|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
Cytat:
Gratki mimo wszystko za wizytę! To samo mam zastanawiam się, czy wyglądam brzydko, czy mam coś na tym brzuchu wypisane czy wyglądam jak dziecko, które będzie miało dziecko masakraCytat:
i to dosłownie Dobrze, że mojego chłopaka oglądało 3 lekarzy i nie mieli absolutnie żadnych wątpliwości Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzięki ! Rozwiesiłam pranie, powkładałam naczynia do zmywarki.. i się zmęczyłam, basta
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
Edytowane przez enlevee Czas edycji: 2013-04-24 o 19:00 |
|||||||
|
|
|
#3662 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Ok, opalam się
![]() Cytat:
![]() I u mnie jest patrzenie twarz-brzuchol-twarz-brzuchol nieważne jaka płeć A Ty szalona z tymi oknami jesteś ![]() Przyjedź do mnieeeee, cooo? Mam pierogi ruskie ![]() Fajne Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale numer! Jak oni to przyjęli? Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
my już wróciliśmy ze sr i było super
ale ja nie o tym... ze względu na to, że jutro odbieram wyniki glukozy, stwierdziłam, że dziś mogę jeszcze zjeść coś słodkiego, bo od jutra może być różnie. i poszliśmy z mężem po lody do pipa. no i wybieramy na wieczór jakieś, takie w kubku, półlitrowe, 2 sztuki dla nas. no i wybraliśmy jakieś super smaki, idziemy do kasy, pani kasuje i mówi: "do zapłaty 49,98 zł" a kupiliśmy tylko lody![]() my z mężem na siebie, ale ok, zapłaciliśmy. jak wyszliśmy proszę męża by podał mi paragon, bo nie wierzyłam- pół litra lodów w kubku kosztuje 24,98 zł!! aaaaaaaa także dziewczyny, patrzcie na ceny lodów ![]() a jeśli smak tych lodów nie będzie warty tej kwoty to chyba się zapłaczę to moje najdroższe lody w życiu
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc widzi dobrze, sprzęt musi być wystarczający i nie ma żadnych wątpliwości ![]() U siostry pewne były. Na jednej z wizyt kiedy siostra chciała upewnić się czy dziewczynka jak ostatnio, to Pani doktor mówiła, że pępowina jest w kroku i nie chce potwierdzać, a na kolejnej, że mała się rusza i też nie potwierdzi, ale, że raczej tak. Mojej siostrze to wystarczyło
|
|
|
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3666 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak masz to polecam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=JqW6Si2FXd4 Cytat:
![]() Ja chcę chłopca!! ![]() Cytat:
![]() I cena ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Dostałam wypłatę i znów 100 zł mniejszą ![]() Wcześniej myślałam, że mu ucięli za krótszy luty, ale teraz?
|
|||
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Znikam na trochę.. wyprowadzam męża na spacer
|
|
|
|
#3668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez mycia okien ofc![]() No tak, moja waga to wiedza tajemna i czekam zawsze z niecieprliwością na tą właśnie informację ![]() Ja też się cieszę, ale bardziej po prostu na pierwszy rok dziecka, który jest tak niesamowity, tak szybko mija, a dziecko zmienia się w takim tempie, że każdego dnia będzie działo się coś nowego! Bardzo chcę tylko wrócić na studia albo od października albo od lutego - mam nadzieję, że małe mi pozwoli![]() Cytat:
kolejnych w sumie też, bo zaczyna się temat karmienia piersią![]() A co do lodów ![]() Ja bym pewnie ich nie wzięła, taka pazerota ze mnie ![]() Cytat:
![]() Ja obstawiam u siebie opcję dziecko ma dziecko bo nie dość że mała kulka, to jeszcze mam takie trampkowate buty które też mi lat nie dodają![]() Tak właśnie zrobię chyba
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3670 | ||
|
Zakorzenienie
|
transakcja łączona, tobie nie zmarnują się pierogi, a ja sobie podjem
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
choćby do sklepu![]() A tu nie ma że boli, całe dnie sama ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() No ładnie, może myśleli, że nie zauważysz?
|
|
#3671 |
|
Zadomowienie
|
oglądałam ukrytą prawde i było o SYNDROMIE KUWADY- słyszałyście o czymś takim
hehe to może naszym małżom te brzuchy tak rosną własnie z tego powoduhttp://www.badaniaprenatalne.pl/syndrom_kuwady
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Wiesz, nie namawiam, tylko grzecznie się oferuję
|
|
#3674 |
|
Zadomowienie
|
no to ładna cena za lody
![]() Ja wczoraj w biedronce zrobiłam zapas rożków 120ml bodajże za 0,99 gr mam po kilka smaków adwokat, truskawka , toffi, orzech i też dobre ale ja to mam z kim jeśc i mąż i syn
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra! Biorę Cię
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego wolę nie robić zapasów, bo pewnie miałabym wycieczkę do zamrażarki co godzinę![]() ![]() ruskie ?
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
No ba!
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Zmykam poleżakować |
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Domciątko, tweed: gratki za wizyty!
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40471073]Hej! Dziękujemy za wszystkie kciuki ![]() Zaraz nadrabiam... Artuś waży 1090 g i TP mamy na 15.07 wg dzisiejszego USG Przyrósł cudownie, o 2 tygodnie i nadrobił jeszcze 10 dni! Wody OK, łożysko bez zarzutu. Szyjka trzyma, rozwarcia nie ma. Jedyny problem, to że Mały leży pośladkowo, a więc niech się obraca, bo inaczej cc :/ Jak poczuję mocne wypychanie, mam wziąć Nospę, żeby rozluźnić brzuszek, żeby się obrócił. A on mi 2 ostatnie dni tak się pcha, że myślałam już, że wyjdzie przez brzuch... Za to ja chyba muszę zrobić dopplera z tą opuchlizną. Poza tym mam pewien dziwny problem jelitowy, ale gin kazał się nie martwić nim, w razie gdyby się powtarzał, mam zrobić badania (wątrobowe). Jestem dumna z Małego Dostałam Bepanthen dla dzieci pełnowymiarowy, a Artusiowi kupiłam pierwszą książeczkę Moje dziecko, podobnie jak margosiowy Glut nie ma łóżeczka, wanienki ani pieluszek, ale już ma pierwszą książeczkę (biało-czarną).[/QUOTE]super!!! padnieta jestem i teraz odpoczynek
|
#3679 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakoś w to nie wierzę, chyba w sałatę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Neni wyplata podobno moze sie roznic mniej wiecej o ok.100zl ...jezeli mialas rozne wyplaty...
ale dzis dzien mam dosc..pojechalismy ogladac z tz rower bo chce sobie kupic i co szukamy a pod tym adresem nie ma sklepu z rowerami!wrocilismy tz wkurzony ja wsumie tez patrze i facet nam napisal ten adres co tam bylismy w mailu a naa stronie ma calkiem inny adres na os piastow eh..a specjalnie wyszedl tz z pracy wczesniej no ale moze teraz sie dogadaja i jutro podjedziemy...eh... a co do tej komuni to mojej kuzynki corka-nie jestem zadna chrzestna ale wsumie mamy dobry kontakt..moze wymysle cos fajnego nie chce isc na latwizne i dawac kasy(chyba ze sie wkurze)i tez nie jakos super duzo..(no wlasnie ile eh)...przynaniej sobie pojem mocno hahah ![]() ide zaraz robic to ciasto fr z mozarella tz znowu mnie wkurzy bo bedzie marudzil ale to nic..trudno mloda mnie tak podkopuje po zebrach dzis ze mam dosc...no to ladna cena lodow hahhaa pomysl ile rozkow z lidla bys miala za to...hahaha )En super te ciuszki ...ja po wyplacie cos pokupuje bo jedtem na minusie eh.. |
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce takie cos
http://www.2o2.pl/produkt,28969,slic...kieszonka.html |
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Spodziewaj się mnie zatem wieczorem ![]() tak też zrobię moje połączenie parówek z maślanką chyba właśnie daje o sobie znać ![]()
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Wlaczylam na chwile ta ukryta prawde no i niewiedzialam ze sa takie choroby czy syndromy hahahah grubo ze facet zjadl i chcialo mu sie zygac... hahaha
oczy mnie dobijaja..kupilam swietlik lekarski ktory moge uzywac podobno :-P i zakropilam chyba ze to uczulenie na kwitnace rzrczy i pylki mi sie budzi..ale pare lat spokoju mialam..no i nawet jak mialam to i tak nie lzawily mi oczy eh..co do lampienia sie to wszyscy zioraja brzuch i wiekszosc chce dotylac eh.sasiadka mi dzis mowila ze wygladam super he.. cos mialam Wam pisac i dziura w mozgu...moze sobie przypomne... aaaa bylam w ziko i maja promocje na rzeczy compola (czy conpola niewiem) no i wsumie smoczki na all chodza po 10zl a tam kosztuja 4.30... I sa takie kubeczki nie kapki w latki jak krowki taaaakie sliczne dwie butelki za 15zl...ale one sa od 9miesiecy hahahah i sie smialam ze chcialam je kupic ale najpierw musze urodzic hahahah ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Surka ja nie pomoge bo nie mam tego konika
|
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety nie pomogę, bo tej zabaweczki nie mam... a na innych forach internetowych nic na ten temat nie piszą?
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Twee mowisz ze masz rewolucje w brzuchu?:-P
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
Subtelne ujęcie tematu
![]() ale wszystko było pyszne, więc warto się chwilę pomęczyć... oby przeszło do 21, bo planuję zjeśc następnego hot doga
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszaj mieszaj jak Cie zesra to zobaczysz
)))
|
|
|
|
#3689 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pewnie Haagen Dazs kupiliście, tak? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mnie samo czytanie przyprawia o mdłości
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|||||
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

), jedyne co się nie zgadza, to waga
a gdzieś przecież muszą się przede mną kryć
i to dosłownie 
Mojej siostrze skończył się staż i nie było wiadomo czy uda się jej dostać umowę. Okazało się, że się udało (a nie było łatwo, bo to w urzędzie) i dostała od razu na rok. Ja bardzo się z tego cieszę, ale doszło do mnie, że tylko ja przez najbliższy rok nie będę chodzić do pracy, będę sprzątać i gotować i będę do niczego

Mam pierogi ruskie