Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-26, 09:50   #4081
insolito
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Hej, u nas piękna nocka Młody spał 9 h, wstał o 5 zjadł mleczko, przebrałam go i jeszcze do 8 pospał Później wziął go Tż, a ja wstałam dopiero po 9 na karmienie Tak to ja mogę żyć

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Nooo, sąsiadka mi opowiadała, ze podrzucała córkę do znajomej, bo tamta miała mleczarnie w cycach i karmila też jej dziecko Nie wyobrazam sobie dać jakiejś babie dziecka do nakarmienia, jakkolwiek bliska by mi ona nie była. Dzieć ma się przytulać do mojego cyca i tylko do mojego

Dzień dobry:róża: wczoraj cały dzień załatwialiśmy becikowe, ale oczywiście nie załatwiliśmy. Pani w MOPS-ie zadbała o to, żeby znaleźć jakiś pierdól, który stanie nam na drodze No ale cóż, spodziewałam się tego. a na 17 było szczepienie. Póki co jest ok, ale tak straaasznie mi go szkoda, jak trzymam go na rękach, gdzie powinien czuć się bezpiecznie, a tu taki zonk- minka w podkówkę i ryk. ale przytuliłam i było w porządku, także chyba się syncio nie gniewa.
Waży 5900, jutro kończy 3 miechy
Ja już dziś po killerze z Ewką, umyta, po śniadanku i karmię brzdąca, miłego dnia dziewuszki, idę zajrzeć do klubu
Brawo z 3 miesiące
I jak Ty szybka, mi by się za nic nie chciało ćwiczyć o tej porze. Podziwiam

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
O, kurka

Noc u nas srednia.
Kubus standardowo budzi sie o 3 i cuduje z jedzeniem.
Oprozni mi cyca, potem jeszcze wije sie jak szalony, wiec daje butle, ktora je, uwaga, 1,5h.... Niby chce, ale nie ciagnie, ale jak odkladam to marudzi.
Od kilku dni tak ma...

Dodatkowo TZ podniosl mi cisnienie w nocy. Nakarmilam malego, przebralam, karmilam znow butla i sobie mysle: co, ja mam tylko nie spac? Jak butla to i TZ moze karmic.
Budze go, mowie, ze ja mam dosc, maly nie spi od 1,5h, a ja nie mam juz pomyslu jak go uspac.
To wielki hrabia ksiaze ciemnogrodu stwierdzil, ze on karmic nie bedzie, bo mu sie chce spac, o!!! A ja to przeciez spie po 15h na dobe, nie???
Po czym stwierdzil, ze ja moge sobie pospac w dzien (hahha, ciekawe kiedy, chyba jak jestem z Kubusiem jest na dworze, bo tylko wtedy spi), a on musi pracowac.
Ok, musi, ale czy ja nie pracuje cala dobe przy Kubie? Jego zdaniem nie - przeciez siedze z dzieckiem. Oczywiscie wyzygal mi jeszcze, ze nawet 0,5 strony pracy nie napisalam (to sie chlopak zdziwil, zagielam go, bo mam juz 3 )

To straszne, ale coraz czesciej mysle, ze lepiej nam byloby bez niego......

No nic, szykuje sie i lece do mopsu - walki z becikowym czesc 2.
Popoludniu bedzie juz u mnie siostra, takze bye bye wizaz. Pewnie bede Was podczytywac na telefonie, bo inaczej nie wytrzymam
Trzymajcie kciuki, zebym ogarnela dwa harpagany
Oj nie ładnie ze strony Tż, bardzo nie ładnie. Nie rozumiem czemu większość obowiązków związanych z dzieckiem zrzucanych jest tylko na matkę Przecież to tak samo ich dzieci

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Witam się z rana. Daria się obudziła o 7 , zjadła i taki zaciesz Wielkie oczy jak 5 zł,aż ją nagrałam

http://www.youtube.com/watch?v=5lcweta2SOs

No dla nas te 60% to też będzie mało :/ no ale nie mamy kredytu żadnego więc jakoś dalibyśmy radę.

Śliczna mała niuńka, oczy ogromniaste

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
ciemne plamy przed oczami mam kilka razy dziennie, jakbym zemdleć miała takie uczucie.

