|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() Nie bardzo rozumiem podejścia koleżanki, pomijam juz to że dzieci się rodzą brzydkie, pomarszczone i we krwi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na miejscu pracowników wywaliłabym go z muzeum i wyrwała kartkę z księgi gości. Po co mi taka reklama? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#514 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
Kocham wszystkie moje położne, było ich z 5 chyba...wszystkie ciepłe i takie podnoszące na duchu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Konto usunięte
|
Za parę dni mam ustną maturę z polskiego, nie mam jeszcze nic napisane i nie wiem co robić POMOCY!!!
Mój temat to: Co autor miał na myśli, na przykładzie wybranych utworów literackich, muzycznych i filmowych. Czy ktoś może mi powiedzieć co znaczy 'hit me baby one more time' Britney Spears bo mi nauczycielka nie powiedziala?? I jak wyglada funkcja normatywna tego utworu w świetle sępa miłosci? Przepraszam, musiałam. O ile czasami ktoś faktycznie wrąbał sie w temat to czasem przeginają. |
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
'A Kiss With A Fist Is Better Than None' W tekście znajdziesz odpowiedź co do funkcji normatywnej. Powodzenia ![]()
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=wNBc8xIht-U jeśli tych samych ludzi dopuszczają do matury a potem na studia, to co się dziwić głupim wątkom na wizażu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Konto usunięte
|
Dziękuję za podpowiedź! Zrobię symulację w simsach zaprezentuję komisji. Mocniej mocniej mocniej Piaska to chyba piosenka edukacyjna?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Symulacja w Simsach pomysł świetny. Nie zapomnij przedstwić na końcu symulacji podziękować wizażankom oraz przedstawić komisji krok po kroku jak odbywała się burza mózgów na wizażu. Będą zachwyceni.
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
Szwagierka mnie powaliła. Pisze, czy nie pomogę jej koleżance wymyślić gry i zabawy animacyjne na egzamin, bo ona nie umie. No sorry, mi nikt nie pomagał, internet ma wiele stron na ten temat a biblioteki pedgogiczne czy nawet ogólne mają odpowiednie pozycje na ten temat i.... istnieje coś takiego jak kreatywność. Wyszłam na chamidło i odmówiłam podając ww, argumenty
![]() Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2013-04-25 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Konto usunięte
|
Myślę, że Krzysztof Krawczyk i Jerzy Połomski powalą polonistki na kolana., ale ich twórczość jest nieco za dosłowna i nie pasuje do tematu. Natomiast może coś z Behemota. Tylko jaka literature przedmiotu bo mi się nie chce iść do biblioteki? Dajcie no mi tu listę 10 pozycji *pstrykpstrykjuz*
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Pomijając już fakt, że są całe książki wyłącznie z takimi zabawami, z których mogłaby czerpać do woli - otworzyć i brać, brać, brać. Ale łatwiej dostać gotowca, a potem dyplom w łapkę i w świat ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#526 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Pstrykpstry i już Harry powali na kolana SamWieszJakąKomisję. ![]() BTW nie powinnaś się zabrać do przygotowań zamiast wizażować?
![]() |
#527 |
Konto usunięte
|
Oh pffff no cooooośtyyy, jak mozesz sie tak przyczepiac, przeciez to serwis edukacyjny, poza tym musze pilnowac czy wizazanki dobrze mi pisza prace. Na szczescie jest juz mobilna aplikacja i w trakcie prezentacji tez moge miec wlaczony. Macie byc w pelnym skladzie i odpowiadac na pytania jakie mi komisja zada.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie jak kolor oczu w tym pewnym wątkowym przypadku to kolor brąz,może brzydzić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Wtajemniczenie
|
Mnie ogólnie cholernie dziwi jak ludzie mogą przywiązywać wagę do takich pierdół jak kolor oczu czy włosów. I chodzi mi o zamartwianie się posiadaniem oczu o barwie bursztynu, a nie miodu czy włosów przenicznych a nie złotych. Serio nie potrafię tego ogarnąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzeniona
|
Dziwi mnie szukanie opiekunki za 4 zł/h albo płacenie jej 400/500 zł za pracę na pełny etat. Dla mnie to żenada. Jak można płacić komuś takie pieniądze za opiekę nad własnym dzieckiem? Ciekawa jestem, czy taka osoba wykonując pracę za 400 zł/msc. wykonywałaby ją z sercem i dobrze. Rozumiem, że sytuacja finansowa rodziców jest różna, ale naprawdę jak czytam fora i niektórzy tylko kombinują, żeby najlepiej opiekunce praktycznie nic nie płacić, to mi się słabo robi. Dla wielu z nich to normalna praca (bo oczywiście są i takie, które chcą tylko dorobić do emerytury), więc moim zdaniem należy im się godziwe wynagrodzenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, o dzieciach nawet słowem nie wspomniała.
![]() |
#535 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Jedna z wizażanek właśnie się chwaliła takim rozwiązaniem. Z innych wypowiedzi wynikało, że sama za takie pieniądze by nie pracowała ![]() Dla mnie to załosne i żenujące.
![]() |
#536 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja przez to też cierpię bo lubię pracować jako korepetytorka ale studenci biorą 10-15 zł za 60 min gdzie normalnie to powinno być 30 zł/45 min. Przecież 10 zł to mnie kosztuje dojazd do klienta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
wańka wstańka
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;40487666]Znaczy się normalnie znalazła kogoś kto jej będzie pracował za 4 zł na godzinę?
![]() Znaczy jakaś znajoma zaoferowała, że będzie się dzieckiem zajmować za 400zł miesięcznie. W wymiarze 35-40h tygodniowo. To zdecydowanie poniżej 4 zł.
#540 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam to szczęście, że dziecko chętnie je -wybrzydza, niektórych rzeczy nie chce-wiadomo. Raz ma lepszy apetyt, raz gorszy. Ale je, przynajmniej to co lubi. A lubi np brokuły , szpinak, marchewkę. Więc luz. Ale mam znajomą dziewczynkę, z dobrej bogatej, "normalnej" rodziny, co jej rodzicom lekarka kazała odesłać ją na jakis czas do babci, co by dziecko odkarmiła. Co lepsze-pomogło. A mała by się zagłodziła, gdyby nie to banalne posunięcie. Czaję, że pewnie coś z tym jedzeniem, albo rodziną nie teges było- ale o ile wczesniej rękami i nogami bym się zapierała i tłumaczyła rodzicom, że "zgłodnieje to zje", to po tej akcji już nie jestem taka pewna. A rodzice są różni. Wielu rzeczy nie widzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.