Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 15 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.15 - Czas zacząć rozpakowywanie 0 0%
Pięć maluszków na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.15 3 5,36%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.15 0 0%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.15 1 1,79%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 1,79%
Część maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.15 7 12,50%
Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.15 0 0%
Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 8 14,29%
Mamy już pierwsze maluszki, reszta nisko nosi brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.15 5 8,93%
Mamy pierwsze maluszki, reszta już rozchyla nóżki. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.15 7 12,50%
Wkrótce wyzionę ducha, jak nie wyjdziesz z mego brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.15 15 26,79%
Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.15 2 3,57%
Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.15 3 5,36%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-24, 08:12   #3451
barwineczek
Wtajemniczenie

Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1

Ash- wyglądasz jak nimfa, mogłabyś reklamować produkty dla kobiet w ciąży
barwineczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:15   #3452
szczesliwa25
Rozeznanie

Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.1

barwineczek - ja tam podejrzewam, że to taki dziwaczny zwykły śluz, niepotrzebnie powiedziałam dla męża. A w necie jedyne zdjęcia jakie znalazlam to zdjęcia czopów u kotów a jak ludzki to zabarwiony krwią, a mój taki biało-żółty
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:16   #3453
Paulina 87
Wtajemniczenie

hej wam
ja tylko na chwilkę żeby poinformować, że wczoraj wróciliśmy ze szpitala oczywiście nadal w dwupaku hehe musze ogarnąć torby dla siebie i Natalki i dokończyć pranie ale póki co leżę w łóżku..
buziaki
Stary 2013-04-24, 08:19   #3454
szczesliwa25
Rozeznanie

Paulina to cudownie, że już w domku - mimo wszystko lepiej leżeć i odpoczywać we własnym łóżku
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:20   #3455
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearl87 Pokaż wiadomość
wstępnie na drugą niedzielę sierpnia, bo mąż może wziąć urlop tylko w jednym kawałku (za to miesiąc), a od sierpnia powinniśmy dostać klucze do nowego mieszkania i zaczynamy akcję "wykończeniówka" potem jeszcze pod koniec miesiąca mamy podróż na drugą stronę Polski, bo brat męża będzie miał wtedy chrzciny swojego maleństwa. Przynajmniej trochę jodu tam mała zażyje będzie się działo

Planujemy kameralnie, najbliższa rodzina i sam obiadek z ciastem. U nas jest mało miejsc, gdzie można coś takiego zorganizować (i za bardzo się nie ogołocić) i żeby jeszcze było dobre jedzonko - może u Was będzie większe pole manewru tam gdzie chcieliśmy najbliżej domu, to już nie było szans..
ja tam liczę że u mnie nie trzeba planować chrzcin z takim wyprzedzeniem

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Aaa no i jeszcze a propos wczorajszego meczu. Lubie fcb ale dobrze że bayern wygrał. Barcelona i tak fartem weszła do półfinałów bo nie oszukujmy się ale psg było lepsze tylko im szczęścia zabrakło...
No i naprawdę z taką grą (2 czy 3 strzały na bramkę? no proszę...) to maksymalnie 4 liga a nie półfinał lm
ja obstawiałam barcelonę, a tu taka niespodzianka.. dziś stawiam na real, zobaczymy co będzie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
a i witam sie w 38 tc zostalo 20 dnii

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
No to taki średniaczek się szykuje i bardzo dobrze
niech sobie będzie średniaczkiem póki co, a jak chce bardziej rosnąć to już poza moim brzuchem
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:22   #3456
barwineczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
o,możesz rodzić w każdej chwili

ja chcę w weekend
może i mogę a może i nie...
godzinę rano płakałam tak mam wszytkiego dość
Stary 2013-04-24, 08:25   #3457
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
hej wam
ja tylko na chwilkę żeby poinformować, że wczoraj wróciliśmy ze szpitala oczywiście nadal w dwupaku hehe musze ogarnąć torby dla siebie i Natalki i dokończyć pranie ale póki co leżę w łóżku..
buziaki
super no to odpoczywajcie, i zbierajcie siły we własnym domu
Stary 2013-04-24, 08:30   #3458
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Fajna plytka ciekawa jestem efektu koncowego my na hol, do kuchni i jadalni wybieramy jasna plytke http://www.projektyzwizja.pl/realiza...2-realizacja-2, cos jak na 7 zdjeciu, tylko nasza troche imituje kamien..aaa juz sie nie moge doczekac, w polowie maja maja zacza robic
efekt końcowy już jest, ale nie obfociłam jeszcze uważam, że jest idealnie! ale jak już wspominałam, wybieraliśmy baaaardzo długo... i głównie też decydowałam się na jasne płytki. ale po czasie, jak połaziłam po takim centrum, gdzie firmy budowlane prezentują swoje domy (coś ponad 60 domów tam jest!!! raj jak dla mnie ), to te jaśniutkie podłogi mi się przestały podobać. dlatego co chwilę decyzję o płytkach zmieniałam pomyślałam, że wezmę trochę ciemniejsze, jakiś beż czy jasny szary. i jak je pożyczyłam ze sklepu i rozłożyłam w salonie, to........... wszystkie wydawały mi się zbyt mdłe. musiałabym ściany ciemniejsze robić, dodatkami to ożywić, bo inaczej mi się wszystko zlewało (a kanapy np. mam w kolorze kremowym!). no i wzięłam te ciemne dla porównania, wypróbowałam i się zakochałam
aha, u mnie te płytki wychodzą trochę jaśniejsze niż na zdjęciach producenta. nie są takie mroczne. no i trochę okien tam mam, więc to też jeszcze rozjaśnia. moja kremowa kanapa prezentuje się tam po prostu bosko!

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
A ja poproszę o tak prozaiczna rzecz jak sałatka warzywna. Tylko z surowizny. Salata, ogórek, pomidor...bo mi teraz na wątrobę nie można :-(

Aaaale są też pozytywy poza szpitalne. Tesciowie postanowili nam zasponsorowac wózek + foteliki a u nas to jest naprawde konkretny wydatek szczególnie że nie bierzemy fotelików od producenta wózka tylko maxi cosi...
doskonale cię rozumiem. mi taką sałatkę wolno i kocham! jak by mi wątroba zabroniła, to nie wiem, czy bym podczas szycia już się nie opychała

a wiadomość o sponsorach super!!! wydatek jest poważny, więc tym większa radość! same maxi cosi podwójnie to... a z innych pozytywnych info - jeszcze tylko tak około 2 tygodnie, kochana!
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:31   #3459
katherine271
Raczkowanie

Mysia, wydaje mi się że Ty wspominałaś o kremie do opuchnietych stóp, jeśli tak mogłabyś mi napisać co to za krem i czy działa?
Ja mam z tym mega problem, opuchlizna od rana, twarda ciężka stopa, ledwo do butów upycham a i tak po chwili nie mogę iść bo jeszcze rozpiera, mam taką piankę na opuchniete stopy ale ona niewiele daje także jak masz coś działającego plisss podziel się sekretem cóż to
katherine271 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:32   #3460
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
ja tez powli wymiekam
nie wiem czy boje sie,ze to koneic ciazy, poczatek z dzieckiem "tu", czy boje sie wizji porodu czy czego.
usiasc i plakac-oo tak

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:35   #3461
xal
Zakorzenienie

Po poniedziałkowej wizycie były plamienia, wczoraj czysto i dzisiaj rano też coś, ale nie świeża krew tylko takie brązowe ze śluzem. Dużo tego nie jest, ale coś ... no i rano widziałam na papierze kilka takich malutkich niteczek może max 5mm długości własnie brązowe. Nie wiem co to, może jeszcze po tym badaniu schodzi

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:36   #3462
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
teoretycznie możesz, a praktycznie to mały decyduje a jak ci wychodził jego wiek na usg, z szansami na wcześniejszy poród?
Stary 2013-04-24, 08:36   #3463
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, pytanie pewnie z serii głupich ale pewnie część z Was już doskonale wie jak wygląda czop śluzowy - bo mój mąż zaraz będzie mnie ciągnął do lekarza a przecież to często odchodzi i na miesiąc przed, a dwa nie mam pewności czy to to: bo jest czystobiałą gęstą galaretką o długości pewnie z 7cm, więc żaden olbrzym. To czop, czy taki dziwaczny śluz jakiego nigdy nie miałam, a w ciąży wiadomo różne rzeczy się zdarzają?
ja bym stawiała na czop
ale to nie jest żadną oznaką rodzenia. jak nic poza tym się nie dzieje, to spoko spoko no, ale zbliża się TEN dzień
---
oo, widzę, że faktycznie dłuuugo do terminu jeszcze... chyba jednak dziewczyny dobrze radzą, lepiej sprawdź, bo może to być też z infekcji jakiejś...

Edytowane przez cloche
Czas edycji: 2013-04-24 o 08:41
Stary 2013-04-24, 08:40   #3464
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Po poniedziałkowej wizycie były plamienia, wczoraj czysto i dzisiaj rano też coś, ale nie świeża krew tylko takie brązowe ze śluzem. Dużo tego nie jest, ale coś ... no i rano widziałam na papierze kilka takich malutkich niteczek może max 5mm długości własnie brązowe. Nie wiem co to, może jeszcze po tym badaniu schodzi
dokładnie to co ja miałam
ciemno brązowa krew ze śluzem=po badaniu jest normą, szyjka jest już w takim stanie,że po każdym z nią kontakie można plamić w ten sposób. gdybyś plamiła świeżą,jasną krwią-musisz d lekarza, póki przypomina to bardziej "brązowe upławy" wszystko jest ok

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-24, 08:43   #3465
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
mam chyba dzisiaj 39+0, choć już dokładnie nie wiem, jeśli nie liczę dnia dzisiejszego i dnia porodu to został mi tydzień (niby tp jest 2 maja ale z wyliczeń to wychodzi 1 maja) więc jestem w 39 tygodniu lub dla niektórych 40, dla mnie już wszystko jedno bo i tak objawów porodu
brak, znowu psychika mi siada
jeżeli termin na 1. maja, to dzisiaj masz pełne 39 tygodni, a od jutra zaczyna lecieć ostatni, 40ty tydzień ciąży "myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny..."
Stary 2013-04-24, 08:44   #3466
xal
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie to co ja miałam
ciemno brązowa krew ze śluzem=po badaniu jest normą, szyjka jest już w takim stanie,że po każdym z nią kontakie można plamić w ten sposób. gdybyś plamiła świeżą,jasną krwią-musisz d lekarza, póki przypomina to bardziej "brązowe upławy" wszystko jest ok
O, to jest to. Tylko badanie miałam w poniedziałek i wczoraj wydawało mi się, ze już nic nie było (może nie zauwazyłam) i dzisiaj znowu.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:44   #3467
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
jeżeli termin na 1. maja, to dzisiaj masz pełne 39 tygodni, a od jutra zaczyna lecieć ostatni, 40ty tydzień ciąży "myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny..."
dokładnie

czekamy na Was

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-24, 08:47   #3468
barwineczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
teoretycznie możesz, a praktycznie to mały decyduje a jak ci wychodził jego wiek na usg, z szansami na wcześniejszy poród?
z usg nigdy nikt mi nie mówił kiedy będzie, a mały był zawsze większy niż wskazywał wiek ciążowy
Stary 2013-04-24, 08:48   #3469
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche
myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny...
to hasło jest zabójcze
ja tam się nastawiam na poród w terminie, bo póki co wszystko na to wskazuje

aaa no i dziś zaczynamy 8 miesiąc
Stary 2013-04-24, 08:49   #3470
axella
Zakorzenienie

GG do axella

myślę czy by nie upiec drożdżówki z truskawkami
albo jakieś inne ciasto w miare szybkie..ale nie wiem jakie chceeeee

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-24, 08:51   #3471
ladanseuse14
Zakorzenienie

dziewczyny, tak sobie wasz wątek podglądam i widzę, że 5 mam się już rozpakowało, gratuluję życzę powodzenia, wytrwałości i zdrowych maluszków!

przyszła mama wrześniowa
Stary 2013-04-24, 08:56   #3472
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Laski,jak zadzwonię do ZUS to mi ktoś powie czy przyznali mi ten durny zasiłek???

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-24, 08:59   #3473
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013

Cytat:

ja obstawiałam barcelonę, a tu taka niespodzianka.. dziś stawiam na real, zobaczymy co będzie
Grzeszysz kobieto

Cytat:
doskonale cię rozumiem. mi taką sałatkę wolno i kocham! jak by mi wątroba zabroniła, to nie wiem, czy bym podczas szycia już się nie opychała

a wiadomość o sponsorach super!!! wydatek jest poważny, więc tym większa radość! same maxi cosi podwójnie to... a z innych pozytywnych info - jeszcze tylko tak około 2 tygodnie, kochana!
Tak!!
Wczoraj mi mama powiedziała że ona coś czuje że ja nie dotrwam do 10.05. Oby
Może wkrótce z axella wyrównamy ilość chłopców i dziewczynek

Cytat:
Uwielbiam to hasło i każdej współlokatorce powtarzam

Cytat:
Ty uważaj bo mojej mamie odeszły wody jak lepila pierogi
Zostawiła cały stół pełny tych surowych pierogow i pojechała na porodowke. Na miejscu lekarze i pielęgniarki się śmiali że mogła chwilę poczekać, ugotowac parę i im przywieźć a nie taka wyrywna
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 08:59   #3474
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella
drożdżówka z kruszonką jest zawsze dobrym rozwiązaniem choć u mnie kończy się zgagą
Stary 2013-04-24, 09:01   #3475
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Grzeszysz kobieto

Tak!!
Wczoraj mi mama powiedziała że ona coś czuje że ja nie dotrwam do 10.05. Oby
Może wkrótce z axella wyrównamy ilość chłopców i dziewczynek

Uwielbiam to hasło i każdej współlokatorce powtarzam

Ty uważaj bo mojej mamie odeszły wody jak lepila pierogi
Zostawiła cały stół pełny tych surowych pierogow i pojechała na porodowke. Na miejscu lekarze i pielęgniarki się śmiali że mogła chwilę poczekać, ugotowac parę i im przywieźć a nie taka wyrywna
hm..dokonczylabym chyba, baaaardzo lubie pierogi

Cytat:
drożdżówka z kruszonką jest zawsze dobrym rozwiązaniem choć u mnie kończy się zgagą
mniam,z mleczkiem

jeszcze mysle nad knedlami ze sliwkami ale nie amm chyba sly na przeciskanie ziemniakow

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-24, 09:01   #3476
ada32
Wtajemniczenie

pozwolę sobie wkleić ten tekst...

Czop śluzowy odchodzi z pochwy przed porodem
Zwykle poród zapowiada odejście z pochwy czopu śluzowego, czyli gęstej wydzieliny, która dotąd zamykała szyjkę macicy. Korek z gęstego śluzu w okresie ciąży chronił maleństwo przed infekcjami. Teraz, przed porodem, czop śluzowy zostaje wypchnięty z szyjki macicy, by zrobić miejsce rodzącemu się dziecku. Jeśli czop (przypominający gęstą kulkę śluzu) jest bezbarwny lub białawy, zwykle poród następuje za kilka dni. Jeśli podbarwiony krwią – w ciągu 24 godzin. Zatem jedź do szpitala. Każde krwawienie warto skonsultować ze specjalistą. Jeśli to jeszcze nie poród, a czop śluzowy został wydalony, część lekarzy zaleca rezygnację ze stosunków seksualnych, ponieważ istnieje niebezpieczeństwo infekcji. Każda zmiana wydzieliny z pochwy przed porodem powinna cię zainteresować, nie tylko bowiem klasyczny czop zapowiada finał ciąży – śluz pochwowy może stać się bardziej obfity i gęstszy niż dotychczas. Cienkie różowe „niteczki” w śluzie to efekt pękania pojedynczych naczynek krwionośnych – proces naturalny podczas skracania i rozwierania się szyjki macicy. Oznacza, że już tylko godziny dzielą cię od porodu. Jeśli jednak drobinki krwi pojawiły się po stosunku seksualnym czy badaniu ginekologicznym, oczekiwanie może się przedłużyć.

http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...dem_36767.html

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 09:02   #3477
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013

Cytat:
Laski,jak zadzwonię do ZUS to mi ktoś powie czy przyznali mi ten durny zasiłek???
Zależy czy trafisz na miła babke czy wrednego babsztyla
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 09:06   #3478
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Odp: Dot.: Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-V

Cytat:
Zależy czy trafisz na miła babke czy wrednego babsztyla
tylko nie wiem,na zwykłą linię ich zadzwonić? eeeh,głuuupie. nie mogę sie dowiedzieć co dzieje się z moimi pieniędzmy

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-24, 09:06   #3479
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
co do rudych dzieci wystarczy że jedno jest czarne a drugie blondyn lub jasny szatyn i mamy pięknego rudzielca
moja kuzynka ma 4 dzieci i tak pierwsze rude drugie cZarne trzecie rude czwarte czarne

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Moja Z. jest blondynką po tatusiu - ja jestem średni-brąz naturalnie (bo w zasadzie to farbowany lis) no i ciekawa jestem młody jaki bedzie miał kolor włosów - oby nie rudy bo u chłopaka to przekichane...

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość

Przyznam, że ja się u mnie tego też obawiam ze względu na te bakterie. Położna mi wspomniała, że tak się właśnie może przez nie stać.
Bez bakterii też dziecko może mieć żółtaczkę.
Ja z Z. siedziałam 7 dni w szpitalu właśnie z tego powodu.

Veronic-trzymam kciuki za szybki powrót do domku - mnie już pod koniec psychika siadała

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam małą zajawkę sesyjną
Przepięknie

Cytat:
Aaaale są też pozytywy poza szpitalne. Tesciowie postanowili nam zasponsorowac wózek + foteliki a u nas to jest naprawde konkretny wydatek szczególnie że nie bierzemy fotelików od producenta wózka tylko maxi cosi...
fantastycznie
Super masz teściów
No u Was wydatki razy dwa więc jak my wymiękamy to wy to już totalnie masakra

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość

a i witam sie w 38 tc zostalo 20 dnii

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, pytanie pewnie z serii głupich ale pewnie część z Was już doskonale wie jak wygląda czop śluzowy - bo mój mąż zaraz będzie mnie ciągnął do lekarza a przecież to często odchodzi i na miesiąc przed, a dwa nie mam pewności czy to to: bo jest czystobiałą gęstą galaretką o długości pewnie z 7cm, więc żaden olbrzym. To czop, czy taki dziwaczny śluz jakiego nigdy nie miałam, a w ciąży wiadomo różne rzeczy się zdarzają?
Wg mnie niekoniecznie czop - może być po prostu nadmiar śluzu...

Cytat:
no mogłoby się to źle skończyć!
moja mama blondynka (taka jak nasza Ash), mój tatko brunet totalny... i co wyszło z tej mieszanki? starszy brat takie bure nic, młodszy mysi blondyn, a ja... rudawy jasny brąz
ale że jestem córeczką tatusia to chyba widać, bo jak wpadałam kiedyś do taty do pracy, to wszyscy od razu mówili: ooo, to musi być córka Andrzeja (a ja bidna se myślałam wtf??!! przecież mój tata to brodacz totalny, po czym oni to niby poznają???)
Pewnie zapomniałaś się ogolić

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
hej wam
buziaki

Cytat:
No nie wiem zależy na kogo trafisz.
Ale spróbować warto

------------------------

Dzień dobry.
Zaraz lecę na zakupy.
Zachciało mi się ziemniaków z kalafiorem, jajkiem sadzonym i kefirem na obiad
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-24, 09:07   #3480
axella
Zakorzenienie

GG do axella

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA!!!!!!!!! ja chcę chłooodnik!!!!!!

przypomniał mi się

ZUZIAK 7.05.2013
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości