nie zapowiadało tego co miałam się na niej dowiedzieć ( może tylko tyle, że bolał mnie brzuch, objawy ciążowe ustąpiły). Nie łączyłam tego jednak z tym, że może być coś nie tak. Cały świat mi się zawalił. Początkowo nie rozumiałam tego co do mnie mówi lekarz. Okazało się, że ciąża przestała się rozwijać w 9-10 tc a ja chodziłam jeszcze w 11 nic nie wiedząc. Staram się jakoś pozbierać ale chyba sama nie dam rady.
Bardzo mi przykro... U mnie było podobnie. Dzidziuś się nie rozwijał a ja chodziłam szczęśliwa że za kilka miesięcy będę mamą. Ten wątek na prawdę pomaga...Dziewczyny są cudowne, można się wygadać i być zrozumianym...

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
z perspektywy czasu sama nie wiem...po pierwszym # też się podłamałam, po drugim jeszcze bardziej, po trzecim dostałam siły do walki - powiedziałam sobie, że wreszcie musi się udać - robiłam wszystkie badania itd., po czwartym trochę zeszło ze mnie powietrze, ale walczę i wierzę, że się uda jak teraz zajdę w ciążę...no i czekam na dwie kreseczki nie wolno odpuszczać - Ty już masz dziecko więc inaczej może to postrzegasz - ja jeszcze nie mam, ale będę mamą na pewno

Rena ja Cię podziwiam!!! Powiedziałam ostatnio do męża że jak jeszcze raz poronię to odpuszczamy. Po chwili namysłu powiedziałam że jak trzy razy. Ech..Zobaczymy co życie przyniesie.
Cytat:
Dziewczyny trzesą mi sie rece i nie moge spać...Zrobiłam test i chyba wróżka miała racje...Jest druga kreska,jaśniutka ale widoczna gołym okiem..Boje sie..
aż się popłakałam ze szczęścia!!!!!!!!!! Będzie dobrze,musi!!! Zdawaj relacje jak tam beta.
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 09:45   #3368
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba wierzyć

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40426841]Cukier po śniadaniu - 121
2 kromeczki chleba, chuda szynka, rzodkiewka i ogórek

Wiecie co zauważyłam? Że ten cukier mi się podwyższył od momentu, w którym przestałam zmieniać za każdym razem igłę. Wiem, wiem, zbieg okoliczności...[/QUOTE]
Wg mnie to nie zbieg, ja miałam tak samo Potem zmieniałam za każdym wkłuciem igły
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 09:46   #3369
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Wg mnie to nie zbieg, ja miałam tak samo Potem zmieniałam za każdym wkłuciem igły
Serio?:O:O:O
Jakie to może mieć znaczenie??
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 09:51   #3370
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

ja też po zobaczeniu II kresek się oszczędzałam jak mogła....ograniczałam się tylko do gotowania obiadów a i tak z pomoca Tż! prowadziłam spokojny tryb życia....chodziłam na spacerki w domu wszystko robił Tż! w cyklu w którym się udało były tylko 3 sexy i potem do tej pory nic...a mimo wszystko....
Agatko, ja po zobaczeniu II kresek przewróciłam życie do góry nogami - odpoczynek, zdrowa żywność, witaminy, wyłączone telefony, by nikt mnie niczym nie denerwował, przestałam oglądać wiadomości, oczywiście od początku byłam na zwolnieniu, zakupy robiła siostra i koleżanki. Niestety, nie na wszystko mamy wpływ, choć bardzo byśmy chcieli Ty jutro idziesz do szpitala?