]
Ja też tak mam

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
ale mamy wyczucie

czy któraś wie o której premier ma mieć spotkanie z matkami I kwartału, bo jestem bardzo ciekawa co powie, w sumie 30 kwietnia konczy mi sie umowa i nie będzie przedłużona ale pieniadze sie przydaja bo i tak nie mam zamiaru szybciej szukac pracy jak za rok
o 11

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

nawijko współczuję spraw z TŻtem Kochana mam nadzieję, że On zrozumie, że Ty jesteś w pracy 24h/dobę! Ściskam Cię mocno

A ja mam mini foszka na moją córcię
Otóż... wczoraj wieczorem miałam korepetycje, więc mąż musiał zająć się Małą. Strasznie Mu marudziła słyszałam, ale był dzielny. I co na koniec zrobiła moja Niunia...???? Zaśmiała się w głos do taty! Pierwszy raz... Tak Mu podziękowała za opiekę... Do mnie się nie chce śmiać w głos
za pierwszy głośny śmiech

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Haha, spoko. Ja zakładałam, że będę latać 10 razy do MOPSu ale udało się za 3 razem!!!! Sukces

1,5h...Masakra.
A TŻ to tylko facet. Ja zawsze myślę o nich jak o gatunku niższego rzędu

Zaczęłam brać, bo zaraz całkowicie się rozsypię

A to śmieszka A w ogóle, to chyba wszystkie tak samo gadamy:
http://www.youtube.com/watch?v=_j972s-r2ZY

Cudna
Cytat:
o 11.00

Ciekawa jestem co z tego wyniknie

wszystko to wiedziałyśmy , no ale fajnie to przedstawili na tej lalce Prokop&Wellman THE BEST!!!!
Ja DD tvn oglądam tylko jak oni są bo Pieńkowska jakoś mi na nerwy działa

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
no to mozemy sobie przybic piatke...
ja od poczatku prawie karnime butla, i myslisz ze ten kretyn w nocy mi pomoze? nieee...
bo przeciez to ja jestem matka i to rola matki, on sie musi wyspac, bo on pracuje!! fakt, teraz pracuje duzo, ale pierwsze dwa miesiace wychodzil z domu o godzinie 11 ;/ ja nie spalam prawie wcale, no ale po co ... ja sie wysyypiac nie musze, bo jestem matka, to sie tyczy takze weekendow
ale skonczylo sie!
w zeszly weekend jak maly wstal o 6.30 znioslam go na dol pod okap, uspilam - chcoiaz wiedzialam ze zaraz bedzie placz, ale pobieglam prawie na gore i jak zaczal plakac juz mnie nie bylo, tz sie musial zajac
i terz w ten weekend zrobie dokaldnie to samo, bo od porodu ani razu nioe pomogl mi w opiece nad ranem! ok, rozumiem w tygodniu jak teraz faktycznie chodzi do pracy na rano, ale w weekend? bo on musi odpoczac po pracy, a ja to robot niby? nie musze?
Sprytnie No jak nie można normalnie to trzeba sposobem

Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
Witam się z rana

Laurusia po tym szczepieniu w nocy miała temp 37,1 st., wciąż zimne okłady na czółko, cała noc do kitu, teraz odsypia biedulka, ale marudna jak sie budzi ehhh
Ale 37,1 to chyba u dziecka właściwa temperatura

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:

A mi się wydaje że Tusk się zgodzi, ale będzie w tym jakiś "haczyk". To znaczy np zmniejszą % wynagrodzenia z 60 na 50 .... może....
Też mis się tak wydaję

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 09:53   #4082
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
czyliu mozna jedna warstwe i krotki rekawa na taka pogode jak dzis, 25?
a jak z czapeczka? mozna bez?
Oczywiście, że można i bez czapeczki. Ja mam ze sobą zawsze, bo pogoda może się zmienić, ew. gdy karmię na dworze czasem wiać zaczyna mocno i też założę, ale najpierw wychodzę bez.

Cytat:
Witam się z rana

Laurusia po tym szczepieniu w nocy miała temp 37,1 st., wciąż zimne okłady na czółko, cała noc do kitu, teraz odsypia biedulka, ale marudna jak sie budzi ehhh

dziewczyny pisałyście o tym, że po podaniu mleka mm dzieciaczki wolały je od piersi i u mnie tez tak było - ze starszą. Miała 5 miesięcy a ja musiałam wrócić do pracy, więc jakoś tak wyszło (nie pamiętam dokładnie jak to było dokładnie, bo to już 10 lat wstecz), że zaczęliśmy powoli wprowadzać mm i ani się obejrzałam a mała sama sie od cyca odstawiła i nie dało rady już wrócić

ciekawe co dzisiaj Tusk przedstawi.... ja z kilku powodów nie brałabym rocznego macierzyńskiego, ale powinno się nam dać prawo wyboru, to masakra jakaś jak nas traktują;/

i teraz o rodzicach i pomocy od nich jeśli chodzi o moich rodziców, to mam tylko ojca, on ... hmmm sytuacja jest dość skomplikowana ma kasy w brud, drugą żonę... i swoje sprawy (jakieś) za to mam pomoc ze strony teściów - to wspaniali ludzie, zawsze w każdej sytuacji moge na nich liczyć

Ja też nie skorzystam ale co mają np. mamy powiedzieć, które muszą dziecko do żłobka oddać a żłobek jest od roku? u nas taki jest właśnie :/
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 09:53   #4083
BlackSanctum
Zakorzenienie

Meduzza, ale fajny słodziak.

Silver, no mówię, opinie ma dobre, my też jesteśmy zadowoleni, bo małej jest lżej... Więc pewnie wielu rodziców chwali sobie to mleczko, stąd jego brak na półkach.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 09:54   #4084
Konto usunięte

Dziecko ma zwyczajnie temp. wyższą temperaturę. 37,1 to nie stan podgorączkowy I... dziewczyny, nawet u większego dziecka tego się nie zbija do 37,5 nie należy zbijać - organizm MUSI powalczyć sam. A u dziecka bodajże już powyżej 2rż to do 38 nie powinno się zbijać.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 09:58   #4085
pstryczek84
Zakorzenienie

Szaja, dziekowalam Ci juz za suszarke?

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
To dziecko mnie przeraza czasami. Lezy i sie gapi. Caly czas. Normalnie jak z jakiegos horroru o zlowieszczych dzieciach
OMG!

Cytat:
robię dokładnie tak samo, też traktuję białym "leleniem"
a co to za plyn? maja jakis specjalistyczny do mycia naczyn? czy mowicie o tym plynie do higieny intymnej... zostal po porodzie to co sie ma zmarnowac...

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Szajka, mialam do Ciebie romans ale chyba nie zauwazylas...
czy jak jestesmy na urlopie to mozemy odebrac sobie ferie zimowe? a 1, 3 maja? Boże Cialo? orientujesz sie w temacie?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 09:58   #4086
BlackSanctum
Zakorzenienie

Pstryczku, nie. O taki: http://allegro.pl/baily-jelen-balsam...182408141.html
Jest taki fajny, że jak kupuję do smoczków i butelek, to mi ☠☠☠☠a TZ zużywa do naczyń, bo "ładnie pachnie".

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-04-26 o 10:00
Stary 2013-04-26, 10:01   #4087
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
ahaś....
kurcze bedac w ciazy robilam u tego sprzedwacy dzieciowe zakupy i ze tez tego nie obczailam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-26, 10:08   #4088
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:

A mi się wydaje że Tusk się zgodzi, ale będzie w tym jakiś "haczyk". To znaczy np zmniejszą % wynagrodzenia z 60 na 50 .... może....
nawet jakby to miało być 50% to ja bym skorzystała
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 10:23   #4089
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

Ale 37,1 to chyba u dziecka właściwa temperatura

termometr taka właśnie wskazywał, a była cała rozpalona ja w sumie Gabi mierzyłam temp. jak była malusia później już po dotyku czułam czy jest czy nie, tutaj ewidentnie trzeba było zbijać...

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

a co to za plyn? maja jakis specjalistyczny do mycia naczyn? czy mowicie o tym plynie do higieny intymnej... zostal po porodzie to co sie ma zmarnowac...

-
pstryczek
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Pstryczku, nie. O taki: http://allegro.pl/baily-jelen-balsam...182408141.html
Jest taki fajny, że jak kupuję do smoczków i butelek, to mi ☠☠☠☠a TZ zużywa do naczyń, bo "ładnie pachnie".
mam dokładnie taki, u tego samego sprzedawcy kupowałam

Edytowane przez antoinette
Czas edycji: 2013-04-26 o 10:21
antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 10:23   #4090
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ja robię u niego co jakiś czas - właśnie niedługo będę zamawiać, to płyn też bierę. Dobre ma ceny, a ja nie mam kiedy jeździć po mieście, żeby tego wszystkiego szukać...
Stary 2013-04-26, 10:26   #4091
Konto usunięte

Pstryczku, nie, nie dziękowałaś...

Tak, możesz odebrać ferie zimowe i letnie, nic poza tym.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-26, 10:29   #4092
pstryczek84
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40502527]Pstryczku, nie, nie dziękowałaś...

Tak, możesz odebrać ferie zimowe i letnie, nic poza tym.[/QUOTE]

aha, to fajosko, tęks!

Stary 2013-04-26, 10:31   #4093
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40501638]

Ja też nie skorzystam ale co mają np. mamy powiedzieć, które muszą dziecko do żłobka oddać a żłobek jest od roku? u nas taki jest właśnie :/[/QUOTE]
dokładnie, powinnyśmy mieć wybór...

no to lipa z tym żłobkiem, u nas zdaje się juz półroczne maluszki można posyłać ale buuuu to straszne nie wyobrażam sobie tego;/

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 10:37   #4094
Wisienka_0809
Rozeznanie

U nas dzisiaj 25 stopni, w cieniu.

Słuchajcie, jak chodzicie z dzieciami na zakupy, tylko do takich mniejszych sklepów (np. groszek, taki market mniejszy), to normalnie jeździcie z bąblem w wózku po tym sklepie?? Bo chcę z małą dzisiaj iść, a nie wiem, czy się na mnie nie będą dziko gapić.
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 10:40   #4095
e_vel
Wtajemniczenie

hej
podczytuję Was trochę ale padam na pysk. Maja nie spała od 4.30 a wcześniej były pobudki o 23.30 i 1.30
Rano się ścięłam z TŻ bo on wielce zmęczony bo nie śpi od 5 ta, tyle że ma zamknięte oczy, leży nic nie robiąc... a ja niańczę Malutką. Ja się od pół roku nie wysypiam bo ostatnie 2 m-ce ciąży wogóle nie mogłam spać... Kufaaa... Poryczałam się, powiedziałam co mi na serduchu leży i obiecał poprawę... zobaczymy...

Powinnam dziś dostać przelew z Zusu i nie mam... a meble zamówione mogą być już w przyszłym tygodniu
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-26, 10:40   #4096
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć laseczki-raju ale produkcję od wczoraj wieczór puściłyście
Ale ale... NADROBIŁAM po łepetynach oczywiście ale nadrobiłam

My z synalem dziś poszalelismy i pospalismy do 9:45

Teraz właśnie też mi odjeżdża

Brzydka pogoda za oknem (aczkolwiek cieplutko) będzie lało bo ponuro.

Patrzcie jak chłopa można wychować:
Mój tż wrócił wczoraj z pracy po 19ej (z.je.bany jak koń po westernie) i pyta mnie- wziąć Ci małego? Odpoczniesz sobie( Ja na to - nie,poradzę sobie) Kolejne pytanie-jest coś na obiad?(jest,zupa) to się nie najem,zrobię nam coś na kolację , na co masz ochotę? (na nic co jest w lodówce ).
A potem uspał małego,zrobił mi masaż i wykorzystał Czasami warto się obrazić
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 10:41   #4097
nancykenator
Zakorzenienie

dziewczyny, ponawiam swoje pytanie sprzed kilku dni jaki podkład polecacie do cery suchej z tendencją do czerwienienia się?
Stary 2013-04-26, 10:44   #4098
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
U nas dzisiaj 25 stopni, w cieniu.

Słuchajcie, jak chodzicie z dzieciami na zakupy, tylko do takich mniejszych sklepów (np. groszek, taki market mniejszy), to normalnie jeździcie z bąblem w wózku po tym sklepie?? Bo chcę z małą dzisiaj iść, a nie wiem, czy się na mnie nie będą dziko gapić.
ja biorę Maję do nosidła a i tak robię sensację nie przejmuj się, przecież to normalne że masz ją w wózku, chodzić nie umie przecież ps. ja też się wybieram to może się spotkamy
Stary 2013-04-26, 10:45   #4099
LadyWhisper
Zakorzenienie

Wisienko, ja też miałam takie opory, tym bardziej, że mój wózek to mega czołg ale smolę, wjeżdżam i robię zakupy

Black, gdzie kupujesz Białego Jelenia? gdzie można dostać? Bo ja się zakochałam w płynie do kąpieli a nigdzie nie mogę znaleźć
kochana, a co byś polecała na twarz w taką pogodę? w sensie, ja mam straszne sińce pod oczami i w ogóle bladą twarz (nie wiem, czy to zmęczenie czy co:/) kiedyś wystarczył puder brązujący na poliki i rozświetlający na kości policzkowe i tyle z letniego makijażu, teraz to nie przejdzie, jakiś lekki podkład może? Myślałam nad kremem BB ale jakiś czas temu któraś podawała linka, że jakiś szkodliwy składnik przenika do mleka mamy?

Silver, si, jeszcze Szklanka w okolicach Silesii mieszka Szajka a Ty byś dojechała jak coś do parku chorzowskiego?

Ja skorzystałabym z tego macierzyńskiego, nie mam jak do pracy iść a nawet te 60% nas by uratowało

Pstryniu mi leci coraz więcej włosów mimo tej witaminy D 2x dziennie....

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2013-04-26 o 10:48
LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-26, 10:53   #4100
Konto usunięte

no i co z tuskiem?
Stary 2013-04-26, 10:59   #4101
nancykenator
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40503198]no i co z tuskiem?[/QUOTE]
podobno konferencja ma być o 12, na tvn24 póki co reklamy :/
Stary 2013-04-26, 11:01   #4102
BlackSanctum
Zakorzenienie

Moje dziecię łapie obiema rękoma wiszącego nad nią pieska. Nowość.

Lady, nie przesadzałabym z tym przenikaniem, tego składniku jest tam bardzo mało i to nie w każdym BB tak w ogóle... Ja używam BB z Avonu, bo jest JASNY, a to rzadkość... Ma świetnie krycie, jak na BB i jest bardzo lekki, o taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...auty-balm.html Oczywiście cena jest dużo niższa, około 20zł w każdym katalogu. Na pewno masz w otoczeniu kogoś z Avonu, pełno jest konsultantek.

A co do Jelenia, to powiem Ci szczerze, że z tej firmy używam tylko płynu do mycia naczyń, i kupuję u r_p77 przy okazji zakupów dla małej, także... No nie pomogę.

Nancy, każdy o żółtym pigmencie i dobrym kryciu. Revlon Colorstay w jakimś odpowiednim odcieniu - zależy, jaką masz cerę, czy bardzo jasną, czy średnią. Chyba, że chcesz coś lżejszego, to też coś wymyślę. Colorstay to jednak taki uniwersalny podkład, każdy znajdzie odcień i rodzaj dla siebie.
Stary 2013-04-26, 11:14   #4103
insolito
Zadomowienie

Premier podpisał deklaracje urlopu rodzicielskiego dla matek I kwartału

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-26, 11:16   #4104
nafiyqa
Zakorzenienie

Zaraz po przebudzeniu TZ pojechalam z grubej rury co mysle o jego nocnym zachowaniu. TZ zachowywal sie jakby nie bardzo byl swiadomy, ze naprawde to powiedzial. Przeprosil i powiedzial, ze wiecej tak nie zrobi.
Hoho, tego sie nie spodziewalam

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 11:16   #4105
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
A mówili cos na jakich zasadach? jakie bedzie wynagrodzenie? nie mam tvn24
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 11:16   #4106
nafiyqa
Zakorzenienie

Co ja widze teraz w tvn24? Roczny urlop dla wszystkich matek 2013?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 11:18   #4107
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
A mówili cos na jakich zasadach? jakie bedzie wynagrodzenie? nie mam tvn24
Jeszcze nic na ten temat nie mówił. na tvp info też jest transmisja

Stary 2013-04-26, 11:20   #4108
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
ehhh... a ja się i tak nie złapię bo Majusia z grudnia
Stary 2013-04-26, 11:22   #4109
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Co ja widze teraz w tvn24? Roczny urlop dla wszystkich matek 2013?

Jest nadziej a
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-26, 11:25   #4110
nancykenator
Zakorzenienie

Black dzięki za odpowiedź mam bardzo jasną cerę i od zawsze problem z doborem podkładu, pudru. A coś lżejszego to co byś doradziła?

mamy roczny urlop macierzyński

Edytowane przez nancykenator
Czas edycji: 2013-04-26 o 11:27
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości