Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-22, 20:08   #3241
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ja pierdziu, tesciowe to temat rzeka...
ja myslałam, ze mój mąż jej nawtyka a on delikatnie zwrócił jej uwage ze smierdzi dym
nosz qrwa zeby jej przypadkiem nie urazic, ja na razie w sobie dusze ale wybuchne w koncu i bedzie heja bo to jak bomba zegarowa we mnie siedzi.
Blogerko- łącze sie w bólu ty przynjmniej z tą zołzą nie mieszkasz...

kuuurde, zaczął mnie bolec ząb po południu... on sie nadaje tylko do rwania bo w połowie uksyty i tu mam pytanko- mozna znieczulenie przy kp? bo jak sobie pomysle o rwaniu na żywca to chyba wolałabym drugi raz na poordówce wylądowac
w takim razie to ja łaczę się w bólu z Tobą ... ja bym nie dała rady psychicznie, podziwiam!
co do wybuchu zlosci sprobuj ... ale u nas niczego to nie zmienilo
Stary 2013-04-22, 20:13   #3242
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
ja nie rozumiem o co kamann z tymi teściowymi... masarnia jakaś.. ja jak na swoją paatrzę to widzę Urszulę z małej syrenki (podlinkowana jak któraś nie pamięta )
HAhaha

Cytat:
ja pierdziu, tesciowe to temat rzeka...
ja myslałam, ze mój mąż jej nawtyka a on delikatnie zwrócił jej uwage ze smierdzi dym
nosz qrwa zeby jej przypadkiem nie urazic, ja na razie w sobie dusze ale wybuchne w koncu i bedzie heja bo to jak bomba zegarowa we mnie siedzi.
Blogerko- łącze sie w bólu ty przynjmniej z tą zołzą nie mieszkasz...

kuuurde, zaczął mnie bolec ząb po południu... on sie nadaje tylko do rwania bo w połowie uksyty i tu mam pytanko- mozna znieczulenie przy kp? bo jak sobie pomysle o rwaniu na żywca to chyba wolałabym drugi raz na poordówce wylądowac
hmmm ja nie rozumiem tego jakby moi rodzice palili nie pala ale jakby przy małej to potrafiłabym dosadnie powiedziec co o tym mysle to moi rodzice i czemu mam sie cackac z powiedzeniem czegos wiaodmo nie bylo by to chamskie ale takie nie typu "troszke ten dym smierdzi..."

ehhh dziewczyny
Stary 2013-04-22, 20:21   #3243
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
ja nie rozumiem o co kamann z tymi teściowymi... masarnia jakaś.. ja jak na swoją paatrzę to widzę Urszulę z małej syrenki (podlinkowana jak któraś nie pamięta )
Urszula O tak!
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Oooo ja tak mam ! z nauką (chociaz dawno nie praktykowalam) i z jedzeniem... jesli np robe sobie sniadanie obiad kolacje to musze najpierw za soba posprzatac pochowac do lodówki i wygodnie usiaść a nie tak na kolanach taki mam schiz
Ja też Jeszcze muszę sobie coś w TV włączyć fajnego albo forum bo inaczej nie jem
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
HAhaha

hmmm ja nie rozumiem tego jakby moi rodzice palili nie pala ale jakby przy małej to potrafiłabym dosadnie powiedziec co o tym mysle to moi rodzice i czemu mam sie cackac z powiedzeniem czegos wiaodmo nie bylo by to chamskie ale takie nie typu "troszke ten dym smierdzi..."

ehhh dziewczyny
Dokładnie. Jak byłam w ciąży na wakacjach u mojej rodziny to powiedziałam Mamie i Siostrze, że mają nie palić przy mnie....
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 20:25   #3244
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

