|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odżywiamy się zdrowo, ćwiczymy nałogowo, piękne ciała chcemy,w bikini szalejemy
Hej Dziewczyny, na szybko dodaję post, żeby się przywitać i lecę się szykować, bo na 12 mam rozmowę o pracę
![]() Wstałam o 8 poćwiczyłam killer Ewy, 225 przysiadów i już jestem po śniadaniu. Na wadze 54.6 ![]() Lecę się szykować, trzymajcie kciuki!! ![]() ![]()
#92 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odżywiamy się zdrowo, ćwiczymy nałogowo, piękne ciała chcemy,w bikini szalejemy
Cytat:
![]() No i trzymam ![]() Lece do szkoły. Będę wieczorkiem. ![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Witam kochane
![]() ![]() Wczoraj jakoś mało jadłam i na nic nie miałam czasu. Na wieczornym plenerze odmówiłam piwa i piłam wodę ![]() Teraz idę pobiegać, może nie umrę z tego gorąca. A potem chyba wypadałoby skoczyć na jakieś zakupy bo kompletnie nie mam się w co ubrać :P Przez te 4 strony przeczytałam tyle pozytywnych rzeczy, że ciężko byłoby każdej z Was z osobna pogratulować, więc gratuluję Wam wszystkim ![]() ![]()
![]() |
#94 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem strasznie zła bo powinnam mieć wczoraj @ i nic, jestem napuchnięta i w ogóle czuję jak się wszystko zbiera we mnie. Tu się zbliża znowu podsumowanie, które przez to zadowalające nie będzie. Humor do ![]() ![]() ![]() Byłam na chwilkę pobujać się na huśtawce, rozłożyłam się jak na hamaku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jestem pełna podziwu dla Was dziewczyny, że tak wcześnie wstajecie i ćwiczycie! A ja taki LEŃ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |||||
Tajka
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
1 min biegu - 1 min marszu- 1 min biegu - 1 min marszu. A potem rozciągać to na dłużej. Np po 5 minut biegu i minuta marszu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
4,5km marszobiegiem w terenie zaliczone
![]() ![]() ![]() Aa i opaliłam sobie pół twarzy :P haha Idę pod prysznic, zjem 2śn i przejdę się piechotką na miasto po spodnie ![]() ![]()
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
Dobra koniec z tym, z racji że czuję się fatalnie pod względem głównie psychicznym stawiam sobie nowe postanowienia.
* choćby nie wiem co się działo żadnych słodyczy! * codzienne ćwiczenia z jednym dniem wytchnienia * zrobić coś wreszcie z okropnym brzuchem * odżywiać się z głową (jak najmniej chleba ![]() * zobaczyć na wadze ,,6'' z przodu (lecz to nie za wszelką cenę) * cieszyć się życiem ![]() A teraz kwietniowe podsumowanie bo chcę to zamknąć i walczyć dalej! Wzrost: 176cm (dla tych, które nie wiedzą ![]() Waga: 73,6kg => 72,6kg (-1kg) Wymiary: pod biustem: 78cm => 78cm (0) talia: 71cm => 69cm (-2) boczki: 95cm => 93cm (-2) pępek: 79cm => 77cm (-2) biodra: 100cm => 99cm (-1) udo: 58cm => 57cm (-1) łydka: 38cm => 38cm (0) Razem: -8cm |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |||
Zakorzenienie
|
Pędzisz jak burza
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;40501810]No widzisz ![]() ![]() [/QUOTE] A no mi też się nie chciało ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio wstaje o 10-11, w sumie mam czas to korzystam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;40503356] A teraz kwietniowe podsumowanie bo chcę to zamknąć i walczyć dalej! Wzrost: 176cm (dla tych, które nie wiedzą ![]() Waga: 73,6kg => 72,6kg (-1kg) Wymiary: pod biustem: 78cm => 78cm (0) talia: 71cm => 69cm (-2) boczki: 95cm => 93cm (-2) pępek: 79cm => 77cm (-2) biodra: 100cm => 99cm (-1) udo: 58cm => 57cm (-1) łydka: 38cm => 38cm (0) Razem: -8cm[/QUOTE] REWELACJA! I w talii widzę wymarzoną 6 ![]() Ja do biegu dołożyłam jeszcze w ramach relaksacji 40 minut hula-hop ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() dopiero wróciłam do domu, na uczelni istny młyn, siedziałam i zakuwałam całki ![]() nowy wątek to i nowe postanowienia, oby się udało, postaram się w weekend majowy częściej zaglądać, choć muszę uczyć się do poprawy z chemii i po weekendzie majowym muszę licencjat oddać ![]() idę zaraz na rower ! nareszcie ![]() ![]() bardzo mi Was brakowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Konto usunięte
|
A no tak, nawet w ścisku było 68, ale niech sobie powoli spada jeszcze
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Jest tak gorąco, że kompletnie nie mam ochoty na jedzenie i jedyne co mi wchodzi to kanapki z pomidorem
![]() ![]() Bo kiedyś tydzień przed studniówką (jessu, jaki człowiek był głupi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#103 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odżywiamy się zdrowo, ćwiczymy nałogowo, piękne ciała chcemy,w bikin
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;40501810]No widzisz ![]() ![]() Jestem strasznie zła bo powinnam mieć wczoraj @ i nic, jestem napuchnięta i w ogóle czuję jak się wszystko zbiera we mnie. Tu się zbliża znowu podsumowanie, które przez to zadowalające nie będzie. Humor do ![]() ![]() ![]() Byłam na chwilkę pobujać się na huśtawce, rozłożyłam się jak na hamaku ![]() ![]() przed @ tak samo wariuję ! nie jesteś sama z tym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam ze szkoły, w końcu weekend. ![]() Dziś na 16 mam trening, a tak mnie głowa boli, że masakra ![]() Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-04-26 o 12:51 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Popieram w całej mojej rozciągłości dietę MŻ i ŻP naprawdę działa, ja jestem mniejsza srednio o kilogram tygodniowo, a jem wszystko, tylko w mniejszych ilościach.
#105 | |||
Tajka
|
Cytat:
![]() Żryj Połowę nie wiem, czy by mi przypasowała. A dzisiaj, z okazji jakże ciepłego dnia, zrobiłam sobie mus z banana i gorzkiej czekolady ![]()
![]() |
#106 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;40503356]Dobra koniec z tym, z racji że czuję się fatalnie pod względem głównie psychicznym stawiam sobie nowe postanowienia. * choćby nie wiem co się działo żadnych słodyczy! * codzienne ćwiczenia z jednym dniem wytchnienia * zrobić coś wreszcie z okropnym brzuchem * odżywiać się z głową (jak najmniej chleba ![]() * zobaczyć na wadze ,,6'' z przodu (lecz to nie za wszelką cenę) * cieszyć się życiem ![]() A teraz kwietniowe podsumowanie bo chcę to zamknąć i walczyć dalej! Wzrost: 176cm (dla tych, które nie wiedzą ![]() Waga: 73,6kg => 72,6kg (-1kg) Wymiary: pod biustem: 78cm => 78cm (0) talia: 71cm => 69cm (-2) boczki: 95cm => 93cm (-2) pępek: 79cm => 77cm (-2) biodra: 100cm => 99cm (-1) udo: 58cm => 57cm (-1) łydka: 38cm => 38cm (0) Razem: -8cm[/QUOTE] ![]() ![]() w końcu przeszłam tę barierę z 56-55 kg ![]() ![]() Cytat:
![]() Już po rozmowie jestem, jutro mam przyjść na 3h do sklepu (z butami), żeby zapoznać się z nim. Oby przyjęli mnie, ajjj ![]() I wcinam obiad, taka głodna przyszłam, że szoook. Ryż z kurczkiem w szpinaku z oliwkami i pomidorkami kokt. ![]() ![]()
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cóż za pytanie
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ![]() I śniadanie:jajecznica na 1/4 pomidora + 2 kromki pieczywa chrupkiego II śniadanie : bułka razowa z sałatą, rzodkiewką, pomidorem i gotowaną szynką za sekundę będzie obiad: pieczona ryba, kasza gryczana i gotowany brokuł ![]()
#110 | |
Rozeznanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;40506483]To chyba zasługa hula hop
![]() ![]() ![]() o tak, hula hop <3 ja podzas kręcenia czytałam książkę lub oglądałam coś w tv, albo zwyczajnie z muzyką i mogłam z godzinę kręcić tak ![]() Cytat:
![]() masz niedowagę, więc powinnaś jeść bardziej treściwie, wywal te pieczywo chrupkie, a jedz normalne pieczywo, posilisz się bardziej i zwiększysz kaloryczność, bo inaczej przy takiej intensywności ćwiczeń jeszcze bardziej się wychudzisz. A skoro chcesz wyrobić ciało, czyli mieć jakieś mięśnie musisz jeść, bo one same nie urosną ![]()
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
31/40 ![]() Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-04-26 o 14:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Chyba się przejadę dzisiaj na ryby, bo mnie kolega zaprosił, ale pogoda jakaś niepewna ![]() Idę Was nadrobić, bo dawno nie miałam 4 stron do czytania ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Dla wszystkich za ćwiczenia ![]() blaszok jaka średnia ![]() sm za wagę ![]() ![]() kisiej siniaki szybko zejdą, ale za to jakie efekty będą ![]() traxx ładnie Ci leci no i wkońcu 69 w talii ![]() ![]() Witam nowe dziewczyny, życzę wytrwałości i powodzenia ![]()
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Cześć, mogę się przyłączyć ?
Mam 17 lat, od 3 tygodni jestem na diecie od jakichś 3 miesięcy ćwiczę. Bardzo, bardzo mi zależy żeby schudnąć do wakacji, wyjeżdżam ze znajomymi do Grecji, wszystkie moje koleżanki chudziutkie, a ja... bez komentarza. Jestem na 5 dniu w programie Brazil Butt Lift zamierzam go robić przez 6 tygodni, podobno po takim czasie są najlepsze efekty. Ćwiczę go z 1,5kg obciążnikami na nogi. Kiedyś już próbowałam chudnąć, ale źle się za to zabierałam i teraz wydaje mi się,że czego bym nie robiła schudnąć i tak nie schudnę.. ![]() Mimo wszystko nie poddaję się bo nienawidzę swojego ciała, tak bardzo chce czuć się swobodnie w bikini... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak będziesz ładnie ćwiczyć z nami i trzymać dietkę to niema siły byś nie schudła ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Sikorka staram się nie objadać wieczorami, szczególnie nie jeść pieczywa
![]() wróciły moje pyszne obiadki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Wzrost: 172cm
Waga: ok 62/63 kg Cel: Zrobić wszystko co się da,żeby pod koniec lipca wyglądać jak najlepiej- zgrabne, szczupłe, wysportowane ciałko. Szczególnie chciałabym zmniejszyć swoje uda i tyłek. Przy okazji melduję zaliczony dzień 5 z BBL - Cardio Axe oraz High and tight ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
A ja dzisiaj szukałam hula hopu i nigdzie nie ma! :-( nie wiecie czy w sklepie sieci decathlon będzie?
![]() Wszystkie jesteście świetne, zazdroszczę tej werwy!!!! :-(
#118 |
Zakorzenienie
|
trening w duchocie zaliczony, ale i tak długo moja głowa nie wytrzymała, bo tylko 40 min, nogi jak z waty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Nie, no nie wierzę, że już jest kolejna część
![]() ![]() ![]()
#120 |
Rozeznanie
|
Może źle się wyraziłam, chcę schudnąć, ale z samego brzucha
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.