|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
illusion piekna historia ze slodyczami
szaja chyba w dziecinstwie mialam podobna zabawke do darumaotoshi Yae ostatnio zaczela mowic "akkun" i z tz nie mozemy ze smiechu, bo tak cala rodzina wola na jego brata. Z tesciowymi przerabane. Moja jest aniolem, zna swoje miejsce w szeregu, ale poproszona o pomoc natychmiast przybywa z odsiecza. Na co dzien to tylko od czasu do czasu o nowe zdjecia Yae sie upomina. |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
![]() Cytat:
![]() Ostatnio jeździmy w foteliku częściej bo inaczej ryk nieziemski ![]() Dziękujemy ![]() Cytat:
Cytat:
Poczytaj tu, sporo info chyba jest, a i ta candida często występuje niestety. http://wegedzieciak.pl/viewtopic.php?t=226 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zadomowienie
|
Właśnie wrociłam z małym od pediatry, nie umiałam już patrzeć jak męczy się z robieniem kupki nie wspominając o tym że wczoraj zrobił dopiero po podaniu czopka po 5 dniach. Dostaliśmy syrop na poprawę perystaltyki jelit a jak to nie pomorze to będziemy musieli przejść na mleko lecznicze nutramigen 1 LGG czy któraś z was je podawał? Cena jest trochę kosmiczna ale co się nie robi dla zdrowia maluszka.
Waży 5500 i dzisiaj pierwszy raz obrócił się z brzuszka na plecki ![]() ![]() Zaraz postaram się was nadrobić.
#3604 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Wtajemniczenie
|
marsi rzuciła temat rocznicy zapłodnienia
![]() jestem ciekawa ile dzieci w tym wątku zostało poczętych w majowy długi weekend tak jak nasz B.?
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nasz między 4 a 8 maja ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my bylismy wtedy z kolegą tż, który urwał się na majówkę od żony i chyba 3 miesięcznego dziecka .. swoją drogą fajnie, że mu żona pozwoliła, on na taki wypad kajtowo - motorowkowy a ona w zamian na wakacje z mamusia i dzieckiem ... jak dla mnie troche bez porownania .. mniejsza o to, czasem juz mielismy z tz dosc tych opowiesci o jego dziecku :d jak sie pozniej okazalo ja tez juz w brzuchu mialam mala fasolke ![]() mielismy w rocznice wlasnie znowu pojechac na majowke w to samo miejsc, ale ffinansowo ostatnio niestety jest kiepsko ![]() poza tym moja kochana tesciowa i tesciu - do tescia nic nie mam, jest super ![]() ![]()
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-04-24 o 12:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Moja córka ![]() Deli : ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sama jestem ciekawa jakim sposobem mogła się od Ciebie zarazić, czy w trakcie porodu czy przed? I jest mi głupio bo sama Ci mówiłam, że nie ma możliwości zakażenia a tu jednak ![]() Cytat:
![]() ![]() hehe ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
Lurker ;)
|
Deli takie ☠☠☠☠☠☠☠enie o bozenie jakbys chodzila co chwile ze wszystkim do lekarza to by robili z Ciebie panikare, zrobilas co moglas, zbadalas te kupke i ok teraz trzeba wyleczyc jakos a gadanie co moglas zrobic wczesniej jest bezcelowe, OLEJ ICH, bo jestes za☠☠☠ista matka!
Dziewczyny, czy ktoras konczyla prawo tudziez zna sie na prawie rodzinnym?
#3613 |
Zakorzenienie
|
Blogerka, moja pomiędzy 12, a 15. maja, kiedy teoretycznie nie było już takiej opcji, bym miała owulkę w tym momencie - a jednak, cuda się zdarzają...
![]() Deli, nie przejmuj się takim gadaniem, teraz każdy będzie się mądrzył, a faktem jest to, że zrobiłaś wszystko, co w Twojej mocy. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blanka dzisiaj nie chce w ogóle spać. Zamyka oczy na 15 min, ładuje baterie i się budzi z uśmiechem... Nie mam czasu nawet obiadu przygotować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Michaś już 2 godzinę na spacerku z babcią ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() A wiecie, że wczoraj Domcia pierwszy raz zaśmiała się na głos? ![]() ![]() ![]() A dzisiaj ma dzień marudy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Blogerko jak tak czytam o Twoich przebojach z teściową to stwierdzam, że masz anielską cierpliwość. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() nie bijcie ![]() Całymi dniami siedzimy w ogródku - Karinka ma tam cały plac zabaw - drewniany domek (wykonał pradziadek), huśtawkę i piaskownicę (robota dziadka), zjeżdżalnię, którą na dniach (może dziś) zamontujemy i zabawki - więc nie dziwne, że dziecko nie chce do domu wracać ![]() KLIK tutaj śliczne cudeńka kobietka robi dla dzieciaczków ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie Mamusie i dzieciaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Gratuluję! i właśnie uświadomiłaś mi, że Dorci leci... 17 tydzień ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale ich pogięło! A ja widziałam twojego męża dzisiaj ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Autyzm nie jest wywolywany przez żadne bakteie, wirusy czy szczepionki! A ty nie jesteś lekarzem i nie musisz wiedzieć, czy coś się dzieje, a i tak wiele zrobiłaś. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40470617] To nie rób
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zycie ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio obiady robie...wieczorami. Potem tylko podgrzewam. Ewentualnie jak wracamy ze spaceru to stawiam wozek z Kubusiem na balkonie i wtedy robie obiad. A Ty od razu rozbierasz Blanke jak wracacie? ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Deli, dziewczyny maja racje, to nie Twoja wina!! Jakbys biegala po lekarzach to przeciez powiedzieliby, ze panikujesz. Nie dogodzisz! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40470617]
Przepraszam, ale niech twoja siostra się stuknie. Autyzm nie jest wywolywany przez żadne bakteie, wirusy czy szczepionki! A ty nie jesteś lekarzem i nie musisz wiedzieć, czy coś się dzieje, a i tak wiele zrobiłaś. Candida lubi autyzm w tym sensie, że często autystycy mają to pieroństwo. Tyle, że nie wiem, czy czasem nie jest tak, że autystyk jest zafiksowany na punkcie kilku ograniczonych potraw (często słodkich, np. je w koło sok bananowy i danonki - znam taki przypadek) a candida jest naturalną u człowieka bakterią, ALE przy słodkiej diecie rozprzestrzenia się. [/QUOTE] Dzięki dziewczyny. Podniosłyście mnie na duchu ![]()
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Blogerko, Sylwietta, i inne dziewczyny, które mają nawiedzone teściowe na co dzień, z całego serca was podziwiam, że macie cierpliwość!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj w szpitalu myślałam, że mnie szlag na miejscu trafi!!!!!!!! Nie miałam dojścia do wózka, do Pietraszka, nosz qrwa ludzie myśleli że to ona jest matką a nie ja!!!!!!!!!!!!!! Wiecie, jak mnie to zabolało?!
![]() Także was podziwiam z całego serducha, nie chcę tej kobiety widzieć przez co najmniej tydzień i nie dam jej się do Małego zbliżyć, rany, czemu ja nie jestem taką osobą, co potrafi się postawić!? ![]() Musiałam się wykrzyczeć i lecę nadrabiać ![]()
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak usg? Co lekarz powiedział? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Ewik-Oskar je (od tego poniedziałku) 150ml co 3 godziny. A czemu pytasz?
#3627 |
Rozeznanie
|
Witam jeszcze raz.
![]() ![]() Dziękuję, że pytacie. ![]() ![]() A nie odzywałam się też tyle, ponieważ organizowaliśmy rodzicom imprezę niespodziankę z okazji 25 rocznicy ślubu. I my z tżtem tez właśnie zaczęliśmy intensywnie zapraszać gości, bo ledwie 2 miesiące nam zostały. ![]() ![]() ------------------------- Nadrobiłam pobieżnie i: - gratulacje i całusy za wszystkie skończone miesiące i tygodnie ![]() - szczere współczucie z powodu teściowych i innych "pań dobrych rad". Blogerko, ja pomyślałam, że może byś np. nie odpisywała na jej smsy i nie odbierała telefonów przez jeden dzień. Ale potem stwierdziłam, że wtedy popadłaby w paranoję, że coś się wnuczkowi stało, i na gwałt by do Ciebie leciała. Więc - zły pomysł. ![]() - co do rocznicy zapłodnienia - Pola też z łikendu majowego ![]() ![]() To chyba tyle, myślę, że teraz będę w miarę na bieżąco. |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierdołami o autyzmie się nie przejmuj ![]() będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Mały w taką histerię wpadł, że nic nie wiem, bo nie dałam rady zapytać, mam na kartce opis badania ale tak nagryzmolone że za cholerę się nie doczytam:/ M. będzie dzisiaj po 22 w domu ![]()
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.