A Zuzia się dziś rozpłakała na widok babci hehehe masakra
A babcia(teściowa moja) później tylko się kręciła, kręciła aż w końcu musiała ją wziąć na ręce. No ja nie wiem co ci dziadkowie mają z tym noszeniem na rękach. Teściu potem wziął, Mała chwilę była u niego rozpłakała się, wzięłam ją a ona taka gorąca od niego, miałam wrażenie, że półśpiochy ma aż wilgotne.
Za każdym razem jak przychodzą, mówię sobie, że nie będę się denerwować, niech ponoszą, pogugają, ale przecież w końcu pójdą, no ale i tak zawsze mam nerwa jednak.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 20:33   #3245
bijkora
Rozeznanie

Sylwia, nie po to chroniłaś Maluszka przez 9 miesięcy od papierosów, żeby teraz musiał wąchać te smrody.
To samo z moją mamą, napali się tych fajek, potem bierze tymi śmierdzącymi rękami Nadię i jeszcze gada do Nadii tym okropnym oddechem. Nie raz zwracałam uwagę, chociaż za bardzo nie mogę, bo jeszcze jej sie odwidzi siedzenie z Małą.

Także tego, weź coś im powiedz, ciekawe co oni by powiedzieli jak bys paliła faje w ciaży, na pewno ze to źle dla dzidziusia itp itd, a przecież noszenie Niunia w tym smrodzie to to samo
Coś czuję że jeszcze trochę, to tak się wkurzysz i im wygarniesz

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-22, 20:34   #3246
bokeh
Zakorzenienie

http://www.pakamera.pl/spodnice-spod...e-nr782861.htm

http://www.pakamera.pl/spodnice-spod...e-nr782880.htm

czemu takie drogie ??!!
Stary 2013-04-22, 20:36   #3247
blogerka
Wtajemniczenie

cena zaporowa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-22, 20:47   #3248
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Jestem na bierząco ale produkujecie ale cytwac nie dam rady, wysłałm na fb zaproszenia do wilkinsona mozna maszynke za free odebrac
Pisałyscie o wakacjach my w tym roku musimy samochód zmienic wiec z wakacji lipa ale Chorwacje , Czarnogóre uwielbiam
Marsi też Gruzja mi sie marzy dwa lata temu byłam w Armeni na tydzień i sie zakochałam w kuchni chciałabym jeszcze pojechac ale to taki troche dziki kraj poza stalica oczywiscie

Co do powrotu do pracy wracam 1 lipca bo jeszcze mam zaległy urlop ale musze diete rozszerzyc wczesniej od zeszłego czwartku przez 3 dni dawałam kleik i niestety bół brzuszka nie wiem czy za gesty był czy co bo chyba alerii na kleik nie może byc choc mój dziec strasznie brzuszkowy i az rozrzezania sie boje a musze wczesniej bo butelki nie chce ale codziennie próbujemy az załapie
jutro idziemy do pediatry to podytam jak podjesc do tematu mam nadzieje ze niunius przybrał i ładnie pokarze jak sie głowe dzwiga i bez rechabilitacji sie obędzie
Musze jeszcze podanie złozyc w tym tygodniu o dodatkowe 4 tygodnie macie wzór co powinno byc napisane ??
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 20:54   #3249
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Jestem na bierząco ale produkujecie ale cytwac nie dam rady, wysłałm na fb zaproszenia do wilkinsona mozna maszynke za free odebrac
Pisałyscie o wakacjach my w tym roku musimy samochód zmienic wiec z wakacji lipa ale Chorwacje , Czarnogóre uwielbiam
Marsi też Gruzja mi sie marzy dwa lata temu byłam w Armeni na tydzień i sie zakochałam w kuchni chciałabym jeszcze pojechac ale to taki troche dziki kraj poza stalica oczywiscie

Co do powrotu do pracy wracam 1 lipca bo jeszcze mam zaległy urlop ale musze diete rozszerzyc wczesniej od zeszłego czwartku przez 3 dni dawałam kleik i niestety bół brzuszka nie wiem czy za gesty był czy co bo chyba alerii na kleik nie może byc choc mój dziec strasznie brzuszkowy i az rozrzezania sie boje a musze wczesniej bo butelki nie chce ale codziennie próbujemy az załapie
jutro idziemy do pediatry to podytam jak podjesc do tematu mam nadzieje ze niunius przybrał i ładnie pokarze jak sie głowe dzwiga i bez rechabilitacji sie obędzie
Musze jeszcze podanie złozyc w tym tygodniu o dodatkowe 4 tygodnie macie wzór co powinno byc napisane ??
Ja dzisiaj pierwszy raz dawałam kleik.Ale nie robiłam takiej gęstej jak na opakowaniu jest napisane, na początek sypnełam pół łyżeczki do mleczka 120ml i nic jej nie było, spała ponad 4 godziny od 9 rano

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-22, 20:57   #3250
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ja to akurat nie mam wcale kontaktu z teściową - nie słyszy, bidulka. Umiem się z nią dogadać w migowym, ale tylko wtedy, jak chodzi o takie elementarne rzeczy... Szkoda.

Fewcia, w końcu urodziłam mu córkę, musi być dla mnie dobry , bo inaczej .

Bokeh
, fakt, ale ja nie kupuję nigdy tych butów po cenach sklepowych, tylko wyszukuję w outletach - jakaś mała ryska na obcasie, czy lekkie przetarcie na skórce, którego nawet nie widać, a cena - z 400zł na 60zł. Na przykład.

Wygrałam licytację adidasków.

Dziewczyny, chętnie odsprzedam moją chustę którejś z Was, bo moja córcia nie chce w chuście chodzić. Chusta jest jak nowa, raz zachustowałam małą, a potem kończyło się na próbach... 2 razy wyprana, zmiękła już. W razie pytań - piszcie wiadomości prywatne albo na facebooku.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-04-22 o 20:59
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 20:57   #3251
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Z tymi poduchami w majtach, to serio mowie.
Nawet kiedys mialam taka akcje w sklepie z bielizna, ze mnie licealistka w posladek klepnela. Kolezanki ja wypchnely, zeby sprawdzila czy to moje, czy wypchane...
Cudna akcja

Cytat:
[/COLOR]i jeszcze to mi sie podoba
http://allegro.pl/obsessive-madame-h...128284151.html
no i mam dylemata
Dla mnie ta właśnie, nie ta pierwsza

Cytat:
prosze o podpowiedz bo sie zastanawiam co zrobic: czy kupic rampersy uzywki ale dobrej firmy czy nowe ale nie wiadomo skąd.... cena porównywalna
I takie, i takie ja tam lubię też coś nowego mieć.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Tata przyszedł z pracy i co? Pietraszko się rozgadał, a do mnie do foch

Dziewczyny (Black?) co myślicie nt wody dla niemowląt Babydream? Bo ja chyba nie dam rady przy takich temperaturach, żeby mały był tylko na cycu....
Ano właśnie też się zatanawiam - czasem chce się w upał pić co kwadrans, i co? nierealne wyjść z dwójką dzieci i co chwilę pierś dawać.

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ooo tak, byłam raz na piwie to miałam takie wyrzuty sumienia, że szok. Do sklepu nie mogę wyskoczyć na pół h bo się zastanawiam co tam u Małej Do tego mam nadludzkie zdolności słyszenia jej głosu i płaczu z daleka

Pierwsza A wiesz, że ja mam kilka takich nawet białą z piórkami Ale bardziej działają na mnie niż na TŻ

Dziewczyny ja Was podziwiam, że dajecie radę ze szkołą.
O to, to

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Dziś rano przekręciła się z brzuszka na plecy

A poza tym byłam dziś na tej rozmowie... i wyglada na to, że jako pierwsza zacznę pracę. Z jednej strony bardzo się cieszę, bo każdy grosz się przyda, ale z drugiej nie wiem jak przeżyję tylu godzinne rozstanie z córcią...
Gratuluję i Tobie i córci

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Nancy ty pewnie będziesz wiedziała, dostaliśmy skierowanie na posiew moczu i na badanie ogólne moczu. Mam dwa woreczki moczu oddać czy jeden wystarczy? Skołowana jestem bo na dwóch kartkach mam to wypisane...
A zależy od labu u mnie w jednym chcą w 2, w innym labie chcą w 1, ale w sterylnym ma być obowiązkowo, bo na posiew tylko w takim.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-22, 20:57   #3252
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj pierwszy raz dawałam kleik.Ale nie robiłam takiej gęstej jak na opakowaniu jest napisane, na początek sypnełam pół łyżeczki do mleczka 120ml i nic jej nie było, spała ponad 4 godziny od 9 rano
szybko
ja nie wyobrażam sobie narazie, żeby mój dzidziuś jadł coś poza mleczkiem
Stary 2013-04-22, 21:02   #3253
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Bo modne?

Cytat:

A jaki kleik dawałaś? ryżowy zapycha, powoduje zatwardzenia i niestety - ryż może uczulić.
Lepszy jest kleik kukurydziany, ale... tak naprawdę kleiki tylko zapychają, wartości niewiele odżywczych. Spróbuj może z kaszką bg i bezcukrową?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 21:02   #3254
sylwietta1988
Zakorzenienie

Bokeh, jeszcze nic straconego, kupujesz materiał, znakdujesz krawcową i masz spódnicusie za ułamek tej kwoty
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 21:08   #3255
mikakrolikowa
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40442107]Bo modne?

A jaki kleik dawałaś? ryżowy zapycha, powoduje zatwardzenia i niestety - ryż może uczulić.
Lepszy jest kleik kukurydziany, ale... tak naprawdę kleiki tylko zapychają, wartości niewiele odżywczych. Spróbuj może z kaszką bg i bezcukrową?[/QUOTE]
Tak ryżowy spróbuje z kaszka ale jutro z pediatra skonsultuje jeszcze
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-22, 21:11   #3256
iffonka7
Zadomowienie

Miałam tyle cytatów ale jeden fałszywy ruch i wszytstko znikło

Moja teściowa na szczęście nas bardzo rzadko odwiedza ale jak już jest to też daje popalić.

Jestem padnięta mały dał dzisiaj mi tak popalić.

W klubie zdjęcie po wizycie u fryzjera.
Stary 2013-04-22, 21:11   #3257
Ifwka
Zakorzenienie

Jestem na bieżąco, najpierw to co mam do zacytowania, później jeszcze coś dorzucę...

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hehe, my mieliśmy podobne plany na sobotni wieczór, ale o 22 byliśmy tak padnięci, że poszliśmy spać a rano TŻ mi mówi, że go jądra bolą, bo sobie zaplanował, anic nie było
U nas za to wczoraj nic bo padłam jak worek, ale w sobotę było drugie podejście i wreszcie sie udało, chociaż z mojej strony bez szału. A co do tego bólu to u mojego to jest zawsze wymówka: że musimy bo jego jajka bolą
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
dokładnie tak samo dwie pary dzinsów z czego chodzi w jednych, jak je upiorę to chodzi w drugich, i koszulek to mniej więcej ma 6-7 chociaż lubi 2-3 więc na okrągło je piorę dobrze, że do pracy musi się elegancić bo tak to bym myśłała, że dresa poślubiłam

To u ciebie chociaz dzinsy... mój ma bojówki moro tak znoszone że prawie sie rozsypują i chodził by tylko w nich, na dodatek żal straszny bo chciałby drugie takie ale sklep już nie istnieje.
Cytat:
cos czuje ze jak mąż wróci z pracy to nastanie sądny dzien, bo jestem bliska spakowania siebie i małego i odwiedzenia rodziców na bardzo długi czas
MAM DOSYC TEJ PO.......NEJ BABY!!!!!!!!!!!
przylazła jak dawałam małemu syropy to mi go qrwa rozbawiała jak połykał, połowe wypluł, nie wspomne o tym, że wymiętosiła w łapach jego GRYZAK po czym zapytała- to on sobie to gryzie? nie qrwa, do dupy wkłada pierwsze co zrobiłam, to go wyparzyłam a co po tym? zebrała dziecko i polazła z nim do siebie, wołała z dołu żebym dała smoczek to udałam, ze nie słysze, jak po niego przyszła to sie nie odezwałam ani słowem, bo chyba bym wybuchła
Soryy że ale masakra to co piszesz...no i współczuję, ja bym nie wytrzymała.

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ooo tak, byłam raz na piwie to miałam takie wyrzuty sumienia, że szok. Do sklepu nie mogę wyskoczyć na pół h bo się zastanawiam co tam u Małej Do tego mam nadludzkie zdolności słyszenia jej głosu i płaczu z daleka
Ja nie moge do sklepu bo jeszcze do samochodu nie wsiądę a Tż już pyta za ile wróce
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
a nie można przygotowanej mineralnej? Czy te dla dzieci są faktycznie lepsze?
Mineralki raczej nie powinno się gotować .
Cena masakra.

Teraz co pamiętam:
-Włosy mi lecą strasznie ale z głowy, łonowe na krótko mam to nie wiem, a na nogach i pod pachami rosną strasznie wolno.
-Z zakupami mój Tż różnie, spożywki nie lubi robić, ciuchowe jak długo nie chodzimy to mówi że już głód na zakupy ma, chociaz nigdy nei nie potrzebuje ale chodzić lubi, i tez ubierałby się w kółko to samo. Na mne nie żałuje, nie wypomina jak coś kupię, Małej nic nie kupuje sam bo się nie zna, o przepraszam smoczek jej kupił , ale nigdy nie powiedział że coś nie potrzebnie kupiłam.

Historii z teściowymi Wam współczuje, moja jak już psiałam nie wtraca się ale pod innymi względami mam z nią masakrę. No i dzisiaj oczywiście awantura, i oczywiście jak Tż nie ma ( II zmianę ma) to ona się do kościoła 2 godziny wcześniej zbiera a mamy mozez 15 minut, i prosze i tłumacze że jeszcze czas a ona nie i koniec, Mała mi już płacze w wózku na polu bo na spacer miałam iść a ja z nią dyskutuję. Wołam Młoda żeby babci do 5 przypilnowała a ona ża z koleżanką umówiona... wku....iona poszłam w końcu na spacer. Wrcam 16:45 Młodej oczywiscie nie ma a Teściówka w jakies szmaty wystrojona, i od nowa gadka żeby się przebierała itp. I wiecznie z tekstem że ona ma przecież inne dzieci jeszcze i pojedzie do nich i tam jej nie będą zabraniać "do Boga" chodzić tak jak ja. Masarka
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 21:12   #3258
blogerka
Wtajemniczenie

tak z innej beczki ... ćwiczy / ćwiczyła któraś z chodakowska? lubicie jej cwiczenia, daja jakies efekty?

a tak swoja droga, babka wygląda tu jak transwestyta - https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...80757742_n.jpg
w ogole jakis dziwny typ "urody" ma, niby twierdzi ze jest taka pro naturalna, ale cycki na bank sztuczne a i jej twarz wyglada na ponaciagna z kazdej strony i chwile przegladalam jej profil na fb to wydaje sie byc strasznie obludna osoba,
poza tym jej fanki - jak mlodsze pokolenie wyznawcow radia maryja
Stary 2013-04-22, 21:13   #3259
elllmi
Zakorzenienie

dzieć od godziny śpi, kolejna pobudka nie wczesniej niż o 1:00, a ja mam tyle do zrobienia, że się odechciewa wszystkiego i chyba sobie daruję
ale mnie słońce zjarało na buzi i dekolcie, a taki zimny wiatr zawiewał, że ciągle gęsią skórę miałam

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Moj ma 2 pary spodni na krzyz i z 6-7 koszulek
A jak sie chce odwalic t wyciaga swoja niezawodna koszule (ladna, ale za kazdym razem ja ubiera jak chce ladnie wygladac ).
A jesli chodzi o zakupy to jest tragedia - w wybieraniu jest gorszy niz ja, kiedys potrafil pol dnia spedzic w galerii i nic nie kupic teraz wiadomo - nie ma czasu na zakupy.
mój jest identyczny właśnie w sobotę byliśmy na zakupach, bo już sam stwierdził, że nie ma nic w szafie i w planie miał dżinsy, jakieś inne spodnie, kurtkę i bluzę......kupił koszulkę ; myślałam, że mnie szlag jasny trafi

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Z tymi poduchami w majtach, to serio mowie.
Nawet kiedys mialam taka akcje w sklepie z bielizna, ze mnie licealistka w posladek klepnela. Kolezanki ja wypchnely, zeby sprawdzila czy to moje, czy wypchane...

Cytat:
a co po tym? zebrała dziecko i polazła z nim do siebie, wołała z dołu żebym dała smoczek to udałam, ze nie słysze, jak po niego przyszła to sie nie odezwałam ani słowem, bo chyba bym wybuchła
anielską cierpliwość masz, podziwiam ja to o byle duperelę dotyczącą małego, która mi się nie spodoba, wyskakuję z pyskiem czasem przesadzam, ale cóż poradzę, że zołza ze mnie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
My już po obiadku i odpoczywamy. Byliśmy u pediatry. Powiedziała że nic złego się nie dzieje.
super

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Silver, zrobię blond, z tym nie mam akurat problemuale myślę nad ścięciem, śni mi się krótka asymetria, ale z prostą grzywką będzie się gryzło, z drugiej strony prosta grzywka i krótkie włosy to będę wyglądać jak od garnka i teraz sama nie wiem albo krótki bob z prostą grzywką?
mi się bardzo boby wszelakie podobają, to może bob z taką grzywką lekko na bok?

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Dziś mąż był z wynikami badań nereczki u lekarza. Kazała się nie przejmować, mówiła że bardzo dużo dzieci rodzi się z takim czymś i że dużo o tym nie wie, bo nie każde dziecię ma usg robione. Powinno się wyrównać, dała skierowanie na posiew moczu i badanie ogólne moczu. Za 2 -3 miesiące powtórka usg. Trochę mnie uspokoiła.
też super

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Dobrze zrobiony jednym slowem

tak to jest z tymi ciuchami, że to co się podoba, to cena kosmiczna albo czym mniej materiału, tym droższe

Cytat:
wystarczy, że napiszesz "Zwracam się z prośbą o udzielenie dodatkowego urlopu macierzyńskiego"; mi tak kadrowa kazała napisać, odręcznie, na kolanie

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 21:16   #3260
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

[QUOTE=ILLUSION;40400734
Ninka a jakie masz łyżeczki?
[/QUOTE]

Nie było mnie, ale odpisuję dopiero teraz http://www.tommeetippee.pl/product/l...em_ciepla_x_3/
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 21:16   #3261
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
tak z innej beczki ... ćwiczy / ćwiczyła któraś z chodakowska? lubicie jej cwiczenia, daja jakies efekty?

a tak swoja droga, babka wygląda tu jak transwestyta - https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...80757742_n.jpg
w ogole jakis dziwny typ "urody" ma, niby twierdzi ze jest taka pro naturalna, ale cycki na bank sztuczne a i jej twarz wyglada na ponaciagna z kazdej strony i chwile przegladalam jej profil na fb to wydaje sie byc strasznie obludna osoba,
ja nie ćwiczę, ale oglądałam jakiś jej trening i w ogóle kobieta do mnie nie przemawia, w ogóle to jak dla mnie to brzydka jest !
Stary 2013-04-22, 21:18   #3262
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
U nas za to wczoraj nic bo padłam jak worek, ale w sobotę było drugie podejście i wreszcie sie udało, chociaż z mojej strony bez szału. A co do tego bólu to u mojego to jest zawsze wymówka: że musimy bo jego jajka bolą
jakbym mojego słyszała, na litość mnie chce wziąć

Cytat:

ja skalpel robiłam 2 razy, ale jak był TŻ, bo mógł się młodym zająć, a tak jak jestem sama z nim, to zawsze jak zaczynam, to ten skubaniec się budzi a na fb rzeczywiście kółko wzajemnej adoracji, czytałam kiedyś

Stary 2013-04-22, 21:20   #3263
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Bokeh, jeszcze nic straconego, kupujesz materiał, znakdujesz krawcową i masz spódnicusie za ułamek tej kwoty
No tylko te wygladaja tak fajnie maja duzo warstw ciekawe ile wyszlo by z materialem i robocizna krawcowej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-04-22, 21:20   #3264
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
-Z zakupami mój Tż różnie, spożywki nie lubi robić, ciuchowe jak długo nie chodzimy to mówi że już głód na zakupy ma, chociaz nigdy nei nie potrzebuje ale chodzić lubi, i tez ubierałby się w kółko to samo.
o łał, facet który lubi chodzić na zakupy, a myślałam, że to gatunek wymarły

Stary 2013-04-22, 21:21   #3265
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
ja nie ćwiczę, ale oglądałam jakiś jej trening i w ogóle kobieta do mnie nie przemawia, w ogóle to jak dla mnie to brzydka jest !
jak to moja mlodsza siostra mowi, ona wyglada jak kon hahah, nie rozumiem, dlaczego te laski tak sie tam spuszczaja nad jej "uroda"
Stary 2013-04-22, 21:21   #3266
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Wygrałam licytację adidasków.
Gratulacje

Ja do pracy wracam 1 września, tak sobie wyliczyłam, masakra jak pomyślę bo tak mi się nie chce

Na spacerkach moja mała dość grzeczna, czasem pomarudzi ale to już od początku spaceru i wtedy nie oddalam się za bardzo od domu, żebym mogła szybko wrócić.
Ale najlepsze że jak wyjdzie z Tż to wogóle nie śpi ( zresztą podobnie jak się nią w domu zajmuje) tylko marudzi, widac że senna ale nie uśnie. To mu tłumaczę że mało czasu z nią spędza, więc jak już go widzi to szkoda jej te chwile marnowac na spanie. Wziął sobie chyba do serca bo więcej jej uwagi poświęca.
Niedługo mam urodziny i Tż chciał mnie na jakieś wypasione jedzenie zabrać, biedny był jak go uświadomiłam że na razie to nie bardzo, póki karmiąca jestem.

Aaaa ustaliliśmy wreszcie chrzciny na 26.05, chyba że ksiądz będzie coś nie teges ale to Tż mu wybije z głowy. Chrzestnym będzie mój brat i tu nie ma problemu a na chrzestną wzięliśy w końcu bratanicę Tż (17 lat) jej ojciec spoko to przyjął, ale matka zaczęła zaraz ża przeciez ona nie pracuje i wogóle same problemu. Kurde jakbym szukała rodziców chrzestnych dla kasy to bym do niech nie przyszła, wiem jaką mają sytuację i wogóle, a chcieliśy żeby ktoś był od strony Tż, to ta teraz będzie biadolić nie wiadomo ile.
19.02.2013 - Oliwka
Stary 2013-04-22, 21:26   #3267
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Co do ubierania to mój tak samo. Ma 3szt spodni, koszulek akuratnie dużo ma, ale z tych 3 sztuk spodni 2 !!! ma dziurawe. Ostatnio go przycisnęłam, pojechaliśmy do CH i mówię mu, że nie wyjdziemy dopóki nie kupi spodni bo w takich dziurawych nie będzie chodził. No i takim sposobem kupił spodnie za 180zł , a te 3 co ma to nie chodzi bo mu się nie podobają

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
jak to moja mlodsza siostra mowi, ona wyglada jak kon hahah, nie rozumiem, dlaczego te laski tak sie tam spuszczaja nad jej "uroda"
dobre określenie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-22, 21:34   #3268
hope01
Zakorzenienie

Ja kupiłam Młodemu te puzzle w Biedrze, jutro chyba drugie wezmę, bo fajne

no ja zapowiedziałam Tztowi ze po tym co jego mamusia powiedziała w sobotę to ja jej za pomoc dziękuję

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 21:36   #3269
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:

no ja zapowiedziałam Tztowi ze po tym co jego mamusia powiedziała w sobotę to ja jej za pomoc dziękuję
a co powiedziała?
Stary 2013-04-22, 21:40   #3270
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie puzzle??? U mnie nie ma
19.02.2013 - Oliwka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości