|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
witam
j od rana milam jzde. duza sie oflagowla i nie chcial isc do szkoly. razem z pedagogiem, ja w domu - pedagog na telefonie, udalo nam sie przekonac Duza, zeby sie ubrala i poszla do szkoly
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
AGATKO cieszę się że pani doktor cie uspokoiła
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#3783 |
|
Konto usunięte
|
Można.
Ja nie mogę, bo inka jest ze zbóż, a to tam są te przetworzone zboża=cukier, ale normalnie można W poprzedniej ciąży dużo piłam inki.Ja też tak robiłam. Szybciutko do kuchni i z powrotem do łóżka. Prysznic 5 min i do łóżka. |
|
|
|
#3784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40492403] Ja też tak robiłam. Szybciutko do kuchni i z powrotem do łóżka. Prysznic 5 min i do łóżka.[/QUOTE] ja też. do znudzenia i zdrętwienia.bleeeeeeee.do brze że tv miałam
|
|
#3785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam
YyyyPrzeplywy w tętnicach macicznych ok, ale jajniki male i bez pęcherzykow (ale to wiedzialam - przy zespole PWCJ to norma) Najwazniejsze ze z tętnicami jest ok. To bedzie miala pani profesor zagwozdkę ![]() Cytat:
A co do donicy, to najpewniej w marketach budowlanych, ostatecznie w hipermarketach zwyklych na dziale ogrod Cytat:
Chociaz jezeli lekarz ma podpisana umowe z NFZ, to kto wie ![]() ![]() Dzieki Jak ja lezalam w ciazy to staralam sie malo chodzic, podobnie jak Ty teraz.. A co do prysznica, to tez szybki.. I pamietaj - zakaz podnoszenia rąk do gory |
||
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Eliza to dobrze że przepływy są ok
A czemu pani profesor będzie miała zagwozdke?O co chodzi z tymi rękami do góry?Gin na wizycie mówił że mam zakaz mycia okien,a ja sobie myślałam o co mu chodzi Od jutra bede miała pożyczonego laptopa także od razu się będzie lepiej leżeć
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mozna podnosic rak do gory w ciazy - tak jeszcze moja babcia mowila.. Nie wiem czemu tak jest, ale moj gin tez tak nakazal. Mi osobiscie sie kojarzy, ze jak sie podnosi rece do gory, to cialo sie naciąga i cos sie moze nie daj boze odkleic... (ale to moje skojarzenie) A co do przeplywow.. hm, jak jest niedobor bialka s, to jest sklonnosc do mikrozakrzepow - wtedy tez przeplywy w tetnicach nie sa do konca ok.. A u mnie jest na szczescie dobrze, wiec od nowa bedziemy zaczynac szukanie przyczyny #... I nie lez z lapkiem na brzuchu - to bardzo zle.. |
|
|
|
|
#3788 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
witam nowe dziewczyny, przykro mi, że tu trafiłyście... ja ostatnio jestem w rozsypce, ciągle płaczę...
|
|
#3789 |
|
Konto usunięte
|
Ręce do góry to chodzi o to, że wtedy jakoś słabiej krew krąży i można zemdleć... Np. nie wolno wieszać firan. I tak samo - żeby nie stracić równowagi.
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Eliza dziękuje za odpowiedz
Rozmawialiś cie z tżtem?
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie mnie chodzi o cos takiego jak ta największa...
http://www.firmy.net/WX81C,donice,P8QV.html Cie mocno Kochana....
|
#3792 | |||||
|
Zakorzenienie
|
HEJKA!!!
IZA! Przytulam!!! ale pamiętaj tez o swojej kropeczce. Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40482741]Hej! A potem od razu szybko udało mi się iść i do lekarki i.... przepisała mi bez żadnych problemów 4!!! opakowania pasków Super, jestem taka szczęśliwa...[/QUOTE]![]() Cytat:
Cytat:
![]() klaski:![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja tez mam dziś dziwny dzien. Na dziś miałam tp z pierwszą ciąza, dziś pewnie Kuba kończyłby rok... ale wtedy nie byłoby Zosi która kocham do szaleństwa----rozdarte to serce matki. Ja to chyba w ogóle jakas dziwna jestem bo zastanawiam się jak kiedyś Zosi powiem ze miała starsze rodzeństwo? a jak ona odbierze to w ten sposób ze jest zamiast 1 dziecka? ja to sobielubie zycie myślami dziwnymi kaplikowac. |
|||||
|
|
|
#3793 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór!
perse kawał chłopa z Arturka, gratuluję udanej wizyty. iza beta super ![]() agatka przeszło? dobrze, że pani dr Cię uspokoiła Berbie czemu? jakieś problemy? czy wspomnienia? suszę paznokcie. i czekam na kuchenne rewolucje
|
|
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspomnienia, to co spotkało Agatkę i tyle nowych dziewczyn spowodowało nawrót wspomnień... a na dodatek właśnie wróciłam z IP pogotowie zabrało mojego dziadka
|
|
#3795 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
U nas cieżki czas... chroby nas dopadły, ale wychodzimy na prostą ![]() Cytat:
Cytat:
coś poważnego ? dużo sił kochana witam nowe mamy izuś czytam was cały czas i cieszę się z Twojego testu i bHCG miałam niski progesteron i podobne dawki leków co ty
|
|
|
#3796 |
|
Konto usunięte
|
Hej!
Berbie trzymam kciuki, żeby dziadek wydobrzał szybko. Natalka - zdrówka!!! Ja się wczoraj kładłam z takim bólem głowy, że myślałam, że padnę... Siedziałam 4 godziny w pomieszczeniu z klimatyzacją i przypuszczam, że to od tego. Dziś już nie boli, a przy zwykłej migrenie boli i 2-3 dni, więc to nie to. |
|
|
|
#3797 | |||
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Cytat:
Agatko przeszły bóle? Measia Cytat:
i jeszcze raz tylko sto razy mocniej Cię ![]() Miałam ostatni podobnie.. ten nawał wydarzeń na forum nie wpływa dobrze na psyche.. Kochana czasem są gorsze chwile.. rozumiem Cię doskonale i niestety nie znam na to lekarstwa. Mam nadzieję że z dziadkiem to nic poważnego.Trzymaj się Barbiczku mój kochany ![]() Cytat:
Nie jesteś dziwna ani trochę! Takie myśli i rozmyślania wydają mi się zupełnie naturalne w AM.
Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2013-04-26 o 08:07 |
|||
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
BERBIE z dziadkiem to coś poważnego?
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy wczoraj w Rudzie, 3,5 godz. jazdy, tam załatwiliśmy wszystko w 4 minuty i znowu 3,5 godz. jazdy
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
BERBIE- dużo siły, ciągle coś....
natalka - zdrowia! measia- coś ta Duża za bardzo "rozwydrzona" ja bym "śrubkę" jej dokręciła inaczej sie wykończysz muszisz znaleźć jakiś spsób na nią, dużo rozmawiacie? dużo czasu spędzacie razem wykonując codzienne czynności? sprzątając, gotując obiad? iza- leżysz grzecznie? ![]() agaciu - cieszę sie, że znalazłaś gin, która Cię przekonuje Perse- wdrożyłaś sie już na dobre w dietę? kocuru a u Ciebie jak, leniuszek się odzywa? esesia- nie rozmyślaj tyle, powiesz Zosi, że gdyby Kuba się urodził to ona też by była ale trochę młodsza bo urodziłaby się później ![]() eliza- jaki dalszy plan działania? maksi- choróbsko poszło? pokaż schody ![]() co tam działacie teraz? jutro przywożą stół i krzesła, wczoraj zamówiliśmy karnisze i niebawem będziemy mieć montowaną garderobę wierzchnią w przedpokoju znowu parę kroków do przodu... może uda się też w przyszłym tygodniu kupić krzesła do kuchni wczoraj kontrola wagi- Kata przybrała 0,5kg w 2 tygodnie do tej pory przybieraliśmy max 0,4-0,5 na miesiąc
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberko leże
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
pani- a Ty masz w tym roku posadzone pomidory ?
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry....
tak dziewczynki przeszło mi już...ale krwawię lekko....co mnie do szału doprowadza.... Anitka no tak ale one chyba niskie są?? a pamiętasz może mniej więcej jaka cena?? Mam dziś w planach małe sprzątanie...Tż pojechał do Częstochowy.... Berbie przykro mi że wywołało to u Ciebie znów lawinę złych wrażeń dlatego ja przez pewien czas mało się tu udzielałam...musiałam nabrać sił a po tym jak widziałam jak co chwilę nowe dziewczyny przychodziły traciłam wiarę i siłe na co kolwiek....teraz druga strata mnie umocniła ale tylko dzięki Tż że mnie tak wspiera inaczej nie dałabym rady no i Kochana pani dr.!Wczoraj zadzwoniłam do niej powiedziała jak postąpić mam i za 2-3h dać jej znać czy przeszło więc nie chciałam jej już przeszkadzać bo przyjmowała pacjentki i napisałam sms-a a ona mi wieczorem odpisała że cieszy się bardzo i życzy spokojnej nocy i głowa do góry! Może głupie ale dodaje mi to skrzydeł i wiary że się w końcu uda... Co się dzieje z dziadkiem?? Boże jak u Ciebie się wszystko wali tak mi Cię szkoda...
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-04-26 o 09:30 |
|
|
|
#3805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- czekam na wyznaczenie terminu wizyty. na razie jest to przekazywanie informacji miedzy szkola a organija, ktora ma sie Duza zajac
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
measia- ale Duża jet duża- zawsze tak było, że siedziała w pokoju i nie chciała z nikim przebywać ani w nic angażować?
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2013-04-26 o 09:37 |
|
|
|
#3807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- tylko zaczelo mnie zastanawiac, ze ona nie panuje nad emocjami, nie jest to jeszcze agresja, nie funkcjonuje w grupie, narzuca wszystkim to co chce, brak koncentracji, ma swoj stworzony swiat i ciezko ja stamtad wyrwac
|
|
|
|
#3808 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niektóre nawet były po 200-300 zł za szt.Agatko może daj sobie spokój z tymi porządkami ![]() Ja wiem że chcesz się oderwać od myślenia i coś robić, ja pamiętam ze po 2# jakieś trzy dni po zabiegu stwierdziłam że umyję okna i umyłam i potem dosłownie zdycham z bólu. Więc szczerze odradzam jakieś większe porządki. Nie ma się co porywać.. daj sobie jeszcze kilka dni na regenerację tym bardziej że jak sama piszesz mam jeszcze bóle. A i dla lekarki - fajna babka z niej. Kurcze Measia nie potrafię Ci nic doradzić.. ![]() Cytat:
Edytowane przez anitaxas Czas edycji: 2013-04-26 o 09:43 |
||
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
zespół aspergera wykrywa się wcześniej...
measia- masz tam jakieś konkretne wsparcie w tym pedagogu szkolnym?
|
#3810 | |
|
Wtajemniczenie
|
przykro mi... zdrówka dla dziadka![1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40498813] Ja się wczoraj kładłam z takim bólem głowy, że myślałam, że padnę... Siedziałam 4 godziny w pomieszczeniu z klimatyzacją i przypuszczam, że to od tego. [/QUOTE] tak, dziękuję, wczoraj wzięłam ostatnią dawkę antybiotyku. schody... ehhh Narazie nie ma mowy o przeprowadzce, w tym tygodniu kupiliśmy działkę budowlaną (w przyszłości będzie dla któregoś syna) więc dość sporo pieniędzy zainwestowaliśmy. U Was wykończenie, meblowanie pełną parą ![]() Cytat:
![]() ![]() ja dziś kontrolowałam swoją wagę, schudłam i zmieniłam znowu kolor włosów, sama, miał być złoty blond wyszedł złoty rudy... ale śmieję się z tego ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

W poprzedniej ciąży dużo piłam inki.
Yyyy
i czekam na relację!!

Nie wiem czemu tak jest, ale moj gin tez tak nakazal. 

Rozmawialiś cie z tżtem?

klaski:

miałam niski progesteron i podobne dawki leków co ty