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
dzien dobry
wczoraj rano pojechalismy na carboot. to takie smieszne bazary, gdie ludzie wysprzedaja to co im w domu zbedne. kupilam Marysi ubranek, cla siatke i troche jeszcze za smieszne pieniadze i sobie dwie pary spodni. pozniej wspolny obiad u zanjomych i wrocilismy po 17 do domu.
Fajne muszą być takie bazarki a jakieś starocie - typu zegary, komplety obiadowe, stoliki itp tez mają?
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 09:57   #3371
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

iza243 ciesze sie i trzymam kciuki

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Agatko, ja po zobaczeniu II kresek przewróciłam życie do góry nogami - odpoczynek, zdrowa żywność, witaminy, wyłączone telefony, by nikt mnie niczym nie denerwował, przestałam oglądać wiadomości, oczywiście od początku byłam na zwolnieniu, zakupy robiła siostra i koleżanki. Niestety, nie na wszystko mamy wpływ, choć bardzo byśmy chcieli Ty jutro idziesz do szpitala?

Fajne muszą być takie bazarki a jakieś starocie - typu zegary, komplety obiadowe, stoliki itp tez mają?
maja wszystko, tylko trzeba polowac i targowac sie
ja wczoraj za reklamowke ubrane (upchalam ile sie dalo i zawiazalam, zeby nie wypdalo ) zaplacilam £5
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 09:58   #3372
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
teraz już wiem ze na nic wpływu nie mam pierwsze # brałam faktycznie za przypadek tak jak lekarze mówią....ale drugi raz i ciąża obumarła dokładnie w tym samym czasie to już raczej nie przypadek chociaż pani dr podniosła na duchu i powiedziała że kobiety ronią 2,3,4 razy a następna ciąża jest książkowa!
Tak jutro idę do szpitala.....chcę to juz mieć za sobą....

BASIA 100 latek i spełnienia marzeń no i tej blondyneczki Ci życze jeszcze Kochana!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:08   #3373
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Bacha, sto lat! pociechy z Twoich chłopaków
Dołączam do życzeńBasiu sto lat
Cytat:

Zwolnić na pewno nie mogą, nawet w 3 pierwszych miesiącach, jeśli się ma podpisaną umowę np. na czas nieokreslony czy choćby określony, np na 3 miesiące (w czasie trwania umowy zwolnić nie mogą). Natomiast Iza ma podpisywaną umowę co tydzień, więc pracodawca może jej nie przedłużyć, ale jeśli przyniesie l4 w czasie trwania tej umowy, to pracodawca ma obowiązek (chyba) przekazać to do ZUS-u i powinna mieć świadczenia z ZUS-u (choć tu pewności 100% też nie mam). A swoją drogą - Iza Ty masz normalną umowę o pracę, podpisywana co tydzień? Tak chyba tez raczej nie można, mozna maksymalnie 3 takie umowy podpisać i pracodawca powinien dać Ci stałą umowę. Przynajmniej tak moja Sis kadrowa twierdzi. Chyba że masz umowę o dzieło?
Mam umowe o prace,podpisywaną co tydzień bo to jest agencja pracy.
Cytat:

Dziewczyny byłam na becie wynik popołudniuMartwie się bo mam taki żółty śluz,cholera żeby było wszystko okUmówiłam sie na jutro do gina na nfz.Chciałabym chodzić do dwóch do tego prywatnego któremu ufam,i do tego na nfz żeby mieć badania za darmo.Czy śluz w ciaży musi być tylko biały?

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:09   #3374
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

agatka, u mnie to samo. tez poronilam dokladnie w tym samym dniu... 6t2d... i teraz tez sie zastanawiam czy to nie kwestia genetyki tutaj wchodzi...

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:14   #3375
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
teraz już wiem ze na nic wpływu nie mam pierwsze # brałam faktycznie za przypadek tak jak lekarze mówią....ale drugi raz i ciąża obumarła dokładnie w tym samym czasie to już raczej nie przypadek chociaż pani dr podniosła na duchu i powiedziała że kobiety ronią 2,3,4 razy a następna ciąża jest książkowa!
Agatko, pewnie w tych dniach coś ważnego się w zarodku rozwija - u mnie było tak samo, niby 9 tydzień, ale lekarz stwierdził, że był to jednak 7 tydzień i 5 dz. Koleżanka miała 2 # też w tym czasie a teraz odpuściła starania, no i zaszła w ciążę. W ciąży przestała panikować, twierdząc, że co ma być to będzie i ciążę ma książkową, więc coś w tym jest, co pani doktor mówi pewnie, że lepiej nie mieć takich doświadczeń, ale co zrobić. Kiedyś musi się to w końcu udać. Trzymam kciuki za Ciebie - szczególnie w dniu jutrzejszym
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:16   #3376
iza243
Zakorzenienie

Nie wiem czy sie dopatrzycie na żywo jest wyrazniejsza:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06592.jpg (65,1 KB, 54 załadowań)

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:26   #3377
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Powiedziałam ostatnio do męża że jak jeszcze raz poronię to odpuszczamy. Po chwili namysłu powiedziałam że jak trzy razy.
ejjjj....

Cytat:
Czy śluz w ciaży musi być tylko biały?
może być różniasty. nie ma jedynego właściwego koloru...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:29   #3378
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny byłam na becie wynik popołudniuMartwie się bo mam taki żółty śluz,cholera żeby było wszystko okUmówiłam sie na jutro do gina na nfz.Chciałabym chodzić do dwóch do tego prywatnego któremu ufam,i do tego na nfz żeby mieć badania za darmo.Czy śluz w ciaży musi być tylko biały?
Wiiiidać
Ja mam non stop żółty, do połowy ciąży był gęsty, teraz jest wodnisty, jakbym się zsiusiała :/ Grunt, że nie jest brązowy ani czerwony (choć nawet to o niczym nie świadczy).
Ale powiedz ginowi, bo może to jakiś grzybek albo bakteria.
Stary 2013-04-22, 10:30   #3379
fiolusiek
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40427831]Serio?:O:O:O
Jakie to może mieć znaczenie??[/QUOTE]
Nie mam pojęcia.. Czasem jak zapomniałam zmienić igłę w pistolecie i ukułam się dwa razy to wyniki były wyższe. Miałam o to zapytać pielęgniarki, ale zapomniałam i od tamtego czasu igły używałam jednorazowo, tylko insuline wstrzykiwałam po 2 razy jedną, ale pod koniec też zmieniałam, bo bardziej bolało.
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:31   #3380
Kubek29
Zadomowienie

Izuś, jet kreska!
Super!

Mnie uwieraja wszystkie spodnie oprócz domowych dresow, z pierwszej ciąży mam ciazowe dżinsy, ale są z grubego materiału... I chciałam dzisiaj pójść i kupić jakieś ciensze, ale sie boje... mam jakiś wewnętrzny strach przed takimi zakupami.
Wiadomo, ze na typowy ciazowy brzuch to jeszcze długo za wcześnie będzie, ale obwód mi sie jednak juz zwiekszyl (pewnie wzdecie, roluznienie jelit...) i nie chce tego brzucha ugniatac. :/
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:34   #3381
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
widać Ja miałam cień cienia który wyszedł po 30, 40 minutach i beta była 30. Jak była taka jak Twoja to było 107 beta hcg. Potem jak pokazałam mężowi ten pierwszy test to stwierdził że nie wie po co ja poszłam na bete skoro żadnej kreski wg niego nie ma A na Twojej wyraźnie widać
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:40   #3382
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Cytat:
Gratuluję. Tu rzeczywiście radość przeplata się ze smutkiem. Szczerze się cieszę.
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 10:42   #3383
Konto usunięte

Cytat:
Nie mam pojęcia.. Czasem jak zapomniałam zmienić igłę w pistolecie i ukułam się dwa razy to wyniki były wyższe. Miałam o to zapytać pielęgniarki, ale zapomniałam i od tamtego czasu igły używałam jednorazowo, tylko insuline wstrzykiwałam po 2 razy jedną, ale pod koniec też zmieniałam, bo bardziej bolało.
No teraz zmierzyłam po II, zmieniłam igłę i jest 79... Ciężko mi cokolwiek stwierdzić. No nic, będę zmieniać.
Stary 2013-04-22, 10:49   #3384
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Ja dzisiaj z rana byłam w pracy, porozmawiałam z dyrektorką. Pełne wsparcie. Reszta z pracy nic nie wie ( jedynie dwie najbliższe koleżanki ). Nie chce brać zwolnienia chcę wrócić jak najszybciej do obowiązków i zająć się, nie myśleć.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Zaraz jadę do szpitala po wypis, ciężko mi tam wracać ale wiem, że muszę.
Stary 2013-04-22, 10:49   #3385
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
agatka, u mnie to samo. tez poronilam dokladnie w tym samym dniu... 6t2d... i teraz tez sie zastanawiam czy to nie kwestia genetyki tutaj wchodzi...
u mnie 7t5d
My będziemy robić kariotypy....bankowo....b o pomimo tego że nasienie jest rewelacyjne trzeba to zbadać...

Cytat:
Agatko, pewnie w tych dniach coś ważnego się w zarodku rozwija - u mnie było tak samo, niby 9 tydzień, ale lekarz stwierdził, że był to jednak 7 tydzień i 5 dz. Koleżanka miała 2 # też w tym czasie a teraz odpuściła starania, no i zaszła w ciążę.
u mnie dokładnie ten sam etap!!

Cytat:

no jasne że widać!!!

Cytat:
Gratuluję. Tu rzeczywiście radość przeplata się ze smutkiem. Szczerze się cieszę.
i taki jest właśnie ten wątek....raz płacz a raz radość.....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-04-22, 10:54   #3386
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
od tamtego czasu igły używałam jednorazowo, tylko insuline wstrzykiwałam po 2 razy jedną, ale pod koniec też zmieniałam, bo bardziej bolało.
ja nie zmieniałam (zmienialam mniej wiecej co tydzien). a wyniki czasem powtarzalam, bo za niskie lub za wysokie i tak naprawde z trzech palcow wynik zawsze byl inny, wiec potem nie sprawdzalam tylko zawsze uznawalam pierwszy za wlasciwy - co by sie nie dzialo
w insulinie zas zawsze zmienialam igle, gdyz "brudna" igla moze zakazic cala fiolke insuliny (niby jak?! ale wierzyłam w to "może").

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 11:00   #3387
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

[QUOTE=agatkaa1;40428973]u mnie 7t5d
My będziemy robić kariotypy....bankowo....b o pomimo tego że nasienie jest rewelacyjne trzeba to zbadać...

u mnie dokładnie ten sam etap!!

Ja nie wiem jak lekarz to określił. U mnie powiedział 9- 10 tc. Ale ja jestem pewna, że 10 bo akurat w tym czasie ustąpiły mdłości, piersi przestały boleć, doszedł ból brzucha.
Stary 2013-04-22, 11:03   #3388
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
ja nie zmieniałam (zmienialam mniej wiecej co tydzien). a wyniki czasem powtarzalam, bo za niskie lub za wysokie i tak naprawde z trzech palcow wynik zawsze byl inny, wiec potem nie sprawdzalam tylko zawsze uznawalam pierwszy za wlasciwy - co by sie nie dzialo
w insulinie zas zawsze zmienialam igle, gdyz "brudna" igla moze zakazic cala fiolke insuliny (niby jak?! ale wierzyłam w to "może").
Mnie to zastanawia, bo cały czas było dobrze, a tu nagle wyniki wyższe o 30, 40 jednostek
A co do insuliny - to jak się ją podaje? Ja robiłam zastrzyki kiedyś, to miałam takie pojedyncze fiolki.

A jak Michaś? Grzeczny?
Stary 2013-04-22, 11:03   #3389
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem jak lekarz to określił. U mnie powiedział 9- 10 tc. Ale ja jestem pewna, że 10 bo akurat w tym czasie ustąpiły mdłości, piersi przestały boleć, doszedł ból brzucha.
mój stwierdził po USG i wielkości zarodka....pokazał nawet jaki powinien być teraz ...

Już mnie brzuch @owo pobolewa....ale mam nadzieję że dotrwam do jutra skoro już tyle wytrzymałam

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-04-22, 11:07   #3390
BYou
MBZ♥

witam

Agatko mocno CIę przytulam jesteś bardzo dzielna

Iza mój cień cienia był słabszy od Twojego o wiele, a teraz śpi w łóżeczku

pozdrawiamy

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości