|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 15 części naszego wątku ?? | |||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 |
|
0 | 0% |
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy |
|
0 | 0% |
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Witamy na świecie pierwsze maluszki |
|
0 | 0% |
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Czas zacząć rozpakowywanie |
|
0 | 0% |
| Pięć maluszków na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.15 |
|
3 | 5,36% |
| Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 |
|
0 | 0% |
| Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
2 | 3,57% |
| Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
0 | 0% |
| Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.15 |
|
1 | 1,79% |
| Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
|
1 | 1,79% |
| Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.15 |
|
7 | 12,50% |
| Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
0 | 0% |
| Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 |
|
8 | 14,29% |
| Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
5 | 8,93% |
| Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
2 | 3,57% |
| Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
7 | 12,50% |
| Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
15 | 26,79% |
| Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.15 |
|
2 | 3,57% |
| Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 |
|
3 | 5,36% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1
pf... nie spię już..bezsensu nawet się zmuszać do spania bo za 2h mam budzik i trzeba się zwijac..
:< "SPRZĄTANIE DOMU PRZY DZIECKU TO JAK MYCIE ZĘBÓW W TRAKCIE JEDZENIA CZEKOLADEK" Edytowane przez axella Czas edycji: 2013-04-23 o 05:01 |
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013
Cytat:
Za godzinę ktg więc też bez sensu... Wkurzaja mnie już te zapisy 6x dziennie... |
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-V
Cytat:
masakra..ale 6razy to sporo... |
|
|
|
|
#3034 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1
ZemuszSkończyłam nadrabiać. Właśnie wstałam na siku i już od tego czasu ni hu hu nie mogę zasnąć. Ale to standart, pobujam się ze dwie godziny i zapewne mnie zmuli.
za zakupy,zakończone tygodnie i piękne pokoiki dla dzidziusiow U mnie już wszystko zamówione,czekam tylko na książkę język niemowlaka i muszę dokupić stanior do karmienia.coś mi w brzuchu kurczy,chyba coś przegryze |
|
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mam
Cytat:
Inna opcja to stały zapis 24/7. Także mogłam mieć gorzej. Ale mój brzuch już się powoli buntuje...mimo że za każdym razem najpierw go wycieram chusteczka łagodzącą podraznienia i wklepuje balsam to i tak jakieś zaczerwienienia mam i swedzi czasami...ech:-( A wiecie że czwartek - piątek ma być 26 stopni?
|
|
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakowa
Cytat:
ciekawe czy dotrwam mi zawsze wychodzi wysypka po żelu tym usg ![]() skurcze 120? jezzzzuusie umarlabym z bólu..w polowie juz boli ![]() ---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- aaa, powiem Wam jeszcze śmieszną rzecz na dzień dobry ![]() ostatnio codzień budze się ze snu w którym nie mam brzucha,budzę się i sprawdzam czy jest,taka zaspna łapię mega stres że go nie ma ![]() |
|
|
|
|
#3039 |
|
BAN stały
|
Witamy z rana
![]() Dziś wizyta u gina, może dziś się nie dowiem się jak wczoraj pod drzwiami gabinetu, że sobie urlop wzięła bo............ ![]() Wczoraj na bolący kręgosłup tż spróbował zrobić mi delikatny masaż, no i bolą plecy jeszcze bardziej niż wczoraj |
|
|
|
#3040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozp
Cytat:
No właśnie!! Jakiś hardcor z niej był ![]() Ja to bym chciala przez chwilę nie czuc brzucha. Może trochę lżej by mi było a tak to już mam dosyć przekrecania się z boku na bok przez 5 min ![]() ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Cytat:
Może mu nie mów bo się jeszcze w sobie zamknie i już ci w życiu nie zrobi
|
||
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas si
Cytat:
jeszcze pare dni/tygodni i będziemy się obracały ile wlezie
|
|
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń Dybry :ziewa:
Trzymam dziołchy kciuki za wizyty
|
#3043 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to jesteśmy w kontakcie. ja mam po przeliczeniach 3 bodziaki z krótkim rękawem 1x56/62, 2x62Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a majtki są do kupienia w aptece
|
|
#3044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cały czas zapominam zapytać jak nowy lekarz, to ktoś z Ż? polecony przez poprzednią?
|
|
#3045 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
tak już się nie mogę doczekać ![]() Cytat:
i powodzeniaCytat:
no to nadrobione, mogę się zmywać do pracy miłego dnia wszystkim
|
|
#3046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Axella trzymam kciuki za wizyte Cytat:
|
|
#3047 |
|
Wtajemniczenie
|
witamy z rana
mam nadzieję że moje dziecię bedzie tak grzeczne jak teraz w brzuch tj kopie dopiero ok 8, w nocy śpi - normalnie aniołek.To niefajnie ze tak ciepło ma być w weekend bo mam tylko 2 pary czarnych zimowych legginsów, może coś uda mi się na allegro wyszperać. My już po śniadaniu - pizza z wczoraj ![]() zestaw leków zjedzonych i teraz leżenie
|
|
|
|
#3048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to git super, że jesteś zadowolona ze zmiany
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łooo,to moja Z fika pół nocy,a teraz śpi.. i tak do południa.byłoby fjnie bo i obiad się zrobi i sprzątnie.. a w nocy..oj tam oj tam teraz ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- http://dd9.photoblog.pl/np5/201303/F7/146947138.jpg |
|
|
|
|
#3050 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
za kolejne tygodnie i za przecudne pokoiki dla Maleństw idę się obudzić... ![]() ![]()
|
|
|
|
#3051 | |
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana
![]() Dzisiaj wieczorem mamy wizytę, ciekawe jak tam sytuacja wygląda ![]() Cytat:
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14
Witam się i ja
Młody wyprawiony do szkoły,czas na śniadanko ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty!!!:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jak ja lubię takie poranki w pracy - koleżanka zrobiła pyszny sernik na zimno z brzoskwiniami, za oknem słońce, szefuńcio gdzieś daleko. po prostu czysty relaks a wieczorem idziemy na USG 3 trymestru, to sobie zobaczymy co u małego słychać
|
#3054 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
śniadanko już zjedzone, miałam zrobić jajecznicę ze szczypiorkiem, który pięknie wyhodowałam na parapecie ![]() ale naszła mnie ochota na rybkę więc otworzyłam puszkę śledzi w pomidorach i zjadłam 3 kanapki ![]() Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj, czekamy na relacje ![]() --- co do tych prognozowanych upałów.. normalnie bym się cieszyła, a tak to sama nie wiem czy się cieszyć.. na słonku się nie poopalam, krótkich spodenek czy spódnicy nie ubiorę, bo nogi mam straaaaszne ![]() no i teraz w ciąży jakoś kiepsko znoszę upały.. no ale zobaczymy, może będzie dobrze ![]() Cytat:
muszę to zapamiętać i będę używała jako argumentu Cytat:
fajnie, że jesteś z dziewczynkami pod taką świetną opieką, ale co się namęczysz to tylko Ty jedna wiesz Cytat:
![]() dlatego z telefonu nie lubię pisać Cytat:
bóle kręgosłupa męczą mnie już prawie od początku ciąży ![]() strasznie bolące i męczące.. choć powiem szczerze, że ostatnio jakby zmniejszyło się ich nasilenie.. no i biodra po nocy już mnie nie bolą Cytat:
ale Ci dobrze ![]() oooo !!! fajnie, dziś przeczytamy relację z USG IIItrymestru przyszykuj nam fajną fotkę ![]() nasz wstydzioch, ostatnio na tym USG zasłaniał buźkę i nie dał sobie zrobić zdjęcia |
|||||
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Color a wy już w nowym mieszkanku czy jeszcze się remontuje?
Cytat:
![]() Te 2 okolicznościowego to też trzeba zgłosić a nie z automatu. No i się okazało, że u mojego męża w pracy to nikt nie wie, że się spodziewamy, zaczęłam się śmiać, że jak się zacznie to zadzwonię na stacjonarny do sekretarki żeby mi go jak najszybciej do szpitala przysłali to będzie zonk
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
pora wskoczyć na mopa i umyć podłogi
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
relacja będzie wieczorem, ale jakie będą fotki to się okaże. młody póki co nie ma zadatków na modela i zdjęcia jakie mamy to pupa, plecy, pupa, siurak między rozchylonymi nogami, pupa, zasłonięta buzia z boku itd. itp. no ale liczę że jak mu zaserwuję dziś dobry obiad, to da się udobruchać i będzie ładnie pozował
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14
Czesc dziewczeta, witam sie w drodze do pracy (jej,ale to brzmi dziwnie
) ktos poza Humpback jeszcze u nas chodzi do pracy?Bylam na ostatnich juz chyba badaniach krwi, i przy okazji odebralam wyniki na paciorka - z pochwy negatywny, z odbytu pozytywny wiec chyba dobrze, ze pobieraja oba wymazy jak sie okazuje. A juz sie ucieszylam,ze nie mam tego badziewia jak zobaczylam pierwszy wyniki ![]() No ale nic, wiem, ze nie jestem sama... Wpadne pozniej choc dzis zapowiada sie busy, busy day. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3060 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za wszystkie wizytki i gratulacje wszystkim rozpoczynającym nowe tygodnie ![]() mnie od rana trochę bolały plecy jak na @ ale w łóżeczku wszsytko przeszło współczuję Wam dziewczynki, że nie mozecie spać, ja pewnie gdybym mogła to bym spała do 10, ale mój mąż wychodzi z założenia, że jak on nie śpi to ja też nie muszę |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

za zakupy,zakończone tygodnie i piękne pokoiki dla dzidziusiow

i powodzenia
w ikei są takie bawełniane taniutkie kocyki, Ty chyba je też masz, to może zakupię, bo jadę po ręczniczki. 

na słonku się nie poopalam, krótkich spodenek czy spódnicy nie ubiorę, bo nogi mam straaaaszne
ale Ci dobrze
wiec chyba dobrze, ze pobieraja oba wymazy jak sie okazuje. A juz sie ucieszylam,ze nie mam tego badziewia jak zobaczylam pierwszy wyniki