Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 15 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Czas zacząć rozpakowywanie 0 0%
Pięć maluszków na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.15 3 5,36%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.15 0 0%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.15 1 1,79%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 1,79%
Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.15 7 12,50%
Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.15 0 0%
Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 8 14,29%
Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.15 5 8,93%
Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.15 7 12,50%
Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15 15 26,79%
Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 3 5,36%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-22, 15:08   #2851
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
dziecko waży przy porodzie ok 4, wody 1-1,5, łożyszko 0,5, ze dwa litry dodaktowej krwi, powiekszona macica z kilogram

tak liczyłam że poza tkanką tłuszczowa maksymalnie 10kg wychodzi
no tak zazwyczaj podają

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 15:09   #2852
Kamciatka
Rozeznanie

Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1

Żesz ku..wa mać. Zbiłam sobie do kolekccji pojemnik na kawęnosz co za dzień
Kamciatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 15:10   #2853
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
już się dziś lepiej niczego nie chwytaj

Stary 2013-04-22, 15:16   #2854
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość

No nie wiem... pawie_oczko ma wózek chyba o tysiaka taniej kupiony w UK. Łóżeczko turystyczne też 2 stówki taniej..
Dobrze jest patrzeć skąd jest dana firma, bo np. chicco jest bardzo tanie we Włoszech a u nas natomiast w UK już są takie ceny jak i w PL..
Czasami faktycznbie ceny są takie same lub z kosztem wysyłki porównywalne ale w większości można upolować coś taniej - szczególnie, ze oni mają prawdziwe wyprzedaże a nie tyo co u nas
Potwierdzam , wózek kupiliśmy tysiaka taniej, na łóżeczku zaoszczędziliśmy co najmniej 2 stówki trzeba sprawdzać ceny rzeczy, które nas interesują, bo różnie to wychodzi, ale przeważnie nie są droższe- przynajmniej te, które my sprawdzaliśmy

ja już po wizycie.. zaraz napiszę co i jak
a tak btw. wie któraś czym różni się pomiar hc od hc* ? (hc to obwód główki, ale ten hc z gwiazdką? zapomniałam spytać gin a a analizuje teraz wyniki usg)
Stary 2013-04-22, 15:17   #2855
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
dziecko waży przy porodzie ok 4, wody 1-1,5, łożyszko 0,5, ze dwa litry dodaktowej krwi, powiekszona macica z kilogram

Fajnie by było, czyli tylko 2 kg tłuszczu wyhodowałam

Dziewczyny do kiedy się prasuję ubranka ? Nie ze względów estetycznych tylko, żeby pozbyć się bakterii w sumie większość wygląda dobrze bez prasowania
Stary 2013-04-22, 15:18   #2856
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Nadrabiać będę jak wyślę męża do pracy. Chciałam wam powiedzieć, że dostaliśmy list z policji i wszczęli śledztwo jeśli chodzi o ten wózek i zajmuje się tym prokuratura wiec mam nadzieję, że jesteśmy na dobrej drodze do odzyskania pieniędzy

Urodził ktoś albo rodzi??
i bardzo dobrze!! trzymam kciuki cały czas!!

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Uwaga Chwalę się skręconym łóżeczkiem i pościelą
Cały kącik maluszka nie jest jeszcze gotowy..
musimy zdemontować lustro..
W założeniach łóżeczko miało stać w innym miejscu, ale to chyba najlepsze rozwiązanie..
pod łóżeczkiem będzie szuflada w kolorze ciemnego brązu (już ją dorobiliśmy i pomalowaliśmy )
Muszę jeszcze uszyć literki z filcu, w miejscu gdzie teraz jest lustro..
No i musimy zamówić szafkę z szufladami, która będzie stała koło łóżeczka.
Będą w niej rzeczy Wiktorka, a na niej zamontujemy przewijak.
Kupiłam taki sztywny przewijak do zamontowania na łóżeczku, ale chyba umieszczą go na komodzie

Czy któraś z Was umieszcza przewijak na łóżeczku ?

-----
edit: nie przestarszcie się tego różu on w rzeczywistości nie daje tak po oczach a czwarta ściana, ta na którą będzie patrzył Wiktorek jest już w innym kolorze (bardziej chłopięcym )
ehh super!! u mnie jeszcze nie ma łóżeczka złożonego

a przewijak będę miała na łóżeczku bo nigdzie indziej go nie wcisnę..

Cytat:
1. też tak słyszałam
2. ojj kochana Ty nawet nie wiesz ile razy i na jakie dania ja się tu skusiłam .. tematy kulinarne były tu często i szczegółowo poruszane.. ciężko było się nie skusić na różne pyszności
właśnie z tym żarciem jesteście okropne!! wszystkie!! wczoraj się musialam, po prostu musialam nażreć lodów..a dzisiaj tak mi się zachciało nalesników, że chyba zaraz pójde..

Cytat:
fajną macie sypialnie zostawiłaś ubrane łóżeczko czy ściągasz pościel?

Ja tez się pochwalę Nikosiowym pokoikiem, jeszcze nie ubierałam łóżeczka, bo u mnie sie strasznie kurzy

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
a to pokój, a raczej sypialnia nasza i naszego Nikusia :

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 15:18   #2857
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamciatka
odpocznij lepiej
albo skup się na rozbijaniu szklanek, bo w biedrze możesz skombinować nowe ładne i tanie
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 15:19   #2858
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
I jeszcze jedna niemiła niespodzianka, posiedziałam ze 2 dni po 15 minut z ryjkiem do slońca i mi się plamy na czole zrobiły chyba krem z filtrem 50 co miał być dla młodej stanie wśród moich kosmetyków w łazience.
.
Ooo...to ja już przy lekkim słońcu smarowałam się 30 lub 50. Jestem pewna, że bez tego byłabym cała w plamach. Dla Kijanki jeszcze nie kupiłam, ale mam w planach od razu kupić więcej by i dla mnie starczyło.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 15:19   #2859
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się z powrotem
Melduję, że zadania wykonane - naczynia umyte, kuchnia sprzątnięta, pranie na balkonie, kurze wytarte... Niestety nie obyło się bez strat - zbiłam wazonik i pamiątke z Hiszpanii
Musiałąm aż z domu wyjść i przyniosłam se lody z biedry - bakaliowe Tak więc półgodzinna przerwa przy lodach i zaraz się biorę za naleśniki z serem waniliowym i dżemem jagodowym, polanie bitą śmietaną i podane z lodami bakaliowymi
no nie, znowu nalesniki i lody... nie nie nie!!

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
cholera przez Was też mam ochotę na naleśniki
no własnie!!

Wojtek
Stary 2013-04-22, 15:22   #2860
dhalii
Raczkowanie

Cytat:

uff ja mam już 16 kg na plusie, a dzieci dwa tygodnie temu ważyły po ok 2 kg każde

No i narobiłyście mi ochotę na naleśniki, ale to chyba juz jutro, bo na dzisiaj obiad juz mam :/

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110820040223.html

Dzieciaczki
dhalii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 15:23   #2861
Kamciatka
Rozeznanie

Cytat:
już się dziś lepiej niczego nie chwytaj
nie będę, żal moich naczyń
Stary 2013-04-22, 15:25   #2862
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Dzisiaj wlazłam na wage i +17 kg, w tym 2 kg w ostatnich 2 tygodniach :sciana: Wyszedł mi wielki hamburgers w Jeffsie, tygodniowe hot-dogi oraz codzienne słodycze i lody..ehhh juz chyba sobie nie moge wmawiac ze to woda.. bo ilez moge miec tej wody przeciez nie 10 kg..
u mnie też był okres, że po 1kg na tydzień mi przybywało. Ale teraz waga troszkę stanęła

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
a to pokój, a raczej sypialnia nasza i naszego Nikusia :

śliczny leżaczek. No a wózek z pewnością spodoba się Axelli
edit: doczytałam, że się spodobał hahaha wiedziałam

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ale wam fajnie ja w tygodniu nie chodzę bo jest dość tłoczno, tory są powynajmowane, jakieś nauki pływania, aqua aerobiki, więc spokojnie czekam na weekend jedyne co mnie kusi (a nastrój przy takiej pogodzie mam mocno wakacyjny) to rower
u nas na pływalni zawsze jest full ludzi, jeszcze takich chamskich egoistów, którzy mają w doopie, że ktoś inny też chce popływać
dlatego teraz w ciąży nie lubię tam chodzić i rzadko to robię
ale dzisiaj dostałam cynk od znajomej, że jedzie z córcią do aquaparku do sąsiedniego miasta więc zabiorę się z nimi
tam wszystkie te ciepłe baseny są oblegane, a na sportowym są pustki

Cytat:

ja mam przewijak na łóżeczko i tam go montujemy, na komodzie miałabym za wysoko

Cytat:
Witam się z powrotem
Melduję, że zadania wykonane - naczynia umyte, kuchnia sprzątnięta, pranie na balkonie, kurze wytarte... Niestety nie obyło się bez strat - zbiłam wazonik i pamiątke z Hiszpanii
Musiałąm aż z domu wyjść i przyniosłam se lody z biedry - bakaliowe Tak więc półgodzinna przerwa przy lodach i zaraz się biorę za naleśniki z serem waniliowym i dżemem jagodowym, polanie bitą śmietaną i podane z lodami bakaliowymi
widzę, że dzisiaj na forum dzień naleśnikowy

język do kręgosłupa mi ucieknie.. ale nie skuszę się, dziś dojemy obiad niedzielny, a jutro zrobię naleśniki

Cytat:
Kacik uroczy, a róz mi bardzo wpadł w oko, wlaśnie taki dający po oczach. Do niedawna mielismy sypialnię w kolorze "soczysta malina" (2 ściany), kocham takie mocne odważne kolory, ale stwierdziłam, ze ta czerwień moze by dziecko drażniła i przemalowaliśmy.
A jaka to firma i kolor tej farby?
kiedyś już Xal pytała mnie o kolor ścian w salonie, a ja nie wiem
jestem pewna, że to dekoral.. ale jaki odcień to już na 100% Ci nie powiem.. wydaje mi się, że to żakardowy amarant.. a na jednej ścianie mamy coś jak szczotkowana stal (ale bardziej w niebieski chyba wpada )

Cytat:
pewnie tak

Przyszła mi karuzelka dla Bartusia jest świetna
http://www.youtube.com/watch?v=gzayXq0d45Y
super
puściłam muzyczkę z tego linka i Wiktorek zaczął się wypinać, chyba mu się spodobało

Cytat:
Chyba ja.
Piszę chyba, bo moje przygotowania są w totalnym proszku, jeszcze wczoraj (chyba nie pisałam) okazało się, że coś się stało z kablem i prąd do lampy na suficie nie dochodzi w naszym remontowanym pokoju
Nie mam pojęcia gdzie postawię łóżeczko, a jeszcze wypadałoby obok postawić fotel do karmienia ...
Trzymam się opinii lekarki, że na nastepnej wizycie u niej będę w 2 paku to zdążę ogarnać mieszkanie przed porodem.
na pewno się wyrobicie
ja fotela do karmienia nie będę miała, nie mamy na to miejsca.. na łóżku mam oparcie, siądę sobie wygodnie z poduchami i będę karmiła

Cytat:
A, po wizycie u lekarza, po badaniu an fotelu zauważyłam trochę krwi, ze sluzem, ale czerwone od krwi. Mam nadzieję to chwilowe, Axella chyba tak miała, jak do jutra nie przejdzie to się zacznę przejmować.
no po badaniu podobno można troszkę krwawić..
a to wy macie takie bardzo penetrujące te badania na fotelu ?
ja nigdy nie krwawiłam, ale badanie na fotelu zawsze jest delikatne i prawie nic nie czuję

Cytat:
ojjj..
to na pewno na szczęście, ale dzisiaj już się niczego nie dotykaj lepiej

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 15:25   #2863
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
:d:d
Stary 2013-04-22, 15:26   #2864
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że woda i dziecko to właśnie 10kg
tylko ja ciągle sobie wmawiam ze ten dodatkowy kilogram to zatrzymana woda w tkankach która robi opuchlizne, a potem nastepny to też woda, i nastepny też woda.. i tak w koncu wychodzi ze z 10 kg tej wody w tkankach...

Wojtek
Stary 2013-04-22, 15:27   #2865
Kamciatka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
odpocznij lepiej
albo skup się na rozbijaniu szklanek, bo w biedrze możesz skombinować nowe ładne i tanie
CO roku w biedrze o tej porze szklanki, zreszta takie jak dziś nabyły co niektore - zawsze bardzo ładne. Ich minus niestyety taki, ze z bardzo delikatnego szkła, wiec z zeszłęgo roku została mi 1 sztuka, sprzed dwóch lat 2 sztuki i na pewno w tym roku znów komplet nabędę, żeby choć przez jakis czas raczyć gości piciem w szklankach z jednego kompletu
Stary 2013-04-22, 15:29   #2866
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie z tym żarciem jesteście okropne!! wszystkie!! wczoraj się musialam, po prostu musialam nażreć lodów..a dzisiaj tak mi się zachciało nalesników, że chyba zaraz pójde..

nawet nie wiesz ile silnej woli mnie kosztuje odmówienie sobie dzisiaj naleśników
ale dam radę !!! dam ???

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 15:31   #2867
Kamciatka
Rozeznanie

Cytat:
tylko ja ciągle sobie wmawiam ze ten dodatkowy kilogram to zatrzymana woda w tkankach która robi opuchlizne, a potem nastepny to też woda, i nastepny też woda.. i tak w koncu wychodzi ze z 10 kg tej wody w tkankach...
Na pewno tak jest, nie martw się. Urodzisz i nie będziesz wiedziałą kiedy ta woda sama zejdzie, a ty znów będziesz szczupła. I ja. I my wszystkie
Stary 2013-04-22, 15:32   #2868
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:

nawet nie wiesz ile silnej woli mnie kosztuje odmówienie sobie dzisiaj naleśników
ale dam radę !!! dam ???
z naleśnikami to chyba dam radę bo musiałabym wyjść do sklepu (sama nei umiem zrobić.. już robiłam kilka podejść i każde nieudane) ale z lodami polegnę bo mam w zamrażarce..

Wojtek
Stary 2013-04-22, 15:32   #2869
Kamciatka
Rozeznanie

Cytat:

ale dam radę !!! dam ???
wysyłąm ci wirtulanie 3 naleśniki
Jakby co, zapraszam do siebie
Stary 2013-04-22, 15:35   #2870
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka
no nie, znowu nalesniki i lody... nie nie nie!!
o taaaaaaaaaaaaaak, i do tego bita śmietana

Cytat:
Napisane przez lonely_lady
ale dam radę !!! dam ???
łączę się z Tobą, bo mam obiad z wczoraj więc damy radę! tyle że jutro naleśniczki będą na miliard procent
Stary 2013-04-22, 15:36   #2871
maarchewka
Zakorzenienie

Dobra tak z innej beczki.. W wielu miejscach jest co kobieta karmiąca jeść nie powinna, albo co powinna ograniczyć, albo na co powinna uważac.. Wiec teraz pytanie za 100 punktów co absolutnie może jesc?? No oprócz ziemniaków i ryżu.. Tak, żeby danie z tego zrobić??
Bo mi wychodzi, że większość produktów odpada.. a chciałam zrobić jakies zapasy, ew. wiedziec po co wysylać TZta do sklepu..

Wojtek
Stary 2013-04-22, 15:44   #2872
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Uwaga Chwalę się skręconym łóżeczkiem i pościelą
Cały kącik maluszka nie jest jeszcze gotowy..
musimy zdemontować lustro..
W założeniach łóżeczko miało stać w innym miejscu, ale to chyba najlepsze rozwiązanie..
pod łóżeczkiem będzie szuflada w kolorze ciemnego brązu (już ją dorobiliśmy i pomalowaliśmy )
Muszę jeszcze uszyć literki z filcu, w miejscu gdzie teraz jest lustro..
No i musimy zamówić szafkę z szufladami, która będzie stała koło łóżeczka.
Będą w niej rzeczy Wiktorka, a na niej zamontujemy przewijak.
Kupiłam taki sztywny przewijak do zamontowania na łóżeczku, ale chyba umieszczą go na komodzie

Czy któraś z Was umieszcza przewijak na łóżeczku ?

-----
edit: nie przestarszcie się tego różu on w rzeczywistości nie daje tak po oczach a czwarta ściana, ta na którą będzie patrzył Wiktorek jest już w innym kolorze (bardziej chłopięcym )
za łóżeczko
ja przewijak mam przymocowany do łóżeczka, ale moje jest turystyczne

Jenny - widziałam, że wrzucałaś foto i rozjaśniałaś (po raz setny ) o foteliku atonie dziękuję Ci dobra kobieto jak nie dodzwonię się dzisiaj do sklepu z tymi fotelikami to wyślę Ci jeszcze PW odnośnie fotelika, mam nadzieje, że mnie nie zabijesz
Stary 2013-04-22, 15:46   #2873
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dhalii Pokaż wiadomość
uff ja mam już 16 kg na plusie, a dzieci dwa tygodnie temu ważyły po ok 2 kg każde
Dhalii a imiona macie już wybrane ?? Dalej będzie parka czy któryś maluszek spłatał figla i się przemienił ?

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 15:46   #2874
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
fajną macie sypialnie zostawiłaś ubrane łóżeczko czy ściągasz pościel?

Ja tez się pochwalę Nikosiowym pokoikiem, jeszcze nie ubierałam łóżeczka, bo u mnie sie strasznie kurzy
białe mebelki ikea?
śliczny pokoik
Stary 2013-04-22, 15:47   #2875
Kamciatka
Rozeznanie

Cytat:
Dobra tak z innej beczki.. W wielu miejscach jest co kobieta karmiąca jeść nie powinna, albo co powinna ograniczyć, albo na co powinna uważac.. Wiec teraz pytanie za 100 punktów co absolutnie może jesc?? No oprócz ziemniaków i ryżu.. Tak, żeby danie z tego zrobić??
Bo mi wychodzi, że większość produktów odpada.. a chciałam zrobić jakies zapasy, ew. wiedziec po co wysylać TZta do sklepu..
Mam zamiar jeść to co mama mi polecała - jeśli mieso to gotowane lub duszone i głównie kurczak, zupy jarzynowe, nieprzyprawione za bardzo, dania mączne (kopytka, naleśniki, pierogi ruskie, ale bez cebuli), delikatne sosy miesne.
I będę próbować nipolecanych rzeczy w małych porcjach i obserwować dziecko
Stary 2013-04-22, 15:47   #2876
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
widzę, że dzisiaj na forum dzień naleśnikowy
Też bym zjadła ale może wieczorem albo jutro zrobię

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-04-22, 15:47   #2877
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
z naleśnikami to chyba dam radę bo musiałabym wyjść do sklepu (sama nei umiem zrobić.. już robiłam kilka podejść i każde nieudane) ale z lodami polegnę bo mam w zamrażarce..
no to sukces jest połowiczny

Cytat:
Na pewno tak jest, nie martw się. Urodzisz i nie będziesz wiedziałą kiedy ta woda sama zejdzie, a ty znów będziesz szczupła. I ja. I my wszystkie
tak
Stary 2013-04-22, 15:49   #2878
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Jenny - widziałam, że wrzucałaś foto i rozjaśniałaś (po raz setny ) o foteliku atonie dziękuję Ci dobra kobieto jak nie dodzwonię się dzisiaj do sklepu z tymi fotelikami to wyślę Ci jeszcze PW odnośnie fotelika, mam nadzieje, że mnie nie zabijesz
Nie ma sprawy a w razie pytań - pisz, postaram się pomóc

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Nam na SR położna dała listę "Produkty niewskazane" i "Produkty zalecane" postaram się za niedługo zrobić foto i tutaj wrzucić, a jak nie to przepiszę

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-04-22, 15:50   #2879
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
super
puściłam muzyczkę z tego linka i Wiktorek zaczął się wypinać, chyba mu się spodobało

no po badaniu podobno można troszkę krwawić..
a to wy macie takie bardzo penetrujące te badania na fotelu ?
ja nigdy nie krwawiłam, ale badanie na fotelu zawsze jest delikatne i prawie nic nie czuję
Pewnie tak

a co do badania to ja też nigdy nie krwawiłam, nie czułam dyskomfortu, bardzo delikatnie mnie bada

Cytat:
CO roku w biedrze o tej porze szklanki, zreszta takie jak dziś nabyły co niektore - zawsze bardzo ładne. Ich minus niestyety taki, ze z bardzo delikatnego szkła, wiec z zeszłęgo roku została mi 1 sztuka, sprzed dwóch lat 2 sztuki i na pewno w tym roku znów komplet nabędę, żeby choć przez jakis czas raczyć gości piciem w szklankach z jednego kompletu
to dobrze, że kupiłam 2 komplety
Cytat:
Kurczaka, ryby, jakieś chude mięso

wersja robocza naszego łóżeczka - nie wiem jak przymocować literki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4220057.jpg (87,4 KB, 61 załadowań)

Stary 2013-04-22, 15:55   #2880
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie tak

Przyszła mi karuzelka dla Bartusia jest świetna
http://www.youtube.com/watch?v=gzayXq0d45Y
piękna ona ma tą opcje mozart, bach ? chciałam taką samą kupić, ale wstrzymałam się bo może dostaniemy w prezencie, a gdzie kupowałaś i za ile?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości